Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 897K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
βαρσωβια σιγουρα ειναι ομορφη πολη με μολλ και ομορφες κοπελες και δεν θα ειναι τοσο βαρετα οπως βιλνιους και μπρατισλαβα.θα εχεις να κανεις κατι μερα και νυχτα.απο γκομενες ομως προτεινω μπρατισλαβα,ειδα τι παιζει στην μινσκα ντολινα οπου ειναι οι φοιτητες.ειδα ξενους φοιτητες αλλα αυτοι πηγαιναν στο κεντρο για διασκεδασι 15-20 λεπτα με ταξι απο μινσκα ντολινα ετσι στα οικοτροφεια εκει που εχει 2 κλαμπ παφτηνα και καφετεριες οπου γινονται ολοι φεσι εμεναν μονο σλοβακες και σλοβακοι που ηταν απο περιοχες που δεν ξανακουσες.εκει αν μεινεις σιγουρα θα γαμησεις κατι αν δεν εισαι χαλια εμφανισιακα οπως τους περισοτερους ελληνες χαχαχαχ.μπρατισλαβα βαρεθηκα 2 φορες αλλα την νυχτα εχει πολλες γκομενες και σεξ κλαμπ αν μεινεις μπακουρη.αν εισαι αφραγγος κατσε ελλαδα, δεν θα ξεχωρισεις απο τους σλοβακους που θα τους προτιμουν η τους αλλους ευρωπαιους.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Στην προσπαθεια που απαιτειται απο τον επιδοξο κατακτητη, αλλα και στις πιθανοτητες επιτυχιας/αποτελεσματα/σκοραρισμα,
(σχεδον) εξισωσες την Πολωνια με τις λοιπες δυτικοευρωπαϊκες χωρες, ή λάθος κατάλαβα;

Η διαφορά της Πολωνίας απο οποιαδήποτε άλλη Δυτική χώρα είναι η εξής: Η μόνιμη και ασταμάτητη εισσροή νέων γνωριμιών-γυναικών. Στις καθαρά Δυτικές χώρες ο κύκλος δεν ανοίγει ποτέ!!! Ξέρεις κάποια παρέα απο την δουλειά-Πανεπιστήμιο-Φίλους και εισρέουν μέσα άντε 2-3 γκόμενες το χρόνο..Αυτός είναι ο λόγος που δεν πηδάς ποτέ μα ποτέ στις Δυτικές χώρες!!! Βρίσκεις μία και αράζεις 10 χρόνια μαζί της.

Όσον αφορά την προσπάθεια που χρειάζεται είμαι ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ πιστεύω ότι πιο εύκολα κάθονται οι Δυτικές παρά οι Πολωνέζες..Αυτό με έχει διδαξει τουλάχιστον η ζωή μου..Όταν με τις Αγγλιδες φασώνομαι και πηδιέμαι το πρώτο βάδυ,η Σουηδέζα με το που την γνώρισα εδώ σε 3 ώρες με είχε βάλει κάτω και χοροπήδαγε πάνω μου, η Ιταλίδα που είχα πέρσι το πρώτο βράδυ με μία Βότκα γαμήθηκε και είχε κρυφά αρραβωνιαστικό κιόλλας!! Οι πολώνεζες θέλου πιο πολλές υποσχέσεις δυστυχώς είναι του έρωτα,αν ξεχάσεις τις μεθυσμένες που δεν τις μετράω γιατί απλά δεν ξέρουν τι κάνουν..
Απλά είναι θέμα Μαθηματικών..Εδώ γνωρίζεις στα μπαρ 100 το μήνα,θα απαντήσουν οι 40 θα βγέις με 30 θα πηδήξεις με υποσχέσεις 5...

Στις Δυτικές χώρες θα βγείς με 10 μπακούρια και θα πιείτε απλά μπύρες..Θα γνωρίσεις 10 γυναίκες το χρόνο (όχι το μήνα),θα σε γουστάρουν οι 8 θα πηδήσεις τις 7..Αυτή είναι η προσωπική μου εμπειρία τουλάχιστον..

Αν έχω απέναντι μου μια Πολωνέζα και μια Δυτική και με ξέρουν σαν άτομο-ειναι γνωστές μου δηλαδδ την Δυτική είναι πιο εύκολο τουλάχιστον κατά 3 φορές να την πηδήξω..

Καθαρά λόγω στατιστικής Poland δεν συγκρίνεται κάν με τις Δυτικές χώρες αλλά η προσπάθεια είναι για μένα ακόμα μεγαλύτερη αν έιχαμε να κάνουμε με ιδο αριθμό γυναικών Δυτικών-Πολονέζων!!Ο αριθμός είναι συντριπτικά όμως με τις Πολωνέζες!!! Ξαναλέω μην μετράτε τις μεθυσμένες, γιατί αν είναι έτσι πάω και γαμάω απλά μεθυσμένα κρεάτα στα Ελληνικά νησιά!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Η διαφορά της Πολωνίας απο οποιαδήποτε άλλη Δυτική χώρα είναι η εξής: Η μόνιμη και ασταμάτητη εισσροή νέων γνωριμιών-γυναικών. Στις καθαρά Δυτικές χώρες ο κύκλος δεν ανοίγει ποτέ!!! Ξέρεις κάποια παρέα απο την δουλειά-Πανεπιστήμιο-Φίλους και εισρέουν μέσα άντε 2-3 γκόμενες το χρόνο..Αυτός είναι ο λόγος που δεν πηδάς ποτέ μα ποτέ στις Δυτικές χώρες!!! Βρίσκεις μία και αράζεις 10 χρόνια μαζί της.

Όσον αφορά την προσπάθεια που χρειάζεται είμαι ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ πιστεύω ότι πιο εύκολα κάθονται οι Δυτικές παρά οι Πολωνέζες..Αυτό με έχει διδαξει τουλάχιστον η ζωή μου..Όταν με τις Αγγλιδες φασώνομαι και πηδιέμαι το πρώτο βάδυ,η Σουηδέζα με το που την γνώρισα εδώ σε 3 ώρες με είχε βάλει κάτω και χοροπήδαγε πάνω μου, η Ιταλίδα που είχα πέρσι το πρώτο βράδυ με μία Βότκα γαμήθηκε και είχε κρυφά αρραβωνιαστικό κιόλλας!! Οι πολώνεζες θέλου πιο πολλές υποσχέσεις δυστυχώς είναι του έρωτα,αν ξεχάσεις τις μεθυσμένες που δεν τις μετράω γιατί απλά δεν ξέρουν τι κάνουν..
Απλά είναι θέμα Μαθηματικών..Εδώ γνωρίζεις στα μπαρ 100 το μήνα,θα απαντήσουν οι 40 θα βγέις με 30 θα πηδήξεις με υποσχέσεις 5...

Στις Δυτικές χώρες θα βγείς με 10 μπακούρια και θα πιείτε απλά μπύρες..Θα γνωρίσεις 10 γυναίκες το χρόνο (όχι το μήνα), :knockinb:θα σε γουστάρουν οι 8 θα πηδήσεις τις 7..Αυτή είναι η προσωπική μου εμπειρία τουλάχιστον..

Αν έχω απέναντι μου μια Πολωνέζα και μια Δυτική και με ξέρουν σαν άτομο-ειναι γνωστές μου δηλαδδ την Δυτική είναι πιο εύκολο τουλάχιστον κατά 3 φορές να την πηδήξω..

Καθαρά λόγω στατιστικής Poland δεν συγκρίνεται κάν με τις Δυτικές χώρες αλλά η προσπάθεια είναι για μένα ακόμα μεγαλύτερη αν έιχαμε να κάνουμε με ιδο αριθμό γυναικών Δυτικών-Πολονέζων!!Ο αριθμός είναι συντριπτικά όμως με τις Πολωνέζες!!! Ξαναλέω μην μετράτε τις μεθυσμένες, γιατί αν είναι έτσι πάω και γαμάω απλά μεθυσμένα κρεάτα στα Ελληνικά νησιά!!
χμμμμ ...αν γνωρίσεις έστω 10στα Μπάρ τότε 3-4 θα κάτσουν για πλάκα την ίδια ώρα..άλλες 3-4 θα απαντήσουν την άλλη που με σωστό παιχνίδι θα τις φας ...
Μια παράμετρος που δεν έχει πολυσηζητηθεί είναι το απίστευτα ξενέρωτο γαμήσι των Πολωνέζων, τα άκυρα λόγια που λένε ενδιάμεσα και οι αντιφάσεις αυτού που λένε με αυτό που κάνουν..
Όσες Πολωνές έχω :knockinb: δεν το έχω χαρεί!Οι Ρωσίδες και οι δυτικές είναι καλύτερες!!Ακόμα και η τελευταία αν και καλύτερη απο της άλλες πάλι δεν ήταν καλη..

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
χμμμμ ...αν γνωρίσεις έστω 10στα Μπάρ τότε 3-4 θα κάτσουν για πλάκα την ίδια ώρα..άλλες 3-4 θα απαντήσουν την άλλη που με σωστό παιχνίδι θα τις φας ...
Μια παράμετρος που δεν έχει πολυσηζητηθεί είναι το απίστευτα ξενέρωτο γαμήσι των Πολωνέζων, τα άκυρα λόγια που λένε ενδιάμεσα και οι αντιφάσεις αυτού που λένε με αυτό που κάνουν..
Όσες Πολωνές έχω :knockinb: δεν το έχω χαρεί!Οι Ρωσίδες και οι δυτικές είναι καλύτερες!!Ακόμα και η τελευταία αν και καλύτερη απο της άλλες πάλι δεν ήταν καλη..

Όταν γνωρίζεις μια Πολωνέζα την νύχτα μπορεί να χορεύετε αγκαλιά όλο το βράδυ να σε φιλήσει να σε ακολουθεί από πίσω να σου ζητήσει το κινητό από μόνη της και απλά την επόμενη μέρα να μην σου απαντήσει ξανά στο τηλέφωνο ποτέ!!! Αυτό συμβαίνει σε όλους εδώ  κατά 70% των περιπτώσεων των γυναικών...Είναι οι πιο καμένες γκόμενες που έχω γνωρίσει και ας είναι αγαθές στο χαρακτήρα..ΚΑΜΜΕΝΕΣ!!!
Μια Δυτική συνήθως θα σε γράψει από την αρχή στα αρχδι...Αν σου δώσει όμως τελικά το κινητό η δείξει πως σε θέλει το εννοεί πραγματικά..Δεν μου εκεί φερθεί με την παράνοια της Πολωνέζας καμιά Δυτική μέχρι τώρα..
Οπότε αν θέλεις να περάσεις καλά εδώ απλά σταματάς να επηρεάζεσαι τις θεωρείς καμένες και κάνεις το χαβαλε σου..Και πάνω από όλα επενδύεις σε μεγάλους αριθμούς..Παίζεις με 50 ταυτόχρονα να φας τις 10 με προσπάθεια..
Σε αυτό έχουν καταλήξει και σε όσους γνωρίζω εδώ από όλες τις μεριές του πλανήτη!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Όταν γνωρίζεις μια Πολωνέζα την νύχτα μπορεί να χορεύετε αγκαλιά όλο το βράδυ να σε φιλήσει να σε ακολουθεί από πίσω να σου ζητήσει το κινητό από μόνη της και απλά την επόμενη μέρα να μην σου απαντήσει ξανά στο τηλέφωνο ποτέ!!! Αυτό συμβαίνει σε όλους εδώ  κατά 70% των περιπτώσεων των γυναικών...Είναι οι πιο καμένες γκόμενες που έχω γνωρίσει και ας είναι αγαθές στο χαρακτήρα..ΚΑΜΜΕΝΕΣ!!!
Μια Δυτική συνήθως θα σε γράψει από την αρχή στα αρχδι...Αν σου δώσει όμως τελικά το κινητό η δείξει πως σε θέλει το εννοεί πραγματικά..Δεν μου εκεί φερθεί με την παράνοια της Πολωνέζας καμιά Δυτική μέχρι τώρα..
Οπότε αν θέλεις να περάσεις καλά εδώ απλά σταματάς να επηρεάζεσαι τις θεωρείς καμένες και κάνεις το χαβαλε σου..Και πάνω από όλα επενδύεις σε μεγάλους αριθμούς..Παίζεις με 50 ταυτόχρονα να φας τις 10 με προσπάθεια..
Σε αυτό έχουν καταλήξει και σε όσους γνωρίζω εδώ από όλες τις μεριές του πλανήτη!!
Πρέπει να είσαι killer...Μην μασάς και μην κάνεις πίσω στις αντιφάσεις...
Όπως κατάλαβα το τελευταίο διάστημα με ποδοσφαιρικούς όρους είναι σαν να προσπαθείς να βάλεις γκόλ σε τερματοφύλακες χωνί μετά από κόρνερ! Νομίζεις ότι θα καθαρίσουν τη φάση και σταματάς.. Αλλά δεν πρέπει.. Η μπάλα θα τους φύγει από τα χέρια.. Τη πούτσα θα τη φάνε δηλαδή κι ας λένε πως δεν θα το κάνουν :2funny: :2funny: :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Πρέπει να είσαι killer...Μην μασάς και μην κάνεις πίσω στις αντιφάσεις...
Όπως κατάλαβα το τελευταίο διάστημα με ποδοσφαιρικούς όρους είναι σαν να προσπαθείς να βάλεις γκόλ σε τερματοφύλακες χωνί μετά από κόρνερ! Νομίζεις ότι θα καθαρίσουν τη φάση και σταματάς.. Αλλά δεν πρέπει.. Η μπάλα θα τους φύγει από τα χέρια.. Τη πούτσα θα τη φάνε δηλαδή κι ας λένε πως δεν θα το κάνουν :2funny: :2funny: :2funny:
Οι Πολωνέζες είναι κάτι σαν εμάς σε θυληκό γένος! Περνάνε καλά έξω μόνο αν γαμηθούν! Κι αν δεν το κάνουν το μετανιώνουν..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386

Στις Δυτικές χώρες θα βγείς με 10 μπακούρια και θα πιείτε απλά μπύρες..Θα γνωρίσεις 10 γυναίκες το χρόνο (όχι το μήνα),θα σε γουστάρουν οι 8 θα πηδήσεις τις 7..Αυτή είναι η προσωπική μου εμπειρία τουλάχιστον..

Oι πολωνες ειναι απιστευτα κουραστικες γυναικες. Σε κουραζουν , τελικα και να θελησουν να πηδηχτουν, σε εχουν κουρασει και ξενερωσει τοσο πολυ ,που σου φευγει καθε διαθεση. Δε ξερω για εσας , αλλα μεσα στο παιχνιδι ειναι το καμακι, η περιπετεια, το απροβλεπτο . Κατι που οι πολωνοι δεν εχουν ΚΑΘΟΛΟΥ ως λαος , ισα ισα ειναι της πεπατημενης.
Το " γαμανε και ψοφαει" οι γυναικες εκει.
Επισης σου σπανε τα αρχιδια με διαφορες υποκριτικες ψευτο-ηθικιστικες μαλακιες. Ελεος δεν αντεχω πλεον καθολου να ακουω αυτα τα γλυκερα βλακωδε σαλια μαλια περι "αγαπης, ερωτα" και αλλες σαχλαμαρες που τις λενε και σοβαρα κιολας και το παρακανουν. Οκ καλο ειναι ως ενα σημειο να εχουν και ενα ρομαντισμο να θελουν και λιγο τρυφεροτητα κλπ κλπ γυναικες, ειναι, αλλα αυτες το παρακανουν και το καινε το ζητημα. Μεσα στο ερωτικο παιχνιδι και το φλερτ ειναι και το απροσμενο, ειναι και το ξαφνικο, ειναι η εκπληξη, η αλλαγη παραστασεων και συναισθηματων. Αλλα σε αυτα τα βοδια που να τους κοψει να τα κανουν και να τα νοιωσουν αυτα ολα. Θα πρεπει να ξερουν καποιον με τους μηνες μη πω κανα χρονο για να προχωρησουν , για αυτο κατα κυριο λογο πανε με κατι ντοπιους με τους οποιους καμια κανονικη η μη γυναικα στον πλανητη δε θα πηγαινε για κανενα λογο. Επειδη και καλα " τους εμπιστευονται" . Τωρα τι σκατα φοβουνται μη παθουν, μονο το κλουβιο και ξερο  κεφαλι τους το ξερει.
 Και αντε να το κανουν τπτ 15χρονα, αλλα να βλεπεις 30 χρονων μουλαρες να μη ξερουν να συμπεριφερθουν ως γυναικες , σου τη σπαει. Κανουν σα τα βλαμενα μη μου απτα ολο αχ καιβαχ σα τιποτα πεοφοβικες παρθενοπιπιτσες. Χιλιες φορες ρε παιδια η ελεηνιδα να σου πει στα ισια " αντε απο δω ρε μαλακα δε γουσταρω", παρα αυτη η σπαστικη υποκριτικη ψευτοηθικη, που σπαει κοκαλα.

Oι δυτικες ειδικα εδω, λογικο ειναι να εχουν απιστευτο προβαδισμα οπως λεει ο love. Γιατι ο οποιοσδηποτε ξενος θα εχει προτεραιοτητα για αυτες. Σα κανονικες γυναικες που ειναι και οχι σα βλαμενα παρτσακλα, δεν υπαρχει περιπτωση ουτε 1 /εκατομμυριο να πανε με ντοπιους, επομενως, ειναι μαθηματικα βεβαιο οτι θα πανε με τον ξενο που μενει στην πολωνια χωρις πολυ προσπαθεια.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Και Ρωσσία καπως έτσι ειναι.Γ'αυτο εγω σας λεω οτι πρεπει να εχετε κατι που θα της εντυπωσιασει.Αν ειστε μετρίος,μέτριος και σ'όλα μετριότης φυσικό ειναι να σας φέρονται έτσι.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
σωστα φιλε φιντελ,ο βαλκανιος καβαλαρης επιμενει ομως με τα παραμυθια για γαμους και αγαπες ετσι τον προσκαλεσα στο θεμα ουκρανια να ερθει και να δει απο πρωτο χερι αν πιανουν αυτα.στην κυπρο μου λενε καλα ολοι παντρευονται ρωσιδες και ουκρανιδες (απο καμπαρε και μπυραριες τισ βρηκαν  τελειωμενες)εσυ τωσα χρονια που πας εκει μπακουρι?χαχαχαχτου εκανα αναληση για ουκρανια πριν λιγο,ελπιζω να ερθει για να διαψευσθει αν γαμιουνται ευκολα με τον καθενα και θελουν να φυγουν απο εκει λογο τις κρισης.δικαιο εχει ο φιντελ και εκει το ιδιο πρεπει να παρεις πολλα τηλεφωνα για να απαντησει καπεια,δεν μπορεις να βασιζεσαι πανω σε καμια.συνεχεια κυνηγω,δεν χανω χρονο μερικες φορες γνωριζω 3-4 και μπορι να εμφανιστη η μια και να θελει μονο να φαει σουσι,μετα το σουσι δρομο και αλλη.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Η ανάλυση του Fidel είναι σαν να βλέπω μπροστά μου αυτά που ζώ έδω!!! Έχει πιάσει ακριβώς τον σφυγμό της κατάστασης..Απλά βόδια!!! Που δεν καταλαβαίνουν τον έρωτα και ας τον ψάχνουν και καλά. Συμπεριφορά 12 χρονών γυναίκες των 35 και 40 χρονών..Μπορώ να μιλάω ώρες για σκηνικά με 30αρες που έχω ζήσει εδώ δεν τα κάνουν ούτε 10χρονα..Είναι προβληματικές γυναίκες οι Πολωνέζες..Έχω ζήσει με πολλές εθνικότητες τόσο προβληματικές στον χαρακτήρα δεν έχω βρει..Το μόνο που τους έχει μείνει είναι ότι δεν νοιάζονται καθόλου μα καθόλου για τα χρήματα και είναι αγαθές στην ψυχή. Για αυτό και ασχολούμαι ακόμα μαζί τους!!!

Ο μόνος που πηδάει ακόμα Warsaw από τους ξένους (και όχι σε τρελό ρυθμό) είμαι εγώ και για αυτό είναι και στραβωμένοι όλοι οι φίλοι ξένοι μαζί μου .Δεν περιαυτολογώ θα εξηγήσω ακριβώς τι εννοώ και τι αναγκάζομαι να κάνω για να έχω επιτυχία.Ο τυχαίος ξένος εδώ έχει ακόμα στο μυαλό του το ανατολικό μπλοκ και νομίζει πως επειδή είναι πιο μαυριδερός,θα κάτσει στην μέση της πίστας θα κουνηθεί λίγο και θα πηδήξει.Δεν ξέρει πως να φερθεί και πως οι καιροί έχουν αλλάξει τελείως. Την Πολωνέζα την πηδάς με ένα τρόπο μόνο!!!!!!..Τις υπόσχεσαι έρωτα και δείχνεις τρυφερός μαζί της..Μετά το πήδημα απλά κόβεις επικοινωνία και εξαφανίζεσαι. Αν κλαίει και σε πρήξει στα τηλέφωνα απλά άλλαξε κάρτα στο κινητό.Δεν χρειάζεται να την δηλώνεις την νέα Κάρτα sim με ταυτότητα εδώ.

Ακούγεται εύκολο αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο να το κάνεις στην πράξη. Θέλει πολύ εμπειρία και στύλ.Και πρέπει να σου ταιριάζει κιόλας αυτό το στύλ. Τα βράδια συνήθως πέρνω 4-5 τηλέφωνα γιατί φέρομαι έτσι. Όλοι οι αγριεμένοι φίλοι μου άντε να καταφέρουν κανά χορό και μετά απλά τους παρατάνε για να χορέψουν με άλλους.Νομίζουν ότι είναι θέμα εμφάνισης που μου δίνουν τα τηλέφωνα οι γκόμενες, αλλά απολύτως καμία σχέση..Το παίζεις απλά coολ και τρυφερός μέχρι να την πηδήξεις και μετά κλωτσιά!!..
Οι περισσότεροι ξένοι εδώ δεν μπορούν να το πουλήσουν αυτό με αποτέλεσμα να παραμένουν αγάμητοι. Αν δεν πάιξεις έτσι Poland ΔΕΝ ΓΑΜΑΣ !!!! Θυμειθέιτε τα λόγια μου!!!Είσαι ο χειρότερος που έχουμε γνωρίσει στην ζωή μας όπως μου λένε μετά τους χωρισμούς αλλά χέστηκα τις πληρώνω με το ίδιο νόμισμα.

Χτές πήγα ENKLAWA μετά από πάρα πολύ καιρό..Ήταν απλά τραγικά..90% (μπορεί να λέω και λίγο) άντρες.Και από αυτούς άπειροι ξένοι.
Εντελώς ελεεινά..Ευτυχώς πριν κάψω την βραδιά εκεί πέρασα νωρίτερα από MetaDisco και γνώρισα μια παντρεμένη..Παίξανε γλωσσόφυλλα και θα έρθει αύριο βράδυ σπίτι μου για dinner..Αν έρθει θα δείξει γιατί απο λογια έχουμε χορτάσει!!

Όποιος έρθει μην πάτε καν Enklawa..Προτείνω για αρχή Metadisco και μετά για καλό club το Decada..Εκέι πάιζει ακόμα παιχνίδι.Το έχω κάνει πλέον στέκι και τσιμπάω πολλά τηλέφωνα. Βάζω ένα video απο το Enklawa..Όποιος έχει έμπειρο μάτι θα καταλάβει την τραγικότητα του μαγαζιού.Από την μέση και πίσω αν παρατηρήσετε είναι χιλιάδες αντρες και μόνο 3-4 κοπέλες να χορεύουν με τους δικούς τους.

το video ειναι 3 ωρα την νυχτα

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.660
Πόντοι
266
DrLove, ακομη περιμενω να μας πεις ομως πως ειδες τις Ελληνιδες στην Ελλαδα που ηρθες προσφατα.
Μονο ετσι ισως βαλουμε και τις Πολωνεζες σε μια σωστη διασταση.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Η ανάλυση του Fidel είναι σαν να βλέπω μπροστά μου αυτά που ζώ έδω!!! Έχει πιάσει ακριβώς τον σφυγμό της κατάστασης..Απλά βόδια!!! Που δεν καταλαβαίνουν τον έρωτα και ας τον ψάχνουν και καλά. Συμπεριφορά 12 χρονών γυναίκες των 35 και 40 χρονών..Μπορώ να μιλάω ώρες για σκηνικά με 30αρες που έχω ζήσει εδώ δεν τα κάνουν ούτε 10χρονα..Είναι προβληματικές γυναίκες οι Πολωνέζες..Έχω ζήσει με πολλές εθνικότητες τόσο προβληματικές στον χαρακτήρα δεν έχω βρει..Το μόνο που τους έχει μείνει είναι ότι δεν νοιάζονται καθόλου μα καθόλου για τα χρήματα και είναι αγαθές στην ψυχή. Για αυτό και ασχολούμαι ακόμα μαζί τους!!!

Ο μόνος που πηδάει ακόμα Warsaw από τους ξένους (και όχι σε τρελό ρυθμό) είμαι εγώ και για αυτό είναι και στραβωμένοι όλοι οι φίλοι ξένοι μαζί μου .Δεν περιαυτολογώ θα εξηγήσω ακριβώς τι εννοώ και τι αναγκάζομαι να κάνω για να έχω επιτυχία.Ο τυχαίος ξένος εδώ έχει ακόμα στο μυαλό του το ανατολικό μπλοκ και νομίζει πως επειδή είναι πιο μαυριδερός,θα κάτσει στην μέση της πίστας θα κουνηθεί λίγο και θα πηδήξει.Δεν ξέρει πως να φερθεί και πως οι καιροί έχουν αλλάξει τελείως. Την Πολωνέζα την πηδάς με ένα τρόπο μόνο!!!!!!..Τις υπόσχεσαι έρωτα και δείχνεις τρυφερός μαζί της..Μετά το πήδημα απλά κόβεις επικοινωνία και εξαφανίζεσαι. Αν κλαίει και σε πρήξει στα τηλέφωνα απλά άλλαξε κάρτα στο κινητό.Δεν χρειάζεται να την δηλώνεις την νέα Κάρτα sim με ταυτότητα εδώ.

Ακούγεται εύκολο αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο να το κάνεις στην πράξη. Θέλει πολύ εμπειρία και στύλ.Και πρέπει να σου ταιριάζει κιόλας αυτό το στύλ. Τα βράδια συνήθως πέρνω 4-5 τηλέφωνα γιατί φέρομαι έτσι. Όλοι οι αγριεμένοι φίλοι μου άντε να καταφέρουν κανά χορό και μετά απλά τους παρατάνε για να χορέψουν με άλλους.Νομίζουν ότι είναι θέμα εμφάνισης που μου δίνουν τα τηλέφωνα οι γκόμενες, αλλά απολύτως καμία σχέση..Το παίζεις απλά coολ και τρυφερός μέχρι να την πηδήξεις και μετά κλωτσιά!!..
Οι περισσότεροι ξένοι εδώ δεν μπορούν να το πουλήσουν αυτό με αποτέλεσμα να παραμένουν αγάμητοι. Αν δεν πάιξεις έτσι Poland ΔΕΝ ΓΑΜΑΣ !!!! Θυμειθέιτε τα λόγια μου!!!Είσαι ο χειρότερος που έχουμε γνωρίσει στην ζωή μας όπως μου λένε μετά τους χωρισμούς αλλά χέστηκα τις πληρώνω με το ίδιο νόμισμα.

Χτές πήγα ENKLAWA μετά από πάρα πολύ καιρό..Ήταν απλά τραγικά..90% (μπορεί να λέω και λίγο) άντρες.Και από αυτούς άπειροι ξένοι.
Εντελώς ελεεινά..Ευτυχώς πριν κάψω την βραδιά εκεί πέρασα νωρίτερα από MetaDisco και γνώρισα μια παντρεμένη..Παίξανε γλωσσόφυλλα και θα έρθει αύριο βράδυ σπίτι μου για dinner..Αν έρθει θα δείξει γιατί απο λογια έχουμε χορτάσει!!

Όποιος έρθει μην πάτε καν Enklawa..Προτείνω για αρχή Metadisco και μετά για καλό club το Decada..Εκέι πάιζει ακόμα παιχνίδι.Το έχω κάνει πλέον στέκι και τσιμπάω πολλά τηλέφωνα. Βάζω ένα video απο το Enklawa..Όποιος έχει έμπειρο μάτι θα καταλάβει την τραγικότητα του μαγαζιού.Από την μέση και πίσω αν παρατηρήσετε είναι χιλιάδες αντρες και μόνο 3-4 κοπέλες να χορεύουν με τους δικούς τους.

Ακόμα και όταν λες οτι κακοπέρασες πάλι έκανες τζόγο και γνώρισες μια παντρεμένη.Σε πόσες χώρες γίνεται αυτό?Να θεωρείται κακή μια βραδυά επειδή έπεσαν μόνο γλωσσόφυλα?Απλά η Πολωνία ανεβάζει εκ του φυσικού τις απαιτήσεις σου.
Για τα λεφτά διαφωνώ τελείως.Για τη ακρίβεια μου έχουν ζητήσει λεφτά πάνω από 30 Πολωνέζες και μιλάμε για κασέρι άμεσα όχι δώρα κτλ.Μερικές έρχονται μόνες τους και σου λένε αγόρασέ μας ποτά ή δώσε λεφτά στη φίλη μου για ταξί.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
σωστα φιλε φιντελ,ο βαλκανιος καβαλαρης επιμενει ομως με τα παραμυθια για γαμους και αγαπες ετσι τον προσκαλεσα στο θεμα ουκρανια να ερθει και να δει απο πρωτο χερι αν πιανουν αυτα.στην κυπρο μου λενε καλα ολοι παντρευονται ρωσιδες και ουκρανιδες (απο καμπαρε και μπυραριες τισ βρηκαν  τελειωμενες)εσυ τωσα χρονια που πας εκει μπακουρι?χαχαχαχτου εκανα αναληση για ουκρανια πριν λιγο,ελπιζω να ερθει για να διαψευσθει αν γαμιουνται ευκολα με τον καθενα και θελουν να φυγουν απο εκει λογο τις κρισης.δικαιο εχει ο φιντελ και εκει το ιδιο πρεπει να παρεις πολλα τηλεφωνα για να απαντησει καπεια,δεν μπορεις να βασιζεσαι πανω σε καμια.συνεχεια κυνηγω,δεν χανω χρονο μερικες φορες γνωριζω 3-4 και μπορι να εμφανιστη η μια και να θελει μονο να φαει σουσι,μετα το σουσι δρομο και αλλη.

Ρε φίλε τι μαλακίες λες για γάμο κτλ?Εγώ δεν τάζω ποτέ γάμο.Αυτές μου τα πρήζουν με γάμους,παιδιά κτλ.Τέτοιες παπαριές λέει ο Δημητράκης για να τις ρίξει.Στην Ουκρανία έχω 100% επιτυχία.Τους λέω ακριβώς αυτό που θέλουνε να ακούσουνε και κάνω το παζάρεμα έτσι ώστε να φαίνεται οτι αυτές νικάνε.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
DrLove, ακομη περιμενω να μας πεις ομως πως ειδες τις Ελληνιδες στην Ελλαδα που ηρθες προσφατα.
Μονο ετσι ισως βαλουμε και τις Πολωνεζες σε μια σωστη διασταση.

Δε συγκρίνονται οι Ελληνίδες με τις Σλάβες.Οι Ελληνίδες είναι ψυχρές ενώ οι Σλάβες είναι μονίμως καυλωμένες.Λίγο θέλουν να αρπάξουν και να φτάσουν σε οργασμό.Σλάβα χωρίς άντρα έστω και μια εβδομάδα νιώθει σκατά τελείως.Για την ακρίβεια χρειάζονται τους άντρες για να επιβιώσουν αλλιώς ζουν σε πολύ χαμηλό επίπεδο.Δεν υπάρχει φεμινισμός όπως στη Δύση ή οικογενειακή υποστήριξη όπως στις μεσογειακές χώρες.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Ωραιες αναλυσεις κανεις και δίνεις μια πραγματικη εικονα της Πολωνίας δεν διαφωνω σε τιποτα μαζι σου.Για το μόνο ομως που μπορω να σε κρίνω ειναι οτι δεν εχεις συναντιθει με κανεναν απο το σά'ι'τ.Και οπως μου ειπε ο Ρολογάς δεν απαντάς ούτε στα ΠΜ
  Εδω και μερικες μερες Αγια Πετρούπολη ειναι ενας φιλος του ρολογά.Με πηρε τηλεφωνο σημερα θα τον δω αυριο στο κέντρο.Υπηρχε μια περιπτωση να εβγαινα σημερα αν επαιρνε ο υπνος την κακασχημη νωρις (την εχω εδω και αυριο θα την παω σπιτι της) δυστηχως δεν με αφηνει να φυγω  :( ειδε ενα θρίλερ και φοβαται να μείνει μόνη της  :(.
  Εσύ γιατί δεν συνάντησες κανεναν απο τα παιδια όταν ηρθαν Βαρσοβία?Αν θες να εισαι πιστευτός αποδειξε το....εγω αυριο θα συναντισω το παιδι και θα πάμε και ντίσκο και για μια ακομα φορά θα αποδειχτει οτι ολα οσα λεω ειναι αληθεια και οχι φαντασίες!
  Ο Βλάκμαν κρυβεται και δεν συνανταει ποτέ κανεναν γιατι ολα οσα γραφει ειναι 15 χρόνια πριν και εκτος αυτου τα περισσοτερα ειναι απο Αγγλικά σά'ι'τ ιστορίες  :2funny:

rovespieros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
4
Πόντοι
1
[quote ]

Ο Βλάκμαν  ολα οσα γραφει ειναι 15 χρόνια πριν και εκτος αυτου τα περισσοτερα ειναι απο Αγγλικά σά'ι'τ ιστορίες  :2funny:
[/quote]

olosostos!!!!!
μην αγχωνεσαι. τον εχουμε παρει χρονια χαμπαρι...........

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Ωραιες αναλυσεις κανεις και δίνεις μια πραγματικη εικονα της Πολωνίας δεν διαφωνω σε τιποτα μαζι σου.Για το μόνο ομως που μπορω να σε κρίνω ειναι οτι δεν εχεις συναντιθει με κανεναν απο το σά'ι'τ.Και οπως μου ειπε ο Ρολογάς δεν απαντάς ούτε στα ΠΜ
  Εδω και μερικες μερες Αγια Πετρούπολη ειναι ενας φιλος του ρολογά.Με πηρε τηλεφωνο σημερα θα τον δω αυριο στο κέντρο.Υπηρχε μια περιπτωση να εβγαινα σημερα αν επαιρνε ο υπνος την κακασχημη νωρις (την εχω εδω και αυριο θα την παω σπιτι της) δυστηχως δεν με αφηνει να φυγω  :( ειδε ενα θρίλερ και φοβαται να μείνει μόνη της  :(.
  Εσύ γιατί δεν συνάντησες κανεναν απο τα παιδια όταν ηρθαν Βαρσοβία?Αν θες να εισαι πιστευτός αποδειξε το....εγω αυριο θα συναντισω το παιδι και θα πάμε και ντίσκο και για μια ακομα φορά θα αποδειχτει οτι ολα οσα λεω ειναι αληθεια και οχι φαντασίες!
  Ο Βλάκμαν κρυβεται και δεν συνανταει ποτέ κανεναν γιατι ολα οσα γραφει ειναι 15 χρόνια πριν και εκτος αυτου τα περισσοτερα ειναι απο Αγγλικά σά'ι'τ ιστορίες  :2funny:

Πρώτον τα ΠΜ που μου είχαν στείλει αρκετα πιο παλία αφορούσαν συμμετοχή για εκδρομή σε πόλεις της Πολωνίας δεν ήταν για Βαρσοβία και απο όσο ξέρω δεν ήρθαν καν εδώ. Το ταξίδι που λένε τα παιδιά πως έκαναν την προηγούμενη εβδομάδα στην Βαρσοβια εδώ δεν το γνώριζα καν.
Θέλω να είμαι ξεκάθαρος.Υπάχουν άνθρωποι στο forum που είναι επαγγελματίες.Εγώ προσωπικά θα έχω πολύ σοβαρό πρόβλημα στην δουλεία μου αν μαθευτεί πως έιμαι εδώ σε αυτό το forum και γράφω τέτοια πράγματα!!Δεν θέλω να με ταυτίσουν με συγγραφέα του bourdela που με στείλαν εδώ για να πηδάω Πολωνέζες:) Και ο κόσμος είναι πολύ μικρός!

Επιπλέον Πιστευτός να γίνω ως προς τι?Αν γαμάω εγώ ή όχι?Αυτό πιστεύω δεν ενδιαφέρει καν τον κόσμο.Τον κόσμο τον ενδιαφέρει απο αυτό το site να δίνονται σωστές,αξιόπιστες και κυρίως αντικειμενικές πληροφορίες.Το υποκειμενικό δεν βοηθάει να βγάζεις ποτέ συμπεράσματα.

Ελπίζω να μην με παρεξηγήσετε αλλά να καταλάβετε τι εννοώ!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πρώτον τα ΠΜ που μου είχαν στείλει αρκετα πιο παλία αφορούσαν συμμετοχή για εκδρομή σε πόλεις της Πολωνίας δεν ήταν για Βαρσοβία και απο όσο ξέρω δεν ήρθαν καν εδώ. Το ταξίδι που λένε τα παιδιά πως έκαναν την προηγούμενη εβδομάδα στην Βαρσοβια εδώ δεν το γνώριζα καν.
Θέλω να είμαι ξεκάθαρος.Υπάχουν άνθρωποι στο forum που είναι επαγγελματίες.Εγώ προσωπικά θα έχω πολύ σοβαρό πρόβλημα στην δουλεία μου αν μαθευτεί πως έιμαι εδώ σε αυτό το forum και γράφω τέτοια πράγματα!!Δεν θέλω να με ταυτίσουν με συγγραφέα του bourdela που με στείλαν εδώ για να πηδάω Πολωνέζες:) Και ο κόσμος είναι πολύ μικρός!

Επιπλέον Πιστευτός να γίνω ως προς τι?Αν γαμάω εγώ ή όχι?Αυτό πιστεύω δεν ενδιαφέρει καν τον κόσμο.Τον κόσμο τον ενδιαφέρει απο αυτό το site να δίνονται σωστές,αξιόπιστες και κυρίως αντικειμενικές πληροφορίες.Το υποκειμενικό δεν βοηθάει να βγάζεις ποτέ συμπεράσματα.

Ελπίζω να μην με παρεξηγήσετε αλλά να καταλάβετε τι εννοώ!
Οτι γραφεις σε γενικες γραμμές σωστο είναι,σε αυτο δεν χωραει καμιά αμφιβολία.Δυστηχως η Πολωνία εχει γίνει έτσι οπως την περιγράφεις!
 Σχετικά με τα ΠΜ λεω τι μου ειπαν.Τα παιδια ηταν Βαρσοβία μου ειπαν οτι σε ψάχνανε και εσυ τους αγνωουσες.Αυτο σχετικα με το αν μαθουν στη δουλεια οτι γράφεις εδω! :2funny: ο αλλος μοντεράτορ ειναι και τον εχει συναντισει τόσος κόσμος και εχουν ερθει τόσα παιδια και τον εχουν βρει στην Πολωνία και δεν του ειπε κανεις τίποτα.Οι περισσότεροι στο σά'ι'τ ειναι και γαμώ τα παιδιά,εκανες λάθος που δεν συναντηθηκες μαζι τους.
 Τωρα σχετικα με το ποιος  :knockinb: και τι γαμάει εγω αν δεν δω με τα μάτια μου δεν πιστεύω κανεναν  :2funny:.Γράφανε για τη Μολδαβία ιστορίες για αγρίους και πηγα και είδα κατι γέρους,φουκαράδες,αφραγκους και αγάμητους που ειχαν ηγέτη εναν τύπο φουσκωτό  :shit: κατι μεταξύ Παναγιώταρου και Γερμενή  :2funny: .Σχετικά με το Βλάκμαν τα βλεπεις και μόνος σου οτι γραφει  :jerking:  :2funny: για τους Ελληνες που ηρθαν εδω σαν μετανάστες σας τα έχω πει  :2funny: αυτους δεν τους ενδιαφέρει το  :knockinb: μόνο κοιτάνε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Και να θέλουν να  :knockinb: που θα την πάνε τη γκόμενα?  :think::2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
  Εσύ γιατί δεν συνάντησες κανεναν απο τα παιδια όταν ηρθαν Βαρσοβία?Αν θες να εισαι πιστευτός αποδειξε το....

Πρέπει να γίνουν κάποιες διευκρινήσεις πάνω σε αυτό το θέμα.. Καταρχήν ένα μήνα πριν πάω Πολωνία έκανα ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους συμμετέχοντες στο φόρουμ να οργανώσουμε συνάντηση.. Ανταπόκριση καμία πλήν του Φιντέλ...
Μετά στράφηκα στους μόνιμους κατοίκους σε πμ! Στον Dr Love πρότεινα να συναντηθούμε και να πάμε κάπου εκδρομή στην επαρχία! Δεν υπήρξε ούτε προτροπή για μόνο Βαρσοβία αλλά ούτε καν ευγενική άρνηση... Τελικά έμεινα μόνο Κρακοβία στον Φιντέλ που περάσαμε πολύ καλά όσο δεν δούλευε και κάθε βράδι είμασταν έξω με έναν φίλο του που έκανε διακοπές εκεί! Αυτό που δεν έκατσε ήταν κάποια εκδρομή αλλά βγήκε σε καλό διότι εκείνο το Σάββατο στη Κρακοβία παίξαμε δυνατά και σε ε!!!

Όσο για τους φίλους μου που ανέβηκαν Κρακοβία ήταν καλή παρέα και δεν χρειάζονταν κάποιον μαζί αλλά θα ήταν καταχαρούμενοι αν συναντούσαν κάποιον Έλληνα που μένει στη Βαρσοβία!
Εγώ το κοινοποίησα εδώ και περιέγραψα περίπου πως θα τους γνωρίσει κάποιος αλλά δείχνει πως ο μόνιμος κάτοικος τους ..απέφυγε! Τα παιδιά αυτά μπήκαν στο Enklawa και έφεραν τα πάνω κάτω και όποιος πατριώτης βρισκόταν εκεί θα περνούσε καλά και είχαν δημιουργηθεί συνθήκες για φόρτωμα σε όλη τη παρέα! Όπως και έγινε...

Τώρα όσο για τον Δημητράκη! Ο φίλος μου(που δεν έχει ιδέα για το σάιτ)  μου έγραψε πως ήταν μια χαρά μαζί του και βγήκαν έξω σε μια σχετικά ζόρικη βραδιά στην Αγ. Πετρούπολη και πράγματι στα κλάμπ λύνει και δένει...! Γενικώς είναι πιο πολύ της εμπιστοσύνης από όλους τους υπόλοιπους με τις "σοβαρές" δουλειές... και τα άπειρα γαμήσια στο Ανατολικό Μπλόκ...!!!

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Όποιος έρθει πάτε μόνο Decada και Metadisco...Μην καείτε στο Enklawa.Μην πατήσετε εκεί θα λιωσετε στην αντρίλα και στους ξένους..Ούτε Clubokawiarnia ούτε μαλακίες της Mazowiecka street..Έχουν καεί πλέον όλα αυτά!!!!..Γύρω στις 9 Metadisco (πίσω απο το Novotel) και μετά κατά τις 12 στο Decada που είναι μεγάλο club για δυνατό παιχνίδι. Είναι πιο μακρία (5 ευρώ taxi) αλλά είναι το μόνο μέρος Warsaw που αξιζει ακόμα. Από την μέρα που το εντόπισα (τρίτο Σάββατο σερί) έχει αλλάξει αρκετά η φάση εδώ. Μελετώντας γιατί είναι το μόνο μέρος που βλέπεις μέσα και γκόμενες οριακά κάτω και πάνω απο 30..Στα άλλα πάνε μόνο πιτσιρίκια χαζά που θέλουν απλά να χορέψουν (18-23)..

Το τελευταίο Σάββατο εκεί μου έτυχε One night stand με μια 30αρα. Στην μισή ώρα μου είπε να πάμε για κρασί σπίτι μου.Ηταν πολύ τυχερό όπως έχω πεί σπάνιότατα τυχαίνουν (αυτή δεν έμενε κάν warsaw είχε έρθει τριήμερο) αλλά το θέμα είναι πως οι κοπέλες εκεί γουστάρουν να γνωριστούν και με κάποιον και όχι απλά να χορέψουν..Είναι και το ηλικιακό που μετράει κυρίως δεν είναι 20 χρονών χαζά..Την Παρασκευή Γνώρισα εκεί την πιο όμορφη γκόμενα που έχω δει στην ζωλη μου για την ηλικία της μέχρι σήμερα 34 χρονών..Έπαθα πλάκα...Δυστυχώς ενώ όλο το βράδυ έδειξε τρελή ανταπόκριση και ενδιαφέρον δεν σηκώσε το τηλέφωνο τις επόμενες μέρες..Πάντως στο Decada τα τηλέφωνα πέφτουν βροχή..Πάιρνεις τηλέφωνα και τις πας ραντεβου...το μόνο μέρος Warsaw..Αλλά φυσικά πρέπει να πας και λίγο καλοντυμένος(τουλάχιστον ένα πουκαμισακι)..Δεν πάιζουν οι βλαχιές του Enklawa με τις ανοιχτές μπλούζες των Μουσουλμάνων που προσπαθούν να εντυπωσιασόυν τις χαγκόμενες.

Αυτά φυσικά για όποιον θέλει να πάιξει με γκόμενες 29-40..Για πιο κάτω δεν έχω βρέι λύση για νύχτα που να αξίζει!!

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom