Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Έχω φάει πολύ μπάζο στην ζωη μου, σχεδόν έχτισα Πολυκατοικία - κυρίως Πολωνία και Τσεχία..Πλέον και λόγω ηλικίας (35) δεν την παλεύω με τα μπάζα άλλο..Για αυτό δεν ασχολούμε καν με Enklawa και τουριστικούς προορισμούς που έχεις μια πιθανότητα 10% με μάχη να σου κάτσει το μπάζο..
Καλύτερα λιγότερες και καλές..Κυρίως μέσα απο παρέες..

Ένα θα σας πώ.Αν και με internet δεν ασχολίομουν ποτέ τον τελευταίο μήνα με πρήξανε οι φίλοι μου με το Tinder.Έχω βγάλει κάποια ραντεβού απο εκεί και είναι πάρα πολύ καλές!! Η μία έκατσε κιόλλας το δεύτερο ραντεβού...Ειναί τραγικό αλλά οι γκόμενες που μπάινουν εδώ στο Tinder δεν πατάνε ποτέ στα clubs..Σας προκαλώ να πάτε ένα βράδυ Enklawa να δείτε τις γκόμενες υπάρχουν εκεί μέσα και μετά να μπείτε Tinder εδώ και να κλείσετε κάποιο ραντεβού..Θα πάθετε ΣΟΚ!!

Δυστυχώς τα clubs τελειώσαν εδώ..Μονο mature στο Decada...Το παίζουν πλέον Ευρωπαίες!!! Δουλεία,Aqua Aerobic,yoga μαλακιές κ.λ.π..Και τελικά τις τρώει η αγαμία και μπαίνουν στο Tinder να γνωρίσουν κάποιον..Αρχίζει να αλλάζει δυστυχώς το παιχνίδι με την τεχνολογία,αλλά οι Έλληνες είναι προσαρμοστικοί!!

Οντως Πολωνία γαμάς πάρα πολλά μπάζα.Είναι λογικό αφού είναι αυτές που σου κάθονται ευκολότερα στα κλαμπ και στο ίντερνετ.Είναι καλόκαρδες αλλά συχνά πολύ βαρετές.Αλλά Πολωνία αν θέλει κάποιος μπορεί να γαμήσει πάρα πάρα πολλά μπάζα 1-2 την εβδομάδα μαζί με τις μέτριες.Για τις ωραίες συνήθως χρειάζεται το παραπάνω ρευστό ή πρέπει να έχεις κάτι πάνω σου που να τους αρέσει.
Τσεχία γαμάς καλύτερες όχι γιατί μετράς περισσότερο αλλά γιατί ο μέσος όρος είναι αισθητά ανώτερος από Πολωνία.Ωραίες Πολωνέζες στο πρόσωπο είναι πολύ σπάνιες.Σωματάρες έχουν πολλές οι μύτες όμως και τα αυτιά ξεφεύογουν σχεδόν πάντα έχουν αραιά μαλλιά και χαλασμένα δόντια πολλές έχουν και τα σλαβικά ποντικίσια μάτια.Για αυτό φροντίζουν να τραβάνε την προσοχή στα ατού τους τις βυζάρες τις ποδάρες και τις κωλάρες με τα αβυσαλέα ντεκολτέ τα κολλητά παντελόνια και τα μίνι και τα σορτσάκια με ζαρτιέρες.
Στη Γερμανία γκόμενα με σούπερ μίνι ή δερμάτινο σορτσάκι και ζαρτιέρες δε βλέπεις σχεδόν ποτέ στην Πολωνία είναι πολύ συνηθισμένο.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ανέβειτε στο παράδεισο του Έρωτα τότε!!! Πάω πάσο:) Μακάρι να κάτσουν σε όλους καλά σκηνικά. Εξάλλου αυτό ψάχνουμε όλοι..Εγώ απλά σας τα γράφω για να δώσετε βάρος εκεί που αξίζει και να μην καείτε στην Πρωτεύουσα..

Σας Είχα γράψει πριν λίγο καιρό πως Lublin απο το λίγο που έκατσα μου φάνηκε αρκετά καλά. Οι γυναίκες ρίχναν ματιές συνεχώς και ο κόσμος ηταν πολύ φιλικός.Κατι που δεν το βλέπεις Warsaw..Πιστεύω πως κάποιος αξίζει να μαχηθεί εκεί και σχέση με το να κάτσει warsaw και είναι μόνο 2,5 ώρες με contbus ()..

Ψάχνω να βρώ ένα τριήμερο κενό να ανέβω να επιθεωρήσω..Αυτήν την φορά χωρίς γκόμενα για να μελετήσω τι γίνεται..
Σου εστειλα το Σκά'ι'π μου.Πρεπει να κινηθεις ανατολικά γιατι η Πολωνια εχει πια πεθάνει.Συμφωνω σε ολα οσα γράφεις γιατι απλουστατα ετσι ειναι.
  Μακαρι να μπορούσα να  :knockinb: σαβούρες εμενα αν η γκομενα δεν ειναι κουκλάκι δεν μου σηκωνεται με τιποτα,αν δεν μου αρέσει την κοιταω και με ενα απαξιωτικο υφος που δεν μπορω να κρυψω :2funny:.

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Η Ryanair, ανακοίνωσε σήμερα το χειμερινό πρόγραμμα του 2015 από την Αθήνα, με 5 νέα δρομολόγια (σε σχέση με το περσινό χειμερινο πρόγραμμα) προς: Βαρσοβία Moντλίν, Bερολίνο Schönefeld, Βουδαπέστη, Μπρατισλάβα και Σαντορίνη, καθώς και αυξημένη συχνότητα στα δρομολόγια προς Πάφο και Ρόδο.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Η Ryanair, ανακοίνωσε σήμερα το χειμερινό πρόγραμμα του 2015 από την Αθήνα, με 5 νέα δρομολόγια (σε σχέση με το περσινό χειμερινο πρόγραμμα) προς: Βαρσοβία Moντλίν, Bερολίνο Schönefeld, Βουδαπέστη, Μπρατισλάβα και Σαντορίνη, καθώς και αυξημένη συχνότητα στα δρομολόγια προς Πάφο και Ρόδο.
Kαλά γιατί στο Μοντλίν?Αυτο ειναι στου διαόλου τη μάνα  :2funny: 35-40 χλμ. βόρεια!Το αλλο αεροδρόμιο ειναι σχεδόν μεσα στην πόλη 2-3 χλμ. και αρχιζει η πόλη.Η LOT πεταει απο το Lotnisko.

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Μαλλον εχει φτηνα τελη το μοντλιν και γιαυτο πανε οι ρυαναιρ και wizz

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
αυτά είναι τα καλά νέα της ημέρας!!Τελευταία πετάω συχνά με Rayan και δεν βρίσκω τεράστια διαφορά απο τις άλλες εταιρίες εκτός απο το οικονομικό που είναι αφύσικα φτηνή!Είναι λες και σου κάνουν δώρο το ταξίδι... :rockon: :rockon: :rockon:
Βουδαπέστη και Μπρατισλάβα ακούγονται ωραία!!
Το Μόντλιν είναι ένα μικρό αεροδρόμιο που με 1,5-2 € με τραίνο είσαι Βαρσοβία στο σταθμό Zentralna!
Με lot  έχω πετάξει μόνο μια φορά και ήταν χάλια !Ήταν η πρώτη φορά που η βαλίτσα μου ήρθε μετά απο 3 μερες :S!Και ο πιλότος μλκς  :jerking: ,να λέει τα Σκόπια ...Μακεδονία στις ανακοινώσεις και του έστελνα σημειώματα εν πτήσει!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Είμαι τώρα Ελλάδα και η εντύπωση είναι ελεινή.Η χώρα έχει πέσει πάρα πάρα πολύ.Ολοι κακοντυμένοι και μίζεροι με βλοσυρό βλέμμα.Τα κτίρια ετοιμόρροπ,πολλά μαγαζιά κλειστά και τα αμάξια στους δρόμους χάλια.Η διαφορά από Γερμανία είναι κατακλυσμιαία.Το θετικό είναι οτι βλέπεις μερικά τοπ μουνιά στους δρόμουεκαι κωλάρες κάτι που δεν υπάρχει Γερμανία.Επίσης το φαί και ο φραπές.Αλλά γενικά η χώρα έχει βυθιστεί άσχημα.Πραγματικά πλέον είναι σαφώς χειρότερη από την Τσεχία και σε μερικά σημεία χειρότερη και από την Πολωνία.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
απο πορνεια τι λεει η βαρσοβια? αξιζει η οχι?
πειτε συνοπτικα οσοι γνωριζουν περιπου πως μπορεις να κινηθεις

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Είμαι τώρα Ελλάδα και η εντύπωση είναι ελεινή.Η χώρα έχει πέσει πάρα πάρα πολύ.Ολοι κακοντυμένοι και μίζεροι με βλοσυρό βλέμμα.Τα κτίρια ετοιμόρροπ,πολλά μαγαζιά κλειστά και τα αμάξια στους δρόμους χάλια.Η διαφορά από Γερμανία είναι κατακλυσμιαία.Το θετικό είναι οτι βλέπεις μερικά τοπ μουνιά στους δρόμουεκαι κωλάρες κάτι που δεν υπάρχει Γερμανία.Επίσης το φαί και ο φραπές.Αλλά γενικά η χώρα έχει βυθιστεί άσχημα.Πραγματικά πλέον είναι σαφώς χειρότερη από την Τσεχία και σε μερικά σημεία χειρότερη και από την Πολωνία.
Τα ίδια έγραψα κ'εγώ αν θυμάσαι οταν πηγα πριν απο 2 μηνες περιπου!Σε 10 μήνες που είχα να πάω ειδα τρομερή διαφόρα!
  Χειρότερη και απο το Νόβγκοροντ ειναι τωρα η Ελλάδα! :2funny:Η Πολωνία ειναι 1.000.000 φορες καλητερη!
  Πηγαινε στο σουβλατζίδικο της φωτογραφίας ειναι στο πλά'ι' του Αγια Παντελεήμονα στην καθετη της Αχαρνών.Φοβερο σουβλάκι με πίτα με 1 Ευρώ!Δεν ξερω αν εχει ακομα αυτη την προσφορα?

Συνημμένα

• 11007437_10205278842785062_660552684_n.jpg
    11007437_10205278842785062_660552684_n.jpg
    61,1 KB · Εμφανίσεις: 57

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Όλοι μιλάνε για τις Πολωνέζες πως έχουν τεράστια βυζία..Πως είναι δυνατόν να έχω πάρει πάνω απο 50 τόσα χρόνια και όλες μα όλες είχαν μικρά βυζιά?..Έχει πηδήξει ποτέ κάποιος Πολωνέζα απο εδώ και να είχε μεγάλα βυζιά (εξαιρούντε ασφαλώς οι χοντρές!!!)?Για στατιστικούς λόγους..

Την σοβαρή αυτή συζήτηση είχα χτές με όμαδα 8 ανδρών που ζούν εδώ πολλά χρόνια και μου είπαν και οι ίδιοι πως οι μεγάλοι βύζοι των Πολωνέζων είναι ο ίδιος ακριβώς μύθος με το ότι Πολωνέζες είναι όλες ξανθές!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Όλοι μιλάνε για τις Πολωνέζες πως έχουν τεράστια βυζία..Πως είναι δυνατόν να έχω πάρει πάνω απο 50 τόσα χρόνια και όλες μα όλες είχαν μικρά βυζιά?..Έχει πηδήξει ποτέ κάποιος Πολωνέζα απο εδώ και να είχε μεγάλα βυζιά (εξαιρούντε ασφαλώς οι χοντρές!!!)?Για στατιστικούς λόγους..

Την σοβαρή αυτή συζήτηση είχα χτές με όμαδα 8 ανδρών που ζούν εδώ πολλά χρόνια και μου είπαν και οι ίδιοι πως οι μεγάλοι βύζοι των Πολωνέζων είναι ο ίδιος ακριβώς μύθος με το ότι Πολωνέζες είναι όλες ξανθές!!

Εγώ έχω πηδήξει και μικρόβυζες και μερικές με υπερφυσικά βυζιά.Ετσι κι αλλιώς η Πολωνία έχει μερικές από τις διασημότερες βυζαρούδες της Ευρώπης μόνο Τσέχες και Σλοβάκες τις συναγωνίζονται ανάμεσα στις Σλάβες.
Ακόμα και ο roosh παραδέχεται οτι δεν είναι μύθος καθώς πέρασε ώρες γλύφοντας μαστάρια στην Πολωνία.

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Σορρυ αλλα υπερβαλλετε πολυ για ελλαδα που πατε και τα λετε αυτα ομονοια και μεταξουργειο;;;;εχετε παει κολωνακι γλυφαδα κηφισια ;;;;;μυκονο;;ροδο;;;;δεν ειμαι φαν της χωρας αλλα η αληθεια να λεγεται οπως ειναι...και οχι σαν κατι ρεπορταζ στημενα για την κριση...

Σιγα την πολωνια ρε μαγκες οκ εχει αναπτυξη ,δυτικοποιηθηκε,εχει ουρανοξυστες,γιατι ειναι δουλακια των γερμανων και τον πολυεθνικων ειδικα στο τομεα it...που ηταν τα κλαμπ;;;ποια ρεστωραν;;;ποια καφε;;;τριτοκοσμικα ολα μπροστα στα καλα μαγαζια της αθηνας!!!που ηταν γκομενες ;;;χαμενες μεσα στους στρατους των ξενων κυριως λατινων πυρφορων;;;;
Και το χειροτερο ολων ο καιρος σκοταδι κρυο χιονονερο και τιμες ευρωπης!!!! Tο νοβγκοροντ και γενικα η επαρχια σε αυτα τα μερη μπορει να εχει μουνια αλλα η ζωη εκει ειναι 100 χρονια πισω απο ελλαδα ποσω μαλλον απο ευρωπη! Καλο το ανατολικο μπλοκ για καμμια εκδρομουλα και κανα ωραιο μουνακι αλλα εγω δεν θα μπορουσα να ζω εκει μονιμα!!!!! Ηλιος θαλασσα και κωλαρες ξενες μονο εδω ρε κ φτηνα πλεον!!! :2funny:

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Σε μιση μερα αθηνα ειδα πιο πολλα μουνια απο οτι 5 μερες βαρσοβια αν σας λεει κατι

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σορρυ αλλα υπερβαλλετε πολυ για ελλαδα που πατε και τα λετε αυτα ομονοια και μεταξουργειο;;;;εχετε παει κολωνακι γλυφαδα κηφισια ;;;;;μυκονο;;ροδο;;;;δεν ειμαι φαν της χωρας αλλα η αληθεια να λεγεται οπως ειναι...και οχι σαν κατι ρεπορταζ στημενα για την κριση...

Σιγα την πολωνια ρε μαγκες οκ εχει αναπτυξη ,δυτικοποιηθηκε,εχει ουρανοξυστες,γιατι ειναι δουλακια των γερμανων και τον πολυεθνικων ειδικα στο τομεα it...που ηταν τα κλαμπ;;;ποια ρεστωραν;;;ποια καφε;;;τριτοκοσμικα ολα μπροστα στα καλα μαγαζια της αθηνας!!!που ηταν γκομενες ;;;χαμενες μεσα στους στρατους των ξενων κυριως λατινων πυρφορων;;;;
Και το χειροτερο ολων ο καιρος σκοταδι κρυο χιονονερο και τιμες ευρωπης!!!! Tο νοβγκοροντ και γενικα η επαρχια σε αυτα τα μερη μπορει να εχει μουνια αλλα η ζωη εκει ειναι 100 χρονια πισω απο ελλαδα ποσω μαλλον απο ευρωπη! Καλο το ανατολικο μπλοκ για καμμια εκδρομουλα και κανα ωραιο μουνακι αλλα εγω δεν θα μπορουσα να ζω εκει μονιμα!!!!! Ηλιος θαλασσα και κωλαρες ξενες μονο εδω ρε κ φτηνα πλεον!!! :2funny:
Πηγα κ'εκει  :2funny: αυτοι ειναι ακομα πιο τελειωμένοι!Ειναι αγάμητοι Πιρφόροι που την εχουνε δει και Χά'ι'!Αν πας σε κανενα κλαμπ στην Ελλαδα θα δεις 100 μουσάτους και 5 γκομενίτσες.Ακομα και στα μέρη που ειπες ναι μεν ειναι ντυμενοι καλητερα απο της αλλες περιοχες της Αθήνας χωρις να ειναι τίποτα χά'ι'!Αυτοι ειναι ακομα χειρότεροι την εχουνε δει μαγκες με τα λεφτα του μπαμπά τους!Οι γκόμενες τελείως σουργελα!Γυρίζω Ρωσσια και ακομα και οι Καθαρηστριες μου φένονται κουκλαρες!Μια μεση Ρωσσιδα ειναι καλητερη απο της Ελεηνίδες φωτομοντέλα.Αυτο το ειδα όσες φορες με καλέσανε σε δεξιώσεις οπου ειχε Ελεηνίδες μοντέλα.Δεν μου κανανε καμια εντυπωση!Η Αθήνα ειναι μια τριτοκοσμική πόλη με τεραστιες διαφορες ενω εχει τρομερη φτώχια αν πας να φας σε κατι καλο θα το πληρωσεις χρυσο!Μου λεγανε για σούσι λογαριασμούς 200 Ευρώ  :headbang: Για τα αυτοκινητα δεν το συζητάω καν!Δεν μπορει να υπαρξει συγκριση!
  Σχετικα με το Νόβγκοροντ εχει αναπτυχθει παρα πολυ εχει 2 μεγαλα εμπορικα κεντρα.Το βιοτικό επίπεδο αυτη τη στιγμή ενος κατοικου του Νόβγκοροντ ειναι καλητερο απο ενος κατοικου της Αθήνας.Ανεργία 0 στο Νόβγκοροντ μισθοι 30% κατω απο της Αγίας Πετρουπολης πριν την κριση αρκετοι επαιρναν πανω απο 30.000 ρουβλια (με την τότε εισοτημία πανω απο 750 Ευρω).Και ο κοσμος ειναι χαρουμενος.Αθηνα μια κακομοιρια ακριβως οπως τα ειπε ο ΚΜΑΝ.
  Μη μου πεις οτι βγαζει κανεις και γκόμενες Ελλάδα?Ειδες ο κακομοιρης που πήγε Ουκρανία και βρηκε μια πεινασμένη χωριάτα και την τά'ι'ζε οχι τόσο για να την  :knockinb: αλλα για να εχει γυναικια παρέα που τόσο του λείπει στην Ελλάδα.Κανενας στην Ελλάδα δε γαμάει!Καθονται στις καφετεριες και λενε οτι γαμάνε  :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Σε μιση μερα αθηνα ειδα πιο πολλα μουνια απο οτι 5 μερες βαρσοβια αν σας λεει κατι
Προσπάθησες να φλερτάρεις έστω ...και μια μέτρια στα όρια της σαβουρίτσας στην Αθήνα? Έπρεπε να το κάνεις σαν πείραμα.. Και μετά άλλη μια την πιο ωραία που θα έβλεπες στη Βαρσοβία.. ;)
Μετά θα έβλεπες γιατί όλες οι ορδές ξένων πάνε Βαρσοβία και δεν έρχονται Αθήνα!! :2funny: :2funny: :2funny: 

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
το οτι οι πολωνεζες μπορει να ειναι πολυ πιο ευκολες απο τις ελληνιδες ή τις ιταλιδες για παραδειγμα ειναι δεδομενο...αλλα με τοσες πεφτικες τα λιγα καλα κομματια μαζευονται και φορτωνονται μεσα απο κυκλο...
σε λιγο με την κριση θα βλεπουμε διαφημισεις προσεχως ελλεινιδες :2funny: γιατι δεν γινεται αυτο ακομη??? :think: υπαρχει λιπος στους απειρους πυρφορους

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
το οτι οι πολωνεζες μπορει να ειναι πολυ πιο ευκολες απο τις ελληνιδες ή τις ιταλιδες για παραδειγμα ειναι δεδομενο...αλλα με τοσες πεφτικες τα λιγα καλα κομματια μαζευονται και φορτωνονται μεσα απο κυκλο...
σε λιγο με την κριση θα βλεπουμε διαφημισεις προσεχως ελλεινιδες :2funny: γιατι δεν γινεται αυτο ακομη??? :think: υπαρχει λιπος στους απειρους πυρφορους
Το θέμα με τους πυρφόρους είναι πως το έχουν στο αίμα τους να πουλάνε παραμύθι ! Όσο πιο φτωχοί γίνονται τόσο πιο πλούσιοι παρουσιάζονται και πιο δικτυωμένοι.. Οι Ελλεηνίδες γαλουχημένες στην ίδια κοινωνία είναι δεχτικές σε λόγια που χαϊδεύουν τα αυτιά!! Αλλά κενές στην ουσία... Γι' αυτό μετά από 5 χρόνια κρίση οι ίδιες και οι ίδιες παθογένειες υπάρχουν χωρίς να διορθώνονται...     

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Το θέμα με τους πυρφόρους είναι πως το έχουν στο αίμα τους να πουλάνε παραμύθι ! Όσο πιο φτωχοί γίνονται τόσο πιο πλούσιοι παρουσιάζονται και πιο δικτυωμένοι.. Οι Ελλεηνίδες γαλουχημένες στην ίδια κοινωνία είναι δεχτικές σε λόγια που χαϊδεύουν τα αυτιά!! Αλλά κενές στην ουσία... Γι' αυτό μετά από 5 χρόνια κρίση οι ίδιες και οι ίδιες παθογένειες υπάρχουν χωρίς να διορθώνονται...     
Σε αυτο εχεις δίκιο.Το βλέπω με τους Ελληνες που εχουν ερθει εδω  :2funny: ενω ειναι ολοι τους για κλάμματα  πουλάνε μαγκιά  :2funny: οτι ειναι κάποιοι  :2funny:.Σας ειχα αναφέρει τα παραδειγματα απο τρεις Ελληνες εδω  :2funny:.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

για πολωνια δεν γνωριζω ,αλλα βουλγαρια και ρουμανια ειναι  :shit: :shit: :shit:
κατα τ αλλα σωστα τα λες ,ετσι ειναι η ελλαδα εχει ποιοτητα παρα την κριση  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

απο Νομεβρη μεχρι σημερα εφυγαν 30δις απο τραπεζες  ;),ασε τον Δημητρακη να λεει για ελληνες που πεινανε  :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom