Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 896K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
Τα οσα λες, εχουν βαση.
Αμα σκεφτεις τα σκ@τ@ της Ελλαδας οσον αφορα τον γυναικοκοσμο, ειναι μετα λογικο να σου βγει κακη κουβεντα....πχ για Πολωνια; Δηλαδη καταντά ιεροσυλία στο τέλος τέλος!
Και οσα λες περι ευκολιας, τα εχω πει κι εγω αρκετες φορες! Η ευκολια, παιζει μεγαλο ρολο! Ειναι εντος ΕΕ, αυτοματως ειναι λυμένα πολλα προβληματα!

Aμα εισαι καθυστερημενος, οπως εσυ ομως, αυτοματως ολα δυσκολευουν παρα πολυ  :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Κάπως έτσι είναι οι Πολωνέζες στα κλαμπ.Συνέχεια καυλωμένες.Τέτοιο ύφος και στυλ μόνο στην Ουκρανία μπορεί να δείτε όπου είναι ξαδέρφια.Γενικώς ανατολικός παράδεισος.

Παλι βιντεάκια απο βιντεοκλίπ βάζεις  :2funny: Παντος συμφωνα με το φιλο του ρολογά τα παιδια δεν εμειναν ευχαριστημένα απο την ποιοτητα στην Πολωνία.Σχετικά με τη Γερμανία ενα παιδί που διαβάζει το σά'ι'τ και πηγε προσφατα και μένει εκει μόνιμα μου ειπε οτι ειναι ο παραδεισος για τα FKK εχει λεει που δινεις 110 Ευρω και γαμάς όσο θελεις,βεβαια οπως καταλαβαινω θα ειναι επιπεδο ΜΕταξουργείου τιποτα 35αρες Βουλγάρες.Αυτος λεει οτι η Γερμανία ειναι απο αγωραιο ερωτα οτι καλήτερο.Ειναι και αυτη μια άποψη  :think:.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
Αφού ό,τι λέω εγώ λέει και ο Glock και άλλοι.Ετσι κι αλλιώς τι με ενδιαφέρει?Πάτε Ρωσία,Βαλτική οπουδήποτε,ψάξτε να βρείτε την άκρη.Πάτε Τουρκία στα παράλια που είναι τίγκα στις Ρωσίδες.Η Μολδαβία που είναι η φτωχότερη χώρα ή Ουκρανία όπου υποτιμήθηκε το νόμισμα και έχετε οικονομική υπεροχή.Η Τσεχία άπό όπου είναι όλες οι πορνοστάρ,Ουγγαρία ή Βαλτική όπου σας περιμένουν με ανοιχτά πόδια.Η Λευκορρωσία όπου δεν έχουν δει ξένο ποτέ και ξεροσταλιάζουν.Ακολουθείστε τα στερεότυπα και ξεσκιστείτε στον πούτσο.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
πηγα παντου ανατολικη ευρωπη και βαλτικη,πραδεισους τσαμπα δεν εχει χαχαχα.μονο στην κυπρο γαμας τσαμπα αυτες της ρατσες και κανεις γκομενα εκει ξεχασε το ιδικα ουγγαρια,ολοι εχουν τον κυκλο τους δεν περιμενουν πλεον τον τουριστα.τι θα πεις στην ουγγαρεζα ειμαι απο ελλαδισταν χαχαχαχ.παλι υποτιμας ουκρανες λογο του γριβνα,θα στο ξαναπω οσες μπορουσα παντα να γαμω της γαμω αυτες που δεν μπορεσα δεν αλλαξε τιποτα ουτε με υποτιμηση ουτε με πολεμο.σε προκαλω να ερθεις να μου αποδειξεις οτι εχω λαθος.αλλο ουγγαρια 90-97 αλλο το 2001.αλλαξε η χωρα απο την γη στο διαστημα.αν εισαι μονιμος κατεικος η φοιτητης πολωνια,σλοβακια σιγουρα θα βρεις κατι αν δεν εισαι αθλιος.μολδαβια προτιμανε τον κακομοιρη μολδαβο παρα τον κακομοιρη ελληνα .πολωνια προτιμανε τον μονιμο ξενο,φιλοι μου δουλευαν εκει σο αεροδρομιο βαρσοβιας,μοσχας,βουδαπεστης  που ειχε κυπριακη εταιρια τις καφετεριες και εστιατορια.αυτοι εζησαν και ξερουν,εγω α ειδα σαν τουριστας.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
πηγα παντου ανατολικη ευρωπη και βαλτικη,πραδεισους τσαμπα δεν εχει χαχαχα.μονο στην κυπρο αν εισαι μονιμος κατεικος η φοιτητης πολωνια,σλοβακια σιγουρα θα βρεις κατι αν δεν εισαι αθλιος.μολδαβια προτιμανε τον κακομοιρη μολδαβο παρα τον κακομοιρη ελληνα .πολωνια προτιμανε τον μονιμο ξενο,φιλοι μου δουλευαν εκει σο αεροδρομιο βαρσοβιας,μοσχας,βουδαπεστης  που ειχε κυπριακη εταιρια τις καφετεριες και εστιατορια.αυτοι εζησαν και ξερουν,εγω α ειδα σαν τουριστας.

Σωστος. Εμεις που μενουμε μονιμα στην Πολωνια, αναγκαστικα αυτες εχουμε, αρα ασχολουμαστε με αυτες. Αν και εγω εχω αρχισει ηδη να νταραβεριζομε με ξενες εδω. Ακομη και με Ουκρανες , με τα οσα στραβα τους.
Φτανω στο σημειο να καταληγω και στο συμπερασμα, οτι αν καποιος ασχολειται με πολωνες, υποτιμα τον εαυτο του.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Σωστος. Εμεις που μενουμε μονιμα στην Πολωνια, αναγκαστικα αυτες εχουμε, αρα ασχολουμαστε με αυτες. Αν και εγω εχω αρχισει ηδη να νταραβεριζομε με ξενες εδω. Ακομη και με Ουκρανες , με τα οσα στραβα τους.
Φτανω στο σημειο να καταληγω και στο συμπερασμα, οτι αν καποιος ασχολειται με πολωνες, υποτιμα τον εαυτο του.

τυπε μηπως εξελληνιστηκαν οι Πολωνεζες?  :S

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Ξεροχύνωωωωωωωωωωωωω................ :kneel: :kneel: :kneel: :wanker: :wanker: :wanker:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Συγγνώμη ωραια ολα αυτα,αλλα τότε γιατι μένετε Πολωνία?Ειδηκά εσυ Ελλάδα δεν πέρναγες ασχημα.Ειχες παρεες,βολτες.Το μονο κακο στην Ελλαδα ειναι οτι η παρεα των μπουρδελιαριδων εχει σπάσει,σπανια μαζευονται.
  Αν ειναι να παω καπου για να περνάω χειροτερα τι να το κανω?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Συγγνώμη ωραια ολα αυτα,αλλα τότε γιατι μένετε Πολωνία?Ειδηκά εσυ Ελλάδα δεν πέρναγες ασχημα.Ειχες παρεες,βολτες.Το μονο κακο στην Ελλαδα ειναι οτι η παρεα των μπουρδελιαριδων εχει σπάσει,σπανια μαζευονται.
  Αν ειναι να παω καπου για να περνάω χειροτερα τι να το κανω?

Εδω ετυχε και ηταν η εταιρεια που πηρα τη θεση . Να εισηγηθω στο Δ.Σ. να μεταφερουν την εταιρεια? Δε ξερω αν περναει απο το χερι μου  :grin: .
Η Ελλαδα για χαβαλε και πανυγηρια καλη και καλα περναγα ( οπως και εδω. οτι ειναι βλαμενες οι πολωνες ειναι αλλο και το λεω γενικα, αλλα εγω την ακρη με το καλο η το ασχημο τη βρισκω. Απλα δε μου αρεσει να κοροιδευω και να παραμυθιαζω τον κοσμο ).
Εδω εχει αλλα θετικα, η Ελλαδα εχει αλλα. Αλλα το κυριο κριτηριο μου ειναι οικονομικο και επαγγελματικο και σε αυτο η χωρα που ειμαι τωρα ειναι πολυ ανωτερη απο την Ελλαδα πιστευω και εχει καλες προοπτικες

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Εδω ετυχε και ηταν η εταιρεια που πηρα τη θεση . Να εισηγηθω στο Δ.Σ. να μεταφερουν την εταιρεια? Δε ξερω αν περναει απο το χερι μου  :grin: .
Η Ελλαδα για χαβαλε και πανυγηρια καλη και καλα περναγα ( οπως και εδω. οτι ειναι βλαμενες οι πολωνες ειναι αλλο και το λεω γενικα, αλλα εγω την ακρη με το καλο η το ασχημο τη βρισκω. Απλα δε μου αρεσει να κοροιδευω και να παραμυθιαζω τον κοσμο ).
Εδω εχει αλλα θετικα, η Ελλαδα εχει αλλα. Αλλα το κυριο κριτηριο μου ειναι οικονομικο και επαγγελματικο και σε αυτο η χωρα που ειμαι τωρα ειναι πολυ ανωτερη απο την Ελλαδα πιστευω και εχει καλες προοπτικες

τυπε πριν μια βδομαδα πηδηξα μια πολωνεζα της δουλειας  :S

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εσυ Ελλαδα δεν πεινάς,για τον Dr Love δεν ξερω.Θα μπορουσες να μένεις Ελλαδα να εχεις ενα χαρτζιλικι 400-500 Ευρω και να εισαι θεος με τα σουβλάκια σου τα μπουρδελάκια σου τη θαλασσα σου τον ωραιο καιρο.Δεν καταλαβαινω αν καποιος δεν πειναει στην Ελλαδα γιατι να φύγει απο΄κει?Αν ησουν απο καμια επαρχιακή πόλη ή χωριό της βορείου Ελλαδας και δεν ειχες να φας θα το καταλαβαινα να πηγαινες καπου για να βγαλεις τα προς το ζειν.Εσυ ομως δεν εχεις καμια σχέση με τον Βλάκμαν και τους αλλους ξεβρακωτους, κακομοιρηδες που ηρθαν τα τελευταια χρόνια στο ανατολικό μπλοκ  :2funny:.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Εσυ Ελλαδα δεν πεινάς,για τον Dr Love δεν ξερω.Θα μπορουσες να μένεις Ελλαδα να εχεις ενα χαρτζιλικι 400-500 Ευρω και να εισαι θεος με τα σουβλάκια σου τα μπουρδελάκια σου τη θαλασσα σου τον ωραιο καιρο.Δεν καταλαβαινω αν καποιος δεν πειναει στην Ελλαδα γιατι να φύγει απο΄κει?Αν ησουν απο καμια επαρχιακή πόλη ή χωριό της βορείου Ελλαδας και δεν ειχες να φας θα το καταλαβαινα να πηγαινες καπου για να βγαλεις τα προς το ζειν.Εσυ ομως δεν εχεις καμια σχέση με τον Βλάκμαν και τους αλλους ξεβρακωτους, κακομοιρηδες που ηρθαν τα τελευταια χρόνια στο ανατολικό μπλοκ  :2funny:.

τυπε πολλη πεινα πεφτει Βορεια Ελλαδα,γεμισαν τα χωραφια και οι σκεπες φωτοβολταικα  :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Εσυ Ελλαδα δεν πεινάς,για τον Dr Love δεν ξερω.Θα μπορουσες να μένεις Ελλαδα να εχεις ενα χαρτζιλικι 400-500 Ευρω και να εισαι θεος με τα σουβλάκια σου τα μπουρδελάκια σου τη θαλασσα σου τον ωραιο καιρο.Δεν καταλαβαινω αν καποιος δεν πειναει στην Ελλαδα γιατι να φύγει απο΄κει?Αν ησουν απο καμια επαρχιακή πόλη ή χωριό της βορείου Ελλαδας και δεν ειχες να φας θα το καταλαβαινα να πηγαινες καπου για να βγαλεις τα προς το ζειν.Εσυ ομως δεν εχεις καμια σχέση με τον Βλάκμαν και τους αλλους ξεβρακωτους, κακομοιρηδες που ηρθαν τα τελευταια χρόνια στο ανατολικό μπλοκ  :2funny:.

Δεν ειναι το θεμα αν πεινας. Πρεπει να δεις και το μελλον και τις προοπτικες. Εκτιμησα οτι καποια πραγματα θα ηταν θετικοτερα αν εφευγα, παρα αν εμενα. Και δεν επεσα εξω.
Απο γκομενες ειπα βρισκω την ακρη και εχω. Απλα περιγραφω και την πραγματικοτητα πως ειναι. Για να μη παραμυθιαζεται ο κοσμος

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
φίλε είμαι τώρα με τα παιδιά τους κολλητούς μου και μιλάμε για Πολωνία και τους υπαγόρευσα το παραπάνω σου ποςτ και αυτό που είπες για τα V!!!Με πήραν τελείως στο ψιλό και με κοροϊδεύουν ...Μου λένε τι μαλακίες είναι αυτά που ακούνε και άλλα τέτοια..
Δεν ξέρω γιατι υπονομεύεις τόσο πολύ αυτό το μέρος που πρέπει να ανέβει κόσμος απο Ελλάδα να  :knockinb: αγρίως τις Πολωνέζες και να διαδίδουν την κουλτούρα μας και να γουστάρουν οι γκόμενες ´Ελληνες..

Υπομονεύω?χαχχαχα.Όποιος θέλει θα έρθει εννοείται όπως και γίνεται..Εγώ θα σου πω τρία πράγματα απλά και βγάζεις τα δικά σου συμπεράσματα.

1. Όταν ήρθες ο ίδιος πρόσφατα (όχι ακούω απο άλλους τρίτους) έγραψες πως τελικά δεν είναι καλά στην Poland!!
2. Σας έβαλα video απο τα χάλια του Enklawa την προηγούμενη Παρασκευη, ένα μέρος πλέον με 80% άντρες και άπειρους ξένους..
3. Όχι απλά δεν υπομονέυω την Poland αλλά σας είπα ακριβώς σε πoιά μέρη να πάτε για να αυξήσετε τις πιθανότητες να πετύχεται one nigh stands κάτι που δυστυχώς δεν είναι εύκολο εδώ αλλά συμβαίνει κάποιες φορές. Σας είπα να έρθετε και όταν ανοίξει ο καιρός τώρα Πάσχα είναι σκατά τα clubs.

Το site αυτό είναι για να πληροφορούμε τον κόσμο και να δίνουμε σωστές και αληθινές προσδοκίες. Δεν υπάρχει ασφαλώς σύγκριση Ελλάδας με Πολωνία στο θέμα των γυναικών, αλλά να ξεκινήσει κάποιος με μπλουζάκια V να σκάσει έδω να μπεί στα μαγαζία και να πηδάει κάθε βράδυ τις Πολωνέζες,συγνώμη αλλά αυτά απλά δεν γίνονται ή μιλάμε για άλλο μέρος. Δεν αμφισβητώ τι κάνανε οι Ροδίτες, μπορεί και να το έκαναν αλλά κατά 90% όποιος το δοκιμάσει δεν θα τα καταφέρει.

Για κάποιον που ζεί εδώ θα δικτυωθεί σύντομα και θα τρώει, αλλά την νύχτα τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά και αυτό μεταφέρω εγώ και όσοι επισκέφτονται την Poland..Και Έλληνες και ξένοι που γράφουν στα άλλα sites..
Τώρα με ryanair που ξεκίνησε πτήσεις απο Ελλάδα, θα σκάσει πολύ κόσμος εδώ οπότε αργά η γρηγορα θα πάρετε μια πιο αντικειμενική άποψη..Γιατί πάντα με 2-3 άτομα να γράφουν δεν βγαίνουν ασφαλή συμπεράσματα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom