Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 901K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Οχι και δύσκολες οι Πολωνές.Αυτή που παρήγγειλα καταφτάνει αύριο σπίτι μου οπότε θα ακολουθήσει και το ανάλογο υλικό.Βασικά όλοι κάνετε το ίδιο λάθος.Βλέπετε τι κάνει το mainstream η μέση Πολωνέζα ενώ εμένα αυτό δε με ενδιαφέρει.Εμένα με απασχολεί τι κάνει το 10% που με ενδιαφέρει.Ασχολούμαι με όσες γουστάρουν Βαλκάνιους ιππότες.
Πράγματι Ρώσοι,Σέρβοι,Ουκρανοί έχουν σοβαρό μειονέκτημα στην Πολωνία γιατί τους βλέπουν σαν άντρες από τα ανατολικά..Συνεπώς τους τοποθετούν κάτω από τους Πολωνούς άντρες.Ο Ελληνας δεν κρίνεται όπως ο Ρώσσος.
kman for president!!  :rockon: :rockon: :rockon:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Οχι και δύσκολες οι Πολωνές.Αυτή που παρήγγειλα καταφτάνει αύριο σπίτι μου οπότε θα ακολουθήσει και το ανάλογο υλικό.Βασικά όλοι κάνετε το ίδιο λάθος.Βλέπετε τι κάνει το mainstream η μέση Πολωνέζα ενώ εμένα αυτό δε με ενδιαφέρει.Εμένα με απασχολεί τι κάνει το 10% που με ενδιαφέρει.Ασχολούμαι με όσες γουστάρουν Βαλκάνιους ιππότες.
Πράγματι Ρώσοι,Σέρβοι,Ουκρανοί έχουν σοβαρό μειονέκτημα στην Πολωνία γιατί τους βλέπουν σαν άντρες από τα ανατολικά..Συνεπώς τους τοποθετούν κάτω από τους Πολωνούς άντρες.Ο Ελληνας δεν κρίνεται όπως ο Ρώσσος.
Πιθανολογω θα παω Πολωνια για δυο εβδομαδες την ανοιξη και θα εχω πληρη εικονα.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506

Συνημμένα

• 149.jpg
    149.jpg
    71,2 KB · Εμφανίσεις: 64

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!

Κατα τα άλλα έκλεισα πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα για τον επόμενο μήνα---->

Βουκουρέστι 4 μέρες

Πόζναν      3 μέρες

Πράγα       3 μέρες

Οστράβα     2 μέρες

Κρακοβία(και ότι προκύψει) 4 μέρες

Βαρσοβία    1 βράδι

Κίεβο       4 μέρες

Πράγα, Οστράβα, Κίεβο θα έχω φίξ καταστάσεις! Στα υπολοιπα μέρη κυνήγι στα έφορα βοσκοτόπια του Ανατολικού Μπλόκ :rockon:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!

Βουκουρέστη 4 μέρες

Πόζναν      3 μέρες

Πράγα       3 μέρες

Οστράβα     2 μέρες

Βαρσοβία    1 βράδι

Κίεβο       4 μέρες

Πράγα, Οστράβα, Κίεβο θα έχω φίξ καταστάσεις! Στα υπολοιπα μέρη κυνήγι στα έφορα βοσκοτόπια του Ανατολικού Μπλόκ :rockon:

Κρακοβία,Βαρσοβία είναι μέγα λάθος.Τι δουλειά έχεις εκεί?Καλύτερα Κατοβίτσε,Λβωφ.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Κρακοβία,Βαρσοβία είναι μέγα λάθος.Τι δουλειά έχεις εκεί?Καλύτερα Κατοβίτσε,Λβωφ.
Πόζναν θα είναι και άλλος ένας φίλος απο Ρόδο πολύ εμφανίσιμος που τον φωνάζουμε Mr Ρόδος, θα έχουμε δυνατό team μέχρι Πράγα!Οι 4 μέρες που έβαλα Κρακοβία είναι για να συναντήσω όσους ψήνεστε απο το Σάιτ και να κάνουμε επιδρομή όλοι μαζί σε κάποιες απο τις πόλεις που λες :rockon:! 20 Ιανουαρίου ακριβώς να υπολογίζεις!! Ελπίζω και το δικό μας team να είναι δυνατό!!!
(Βαρσοβία αναγκαστικά για τη πτήση για Κίεβ που είναι πρωινή)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!

Βουκουρέστι 4 μέρες

Πόζναν      3 μέρες

Πράγα       3 μέρες

Οστράβα     2 μέρες

Βαρσοβία    1 βράδι

Κίεβο       4 μέρες

Respect!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πιθανολογω θα παω Πολωνια για δυο εβδομαδες την ανοιξη και θα εχω πληρη εικονα.
Αν ειναι να πας για βόλτα να πας αν και δεν εχει να δεις και τιποτα.Αν ειναι να πας για να ελεγξεις αν αυτα που λεει ο ψεύτης ειναι αληθεια αστο καλητερα πηγαινε πουθενα αλλου!
Προσκυνανε λεμε οι πολωνες τον ελληνα γαμια  :2funny:
Η αληθεια ειναι ακριβως το αντιθετο!Μας εχουνε για εντελως υπαναπτικτους! :headbang:μας συγκρίνουνε με τους Τουρκους και τους Αραβες.
  Αν τους πεις Ελληνας αμεσως θα σου πουνε για την κριση!εχουν μια εικονα οτι ο κοσμος εκει πεθαινει απο την πεινα!

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Αν ειναι να πας για βόλτα να πας αν και δεν εχει να δεις και τιποτα.Αν ειναι να πας για να ελεγξεις αν αυτα που λεει ο ψεύτης ειναι αληθεια αστο καλητερα πηγαινε πουθενα αλλου!Η αληθεια ειναι ακριβως το αντιθετο!Μας εχουνε για εντελως υπαναπτικτους! :headbang:μας συγκρίνουνε με τους Τουρκους και τους Αραβες.
 Αν τους πεις Ελληνας αμεσως θα σου πουνε για την κριση!εχουν μια εικονα οτι ο κοσμος εκει πεθαινει απο την πεινα!
Θα παω οδικως Λευκορωσια και μια που περναει απο εκει ο δρομος μου θα κανω μια σταση. Ποτε δεν εκανα ταξιδια με μονο σκοπο τις γκομενες,αυτο ερχεται μεταξυ των αλλων. Και εδω Ελλαδα υπαρχουν αρκετες απο την πρωην σοβιετικη ενωση που περναω καλα μαζι τους  

Συνημμένα

• WP_000005.jpg
    WP_000005.jpg
    139,2 KB · Εμφανίσεις: 57

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πάντως τα παιδιά έχουν δίκιο.Οι Πολωνέζες είναι θεότρελλες.Τι τρέλλα είναι αυτή?Ειδικά στα χωριά βαράει κόκκινο.Το κρασί δεν κάνει τίποτα χρειάζεσαι βότκα σαν mood equalizer αλλιώς θα χρειάζεσαι άπσρη μπλούζα με αυτά που κάνουν.Απόλυτο τρελλοκομείο.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Αυτό με την κρίση που λέει ο dimitrakis29 είναι πραγματικότητα. Η πρώτη κουβέντα τους μόλις τους λεώ πως είμαι Έλληνας είναι η αφγραγκία και ότι τα πράγματα είναι χάλια εκέι. Tα κωλο-media φταίνε που μας χαλάνε με τις υπερβολές την εικόνα και κάτι Πολωνέζες που έχουν ξεμείνει Ελλάδα που πέρνουν τηλέφωνο και τις ενημερώνουν για τα χάλια. Ευτυχώς μας σώζει το καλοκαιράκι και τα νησάκια που δίνουν κάποια θετική αύρα.

Πάντως ο Έλληνας δεν έχει απολύτως κανένα πλεονέκτημα εδώ. Δεν αποτελούμε κάτι το εξωτικό για αυτές. Ποτέ καμία δεν έχει ενθουσιαστεί με την καταγωγή μου και ας έχω παλέψει απο φιλοσοφία Σωκράτη και Πλάτωνα μέχρι clubakia Μύκονο να μας διαφημίσω. Ακόμα και ότι οι έλληνες έχουν μεγάλη μύτη και σαν αποτέλεσμα μεγάλο πέος λέω σε όλες:)) Απλά στα αρχίδια τους.

Εδώ ο μόνος που έχει πλεονέκτημα σαν ξένος είναι οι πανάσχημοι,μπλιχίαρηδες Ισπανοί...Γαμώ τα Ισπανικά μου γαμώ!!!! Μπορώ να γράφω ώρες για σκηνικά με πανάσχημους Ισπανούς να κολλάνε σαν βδέλες οι πολωνέζες πάνω τους σε κοινά τραπέζια που έιμασταν όλι μαζί. Μιλάμε για ασχήμια οι τύποι και ντύσιμο ελεεινό. Κόλλημα με την γλώσσα,με τις ποδοσφαιρικές ομάδες,με τους latin χορούς!!Έχω σπαστεί τόσο που έχω κάνει όρκο πως πλέον δεν θα ξαναπάρω Πολωνέζα εδώ που έχει πάει με Ισπανό, όσο και ώραία να είναι!!

Επίσης Ξέρω αρκετές να έχουν δεσμό με Τούρκους εδώ στην πόλη.

Αυτά τα ολίγα για τους ξένους.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αυτό με την κρίση που λέει ο dimitrakis29 είναι πραγματικότητα. Η πρώτη κουβέντα τους μόλις τους λεώ πως είμαι Έλληνας είναι η αφγραγκία και ότι τα πράγματα είναι χάλια εκέι. Tα κωλο-media φταίνε που μας χαλάνε με τις υπερβολές την εικόνα και κάτι Πολωνέζες που έχουν ξεμείνει Ελλάδα που πέρνουν τηλέφωνο και τις ενημερώνουν για τα χάλια. Ευτυχώς μας σώζει το καλοκαιράκι και τα νησάκια που δίνουν κάποια θετική αύρα.

Πάντως ο Έλληνας δεν έχει απολύτως κανένα πλεονέκτημα εδώ. Δεν αποτελούμε κάτι το εξωτικό για αυτές. Ποτέ καμία δεν έχει ενθουσιαστεί με την καταγωγή μου και ας έχω παλέψει απο φιλοσοφία Σωκράτη και Πλάτωνα μέχρι clubakia Μύκονο να μας διαφημίσω. Ακόμα και ότι οι έλληνες έχουν μεγάλη μύτη και σαν αποτέλεσμα μεγάλο πέος λέω σε όλες:)) Απλά στα αρχίδια τους.

Εδώ ο μόνος που έχει πλεονέκτημα σαν ξένος είναι οι πανάσχημοι,μπλιχίαρηδες Ισπανοί...Γαμώ τα Ισπανικά μου γαμώ!!!! Μπορώ να γράφω ώρες για σκηνικά με πανάσχημους Ισπανούς να κολλάνε σαν βδέλες οι πολωνέζες πάνω τους σε κοινά τραπέζια που έιμασταν όλι μαζί. Μιλάμε για ασχήμια οι τύποι και ντύσιμο ελεεινό. Κόλλημα με την γλώσσα,με τις ποδοσφαιρικές ομάδες,με τους latin χορούς!!Έχω σπαστεί τόσο που έχω κάνει όρκο πως πλέον δεν θα ξαναπάρω Πολωνέζα εδώ που έχει πάει με Ισπανό, όσο και ώραία να είναι!!

Φίλε μου δυστηχώς σε αυτό τον τομέα,της συλλογικής ανύψωσης, βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας...
Σου φέρνω  παράδειγματα για να καταλάβεις τι ενοώ

-Μου έχει μεταφέρει Μοσχοβίτησα που πήδαγα και διατηρούμε καλές σχέσεις πως σε διακοπές στην Ται σε ένα νησάκι της την έπεσε ένας Έλληνας απο Ρόδο και μάλιστα συνονόματος μου και αυτή τρελάθηκε μέχρι που άρχισε να τις λέει μαλακίες πως μένει και δουλευει Ντουμπάι και θέλει να ξεκόψει απο Ελλάδα και οτι εδώ είμαστε κακοί! :jerking: :jerking: Και βέβαια ο Μαλάκας δεν γάμησε έτοιμο στρωμένο υπέρμουνο και μάλιστα η Ρωσίδα μου ζήταγε να της εξηγήσω αυτή την συμπεριφορά ενώ η ίδια του την είπε άσχημα πως έχει έρθει εδώ και δεν είναι όπως τα λέει!
-Κάποιες Ελλεηνίδες στο Εράσμους μου πριν περίπου 10 χρόνια γνώριζαν Γάλλους και το παίζαν οτι ήταν κοσμοπολίτησες :idiot: :uglystupid: :jerking: την ώρα που τα παιδιά θαυμαζαν τα μικρά Ελληνικά νησιά και μου τα έλεγαν με μια απορροία ...πως μπορεί κάποιος Έλληνας να είναι έτσι..

Και πιστέυω πως υπάρχουν πολλοί που για να γαμήσουν στο εξωτερικό μπορεί να καυχιούνται πως όλοι οι Έλληνες πεινάνε εκτός απο ...αυτούς :headbang: Πιστευω πως αυτός είναι ο πιο σίγουρος τρόπος να ΜΗΝ γαμήσεις ούτε αυτός ούτε κανένας άλλος Έλληνας μια γκόμενα που θέλει λίγο ψήσιμο...
Όσο για τους Ισπανόφωνους είναι πράγματι ζηλευτό χωρίς να κάνουν κάτι να τα έχουν όλα εύκολα... Εμείς πάντος αν θελήσουμε και ΚΟΠΙΑΣΟΥΜΕ υπερέχουμε κατα πολύ!! Θυμάμε σε μια Πορνοεκδρομή στη Πράγα ερίζαμε 3 Ρωσίδες  με τρείς Ισπανούς! Η μάχη ήταν αμφίρροπη και για τις δυο παρρέες... 3 φορές τις τράβηξαν στη παρρέα τους και 3 φορές τις πήραμε πίσω και φύγαμε στο τέλος μαζί τους με φασώματα! Στο δρόμο λέγαμε το αξέχαστο για μας ..Ισπανία-Ελλάδα 0-3!!! Είναι επίσης κατάντια να προσποιηθείς τον Ισπανό ή όποιον άλλο για να  :knockinb:
Το πρόβλημά μας πολλές φορές είναι οτι προβαλλόμαστε πολύ λιγότερο και με μετριοπάθεια σε σχέση με άλλους Global αεριτζήδες :jerking:! Ισως έχουμε καεί απο τις Ελλεηνίδες που θέλουν αέρα κοπανιστό και στις ξένες πάμε με το σταυρό στο χέρι! Μιλάμε βέβαια πάντα για καταστάσεις ...ψησίματος σε νηφάλιες γκόμενες! Ακόμα πάντως δεν βλέπω να υπάρχει η ωριμότητα για συλλογική ανύψωση της φήμης μας και χάνουμε πολύτιμα χρόνια... >:(

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Γιαυτο ρε τύποι δώστε μου τα φώτα σας στο αλλο θέμα που ρωτάω, μπας και την πηδήξω την Πολωνέζα και συμβάλω στη συλλογική ανύψωση  :grin:

Προςωπικα παντως, επειδή μένω έξω και όπως ειναι φυσικό συναναστρέφομαι με ενα σωρό ξένους, πάντα την προμοταρω τη χώρα μας, την οποία ούτως η άλλως θεωρώ πολυ όμορφη. Και ειδικά στις γκόμενες συνέχεια λέω πως το καλοκαίρι πρεπει να πηγαίνουν Ελλάδα, τα greek kamakia και ο ΕΟΤ θα έπρεπε να με κόβουν μεροκάματο  :grin:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Δεν καυχίεμαι αλλά προσπαθώ να κρατήσω την σημαία ψηλά. Δεν έχει καταφέρει ακόμα ξένος να μου φαέι γκόμενα που διεκδικίσαμε μαζί εδώ στη πόλη εκτός απο έναν ιταλό που έπαιξε σε καλύτερο timing και την κατάφερε μια μικρή που πάλευα.

Το πρόβλημα μου είναι πως πρέπει να δίνω τρελή μάχη,να μιλήσω πολύ, να χορεύω, να είμαι καλός μαζί τους, να τις πείσω δηλαδή, ενώ οι γαμίοληδες οι ισπανοί απλά αρκεί να μιλήσουν Ισπανικά και τελείωσε δεν πάνε να είναι ζώα και άσχημοι!! Μετά απο λίγο η πολύ μάχη ρίχνει τις αντοχές σου..Δεν είσαι ο ίδιος..Θέλεις να καταφέρνεις πράγματα με λιγότερη προσπάθεια..Οι Πολωνέζες συγκεκριμένα έχουν το μεγαλύτερο κόλλημα απο οποιαδήποτε άλλη φυλή με αυτούς τους τύπους και τους λατινο-αμερικανούς. Όποιος ξέρει Ισπανικά ας προσποιηθεί τον Ισπανο σίγα δεν είναι ντροπή αν έρχεσε για λίγες μέρες εδώ, δείτε το σαν χαβαλέ,δεν προσβάλουμε τον Έλληνα. Αλλά εγω Ισπανικά στα αρχίδια μου δεν μαθαίνω!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οι Ισπανοί δεν κλάνουν μία σε τετ α τετ μπροστά στους Βαλκάνιους.Ενα πραφ τους κάνεις και χέζονται.Γενικά τα άτομα με την πούτσα έξω δεν έχουν πρόβλημα.
Οι Τούρκοι χτυπάνε συνήθως σε μεγάλες παρέες με διακριτούς ρόλους.Ενας Τούρκος είναι ο κράχτης συνήθως καλής εμφάνισης που καλεί τις γκόμενες που είναι γύρω και στην πίστα μία μία στο τραπέι που κάθονται οι άλλοι Τούρκοι.Ενας άλλος που έχει λέγειν τους πιάνει το μπλα μπλα ένας με λεφτά καθαρίζει τα ποτά και 2-3 γεροδεμένοι πιάνουν αμέσως θέση και φρουρούν τις γκόμενες να μην πάει άλλος.Το ζήτημα με τους Τούρκους είναι να βγάλεις την πούτσα έξω και να τους διατρήσεις τελείως.Βασικά μόλις ο Βαλκάνιος τσομπάνης επιτεθεί οι Τούρκοι τα χάνουν.Δεν μπορούν να καταλάβουν τέτοιο θράσος.Τους Δυτικούς τους κάνουν ζάφτι γιατί είναι φοβισμένοι όχι όμως τους Βαλκάνιους.
Οπως είπα το κόλπο είναι να μην τους υπολογίζεις και να μην τους σέβεσαι καθόλου.Ειδικά εκτός έδρας οι Τούρκοι δεν μπορούν καν να σε αγγίξουν.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Εγώ έχω διαπιστώσει οτι ο Ελληνας μετράει πολύ αρκεί να σπρώχνεις τα γκαφρά.Τις Πολωνέζες δεν τις ενδιαφέρει η προέλευση του kasa αν είναι γερμανικά ή έλληνικά ή από εμπόριο ναρκωτικών στα αρχίδια τους.Το μόνο που τις ενδιαφέρει είναι να σπρώχνεις το ρευστό.Το γερμανικό ευρώ είναι εγγύηση.
Ο Ελληνας μετράει πάρα πολύ εμφανισιακά και συχνά έχει τη συμπεριφορά που θέλουνε.Οι Ισπανοί είναι ελεεινής φυσικής εμφανίσεως ντυσίματος και εισοδήματος αλλά έχουν αυτή τη διαφήμιση της κουλτούρας.Οι πιο πολλοί μένουν σε χόστελ και δε γαμάνε τίποτα.Υπάρχουν οι Πολωνέζες με την ψύχωση με τους Ισπανόφωνους αλλά πιο πολλές έχω δει με Αραβες και Τούρκους παρά με Ισπανούς.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Οι Ισπανοί δεν κλάνουν μία σε τετ α τετ μπροστά στους Βαλκάνιους.Ενα πραφ τους κάνεις και χέζονται.Γενικά τα άτομα με την πούτσα έξω δεν έχουν πρόβλημα.
Οι Τούρκοι χτυπάνε συνήθως σε μεγάλες παρέες με διακριτούς ρόλους.Ενας Τούρκος είναι ο κράχτης συνήθως καλής εμφάνισης που καλεί τις γκόμενες που είναι γύρω και στην πίστα μία μία στο τραπέι που κάθονται οι άλλοι Τούρκοι.Ενας άλλος που έχει λέγειν τους πιάνει το μπλα μπλα ένας με λεφτά καθαρίζει τα ποτά και 2-3 γεροδεμένοι πιάνουν αμέσως θέση και φρουρούν τις γκόμενες να μην πάει άλλος.  Το ζήτημα με τους Τούρκους είναι να βγάλεις την πούτσα έξω και να τους διατρήσεις τελείως.Βασικά μόλις ο Βαλκάνιος τσομπάνης επιτεθεί οι Τούρκοι τα χάνουν.Δεν μπορούν να καταλάβουν τέτοιο θράσος.Τους Δυτικούς τους κάνουν ζάφτι γιατί είναι φοβισμένοι όχι όμως τους Βαλκάνιους.
Οπως είπα το κόλπο είναι να μην τους υπολογίζεις και να μην τους σέβεσαι καθόλου.Ειδικά εκτός έδρας οι Τούρκοι δεν μπορούν καν να σε αγγίξουν.
:rockon: :rockon: :rockon:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Το όπλο των Τούρκων και των Αράβων είναι η ομαδική δουλειά.Οι Ελληνες είναι σολίστ.Ποιος Ελληνας θα καθόταν όλη νύχτα να κερνάει για να γαμήσει ο φίλος του ή να κάνει τον κράχτη για να γαμήσει αυτός με τα λεφτά?Η να κάθεται να φρουρεί τις γκόμενες για να τις γαμήσουν οι φίλοι του?Ο Ελληνας δε συντονίζεται με τίποτα.Αντίθετα οι Τούρκοι έχουν εκ φύσεως αυτό τον αξιοθαύμαστο συντονισμό για αυτό και πρέπει να βρεις μια μέθοδο να τους διατρήσεις.Εγώ στηρίζομαι στον απόλυτο αιφνιδιασμό και τη συγκέντρωση των μέσων.Οι πιο πολλοί Δυτικοί όταν δουν το κλαμπ τίγκα στους Τούρκους και τους Αραβες τα παρατάνε και φεύγουν γιατί ψαρώνουν.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Επίσης μια χαρά είναι η Ελλάδα.Εγώ δυσκολεύομαι να τις πείσω για τα κάλλη της Γερμανίας ενώ το να έρθουν διακοπές στην Ελλάδα τους ήταν αυτοννόητο.Για τις Τσέχες δεν το συζητάμε καν.Ερχονταν με τα χίλια και φυσικά η συμφωνία ήταν δεδομένη.
Σχεδόν δεν πιστεύουν οτι αυτός που γνώρισαν έρχεται από την Ελλάδα γιατί συνήθως πέφτουν σε τριτοκοσμικούς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom