Εγω θα ερθω 2-6 απριλη λετε να παθω καταθλιψη;;;
Μόλις γύρισαν οι δικοί μου από Πόζναν- Βροτζλαβ-Βαρσοβία που πήγαν για δευτερη φορά σε 1,5 μήνα!!! Παραμιλάνε με τη Βαρσοβία και για το Enklawa! Αντιθέτως τους έκατσε πολύ στραβά το Πόζναν! Αναλυτικά έτσι όπως μου τα περιέγραψαν...
Πόζναν 2 βράδια ---> Τα καλά μαγαζιά όπως Archys και cuba libre ψιλοπέθαναν, πολλές πιτσιρίκες με Ασιάτες και δύο φορές τους την πέσαν πολωνοί για ξύλο σε κλάμπ κι ας είναι πολύ γεροδεμένοι οι δικοί μου! Πήραν κάποιες που είχαν επαφή από παλιά!
Βρότσλαβ 1 βράδι---> Μανιάνα και μόνο Μανιάνα! Αυτό είναι το σπίτι του κάθε Έλληνα που σέβεται το πούτσο του! Ο ένας φόρτωσε μια ψηλή ξανθιά παντρεμένη οδοντίατρο και πολλά φασώματα! Όλοι οι ξένοι κάμακες περίμεναν να φορτώσουν οι δικοί μου γιατί ήταν η νούμερο ένα επιλογή για τις γυναίκες του μαγαζιού!
Βαρσοβία 4 βράδια---> Τα ίδια με μανιάνα σε πιο κλάμπ στυλ στο Enklawa! 3 ο ένας και άλλη μια ο άλλος !!!!!!!!!!!!!Και όλες ωραίες!!!!!!
Οι ιστορίες φορτώματος ήταν ενδιαφέρουσες! Βαριέμαι να τις γράφω αλλά σε όσους μένουν ή πάνε εκεί ΠΡΟΣΟΧΗ---> ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ Η ΠΟΛΩΝΕΖΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕΞ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ή τουλάχιστον μπορεί να τουμπάρει...
Επίσης ΕΠΙΜΟΝΗ!! ΑΝ ΦΕΥΓΕΙ Η ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΤΕ!!! ΜΕ ΕΠΙΜΟΝΗ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ!!!!
Κατά τα άλλα καλό είναι ένα μπλουζάκι V και άνετα στη μέση της πίστας και να πιστεύεις πως μόνο εσύ υπάρχεις! Οι γκόμενες έρχονται μόνες τους! Η Πολωνία παραμένει παράδεισος!!!
Φίλε Love τα νούμερα των δικών μου σε 4 νύχτες στο Enklawa δεν κάνουν λάθος... Τετάρτη-Σάββατο όλα αυτά! Σύνολο 4 ο ένας 2 ο άλλος και άλλη μια ένας τρίτος που ήταν μέχρι το Βρότζλαβ!
Ότι αρνητικό και να λέμε γι' αυτή τη μαγική χώρα είναι λίγο! Τη δε μέρα της γυναίκας μου λέει ο γυμναστής πως τον τραβούσαν στα τραπέζια και του τρίβονταν δύο -δύο! Η οδοντίατρος τον πρόλαβε και όλο το υπόλοιπο Μανιάνα την κοίταζε αγριεμένα! Όπου γύριζαν το κεφάλι μόνο γυναίκες που λυσούσαν για άντρα!!!