Έχω φάει πολύ μπάζο στην ζωη μου, σχεδόν έχτισα Πολυκατοικία - κυρίως Πολωνία και Τσεχία..Πλέον και λόγω ηλικίας (35) δεν την παλεύω με τα μπάζα άλλο..Για αυτό δεν ασχολούμε καν με Enklawa και τουριστικούς προορισμούς που έχεις μια πιθανότητα 10% με μάχη να σου κάτσει το μπάζο..
Καλύτερα λιγότερες και καλές..Κυρίως μέσα απο παρέες..
Ένα θα σας πώ.Αν και με internet δεν ασχολίομουν ποτέ τον τελευταίο μήνα με πρήξανε οι φίλοι μου με το Tinder.Έχω βγάλει κάποια ραντεβού απο εκεί και είναι πάρα πολύ καλές!! Η μία έκατσε κιόλλας το δεύτερο ραντεβού...Ειναί τραγικό αλλά οι γκόμενες που μπάινουν εδώ στο Tinder δεν πατάνε ποτέ στα clubs..Σας προκαλώ να πάτε ένα βράδυ Enklawa να δείτε τις γκόμενες υπάρχουν εκεί μέσα και μετά να μπείτε Tinder εδώ και να κλείσετε κάποιο ραντεβού..Θα πάθετε ΣΟΚ!!
Δυστυχώς τα clubs τελειώσαν εδώ..Μονο mature στο Decada...Το παίζουν πλέον Ευρωπαίες!!! Δουλεία,Aqua Aerobic,yoga μαλακιές κ.λ.π..Και τελικά τις τρώει η αγαμία και μπαίνουν στο Tinder να γνωρίσουν κάποιον..Αρχίζει να αλλάζει δυστυχώς το παιχνίδι με την τεχνολογία,αλλά οι Έλληνες είναι προσαρμοστικοί!!
Οντως Πολωνία γαμάς πάρα πολλά μπάζα.Είναι λογικό αφού είναι αυτές που σου κάθονται ευκολότερα στα κλαμπ και στο ίντερνετ.Είναι καλόκαρδες αλλά συχνά πολύ βαρετές.Αλλά Πολωνία αν θέλει κάποιος μπορεί να γαμήσει πάρα πάρα πολλά μπάζα 1-2 την εβδομάδα μαζί με τις μέτριες.Για τις ωραίες συνήθως χρειάζεται το παραπάνω ρευστό ή πρέπει να έχεις κάτι πάνω σου που να τους αρέσει.
Τσεχία γαμάς καλύτερες όχι γιατί μετράς περισσότερο αλλά γιατί ο μέσος όρος είναι αισθητά ανώτερος από Πολωνία.Ωραίες Πολωνέζες στο πρόσωπο είναι πολύ σπάνιες.Σωματάρες έχουν πολλές οι μύτες όμως και τα αυτιά ξεφεύογουν σχεδόν πάντα έχουν αραιά μαλλιά και χαλασμένα δόντια πολλές έχουν και τα σλαβικά ποντικίσια μάτια.Για αυτό φροντίζουν να τραβάνε την προσοχή στα ατού τους τις βυζάρες τις ποδάρες και τις κωλάρες με τα αβυσαλέα ντεκολτέ τα κολλητά παντελόνια και τα μίνι και τα σορτσάκια με ζαρτιέρες.
Στη Γερμανία γκόμενα με σούπερ μίνι ή δερμάτινο σορτσάκι και ζαρτιέρες δε βλέπεις σχεδόν ποτέ στην Πολωνία είναι πολύ συνηθισμένο.