Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 898K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Η τάση του ανθρώπου είναι να ψάχνει ψέυτικους παραδείσους γιατί του δίνουν νόημα στη  ζωή του και ελπίδα για το μέλλον.Αν κάποια στιγμή αυτά ανατρέπονται είναι η αυτοάμυνα του Οργανισμού μας να ψάχνει δικαιολογίες πως κάτι άλλο φταίει..Αν π.χ κάποιος έρθει Poland και δεί τα σκατά που είναι πλέον, συνήθως το ρίχνει πως δεν ήμουν στην σωστή πόλη ή ήμουν την λάθος περίοδο κ.λ.π. Clock μιλάς για Warsaw χωρίς να ήσουν ποτέ εδώ..Μια πρωτεύουσα που οι ίδιοι οι Πολωνοί βρίζουν πως οι άνθρωποι φέρονται σαν robots, με ξέφρενους ρυθμούς ζωής, πλήρως δυτικοπιημένη και κυρίως με μη φιλικές γυναίκες σε σύγκριση πάντα με την άλλη Poland..Απο εκεί συμπεράνεις ένα επίγειο παράδεισο που απλά δεν υπάρχει..
Δεν ξέρω τι έκαναν οι φίλοι σου εδώ, αλλά αυτα που λές και γράφεις δεν εκφράζουν με την καμία το μέρος..Όταν θα έρθεις εδώ μια μέρα (όπως σου είχα γράψει και στο παρελθόν πως θα κάνεις και έκανες) θα γράψεις πάλι ένα post πως έιχα δίκιο..
Θα βρείς να πηδήξεις εδώ αν κάτσεις μια περίοδο αλλά one night stands γινονται ελάχιστα!!!  Καταστάσεις ανωμαλίας την νύχτα Warsaw δεν υπάρχουν...Πολύ χορός,κανά φάσωμα αν τα καταφέρεις και τηλέφωνα..Θέλει μάχη και κόπο όπως παντού για να τρως γλυκο..Εγώ δεν έχω να πώ κάτι άλλο περιμένω τις αναφορές όσων έρθουν εδώ που απλά θα γράφουν αυτά που λέω (όπως έχει γίνει πολλάκις στο παρελθόν)..
Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση! Σε 4 μέρες συνεχόμενες ο Τουρίστας ζει ότι εσύ 4 μέρες το μήνα που βγαίνεις στο Κλάμπ! Αν μέναμε κι εμείς εκεί θα είχαμε άλλους ρυθμούς όπως κι εσύ αν έρθεις Ρόδο, μπορεί να ξεσκιστείς και μετά να μου λές πως δεν γαμάω κάθε μέρα σε τέτοιο μέρος!
Αναμφισβήτητα όμως η Πολωνία και ιδίως η Βαρσοβία είναι γυναικο-παράδεισος.. Που να πάει δηλαδή κάποιος για καμάκι..? Ισπανιά Γερμανία Αγγλια ή Σουηδία? Εκεί  τα πράγματα είναι αλλιώς... και θα φύγει και μια περιουσία! Αντιθέτως η φάση της Πολωνίας αν την πάρεις χαλαρά γοητευει!

Ο μόνος που θα απογοητευτεί είναι ο φίλος cool.... Το συμβόλαιο του γάμου για τις Πολωνέζες είναι ένα λευκό χαρτί! Την Πολωνέζα πρέπει να συμπεριφέρεσαι σαν  να την παντρεύεσαι κάθε πρωί ... Αλλιώς δες λίγα πόστ παραπάνω τι γίνεται ;) ;) ;)

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση! Σε 4 μέρες συνεχόμενες ο Τουρίστας ζει ότι εσύ 4 μέρες το μήνα που βγαίνεις στο Κλάμπ! Αν μέναμε κι εμείς εκεί θα είχαμε άλλους ρυθμούς όπως κι εσύ αν έρθεις Ρόδο, μπορεί να ξεσκιστείς και μετά να μου λές πως δεν γαμάω κάθε μέρα σε τέτοιο μέρος!
Αναμφισβήτητα όμως η Πολωνία και ιδίως η Βαρσοβία είναι γυναικο-παράδεισος.. Που να πάει δηλαδή κάποιος για καμάκι..? Ισπανιά Γερμανία Αγγλια ή Σουηδία? Εκεί  τα πράγματα είναι αλλιώς... και θα φύγει και μια περιουσία! Αντιθέτως η φάση της Πολωνίας αν την πάρεις χαλαρά γοητευει!

Ο μόνος που θα απογοητευτεί είναι ο φίλος cool.... Το συμβόλαιο του γάμου για τις Πολωνέζες είναι ένα λευκό χαρτί! Την Πολωνέζα πρέπει να συμπεριφέρεσαι σαν  να την παντρεύεσαι κάθε πρωί ... Αλλιώς δες λίγα πόστ παραπάνω τι γίνεται ;) ;) ;)

Συμφωνώ απόλυτα όπως το θέτεις στο Post αυτό...Γνωριμίες έχεις άπειρες νε γυναίκες αν είσαι normal και κινήσε συνεχώς.Η αντίρηση που έχω είναι στα One night stands..Δεν συμβαίνουν έυκολα εδώ απο αυτά που ζώ συνεχώς και βλέπω στα clubs.Ο τουρίστας όμως κυρίως για One night stands έρχεται εδώ οπότε δεν θέλω να απογοητευτούν οι μελλοντικό ερχόμενοι!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36

Προφίλ Προσωπικό μήνυμα (Σε σύνδεση)

Απ: Warsaw - Βαρσοβία

« Απάντηση #3224 στις: 08/12/14, 17:05 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση 

Παράθεση από: Glock Perfection στις 08/12/14, 05:05

Άντε πάνω στο κέφι και τη τρέλα μου θα σας το πω!!--->
Φεβρουάριο μήνα και αφού χόρτασα γαμήσι με τη Τσέχα μου στο Sofitel της Βαρσοβίας την τελευταία μέρα είπα να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου μόνος στο Enklawa! απο τις δύο μέχρι τις 4 στη κολόνα με τους καθρέπτες είμουν σαν αόρατος!Ούτε στην Ελλάδα τέτοιο χάλι...Απίστευτο...Αν δεν είχα το προηγούμενο του κολλητού μου που φόρτωσε την τελευταία θα έλεγα πως ήταν χάλια...

Αυτό το συναίσθημα έχω και εγώ όπως ακριβώς το περιέγραψες. Έχουμε πατήσει το ίδιο δάπεδο στο μαγαζι..χαχαχα
Αφού το έζησες γιατί δεν το λές απο την αρχή κακό είναι?Smiley Αυτό ζώ εγώ κάθε σκ εδώ με κάποιες εξαιρέσεις που σπάνε τον κανόνα. Κάθεσε στους καθρέφτες όπως λές με δεκάδες ξένους γύρω και δεν ασχολείτε καμιά μαζί σου:)

Ο φίλος σου φόρτωσε μια μεθυσμένη έξω απο το μαγαζί αυτό δεν χαρακτηρίζει ούτε το μαγαζί ούτε την γενική φάση που παίζει εδώ μην σε κάνει να βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα. Φίλος βράδυ πέρσι πηδήξε γκόμενα σε τουαλέτα στην πλατεία καρύτση.Τις γνωρίσαμε μαζί στο μαγαζί εκείνο το βράδυ.Μια φορά έγινε και δεν θα μας έχει ξαναγίνει Αθήνα, αν τύχαινε κάποιος τρίτος να το δεί που θα ερχόταν πρώτη φορά (ξένος) θα έβγαζε συμπεράσματα για Αθήνα και πλατεία καρύτση.

Μαύρα εδώ δεν είναι για κάποιον που μένει, θα γαμάει σίγουρα απλά μάυρη χαρακτηρίζω την νύχτα σε σχέση με το παρελθόν. Αν έχεις την επιλογή να μείνεις όμως μην τρελαθούμε είναι καλύτερα απο Ελλάδα αλλά είμαι σε αμφισβήτηση αν είναι καλύτερα απο άλλες χώρες. Θα καταθέσω αδφαλές συμπέρασμα μετά απο λίγους μήνες.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Η παραπάνω συζήτηση έγινε τον Δεκέμβριο και την ξαναποστάρω διότι με ρώτησες αν έχω προσωπική εμπειρία από το Enklawa!
Όμως το ίδιο άτομο στο ίδιο σημείο στο ίδιο δάπεδο την προηγούμενη εβδομάδα  :knockinb: τρία καλά μουνιά σε 4 μέρες και παραλίγο άλλη μια...
Και ο γυμναστής άλλη μια που είναι πιο άπειρος στο εξωτερικό και πριν λίγο ήρθε να βρούμε εισητήρια να ξαναανέβουμε βαρσοβία...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Η παραπάνω συζήτηση έγινε τον Δεκέμβριο και την ξαναποστάρω διότι με ρώτησες αν έχω προσωπική εμπειρία από το Enklawa!
Όμως το ίδιο άτομο στο ίδιο σημείο στο ίδιο δάπεδο την προηγούμενη εβδομάδα  :knockinb: τρία καλά μουνιά σε 4 μέρες και παραλίγο άλλη μια...
Και ο γυμναστής άλλη μια που είναι πιο άπειρος στο εξωτερικό και πριν λίγο ήρθε να βρούμε εισητήρια να ξαναανέβουμε βαρσοβία...
Εδωσες λαθος εικονα για τον φιλο σου τον γυμναστη!Τον ειδα στο Σκα'ι'π που μιλησαμε και ειναι ενα κανονικο παιδι οπως εγω κ'εσω ουτε χοντρος ουτε ξερακιανος.Στο προσωπο ειχε μια γλυκητητα φυσικο ειναι να τον γουστάραν οι γυναικες και να  :knockinb: :).Εσυ εδωσες μια εικονα σαν να ηταν ο ανθρωπος μποντιμπιλνταράς  :2funny: κανένα γομάρι! :2funny: Νομιζα οτι ηταν κατι σαν τον Παναγιώταρο της Μολδαβίας.Σκατόφατσα,Μποντιμπιλνταράς με ξυρισμένο κεφάλι  :2funny:!Αυτες τους φυσικα και δεν τους γουσταρουν οι γκομενες.
  Αλλα ενα παιδι στο στυλ σου σαν τον φιλο σου φυσικο ειναι να βγαλει γκομενα :).
  ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΣΩΣΤΑ!Οπως κανω εγω  :).

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.664
Πόντοι
266

Τα διαβαζω τα report απο το μετωπο, με πολυ ενδιαφερον.
Θελουν δηλαδη υποσχεση γαμου και μέλια;

Δεν εισαι poland τωρα αλλα καπου διπλα, αν καταλαβα καλα;

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Τα διαβαζω τα report απο το μετωπο, με πολυ ενδιαφερον.
Θελουν δηλαδη υποσχεση γαμου και μέλια;

Δεν εισαι poland τωρα αλλα καπου διπλα, αν καταλαβα καλα;
δεν θέλει τίποτα!Αν τάξεις γάμο στο κλάμπ θα γελάνε!Αν τάξεις απο Ίντερνετ απο απόσταση θα πάνε κλάμπ και θα τις πετύχει κανένας εκεί και θα τις κάνει "κοινόχρηστες"
Το μόνο που θέλει είναι να πας εκεί με το χαμόγελό σου και ένα χαλαρό V μπλουζάκι και All star παπουτσάκι και έχοντας διαβάσει και εμπεδώσει ΟΛΑ όσα έχουν γραφτεί εδώ!Ολοι έχουν δίκιο σε όλα!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δεν θέλει τίποτα!Αν τάξεις γάμο στο κλάμπ θα γελάνε!Αν τάξεις απο Ίντερνετ απο απόσταση θα πάνε κλάμπ και θα τις πετύχει κανένας εκεί και θα τις κάνει "κοινόχρηστες"
Το μόνο που θέλει είναι να πας εκεί με το χαμόγελό σου και ένα χαλαρό V μπλουζάκι και All star παπουτσάκι και έχοντας διαβάσει και εμπεδώσει ΟΛΑ όσα έχουν γραφτεί εδώ!Ολοι έχουν δίκιο σε όλα!!!
Εσυ μας δουλευεις  :2funny: ποιοι ολοι? :2funny:Μου φενεται μας κανεις πλάκα  :2funny:.Μου φενεται κουρδιζεις το Βλάκμαν για να αρχισει να γραφει τα εξωπραγματικα που εγραφε  :2funny:.
  Εμένα παντος το συστημα μου να υποσχομαι γάμο πιάνει πάντα  :2funny:εννοειται οχι αμεσως στο κλαμπ αλλα μετα οταν κατσει πια στο σιδερενιο αλογο...και αρχισει να ονειρευεται.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.664
Πόντοι
266

Καταλαβα, λες για τη νιοπαντρη που ξεπορτισε απ'τον 5ο μηνα!!!! Φαντασου αργοτερα δηλαδη.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Εγω θα σας πώ αυτά που ζώ τώρα μιας και μένω Warsaw καθαρά και αντικειμενικά και βγάλτε τα συπερασμάτα σας..Αυτήν την στιγμή έχω 3 μίνι δεσμούς σταθερούς και κάποιες κοπέλες που κάνω dating (γύρω στις 6-7 χωρίς να έχει πέσει φίκι-φίκι με αυτές ακόμα μόνο χαμούρεμα).Αυτά απο Γενάρη μεχρι τώρα..Πως τις γνώρισα αυτές? Η διαδικασία πάντα η ίδια..Στην μπάρα σε μαγαζιά νύχτα μιλώντας Normal και σωστά..Με συζήτηση δηλαδή.Πόσες αυτές μου έκατσαν το πρώτο βράδυ?Απολύτως μα απολύτως ΚΑΜΙΑ.Στα μαγαζιά εδώ τις γνωρίζεις αλλάζεις τηλέφωνα και μέτα θέλει αγώνα για να τις πας κρέβατι.Αν τις πάς όμως σε ερωτεύονται και αν όντως αξίζουν τις κρατάς μια περιόδο σαν μίνι δεσμό..Απο τα τηλέφωνα που μαζεύεις την νύχτα το 30% θα απαντήσει την επόμενη μέρα...
Θέλει τον ίδιο αγώνα που θέλει και στις άλλες χώρες τις Ευρώπης (Ελλάδα την αφαιρώ) απο όπου έχω μείνει...Θέλει παιχνιδι και καμάκι σωστό και πούλημα έρωτα..Πρέπει να είσαι δυνατός παίχτης...Δυστυχώς αλλά δεν είναι έυκολα όπως ακούγεται απο τους συναγωνιστές..Αν ξέρεις να καμακώνεις όμως,είσαι σοβαρός,σχετικά εμφανίσημος και πουλάς λίγο έρωτα θα περάσεις καλά. Οι περισσότεροι όμως δεν είναι έτσι!! Για αυτό δεν συστήνω την Poland..Οτί συμβάινουν σε μένα αυτά είναι γιατί έχω αναγκάστει να μετατραπώ έτσι στα βάθη χρόνων της ξενιτίας και με βοηθάει πολυ και το εμφανησιακό που τους αρέσει σύμφωνα με τα λεγόμενα τους..Οι περισσότεροι γνωστόι μου όμως εδώ γνωρίζουν ελάχιστες γκόμεςνες με πολύ μάχη και τις περισσότερες φορές μπάζα..Μαζί τους καμακώνουμε σε όλη την Βαρσοβία κάθε Παρασκευή Σάββατο μέχρι πρωί και συνηθως το αποτέλεσμα είναι απλά κάποια τηλέφωνα και η μάχη ξεκινάει πάντα την επόμενη μέρα..

Συνοψίζω:

1. Poland είναι για δυνατούς παίχτες και κατά προτίμηση εμφανίσημους
2. Τα one night stands συμβαίνουν σπανιότατα
3. Θέλουν έρωτα απο σένα οι γκόμενες όχι απλά sex..Δεν είναι πουτάνες Ουκρανέζες
4. Παίζουν πολλοί ξένοι και πρέπει να είσαι σωστός και διαφορετικός για να τους αντιμετωπίσεις

Απο αυτά κρίνεται και επιλέξτε αν θέλετε να έρθετε εδώ

Υ.Γ.

Ξέχασα για να είμαι απολύτα σωστός.Έπαιξε ενα one night stand πριν απο ενάμιση μηνα αλλά καθάρα γιατι της κλέψαν την τσάντα στο club και είχε τα κλειδία της μέσα οπότε ήρθε να μείνει υποχρεωτικά σε μένα την νύχτα. Δεν είχε άλλη επιλογή.

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.373
Πόντοι
506
σκευτομαι σοβαρα να κανω αιτιση για ερασμους στην πολωνια.πιστευεται οτι αξιζει αυτη η χωρα για μια τετοια κινηση?και γενικα τι παιζει στο περιπου απο οικονομικα και πολονεζες?

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Εγω θα σας πώ αυτά που ζώ τώρα μιας και μένω Warsaw καθαρά και αντικειμενικά και βγάλτε τα συπερασμάτα σας..

Στα μαγαζιά εδώ τις γνωρίζεις αλλάζεις τηλέφωνα και μέτα θέλει αγώνα για να τις πας κρέβατι...

Θέλει τον ίδιο αγώνα που θέλει και στις άλλες χώρες τις Ευρώπης (Ελλάδα την αφαιρώ)... απο όπου έχω μείνει...
Θέλει παιχνιδι και καμάκι σωστό και πούλημα έρωτα..Πρέπει να είσαι δυνατός παίχτης...Δυστυχώς αλλά δεν είναι έυκολα όπως ακούγεται απο τους συναγωνιστές..Αν ξέρεις να καμακώνεις όμως,είσαι σοβαρός,σχετικά εμφανίσημος και πουλάς λίγο έρωτα θα περάσεις καλά.

Υ.Γ.

Ξέχασα για να είμαι απολύτα σωστός.Έπαιξε ενα one night stand πριν απο ενάμιση μηνα αλλά καθάρα γιατι της κλέψαν την τσάντα στο club και είχε τα κλειδία της μέσα οπότε ήρθε να μείνει υποχρεωτικά σε μένα την νύχτα. Δεν είχε άλλη επιλογή.

Ρεαλιστικό ποστ με την σοφία της αλήθειας, δεν ενδείκνυται για κοκοράκια και φαντασιόπληκτους.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.664
Πόντοι
266
Εγω θα σας πώ αυτά που ζώ τώρα μιας και μένω Warsaw καθαρά και αντικειμενικά και βγάλτε τα συπερασμάτα σας..Αυτήν την στιγμή έχω 3 μίνι δεσμούς σταθερούς και κάποιες κοπέλες που κάνω dating (γύρω στις 6-7 χωρίς να έχει πέσει φίκι-φίκι με αυτές ακόμα μόνο χαμούρεμα).Αυτά απο Γενάρη μεχρι τώρα..Πως τις γνώρισα αυτές? Η διαδικασία πάντα η ίδια..Στην μπάρα σε μαγαζιά νύχτα μιλώντας Normal και σωστά..Με συζήτηση δηλαδή.Πόσες αυτές μου έκατσαν το πρώτο βράδυ?Απολύτως μα απολύτως ΚΑΜΙΑ.Στα μαγαζιά εδώ τις γνωρίζεις αλλάζεις τηλέφωνα και μέτα θέλει αγώνα για να τις πας κρέβατι.Αν τις πάς όμως σε ερωτεύονται και αν όντως αξίζουν τις κρατάς μια περιόδο σαν μίνι δεσμό..Απο τα τηλέφωνα που μαζεύεις την νύχτα το 30% θα απαντήσει την επόμενη μέρα...
Θέλει τον ίδιο αγώνα που θέλει και στις άλλες χώρες τις Ευρώπης (Ελλάδα την αφαιρώ) απο όπου έχω μείνει...Θέλει παιχνιδι και καμάκι σωστό και πούλημα έρωτα..Πρέπει να είσαι δυνατός παίχτης...Δυστυχώς αλλά δεν είναι έυκολα όπως ακούγεται απο τους συναγωνιστές..Αν ξέρεις να καμακώνεις όμως,είσαι σοβαρός,σχετικά εμφανίσημος και πουλάς λίγο έρωτα θα περάσεις καλά. Οι περισσότεροι όμως δεν είναι έτσι!! Για αυτό δεν συστήνω την Poland..Οτί συμβάινουν σε μένα αυτά είναι γιατί έχω αναγκάστει να μετατραπώ έτσι στα βάθη χρόνων της ξενιτίας και με βοηθάει πολυ και το εμφανησιακό που τους αρέσει σύμφωνα με τα λεγόμενα τους..Οι περισσότεροι γνωστόι μου όμως εδώ γνωρίζουν ελάχιστες γκόμεςνες με πολύ μάχη και τις περισσότερες φορές μπάζα..Μαζί τους καμακώνουμε σε όλη την Βαρσοβία κάθε Παρασκευή Σάββατο μέχρι πρωί και συνηθως το αποτέλεσμα είναι απλά κάποια τηλέφωνα και η μάχη ξεκινάει πάντα την επόμενη μέρα..

Συνοψίζω:

3. Θέλουν έρωτα απο σένα οι γκόμενες όχι απλά sex..Δεν είναι πουτάνες Ουκρανέζες
4. Παίζουν πολλοί ξένοι και πρέπει να είσαι σωστός και διαφορετικός για να τους αντιμετωπίσεις

Υ.Γ.

Στην προσπαθεια που απαιτειται απο τον επιδοξο κατακτητη, αλλα και στις πιθανοτητες επιτυχιας/αποτελεσματα/σκοραρισμα,
(σχεδον) εξισωσες την Πολωνια με τις λοιπες δυτικοευρωπαϊκες χωρες, ή λάθος κατάλαβα;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Συνοψίζω:

Υ.Γ.

1.Συμφωνώ.Προσθέτω όμως και φραγκάτους.Δηλαδή εμφανίσμους ή φραγκάτους.Για αυτούς είναι παράδεισος η Πολωνία,
2.Συμφωνώ.Τα one night stand συμβαίνουν σπάνισ όμως συμβαίνουν.
3.Με τις Ουκρανέζες είναι πιο πολύ ψητό.Δηλαδή σου λέει αυτή μαλάκα σε θεωρώ έτσι κι αλλιώς δε σε γουστάρω αλλά σου δίνω τον κώλο μου για τα λεφτά.Αυτή την περιφρόνηση τη δείχνουν συνέχεια.Οι Πολωνέζες το παίζουν και καλά ερωτευμένες οτι είσαι ο μεγάλος έρωτας και μπορεί να σου σπάσουν τα αρχίδια.Δημιουργούν δηλαδή περιπλοκές.Η σχέση με Πολωνέζα δεν έχει ποτέ καλή κατάληξη.
4.Οι ξένοι είναι ενοχλητικοί αλλά ο πραγματικός ανταγωνισμός είναι οι Πολωνοί.Οι Πολωνοί μπορεί να σου φάνε γκόμενα σε dt έτσι και είσαι απρόσεκτος.Πάντα την πέφτουν σε δικές σου.Μερικοί μιλάνε στις γκόμενες στα αγγλικά για να το παίξουν και καλα ξένοι και να ανεβεί η αξία τους.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
σκευτομαι σοβαρα να κανω αιτιση για ερασμους στην πολωνια.πιστευεται οτι αξιζει αυτη η χωρα για μια τετοια κινηση?και γενικα τι παιζει στο περιπου απο οικονομικα και πολονεζες?

Με τα χίλια αξίζει.Η Πολωνία είναι από τις ελάχιστες χώρες όπου υπάρχουν Erasmus groupies γκόμενες δηλαδή που συχνάζουν σε Erasmus parties για να γαμηθούν με ξένους φοιτητές Erasmus.Το αντίθετο από Ελλάδα δηλαδή όπου πάνε Ελληνες στα Erasmus parties για να γαμήσουν ξένες.Η Πολωνία είναι ο απόλυτος παράδεισος για Erasmus.Για αυτό το 90% των Ισπανών κάνουν αίτηση για Erasmus  Πολωνία.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Στην προσπαθεια που απαιτειται απο τον επιδοξο κατακτητη, αλλα και στις πιθανοτητες επιτυχιας/αποτελεσματα/σκοραρισμα,
(σχεδον) εξισωσες την Πολωνια με τις λοιπες δυτικοευρωπαϊκες χωρες, ή λάθος κατάλαβα;

Καμία σχέση με δυτική Ευρώπη.Δυτική Ευρώπη πρέπει να αποδείξεις οτι αξίζεις οτι είσαι άτομο.Βλέπεις εδώ πολύ εμφανίσιμους άντρες με χοντρές και σκύλες.Πολωνία είναι ανατολική Ευρώπη ακριβώς το αντίθετο.Μιλάω εδώ με Ανατολικές και μου λένε δεν καταλαβαίνουν πώς οι Γερμανοί πάνε με τις Γερμανίδες.Τους φαίνονται πολύ χάλια.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
1.Συμφωνώ.Προσθέτω όμως και φραγκάτους.Δηλαδή εμφανίσμους ή φραγκάτους.Για αυτούς είναι παράδεισος η Πολωνία,
2.Συμφωνώ.Τα one night stand συμβαίνουν σπάνισ όμως συμβαίνουν.
3.Με τις Ουκρανέζες είναι πιο πολύ ψητό.Δηλαδή σου λέει αυτή μαλάκα σε θεωρώ έτσι κι αλλιώς δε σε γουστάρω αλλά σου δίνω τον κώλο μου για τα λεφτά.Αυτή την περιφρόνηση τη δείχνουν συνέχεια.Οι Πολωνέζες το παίζουν και καλά ερωτευμένες οτι είσαι ο μεγάλος έρωτας και μπορεί να σου σπάσουν τα αρχίδια.Δημιουργούν δηλαδή περιπλοκές.Η σχέση με Πολωνέζα δεν έχει ποτέ καλή κατάληξη.
4.Οι ξένοι είναι ενοχλητικοί αλλά ο πραγματικός ανταγωνισμός είναι οι Πολωνοί.Οι Πολωνοί μπορεί να σου φάνε γκόμενα σε dt έτσι και είσαι απρόσεκτος.Πάντα την πέφτουν σε δικές σου.Μερικοί μιλάνε στις γκόμενες στα αγγλικά για να το παίξουν και καλα ξένοι και να ανεβεί η αξία τους.
άντε πάλι τα λεφτά...Το έγραψα και το τόνισα πως οι δικοί μου δεν πλήρωσαν τίποτα για καμία...Ούτε κι εγώ τη παντρεμένη στη Κρακοβια !Παραλίγο να πληρώσει και τα δικά μου!
Επίσης στις Πολωνέζες όπως καταλάβαμε τους αρέσει να  :knockinb: σπίτι τους!!Οι δικοί μου απο το Enklawa τους πήγαιναν σπίτι τους ενώ αυτοί μέναν στο Mariott ..Η μια μάλιστα είχε πολύ χλιδάτο διαμέρισμα!!
Η Πολωνία είναι η χαρά του κάθε φουκαρά πολλές φορές!
Ακριβά μέρη δεν υπάρχουν!Η τσέπη στην Πολωνία δεν απωλείται πουθενά εκτός απο τα τουριστικά στριπτιτζαδικα!
Στα κλάμπ της Κρακοβίας απορούσαμε με τον Φιντελ πως μπορούσαμε να δελεάσουμε τα γκομενάκια με λεφτά...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Συνοψίζω:

Υ.Γ.

Ολα ειναι ετσι ακριβως  :).Με τη διαφορα οτι εδω μπορεις να της παρεις αμεσως απο της ντίσκο....βεβαια πρεπει να εχεις δικο σου αμαξι απ'εξω και εννοειται δικο σου διαμερισμα σε μια τουλαχιστον μέση γειτονια.Και φυσικα εισαι διατεθημενος να δωσεις 4000-6000 ρουβλια για σάουνα και σούσι της αλλη μέρα και δεν την βαριεσαι να την εχεις ολη τη νυχτα να μην σε αφηνει να κοιμηθεις  :).Αν το διαμερισμα σου ειναι αθλιο και δεν ειναι καν δικο σου και δεν εχεις και αμαξι τοτε ολα δυσκολευουν,Αν μένεις σε μερος που μενει ο Ελληνας που σας εγραφα πρεπει να εχει πιει πολυ η γκομενα για να ερθει  :2funny:.Γενικα δυσκολα η γκομενα μπαινει σε ταξί.

NoMaS_chef

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους τους συναγωνιστές! Ετοιμάζουμε με ένα φιλαράκι ταξίδι στην Βαρσοβία για μετά το Πάσχα, κ αναζητώ πληροφορίες..! Είτε για callgrirls, είτε strip-clubs, είτε απλά club-bar κτλ, Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη κ καλοδεχούμενη! Έχω διαβάσει κάποια πράγματα εδώ, αλλά πιστεύω οποιαδήποτε πληροφορία παραπάνω θα μας φανεί πολύ χρήσιμη! Ευχαριστώ πολύ! Αγωνιστικούς χαιρετισμούς!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Πολύ καλή σκέψη!Μακριά από Κρακοβία όμως αν και εκεί είναι τα περισσότερα Πανεπιστήμια..
Αλλά αν η επιλογή είναι Κρακοβία μόνο ή κάπου αλλού στην δυτική Ευρώπη τότε καλύτερα Κρακοβία!
Το έχω ξαναπεί κάπου πως το 2004 που πήγα Βερολίνο Εράςμους δεν υπήρχε το Μπου.κομ να μου ανοίξει τα μάτια για το τι έπαιζε 2 ώρες παραδίπλα  :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom