Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 898K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Με 500 ευρώ το μήνα στην Ελλάδα περνάς σα χλέμπουρας.Χρειάζεσαι χιλιάρικο και δικό σου σπίτι για να πεις οτι κάνω κάτι.Αλλά με το χιλιάρικο περνάς πολύ καλύτερα από ό,τι στη Γερμανία με τα 1500.
Βέβαια στην Πολωνία με τα ίδια λεφτά είσαι πολύ γαμάτος οπότε όλα σχετικά είναι.
Είμαουν Μόναχο με τη Πολωνέζα που γνώρισα Κρακοβία! Μόνο το Πολωνικό τσιμπούκι μένει... :rockon: :rockon:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Δικο σου σπιτι δεν συμφέρει να εχεις!Να το κανεις τι?Να φέρεις γκόμενα? :2funny:Αν θες να  :knockinb: πας αλλου Ελλαδα  :knockinb: μονο Φυλης και Μεταξουργειο!Ειναι τρελλές οι τιμες στα κοινοχρηστα οποτε καλο ειναι να μενεις με τους γονεις σου ή σε καποιο πολυ μικρο διαμερισμα.Αν μένεις με τους γονεις σου εχεις και δωρεαν στεγη και ενα πιάτο φα'ί' αν παιρνεις και χαρτζιλικι 400-500 Ευρω ζεις πολυ καλα.Τα παραπανω Ελλαδα δεν χρειαζονται η Ελλαδα ειναι φτιαγμενη για τον φτωχο.
  Εχω πει πολλες φορες τι δεν μου αρέσει στην Ελλαδα θα γραψω μια αναλυση στο Thread της Ρωσσιας.Παντος πέρασα ωραια 10 μερες σαν απλος ανθρωπος χωρις να με νοιαζει πως θα ντυθω,τρωγωντας σουβλάκια,γαμωντας Μεταξουργειο και Φυλης,κινουμενος με τον ηλεκτρικό και χωρις να εχω καν ιντερνετ στο τηλεφωνο!Βεβαια να ζησω παραπανω κατω απο τετοιες συνθηκες που για μένα ειναι πρωτογονες δεν αντέχω!

Έχεις δίκιο για Έλλάδα!! Δεν αντέχεται... Μόνο σουβλάκια και μουσική δεν φτάνουν! Πολύ υποκουλτούρα στην Αθήνα!

Ρόδο και μόνο Ρόδο πλέον τώρα που ανοίγει η σεζόν!!

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.664
Πόντοι
266
Έχεις δίκιο για Έλλάδα!! Δεν αντέχεται... Μόνο σουβλάκια και μουσική δεν φτάνουν! Πολύ υποκουλτούρα στην Αθήνα!

Η Ροδος ειναι 30 χρονια μπροστα απ'την υπολοιπη Ελλαδα....
(στα πιο πολλα πραγματα εννοω, σε καποια λιγα ειναι δυστυχως κι εκει Ελλαδα).

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Για 10 μέρες 2 φορες το χρόνο καλα ειναι.Για μονιμα ομως οχι,με τίποτα!
  Εχει πλάκα που ηρθε ο ενας Ελληνας που σας εγραφα και ανεβασε μια φωτογραφια πολυ χά'ι' με θέα ολη την πόλη,ολοι του γραφανε,αρχοντας,για σενα ειναι η ζωη κλπ.  :2funny: που να ξερανε σε τι συνθηκες μένει?  :2funny:.Μου θυμιζουν τους μεγαλους γαμιάδες της Μολδαβίας που πηγα και πεθανα στα  :2funny: :2funny: :2funny: ή τους Λατζέρηδες Ελληνες της Αμερικης τη δεκαετια του '50-'60 που ενω πλέναν πιάτα εβγαζαν φωτογραφιες διπλα σε ακριβα αμαξια και έλεγαν οτι ειναι δικά τους ή εβγαζαν φωτο στο εστιατόριο οπου δουλευαν λατζέριδες και ελεγαν οτι ειναι δικο τους  :2funny:.Αν δειτε πως ζουνε εδω αυτοι οι Ελληνες θα κυλιεστε απο τα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ο Ελληνας δεν λεει την αληθεια? :think:Να ζεις κατω απο τέτοιες συνθηκες να εχεις για γυναικα μια τελειωμένη και να προσπαθεις να δωσει μια εικονα στους αλλους Ελληνες που δεν εχει καμια σχεση με την πραγματικοτητα τι θα βοηθισει? :think:Το να λες τετοια ψεματα ειναι σα να κορο'ι'δευεις τον εαυτό σου!Η πλακα ειναι οτι αυτοι δεν θελουν να με συναντισουν,κανουν παρεα με τον Μετανάστη (που σας ειχα γράψει  :2funny:) γιατι τον θεωρουνε χειρότερο τους και τους δινει αξια να ειναι καλητεροι απ'αυτον  :2funny:.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εγω θα ερθω 2-6 απριλη λετε να παθω καταθλιψη;;; :tickedoff:
Μόλις γύρισαν οι δικοί μου από Πόζναν- Βροτζλαβ-Βαρσοβία που πήγαν για δευτερη φορά σε 1,5 μήνα!!! Παραμιλάνε με τη Βαρσοβία και για το Enklawa! Αντιθέτως τους έκατσε πολύ στραβά το Πόζναν! Αναλυτικά έτσι όπως μου τα περιέγραψαν...

Πόζναν 2 βράδια ---> Τα καλά μαγαζιά όπως Archys και cuba libre  ψιλοπέθαναν, πολλές πιτσιρίκες με Ασιάτες και δύο φορές τους την πέσαν πολωνοί για ξύλο σε κλάμπ κι ας είναι πολύ γεροδεμένοι οι δικοί μου! Πήραν κάποιες που είχαν επαφή από παλιά!
Βρότσλαβ 1 βράδι---> Μανιάνα και μόνο Μανιάνα! Αυτό είναι το σπίτι του κάθε Έλληνα που σέβεται το πούτσο του! Ο ένας φόρτωσε μια ψηλή ξανθιά παντρεμένη οδοντίατρο και πολλά φασώματα! Όλοι οι ξένοι κάμακες περίμεναν να φορτώσουν οι δικοί μου γιατί ήταν η νούμερο ένα επιλογή για τις γυναίκες του μαγαζιού!
Βαρσοβία 4 βράδια---> Τα ίδια με μανιάνα σε πιο κλάμπ στυλ στο Enklawa! 3 ο ένας και άλλη μια ο άλλος !!!!!!!!!!!!!Και όλες ωραίες!!!!!!
Οι ιστορίες φορτώματος ήταν ενδιαφέρουσες! Βαριέμαι να τις γράφω αλλά σε όσους μένουν ή πάνε εκεί  ΠΡΟΣΟΧΗ---> ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ Η ΠΟΛΩΝΕΖΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕΞ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ή τουλάχιστον μπορεί να τουμπάρει...
Επίσης ΕΠΙΜΟΝΗ!! ΑΝ ΦΕΥΓΕΙ Η ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΤΕ!!! ΜΕ ΕΠΙΜΟΝΗ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ!!!!

Κατά τα άλλα καλό είναι ένα μπλουζάκι V  και άνετα στη μέση της πίστας και να πιστεύεις πως μόνο εσύ υπάρχεις! Οι γκόμενες έρχονται μόνες τους! Η Πολωνία παραμένει παράδεισος!!!

Φίλε Love τα νούμερα των δικών μου σε 4 νύχτες στο Enklawa δεν κάνουν λάθος... Τετάρτη-Σάββατο όλα αυτά! Σύνολο 4 ο ένας 2 ο άλλος και άλλη μια ένας τρίτος που ήταν μέχρι το Βρότζλαβ!

Ότι αρνητικό και να λέμε γι' αυτή τη μαγική χώρα είναι λίγο! Τη δε μέρα της γυναίκας μου λέει ο γυμναστής πως τον τραβούσαν στα τραπέζια και του τρίβονταν δύο -δύο! Η οδοντίατρος τον πρόλαβε και όλο το υπόλοιπο Μανιάνα την κοίταζε αγριεμένα! Όπου γύριζαν το κεφάλι μόνο γυναίκες που λυσούσαν για άντρα!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εγώ τα έγραφα για Πολωνία αλλά δεν τα πίστευαν.Βλέπεις καμιά φορά πράγματι κάτι Ασιάτες για τον πούτσο τελείως με πολύ καλές γκόμενες αλλά όχι σε υπερβολικό βαθμό.Γενικά οι Πολωνέζες έχουν περίεργα γούστα τους αρέσουν οι Ασιάτες που είναι τελείως παθητικοί και ακίνδυνοι.
Το Manana είναι το κλασικό μαγαζί στο Βρότσλαβ όπου συχνάζουν οι Πολωνέζες που γουστάρουν ξένους.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μόλις γύρισαν οι δικοί μου από Πόζναν- Βροτζλαβ-Βαρσοβία που πήγαν για δευτερη φορά σε 1,5 μήνα!!! Παραμιλάνε με τη Βαρσοβία και για το Enklawa! Αντιθέτως τους έκατσε πολύ στραβά το Πόζναν! Αναλυτικά έτσι όπως μου τα περιέγραψαν...

Πόζναν 2 βράδια ---> Τα καλά μαγαζιά όπως Archys και cuba libre  ψιλοπέθαναν, πολλές πιτσιρίκες με Ασιάτες και δύο φορές τους την πέσαν πολωνοί για ξύλο σε κλάμπ κι ας είναι πολύ γεροδεμένοι οι δικοί μου! Πήραν κάποιες που είχαν επαφή από παλιά!
Βρότσλαβ 1 βράδι---> Μανιάνα και μόνο Μανιάνα! Αυτό είναι το σπίτι του κάθε Έλληνα που σέβεται το πούτσο του! Ο ένας φόρτωσε μια ψηλή ξανθιά παντρεμένη οδοντίατρο και πολλά φασώματα! Όλοι οι ξένοι κάμακες περίμεναν να φορτώσουν οι δικοί μου γιατί ήταν η νούμερο ένα επιλογή για τις γυναίκες του μαγαζιού!
Βαρσοβία 4 βράδια---> Τα ίδια με μανιάνα σε πιο κλάμπ στυλ στο Enklawa! 3 ο ένας και άλλη μια ο άλλος !!!!!!!!!!!!!Και όλες ωραίες!!!!!!
Οι ιστορίες φορτώματος ήταν ενδιαφέρουσες! Βαριέμαι να τις γράφω αλλά σε όσους μένουν ή πάνε εκεί  ΠΡΟΣΟΧΗ---> ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ Η ΠΟΛΩΝΕΖΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕΞ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ή τουλάχιστον μπορεί να τουμπάρει...
Επίσης ΕΠΙΜΟΝΗ!! ΑΝ ΦΕΥΓΕΙ Η ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΤΕ!!! ΜΕ ΕΠΙΜΟΝΗ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ!!!!

Κατά τα άλλα καλό είναι ένα μπλουζάκι V  και άνετα στη μέση της πίστας και να πιστεύεις πως μόνο εσύ υπάρχεις! Οι γκόμενες έρχονται μόνες τους! Η Πολωνία παραμένει παράδεισος!!!

Φίλε Love τα νούμερα των δικών μου σε 4 νύχτες στο Enklawa δεν κάνουν λάθος... Τετάρτη-Σάββατο όλα αυτά! Σύνολο 4 ο ένας 2 ο άλλος και άλλη μια ένας τρίτος που ήταν μέχρι το Βρότζλαβ!

Ότι αρνητικό και να λέμε γι' αυτή τη μαγική χώρα είναι λίγο! Τη δε μέρα της γυναίκας μου λέει ο γυμναστής πως τον τραβούσαν στα τραπέζια και του τρίβονταν δύο -δύο! Η οδοντίατρος τον πρόλαβε και όλο το υπόλοιπο Μανιάνα την κοίταζε αγριεμένα! Όπου γύριζαν το κεφάλι μόνο γυναίκες που λυσούσαν για άντρα!!!
Αν ειναι σαν τον Πιρφόρο να χορευεις ολη τη νυχτα για να παρεις μια ψώφια απο την ντισκο τι να το κάνεις!  :2funny:.Εγω δεν εχω τοση υπομονη!Βαριέμαι  :2funny:
  Τι εννοεις 4?γνωρισε 4 και Χόρευε μαζι τους ή της  :knockinb: και της 4 ? Γιατι εχει μεγαλη διαφορά το ενα απο το αλλο  :2funny:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216

Πόζναν 2 βράδια ---> Τα καλά μαγαζιά όπως Archys και cuba libre  ψιλοπέθαναν, πολλές πιτσιρίκες με Ασιάτες και δύο φορές τους την πέσαν πολωνοί για ξύλο σε κλάμπ κι ας είναι πολύ γεροδεμένοι οι δικοί μου! Πήραν κάποιες που είχαν επαφή από παλιά!
Οι ιστορίες φορτώματος ήταν ενδιαφέρουσες! Βαριέμαι να τις γράφω αλλά σε όσους μένουν ή πάνε εκεί  ΠΡΟΣΟΧΗ---> ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ Η ΠΟΛΩΝΕΖΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕΞ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ή τουλάχιστον μπορεί να τουμπάρει...

Κατά τα άλλα καλό είναι ένα μπλουζάκι V  και άνετα στη μέση της πίστας και να πιστεύεις πως μόνο εσύ υπάρχεις! Οι γκόμενες έρχονται μόνες τους! Η Πολωνία παραμένει παράδεισος!!!

Φόρτωσαν 3 γυναίκες σε 4 βράδια στο Enklawa?..Μάλιστα..Δεν ξέρω τι να πώ..Αν υποθέσουμε πως εγώ είμαι μαλακάς οι 200+ ξένοι που γνωρίζω εδώ γιατι δεν μπορούν να φορτώσουν ούτε μία το μήνα!!Εκτός αν το παιδί είναι ο Σάκης Ρούβας στην εμφάνιση οπότε τότε πάω πάσο...Αν έχουν γίνει είναι απλά θέμα των ατόμων αυτών...Ο μέσος άντρας εδώ δεν τα πετυχαίνει αυτα..Επίσης την Τετάρτη και Πέμπτη αν ήρθαν αυτήν την περίοδο Enklawa είναι σχεδόν άδειο!!!

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Ρε συ Μητσο φόρτωσε λεει ο άνθρωπος, δηλαδή γαμησε.

Παντως ρε συ τυπε ολα καλα κι ωραια και μπράβο στα παιδιά που γαμησαν τα πάντα, αλλα απο ότι κατάλαβα οι φίλοι σου, και ειδικά ο ενας, ειναι κομαντα, δυνατά καμάκια και πολυ καλοί εμφανισιακά. Μην τα διαβάζει αυτα ο κοσμάκης και νομίζει ότι όλες οι Πολωνές περιμένουν αυτούς, δεν ειμαστε ολοι ίδιοι. Ο φίλος σου ο γυμναστής όπου και να παει θα γαμησει.

Φόρτωσαν 3 γυναίκες σε 4 βράδια στο Enklawa?..Μάλιστα..Δεν ξέρω τι να πώ..Αν υποθέσουμε πως εγώ είμαι μαλακάς οι 200+ ξένοι που γνωρίζω εδώ γιατι δεν μπορούν να φορτώσουν ούτε μία το μήνα!!Εκτός αν το παιδί είναι ο Σάκης Ρούβας στην εμφάνιση οπότε τότε πάω πάσο..Αλλά με συγχωρείς δεν μπορώ να τα πιστέψω αυτά.Αν έχουν γίνει είναι απλά θέμα των ατόμων αυτών...Ο μέσος άντρας εδώ δεν τα πετυχαίνει αυτα..Επίσης ένας λόγος που τα αμφσιβητώ είναι γιατί Τετάρτη και Πέμπτη αν ήρθαν αυτήν την περίοδο Enklawa είναι σχεδόν άδειο!!! Είχες έρθει εδώ και είδες πως είναι..

Τυπε το λεει ξεκάθαρα ο ρολογας, σου λεει ο ενας ειναι γυμναστής, ντερεκι + επαγγελματίας καμακας, με χρονια εμπειρίας στο σπορ απο ότι κατάλαβα (Ροδίτης). Δεν ειναι ο μέσος άνδρας.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Μετά απο περίπου 20 μέρες σε Ρουμανία, Τσεχία και κυρίως Πολωνία έχω να πω πως ευθυγραμίζομαι πλήρως με τα λεγόμενα των 2 μονίμων κατοίκων Πολωνίας του σάιτ!Το σκόρ κρατήθηκε πολύ χαμηλά με γκόλ τελευταία μέρα στις καθυςτερίςεις αλλά είχα αρκετά σκηνικά Πολωνικής τρέλας και ανωμαλίας εγκεφάλου...Ας τα πάρουμε λίγο με τη σειρά σε μια περιληπτική περιγραφή--->
Βουκουρέστι:4 μέρες, σε μια Άκυρη πόλη με πολύ μιζέρια το πρωί και παράλογη χλιδή το βράδι !Κάθε βράδι βόλτα στα Μπαράκια της "παλιάς" πόλης ...που για να κάνεις παιχνίδι πρέπει να γίνεις μέγας χορηγός!Φαινομενικά είναι φτωχή η χώρα αλλά η νύχτα είναι πλούσια μάλλον με την τροφοδότησή της απο την διασπορά των νέων της χώρας στον υπόλοιπο κόσμο!
Πόζναν:3 μέρες, Φτάνουμε 3 άτομα 01:00 και στις 02:00 μπαίνουμε στο μόνο ανοιχτό το Cuba Libre !02:05 με είχε βουτήξει μια πιτσιρίκα πολύ καλή αλλά μεθυσμένη και χορευαμε όλο το υπόλοιπο!Όταν έκλεισε το κλάμπ προσπάθησα να την κατευθύνω σπίτι ή σε κάποιο ξενοδοχείο στο δρόμο αλλά το χάλαγε μια άλλη μεθυσμένη φίλη που την έπερνε τηλ.!Καταλήξαμε σε ένα πάρκο να της βάζω δάχτυλα μέσα στο κρύο και να περνάει νορμάλ κόσμος δίπλα...Τις επόμενες μέρες χάθηκε στεγνά...Πάντος ήταν γκόμενα του φορτώματος και όχι του παιχνιδιού !Ήταν ατυχία!Οι υπόλοιπες μέρες δεν είχαν την ίδια συνέχεια!Γνωριμίες συνεχώς κάποια φασώματα απο τους άλλους αλλά τίποτα σπέσιαλ !Η πόλη έχει αλλάξει σε σχέση με 5 χρόνια πρίν και σε όψη και σε νυχτερινή ζωή!Το Archys που ήταν κλάμπ φορτώματος ήταν κλειστό καθημερινές και Πέμπτη λίγο κόσμο σε σχέση με 5 χρόνια πριν που ήταν γεμάτο κάθε μέρα!
Βρότσλαβ:1 βράδι, Μπήκαμε η τριάδα στο Manjana και ταράξαμε τα νερά ..σε κάποια στιγμή φασώναμε και οι τρείς με όλους γύρω Ισπανούς Τούρκους κτλ συγκλονισμένους και σε γωνίες να παρακολουθούν ανήμποροι ...Πέρα όμως απο 2-3 φασώματα ο καθένας και 1-2 τηλέφωνα δεν έγινε κάτι άλλο!Αν μέναμε παραπάνω ίσως...
Πράγα: 4 μέρες,Τις 2 συνάντησα μια παλιά, αλλά τις δύο που βγήκα έξω μόνος (οι άλλοι φύγαν)μύριζε φόρτωμα η ατμόσφαιρα ..Στο James Dean και τα δύο βράδια Δευτέρα και Τρίτη το μόνο που έκανα είναι μια χαλαρή γνωριμία με μια μοντελοειδή Σλοβάκα που συνεχώς με γεμίζει όλες τις μέρες με καψουρομυνήματα λες και κάναμε και κάτι, αλλά είναι θετική να έρθει Ελλάδα τον άλλο μήνα!!!Αυτό που μου έκανε εντύπωση Πράγα ήταν πως το επίπεδο των καμακιών ήταν πολύ υψηλό με γυμνασμένα καλοντυμένα παιδιά σε σχέση με Πολωνία που πάει και ο κάθε πικραμένος να βρει γυναίκα και ...καίει τη γη!!
Κρακοβια:8 μέρες, Παράνοια , Ζώντας καλύτερα την πόλη έπεσαν αρκετοί μύθοι..Περί Πολωνίας!Πρώτα ας πούμε για γυναίκες: Πολλές πιτσιρίκες μέχρι 24 που είναι όλες Μα ΟΛΕΣ ένα πράγμα ενιαίο..Όλες το ίδιο ...απρόσιτες χαζόβιόλες ή προςιτές με τυποποιημένο τρόπο και πολλές φορές με άκυρους τύπους ή Ισπανούς που υπήρχαν κατα ορδές!Καλύτερα τα πράγματα σε Πολωνικά κλάμπ που σαν Τουρίστας δεν τα ξέρεις !Έμεινα  εκεί διότι είχα την πολύτιμη βοήθεια του Fiddel και του φίλου του και περάσαμε καλά !Το τυχαιρό με πολύ δυνατή Πολωνέζα έγινε με γνωριμία σε τέτοιο κλάμπ και μετά απο 3 μέρες το μεσημέρι τελευταία μέρα πριν φύγω...Υπήρχε όμως διασύνδεση και με Ελλάδα έτσι ήταν περίπτωση εξαίρεσης...
Γενικά το ταξίδι δεν το κρίνω επιτυχιμένο και θα το ζυγίςω καλά αν θα ξαναπάω..Να μου πείτε Ελλάδα τι να έκανες;Αλλά ίσως υπάρχουν καλύτερα μέρη!Η Πολωνία δεν μου άρεσε αυτή τη φορά, οι Πολωνοί πιο Αλλαζόνες και πολύ βρισίδι στους δρόμους!Ήταν αντιαισθητικό να ακούω την εθνική τους λέξη (kurva)σε κάθε πρόταση 3 φορες!Και οι φοιτητές το ίδιο ..Πρέπει να έχει πέσει πολύ το επίπεδο των σπουδών τους..Όσο για τον Τουρισμό τους, πολύ πίεση και κράξιμο και προσπάθεια εξαπάτησης(είχα ένα περίεργο σκηνικό στο κέντρο)Θέλει προσοχή και ψάξιμο..
Αυτά προς το παρόν και σηκώνει πολύ ανάλυση το ...τί τρέχει με τις Πολωνές ...

Επίσης σου υπενθυμίζω πως ήρθες εδώ και έγραψες το παραπάνω Post όχι απο τα λεγόμενα άλλων αλλά απο την προσωπικη σου εμπείρια..Κρατάω μικρό καλάθι για τα λεγόμενα των φίλων σου χωρίς να παρεξηγηθώ!!

""Μετά απο περίπου 20 μέρες σε Ρουμανία, Τσεχία και κυρίως Πολωνία έχω να πω πως ευθυγραμίζομαι πλήρως με τα λεγόμενα των 2 μονίμων κατοίκων Πολωνίας του σάιτ!Το σκόρ κρατήθηκε πολύ χαμηλά με γκόλ τελευταία μέρα στις καθυςτερίςεις αλλά είχα αρκετά σκηνικά Πολωνικής τρέλας και ανωμαλίας εγκεφάλου...Ας τα πάρουμε λίγο με τη σειρά σε μια περιληπτική περιγραφή--->""

Οπότε μην ενθουσιάζουμε τον κόσμο χωρίς λόγο!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αν οι τυποι ηταν γυμνασμενοι οντως παει κανεις πασο γιατι οι Πόλωνες τα γουσταρουν τα μπρατσετα.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Εγώ σου λέω πως έγιναν είναι το γενικό συμπέρασμα που βγαίνει για μια χώρα?..αυτό μας ενδιαφέρει..Αν κάποιος είναι μοντέλο και δυνατό καμάκι γαμάει παντου..δεν είναι θέμα Poland ή όχι..Οπότε μην δίνουμε ψεύτικες ελπίδες σε κόσμο..Εγώ βλέπω αυτά που έγραφε ο ρολογάς απο μόνος του όταν ήρθε εδώ..Βρίσκεις να σπρώξεις αλλά πάλι πρέπει να κάνεις αγωνά να μαχηθείς και να τρέξεις πολύ..Εύκολα πηδήματα την νύχτα υπάρχουν αλλά είναι ελάχιστα.Πολύ σπάνια..Και μένα μου έτυχε ένα one night stand πριν το ταξίδι Ελλάδα και δεν το πιστεύαν οι άλλοι εδώ πως επιτέλους ακολούθησε μία κατεθυείαν..Συνήθως θέλουν ραντεβού και μάχη, αν σηκώσουν το τηλέφωνο το πρωί..Είναι καλά εδώ γιατί γνωρίζεις γυναίκες και μπορέις να κάνεις παιχνίδι,αλλά αυτα τα βγαίνω και πηδάω την νύχτα δεν συμβαίνουν εύκολα δυστηχώς.Φάσεις και φιλία όμως συμβαίνουν αλλά μέχρι εκεί!!μετά χάνονται..
Και επαναλαμβάνω πως δεν γράφω απλά απο προσωπική εμπειρία γνωρίζω πολύ κόσμο εδώ που ασχολείτε ΜΟΝΟ με το να σπρώξει και δίνει τρελή μάχη μέρα-νύχτα-dating sites παντού..Όλοι στα ίδια περίπου είναι 1-3 στην καλύτερη πηδήματα το μήνα με δυνατή μάχη και υποσχέσεις για έρωτα (ποτέ όμως!!)...:)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Εγώ σου λέω πως έγιναν είναι το γενικό συμπέρασμα που βγαίνει για μια χώρα?..αυτό μας ενδιαφέρει..Αν κάποιος είναι μοντέλο και δυνατό καμάκι γαμάει παντου..δεν είναι θέμα Poland ή όχι..Οπότε μην δίνουμε ψεύτικες ελπίδες σε κόσμο..Εγώ βλέπω αυτά που έγραφε ο ρολογάς απο μόνος του όταν ήρθε εδώ..Βρίσκεις να σπρώξεις αλλά πάλι πρέπει να κάνεις αγωνά να μαχηθείς και να τρέξεις πολύ..Εύκολα πηδήματα την νύχτα υπάρχουν αλλά είναι ελάχιστα.Πολύ σπάνια..Και μένα μου έτυχε ένα one night stand πριν το ταξίδι Ελλάδα και δεν το πιστεύαν οι άλλοι εδώ πως επιτέλους ακολούθησε μία κατεθυείαν..Συνήθως θέλουν ραντεβού και μάχη, αν σηκώσουν το τηλέφωνο το πρωί..Είναι καλά εδώ γιατί γνωρίζεις γυναίκες και μπορέις να κάνεις παιχνίδι,αλλά αυτα τα βγαίνω και πηδάω την νύχτα δεν συμβαίνουν εύκολα δυστηχώς.Φάσεις και φιλία όμως συμβαίνουν αλλά μέχρι εκεί!!μετά χάνονται..
Και επαναλαμβάνω πως δεν γράφω απλά απο προσωπική εμπειρία γνωρίζω πολύ κόσμο εδώ που ασχολείτε ΜΟΝΟ με το να σπρώξει και δίνει τρελή μάχη μέρα-νύχτα-dating sites παντού..Όλοι στα ίδια περίπου είναι 1-3 στην καλύτερη πηδήματα το μήνα με δυνατή μάχη και υποσχέσεις για έρωτα (ποτέ όμως!!)...:)
Μόλις γύρισα απο μπύρες με τα παιδιά του τίμ της Πολωνίας!Ακόμα παραμιλάνε..Το βάζαμε κάτω και βγάζαμε το συμπέρασμα πως η Βαρσοβία είναι από τις λίγες πόλεις της Ευρώπης αν όχι η μόνη που μπορείς να βγείς Τρίτη βράδι για καμάκι και να βγάλεις γυναίκα!Κάτι σαν Αύγουστος στην Ελλάδα κάθε μέρα!
Όταν λέω φόρτωμα εννοώ πως πας στο κλάμπ και φεύγεις όποια ώρα φύγεις με γυναίκα που γνωρίζεις εκεί πρώτη φορά και καταλήγει σε σεξ!

Κρακοβία που είμουν εγώ ήταν αναμφισβήτητα η πιο δύσκολη πόλη της Πολωνίας που ακόμα και εκεί όμως με αγώνα και τύχη μου έκατσε καλή περίπτωση!
Όσο για τους φίλους μου ο ένας ο μικρός ο γυμναστής είναι πράγματι ωραίο και επιβλητικό παιδί!Τις 4 όμως τις πήρε ο κολλητός μου που είναι πιο μετρίων τόνων!Η κολώνα με τους καθρέφτες δεξιά όπως βλέπεις τον Dj στο Enklawa τον πειράζαμε πως πρέπει να πάρει το όνομα του , 6 γκόμενες σε 7 βραδιές σε διάστημα 14 μηνών σε 3 διαφορετικές επισκέψεις!!!It can't be wrong!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Άξιο αναφοράς είναι η βραδιά που δεν έβγαλε γυναίκα ο δικός μου...Νομίζω ήταν την Παρασκευή..
Εκείνη την νύχτα στο Enklawa απο τη θέση του στη κολώνα τσίμπησε  ένα γκομενάκι που το φάσωνε όλο το βράδι!Η φίλη της όμως είπε στο γυμναστή πως έχει γκόμενο και έτσι αυτός δεν ασχολήθηκε ...Αντίθετα τον φώναζε να πάνε σε κάποιες άλλες!Το αποτέλεσμα ήταν να μπλεχτούν και προς το τέλος της βραδιάς να δούνε τις πρώτες που η μια και καλά είχε γκόμενο να φεύγουν  χεράκι χεράκι με δυο μάλλον Ισπανούς...
Ακόμα το φυσάν και δεν κρυώνει...
Για την ιστορία την επόμενη και τελευταία μέρα στο ίδιο σημείο γνώρισε αυτή που πήρε τελευταία που κάπου στη μέση της βραδιάς αυτή πήγε και φασώθικε με έναν  ξένο που έμοιαζε με τον Bruno Mars ...
Φρικάρισμένος για δεύτερη αποτυχία πήγαν και της είπαν με τσαμπουκά στον τύπο να έρθει στη παρέα τους!Μετά απο λίγη ώρα η Πολωνέζα έφευγε για το σπίτι της με τον δικό μου!!!

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
πρν 3 μερες γνωρισα δικηγορο πολωνεζα,εχει γκομενο  στην κυπρο.πιασαμε κουβεντα βολταρε μονη αλλα θα εφευγε συντομα και εγω δεν εχω ωρα για πολωνια.αν και εχει μακροχρονιο δεσμο η εντυπωση που μου εδωσε ηταν αν ηθελα την πηδουσα σε μιση ωρα αλλα δεν γουσταρω οσες εχουν γκομενο.μιλουσαμε καμια ωρα και την κερασα ενα ποτηρακι κρασι,ειπα γυρισα απο ουκρανια και ειπε τελευτεα   ηταν λβοβ,ο γυφτογκομενος της απο πολη διπλα ειναι,αυτος δουλευε.μου ειπε ελπιζω να σε ξαναδω αλλα δεν τις ζητησα τηλεφωνο στα αρχιδια μου λεω.εδειξα φοτο το σπιτι μου και οδυσσο για αυτο μυριστηκε ψοφιο χαχαχαχ.ειπε λιγα παιρνει 2 φορες τον χρονο ερχεται στον γυφτογκομενο.μετα που εφυγε μετανιωσα,μπορουσα να παω βαρσοβια 3 μερες και απο εκει οδυσσο φτηνα απευθειας,μετα το σκεφτηκα αλλα το πουλιπετασε.και ο δικος μου φιλος γυμναστης ειναι και καμακι αλλα πηρε αρχισια ουκρανια,βρηκε μια τελειωμενη.ο αλλος παλι που ειναι τωρα εκει και αυτος γυμνασμενος,οχι ασχημος αλλα κατι πουταναρες βρισκει στα κλαμπ που κυκλοφορα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
πρν 3 μερες γνωρισα δικηγορο πολωνεζα,εχει γκομενο  στην κυπρο.πιασαμε κουβεντα βολταρε μονη αλλα θα εφευγε συντομα και εγω δεν εχω ωρα για πολωνια.αν και εχει μακροχρονιο δεσμο η εντυπωση που μου εδωσε ηταν αν ηθελα την πηδουσα σε μιση ωρα αλλα δεν γουσταρω οσες εχουν γκομενο.μιλουσαμε καμια ωρα και την κερασα ενα ποτηρακι κρασι,ειπα γυρισα απο ουκρανια και ειπε τελευτεα   ηταν λβοβ,ο γυφτογκομενος της απο πολη διπλα ειναι,αυτος δουλευε.μου ειπε ελπιζω να σε ξαναδω αλλα δεν τις ζητησα τηλεφωνο στα αρχιδια μου λεω.εδειξα φοτο το σπιτι μου και οδυσσο για αυτο μυριστηκε ψοφιο χαχαχαχ.ειπε λιγα παιρνει 2 φορες τον χρονο ερχεται στον γυφτογκομενο.μετα που εφυγε μετανιωσα,μπορουσα να παω βαρσοβια 3 μερες και απο εκει οδυσσο φτηνα απευθειας,μετα το σκεφτηκα αλλα το πουλιπετασε.και ο δικος μου φιλος γυμναστης ειναι και καμακι αλλα πηρε αρχισια ουκρανια,βρηκε μια τελειωμενη.ο αλλος παλι που ειναι τωρα εκει και αυτος γυμνασμενος,οχι ασχημος αλλα κατι πουταναρες βρισκει στα κλαμπ που κυκλοφορα.
Τι είναι αυτά που λές!!!!!!Αν Πολωνέζα έχει γκόμενο είναι πιο εύκολη περίπτωση!!!!!
Άντε να σας το πω και αυτό ...Η Πολωνέζα που πήρα στη Κρακωβία ήταν 5 μήνες νιόπαντρη ..Αυτό που γράφω μπορεί να το επιβαιβαιώσει και ο Fiddele που ήταν μπροστά στη σκηνή...
Και για να καταλάβετε όλοι το οξύμωρο αυτού του λαού είναι πως στα πρώτα λεπτά γνωριμίας μου έλεγε πόσο ευτυχισμένη είναι με τον άντρα της ...Στη πορεία αποδείχτηκε πως στην αρχή έλεγε τα ΑΝΤΙΘΕΤΑ

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αν ειναι σαν τον Πιρφόρο να χορευεις ολη τη νυχτα για να παρεις μια ψώφια απο την ντισκο τι να το κάνεις!  :2funny:.Εγω δεν εχω τοση υπομονη!Βαριέμαι  :2funny:
  Τι εννοεις 4?γνωρισε 4 και Χόρευε μαζι τους ή της  :knockinb: και της 4 ? Γιατι εχει μεγαλη διαφορά το ενα απο το αλλο  :2funny:
χαχα...καμιά σχέση...με Πιρφόρο!!!Το καμάκι είναι η επιστήμη μας!!Το παιδί που λέμε σε 7-8 βράδια Πολωνία  :knockinb: 4 γκόμενες που με πολύ αυστηρά κριτήρια ήταν πάνω απο 7 σε εμφάνιση!!!
Αυριο σου έρχεται ένας άλλος απο τη παρέα στην Αγ Πετρούπολη!Έχει 3 αποςτολές σε 7 μέρες αλλά πιστευω πως θα ξεφύγει να βγεί έξω για καμάκι και θα πάρεις μια δόση του τι γράφω..

Βέβαια τα παιδιά δεν πλήρωσαν ούτε κάν ποτό σε κάποια απο όλες αυτές που βγάλανε σε αντίθεση με τις 200άρες που ακούμε σε Ουκρανίες  απο "ηγετικά" μέλη του σάιτ ούτε πήραν 4 σε 3 μέρες όπως οι τύποι στη Μολδαβία :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
χαχα...καμιά σχέση...με Πιρφόρο!!!Το καμάκι είναι η επιστήμη μας!!Το παιδί που λέμε σε 7-8 βράδια Πολωνία  :knockinb: 4 γκόμενες που με πολύ αυστηρά κριτήρια ήταν πάνω απο 7 σε εμφάνιση!!!
Αυριο σου έρχεται ένας άλλος απο τη παρέα στην Αγ Πετρούπολη!Έχει 3 αποςτολές σε 7 μέρες αλλά πιστευω πως θα ξεφύγει να βγεί έξω για καμάκι και θα πάρεις μια δόση του τι γράφω..

Βέβαια τα παιδιά δεν πλήρωσαν ούτε κάν ποτό σε κάποια απο όλες αυτές που βγάλανε σε αντίθεση με τις 200άρες που ακούμε σε Ουκρανίες  απο "ηγετικά" μέλη του σάιτ ούτε πήραν 4 σε 3 μέρες όπως οι τύποι στη Μολδαβία :2funny: :2funny:
Αυτο με τα γομάρια δεν ισχυει στις αρχες της δεκαετιας του '90 οι γκομενες τους κοιταγανε εδω τωρα ετσι δεν ειναι ουτε ενας στου 100 οι αντρες εχουν ενα μοδατο φλωρικο,θυλικο ντυσιμο θα ελεγα αυτο γουσταρουν οι γυναικες.Σε κατι χωρια μπορεις ακομα να συναντισεις φουσκωτους.Και αποδικνυεται με το οτι λες οτι ο αλλος πήδαγε και οχι ο γυμνασμενος.Αν θυμασαι ειχα προβλέψη την επυτηχια του Πιτσιλιστή με το που τον ειχα δει στην Αθήνα αυτο μπορει να το επιβεβαιωσει και ο Φιντέλ!Ο Πιτσιλιστης που δεν ειναι ουτε 160 υψος εκανε θραυση συνεχεια του χαμογελαγανε!Ο Πιτσιλιστης ειχε μια γλυκητητα που μαγευε της γυναικες αλλο αν δεν μπορουσε να πει ουτε μια λέξη!Σχετικα με το τι κανανε δεν μπορω να ξερω.Εγω αν δεν δω δεν πιστευω τιποτα.Ειναι θετικο οτι ερχονται εδω για να τους γνωρισω και να πω και τη γνωμη μου.Μου ειχες πει οτι θελει να με γνωρισει αν ειναι δωστου τα τηλεφωνα μου.Θα στα στειλω στο Σκάιπ.Αν παντος κυνηγας συνεχως και εισαι εμφανησιμος σιγουρα  :knockinb:.Εγω βαριεμαι να της φερνω σπιτι τη νυχτα γιατι μετα δεν φευγουνε  :2funny:!Το εχω σαν αρχη μετα την Ντισκο να γυριζω σπιτι να ξεκουραζομαι.Θυμασαι παντος τον ψεύτη της Μολδαβίας  :2funny: και αυτος ελεγε οτι  :knockinb: 4 σε τρεις μέρες.Αν θυμασαι ηταν Κισινιώφ οταν ημουν κ'εγω εκει και οταν του ειπα να ερθει να συναντιθουμε κρυβότανε  :2funny:Και ολους απο τη Μολδαβία τι ψέματα λέγανε  :2funny:.Οποιος λεει την αληθεια δεν κρυβεται,γ'αυτο και ο φιλος σου θελει να με συναντισει.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Η τάση του ανθρώπου είναι να ψάχνει ψέυτικους παραδείσους γιατί του δίνουν νόημα στη  ζωή του και ελπίδα για το μέλλον.Αν κάποια στιγμή αυτά ανατρέπονται είναι η αυτοάμυνα του Οργανισμού μας να ψάχνει δικαιολογίες πως κάτι άλλο φταίει..Αν π.χ κάποιος έρθει Poland και δεί τα σκατά που είναι πλέον, συνήθως το ρίχνει πως δεν ήμουν στην σωστή πόλη ή ήμουν την λάθος περίοδο κ.λ.π. Clock μιλάς για Warsaw χωρίς να ήσουν ποτέ εδώ..Μια πρωτεύουσα που οι ίδιοι οι Πολωνοί βρίζουν πως οι άνθρωποι φέρονται σαν robots, με ξέφρενους ρυθμούς ζωής, πλήρως δυτικοπιημένη και κυρίως με μη φιλικές γυναίκες σε σύγκριση πάντα με την άλλη Poland..Απο εκεί συμπεράνεις ένα επίγειο παράδεισο που απλά δεν υπάρχει..
Δεν ξέρω τι έκαναν οι φίλοι σου εδώ, αλλά αυτα που λές και γράφεις δεν εκφράζουν με την καμία το μέρος..Όταν θα έρθεις εδώ μια μέρα (όπως σου είχα γράψει και στο παρελθόν πως θα κάνεις και έκανες) θα γράψεις πάλι ένα post πως έιχα δίκιο..
Θα βρείς να πηδήξεις εδώ αν κάτσεις μια περίοδο αλλά one night stands γινονται ελάχιστα!!!  Καταστάσεις ανωμαλίας την νύχτα Warsaw δεν υπάρχουν...Πολύ χορός,κανά φάσωμα αν τα καταφέρεις και τηλέφωνα..Θέλει μάχη και κόπο όπως παντού για να τρως γλυκο..Εγώ δεν έχω να πώ κάτι άλλο περιμένω τις αναφορές όσων έρθουν εδώ που απλά θα γράφουν αυτά που λέω (όπως έχει γίνει πολλάκις στο παρελθόν)..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Η τάση του ανθρώπου είναι να ψάχνει ψέυτικους παραδείσους γιατί του δίνουν νόημα στη  ζωή του και ελπίδα για το μέλλον.Αν κάποια στιγμή αυτά ανατρέπονται είναι η αυτοάμυνα του Οργανισμού μας να ψάχνει δικαιολογίες πως κάτι άλλο φταίει..Αν π.χ κάποιος έρθει Poland και δεί τα σκατά που είναι πλέον, συνήθως το ρίχνει πως δεν ήμουν στην σωστή πόλη ή ήμουν την λάθος περίοδο κ.λ.π. Clock μιλάς για Warsaw χωρίς να ήσουν ποτέ εδώ..Μια πρωτεύουσα που οι ίδιοι οι Πολωνοί βρίζουν πως οι άνθρωποι φέρονται σαν robots, με ξέφρενους ρυθμούς ζωής, πλήρως δυτικοπιημένη και κυρίως με μη φιλικές γυναίκες σε σύγκριση πάντα με την άλλη Poland..Απο εκεί συμπεράνεις ένα επίγειο παράδεισο που απλά δεν υπάρχει..
Δεν ξέρω τι έκαναν οι φίλοι σου εδώ, αλλά αυτα που λές και γράφεις δεν εκφράζουν με την καμία το μέρος..Όταν θα έρθεις εδώ μια μέρα (όπως σου είχα γράψει και στο παρελθόν πως θα κάνεις και έκανες) θα γράψεις πάλι ένα post πως έιχα δίκιο..
Θα βρείς να πηδήξεις εδώ αν κάτσεις μια περίοδο αλλά one night stands γινονται ελάχιστα!!!  Καταστάσεις ανωμαλίας την νύχτα Warsaw δεν υπάρχουν...Πολύ χορός,κανά φάσωμα αν τα καταφέρεις και τηλέφωνα..Θέλει μάχη και κόπο όπως παντού για να τρως γλυκο..Εγώ δεν έχω να πώ κάτι άλλο περιμένω τις αναφορές όσων έρθουν εδώ που απλά θα γράφουν αυτά που λέω (όπως έχει γίνει πολλάκις στο παρελθόν)..
Αν εισαι 21-25 και κολισεις σε μια 30+ και την χορευεις ολο το βραδυ και της πουλάς ερωτες δεν ειμαι δυσκολο να την  :knockinb:.Το θεμα ειναι αξιζει να χορευεις ολο το βραδυ και να πουλας ερωτες? :2funny:Χωρια οτι θα την κερασεις και ποτά και θα της οτν ξυπνησεται θα πρεπει να πατε να την τα'ι'σεις.Και το σημαντικοτερο μπορει να σου κανει και χάλια γαμησι  :think:
  Αυτο με τους ρυθμους ζωης στις μεγαλες πολεις εχεις δικιο.Ολες δουλευουν,σπουδαζουν και τρέχουν και εχουν πολυ λιγο χρόνο για ραντεβου.Γ'αυτο κ'εγω πηγαινω Πορνοεκδρομές στις μικρες πολεις που ειναι κοντα,εκει οι περισσοτερες δεν κανουν τιποτα,και μονο το οτι εισαι απο Αγία Πετρούπολη τους φτάνει!Καλο ειναι να πηγαινει κανει καπου που εχει και καλη ποιοτητα και ειναι σχετικα ευκολο το  :knockinb:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom