Είδα πολυ φιλικό κόσμο και πολυ όμορφες γκομενες να χαμογελουν. Κουστούμια δεν παίζουν οντως. Ξενους έχει αλλα καμια σχέση με Βαρσοβία. Ένα 10% στο μαγαζί. Αλλα οι γκομενες δεν φασωνοντουσαν. Ο μόνος που χαμουρευοταν ήμουν εγω με την κοπέλα. Βασικά είναι πιστεύω το ιδανικό μέρος για καμακι. Είναι πιο μαζεμένες εδω οι γυναίκες και πολυ γλυκές. Αποκλείεται οπως τις βλέπω ομως να πηδιουνται σε μια νύχτα και αποκλείεται να σε μπινελικωσουν αν κανείς πεφτικη. Η κοπελιά έλεγε πως έχει μέχρι και φίλη που είναι 30 χρόνων παρθένα και δεν ξέρει πως να ξεκινήσει. Αν έρθει κάποιος ομως μια εβδομάδα θα κανει πια ψευτικη σχεσουλα απο το μαγαζί και θα περάσει καλά. Το βασικότερο ολων για μενα είναι η ομορφιά των γυναικών εδω και το χαμόγελο πράγματα που δύσκολα βρίσκεις στην πρωτεύουσα. Σαν αυτή που ήμουν χτες στο ξενοδοχείο η την αλλη που εκανα την πεφτικη στο μαγαζί και ανταποκριθηκε δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να μου δωσουν ποτέ σημασία στην Βαρσοβία. Καταλήγω σαν ιατρική διάγνωση πως ειναι πολυ καλο μερος για σχεσακιδες. Να έρθεις να βρεις να ερωτευτεις καμιά ξανθια με μπλε μάτια. Για parties δεν θα το ελεγα τοσο.
Αυτή η διαφορά δυτικής-ανατολικής Πολωνίας είναι πολύ ενδιαφέρουσα.Εχω την αίσθηση οτι τα μεγαλύτερα πουταναριά και τα ξέκωλα είναι στο Slaskie.Μάλλον ανατολικά είναι καλύτερα για σχεσάκηδες όπως λες εσύ και δυτικά για καμικάζι γαμιάδες και πηδήκουλες.