Επιστροφή Δευτέρα Ελλάδα για ένα μήνα μετά απο αρκετούς μήνες σερί εδώ (4)..Τι να περιμένω? Γυναίκες εύκολες και έτοιμες για όλα?χαχαχαχαχα...Θέλω να δώ την διαφορά next week
Συμπέρασμα-απόφθεγμα. Το βαλκανικό μου πέος τους τέσσερις μήνες αυτόυς βεβήλωσε τελικά πιο πολλές αλλοδαπές εδώ άλλων εθνικοτήτων και όχι Πολωνέζες(Σέρβα,Λιθουανή,Σουηδέζα,Ουκρανέζα,Ουγγαρέζα και παραλίγο μια μεξικανή)!!! Πολωνέζες αριθμητικά πάνω κάτω στα ίδια, αλλά με βάση την αναλογία πως ζώ Πολωνία άρα είναι ντόπιες και τεράστιος ο αριθμός του μιλάμε για πλήρη Τραγωδία!!!!
Σήμερα έχω την τελική ευκαιρία να βεβηλώσω και μια Αγγλίδα που θα βγούμε μαζί σε disco..Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα. Αν κάτσει και αυτή, η θεωρία μου για Πολωνέζες θα καταρεύεσει τελείως και θα αναζητήσω-αιτηθώ μεταφορα σε άλλη χώρα..
Υ.Γ.
Θα γράψω για την Αγγλίδα που τις σιχαίνομαι κιόλλας αλλά αυτή είναι λεπτή και normal..Άραξα με laptop παλία πόλη στο nero coffe και μαλακιζόμουν internet..Σκάει αυτή δίπλα με Laptop και δούλευε.Φόραγε και μίνι με μάυρο καλτσόν και κάβλωσα!!!Με ρώτησε ποιο είναι το password του wifi και ξεκινήσαμε ομιλία.Έβλεπα το κοίταγμα και το γελάκι καθώς μιλάγαμε...Μπαμ πως δεν είναι ξενέρωτη Πολωνέζα...Έχει έρθει εδώ και έξι μήνες Warsaw για δουλέια σε τράπεζα...Κουβέντα στην κουβέντα έιχε φτασει η ώρα 21:00 της λέω πάμε για καμία μπυρίτσα..Οκ λέει πάμε μπυρίτσα βότκα και καθώς βγαίνουμε γλωσόοφυλα για 20 λεπτά στην μέση του δρόμου..Ωραία πράγματα normal..Σήμερα δεύτερη έξοδο λογικά θα γνωρίσει Βαλκάνιο πέος..Οι Πολωνέζες βλέμα γελάδας,ένα πράγμα όπως έγραψε και ένας φίλος όλες το ίδιο,περιμένεις να πιούν για να γίνουν λίγο πιο κεφάτες και να αποκτήσουν πουτανία στο βλέμα και να ορμήξεις..Αλλιώς απλά σαν όρθια αγγούρια!!!
Θα το γράψω και πιο καθαρά για να καταλάβετε τι εννοώ με αυτήν την ιστορία..Όλες οι ξένες που γνωρίζω εδώ γουστάρουν και παάιζουν πραγματικά.Τα γλωσσόφυλα και οι φάσεις γίνονται σε normal καταστάσεις όχι όταν είναι μεθυσμένες...Οι Πολωνέζες πιστέυω είναι απο τους πιο συντηρητικούς λαούς που έχω γνωρίσει!!! Αυτό που τις σώζει είναι το ποτό..Όταν γίνουν λιώμα μπορεί να σου κάτσει μέχερι και παρτούζα..Αλλά είναι fake..Απλά μεθύσι και ποτό...Το πρωί θα τρέξουν με σκυμένο κεφάλι!! Είναι πολύ συντηρητικές ακουστε κάποιον που τις έχει σπουδάσει
Το βραβείο ευκολίας το κερδίζει απο όλες αυτές η Σουηδέζα..Τελικά όσα λιγότερα κόμπλεξ και άθεος είσαι πηδίεσαι πιο εύκολα..Αλλιώς θέλεις βότκα για να ξεχασεις αυτά που κανεις!!
Επιστροφή Warsaw Μάρτιο μάγκες!!