Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 900K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Το όπλο των Τούρκων και των Αράβων είναι η ομαδική δουλειά.Οι Ελληνες είναι σολίστ.Ποιος Ελληνας θα καθόταν όλη νύχτα να κερνάει για να γαμήσει ο φίλος του ή να κάνει τον κράχτη για να γαμήσει αυτός με τα λεφτά?Η να κάθεται να φρουρεί τις γκόμενες για να τις γαμήσουν οι φίλοι του?Ο Ελληνας δε συντονίζεται με τίποτα.Αντίθετα οι Τούρκοι έχουν εκ φύσεως αυτό τον αξιοθαύμαστο συντονισμό για αυτό και πρέπει να βρεις μια μέθοδο να τους διατρήσεις.Εγώ στηρίζομαι στον απόλυτο αιφνιδιασμό και τη συγκέντρωση των μέσων.Οι πιο πολλοί Δυτικοί όταν δουν το κλαμπ τίγκα στους Τούρκους και τους Αραβες τα παρατάνε και φεύγουν γιατί ψαρώνουν.
Καλά πόσα χρόνια έχεις να πας εκεί?Τους Τουρκους και τους Αραβες που τους είδες? :2funny:Στη Βαρσοβια ακομα και Ελληνα μπορει να μην βαλουν σε κλαμπ αν ειναι μαυριδερος και μοιαζει με Τουρκο ή Αραβα.Αυτους δεν τους βαζουν στα κλαμπ εδω και χρόνια τωρα για να μην γινονται φασαρίες γιατι οι Πολωνοι δεν τους πάνε καθόλου!

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Καλά πόσα χρόνια έχεις να πας εκεί?Τους Τουρκους και τους Αραβες που τους είδες? :2funny:Στη Βαρσοβια ακομα και Ελληνα μπορει να μην βαλουν σε κλαμπ αν ειναι μαυριδερος και μοιαζει με Τουρκο ή Αραβα.Αυτους δεν τους βαζουν στα κλαμπ εδω και χρόνια τωρα για να μην γινονται φασαρίες γιατι οι Πολωνοι δεν τους πάνε καθόλου!
ο νταβαριτς λεει ολο για αραβοτουρκους,,,, :grin: :grin: :grin: :rockon: :rockon:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Εχω δει άπειρους Τούρκους,Αραβες,Ισπανούς,Λατίνους,Αράπηδες μέχρι και πάκηδες σε πολωνικά κλαμπ.Ποτέ δεν είδα να τρώνε πόρτα.Βασικά οι τύποι είναι γελοίος ανταγωνισμός.Μόνο οι Αράπηδες μπορεί να σου κάνουν ζημιά γιατί έχουν χορευτικές ικανότητες.Οι Τούρκοι επίσης μερικές φορές χορεύουν καλά όπως και οι Λατίνοι αλλά οι τελευταίοι συχνά το παραχέζουν.Οπως έχω πει ο βαρύς Βαλκάνιος έχει το απόλυτο πλεονέκτημα αράζεις στο μπαρ και χτυπάς ό,τι έρχεται.Γενικά οι Ελληνες
1.Δε φαίνονται πια εξωτικοί αφού οι Πολωνέζες με τη μετανάστευση έχουν συνηθίσει σε τέτοιες αποχρώσεις του μαύρου ώστε να θεωρούν εξωτικό από Λίβυο και πάνω
2.Χορευτικά δε λένε σχεδόν τίποτα
3.Πολλοί έχουν απαράδεκτα πουστέ εμφάνιση για τα πολωνικά δεδομένα
4.Οι Πολωνέζες έτσι κι αλλιώς δεν εκτιμούν καθόλου το προσεγμένο ντύσιμο
5.Σχεδόν τους φαίνονται σαν κακοστημένοι Πολωνοί
Παρόλα αυτά αν παίξεις σωστά τα χαρτιά σου και αδιαφορείς για το περιβάλλον και τις δυναμικές και κυρίως αν είσαι διατεθειμένος να σπρώξεις kasa έχεις πολύ καλές πιθανότητες για την ακρίβεια είσαι οδοστρωτήρας.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ο νταβαριτς λεει ολο για αραβοτουρκους,,,, :grin: :grin: :grin: :rockon: :rockon:
Αυτος εφυγε σα βρεγμενη γάτα μετα το ρεζιλικι που έπαθε  :2funny:.
Εχω δει άπειρους Τούρκους,Αραβες,Ισπανούς,Λατίνους,Αράπηδες μέχρι και πάκηδες σε πολωνικά κλαμπ.Ποτέ δεν είδα να τρώνε πόρτα.Βασικά οι τύποι είναι γελοίος ανταγωνισμός.Μόνο οι Αράπηδες μπορεί να σου κάνουν ζημιά γιατί έχουν χορευτικές ικανότητες.Οι Τούρκοι επίσης μερικές φορές χορεύουν καλά όπως και οι Λατίνοι αλλά οι τελευταίοι συχνά το παραχέζουν.Οπως έχω πει ο βαρύς Βαλκάνιος έχει το απόλυτο πλεονέκτημα αράζεις στο μπαρ και χτυπάς ό,τι έρχεται.Γενικά οι Ελληνες
1.Δε φαίνονται πια εξωτικοί αφού οι Πολωνέζες με τη μετανάστευση έχουν συνηθίσει σε τέτοιες αποχρώσεις του μαύρου ώστε να θεωρούν εξωτικό από Λίβυο και πάνω
2.Χορευτικά δε λένε σχεδόν τίποτα
3.Πολλοί έχουν απαράδεκτα πουστέ εμφάνιση για τα πολωνικά δεδομένα
4.Οι Πολωνέζες έτσι κι αλλιώς δεν εκτιμούν καθόλου το προσεγμένο ντύσιμο
5.Σχεδόν τους φαίνονται σαν κακοστημένοι Πολωνοί
Παρόλα αυτά αν παίξεις σωστά τα χαρτιά σου και αδιαφορείς για το περιβάλλον και τις δυναμικές και κυρίως αν είσαι διατεθειμένος να σπρώξεις kasa έχεις πολύ καλές πιθανότητες για την ακρίβεια είσαι οδοστρωτήρας.
Καλα αυτα σε ποιο σά'ι'τ τα διαβασες? :2funny: Γιατι σιγουρα απο καπου τα εχεις διαβασει τα μετεφρασες απο τα Αγγλικά και μας τα έβαλες  :jerking:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Επίσης Ξέρω αρκετές να έχουν δεσμό με Τούρκους εδώ στην πόλη.
Πάμε λίγο σε αυτό το θέμα! Οι πλείστοι που γράφετε εδώ πλέον ζείτε εξωτερικό.. Δεν ξέρω αν γράφτηκε στα site αλλά ειπώθηκε στις ειδήσεις, πως στο πλοίο που φλεγόταν και σκοτώθηκε κόσμος και οι διασώσεις γίνονταν με ελικόπτερο με προτεραιότητα στις γυναίκες και τους αδύναμους, οι Τουρκαλάδες (άνδρακλες) του πλοίου τραμπουκίστικαν και σπρώξανε γυναίκες για να φύγουν πρώτοι!!!
Πολλοί Ελληνες μετανάστες μπαίνουν στη λογική οτι στην ουδέτερη χώρα είναι το ίδιο με τους Τούρκους μετανάστες και δεν τους χωρίζουν πολλά σε σχέση με τους εκεί ντόπιους...Αυτά τα διαψεύδει η ίδια η πράξη!!
Το έθνος τους επίσης έχει το απίστευτο ρεκόρ " για Γκίνες" των 3 γενοκτονιών και ακόμα υπάρχουν γυναίκες που τους θέλουν!!!! Αλλά όσες τραβιούνται μαζί τους περνάνε τόσο άσχημα και μίζερα που λαμβάνουν την άνωθεν τιμωρία της βλακείας τους ή της έλλειψης στοιχειώδης γνώσης κι ας είναι ότι να ναι εμφανισιακά! Η ισορροπία της φύσης είναι δεδομένη σε αυτές τις σχέσεις... Αυτό όμως που με συφηλιάζει προσωπικώς είναι οι διακοπές στη Τουρκία και οι αρπαχτές εκεί... Ας πάνε Ιταλία, Ισπανία και να δώσουν χαρά σε κάποιο παιδί εκεί αλλά όχι στα ζώα και πηγή πολλών δεινών στη περιοχή μας και να μας το παίζουν και φιλόπονες... οι καριολίτσες...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αυτος εφυγε σα βρεγμενη γάτα μετα το ρεζιλικι που έπαθε  :2funny:.Καλα αυτα σε ποιο σά'ι'τ τα διαβασες? :2funny: Γιατι σιγουρα απο καπου τα εχεις διαβασει τα μετεφρασες απο τα Αγγλικά και μας τα έβαλες  :jerking:
Δυστηχώς σε αυτά έχει δίκιο! Τα κλάμπ είναι επιχειρήσεις και τα κολοπαίδια που πληρώνουν μπαίνουν! Και έχουν λεφτά πλέον! Και δυστηχώς ανακαλύπτουν την Πολωνία...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πάμε λίγο σε αυτό το θέμα! Οι πλείστοι που γράφετε εδώ πλέον ζείτε εξωτερικό.. Δεν ξέρω αν γράφτηκε στα site αλλά ειπώθηκε στις ειδήσεις, πως στο πλοίο που φλεγόταν και σκοτώθηκε κόσμος και οι διασώσεις γίνονταν με ελικόπτερο με προτεραιότητα στις γυναίκες και τους αδύναμους, οι Τουρκαλάδες (άνδρακλες) του πλοίου τραμπουκίστικαν και σπρώξανε γυναίκες για να φύγουν πρώτοι!!!
Πολλοί Ελληνες μετανάστες μπαίνουν στη λογική οτι στην ουδέτερη χώρα είναι το ίδιο με τους Τούρκους μετανάστες και δεν τους χωρίζουν πολλά σε σχέση με τους εκεί ντόπιους...Αυτά τα διαψεύδει η ίδια η πράξη!!
Το έθνος τους επίσης έχει το απίστευτο ρεκόρ " για Γκίνες" των 3 γενοκτονιών και ακόμα υπάρχουν γυναίκες που τους θέλουν!!!! Αλλά όσες τραβιούνται μαζί τους περνάνε τόσο άσχημα και μίζερα που λαμβάνουν την άνωθεν τιμωρία της βλακείας τους ή της έλλειψης στοιχειώδης γνώσης κι ας είναι ότι να ναι εμφανισιακά! Η ισορροπία της φύσης είναι δεδομένη σε αυτές τις σχέσεις... Αυτό όμως που με συφηλιάζει προσωπικώς είναι οι διακοπές στη Τουρκία και οι αρπαχτές εκεί... Ας πάνε Ιταλία, Ισπανία και να δώσουν χαρά σε κάποιο παιδί εκεί αλλά όχι στα ζώα και πηγή πολλών δεινών στη περιοχή μας και να μας το παίζουν και φιλόπονες... οι καριολίτσες...

Γιατί οι Ελληνες δεν σπρωχνανε νομιζεις? :2funny:Εδω να δεις που τωρα εχουνε ερθει Ελληνες φτωχομπινέδες και το μονο που κοιτανε ειναι πως να σε ρίξουνε! :o!Αν δεν τους προσεξεις μπορει να σου κανουνε ζημια.Εχει Ελληνες και Ελληνες.Ελληνες ειναι και οι φουκαραδες της Μολδαβιας  :2funny: Ελληνες ειναι και τα παιδια των εφοπλιστων στο Λονδίνο.
  Εδω καποτε ερχοντουσαν Ελληνες Πιρφοροι εντελως αγάμητοι,Αθλιοι να τους βλεπεις να  :2funny: και ψαχνανε μπας και βρουνε καμια ψωφια να την γαμησουνε!Τωρα ερχονται αυτοι οι κακομοιρηδες που κοιτανε να βγαλουνε κανα φραγκο!
Δυστηχώς σε αυτά έχει δίκιο! Τα κλάμπ είναι επιχειρήσεις και τα κολοπαίδια που πληρώνουν μπαίνουν! Και έχουν λεφτά πλέον! Και δυστηχώς ανακαλύπτουν την Πολωνία...
Γ'αυτο και δεν τους βαζει ολους αυτους γιατι ειναι επιχειρησεις.Αν βαλει μεσα αυτα τα σκουπιδια δεν προκειται να πατησει εκει ουτε νορμαλ ανθρωπος ουτε και νορμαλ γκομενες.Και πολυ συντομα θα χαλασει η φημη του κλαμπ.Οι νορμαλ ανθρωποι εχουν τα λεφτα οχι οι Τουρκοι και οι Αραβες!

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Kman εγώ όσους Έλληνες έχω γνωρίσει τα clubs εδώ κατά καιρούς εδώ Βαρσοβιά (όχι πάνω άπο 20), ήταν όλοι πάρα πολύ ηρεμοι. Έκαναν 1-2 πεφτικές και μετά προσπάθησαν να φάνε ότι πιο μπάζο υπήρχε στο μαγαζί. Τελευταία εμπειρία στο syren spiew (ενά καινούριο clubuki εδώ πολύ καλό) που είχαν σκάσει 4 Έλληνες που ζούν Γερμανία τα τελευτάια 3 χρόνια.

Μου λέγανε πόσο σκατά είναι εκεί (καταθλιπτική ζωή) και πως ελπίζουν Poland για λίγη χαρά. Δεν πιστεύω να είχες κατέβει Βαρσοβία πριν κανά μήνα?:))) Στο τέλος δεν κατάφεραν απολύτως τίποτα του κοίταζα μέχρι τις 6 ώρα το πρωί. Ο ένας είχα γαμηθει στα γέλια γιατί έκανε κάθε 10 λέπτα "πωπωππωπωπω" αλλά με πολύ χαζό τροπό!!

Αυτά με τους βαλκάνιους που υπερέχουν σε όλα είναι ιστορίες για αγρίους...Κάποιοι ναι και κυρίως αυτοί που είναι εδώ στο forum και κυνηγάνε την ηδονή και για αυτό τρώνε, αλλά γενικότερα στον μέσο όρο δεν τραβάνε οι έλληνες πλέον, τους έχουν σπάσει την μαγκιά οι Ελλεινήδες και η εθνική κατάθλιψη που μας διακατέχει.

Οι Ισπανοί ξέρουν πως περνάνε εδώ και το εκμεταλέυονται στο έπακρο. Μιλάνε Ισπανικά και επιτίθενται δεν είναι ήρεμοι...Οπότε συνήθως είναι οι μόνοι που τρώνε λόγο του πλεονεκτήματος και της παράνοιας της λατρείας της Ισπανικής κουλτούρας.

Οι τούρκοι δεν τους πάω καθόλου τους σιχαίνομαι,αλλά δυστυχώς αυτοί που μένουν μόνιμα εδώ πάντα έχουν γκόμενα και ξέρω πολλούς.Δεν υπάρχει Τούρκος μπάκουρας στην πόλη.

Για τους Έλληνες γενικότερα δεν έχουν καμία γνώση και δεν δείχνουν καμία ιδιαίτερη συμπάθεια σε σχέση με τις άλλες φυλές.Πολλές μου λένε πως είμαι ο πρώτος Έλληνας που γνωρίζουν. Οπότε αν έρχεται κάποιος νομίζωντας πως έχει πλεονέκτημα δυστυχώς δεν ισχιεί.

Μόνο Σερβία είχαν αναγνωρίσει την καταγωγή μου. Όχι όλοι αλλά ένα κομμάτι γυναικών αρρωστημένο με την Ελλάδα, αντίστοιχα με τις αρρωστημένες εδώ με την Ισπάνια. Πάνε συνεχώς διακοπές Χαλκιδική και όλα αφορούσαν την Ελληνική μουσική και κουλτούρα. Αυτές μου είπαν πρώτη φορά για Παντελίδη!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Kman εγώ όσους Έλληνες έχω γνωρίσει τα clubs εδώ κατά καιρούς εδώ Βαρσοβιά (όχι πάνω άπο 20), ήταν όλοι πάρα πολύ ηρεμοι. Έκαναν 1-2 πεφτικές και μετά προσπάθησαν να φάνε ότι πιο μπάζο υπήρχε στο μαγαζί. Τελευταία εμπειρία στο syren spiew (ενά καινούριο clubuki εδώ πολύ καλό) που είχαν σκάσει 4 Έλληνες που ζούν Γερμανία τα τελευτάια 3 χρόνια.

Μου λέγανε πόσο σκατά είναι εκεί (καταθλιπτική ζωή) και πως ελπίζουν Poland για λίγη χαρά. Δεν πιστεύω να είχες κατέβει Βαρσοβία πριν κανά μήνα?:))) Στο τέλος δεν κατάφεραν απολύτως τίποτα του κοίταζα μέχρι τις 6 ώρα το πρωί. Ο ένας είχα γαμηθει στα γέλια γιατί έκανε κάθε 10 λέπτα "πωπωππωπωπω" αλλά με πολύ χαζό τροπό!!

Αυτά με τους βαλκάνιους που υπερέχουν σε όλα είναι ιστορίες για αγρίους...Κάποιοι ναι και κυρίως αυτοί που είναι εδώ στο forum και κυνηγάνε την ηδονή και για αυτό τρώνε, αλλά γενικότερα στον μέσο όρο δεν τραβάνε οι έλληνες πλέον, τους έχουν σπάσει την μαγκιά οι Ελλεινήδες και η εθνική κατάθλιψη που μας διακατέχει.

Οι Ισπανοί ξέρουν πως περνάνε εδώ και το εκμεταλέυονται στο έπακρο. Μιλάνε Ισπανικά και επιτίθενται δεν είναι ήρεμοι...Οπότε συνήθως είναι οι μόνοι που τρώνε λόγο του πλεονεκτήματος και της παράνοιας της λατρείας της Ισπανικής κουλτούρας.

Οι τούρκοι δεν τους πάω καθόλου τους σιχαίνομαι,αλλά δυστυχώς αυτοί που μένουν μόνιμα εδώ πάντα έχουν γκόμενα και ξέρω πολλούς.Δεν υπάρχει Τούρκος μπάκουρας στην πόλη.

Για τους Έλληνες γενικότερα δεν έχουν καμία γνώση και δεν δείχνουν καμία ιδιαίτερη συμπάθεια σε σχέση με τις άλλες φυλές.Πολλές μου λένε πως είμαι ο πρώτος Έλληνας που γνωρίζουν. Οπότε αν έρχεται κάποιος νομίζωντας πως έχει πλεονέκτημα δυστυχώς δεν ισχιεί.

Μόνο Σερβία είχαν αναγνωρίσει την καταγωγή μου. Όχι όλοι αλλά ένα κομμάτι γυναικών αρρωστημένο με την Ελλάδα, αντίστοιχα με τις αρρωστημένες εδώ με την Ισπάνια. Πάνε συνεχώς διακοπές Χαλκιδική και όλα αφορούσαν την Ελληνική μουσική και κουλτούρα. Αυτές μου είπαν πρώτη φορά για Παντελίδη!!!
Με καλυψες πληρως :).Το μόνο που εχω να προσθεσω ειναι οτι οι Ελληνες που ερχονταν Ρωσσια και πηγαινουν και Πολωνία ειναι απλοι κακομοιρηδες οι περισσοτεροι κατι σαν τον Βλάκμαν.Στη Γερμανια που ειχα παει στο Αμβούργο δεν ηταν και τόσο ασχημα οσο σου τα περιγραφουν.Οι μισθοι ειναι εξωπραγματικοι για τα Ελληνικα δεδομενα και το επιπεδο ζωης ειναι πολλες φορες ανωτερο απο τη Νέα Υόρκη που ειχα παει προσφατα.
  Αυτο αν εισαι κατοικος Αμβουργου με το διαμερισμα σου τη δουλεια σου σε μεγαλη εταιρια παιρνεις το μεσο μισθο για το Αμβουργο που ειναι 4-5 φορες πανω απο τον Ελληνικο!Και εχεις την αμαξαρα σου που αλλαζεις καθε 3-4 χρονια.Το Αμβουργο εχει τα παντα!Απλος ειναι ακριβα!Αν ομως παιρνεις 3000-6000 Ευρω το μηνα (τοσα παιρνουνε στο Αμβουργο) δεν σου φενονται ακριβα!Αν τωρα εισαι σαν τον Θύμιο υπηρετης τον Γερμανών κρεμεσαι μεσα στο κρυο απο μια κολωνα με γαντζους για να επισκευασεις της κεραιες της κινητης τηλεφωνιας,παιρνεις μισθο 1200-1400 Ευρω και μενεις σε μια εργατικη εστία και δεν εχεις ούτε αμάξι και ο κοσμος σε κοιταει οπως κοιταμε στην Ελλαδα τους Πακιστανους φυσικο ειναι να ειναι για σενα μια κολαση η Γερμανια.
  Κατι παρομοιο συμβαινει και στη Ρωσσια για μενα ειναι παραδεισος εχω ολες της ανεσεις μου και γ'αυτο ζω πολυ ωραια αν ομως παρεις εναν απο τους Ελληνες που εχουν ερθει τωρα (και πιθανοτατα θα γυρισουν συντομα Ελλαδα για ενα καλητερο μελλον  :2funny:) που πρεπει να πανε το πρω'ι' μες το κρυο στη δουλεια βγαζουνε 40.000 ρουβλια το μηνα οταν για ενοκιο δινουν 25.000 ρουβλια!Και εχουνε και γυναικα και παιδι ή στην καλητερη περιπτωση μενουνε σε ενα δωματιο 13-15 τετραγωνικα με τη γυναικα τους (στο αλλο δωματιο συνηθως μενει η μανα της) και στην καλητερη περιπτωση εχουν ενα εισοδημα απο Ελλαδα 500 Ευρω και ο κοσμος τους κοιταει με μισο ματι φυσικο ειναι η Ρωσσια γ'αυτους να ειναι μια κόλλαση!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Βλέπεις τους Τούρκους εκεί με καλές γκόμενες?Πόσες ξέρεις που έχουν Τούρκο;
Πάντως δε διαπίστωσα οι Ισπανοί να κάνουν καμιά θραύση.Αλλο τι λένε οι γκόμενες.Πιο καλές γκόμενες είδα με Βαλκάνιους ακόμα και Αλβανόφατσες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αυτος εφυγε σα βρεγμενη γάτα μετα το ρεζιλικι που έπαθε  :2funny:.Καλα αυτα σε ποιο σά'ι'τ τα διαβασες? :2funny: Γιατι σιγουρα απο καπου τα εχεις διαβασει τα μετεφρασες απο τα Αγγλικά και μας τα έβαλες  :jerking:

Τι λες ρε φίλε;Διάβασα σε ξένο σάιτ πώς βλέπουν τους Ελληνες οι Πολωνέζες;

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Πάντως δε διαπίστωσα οι Ισπανοί να κάνουν καμιά θραύση.Αλλο τι λένε οι γκόμενες.Πιο καλές γκόμενες είδα με Βαλκάνιους ακόμα και Αλβανόφατσες.

Αυτή που είχα πριν την Σερβα η Marta τα είχε 2 χρόνια με Ισπανό, την είχε αφησει έγκυο κίολλας στα 18. Πρίν την Marta η Ewellina που την κατέβασα καλοκαίρι Ελλάδα τα είχε με Ισπανό και χάλασε όλα τα λεφτά της να πηγαίνει να τον βλέπει συχνά. Στο τέλος τον κάρφωσε φίλη του Ισπανού στην κοπέλα γιατί δεν άντεχε την αδικία πως αυτός τα είχε ταυτόχρονα με άλλη στην Ισπάνια. Η Marzena που τα είχαμε ένα μήνα πίο παλιά 4 χρόνια δεσμό με Ισπανό,μετακόμισε εκεί κιόλας για μια περίοδο αλλά δεν έβρισκε δουλειά και γύρισε πίσω. Αυτή που σας είχα γράψει πως είχε ερθει σπίτι πριν λίγο καιρό η αγενής μου που την πήδηξα τελικά, μόνο Ισπανικά τραγούδια και γλώσσα Ισπανική άπταιστα.
Η Κάσια που πηδιόμασταν το 2011 μετά το γαμημένο euro γνώρισε Ισπανό και μετακόμισε μαζί του εκεί. Έβλεπα των ερώτα τους απο τις photo απο το facebook μέχρι που με διέγραψε τελείως απο FB!!
Τα 3 μικρά που έχω γνωρίσει το τελευταίο τρίμηνο εδώ κάνανε erasmus Ισπανία σαν πρώτη επιλογή τους και μου λένε συνεχώς πόσο τους έχει λείψει...Και τα 3..Προφανώς θα τσιμπήσαν εκεί καλά!!
Βασικά η λίστα δεν έχει τελειωμό δεν μπορώ να γράψω για όλες..Προσπαθώ να σκεφτώ μία βασικά που δεν μου έχει πεί για Ισπανούς.

Μία γνώρισα με κόλλημα ελλάδας που τα είχε με ένα Έλληνα πλούσιο αο Εκάλη και η αδερφή της ζεί Αθήνα και έχει παντρευτεί και αυτή ματσωμένο. Μου έλεγε επι σειρά όλα τα clubakia των Βορείων προαστίων.Τελικά την σούταραν οι γονεις του δικους της γιατί δεν θέλαν ξένοι...1 στις 1000 Πολωνέζες που έχω μιλήσει!!

Να προσθέσω πως την μεγαλύτερη ζημιά την κάνει το erasmus..Επειδή το 80% των νέων πλέον σπουδάζει εδώ οι περισσότεροι πάνε erasmus και διαλέγουν Ισπανία..αυτό οδήγει στο πολλές γκόμενες να τις τσιμπάνε απο εκεί τελικά οι Ισπανοι!

Την νύχτα kman δεν θα τα δείς αυτά.Στο club τι να καταλάβεις..Θα χορέψεις και άντε να χουφτώσεις καμία ή και να σου κάτσει.Θα σου πεί τι προτιμήσεις της και την ζωή της σε μία ώρα!!Εγώ σου μιλάω για την καθημερινότητα εδώ και την ζωή των γκομενών.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οι Τούρκοι κυνηγάνε πολυ στην καλητερη περιπτωση να εχουν μια γκομενα.Οι γκομενιτσες τα παιζουν αν μιλας Ισπανικά ή εχεις στυλ Λατίνου!Γ'αυτο κ'εγω προσπαθω να εχω αυτο το στυλ και εχει επυτηχια  :).
 οι Πολωνέζες τους Ελληνες τους βλεπουνε σαν τους Τουρκους!Εσυ δηλαδη που εχεις παει 2-3 φορες τα ξερεις καλητερα απο'μενα που και έμενα εκει και εχω και διαμερισμα στη Βαρσοβία ή τον DR LOVE που μένει εκει? :think:.
 Μου θυμιζεις κατι φουκαραδες Ελληνες,Κουρδους,Τουρκους που ερχονταν απο τη Στοκχόλμη εδω πριν απο καμια 10αρια χρόνια με πλοιο μεχρι το Ελσίνκι και απο εκει με λεωφορειο μπας και  :knockinb: τιποτα.Μια θλυβερή εικόνα ηταν να τους λυπάσαι μεροκαματιάριδες κατακαημένοι σαν κ΄εσένα  :2funny:οι γκόμενες σαν κακομοιρηδες τους κοιτάγανε  :2funny: Πιθανοτατα τα ιδια που γραφεις εσυ εδω να τα λέγανε κ'αυτοι στη Στοκχόλμη οταν γυριζανε  :2funny: οτι  :knockinb: οτι μετράνε  :jerking: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Eγω παντως για να τα λεμε και ολα, δεν εχω διαπιστωσει ιδιαιτερη αντιπαθεια για Ελληνες. Το αντιθετο ισα ισα δειχνουν μια ευχαριστη εκπληξη οταν λεω για Ελλαδα. Και το βλεπουν πολυ πολυ θετικα. Τελευταια κατι εγινε απο γνωριμιες, σε σημειο που να αφηνω και μερικες! Μαλιστα μια σε ενα μπαρακι pijalnia με το που μπηκε την παρατηρησα, με ειδε και αυτη ( καθομουν απεναντι απο την εισοδο) μου χαμογελαει, χαμογελαω και εγω. Αναρωτηθηκα μηπως ηταν καμια γνωστη μια και αφου μπηκε ηταν τυλιγμενη σα το κρεμυδι απο το κρυο. Μετα βγαζει τα συμπραγκαλα και μια περιεργαζοταν το κινητο της μια κοιτουσε και χαμογελουσε. Ωσπου συνεχισα την παρλα με τον φιλο μου διπλα και σε μια φαση τη βλεπω διπλα μου να μου λεει για σου τι κανεις θελω να γνωριστουμε!
Και αρκετος κοσμος μας ακουει να μιλαμε ελληνικα και ρωταει με ενθουσιασμος αν ειμαστε ελληνες! Η τις προαλλες παλι στο δρομο 3 γκομενακια μας βλεπουν μας σταματανε και μας λενε ελατε στο ταδε κλαμπ. Πηγαμε να φαμε οι μαλακες και μετα οταν πηγαμε να μπουμε 3 ατομα φαγαμε πορτα! Η και κοσμος τωρα οπου παμε και λεμε ελληνες ενθουσιαζεται , σε μερικα μαγαζια βαζει ζορμπα ( χαχα λιγο κιτσαριο αυτο :grin: ) και με το που καταλαβαινουν οτι ειμαστε ελληνες μας αρπαζουν ολοι για χορο κλπ
DR Love εχεις παει στο explosion? Εχω ακουσει καλα λογια απο εμπιστα ατομα. Δε ξερω βεβαια αν σου αρεσει τετοια φαση. kman σκοπευω να παω energy στο κατοβιτσε μαλλον το αλλο σ/κ.
Mε τους ισπανους εχω την εντυπωση οτι σα να εχει περασει η μπογια τους καπως. Ο λατιν χορος οκ τους αρεσει αλλα ισπανοι και ιταλοι σα να εχουν απομυθοποιηθει. Και αυτο γιατι το εχουν παραξεφτιλισει. Τουρκους δεν εχει πολλους, οποτε δε μπορω να πω αν εχουν κατι. Παντως οι Τουρκοι βρισκουν μια και μενουν μαζι της. Ισως κατι βλαμενα απο προηγουμενα χρονια παραμενουν εκει κολημενες. Τι να πω δε ξερω δεν εχουν και νοημα οι πολλες αναλυσεις. Οτι ειναι να γινει θα γινει

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Eγω παντως για να τα λεμε και ολα, δεν εχω διαπιστωσει ιδιαιτερη αντιπαθεια για Ελληνες. Το αντιθετο ισα ισα δειχνουν μια ευχαριστη εκπληξη οταν λεω για Ελλαδα. Και το βλεπουν πολυ πολυ θετικα. Τελευταια κατι εγινε απο γνωριμιες, σε σημειο που να αφηνω και μερικες! Μαλιστα μια σε ενα μπαρακι pijalnia με το που μπηκε την παρατηρησα, με ειδε και αυτη ( καθομουν απεναντι απο την εισοδο) μου χαμογελαει, χαμογελαω και εγω. Αναρωτηθηκα μηπως ηταν καμια γνωστη μια και αφου μπηκε ηταν τυλιγμενη σα το κρεμυδι απο το κρυο. Μετα βγαζει τα συμπραγκαλα και μια περιεργαζοταν το κινητο της μια κοιτουσε και χαμογελουσε. Ωσπου συνεχισα την παρλα με τον φιλο μου διπλα και σε μια φαση τη βλεπω διπλα μου να μου λεει για σου τι κανεις θελω να γνωριστουμε!
Και αρκετος κοσμος μας ακουει να μιλαμε ελληνικα και ρωταει με ενθουσιασμος αν ειμαστε ελληνες! Η τις προαλλες παλι στο δρομο 3 γκομενακια μας βλεπουν μας σταματανε και μας λενε ελατε στο ταδε κλαμπ. Πηγαμε να φαμε οι μαλακες και μετα οταν πηγαμε να μπουμε 3 ατομα φαγαμε πορτα! Η και κοσμος τωρα οπου παμε και λεμε ελληνες ενθουσιαζεται , σε μερικα μαγαζια βαζει ζορμπα ( χαχα λιγο κιτσαριο αυτο :grin: ) και με το που καταλαβαινουν οτι ειμαστε ελληνες μας αρπαζουν ολοι για χορο κλπ
DR Love εχεις παει στο explosion? Εχω ακουσει καλα λογια απο εμπιστα ατομα. Δε ξερω βεβαια αν σου αρεσει τετοια φαση. kman σκοπευω να παω energy στο κατοβιτσε μαλλον το αλλο σ/κ.
Mε τους ισπανους εχω την εντυπωση οτι σα να εχει περασει η μπογια τους καπως. Ο λατιν χορος οκ τους αρεσει αλλα ισπανοι και ιταλοι σα να εχουν απομυθοποιηθει. Και αυτο γιατι το εχουν παραξεφτιλισει. Τουρκους δεν εχει πολλους, οποτε δε μπορω να πω αν εχουν κατι. Παντως οι Τουρκοι βρισκουν μια και μενουν μαζι της. Ισως κατι βλαμενα απο προηγουμενα χρονια παραμενουν εκει κολημενες. Τι να πω δε ξερω δεν εχουν και νοημα οι πολλες αναλυσεις. Οτι ειναι να γινει θα γινει
Έτσι :rockon: :rockon: ;)

Κατοβίτσε έχει το  Pomeranza που ειναι το μεγαλύτερο κλάμπ με πριόνια μουσική αλλά ωραία φαση για διασκέδαση!Οι γκόμενες τρελές μέσα!Στα μπάρ όμως και στο τρίτο όροφο υπάρχουν προοπτικές! Αν ξέρει ο Κμαν να μας πει ένα πολύ κυριλέ υπόγειο σε έναν μπαρόδρομο εκεί που απο τα υπόλοιπα δεν αξίζει τίποτα άλλο! Ήταν σε μια περιοχή με κάπως πιο παλιά κτήρια σαν Παλια Πόλη! Σε αυτό το υπόγειο οι Γκόμενες σκυλιά και παίζαν πολύ! Αλλά να αποφύγετε τους Πολωνούς στις "επιθέσεις φιλίας"...Οσο είσαι μόνος δεν ασχολούνται...Σε "θυμούνται" όταν σε παίζει γκομενάκι....

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Συμφωνώ με το Σεβαλιέ οτι το να λες οτι είσαι Ελληνας ακούγεται πολύ θετικό.Γενικά έχουν πολύ καλή γνώμη για την Ελλάδα ειδικά όσες έχουν πάει διακοπές ή έχουν συγγενείς στην Ελλάδα.Δεν άκουσα καμία να μου λέει για κρίση αντίθετα ενθουσιάζονται όταν ακούν Ελλάδα.
Μάλλον ο Dr. Love πάει σε μέρη που συχνάζουν Πολωνέζες που γουστάρουν ξένους για αυτπο βλέπει τους Ισπανούς να έχουν τέτοια επιτυχία.Ανακυκλώνουν τις ίδιες γκόμενες.
Οι Τούρκοι δεν ξέρω ίσως να τρώνε και αυτοί από τον κοινό κορβανά των ξένων.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οι Τούρκοι στην καλητερη περιπτωση εχουνε μία  :2funny:και οπως ειπες μένουν μαζι της.Οντως Τουρκους δεν εχει σχεδόν καθολου.
 Σχετικα με τους Λατίνους εχει ξεφουσκωσει γιατι ηρθαν τελειωμενοι Ισπανοι και Ιταλοι που στις χώρες τους ητανε για  :shit:Οποτε οι γκόμενες έχασαν καθε ιδεα  :2funny:.Κατι τετοια συνεβει και με τους Ελληνες οταν η γκόμενα βλέπει το φουκαρά το Θύμιο που κοντευει 50 δουλευει μάστορας  :2funny:μενει σε μια εργατικη εστια δεν εχει καν δικο του αμάξι και ερχεται με το τρένο 10 ώρες  :2funny: τι γνωμη θα εχει για τους Ελληνες?
 Αν παει καποιος εμφανησιμος Ισπανός με στυλ θα δεις οτι οι γκομενες τρελαινοντε!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Συμφωνώ με το Σεβαλιέ οτι το να λες οτι είσαι Ελληνας ακούγεται πολύ θετικό.Γενικά έχουν πολύ καλή γνώμη για την Ελλάδα ειδικά όσες έχουν πάει διακοπές ή έχουν συγγενείς στην Ελλάδα.Δεν άκουσα καμία να μου λέει για κρίση αντίθετα ενθουσιάζονται όταν ακούν Ελλάδα.
Μάλλον ο Dr. Love πάει σε μέρη που συχνάζουν Πολωνέζες που γουστάρουν ξένους για αυτπο βλέπει τους Ισπανούς να έχουν τέτοια επιτυχία.Ανακυκλώνουν τις ίδιες γκόμενες.
Οι Τούρκοι δεν ξέρω ίσως να τρώνε και αυτοί από τον κοινό κορβανά των ξένων.
Ετσι ηταν οταν πηγες εκει τη δεκαετια του '90 τωρα με το που τους πεις Ελλαδα κατευθειαν μιλανε για την κριση και οσες εχουν συγγενεις στην Ελλαδα σου λένε πως οι συγγενεις τους προσπαθουν να φυγουν απο'κει γιατι η κατασταση ειναι πολυ χάλια!

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Αρνητικά λόγια δεν είπα πως λένε για εμάς τους Έλληνες σαν ανθρώπους..Απλά δεν έχεις κανένα πλεονέκτημα του ότι είσαι Έλληνας εδώ αυτό είπα..Οι περισσότερες δεν έχουν ιδέα του τι εστί Έλληνας οπότε απλά δεν έχουν κρίση.Το ότι δεν έχουν κρίση όμως κατευθείαν τις κάνει να μην σε βλέπουν σαν κάτι το διαφορετικό.Δεν έχεις το εξωτικό στοιχείο ούτε και κάτι να του πουλήσεις (μπάλα,latin,γλώσσα κ.λ.π)..Οπότε παίζεις μπάλα απο το μηδέν.Καθαρά εμφάνιση και λέγειν-μπλαμπλα δηλαδή!!

Αντίθετα για Ελλάδα (όχι για τους ανθρώπους) δυστυχώς αλλά εδώ στην Warsaw τουλάχιστον μιλάνε πολύ για την κρίση όταν τους λέω την καταγωγή μου.Φυσικά αλλάζω κουβέντα και τους το γυρνάω στο ότι είναι σχετικό το τι ονομάζουμε κρίση κ.λ.π, για να μην με περάσουν για μπατίρη!!!

Το explosion δεν το ξέρω..Δεν μου έχει ποτέ κανείς για αυτό..Αν έρθετε Warsaw να πάτε οποσδήποτε Syreni Śpiew είναι αυτή την στιγμή το καλύτερο στην πόλη...Ούτε πολύ glammour όύτε τελειωμένο..Όλοι για αυτό μιλάνε!!Έχει ενα bar ακριβώς δίπλα για νωρίτερα 9 ωρά που μπορείς να γνωρίσεις με μπλαμπλα εκεί και μετα μεταφέρεσαι ακριβώς δίπλα για χορό..Enklawa αρχίζει να τελείωνει,πολύ πέος μέσα και πολύ ξένοι!! Απλά έχει ξεκινήσει και πόρτα εδώ (μάθανε τώρα) οπότε όπου σκάτε φορέστε κάτι καλό απο πάνω και απο κάτω ας εχετε ακόμα και t-shirt που δεν φενεται εξάλλου.Και δεν υπάρχει λόγος να μιλάτε φωνάζωντας στα Ελληνικά πριν μπείτε και καταλάβουν πως είστε ξένοι,απλά προχωρήστε κατευθείαν βουβοί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom