Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 901K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οι Πολωνέζες στα κλαμπ είναι όπως σε αυτό το βίντεο.Κάποιοι μπορεί να τις βρίσκουν ρομαντικές άλλοι θεωρούν οτι μπορεί να γουστάρουν τα λεφτά.

Ο Pitbull ταξιδεύει στο πολωνικό κλαμπ για να γαμήσει.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ βλέπουμε σχολή για Ρωσίδες πώς να ρίχνουν άντρες.Οι Πολωνέζες δε χρειάζονται σχολή αφού τα στάνταρτς τους είναι αρκετά χαμηλότερα και το άθλημα το κατέχουν.Το μεγάλο όπλο των Πολωνέζων είναι το σεξ και το τρομερό πολωνικό τσιμπούκι.Σιγά μη μάθουν να ανεβαίνουν τις σκάλες.Ξέρουν όμως να περπατάνε με τακούνια αντίθετα με τις Γερμανίδες που όταν φοράνε τακούνια περπατάνε σα δεινόσαυροι.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Πολυ ραδιουργια...:grin: Mια νεα δυναμη ανεβαινει στο προσκηνιο . Εγω παντως αισθανομαι υπερηφανεια και δικαιωση για το γεγονος οτι ο ορος " πυρφορος" εξαπλωθηκε περαν των οριων του ιστοτοπου και εγινε η αρχη να καθιερωθει ευρεως, εκφερομενος απο ραδιοσταθμο πανελληνιας εμβελειας και μεγαλης ακροαματικοτητας... Ολα τα αλλα μπροστα σε αυτο το γεγονος ειναι τριχες :grin:

Σε περιμένουμε για νωντό/τσαρκα...  :sunglasses:
Και πορνομετανάστη,επίσης.....
:rockon:

Συνημμένα

• mhaHBfq.jpg
    mhaHBfq.jpg
    10,1 KB · Εμφανίσεις: 27

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τελικά φτιάχτηκα για την Πρωτοχρονιά και πιθανόν για το μήνα.Κανόνισα με Πολωνέζα να έρθει για μαγείρεμα,καθάρισμα και ανηλεές γαμήσι.Με το καλημέρα μου έστειλε γυμνές φωτό.Μου ζήτησε να της βρω δουλειά στη Γερμανία της είπα θα δουλεύει για εμένα.
Είναι και bi υποσχέθηκε κάποια στιγμή να φέρει τη γκόμενά της.Δεν ανεβάζω ακόμα φωτό μέχρι να τραβήξω ο ίδιος.
Μου είπε οτι στην προηγούμενη δουλειά έβγαζε 250 ευρώ το μήνα και τώρα δεν έχει μία στο λογαριασμό.Οτι η 20χρονη φίλη της τραβιόταν με σαρανταπεντάρη κακάσχημο Αλβανό στη Γερμανία.
Της είπα οτι είναι τυχερή ο Ελληναράς θα τη σώσει.
Εντωμεταξύ μου έστειλε φωτό όπου χαμουρεύεται γυμνή με τη φίλη της που μου είπε οτι τράβηξε ο πρώην της.Χυμαδιό γενικώς πολύ ωραία σλαβική κατάσταση.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Τελικά φτιάχτηκα για την Πρωτοχρονιά και πιθανόν για το μήνα.Κανόνισα με Πολωνέζα να έρθει για μαγείρεμα,καθάρισμα και ανηλεές γαμήσι.Με το καλημέρα μου έστειλε γυμνές φωτό.Μου ζήτησε να της βρω δουλειά στη Γερμανία της είπα θα δουλεύει για εμένα.
Είναι και bi υποσχέθηκε κάποια στιγμή να φέρει τη γκόμενά της.Δεν ανεβάζω ακόμα φωτό μέχρι να τραβήξω ο ίδιος.
Μου είπε οτι στην προηγούμενη δουλειά έβγαζε 250 ευρώ το μήνα και τώρα δεν έχει μία στο λογαριασμό.Οτι η 20χρονη φίλη της τραβιόταν με σαρανταπεντάρη κακάσχημο Αλβανό στη Γερμανία.
Εντωμεταξύ μου έστειλε φωτό όπου χαμουρεύεται γυμνή με τη φίλη της που μου είπε οτι τράβηξε ο πρώην της.Χυμαδιό γενικώς πολύ ωραία σλαβική κατάσταση.
εισαι ηγετης
απαντας οτι δεν ειναι κρυφο
σε ποιο σαιτ την ψαρεψες
κ σε ποια πολη στη γερμανια μενεις

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
εισαι ηγετης
σε ποιο σαιτ την ψαρεψες

Δεν μπορώ να απαντήσω καμία ερώτηση.Υπάρχουν πολλοί μαλάκες έτοιμοι να κάνουν ζημιά.
Πάντως η γκόμενα θέλει να με γνωρίσει στη μάνα της έχει ενθουσιαστεί.Δεν ξέρω όμως τι αποζημίωση να της κόψω για το μήνα.Πιστεύω 800 ευρώ θα είναι αρκετά.Σπρώχνω το γερμανικό χρήμα στο σλαβικό μουνί έχω πετύχει τον απόλυτο συνδυασμό.
Θα της γνωρίσω φυσικά το ελληνικό κλαρίνο είναι ένας ήχος που ασπάζεται κάθε Πολωνέζα που είναι μαζί μου.
Λέει οτι της αρέσει πολύ το ass to mouth και τρελαίνεται με το πρωκτικό και το oral.Συνεπώς θα δούμε πολωνικό τσιμπούκι στη μεγαλοπρέπειά του.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οι Πολωνέζες στα κλαμπ είναι όπως σε αυτό το βίντεο.Κάποιοι μπορεί να τις βρίσκουν ρομαντικές άλλοι θεωρούν οτι μπορεί να γουστάρουν τα λεφτά.

Ο Pitbull ταξιδεύει στο πολωνικό κλαμπ για να γαμήσει.

Οι Πολωνες ειναι οπως σε αυτο το βιντεάκι  :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν μπορώ να απαντήσω καμία ερώτηση.Υπάρχουν πολλοί μαλάκες έτοιμοι να κάνουν ζημιά.
Πάντως η γκόμενα θέλει να με γνωρίσει στη μάνα της έχει ενθουσιαστεί.Δεν ξέρω όμως τι αποζημίωση να της κόψω για το μήνα.Πιστεύω 800 ευρώ θα είναι αρκετά.Σπρώχνω το γερμανικό χρήμα στο σλαβικό μουνί έχω πετύχει τον απόλυτο συνδυασμό.
Θα της γνωρίσω φυσικά το ελληνικό κλαρίνο είναι ένας ήχος που ασπάζεται κάθε Πολωνέζα που είναι μαζί μου.
Λέει οτι της αρέσει πολύ το ass to mouth και τρελαίνεται με το πρωκτικό και το oral.Συνεπώς θα δούμε πολωνικό τσιμπούκι στη μεγαλοπρέπειά του.
Θύμιο εχουμε μαθει ποιος εισαι  :2funny:
εισαι ηγετης
σε ποιο σαιτ την ψαρεψες
Απο τον υπνο του της ψαρευει  :2funny: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
  Οχι μόνο σε ποια πόλη της Γερμανίας μενει δεν θα σου πει  :2funny: αλλα ουτε προκειται και να συναντιθει με κανενα απο τα παιδια που ειναι στην Πολωνία γιατι θα γινει εντελως ρεζίλι  :2funny:Οποτε θα συνεχισει να κρυβεται και να γραφει  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
:rockon: :rockon: :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Επισης οι Πολωνέζες τρελένονται να χέζουν στον κήπο  :2funny:Ολες οι αυλές στην Πολωνία ειναι τίγκα στο σκατό  :2funny:Είναι δε τιμη για τον σπιτονοικοκυρη να του χέσει ο Καλεσμένος στον κήπο.
 Να και η αποδειξη πανεμορφες Πολωνέζες πηγαινουνε και χέζουνε μια μια στον κήπο  :2funny:

Οταν πατε Πολωνία επισκεψη να πατε οποσδηποτε να χεσετε στον κήπο! :2funny:

Τωρα για να γελάμε εχουμε μόνο το Βλάκμαν  :jerking: :2funny: ο αλλος ψευτης,γαμιας κατα φαντασία σταματισε να γράφει  :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ξέρω ζήλεψες.Θες να φας σκατάκια αλλά δε σε χέζει κανένας.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ξέρω ζήλεψες.Θες να φας σκατάκια αλλά δε σε χέζει κανένας.
Το να ζηλεψει καποιος εσένα ειναι σα να ζηλεύει κανεις καποιον επειδη τραβάει μαλακία  :2funny:.
  Πηγαινε να δεις μη σου εσβισε η γκομενα παλι της φωτογραφιες  :2funny:.
  Εγω έβαλα αποδειξεις το βιντεακι με Πολωνεζες που ειναι καλεσμενες σε σπιτι και χέζουν στην αυλή.Απλος εσυ δεν ξερεις τιποτα απο Πολωνία  :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Εδώ Πολωνέζες διαμαρτύρονται οτι οι άντρες τους δεν τις γαμάνε αρκετά.

Ρε τυπε αυτα που περιγραφεις μου φαινονται υπερβολικα. Δεν εχω παει Πολωνια αλλα φιλος ρωσος που ηταν πριν δυο εβδομαδες μου λει οτι ειναι πολυ δυσκολες οι πολωνες. Ετσι οπως εσυ τα περιγραφεις ειναι σαν να ειμαστε στην δεκαετια του 90

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε τυπε αυτα που περιγραφεις μου φαινονται υπερβολικα. Δεν εχω παει Πολωνια αλλα φιλος ρωσος που ηταν πριν δυο εβδομαδες μου λει οτι ειναι πολυ δυσκολες οι πολωνες. Ετσι οπως εσυ τα περιγραφεις ειναι σαν να ειμαστε στην δεκαετια του 90
Μα τότε πηγαινε εκει αυτος και οτι θυμαται απο τότε γράφει  :jerking: :2funny:.
  Απο αυτα που γραφει πιο αληθινο φενεται αυτο που εγραψα οτι οι Πολωνεζες τρελενονται να χέζουν στον κήπο παρα οι  :jerking: που γραφει ο Βλάκμαν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Ειπα και εγω γινονται τετοια πραγματα στην Πολωνια  :think:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ειπα και εγω γινονται τετοια πραγματα στην Πολωνια  :think:
Τη δεκαετία του '90 αν καμία ειχε πιει παρα πολυ μπορει να κατουραγε στο δρόμο  :2funny: αλλα να εχουν παραδοση να χέζουν στον κήπο δεν παιζει  :2funny:.Πιο πιθανο ειναι παντος να ειχαν μια τέτοια παραδοση παρα αυτα που γράφει ο Βλάκμαν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  Προτινω να κανουμε ψηφοφορια ποιος ειναι ο μεγαλητερος ψευτης του σά'ι'τ? :2funny: ο Βλάκμαν,ο Dirty που εγραφε οτι  :knockinb: στη Μολδαβία τεσσερις γκομενες σε τρεις μέρες και μας έβαλε και καλα και φωτο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ή αυτος που εγραφε για τη Λευκορωσια οτι του βρωμαγε το Σερεμετιεβο ψαριλα  :2funny:?Να ψηφισουμε για να αποφασισουμε ποιός απ'ολους ειναι ο μεγαλητερος παραμυθας?  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Για να καταλαβεις οτι ο Βλάκμαν λεει μόνο  :jerking: και πραγματα που δεν εχουν σχεση με την πραγματικοτητα θα γραψω αυτο.Ο Γεροπέπε και η Πιγουίνα μεχρι τα μέσα της δεκαετιας του '90 πηγαινανε στην Πολωνία για να  :knockinb: αλλα οταν το  :knockinb: αρχισε να γινεται πολυ δυσκολο απο το 1994-1995 σταματισαν να πηγαινουν Πολωνία και ερχονταν Αγια πετρουπολη.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ο Βλάκμαν στην καλητερη περιπτωση να  :knockinb: καμία σαν κ'αυτές  :2funny: αν και ουτε και αυτες θα του κάτσουνε θα τον κοιταξουνε με λυπιση και θα του γυρισουνε την πλατη  :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Οχι και δύσκολες οι Πολωνές.Αυτή που παρήγγειλα καταφτάνει αύριο σπίτι μου οπότε θα ακολουθήσει και το ανάλογο υλικό.Βασικά όλοι κάνετε το ίδιο λάθος.Βλέπετε τι κάνει το mainstream η μέση Πολωνέζα ενώ εμένα αυτό δε με ενδιαφέρει.Εμένα με απασχολεί τι κάνει το 10% που με ενδιαφέρει.Ασχολούμαι με όσες γουστάρουν Βαλκάνιους ιππότες.
Πράγματι Ρώσοι,Σέρβοι,Ουκρανοί έχουν σοβαρό μειονέκτημα στην Πολωνία γιατί τους βλέπουν σαν άντρες από τα ανατολικά..Συνεπώς τους τοποθετούν κάτω από τους Πολωνούς άντρες.Ο Ελληνας δεν κρίνεται όπως ο Ρώσσος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom