Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση! Σε 4 μέρες συνεχόμενες ο Τουρίστας ζει ότι εσύ 4 μέρες το μήνα που βγαίνεις στο Κλάμπ! Αν μέναμε κι εμείς εκεί θα είχαμε άλλους ρυθμούς όπως κι εσύ αν έρθεις Ρόδο, μπορεί να ξεσκιστείς και μετά να μου λές πως δεν γαμάω κάθε μέρα σε τέτοιο μέρος!Η τάση του ανθρώπου είναι να ψάχνει ψέυτικους παραδείσους γιατί του δίνουν νόημα στη ζωή του και ελπίδα για το μέλλον.Αν κάποια στιγμή αυτά ανατρέπονται είναι η αυτοάμυνα του Οργανισμού μας να ψάχνει δικαιολογίες πως κάτι άλλο φταίει..Αν π.χ κάποιος έρθει Poland και δεί τα σκατά που είναι πλέον, συνήθως το ρίχνει πως δεν ήμουν στην σωστή πόλη ή ήμουν την λάθος περίοδο κ.λ.π. Clock μιλάς για Warsaw χωρίς να ήσουν ποτέ εδώ..Μια πρωτεύουσα που οι ίδιοι οι Πολωνοί βρίζουν πως οι άνθρωποι φέρονται σαν robots, με ξέφρενους ρυθμούς ζωής, πλήρως δυτικοπιημένη και κυρίως με μη φιλικές γυναίκες σε σύγκριση πάντα με την άλλη Poland..Απο εκεί συμπεράνεις ένα επίγειο παράδεισο που απλά δεν υπάρχει..
Δεν ξέρω τι έκαναν οι φίλοι σου εδώ, αλλά αυτα που λές και γράφεις δεν εκφράζουν με την καμία το μέρος..Όταν θα έρθεις εδώ μια μέρα (όπως σου είχα γράψει και στο παρελθόν πως θα κάνεις και έκανες) θα γράψεις πάλι ένα post πως έιχα δίκιο..
Θα βρείς να πηδήξεις εδώ αν κάτσεις μια περίοδο αλλά one night stands γινονται ελάχιστα!!! Καταστάσεις ανωμαλίας την νύχτα Warsaw δεν υπάρχουν...Πολύ χορός,κανά φάσωμα αν τα καταφέρεις και τηλέφωνα..Θέλει μάχη και κόπο όπως παντού για να τρως γλυκο..Εγώ δεν έχω να πώ κάτι άλλο περιμένω τις αναφορές όσων έρθουν εδώ που απλά θα γράφουν αυτά που λέω (όπως έχει γίνει πολλάκις στο παρελθόν)..
Αναμφισβήτητα όμως η Πολωνία και ιδίως η Βαρσοβία είναι γυναικο-παράδεισος.. Που να πάει δηλαδή κάποιος για καμάκι..? Ισπανιά Γερμανία Αγγλια ή Σουηδία? Εκεί τα πράγματα είναι αλλιώς... και θα φύγει και μια περιουσία! Αντιθέτως η φάση της Πολωνίας αν την πάρεις χαλαρά γοητευει!
Ο μόνος που θα απογοητευτεί είναι ο φίλος cool.... Το συμβόλαιο του γάμου για τις Πολωνέζες είναι ένα λευκό χαρτί! Την Πολωνέζα πρέπει να συμπεριφέρεσαι σαν να την παντρεύεσαι κάθε πρωί ... Αλλιώς δες λίγα πόστ παραπάνω τι γίνεται ;) ;) ;)