Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Και επαρχία εχεις παει αλλη μια φορά :2funny: Και βεβαια ειναι ανυπαρκτοι  :2funny: Βλεπω οταν παιρνει ο ξενος λιγοτερα απο τον ντόπιο,νοικιαζει ενα απλο σπιτι που δεν ειναι καν δικο του,για αμάξι αστο καλήτερα :2funny: Τι να τον κανει η γκόμενα? :2funny: Βλεπω εδω απο τους κακομοιρηδες Ελληνες που ηρθανε  :2funny: αλλο τωρα αν στην Ελλαδα λένε οτι  :knockinb: συνέχεια και ζουνε στη χλιδή  :2funny:.
 Ισως αν πας σε κανενα τελευταιο χωριό να σου κατσει καμια 35χρονη....στο Havana στη Χερσόνησο τα παιδια μου ειπαν οτι κυνηγας απο 40 ετων και πάνω  :2funny: .Με 'σενα η καταληξη του καμακιου σε μια κοπελα κατω απο 30 ετων θα ειναι οπως και του Μετανάστη εδω να φωναξει το σεκιουριτά και να τον παρακαλέσει να σου πει να μην την ενοχλείς  :2funny:.

Αφήνω τότε τον Dr. Love να σου πει την αναλογία των φτωχομπινέδων ξένων στα high end club της Βαρσοβίας και πόση πόρτα τρώνε.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Αυτό σου λέω χίλιες φορές.Αυτή που από εσένα δε ζητάει τίποτα τα τρώει χοντρά από έναν άλλο που τον έχει σα σπόνσορα.Είναι η ίδια ακριβώς γκόμενα.Απλά δεν μπορείς να το φανταστείς γιατί έχει εντελώς διαφορετική συμπεριφορά σε εσένα και άλλο παραμύθι πουλάει σε αυτόν.Είναι όπως σε κόψει.Οπως και αυτός δε φαντάζεται οτι το δίνει τζάμπα.Παίζουν με τους άντρες.

Αυτές που έχουν την συμπεριφορά αυτή είναι οι Ελληνίδες..κοιτάνε το αυτοκίνητο σου,τι δουλειά κάνεις κ.λ.π..Οι Πολωνέζες είναι απο τις ελάχιστες ακόμα στην Ευρώπη που είναι αγαπησιάρες και ρομαντικές και δεν κοιτάνε τα χρήματα ΚΑΘΟΛΟΥ..Είμαι απόλυτως σε αυτό..Σε κανέναν που γνωρίζω που μένει εδώ απο τους φίλους μου δεν έχει ζητήσει Πολωνέζα λεφτά..Αντιθετα θα κάνει την παραχώρηση να μπει και στο μετρό να της πας και να φαέι ένα φτηνό κεμπάπ και ένα φτωχογεύμα σπίτι σου.Βολέυεται και με αυτά. Όλα τα ραντεβού εδώ είναι σε μια μπυραρία με 5 ευρώ κόστος..Για τράβα κάντα αυτα σε Ελληνιδα!!
Αν ήταν πιο φυσιολογικές στο μυαλό θα ήταν πολύ καλές..Αλλά όπως έγραψα το μυαλό είναι το σημαντικότερο.
Απλά γράφω πως είμαι απόλυτως γιατί οι αριθμοί των ραντεβού που έχω κάνει εγώ και όλων όσων γνωρίζω εδώ είναι συντριπτικοί!! Ποτέ μα ποτέ μία να ψάχνει για πλούσιο..

Για τους ξένους δεν έχω καταλάβει σε τι αντιπαρατίθεστε...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αυτές που έχουν την συμπεριφορά αυτή είναι οι Ελληνίδες..κοιτάνε το αυτοκίνητο σου,τι δουλειά κάνεις κ.λ.π..Οι Πολωνέζες είναι απο τις ελάχιστες ακόμα στην Ευρώπη που είναι αγαπησιάρες και ρομαντικές και δεν κοιτάνε τα χρήματα ΚΑΘΟΛΟΥ..Είμαι απόλυτως σε αυτό..Σε κανέναν που γνωρίζω που μένει εδώ απο τους φίλους μου δεν έχει ζητήσει Πολωνέζα λεφτά..Αντιθετα θα κάνει την παραχώρηση να μπει και στο μετρό να της πας και να φαέι ένα φτηνό κεμπάπ και ένα φτωχογεύμα σπίτι σου.Βολέυεται και με αυτά.Για τράβα κάντα αυτα σε Ελληνιδα!!
Αν ήταν πιο φυσιολογικές στο μυαλό θα ήταν πολύ καλές..Αλλά όπως έγραψα το μυαλό είναι το σημαντικότερο.

Θα με τρελάνεις τώρα.Εμένα πάνω από 30 Πολωνέζες μου έχουν ζητήσει κασεράκι και μάλιστα ζεστό.Δε μιλάμε για δώρα.Μιλάμε για ρευστό άμεσα.Είτε από την αρχή είτε στην πορεία.Οχι χιλιάρικα για γούνες όπως οι Ρωσίδες αλλά κατοστάρικα στο χαλαρό τα θέλουνε.Σχεδόν αυτοννόητα αν είσαι ξένος.
Βασικά αν θες να γαμήσεις γρήγορα Πολωνέζα τα 150 ευρώ είναι must.Και δε μιλάμε για top μουνιά.Βέβαια καμία ύσύγκριση με Ρωσίδες που ζητάνε γούνες ή Ουκρανέζες που ζητάνε κινητά ή χρυσαφικά των 300 ευρώ για μερικούς πούτσους.Αλλά το κασεράκι 150-200 ευρώ είναι σχεδόν δεδομένο στην Πολωνία.Μιλάμε για σλαβικό κόσμο σχεδόν παντού τα ίδια είναι.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Θα με τρελάνεις τώρα.Εμένα πάνω από 30 Πολωνέζες μου έχουν ζητήσει κασεράκι και μάλιστα ζεστό.Δε μιλάμε για δώρα.Μιλάμε για ρευστό άμεσα.Είτε από την αρχή είτε στην πορεία.Οχι χιλιάρικα για γούνες όπως οι Ρωσίδες αλλά κατοστάρικα στο χαλαρό τα θέλουνε.Σχεδόν αυτοννόητα αν είσαι ξένος.

Δεν μου έχεις απαντήσει ποτέ όμως που τις γνωρίζεις αυτές?..Ρωτάω απο απορία..Σε clubs νορμαλ η σε στριπτιτζάδικα?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Τι κάθεστε κι analύετε; Πείτε που μπορεί να γαμίσει κάποιος καλά εκει χάμω..βάλτε κανά σάιτ, τι Βρσοβίες και παπάρια, δώστε φώτα

Για σαιτ δες roksa.pl και odloty.pl , αλλα γενικα ειναι μουφα δε πολυαξιζει. Τωρα ειναι σε ποια πολη θα πας? Για Κρακοβια μπορω να σου προτεινω μερικα μερη

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δεν μου έχεις απαντήσει ποτέ όμως που τις γνωρίζεις αυτές?..Ρωτάω απο απορία..Σε clubs νορμαλ η σε στριπτιτζάδικα?

Σε club κανονικά.Συνήθως μετά σου λένε κωλύομαι να σε δω εκτός αν παράσχεις κάτι συνήθως υπό μορφή ρευστού οπότε έρχομαι στο ξενοδοχείο που μένεις να το πάρω.Ετσι είναι χοντρικά οι διάλογοι.
Καμιά φορά σε γραπώνουν στο κλαμπ και σου λένε αγόρασε ποτά σε εμένα και τη φίλη μου ή ξέρεις η φίλη μου έχει ανάγκες πλήρωσε το ταξί ή πιάσε μας τραπέζι γενικώς μούρλα.Είναι να  μη δουν ευκατάστατο ξένο από το δυτικό μπλοκ αμέσως το μουνί μπαίνει σε λειτουργία.Ωραία κατάσταση βέβαια αφού είσαι γαμέας χουφτώνεις και φασώνεις απεριόριστα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ο Ελληνας γενικά δεν ταιριάζει με τις Δυτικοσλάβες.Εχω Τσέχες Πολωνέζες στη δουλειά και όλο στα μαχαίρια είμαστε.Αυτό που εμείς το βλέπουμε για πλάκα αυτές το παίρνουν στα σοβαρά.Με τους Σλάβους ταιριάζουμε αλλά οι Δυτικοσλάβες είναι πολύ μαλακισμένες και κρατάνε κακία για ασήμαντες αφορμές.Γενικώς παράνοια.Δεν είναι καθόλου cool και δεν κάνουν για δουλειές όπως οι Γερμανίδες.Με τις Γερμανίδες ξέριες οτι είναι flat και βαρετές και φρικιά αλλά τουλάχιστον είναι ευθείς και η δουλειά θα γίνει.Με τις Σλάβες γίνονται όλα κώλος.Ολο συναισθηματισμοί πείσματα και μαλακίες.

Τυπε, εμενα μου λες :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Αυτές που έχουν την συμπεριφορά αυτή είναι οι Ελληνίδες..κοιτάνε το αυτοκίνητο σου,τι δουλειά κάνεις κ.λ.π..Οι Πολωνέζες είναι απο τις ελάχιστες ακόμα στην Ευρώπη που είναι αγαπησιάρες και ρομαντικές και δεν κοιτάνε τα χρήματα ΚΑΘΟΛΟΥ..Είμαι απόλυτως σε αυτό..Σε κανέναν που γνωρίζω που μένει εδώ απο τους φίλους μου δεν έχει ζητήσει Πολωνέζα λεφτά..Αντιθετα θα κάνει την παραχώρηση να μπει και στο μετρό να της πας και να φαέι ένα φτηνό κεμπάπ και ένα φτωχογεύμα σπίτι σου.Βολέυεται και με αυτά. Όλα τα ραντεβού εδώ είναι σε μια μπυραρία με 5 ευρώ κόστος..Για τράβα κάντα αυτα σε Ελληνιδα!!
Απλά γράφω πως είμαι απόλυτως γιατί οι αριθμοί των ραντεβού που έχω κάνει εγώ και όλων όσων γνωρίζω εδώ είναι συντριπτικοί!! Ποτέ μα ποτέ μία να ψάχνει για πλούσιο..

Tυπε συμφωνω παντως με το φιλο μας τον κμαν - οχι για τα λεφτα- αλλα οτι εχουν εναν ηθικισμο, και καλα μη μου απτα. Που το παρακανουν, ωστε να ειναι υποκριτικος. Σα πολυ μυξοπαρθενες το παιζουν ωρες ωρες, οποτε ψιλιαζεσαι λιγο και λες κατι γινεται εδω περα.
Και δε ξερω για λεφτα, αλλα κατω απο αυτο το και καλα 'γλυκο" προσωπειο, ειναι ψυχρες, υπολογιστριες γυναικες.Για αυτο βλεπεις και μερικα " σκαμπανεβασματα" στη διαθεση. Γιατι ειναι ψευτικο το συναισθημα, απλα παιζουν ρολους και αλλαζουν.
Και φυσικο ειναι πως να το κανουν ? Αφου τετοια ανευρα ανοιωθα πλασματα δεν εχουν συναισθηματα.  
Επισης αυτο με τα λευτα, σου ειπα, δειχνει κομπλεξισμο, κρυαδα και ψυχροτητα. Και οτι το κανει για να σε κρατησει σε αποσταση. Δεν αποκλειω καθολου οτι αν ηθελε να μασησει δε θα χε κανεναν ενδοιασμο να το κανει

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τυπε, εμενα μου λες :grin:

Δεν κάνουν οι Σλάβες για δουλειές.Εγώ πάντα τις βλέπω σα γκόμενες κωλάρες,βυζάρες δεν τις βλέπω ποτέ σα workforce.Τις Γερμανίδες πάλι τις βλέπω μόνο σα workforce ποτέ σα γκόμενες και αυτές διαμαρτύρονται δε μας βλέπεις σα γυναίκες κτλ.τι να δω αφού δεν είστε γυναίκες.Οι Πολωνέζες πάλι είναι εντελώς θηλυκές καμία σχέση.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Έχεις τίποτις της ώρας;

Eχει κατι κολομπαρα που οι γκομενες ειναι εκει , αν θες κερνας , αν θες οχι και πας κατευθειαν στο ψητο. Σε ευρω γυρω στα 60 . Αν θες με 20 παραπανω την παιρνεις στο χωρο σου.
Απο επιδοσεις, ωρα κλπ εξαρταται απο την κοπελα, αλλα βασικα ενα τελειωμα κανεις, μη φανταστεις τπτ τρελα πραγματα . Γαμησι 20ρικου στη Φυλης

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Tυπε συμφωνω παντως με το φιλο μας τον κμαν - οχι για τα λεφτα- αλλα οτι εχουν εναν ηθικισμο, και καλα μη μου απτα. Που το παρακανουν, ωστε να ειναι υποκριτικος. Σα πολυ μυξοπαρθενες το παιζουν ωρες ωρες, οποτε ψιλιαζεσαι λιγο και λες κατι γινεται εδω περα.
Και δε ξερω για λεφτα, αλλα κατω απο αυτο το και καλα 'γλυκο" προσωπειο, ειναι ψυχρες, υπολογιστριες γυναικες.Για αυτο βλεπεις και μερικα " σκαμπανεβασματα" στη διαθεση. Γιατι ειναι ψευτικο το συναισθημα, απλα παιζουν ρολους και αλλαζουν.
Και φυσικο ειναι πως να το κανουν ? Αφου τετοια ανευρα ανοιωθα πλασματα δεν εχουν συναισθηματα. 
Επισης αυτο με τα λευτα, σου ειπα, δειχνει κομπλεξισμο, κρυαδα και ψυχροτητα. Και οτι το κανει για να σε κρατησει σε αποσταση. Δεν αποκλειω καθολου οτι αν ηθελε να μασησει δε θα χε κανεναν ενδοιασμο να το κανει

Υπολογίστριες γυναίκες είναι όλες..Και οι χειρότερες σε αυτο είναι οι Ελληνίδες..Οτί είναι τρελές και πάιζουν ρόλους συμφωνώ απόλυτα..Επίσης συμφωνώ ότι έχουν κομπλεξισμό και αρκετές είναι πολύ κρύες..Λεφτά πάντως δεν ζητάνε, ούτε τα υπολογίζουν πολύ.Δεν έχω το συανίσθημα πως θέλους να σε εκμεταλευτούν.Είναι πιο προσγειωμένες σε αυτό.Για αυτό βλέπεις να βολεύονται και σε μικρά σπίτια ή σε φτηνές εξόδους.
Αν είσαι στην σωστή ηλικία είσαι π.χ 35 και κοιτάς 28-32 σε ερωτεύονται..Απλά δεν την παλέυεις παζί τους εσύ..αν τώρα είσαι 55 και προσπαθείς να μπλέξεις με 20αρα αυτή απλά που θα σου δώσει ο δικαίωμα να της μιλήσεις θα είναι στην ουσία ιερόδουλη..Κάτι που συμβάίνει σε όλες τις χώρες..Παρόλα αυτα αν εισαι 55 υπάρχουν καλές 35-40 εδώ που αξίζουν,αλλά τα θέλουμε όλα δικά μας!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Eχει κατι κολομπαρα που οι γκομενες ειναι εκει , αν θες κερνας , αν θες οχι και πας κατευθειαν στο ψητο. Σε ευρω γυρω στα 60 . Αν θες με 20 παραπανω την παιρνεις στο χωρο σου.
Απο επιδοσεις, ωρα κλπ εξαρταται απο την κοπελα, αλλα βασικα ενα τελειωμα κανεις, μη φανταστεις τπτ τρελα πραγματα . Γαμησι 20ρικου στη Φυλης

Βασικά η εμπειρία που έχεις με Πολωνέζα πουτάνα είναι ακριβώς η ίδια που έχεις με Πολωνέζα γκόμενα.Κορυφαίο τσιμπούκι κτλ.Πολλές μου έχουν πει οτι τις έχουν προτείνει να γίνουν πουτάνες ή να δουλέψουν σε κωλόμπαρα αλλά αυτές το απέρριψαν αλλά δε θα έλεγαν όχι αν ήθελα να γίνω νταβάς τους γενικά περίεργες καταστάσεις.Γενικά χάνεις το μυαλό σου με το σλαβικό είδος.

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.624
Πόντοι
506
Τι κάθεστε κι analύετε; Πείτε που μπορεί να γαμίσει κάποιος καλά εκει χάμω..βάλτε κανά σάιτ, τι Βρσοβίες και παπάρια, δώστε φώτα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Υπολογίστριες γυναίκες είναι όλες..Και οι χειρότερες σε αυτο είναι οι Ελληνίδες..Οτί είναι τρελές και πάιζουν ρόλους συμφωνώ απόλυτα..Επίσης συμφωνώ ότι έχουν κομπλεξισμό και αρκετές είναι πολύ κρύες..Λεφτά πάντως δεν ζητάνε, ούτε τα υπολογίζουν πολύ.Δεν έχω το συανίσθημα πως θέλους να σε εκμεταλευτούν.Είναι πιο προσγειωμένες σε αυτό.Για αυτό βλέπεις να βολεύονται και σε μικρά σπίτια ή σε φτηνές εξόδους.

Από εσένα δε ζητάνε λεφτά.Αυτό δεν καταλαβαίνεις.Γιατί κόβουν οτι δεν έχεις να τους τα δώσεις.Από εμένα ζητάνε πάντα λεφτά.Οταν λέω πάντα εννοώ πάντα και μιλάμε για όλες.Είναι όπως σε κόψουν τι εικόνα έχουν για εσένα.
Μπορεί και να τα παίρνουν από εμένα και να τα δίνουν σε εσένα γιατί γουστάρουν γενικά είναι πολυ περίεργα τα γούστα των Σλάβων γυναικών.Αλλά τελικά όλοι γουστάρουμε αν και βρίζουμε είναι και αυτό ένα θαύμα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Χρήματα δεν ζητάνε αλλα το στάτους της ενδιαφέρει π.χ. το οτι εχω δικο μου διαμέρισμα στην Γιεροσολίμσκι της τρέλλανε της φίλες του Γιέντρεκ (οι περισσοτερες μπατσίνες).Σιγουρα παντος δεν ζητάνε τιποτα οντως οι στην Tele pizza της πηγαινα  :2funny:και ηταν και ευχαριστημένες  :2funny:. Εξαρτάται ποιους ξένους?Εγω μετα απο αυτη την κακομοιρια που ειδα στη Μολδαβία  :2funny: και τους Ελληνες που ηρθαν εδω και ειναι παντρεμενοι με τελειωμένες Ρωσσίδες εχω χασει καθε ιδεα και αν δεν δω σεν πιστευω κανεναν  :2funny: οτι και να λέει! Και αυτοι λενε οτι μετράνε....οτι εδω ζουνε χά'ι' ανεβάζουνε φωτογραφιες διπλα σε αξιοθέατα της πόλης ή καθονται σε καφετεριες ψηλα με θέα την πόλη και το παιζουν οτι καποιοι ειναι  :2funny: εχει  :2funny: στην Ελλαδα που τους πιστευουνε και γραφουνε:Αρχοντας...για σενα ειναι η ζωη...ξεσκισε τες ολες της γκομενες κλπ. Οτι αυτοι μενουνε κατω απο αθλιες συνθηκες μακρια ακομα και απο το μετρο...οτι εχουνε παντρευτει τελειωμένες που οι Ρωσσοι ουτε θα γυριζαν να της κοιταξουνπανε.Το οτι πανε με το λεωφορείο ή με τα πόδια μες το κρυο δεν τα γράφουνε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Χρήματα δεν ζητάνε αλλα το στάτους της ενδιαφέρει π.χ. το οτι εχω δικο μου διαμέρισμα στην Γιεροσολίμσκι της τρέλλανε της φίλες του Γιέντρεκ (οι περισσοτερες μπατσίνες).Σιγουρα παντος δεν ζητάνε τιποτα οντως οι στην Tele pizza της πηγαινα  :2funny:και ηταν και ευχαριστημένες  :2funny:. Εξαρτάται ποιους ξένους?Εγω μετα απο αυτη την κακομοιρια που ειδα στη Μολδαβία  :2funny: και τους Ελληνες που ηρθαν εδω και ειναι παντρεμενοι με τελειωμένες Ρωσσίδες εχω χασει καθε ιδεα και αν δεν δω σεν πιστευω κανεναν  :2funny: οτι και να λέει! Και αυτοι λενε οτι μετράνε....οτι εδω ζουνε χά'ι' ανεβάζουνε φωτογραφιες διπλα σε αξιοθέατα της πόλης ή καθονται σε καφετεριες ψηλα με θέα την πόλη και το παιζουν οτι καποιοι ειναι  :2funny: εχει  :2funny: στην Ελλαδα που τους πιστευουνε και γραφουνε:Αρχοντας...για σενα ειναι η ζωη...ξεσκισε τες ολες της γκομενες κλπ. Οτι αυτοι μενουνε κατω απο αθλιες συνθηκες μακρια ακομα και απο το μετρο...οτι εχουνε παντρευτει τελειωμένες που οι Ρωσσοι ουτε θα γυριζαν να της κοιταξουνπανε.Το οτι πανε με το λεωφορείο ή με τα πόδια μες το κρυο δεν τα γράφουνε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σοβαρά?Οι Ρωσίδες δε ζητάνε λεφτά?Καλά εντάξει εδώ ο καθένας γράφει ό,τι θέλει.Είστε πραγματικά ενεργοί?Εχετε βγει εκεί έξω?

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.624
Πόντοι
506

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σοβαρά?Οι Ρωσίδες δε ζητάνε λεφτά?Καλά εντάξει εδώ ο καθένας γράφει ό,τι θέλει.Είστε πραγματικά ενεργοί?Εχετε βγει εκεί έξω?
Μιλαω για της Πολωνέζες.Ουτε και οι Ρωσσιδες ζητανε.Αν εχεις να πας στη Ρωσσια 20 χρόνια δεν σου φταιει κανενας  :2funny:Μια μόνο γυναίκα ενος φουκαρά μου ζήτησε αντι να πάμε σινεμά και καπου να φάμε να της πάρω γάλα για το παιδάκι της  :2funny: πηγαμε πηραμε γάλα και γιαούρτια και ήρθαμε σπίτι μου  :2funny:.Θυμηθηκα τον Ελληνα μετανάστη μ'αυτην  :2funny: :2funny: :2funny:.
 Για να μην γραψουν οι εξυπνοι οτι της πηγαινω και τρωμε και αυτο ειναι έξοδο.Ετσι κ'αλλιως και μόνος μου ή με τους φίλους μου σε σούσι πηγαίνω για φα'ί' οποτε δεν αλλαζει τιποτα.
  Ημουν την προηγουμενη εβδομαδα με το φίλο του Ρολογά που ειχε ερθει απο τη Ρόδο...καμακωναμε μαζι.Καμια δεν του ζήτησε στο Ρόσι τιποτα!Ουτε μας ζητησε καμια να την κεράσουμε.Ας γραψει ο Ρολογάς σχετικα του το εχω πει αλλα δεν βρίσκει χρόνο.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Εμένα μου φαίνονται όλα αυτά κουφά πάντως..Απλές κοπέλες είναι που έχουν σπουδάσει στο μεγαλύτερο ποσοστό και δουλεύουν για να ζήσουν..ο kman τις παρουσιάζει σαν τελειωμένες πουτάνες.Και στο Lublin έχω γνωρίσει και στο gdansk και στο Lodz και 2 γκόμενες στην Κρακοβια 2 χρόνια πριν..Normal κοπέλες ήταν που ζούνε όπως όλος ο φυσιολογικός κόσμος..Αποκλείεται οι κοπέλες αυτές να πηγαίνουν στα clubs να γνωρίσουν κάποιον για να του φάνε λεφτά...Αυτά δεν ισχύουν ούτε μια στο εκατομμύριο...Το μυαλό είναι το πρόβλημα τους..Φοβάμαι πως δεν μπορείται να ξεχωρίσετε τις πληρωμένες στα clubs την νύχτα..Και εδώ υπάρχουν αλλά κάνουν μπαμ απο 100 μέτρα μακρυά, δεν τις πλησιάζεις..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εμένα μου φαίνονται όλα αυτά κουφά πάντως..Απλές κοπέλες είναι που έχουν σπουδάσει στο μεγαλύτερο ποσοστό και δουλεύουν για να ζήσουν..ο kman τις παρουσιάζει σαν τελειωμένες πουτάνες.Και στο Lublin έχω γνωρίσει και στο gdansk και στο Lodz και 2 γκόμενες στην Κρακοβια 2 χρόνια πριν..Normal κοπέλες ήταν που ζούνε όπως όλος ο φυσιολογικός κόσμος..Αποκλείεται οι κοπέλες αυτές να πηγαίνουν στα clubs να γνωρίσουν κάποιον για να του φάνε λεφτά...Αυτά δεν ισχύουν ούτε μια στο εκατομμύριο...Το μυαλό είναι το πρόβλημα τους..Φοβάμαι πως δεν μπορείται να ξεχωρίσετε τις πληρωμένες στα clubs την νύχτα..Και εδώ υπάρχουν αλλά κάνουν μπαμ απο 100 μέτρα μακρυά, δεν τις πλησιάζεις..
Πριν απο 20 χρόνια οταν ο Κμαν πηγαινε εκει για να τοποθετησει κεραιες κινητης τηλεφωνίας ακριβώς ετσι ηταν οπως τα λέει  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom