Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Εσυ Ελλαδα δεν πεινάς,για τον Dr Love δεν ξερω.Θα μπορουσες να μένεις Ελλαδα να εχεις ενα χαρτζιλικι 400-500 Ευρω και να εισαι θεος με τα σουβλάκια σου τα μπουρδελάκια σου τη θαλασσα σου τον ωραιο καιρο.Δεν καταλαβαινω αν καποιος δεν πειναει στην Ελλαδα γιατι να φύγει απο΄κει?Αν ησουν απο καμια επαρχιακή πόλη ή χωριό της βορείου Ελλαδας και δεν ειχες να φας θα το καταλαβαινα να πηγαινες καπου για να βγαλεις τα προς το ζειν.Εσυ ομως δεν εχεις καμια σχέση με τον Βλάκμαν και τους αλλους ξεβρακωτους, κακομοιρηδες που ηρθαν τα τελευταια χρόνια στο ανατολικό μπλοκ  :2funny:.

Για κάποιον που δεν του αρέσει ο πληρωμένος έρωτας Ελλάδα δεν είναι καλά..Δεν έχει παιχνίδι και γνωριμίες..Εκτός αν κάνεις κάποιο επάγγελμα που σου επιτρέπει να γνωρίζεις συνεχώς καινούριες γυναίκες, όπως personal trainer ή barman.. Αν σε κάποιον του αρέσουν όμως τα μπουρδέλα  και βολέυεται με αυτό συμφωνώ πως αράζεις με 600 ευρώ και παπί και περνάς μια χαρά..Παρόλα αυτά και 700 ευρώ να έπερνα εγώ θα συνέχιζα να μένω Poland γιατί μου επιτρέπει να μάχομαι συνεχώς για δωρεάν πήδημα, γιατί δεν γουστάρω ιδιαίτερα το πληρωμένο..Αν η επιλογή είναι μεταξύ Ελλάδας και Πολωνίας..Μεταξύ Πολωνίας και άλλων χωρών είναι μεγάλη συζήτηση..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Για κάποιον που δεν του αρέσει ο πληρωμένος έρωτας Ελλάδα δεν είναι καλά..Δεν έχει παιχνίδι και γνωριμίες..Εκτός αν κάνεις κάποιο επάγγελμα που σου επιτρέπει να γνωρίζεις συνεχώς καινούριες γυναίκες, όπως personal trainer ή barman.. Αν σε κάποιον του αρέσουν όμως τα μπουρδέλα  και βολέυεται με αυτό συμφωνώ πως αράζεις με 600 ευρώ και παπί και περνάς μια χαρά..Παρόλα αυτά και 700 ευρώ να έπερνα εγώ θα συνέχιζα να μένω Poland γιατί μου επιτρέπει να μάχομαι συνεχώς για δωρεάν πήδημα, γιατί δεν γουστάρω ιδιαίτερα το πληρωμένο..Αν η επιλογή είναι μεταξύ Ελλάδας και Πολωνίας..Μεταξύ Πολωνίας και άλλων χωρών είναι μεγάλη συζήτηση..

Bασικα επειδη μερικοι τα παρεξηγουνε. Δε συγκρινω την Πολωνια με την Ελλαδα η με αλλες χωρες. ( εγω προσωπικα τουλαχιστον ) στο θεμα γυναικες.
Γιατι ειναι ανουσιο περισσοτερο και εχει πολλες παραμετρους το θεμα ,εχει να κανει με το γουστο του καθενος κλπ.
Αυτο που κανω ειναι πρωτον συγκρινω την σημερινη Πολωνια με το παρεθλον της ,δηλαδη το σημερα με το χθες . Και δευτερον την πραγματικοτητα σε σχεση με αυτο που εχουν στο κεφαλι τους ως Πολωνια οι περισσοτεροι στην Ελλαδα.
Και τριτον απλα να περιγραφω την κατασταση μη κανοντας καμια συγκριση και να απανταω στις ερωτησεις , παντα αναλογα το τι βλεπω ξερα και ψυχρα .

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πείτε μία χώρα της ΕΕ που είναι καλύτερη από Πολωνία.Αυτό που γίνετα Πολωνία απλά δεν υπάρχει αλλού.Τόσο πολύ ανατολικό μπλοκ εντός ΕΕ.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Πείτε μία χώρα της ΕΕ που είναι καλύτερη από Πολωνία.Αυτό που γίνετα Πολωνία απλά δεν υπάρχει αλλού.Τόσο πολύ ανατολικό μπλοκ εντός ΕΕ.

Τι υπαρχει και τι γινεται δηλαδη?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τι υπαρχει και τι γινεται δηλαδη?

Αυτό που γίνεται Πολωνία τη νύχτα με τις γκόμενες να πίνουν και να τσιλιμπουρδίζουν και τα φορτώματα δε γίνεται πουθενά αλλού.Εχετε πάει Γερμανία?Η ακόμα και Τσεχία?Δεν υπάρχουν αυτά που γίνονται Πολωνία τόσο εύκολες γνωριμίες και κατευτείαν στο ψητό.Δυτική Ευρώπη πρέπει να αποδείξεις οτι αξίζεις οτι έχεις τα προσόντα.Βλέπεις πολύ ωραίους άντρες με μπάζα γκόμενες και μπάζα παντού χοντρές άκωλες,άβυζες με κοντά μαλλιά,τατού,piercings,βρώμικα σπορτέξ,χωρίς make up και φάτσα σα γαμώ το κέρατό μου.Υπάρχουν τέτοια φρικιά Πολωνία?Πολωνία τα στάνταρ αυτομάτως εκτινάσσονται και ο ανταγωνισμός των γυναικών για τους λίγους αξιόλογους διαθέσιμους άντρες είναι φοβερός.
Σήμερα είδα αρκετά εμφανίσιμο Γερμανό με Γερμανίδα νάνο χέρι χέρι τελείως σκατόφατσα.Πολωνία βλέπεις ακριβώς το αντίθετο.Θεόμουνα να κυκλοφοράνε με τρωγλοδύτες.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Αυτό που γίνεται Πολωνία τη νύχτα με τις γκόμενες να πίνουν και να τσιλιμπουρδίζουν και τα φορτώματαδε γίνεται πουθενά αλλού.Εχετε πάει Γερμανία?Η ακόμα και Τσεχία?Δεν υπάρχουν αυτά που γίνονται Πολωνία τόσο εύκολες γνωριμίες και κατευτείαν στο ψητό.Δυτική ευρώπη π΄ρεπει να αποδείξεις οτι αξίζεις οτι έχεις τα προσόντα.Βλέπεις πολύ ωραίους άντρες με μπάζα γκόμενες και μπάζα παντού χοντρές άκωλες,άβυζες με κοντά μαλλιά,ταού,piercings χωρίς make up και φάτσα σα γαμώ το κέρατό μου.Υπάρχουν τέτοια φρικιά Πολωνία?Πολωνία τα στάνταρ αυτομάτως εκτινάσσονται και ο ανταγωνισμός των γυναικών για τους λίγους αξιόλογους διαθέσιμους άντρες είναι φοβερός.

Ρε τυπε χαλαρωσε, μερικα βλαμενα μεθανε και χορευουν σα παρλιακα ( ουτε καν ξερουν ). Μετα φευγουν η μονες η με τις παρεες κατι καγκουροπολωναρες.
Ουτε "φορτωματα" γινονται ουτε τπτ. Η τουλαχιστον οχι περισσοτερο απο οτι σε αλλες χωρες, μη πω λιγοτερο.
Εχει και εδω μπαζα, σαμπως ολες μοντελα ειναι ? Μαλιστα οι μικρες ηλικιες ειναι πολυ μπαζοποιημενες. Δε νοιωθουν να φλερταρουν, δε νοιωθουν το χιουμορ, δε νοιωθουν στο σεξ. Γενικα , ανοιωθες

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Ρε τυπε χαλαρωσε, μερικα βλαμενα μεθανε και χορευουν σα παρλιακα ( ουτε καν ξερουν ). Μετα φευγουν η μονες η με τις παρεες κατι καγκουροπολωναρες.
Ουτε "φορτωματα" γινονται ουτε τπτ. Η τουλαχιστον οχι περισσοτερο απο οτι σε αλλες χωρες, μη πω λιγοτερο.
Εχει και εδω μπαζα, σαμπως ολες μοντελα ειναι ? Μαλιστα οι μικρες ηλικιες ειναι πολυ μπαζοποιημενες. Δε νοιωθουν να φλερταρουν, δε νοιωθουν το χιουμορ, δε νοιωθουν στο σεξ. Γενικα , ανοιωθες

:S :S :S :S

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σιγουρα η Πολωνία ειναι πολυ καλητερη απο την Ελλαδα σε αυτο δεν διαφωνω!ΑΛΛΑ οχι φυσικα με τα ποσά που μιλάτε!Αν ειναι να ζω στην Πολωνία με 700-1000 χωρις καν δικο μου διαμέρισμα θα προτιμούσα 1.000.000 την Ελλαδα με 400 Ευρώ χωρις να δουλεύω και ας μένω και με τους γονείς μου!.Αν ομως εχεις στην Πολωνία 2000-3000 Ευρώ το μήνα,δικο σου σπίτι και αμάξι σιγουρα Πολωνια περνάς 1.000.000 φορές καλήτερα απο την Ελλάδα!Ελλαδα ειναι ο παραδεισος του φτωχού!Τα εξοδα σου ειναι ελαχιστα μια καρτα για το λεωφορειο,Μεταξουργειο με 10 Ευρώ,σουβλάκι με πίτα 1 Ευρω και δωρεαν ηλιος και θάλασσα.Η Ελλάδα δεν εχει καθολου ανέσεις αν καποιος θελει κατι παραπάνω απο το Μεταξουργειο,το σουβλάκι με 1 Ευρώ και το λεωφορείο η Ελλαδα δεν εχει να του το δώσει!Αν θελει να ζει καλητερα πρεπει να φύγει.Το θεμα ειναι θα περνάει καλητερα εκει που θα παει? :think:

Και εδω χορευουνε σα  :jerking: οπως εξηγησα και στο φιλο του Ρολογά και συμφωνησε μετα μαζι μου,αυτες που χορευουνε δεν ηρθαν για να βρουνε γκομενο αυτες που καθονται μονες τους στα τραπέζια ηρθαν για γνωρημία.Πολωνια σε σχεση με τη Ρωσσια και την Ουκρανια οι γκομενες στα κλαμπ χορευουν πολυ λιγοτερο και ο Dr Love εχει δικιο πολλες φορες εχει περισσοτερους αντρες απο γυναικες!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Τι μερικές μεθάνε?Το 50% μεθυσμένες είναι.Και πολλές παντρεμένες τελείως χύμα όλα.Εχετε έρθει σε δυτικές χώρες να δείτε τι παίζει?Πόσο κατώτερο επίπεδο πόσο ανώτερος ανταγωνισμός?Πόση βία και ενέργεια όπου όλοι διεκδικούν τα πάντα?Η Πολωνία είναι παιδική χαρά για Βαλκάνιους τσολιάδες.Μπορείς κάθε νύχτα να κάνεις φάση και να γαμάς άλλη γκόμενα κάθε βδομάδα αν βγαίνεις τακτικά και είσαι ματσό.Εντός ΕΕ τέτοια σκηνικά δεν παίζουν.μόνο στη γειτονική Ουκρανία και Λευκορρωσία μπορείς να πετύχεις κάτι τέτοιο και αν.
Πάτε σε ένα κλαμπ της Νυρεμβέργης μετά σε ένα του Πίλσεν και μετά σε ένα του Κατοβίτσε και πείτε για τη διαφορά.Δεν υπάρχει σχέση.Είναι μέρα και νύχτα.
Τα σκηνικά σε ντίσκο σε Πολωνία,Ρωσία,Ουκρανία,Λευκορρωσία είναι τελείως διαφορετικά.Μόνο άσχετος θα μπορούσε να συγκρίνει αυτές τις χώρες.Πολωνία η είσοδος είναι πάμφθηνη 3 ευρώ μπαίνουν όλοι,Ουκρανία στα high end κλαμπ έχει 25 ευρώ είσοδο και face control σε μερικά μπαίνουν μόνο φραγκάτοι και μουνάρες.Ουκρανία πολλές δε χορεύουν κάθονται σε τραπέζια και περιμένουν να τις κεράσεις,Πολωνία χορεύουν όλες.Ουκρανία το 90% στην πίστα είναι γυναίκες αφού οι άντρες μόνο πίνουν και δε χορεύουν,Πολωνία είναι 60/40 γυναίκες άντρες.Πολωνία πάρα πολλοί καμακώνουν στην πίστα ενώ Ουκρανία δεν καμακώνει κανένας στην πίστα είναι εντελώς μαλακία να κκαμακώνεις στην πίστα.
Υπάρχουν χίλιες δυο διαφορές βαριέμαι να αναλύω.Απλά πολλοί λίγοι έχουν την ευκαιρία να συγκρίνουν αυτές τις χώρες γιατί χρειάζεται παραδάκι για τα ταξίδια.

Τα πλεονεκτήματα της Πολωνίας σε σχέση με Ουκρανία:
1.Πολύ περισσότερες διαθέσιμες γκόμενες ακόμα και παντρεμένες
2.Μπορεί να γαμήσεις τζάμπα
3.Πολύ πιο γρήγορα γαμήσια,ευκολότερα one night stand

Τα πλεονεκτήματα της Ουκρανίας:
1.Γαμάς πιο εμφανίσιμες και μικρότερες γκόμενες κατά μέσο όρο
2.Μετράς πιο πολύ οικονομικά.Εχεις push που δεν το έχεις Πολωνία.
Δηλαδή Πολωνία γαμάς περισσότερες μέτριες ενώ Ουκρανία γαμάς λιγότερες αλλά πιο εμφανίσιμες και πληρώνεις κάπως περισσότερο.Αλλά εντός ΕΕ μόνο Πολωνία.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Με τη διαφορα οτι αυτα που λες για την Πολωνία ηταν πριν απο 20 χρόνια οταν πηγαινες :2funny:.Για να πας να καμακωσεις στην πιστα πρεπει να εισαι πολυ  :jerking: :2funny:.Αυτες που χορευουν οπως ειπα και παραπανω δεν ψαχνονται για  :knockinb:.Στην καλητερη περιπτωση να χορευεις σαν τον  :jerking: 3-4 ωρες και μετα να φύγει η γκόμενα  :2funny:.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Με τη διαφορα οτι αυτα που λες για την Πολωνία ηταν πριν απο 20 χρόνια οταν πηγαινες :2funny:.Για να πας να καμακωσεις στην πιστα πρεπει να εισαι πολυ  :jerking: :2funny:.Αυτες που χορευουν οπως ειπα και παραπανω δεν ψαχνονται για  :knockinb:.Στην καλητερη περιπτωση να χορευεις σαν τον  :jerking: 3-4 ωρες και μετα να φύγει η γκόμενα  :2funny:.

Ρε φίλες λες μαλακίες.Ξέρεις πόσοι Αράπηδες και Λατίνοι χτυπάνε γκόμενες πάνω στο χορό στην Πολωνία?Ακόμα και Πολωνοί συνήθως στην πίστα κάνουν τις παρεμβάσεις τους.Απλά είσαι εκτός κλίματος βλέπεις μια χώρα του ανατολικού μπλοκ και κρίνεις τις άλλες.Εγώ πήγα Πολωνία 15 φορές τον τελευταίο χρόνο σε 4-5 πόλεις.
Το σύστημα των Αράπηδων είναι να χορεύουν κολλητά χουφτώνοντας τη γκόμενα στην πίστα και μετά να την τραβάνε στις καρέκλες σε απόμερα σημεία του κλαμπ για τα περεταίρω.Μερικοί Αράπηδες δείχνουν και τις πούτσες τους στις γκόμενες στα κλαμπ για να τις δελεάσουν.Αλλά στην πίστα στην Πολωνία γίνεται πάρτυ.Μπορεί να χάσεις γκόμενα που γνώρισες στο μπαρ χαλαρά.Εκτός αν περιμένει μαρουλάκι με μορφή ποτού όταν γυρίσει ξελιγωμένη από το χοροό.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Τι μερικές μεθάνε?Το 50% μεθυσμένες είναι.Και πολλές παντρεμένες τελείως χύμα όλα.Εχετε έρθει σε δυτικές χώρες να δείτε τι παίζει?Πόσο κατώτερο επίπεδο πόσο ανώτερος ανταγωνισμός?Πόση βία και ενέργεια όπου όλοι διεκδικούν τα πάντα?Η Πολωνία είναι παιδική χαρά για Βαλκάνιους τσολιάδες.Μπορείς κάθε νύχτα να κάνεις φάση και να γαμάς άλλη γκόμενα κάθε βδομάδα αν βγαίνεις τακτικά και είσαι ματσό.Εντός ΕΕ τέτοια σκηνικά δεν παίζουν.μόνο στη γειτονική Ουκρανία και Λευκορρωσία μπορείς να πετύχεις κάτι τέτοιο και αν.
Πάτε σε ένα κλαμπ της Νυρεμβέργης μετά σε ένα του Πίλσεν και μετά σε ένα του Κατοβίτσε και πείτε για τη διαφορά.Δεν υπάρχει σχέση.Είναι μέρα και νύχτα.
Τα σκηνικά σε ντίσκο σε Πολωνία,Ρωσία,Ουκρανία,Λευκορρωσία είναι τελείως διαφορετικά.Μόνο άσχετος θα μπορούσε να συγκρίνει αυτές τις χώρες.Πολωνία η είσοδος είναι πάμφθηνη 3 ευρώ μπαίνουν όλοι,Ουκρανία στα high end κλαμπ έχει 25 ευρώ είσοδο και face control σε μερικά μπαίνουν μόνο φραγκάτοι και μουνάρες.Ουκρανία πολλές δε χορεύουν κάθονται σε τραπέζια και περιμένουν να τις κεράσεις,Πολωνία χορεύουν όλες.Ουκρανία το 90% στην πίστα είναι γυναίκες αφού οι άντρες μόνο πίνουν και δε χορεύουν,Πολωνία είναι 60/40 γυναίκες άντρες.Πολωνία πάρα πολλοί καμακώνουν στην πίστα ενώ Ουκρανία δεν καμακώνει κανένας στην πίστα είναι εντελώς μαλακία να κκαμακώνεις στην πίστα.
Υπάρχουν χίλιες δυο διαφορές βαριέμαι να αναλύω.Απλά πολλοί λίγοι έχουν την ευκαιρία να συγκρίνουν αυτές τις χώρες γιατί χρειάζεται παραδάκι για τα ταξίδια.

Τα πλεονεκτήματα της Πολωνίας σε σχέση με Ουκρανία:
1.Πολύ περισσότερες διαθέσιμες γκόμενες ακόμα και παντρεμένες
2.Μπορεί να γαμήσεις τζάμπα
3.Πολύ πιο γρήγορα γαμήσια,ευκολότερα one night stand

Τα πλεονεκτήματα της Ουκρανίας:
1.Γαμάς πιο εμφανίσιμες και μικρότερες γκόμενες κατά μέσο όρο
2.Μετράς πιο πολύ οικονομικά.Εχεις push που δεν το έχεις Πολωνία.
Δηλαδή Πολωνία γαμάς περισσότερες μέτριες ενώ Ουκρανία γαμάς λιγότερες αλλά πιο εμφανίσιμες και πληρώνεις κάπως περισσότερο.Αλλά εντός ΕΕ μόνο Πολωνία.

Ωραία όλα αυτά..Ακούγονται όμορφα και μαγικά..Μια λεπτομέρεια όμως σου ξέφυγε για την σύγκριση των χωρών που κάνεις.Πολωνία είναι ΕΥΡΩΠΗ!!! Πόσα χρόνια θα χρειαστούν πια αυτοί οι Ελληνάρες για να καταλάβουν πως εδώ πια είναι πολύ περισσότερο ΕΥΡΩΠΗ απο την Ελλάδα!! Δεν είναι το ανατολικό μπλόκ 30 χρόνια πρίν. Οι γκόμενες βγαίνουν οι περισσότερες πίνουν αλλά είναι του πιο πολύ χορεύω κάνω χαβαλέ και πάω για νάνι. τσιμπάς κάποια τηλέφωνα και μετά σε ένα ποσοστό 20% απο αυτά απαντάνε και τις βγάζεις για το κάτι παραπάνω.Φοβάμαι όπως πάει όμως σε 5-10 χρόνια θα έχει σταματήσει και αυτό.Τα clubs πλέον γεμίζουν μόνο Παρασκευή-Σάββατο ο κόσμος αρχίζει να την βρίσκει αλλιώς την όλη διασκέδαση.

Μια απο τις κοπέλες που έχω δεσμό τώρα εχει δικό της σπίτι διετίας κόστους 500.000 ευρώ και καθαριζει 3000 ευρώ το μήνα. Η άλλη που θεωρητικά είμαστε μαζί δουλέυει manager σε εταιρία τηλεπικοινωνιών και βγάζει τα τριπλά απο μένα..Στα bars τις γνώρισα αυτές υπάρχουν εδώ έξω την νύχτα!!Είναι έτσι όλες οι Πολωνέζες στην warsaw θα μου πείς ?Όχι δεν είναι φυσικά έτσι. Αλλά είμαι τόσο τυχερός? Δεν νομίζω..Τουλάχιστον στην Warsaw όσες κοπέλες ξέρω ζούνε όλες αξιοπρεπώς και πολύ καλύτερα απο την άνεργη μέση Ελληνίδα και τις φίλες μου στην Αθήνα που παλέυουν να βρούν δουλεία στο εξωτερικό και ζούνε απο την σύνταξη του μπαμπά. Νομίζεις πως με αυτές τις συνθήκες εδώ warsaw θα γαμιούντε οι γκόμενες με τον κάθε κακομοίρη που σκάει? Μόνο στα χωριά της Poland αλλά πως να κάνεις κονέ εκεί..

Αν κάποιος καταφέρει να πηδήξει με one night stand συνήθως ειναι μια τελειωμένη μεθυσμένη μπάζο την νύχτα..Το βλέπω αυτό ναι γίνεται..Κάτι χοντρές τελειωμένες που τις πηδάνε οι Μουσουλμάνοι..Γκόμενα της προκοπής όμως εδώ δεν τσιμπάς τόσο απλά δυστυχώς ή τσιμπάς σπάνια με πολύ τύχη (για one night stands μιλαώ)..2 one night stands έχω καταφέρει απο τον Οκτώβριο εδώ (με Πολωνέζες) και απο όλους του γνωστούς μου είναι ο μεγαλύτερος αριθμός!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ωραία όλα αυτά..Ακούγονται όμορφα και μαγικά..Μια λεπτομέρεια όμως σου ξέφυγε για την σύγκριση των χωρών που κάνεις.Πολωνία είναι ΕΥΡΩΠΗ!!! Πόσα χρόνια θα χρειαστούν πια αυτοί οι Ελληνάρες για να καταλάβουν πως εδώ πια είναι πολύ περισσότερο ΕΥΡΩΠΗ απο την Ελλάδα!! Δεν είναι το ανατολικό μπλόκ 30 χρόνια πρίν. Οι γκόμενες βγαίνουν οι περισσότερες πίνουν αλλά είναι του πιο πολύ χορεύω κάνω χαβαλέ και πάω για νάνι. τσιμπάς κάποια τηλέφωνα και μετά σε ένα ποσοστό 20% απο αυτά απαντάνε και τις βγάζεις για το κάτι παραπάνω.Φοβάμαι όπως πάει όμως σε 5-10 χρόνια θα έχει σταματήσει και αυτό.Τα clubs πλέον γεμίζουν μόνο Παρασκευή-Σάββατο ο κόσμος αρχίζει να την βρίσκει αλλιώς την όλη διασκέδαση.

Μια απο τις κοπέλες που έχω δεσμό τώρα εχει δικό της σπίτι διετίας κόστους 500.000 ευρώ και καθαριζει 3000 ευρώ το μήνα. Η άλλη που θεωρητικά είμαστε μαζί δουλέυει manager σε εταιρία τηλεπικοινωνιών και βγάζει τα τριπλά απο μένα..Στα bars τις γνώρισα αυτές υπάρχουν εδώ έξω την νύχτα!!Είναι έτσι όλες οι Πολωνέζες στην warsaw θα μου πείς ?Όχι δεν είναι φυσικά έτσι. Αλλά είμαι τόσο τυχερός? Δεν νομίζω..Τουλάχιστον στην Warsaw όσες κοπέλες ξέρω ζούνε όλες αξιοπρεπώς και πολύ καλύτερα απο την άνεργη μέση Ελληνίδα και τις φίλες μου στην Αθήνα που παλέυουν να βρούν δουλεία στο εξωτερικό και ζούνε απο την σύνταξη του μπαμπά. Νομίζεις πως με αυτές τις συνθήκες εδώ warsaw θα γαμιούντε οι γκόμενες με τον κάθε κακομοίρη που σκάει? Μόνο στα χωριά της Poland αλλά πως να κάνεις κονέ εκεί..

Αν κάποιος καταφέρει να πηδήξει με one night stand συνήθως ειναι μια τελειωμένη μεθυσμένη μπάζο την νύχτα..Το βλέπω αυτό ναι γίνεται..Κάτι χοντρές τελειωμένες που τις πηδάνε οι Μουσουλμάνοι..Γκόμενα της προκοπής όμως εδώ δεν τσιμπάς τόσο απλά δυστυχώς ή τσιμπάς σπάνια με πολύ τύχη (για one night stands μιλαώ)..

Πού τα βλέπεις αυτά τα λεφτά?Εμένα μια από τις δικιές μου δεν έχει λεφτά να πάρει το τρένο από το χωριό της προς το Βρότσλαβ που είναι δύο ώρες μακριά και συναντιόμαστε στο Πόζναν που είναι μισή ώρα μακριά.Αλλες είναι ως τα μπούνια χρεωμένες και ψάχνουν γκόμενους και σπόνσορες διακαώς.Ακόμα και παντρεμένες έχουν οικονομικές ανάγκες γιατί ο άντρας τους τα πίνει έχει άλλη γκόμενα και τις αφήνει στο έλεος του Θεού.Και μιλάμε για πολλές γκόμενες εντελώς απελπισμένες.Αν βάλουμε και την τρέλλα που κουβαλάνε δένει το γλυκό.
Το να συγκρίνεις Πολωνία με δυτική Ευρώπη είναι ιεροσυλία.Πολωνία είναι ανατολικό μπλοκ με τα ξέκωλα τους σούπερ μούνους και τα μαγικά σκηνικά.Τι σχέση έχει με τις φάλαινες τα φρικιά και τους φεμινισμούς εδώ?Τι να τον κάνει η Γερμανίδα τον άντρα όταν καθαρίζει 3000 ευρώ το μήνα?Αντε να τον έχει να της καθαρίζει τα νύχια.Ενώ οι Πολωνέζες διψάνε για άντρα.Μια εβδομάδα χωρίς άντρα και βγαίνουν ξέκωλες στα κλαμπ οι καύλες χτυπάνε στα ύψη.Αλλά έτσι κι αλλιώς είναι αχόρταγες για πούτσο.Τα καλιγώνουν όλα.
Φάσεις μπορείς να κάνεις με πολύ καλές στα κλαμπ.Συνήθως στις γαμάς στο πρώτο ραντεβού αν παίξει δωράκι.Αν είσαι εμφανίσιμος τις τραβάς συχνά και κατευθείαν από το κλαμπ το έχω δει πολλές φορές.Τις καλύτερες τις γαμάνε βέβαια οι Πολωνοί αλλά είναι γνωριμίες μέσω κύκλου.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε φίλες λες μαλακίες.Ξέρεις πόσοι Αράπηδες και Λατίνοι χτυπάνε γκόμενες πάνω στο χορό στην Πολωνία?Ακόμα και Πολωνοί συνήθως στην πίστα κάνουν τις παρεμβάσεις τους.Απλά είσαι εκτός κλίματος βλέπεις μια χώρα του ανατολικού μπλοκ και κρίνεις τις άλλες.Εγώ πήγα Πολωνία 15 φορές τον τελευταίο χρόνο σε 4-5 πόλεις.
Το σύστημα των Αράπηδων είναι να χορεύουν κολλητά χουφτώνοντας τη γκόμενα στην πίστα και μετά να την τραβάνε στις καρέκλες σε απόμερα σημεία του κλαμπ για τα περεταίρω.Μερικοί Αράπηδες δείχνουν και τις πούτσες τους στις γκόμενες στα κλαμπ για να τις δελεάσουν.Αλλά στην πίστα στην Πολωνία γίνεται πάρτυ.Μπορεί να χάσεις γκόμενα που γνώρισες στο μπαρ χαλαρά.Εκτός αν περιμένει μαρουλάκι με μορφή ποτού όταν γυρίσει ξελιγωμένη από το χοροό.
Όχι 500 φορές πήγες  :2funny: :jerking:.Η διαφορά μας ειναι οτι εγω εχω διαμέρισμα στην Πολωνία και οι γίδες μου εχουν και πολλους συγγενείς.Απορω που ειδες τους Αράπιδες και τους Λατίνους? :2funny:.Εγω αράπιδες εκει δεν εχω δει?Πιο πολλους εχει στη Ρωσσία παρα στην Πολωνία.Απλος μας λες ιστοριες απο τη δεκαετια του '90 που πηγαινες.
 Πες μας καλητερα πως ζεις στη Γερμανία  :2funny:.Παιρνεις 1500 Ευρω το πολυ,μενεις σε εργατικη εστια γιατι πολυ δυσκολα νοικιαζουν διαμερισμα σε ξενο,πρεπει να δουλευεις καποια χρόνια για να δεχτουνε να στο νοικιάσουνε.Αμαξι εννοειται οτι δεν εχεις και ουτε στα ονειρα σου δεν θα πάρεις.Και ολη τη μέρα κρέμεσε απο τους στύλους της ΔΕΗ με σκοινιά μες το κρυο:2funny:και οι Γερμανοι σε εχουν σα σκουπίδι  :2funny:

Αν κάποιος καταφέρει να πηδήξει με one night stand συνήθως ειναι μια τελειωμένη μεθυσμένη μπάζο την νύχτα..Το βλέπω αυτό ναι γίνεται..Κάτι χοντρές τελειωμένες που τις πηδάνε οι Μουσουλμάνοι..Γκόμενα της προκοπής όμως εδώ δεν τσιμπάς τόσο απλά δυστυχώς ή τσιμπάς σπάνια με πολύ τύχη (για one night stands μιλαώ)..2 one night stands έχω καταφέρει απο τον Οκτώβριο εδώ (με Πολωνέζες) και απο όλους του γνωστούς μου είναι ο μεγαλύτερος αριθμός!!
Ακριβώς ετσι ειναι :).Παντος αν εχεις τα παραπανω που ειπα 2000-3000 χωρις να δουλευεις ή να δουλευεις ελαχιστα,δικο σου σπιτι και αμαξι περνάς πολυ καλά.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Όχι 500 φορές πήγες  :2funny: :jerking:.Η διαφορά μας ειναι οτι εγω εχω διαμέρισμα στην Πολωνία και οι γίδες μου εχουν και πολλους συγγενείς.Απορω που ειδες τους Αράπιδες και τους Λατίνους? :2funny:.Εγω αράπιδες εκει δεν εχω δει?Πιο πολλους εχει στη Ρωσσία παρα στην Πολωνία.Απλος μας λες ιστοριες απο τη δεκαετια του '90 που πηγαινες.
 Πες μας καλητερα πως ζεις στη Γερμανία  :2funny:.Παιρνεις 1500 Ευρω το πολυ,μενεις σε εργατικη εστια γιατι πολυ δυσκολα νοικιαζουν διαμερισμα σε ξενο,πρεπει να δουλευεις καποια χρόνια για να δεχτουνε να στο νοικιάσουνε.Αμαξι εννοειται οτι δεν εχεις και ουτε στα ονειρα σου δεν θα πάρεις.Και ολη τη μέρα κρέμεσε απο τους στύλους της ΔΕΗ με σκοινιά μες το κρυο:2funny:και οι Γερμανοι σε εχουν σα σκουπίδι  :2funny:
Ακριβώς ετσι ειναι :).Παντος αν εχεις τα παραπανω που ειπα 2000-3000 χωρις να δουλευεις ή να δουλευεις ελαχιστα,δικο σου σπιτι και αμαξι περνάς πολυ καλά.

Αρχίδια.Μένω σε γαμάτο διαμέρισμα τελείως ανακαινισμένο και βγάζω περισσότερα από εσένα.Βέβαια εδώ στη Γερμανία δουλεύουμε όχι σα λαμόγια εισοδηματίες που τρώνε τα λεφτά των γονιών τους.
Η Πολωνία είναι γεμάτη Αράπηδες στα κλαμπ.Ρώτα και τον Dr. Love να σου πει αν δεν είναι έτσι.Μόλις βλέπουν το εύκολο φτηνό κρέας ορμάνε.
Πολωνία 2000-3000 ευρώ χωρίς να δουλεύει δεν έχει κανένας τι το πέρασες?Δεν είναι Ρωσία με ολιγάρχες κληρονομικά δικαιώματα.Πολωνία είναι όλοι στη βιοπάλη μεροδούλι μεροφάι.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αρχίδια.Μένω σε γαμάτο διαμέρισμα τελείως ανακαινισμένο και βγάζω περισσότερα από εσένα.Βέβαια εδώ στη Γερμανία δουλεύουμε όχι σα λαμόγια εισοδηματίες που τρώνε τα λεφτά των γονιών τους.
Η Πολωνία είναι γεμάτη Αράπηδες στα κλαμπ.Ρώτα και τον Dr. Love να σου πει αν δεν είναι έτσι.Μόλις βλέπουν το εύκολο φτηνό κρέας ορμάνε.
Πολωνία 2000-3000 ευρώ χωρίς να δουλεύει δεν έχει κανένας τι το πέρασες?Δεν είναι Ρωσία με ολιγάρχες κληρονομικά δικαιώματα.Πολωνία είναι όλοι ση βιοπάλη μεροδούλι μεροφάι.
Ασε  :2funny: και ο Ελληνας μεταναστης που ειναι εδω και γελάω με την κατάντια του κανει τρελλή φιγουρα  στην Ελλαδα  :2funny: και ο αλλος που μενει στο δωματιο 13 τετραγωνικα στου διαόλου τη μάνα το παιζει μεγιστάνας  :2funny:.Ξερω πολυ καλά πως μένουν οι Ελληνες που πηγαν πρόσφατα στη Γερμανία  :2funny:Πολυ δυσκολα να νοικιασουν σπιτι σε ξένο σε εργατικες εστιες μένετε!Ποια περισσοτερα βγάζεις? :2funny: που για 1500 το πολυ κρεμεσε με σκοινια απο της κολωνες για να επισκευάζεις της κεραιες της κινητης τηλεφωνίας? :2funny:Εισαι τυχερος αν η εταιρια σου πληρωνει το οικοτροφειο που μένεις (γυρω στα 450 Ευρω το μηνα) αλλιως γάμησε τα  :2funny:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Στην Βαρσοβία είναι πολύ έυκολο να γνωρίσεις γκόμενα που καθαρίζει ένα καλό μισθό..Σας τα έχω ξαναπεί!! Οι γκόμενες που λές Kman είναι οι γκόμενες απο τα χωριά!!! Στην Ελλάδα νομίζεις στο χωρίο οι αγρότες πάιρνουν πάνω απο 400 ευρώ το μήνα?..Εγώ γράφω αυτά που ζώ εδώ warsaw κάθε μέρα δεν τα βγάζω απο το μυαλό μου..Όσες γνωρίζω και ειναι πολλές είναι ανεξάρτητες με τον μισθό τους και περνάνε μια χαρά..Η πιο κακομοίρα που έχω γνωρίσει αυτούς του μήνες εδώ ήταν μια δασκάλα σε δημοτικό που έπαιρνε 550 ευρώ...Αλλά το έστρωνε με ιδιαίτερα..Στην Ελλάδα όλες οι φίλες μου είναι άνεργες και κλαίγονται όλη μερα..Έχω βαρεθέι να τις διαβάζω να κλαίγονται στο Facebook..
Θα βρείς φτωχές εδώ αλλά θα βρείς και παρα πολλές σε πολύ πολύ καλή κατάσταση..Είναι δυναντόν να κάτσω να συγκρίνω με  Ουκρανία και Λευκορωσσία που σχεδόν έχουν καταρρέυσει οικονομικά?
Όταν θα μιλήσεις σε μια γκόμενα στην μπάρα κατά πάσα πιθανότητα θα παίρνει ένα αξιοπρεπή μισθό το 900-1000 ευρώ και θα εργάζεται σε κάποια απο τις εκατοντάδες εταιρίες στην Warsaw..Η πιθανότητα αυτή είναι πάνω απο 80%..Σε όποια την πέφτω στην μπάρα είναι πάντα έτσι.

Μου κάνει εντύπωση που δουλέυεις δίπλα Γερμανία και δεν έχεις ακούσει τίποτα για τις εταιρίες και το τι γίνεται εδώ την τελευταία πενταετία...Δεν έχεις δεί τους Χιλίαδες ξένους που ζούν στην Warsaw για δουλεία απο όλα τα μέρη του Πλανήτη? Κυρίως στην Πληροφορική και στο investment?..Μακάρι να μην ίσχυαν αυτά γιατί το πήδημα θα ήταν πολύ πιο εύκολο..Εγώ τους θέλω φτωχούς και τελειωμένους για να ΠΗΔΑΩ!!! Αλλά δυστυχώς ΔΕΝ είναι πλέον!! Και χειροτερέυει..Τουλάχιστον να προλάβω λίγο ακόμα ότι έχει απομείνει πριν αλλάξω χώρα..

Δεν θα μιλήσω άλλο για οικονομικά και τέτοια με ξενερώνουν.Η ουσία είναι η ψυχρή καθημερινότητα..Έτσι είναι οι γκόμενες εδώ.Δυστυχώς για εμάς!! Οπότε καλύτερα Πολωνική επαρχία!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Πολωνία 2000-3000 ευρώ χωρίς να δουλεύει δεν έχει κανένας τι το πέρασες?Δεν είναι Ρωσία με ολιγάρχες κληρονομικά δικαιώματα.Πολωνία είναι όλοι στη βιοπάλη μεροδούλι μεροφάι.

Nταξει οι ξενοι και ειδικοτερα οι πιο εξωτικοι, οι ιδιοι και οι ιδιοι ειναι που βολοδερνουν στα κλαμπ της πολης. Και φαινονται πολλοι . Αν πας λιγο παραεξω δεν υπαρχει ουτε για δειγμα

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
To ενκλαβα ειναι λαβα;;;

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg