Η ανάλυση του Fidel είναι σαν να βλέπω μπροστά μου αυτά που ζώ έδω!!! Έχει πιάσει ακριβώς τον σφυγμό της κατάστασης..Απλά βόδια!!! Που δεν καταλαβαίνουν τον έρωτα και ας τον ψάχνουν και καλά. Συμπεριφορά 12 χρονών γυναίκες των 35 και 40 χρονών..Μπορώ να μιλάω ώρες για σκηνικά με 30αρες που έχω ζήσει εδώ δεν τα κάνουν ούτε 10χρονα..Είναι προβληματικές γυναίκες οι Πολωνέζες..Έχω ζήσει με πολλές εθνικότητες τόσο προβληματικές στον χαρακτήρα δεν έχω βρει..Το μόνο που τους έχει μείνει είναι ότι δεν νοιάζονται καθόλου μα καθόλου για τα χρήματα και είναι αγαθές στην ψυχή. Για αυτό και ασχολούμαι ακόμα μαζί τους!!!
Ο μόνος που πηδάει ακόμα Warsaw από τους ξένους (και όχι σε τρελό ρυθμό) είμαι εγώ και για αυτό είναι και στραβωμένοι όλοι οι φίλοι ξένοι μαζί μου .Δεν περιαυτολογώ θα εξηγήσω ακριβώς τι εννοώ και τι αναγκάζομαι να κάνω για να έχω επιτυχία.Ο τυχαίος ξένος εδώ έχει ακόμα στο μυαλό του το ανατολικό μπλοκ και νομίζει πως επειδή είναι πιο μαυριδερός,θα κάτσει στην μέση της πίστας θα κουνηθεί λίγο και θα πηδήξει.Δεν ξέρει πως να φερθεί και πως οι καιροί έχουν αλλάξει τελείως. Την Πολωνέζα την πηδάς με ένα τρόπο μόνο!!!!!!..Τις υπόσχεσαι έρωτα και δείχνεις τρυφερός μαζί της..Μετά το πήδημα απλά κόβεις επικοινωνία και εξαφανίζεσαι. Αν κλαίει και σε πρήξει στα τηλέφωνα απλά άλλαξε κάρτα στο κινητό.Δεν χρειάζεται να την δηλώνεις την νέα Κάρτα sim με ταυτότητα εδώ.
Ακούγεται εύκολο αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο να το κάνεις στην πράξη. Θέλει πολύ εμπειρία και στύλ.Και πρέπει να σου ταιριάζει κιόλας αυτό το στύλ. Τα βράδια συνήθως πέρνω 4-5 τηλέφωνα γιατί φέρομαι έτσι. Όλοι οι αγριεμένοι φίλοι μου άντε να καταφέρουν κανά χορό και μετά απλά τους παρατάνε για να χορέψουν με άλλους.Νομίζουν ότι είναι θέμα εμφάνισης που μου δίνουν τα τηλέφωνα οι γκόμενες, αλλά απολύτως καμία σχέση..Το παίζεις απλά coολ και τρυφερός μέχρι να την πηδήξεις και μετά κλωτσιά!!..
Οι περισσότεροι ξένοι εδώ δεν μπορούν να το πουλήσουν αυτό με αποτέλεσμα να παραμένουν αγάμητοι. Αν δεν πάιξεις έτσι Poland ΔΕΝ ΓΑΜΑΣ !!!! Θυμειθέιτε τα λόγια μου!!!Είσαι ο χειρότερος που έχουμε γνωρίσει στην ζωή μας όπως μου λένε μετά τους χωρισμούς αλλά χέστηκα τις πληρώνω με το ίδιο νόμισμα.
Χτές πήγα ENKLAWA μετά από πάρα πολύ καιρό..Ήταν απλά τραγικά..90% (μπορεί να λέω και λίγο) άντρες.Και από αυτούς άπειροι ξένοι.
Εντελώς ελεεινά..Ευτυχώς πριν κάψω την βραδιά εκεί πέρασα νωρίτερα από MetaDisco και γνώρισα μια παντρεμένη..Παίξανε γλωσσόφυλλα και θα έρθει αύριο βράδυ σπίτι μου για dinner..Αν έρθει θα δείξει γιατί απο λογια έχουμε χορτάσει!!
Όποιος έρθει μην πάτε καν Enklawa..Προτείνω για αρχή Metadisco και μετά για καλό club το Decada..Εκέι πάιζει ακόμα παιχνίδι.Το έχω κάνει πλέον στέκι και τσιμπάω πολλά τηλέφωνα. Βάζω ένα video απο το Enklawa..Όποιος έχει έμπειρο μάτι θα καταλάβει την τραγικότητα του μαγαζιού.Από την μέση και πίσω αν παρατηρήσετε είναι χιλιάδες αντρες και μόνο 3-4 κοπέλες να χορεύουν με τους δικούς τους.
το video ειναι 3 ωρα την νυχτα