Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 899K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Είδα πολυ φιλικό κόσμο και πολυ όμορφες γκομενες να χαμογελουν. Κουστούμια δεν παίζουν οντως. Ξενους έχει αλλα καμια σχέση με Βαρσοβία. Ένα 10% στο μαγαζί. Αλλα οι γκομενες δεν φασωνοντουσαν. Ο μόνος που χαμουρευοταν ήμουν εγω με την κοπέλα. Βασικά είναι πιστεύω το ιδανικό μέρος για καμακι. Είναι πιο μαζεμένες εδω οι γυναίκες και πολυ γλυκές. Αποκλείεται οπως τις βλέπω ομως να πηδιουνται σε μια νύχτα και αποκλείεται να σε μπινελικωσουν αν κανείς πεφτικη. Η κοπελιά έλεγε πως έχει μέχρι και φίλη που είναι 30 χρόνων παρθένα και δεν ξέρει πως να ξεκινήσει. Αν έρθει κάποιος ομως μια εβδομάδα θα κανει πια ψευτικη σχεσουλα απο το μαγαζί και θα περάσει καλά. Το βασικότερο ολων για μενα είναι η ομορφιά των γυναικών εδω και το  χαμόγελο πράγματα που δύσκολα βρίσκεις στην πρωτεύουσα. Σαν αυτή που ήμουν χτες στο ξενοδοχείο η την αλλη που εκανα την πεφτικη στο μαγαζί και ανταποκριθηκε δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να μου δωσουν ποτέ σημασία στην Βαρσοβία. Καταλήγω σαν ιατρική διάγνωση πως  ειναι πολυ καλο μερος για σχεσακιδες. Να έρθεις να βρεις να ερωτευτεις καμιά ξανθια με μπλε μάτια. Για parties δεν θα το ελεγα τοσο.

Αυτή η διαφορά δυτικής-ανατολικής Πολωνίας είναι πολύ ενδιαφέρουσα.Εχω την αίσθηση οτι τα μεγαλύτερα πουταναριά και τα ξέκωλα είναι στο Slaskie.Μάλλον ανατολικά είναι καλύτερα για σχεσάκηδες όπως λες εσύ και δυτικά για καμικάζι γαμιάδες και πηδήκουλες.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ένα άλλο θέμα που μου έκανε πολύ αρνητική εντύπωση στη Πολωνία και με έκανε να κράξω άσχημα την όλη κατάσταση και να δώσω μεγάλο δίκιο σε όσους τους λέγαν ανώμαλους είναι το Tango ή Salsha ή εν τέλη Latin στα κλάμπ!
Το έβλεπα κάθε βράδι στα κλάμπ της Κρακοβίας , νεαρά ζευγαράκια Πολωνών την ώρα που ο DJ έχωνε μπιτάκια του στύλ Tiesto, Guetta κτλ, έλιωναν στο Latin χορό !Με φιγούρες σβούρες ,ποδοπάτημα και σπρωξίματα στους άτυχους γύρω γύρω!Απίστευτη ανωμαλία να βλέπεις ζευγάρια συνεχώς να χορεύουν έτσι..Είναι σαν να είσαι σε κλαμπ Ελλάδα να παίζει ξένα και να χορεύουν κάποιοι καλαματιανό !Άντε να το κάνει μια παρέα στη πλάκα που δεν γίνεται..Αλλά εδώ μιλάμε για καθημερινό φαινόμενο σε όλα τα κλάμπ...
Είναι τραγικό στη χώρα αν λειτουργούν και σε άλλους τομείς έτσι..

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.664
Πόντοι
266
Δηλαδη παιζει electro-pop-dance, κι αυτοι χορευουν....salsa-rumba-latin?

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Δηλαδη παιζει electro-pop-dance, κι αυτοι χορευουν....salsa-rumba-latin?
Ακριβώς!Πολλά ζευγάρια νέων χορεύουν latin στα Electro!Και κυρίως όταν την πρώτο πέφτουν στη κοπέλα... :headbang: :headbang:
Ο Πολωνικός χορός γενικά δεν έχει σχέση με τον χορό των Ρωσίδων ή Ουκρανών που ακολουθούν τον ρυθμό και είναι "ορθόδοξος" σε σχέση με το άκουσμα!
Οι μέςες Πολωνέζες στο κλάμπ συμπεριφέρονται σαν Ευρωπαίες σπαςίκλες κι ας έχουν βγει εκατοντάδες φορές!
Άγαρμπες, ντυμένες με ρούχα πολυεθνικών και μοιάζουν όλες το ίδιο!Πολύ της μόδας είναι το πέτσινο παντελόνι!Αλλά τα φτηνομποτακια η τακούνια,που φοράει πλέον όλη η Ευρώπη, τις ρίχνει!
Αυτά βέβαια με τις μέχρι 25άρες!Αλλάζουν λίγο τα πράγματα Σαββατοκύριακο που βγαίνουν πιο μεγάλες σε ηλικία !

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
Ένα άλλο θέμα που μου έκανε πολύ αρνητική εντύπωση στη Πολωνία και με έκανε να κράξω άσχημα την όλη κατάσταση και να δώσω μεγάλο δίκιο σε όσους τους λέγαν ανώμαλους είναι το Tango ή Salsha ή εν τέλη Latin στα κλάμπ!
Το έβλεπα κάθε βράδι στα κλάμπ της Κρακοβίας , νεαρά ζευγαράκια Πολωνών την ώρα που ο DJ έχωνε μπιτάκια του στύλ Tiesto, Guetta κτλ, έλιωναν στο Latin χορό !Με φιγούρες σβούρες ,ποδοπάτημα και σπρωξίματα στους άτυχους γύρω γύρω!Απίστευτη ανωμαλία να βλέπεις ζευγάρια συνεχώς να χορεύουν έτσι..Είναι σαν να είσαι σε κλαμπ Ελλάδα να παίζει ξένα και να χορεύουν κάποιοι καλαματιανό !Άντε να το κάνει μια παρέα στη πλάκα που δεν γίνεται..Αλλά εδώ μιλάμε για καθημερινό φαινόμενο σε όλα τα κλάμπ...

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
εκανα το λαθος και πηγα βελιγραδι σε λατιν ναιτ στο ξενοδοχειο που εμενα και μια φορα ουκρανια.τελικα ηταν ζευγαρακια που χορευαν ολη νυχτα αυτους τουσ χορους και φορουσαν τισ καταληλεσ ενδυμασιες,ουτε ποτο,ουτε καμακι χορευαν με κατι χαζα χαμογελα σαν τον ice ventoyra στο εργο που χορευε σαλτσα χαχαχα

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
εκανα το λαθος και πηγα βελιγραδι σε λατιν ναιτ στο ξενοδοχειο που εμενα και μια φορα ουκρανια.τελικα ηταν ζευγαρακια που χορευαν ολη νυχτα αυτους τουσ χορους και φορουσαν τισ καταληλεσ ενδυμασιες,ουτε ποτο,ουτε καμακι χορευαν με κατι χαζα χαμογελα σαν τον ice ventoyra στο εργο που χορευε σαλτσα χαχαχα
ναι ρε φίλε , εσύ ήξερες απο πριν τον χορό και που πήγαινες!Εδώ λέμε πως στα κλάμπ το κανόνικα χόρευαν με το τρόπο που περιγράφεις!Να χώνει Avicii και οι άλλοι να χορεύουν με τεχνική σάλσα!!!
Αν υπάρχει "ανωμαλιόμετρο" θα τερμάτιζε στα κλαμπ της Κρακοβίας...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ναι ρε φίλε , εσύ ήξερες απο πριν τον χορό και που πήγαινες!Εδώ λέμε πως στα κλάμπ το κανόνικα χόρευαν με το τρόπο που περιγράφεις!Να χώνει Avicii και οι άλλοι να χορεύουν με τεχνική σάλσα!!!
Αν υπάρχει "ανωμαλιόμετρο" θα τερμάτιζε στα κλαμπ της Κρακοβίας...
ασχετο, τελικα οι πολωνεζες μιλανε αγγλικα?

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ασχετο, τελικα οι πολωνεζες μιλανε αγγλικα?
κα(υ)λώστον!Ηρέμισες εσύ;Ναι κατα 99% μιλάνε!Καμια σχέςη με Ρωςο-Ουκρανία!Ότι θες να πεις το λες στα Αγγλικά και σου έρχεται απάντηςη, εκτός αν είναι ανώμαλη η άλλη και σου απαντήςει κάτι άλλο!Στα Αγγλικά πάντα! :2funny:Εγώ πάντως με ...Ελληνικά γάμησα..

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
κα(υ)λώστον!Ηρέμισες εσύ;Ναι κατα 99% μιλάνε!Καμια σχέςη με Ρωςο-Ουκρανία!Ότι θες να πεις το λες στα Αγγλικά και σου έρχεται απάντηςη, εκτός αν είναι ανώμαλη η άλλη και σου απαντήςει κάτι άλλο!Στα Αγγλικά πάντα! :2funny:Εγώ πάντως με ...Ελληνικά γάμησα..
οκ καλως.αυτο ηθελα να μαθω.

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Καλως  τον
Μετα απο τοσο λατιν που ειδες στα κλαμπ της πολωνιας πηγαινε ενα todo στο νησι να διασκεδασεις  :2funny:
Γεια σου φιλε γκλοκ λατινε λαβερ,ελπιζω μην αρχισουν τα λατιν και οι ουκρανες γιατι δεν τα αντεχω;)

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Χορός είναι ότι να ναι..Έχουν ένα στύλ χορού αυτό με τα χέρια και τις σβούρες ανεξαρτήτως μουσικής..Κάτι μεταξύ Latin και Ρωσικού χορού. Είναι πάντα το ιδιο όμως. Προσπαθούν να με μάθουν εδώ και καιρό να χορεύω έτσι σαν μαλάκας αλλά τελικά το κάνω για να μην μένω εκτός κλίματος.

Το πρόβλημα του μέσου Έλληνα,Ιταλού,Ισπανού κ.λ.π εδώ είναι πως δεν μπορεί να διαχωρίσει πως αυτές κατά 90% χορέυουν για πλάκα και τα κολοτριψήματα που γίνονται στην πίστα είναι απλά ένα παιχνίδι στο πλάισιο του χορού και νομίζουν πως θα τις πηδήξουν.Μετά απο λίγο τα κολοτριψίματα χορού τα κάνουν με άλλον,με άλλον,με άλλον και μετά πάνε για νάνι με τις φίλες τους.Είναι πολύ έξω απο τον δικό μας τρόπο διασκέδαση και δεν μπορούμε να το κατανοήσουμε.

Σας εγγυόμαι πάντως πως ελάχιστα απο αυτα θα οδηγήσουν κάπου πέρα απο ένα φιλί.Πλέον με την εμπειρία που έχω εδώ γαμιέμαι στα γέλια ποθ βλέπω κάθε φορα τους καινούριους στην πόλη να μένουν μαλάκες όταν τους αγκαλίαζει και κολοτρίβεται,μερικές φορές τους σκάει και κανα φιλί και ξαφνικά χωρίς λόγο τον παρατάει και πιάνει τον επόμενο..Μένουν με ανοιχτό το στόμα και αναφωνούν What The Fuck!!!

Εμένα με νοίαζει η ουσία.Η ουσία είναι πεφτική στο bar όχι στην πίστα και μετά πίστα που σε ξέρει πλέον να διεκδικησεις κάτι παραπάνω μέσω χορού.Μετά πίσω bar κ.λ.π..Και κατα προτίμηση να την έχεις γνωρίσει εκτός club (π.χ. πεφτική στο δρόμο) ώστε να μπείτε μαζί μέσα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Χορός είναι ότι να ναι..Έχουν ένα στύλ χορού αυτό με τα χέρια και τις σβούρες ανεξαρτήτως μουσικής..Κάτι μεταξύ Latin και Ρωσικού χορού. Είναι πάντα το ιδιο όμως. Προσπαθούν να με μάθουν εδώ και καιρό να χορεύω έτσι σαν μαλάκας αλλά τελικά το κάνω για να μην μένω εκτός κλίματος.

Το πρόβλημα του μέσου Έλληνα,Ιταλού,Ισπανού κ.λ.π εδώ είναι πως δεν μπορεί να διαχωρίσει πως αυτές κατά 90% χορέυουν για πλάκα και τα κολοτριψήματα που γίνονται στην πίστα είναι απλά ένα παιχνίδι στο πλάισιο του χορού και νομίζουν πως θα τις πηδήξουν.Μετά απο λίγο τα κολοτριψίματα χορού τα κάνουν με άλλον,με άλλον,με άλλον και μετά πάνε για νάνι με τις φίλες τους.Είναι πολύ έξω απο τον δικό μας τρόπο διασκέδαση και δεν μπορούμε να το κατανοήσουμε.

Σας εγγυόμαι πάντως πως ελάχιστα απο αυτα θα οδηγήσουν κάπου πέρα απο ένα φιλί.Πλέον με την εμπειρία που έχω εδώ γαμιέμαι στα γέλια ποθ βλέπω κάθε φορα τους καινούριους στην πόλη να μένουν μαλάκες όταν τους αγκαλίαζει και κολοτρίβεται,μερικές φορές τους σκάει και κανα φιλί και ξαφνικά χωρίς λόγο τον παρατάει και πιάνει τον επόμενο..Μένουν με ανοιχτό το στόμα και αναφωνούν What The Fuck!!!

Εμένα με νοίαζει η ουσία.Η ουσία είναι πεφτική στο bar όχι στην πίστα και μετά πίστα που σε ξέρει πλέον να διεκδικησεις κάτι παραπάνω μέσω χορού.Μετά πίσω bar κ.λ.π..Και κατα προτίμηση να την έχεις γνωρίσει εκτός club (π.χ. πεφτική στο δρόμο) ώστε να μπείτε μαζί μέσα.
Και εδώ έχεις δίκιο  :) αυτο με το χορό ειναι παρα πολυ σημαντικό,ακριβως οπως τα λες μετα το μπαρ....πρεπει να πας στην πίστα!
  Εγω βεβαια προτιμαω το συστημα μου που ειναι πιο ξεκουραστο να την πέφτω στην γκατνταρόμπα,ή να της γνωριζω οταν ετοιμαζονται να φυγουν απο την ντισκο στη Ρωσσια συνηθως πιανει,στην Πολωνια πιο δυσκολο δεν καθονται στ'αμαξι ετσι ευκολα συνηθως προτιμανε να παρουνε ταξι.Βαριεμαι ομως να χορευω ολη νυχτα για να παρω μια γκομενα και να την πηδησω μου φευγει ολη η καβλα απ' ολο αυτο  :2funny:.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
ουτε εγω χορευω,με τον διμητρακι οδυσσο πηγαιναμε σαν χαζοι στην πιστα και κοιτουσαμε γυρω χαχαχ,μετα παλι πισω στον καναπε και χαζευαμε.θυμηθηκα οτι και περσι το καλοκαιρι πηγα με τον αζερο φιλο μου στην οδυσσο στο χαβανα.οταν μπηκα μεσα ειδα καλα κοριτσακια και ετοιμαζονταν για λατιν,του ειπα φυγαμε εδω δεν θα φαμε τιποτα.επρεπε να εμενα και να εκανα οτι παιρνω οραια τουλαχιστον θα εκανα καμια γνωριμια με νορμαλ κοπελιτσες.ισως βαλω τωρα που θυμηθηκα στο προγραμα το μπαρακι αυτο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Φάση κάνουνε αλλά για να θέλει να σε ξαναδεί χρειάζεται από την εμπειρία μου κίνητρο.Συνήθως το βαλκανικό πέος δεν είναι αρκετό κίνητρο χρειάζεται γαρνιτούρα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ουτε εγω χορευω,με τον διμητρακι οδυσσο πηγαιναμε σαν χαζοι στην πιστα και κοιτουσαμε γυρω χαχαχ,μετα παλι πισω στον καναπε και χαζευαμε.θυμηθηκα οτι και περσι το καλοκαιρι πηγα με τον αζερο φιλο μου στην οδυσσο στο χαβανα.οταν μπηκα μεσα ειδα καλα κοριτσακια και ετοιμαζονταν για λατιν,του ειπα φυγαμε εδω δεν θα φαμε τιποτα.επρεπε να εμενα και να εκανα οτι παιρνω οραια τουλαχιστον θα εκανα καμια γνωριμια με νορμαλ κοπελιτσες.ισως βαλω τωρα που θυμηθηκα στο προγραμα το μπαρακι αυτο.

Δε συγκρίνεται η Ουκρανία με την Πολωνία.Πολλοί Ουκρανοί δεν έχουν καν τα λεφτά να πάνε ντίσκο και αφήνουν τις γκόμενες να χορεύουν μόνες τους.Πολωνία την πέφτουν σε χρόνο dt.Μπορεί να χάσεις γκόμενα απλά γιατί της κάπνισε να χορέψει και καραδοκούσε ο πέουλας.Τέτοιος κίνδυνος δεν υφίσταται Ουκρανία.Ουκρανία σχεδόν κανείς δεν την πέφτει στην πίστα ούτε οι γκόμενες κωλοτρίβονται με τον έναν και τον άλλο ή μεταξύ τους όπως Πολωνία.Γενικώς είναι άλλο περιβάλλον.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.664
Πόντοι
266
Δε συγκρίνεται η Ουκρανία με την Πολωνία.Πολλοί Ουκρανοί δεν έχουν καν τα λεφτά να πάνε ντίσκο και αφήνουν τις γκόμενες να χορεύουν μόνες τους.Πολωνία την πέφτουν σε χρόνο dt.Μπορεί να χάσεις γκόμενα απλά γιατί της κάπνισε να χορέψει και καραδοκούσε ο πέουλας.Τέτοιος κίνδυνος δεν υφίσταται Ουκρανία.Ουκρανία σχεδόν κανείς δεν την πέφτει στην πίστα ούτε οι γκόμενες κωλοτρίβονται με τον έναν και τον άλλο ή μεταξύ τους όπως Πολωνία.Γενικώς είναι άλλο περιβάλλον.

Εχει και κατι καλυτερο η Ουκρανια δηλαδη.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγω βαριεμαι να χορευω.Καμια φορα αν γουσταρω χορευω ομως.Εχω συνηθισει το συστημα μου να της γνωριζω στη Γκαρνταρόμπα,ειχες δει που προσπαθουσα κ'εκει να το κανω αλλα δεν ειχε αποτελεσμα δεν ειχα απ'εξω σιδερενιο αλογο και το βασικοτερο οι Ουκρανοι καμακωνουν ενω οι Ρωσσοι στ'αρχηδια τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom