Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 900K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Εντάξει δεν γίνονται αυτά..Δεν μπορείς να πείς δεν κάθομαι σε τραπέζι αν είναι Τούρκος ή εγώ η αυτός.Θα σε περάσουν όλοι για μαλάκα και περιέργο.Δεν τους πάω τους Τούρκους αλλά δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα όπως θέλουν να τα κάνουν οι πολιτικοί δεν είμαστε σε πόλεμο:). Πιο πολύ εμείς στραβώνυμε αυτοί ειναί πολύ φιλικοί απεναντί μας όσοι ζουν εκτός Τουρκίας τουλάχιστον..Ακόμα πιο πολύ αντιπαθώ τους Γερμανούς όσους έχω γνωρίσει είναι τραγικοί τύποι. Γερμανίδες αντιθετα έχω καλές εμπειρίες.

Χτές δεν έγινε όσο χαμός περίμενα εδώ..Ήταν πιο χαλαρά απο ότι ακουγόταν για τα new year events στην πόλη..Κατάφερα να αποδράσω με φίλους νύχτα και απλά τσίμπησα τελικά ένα τηλέφωνο απο ένα πάρα πολύ καλό milf 36. Γούσταρε τρελά αυτή μου φορτώθηκε όλη την νύχτα στο club. Μου αποκάλυψε πως δεν έχει πάει με άλλον αντρα πέρα απο τον άντρα της και είναι έτοιμοι να βγάλουν διαύγιο τώρα!!Επίσης δουλεύει μου είπε manager σε πολύ μεγάλη πολυεθνική και βγάζει πολύ χρήμα,αλλα της λείπει ο έρωτας!!Τ μαλακίες θεέ μου..Οπότε κατάλαβα πως θελει ψήσιμο για να ανοίξει τα πόδια. τουλάχιστον πλήρωσε τα ποτά αφού επέμενε!! Τι άλλο θα ακούσω έχει πηδηχτεί με έναν άντρα δηλαδή στην ζωή της!!
..Θα διαπιστώσω σύντομα αν λέει αλήθεια..Οι Πολονέζες κάθε μέρα και κάτι καινούριο κάνουν για να με εκπλήσουν μουνάρα milf με λεφτά να λέει πως έχει πηδηχτεί με έναν!!!

Για να δύμε τι άλλο θα δούμε σε αυτήν την πόλη..

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.666
Πόντοι
266
Σοκαριστικά όλα αυτά...Το πόσο σέβονται τη γυναίκα φάνηκε και στο παράδειγμα του πλοίου που σας έφερα!Αλλά είπαμε η άγνοια δεν επιτρέπεται ούτε απο τη φύση του ανθρώπου και επιφέρει "άνωθεν" κατά πολλούς αλλά πολύ λογική για τους γνώστες, τιμωρία!Ακόμα και η πιο μουνάρα γκόμενα που μπορεί αρχικώς να γοητευτεί απο έναν Τούρκο θα περάσει τα πάνδεινα στη Τουρκία χωρίς να έχει δικαίωμα να καταγγείλει τίποτα στην Αστυνομία κι αν τολμήσει να το κάνει θα είναι εις βάρος της..Μόνο να αποδράσει νύχτα μπορεί αν δεν έχει γκαστρωθεί...Αυτές που συμβιβάζονται και ανέχονται την Μουσουλμανική κοινωνία είναι όσες εμφανισιακά δεν έχουν ελπίδα να βρούνε κανέναν στην χώρα τους...

Πες τα ρε glock.
Θεωρω ανοητες, και καποιες φορες τις λυπαμαι κιολας, οσες μπλεκουν με μουσουλμανους.
Δεν εχουν καλα ξεμπερδεματα συνηθως, ή δεν ξερουν που πανε να μπλεξουν.
Οι τυποι δεν χαμπαριαζουν, και η τρομερη υποτιμηση της γυναικας σε ολα τα επιπεδα, σε αυτες τις υπαναπτυκτες κοινωνιες ειναι δεδομενη.
Απο ξυλο μεχρι και φονο, δεν ειναι να παιζουν μαζι τους, αλλα τι να πεις, οταν εβρεχε μυαλα κρατουσαν ομπρελα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εγώ καράφλιασα.Η γκόμενα που ήταν να με επισκεφτεί εξαφανίστηκε στα μισά του δρόμου για Γερμανία.Δεν έχω νέα φοβάμαι τα χειρότερα.Ωστόσο έχω κανονίσει να επισκεφτώ ένα ΜΙΛΦ το Σάββατο αν δεν έρθει τελικά οπότε ρολλάραμε πάλι.Μιλάμε για ανεκδιήγητη τρέλλα με τις Πολωνέζες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εντάξει δεν γίνονται αυτά..Δεν μπορείς να πείς δεν κάθομαι σε τραπέζι αν είναι Τούρκος ή εγώ η αυτός.Θα σε περάσουν όλοι για μαλάκα και περιέργο.Δεν τους πάω τους Τούρκους αλλά δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα όπως θέλουν να τα κάνουν οι πολιτικοί δεν είμαστε σε πόλεμο:). Πιο πολύ εμείς στραβώνυμε αυτοί ειναί πολύ φιλικοί απεναντί μας όσοι ζουν εκτός Τουρκίας τουλάχιστον..Ακόμα πιο πολύ αντιπαθώ τους Γερμανούς όσους έχω γνωρίσει είναι τραγικοί τύποι. Γερμανίδες αντιθετα έχω καλές εμπειρίες.

Χτές δεν έγινε όσο χαμός περίμενα εδώ..Ήταν πιο χαλαρά απο ότι ακουγόταν για τα new year events στην πόλη..Κατάφερα να αποδράσω με φίλους νύχτα και απλά τσίμπησα τελικά ένα τηλέφωνο απο ένα πάρα πολύ καλό milf 36. Γούσταρε τρελά αυτή μου φορτώθηκε όλη την νύχτα στο club. Μου αποκάλυψε πως δεν έχει πάει με άλλον αντρα πέρα απο τον άντρα της και είναι έτοιμοι να βγάλουν διαύγιο τώρα!!Επίσης δουλεύει μου είπε manager σε πολύ μεγάλη πολυεθνική και βγάζει πολύ χρήμα,αλλα της λείπει ο έρωτας!!Τ μαλακίες θεέ μου..Οπότε κατάλαβα πως θελει ψήσιμο για να ανοίξει τα πόδια. τουλάχιστον πλήρωσε τα ποτά αφού επέμενε!! Τι άλλο θα ακούσω έχει πηδηχτεί με έναν άντρα δηλαδή στην ζωή της!!
..Θα διαπιστώσω σύντομα αν λέει αλήθεια..Οι Πολονέζες κάθε μέρα και κάτι καινούριο κάνουν για να με εκπλήσουν μουνάρα milf με λεφτά να λέει πως έχει πηδηχτεί με έναν!!!

Για να δύμε τι άλλο θα δούμε σε αυτήν την πόλη..

Εντάξει μόνο με έναν δεν έχει πηδηχτεί.Τα υπόλοιπα που σου λέει μάλλον ισχύουν.Εγώ δε δίνω καμιά σημασία σε αυτά που λένε αφού είναι συνήθως δικαιολογίες.Η άλλη με ρώτησε αν μου αρέσει το πρωκτικό γιατί της αρέσει πολύ και μετά μου είπε οτι είναι καλή κοπέλα παρόλο που κυκλοφορεί γυμνή στο σπίτι της με την κόρη της.Οπότε άκρη δε βγάζεις.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Σοκαριστικά όλα αυτά...Το πόσο σέβονται τη γυναίκα φάνηκε και στο παράδειγμα του πλοίου που σας έφερα!Αλλά είπαμε η άγνοια δεν επιτρέπεται ούτε απο τη φύση του ανθρώπου και επιφέρει "άνωθεν" κατά πολλούς αλλά πολύ λογική για τους γνώστες, τιμωρία!Ακόμα και η πιο μουνάρα γκόμενα που μπορεί αρχικώς να γοητευτεί απο έναν Τούρκο θα περάσει τα πάνδεινα στη Τουρκία χωρίς να έχει δικαίωμα να καταγγείλει τίποτα στην Αστυνομία κι αν τολμήσει να το κάνει θα είναι εις βάρος της..Μόνο να αποδράσει νύχτα μπορεί αν δεν έχει γκαστρωθεί...Αυτές που συμβιβάζονται και ανέχονται την Μουσουλμανική κοινωνία είναι όσες εμφανισιακά δεν έχουν ελπίδα να βρούνε κανέναν στην χώρα τους...

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως ... καταδέχεσαι να κάτσεις στο ίδιο τραπέζι με Τούρκους..Sτο Εράσμους μου και στα ταξίδια στο εξωτερικό  ευτυχώς ποτέ δεν έτυχε το δήλημα ή ο Τούρκος στη παρέα η εγω διότι πιθανώς να με απομόνωνε αλλα σε συναντήσεις το ξέκοβα εξ'αρχής οτι Τούρκο στην ίδια παρέα δεν ανέχομαι και πάντα ήταν σεβαστό!Κάποιοι που πήγαν να μου την πούν τους είπα τα επιχειρήματά μου χωρίς να τους δώσω δικαίωμα να διαφωνήσουν εκτός αν θέλαν να κάνουν την παρέα ...μπάχαλο..Αν και μια φορά ένας Ολλανδός έβαλε την παρέα αργά το βράδι σε έναν κεμπαμπτζίδικο! Εγώ περίμενα έξω στο κρύο και απο τότε του έλεγα πως το φάι θα τον έκανε Gay :2funny:  :2funny: :2funny:

Το πιο εκνευριστικό είναι οι θετικά προσκείμενες γκόμενες προς ΑΡΠΑΧΤΗ με Τούρκους!! Εκεί μπλοκάρω!! Μπορεί και αντί να παίξω τις πιθανότητές μου να γαμήσω να καταλήξω να βρίζομαι και να ξεχέζω τη γκόμενα που στο τέλος πάντα βγαίνει κερδισμένη γιατί εγώ θα τον :jerking: και αυτή θα :fuck1:

Καλά,ο Τούρκος δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Βαλκάνιο αρχιδόμαγκα σε καμία περίπτωση.Κάθονται εκεί λένε τις μαλακίες τους σε μουσουλμανικό στυλ και μετά τους γειώνεις γιατί είσαι άρχοντας.Απλά είναι πολύ ενοχλητικοί δεν αποδέχονται την ήττα τους,

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγώ καράφλιασα.Η γκόμενα που ήταν να με επισκεφτεί εξαφανίστηκε στα μισά του δρόμου για Γερμανία.Δεν έχω νέα φοβάμαι τα χειρότερα.Ωστόσο έχω κανονίσει να επισκεφτώ ένα ΜΙΛΦ το Σάββατο αν δεν έρθει τελικά οπότε ρολλάραμε πάλι.Μιλάμε για ανεκδιήγητη τρέλλα με τις Πολωνέζες.
Τώρα αν νομίζεις οτι υπάρχει έστω κ'ένας που να σε πιστέψει εγώ τι να πω? :2funny:.Εγώ νόμιζα ότι θα μας βάλεις πάλι τίποτα φώτο μούφα σαν τον άλλον τον ψεύτη της Μολδαβίας και θα μας πεις οτι  :knockinb:.η μία μας είπες ότι σου έσβισε της φωτογραφίες από το κομπιούτερ η άλλη τώρα ότι δεν ήρθε  :jerking: :2funny:.Έτσι κ'αλλιώς πάντος ρεζίλι έγινες μ'αυτά που γράφεις  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
οι τουρκοι ειναι πολυ διπλοπρωσωποι,σου παιζουν τους φιλους.μου εφερε τον τουρκο η αθλια στην ουκρανια τον 55ταρη και μου ελεγε νο προπλεμ,και εγω τον κερνουσα ο μαλακας.αυτη μου ειπε αν ακουσει για ελληνες εκνευριζεται,δεν θελει να μιλω ελληνικα και που πηγαμε στην τουρκια απο ενα αθλιο μερος ηταν με κοτετσια στα σπιτια και γυφτιο.χαχαχα.της ειπε να πηγαινουν στον κεντρικο δρομο της οδυσσου εξω απο τα εστιατορια να βαλουν σεντονι και να καθονται στον δρομο να τρωνε και να χαζευουν χαχαχαχ.του ειπε ειμαι αδερφος της φιλης της απο ελλεδα μην ζηλεψει και μου ειπε στα ελληνικα θα τον ξελασω μετα να ερθω να σε βρω να την πηδηξω,τελικα δεν εκατσε η φαση,κατι υποψιαστηκε και δεν την αφηνε να φθγει χαχαχα.που θα παει,τωρα δεν την πηξηξα αφου δεν μου εδωσε την διεθηνση.οταν γυρισα μου λεει γιατι δεν ηρθες,τις ειπα ελεγες ακαταλαβιστικα και δεν ηξερες που μενεις,λεει πτωμα ημουν με το μωρο δεν εχω βοηθεια απο κανενα η μανα μου δεν μπορει,κουρασμενη ημουν.τωρα που θα παω πανω θα της κανω οθωμανικο να μην θελει ξανα τουρκο χαχαχαχ.ολλανδια ο θειος μου λεει σου παιζουν και εκει τους φιλους,αν σε κοψουν ομως καπου μονο και εχουν παρεα θα σε δειρουν.οκ,γνωρισα και πολυ ακακους ομως,χαμογελαστους και ευγενικα παιδια δεν ειναι ολοι ετσι,βεβαια απο μακρια δεν θα ευγενα παρεα μαζι τους.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Στα αρχίδ... μας οι Τούρκοι μάγκες...Εμένα το μόνο που με ενοχλεί είναι πως οι γκόμενες εδώ τους βλέπουν διαφορετικούς και του κάθονται οι καμένες..Πάλι Προτωχρονιά μετά το πάρτυ είδα στο φαγάδικο Τούρκο που τσίμπησε μικρό απο κάποιο μαγαζί λογικά..Καθόταν διπλα μου και τους άκουγα να της λέει για την Άγκυρα..Η σύζητηση ήταν στα επίπεδα δημοτικού..

Επίσης γενικά όλοι οι μαυριδεροί απο ανατολή τις ρίχνουν εδώ..Σε σχέση με τον Έλληνα τους προτιμούν αέρα.Δεν μπορώ να βάλω photos μην με κλείσουν μέσα,να σας δείξω γνωστές μου εδώ τις δεσμούς έχουν κάνει με μαυριδερούς.

Πολύ κάψιμο..Θέλουν το διαφορετικο..θυμάμαι έιχα βάλει στο facebook μια photo απο zara που δοκίμαζα κάτι ρόυχα πιο παλία. Και με ρώτησε μια που είχα στο facebook φίλη ποιος είναι αυτός πίσω σου μου αρέσει!! Τραγικά πράγματα.Ήταν ένας Τούρκος μαυριδερός τυχαία εκεί που δοκίμαζα..Γιατί σου αρέσει την είχα ρωτήσει..Είναι διαφορετικός μου λέει!!τι να της πείς τώρα!!

Όσον αφορα ξένους 20% που ξέρω τα έχει με τέτοιους και ένα αλλό μεγαλύτερο ποσοστό με Ισπανούς.

Με τον Dimitraki29 συμφωνώ σχεδόν σε όλα εκτός απο τους μάυρους. Οι μάυροι εδώ τουλάχιστον Βαρσοβιά γαμάνε όλοι. Τρελαίνοντε οι γυναίκες για μαύρους. Δεν υπάρχουν πάρα πολλοί αλλά κάθε φορά στα μαγαζία αν υπάρχει μάυρος και υπάρχουν γκόμενες που θέλουν να παίξουν πάντα πάνε στον μαύρο. Το έχω δει εκατοντάδες φορές να γίνεται μπροστά μου.
Κυρίως αν έχει ράστα μαλλιά τρελαίνοντε όλοι.Τον ανεβάζουν στον dee jay περνάνε όλοι και του δίνουν χέρι και τέτοιες μαλακίες..

Στα χωριά δεν ξέρω τι γίνεται αλλά Βαρσοβία θέλουν τους μάυρους.

egira79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
189
Πόντοι
281
Εμενα μια φιλη απο Κρακοβια μου ειπε οτι δεν γουσταρει τους ντοπιους αντρες και θελει απο πιο νοτιες χωρες γιατι ολοι οι Πολωνοι δεν ειναι ομορφοι και δεν μπορει να βρει αντρα που να τις αρεσει

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Στα αρχίδ... μας οι Τούρκοι μάγκες...Εμένα το μόνο που με ενοχλεί είναι πως οι γκόμενες εδώ τους βλέπουν διαφορετικούς και του κάθονται οι καμένες..Πάλι Προτωχρονιά μετά το πάρτυ είδα στο φαγάδικο Τούρκο που τσίμπησε μικρό απο κάποιο μαγαζί λογικά..Καθόταν διπλα μου και τους άκουγα να της λέει για την Άγκυρα..Η σύζητηση ήταν στα επίπεδα δημοτικού..

Επίσης γενικά όλοι οι μαυριδεροί απο ανατολή τις ρίχνουν εδώ..Σε σχέση με τον Έλληνα τους προτιμούν αέρα.Δεν μπορώ να βάλω photos μην με κλείσουν μέσα,να σας δείξω γνωστές μου εδώ τις δεσμούς έχουν κάνει με μαυριδερούς.

Πολύ κάψιμο..Θέλουν το διαφορετικο..θυμάμαι έιχα βάλει στο facebook μια photo απο zara που δοκίμαζα κάτι ρόυχα πιο παλία. Και με ρώτησε μια που είχα στο facebook φίλη ποιος είναι αυτός πίσω σου μου αρέσει!! Τραγικά πράγματα.Ήταν ένας Τούρκος μαυριδερός τυχαία εκεί που δοκίμαζα..Γιατί σου αρέσει την είχα ρωτήσει..Είναι διαφορετικός μου λέει!!τι να της πείς τώρα!!

Όσον αφορα ξένους 20% που ξέρω τα έχει με τέτοιους και ένα αλλό μεγαλύτερο ποσοστό με Ισπανούς.

Με τον Dimitraki29 συμφωνώ σχεδόν σε όλα εκτός απο τους μάυρους. Οι μάυροι εδώ τουλάχιστον Βαρσοβιά γαμάνε όλοι. Τρελαίνοντε οι γυναίκες για μαύρους. Δεν υπάρχουν πάρα πολλοί αλλά κάθε φορά στα μαγαζία αν υπάρχει μάυρος και υπάρχουν γκόμενες που θέλουν να παίξουν πάντα πάνε στον μαύρο. Το έχω δει εκατοντάδες φορές να γίνεται μπροστά μου.
Κυρίως αν έχει ράστα μαλλιά τρελαίνοντε όλοι.Τον ανεβάζουν στον dee jay περνάνε όλοι και του δίνουν χέρι και τέτοιες μαλακίες..

Εξαρταται για ποιο επιπεδο μιλάς?Εεδω μεχρι το 2003-2004 υπηρχαν 2-3 μερη στο κεντρο που πηγαιναν γκομενες που γουσταραν ξένους.Αλλα αυτες δεν ηταν παρα πολλες αντε να ηταν 200-300 γκομενες που συχναζαν εκει.Καθε καλοκαιρι γεμιζαν Ιταλους αυτα τα μέρη.Η Πολωνια καταστραφηκε απο τη δεκαετια του '90 και τωρα εγινε ακομα πιο χάλια!Δεν μιλαω για οικονομικα αλλα για  :knockinb:.
  Εμενα οι ντοπιοι φιλοι μου πηγαινουν σε μερη οπου δεν βάζουν ξενους και γενικα οι γκομενες που εκανα εκει παρέα ηταν πολυ ρατσίστριες δεν γουσταρανε και πολυ τους ξενους.Ειδηκα τωρα που ερχονται για δουλεια.
  Γυναικες επιπεδου δεν της ειδα να ψαχνονται και πολυ να βρουνε ξενο ειδηκα Τουρκο κλπ. Εξαρταται για τι επιπεδου μιλάς Π.Χ. εδω εχουν ερθει τωρα καποιοι Ελληνες παντρεμενοι με Ρωσσιδες και προσπαθουν να επιβιωσουνε  :2funny:.Το πιθανοτερο ειναι οτι θα γυρισουν Ελλαδα για ενα καλητερο μελλον!Το θεμα ειναι οτι της γυναικες που εχουν κανεις Ρωσσος δεν θα γυρισει να της κοιταξει!Ειναι σα νεκρες οι περισσοτερες λογο ηλικιας και εμφανισης.Η πλακα ειναι οτι της κουβαλανε μαζι και περιφανευονται οτι εχουν γυναικα  :2funny:εντελως βλαχιά  :2funny: .Μηπως κ'αυτοι βρισκουν τιποτα τετοια αποβλητα?Εγω στα μερη που πηγαινα αν καποιος εμοιαζε με Τουρκο δεν τον βάζανε για να μην γινουν φασαριες με τους ντοπιους.Υπαρχουν βεβαια και τα μερη που ειναι στεκια ξενων οπως ειπα παραπανω.Παντος δεν ειδα να γουσταρουν και πολυ τους Μαυριδερους.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Eξαρταται ποια κατηγορια. Ειναι μερικες καμμενες που θα γουσταρουν μαυρους, αλλες αραβοτουρκους, αλλες γερμανους , αλλες μονο πολωνους. Υπαρχουν και μερικες με κολημα στην Ελλαδα. Γενικα η χωρα το χει αυτο- ειδικα οι γκομενες μιας και ειναι λιγο ( μαλλον πολυ... ) βλαμενες, πανε κατα το κολημα που εχουν. Τα κριτηρια τους ειναι εντελως ηλιθια σαν στοκοι που ειναι και αυτες. Δε τους κοβει και πολυ . Δε μπορεις να πεις δλδ οτι γενικα τους αρεσουν οι μαυροι οι οχι. Σε μια ορισμενη κατηγορια ναι ενα 10  % πχ. Ενα αλλο 20 % πχ αραβοτουρκοι, ενα 40 ισπανοι κλπ .To θεμα ειναι να βρεις αυτες που θα εχουν το κολημα με σενα. Ειπαμε οι γυναικες εδω περα δεν ειναι νορμαλ εχουν τα θεματα τους.

Oμως και εδω απο οτι καταλαβαινω οι πιο καλες και επιπεδου προτιμουν τους Πολωνους ( τους καλοβαλμενους βεβαια οχι τους dresiarz ) .Mη κοροιδευομαστε. Χωριατισες, καμμενες, προβληματικες κλπ προτιμουν τους ξενους.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
μπραβο δασκαλε,εισαι θεος,αυτο και στην ουκρανια συμβαινει.μονο οι προβληματικες ειναι μονες οι ασχολουνται με ξενους.για αλλον φιλο πιο πανω που λεει οτι η πολωνεζα δεν γουσταρει τους αντρες,εχουν οραια και ψηλα παιδια οι πολωνοι απλα αυτες οι κατηγοριες που γνωριζουν ειναι αθλιους μπεκρηδες και οχι τον νορμαλ κοσμο της βαρσοβιας.εχω καλη εντυπωση για οσους νορμαλ πολωνους γνωρησα,με λοτ που ταξιδευα συχνα ολοι καλοντυμενοι ηταν με καλες δουλειες και ερχονταν  με γρουπ στην κυπρο διακοπες,οχι μεταναστες.φιλος μου κυπριος μαυριδερος ειναι μισος φιλιπινεζος με ραστα μαλλι.δουλευε μπαρμαν το παιδι και γνωρισε μια κουκλα και την παντρευτηκε μετα απο ενα μηνα.αυτος μου ελεγε οτι οπου πηγαινε εκτος βαρσοβιας δεν ξερω που ηταν με την κοπελα του ολες του την επαιφταν.το παιδι και εδω ειχε παντα επιτυχιες και γκομεναρης ετσι τον πιστευω οτι μου λεει.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Νομίζω οτι τα παραλές για τους μαύρους.Ενας στους 4 μαύρους κάτι βρίσκει αλλά όχι όλοι.Τους έχω δει πολλές φορές να φεύγουν με άδεια χέρια από τα κλαμπ.Οπως και Ισπανούς και Ιταλούς,Για Βαρσοβία βέβαια δεν ξέρω τι γίνεται.
Οι μαυριδεροί γενικά έχουν σουξέ αλλά τους τρώει το χαμηλό πνευματικό και οικονομικό επίπεδο.Οι Πολωνέζες τρελαίνονται για ρευστό πώς να το κάνουμε;
Αμα τις ρωτήσεις θα το παραδεχτούνε.
Γενικά αν είσαι Βαλκανιόμαγκας και βγάλεις την πούτσα έξω και το γερμανικό ρευστό Πολωνία τα γαμάς όλα.Εντάξει μπορεί να μην είναι ωραίο αλλά έτσι είναι.Τους γαμάς το κέρατο κανονικά.Θέλω να πω και Τούρκους και μαύρους και Ισπανούς τα πάντα.Είναι τεράστια η βαλκανική ανωτερότητα.
Θα σε χτυπήσουν βέβαια όλοι αυτοί αλλά άμα έχεις πούτσα το κεφάλι στο τέλος θα νικήσεις.Είμαστε τεράστιοι από κάθε άποψη δε συγκρινόμαστε με αυτούς τους χαμερπείς.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Νομίζω οτι τα παραλές για τους μαύρους.Ενας στους 4 μαύρους κάτι βρίσκει αλλά όχι όλοι.Τους έχω δει πολλές φορές να φεύγουν με άδεια χέρια από τα κλαμπ.Οπως και Ισπανούς και Ιταλούς,Για Βαρσοβία βέβαια δεν ξέρω τι γίνεται.
Οι μαυριδεροί γενικά έχουν σουξέ αλλά τους τρώει το χαμηλό πνευματικό και οικονομικό επίπεδο.Οι Πολωνέζες τρελαίνονται για ρευστό πώς να το κάνουμε;
Αμα τις ρωτήσεις θα το παραδεχτούνε.
Γενικά αν είσαι Βαλκανιόμαγκας και βγάλεις την πούτσα έξω και το γερμανικό ρευστό Πολωνία τα γαμάς όλα.Εντάξει μπορεί να μην είναι ωραίο αλλά έτσι είναι.Τους γαμάς το κέρατο κανονικά.Θέλω να πω και Τούρκους και μαύρους και Ισπανούς τα πάντα.Είναι τεράστια η βαλκανική ανωτερότητα.
Θα σε χτυπήσουν βέβαια όλοι αυτοί αλλά άμα έχεις πούτσα το κεφάλι στο τέλος θα νικήσεις.Είμαστε τεράστιοι από κάθε άποψη δε συγκρινόμαστε με αυτούς τους χαμερπείς.

Έτσι είναι τα παραλέω για τους μάυρους..Όλο το βράδυ χτές σε μαγαζάκι με χορό..Μια χαρά παιδία όλοι στην παρέα.Παλέυαμε την γκόμενα.Και ποιον διάλεξε πάλι αυτή? Τον μαύρο μπροστά μας!! Είναι για φάπες οι γκόμενες απλά!!! Δεν πάνε να γαμηθ.. οι καμμένες!! Παίζω μόνο με ξένες πλέον και είναι μια χαρά η φάση.Ευτυχώς warsaw είναι multi-national και βρίσκεις εύκολα πολλές εθνικότητες.
Απο εδώ και πέρα θα τρβάω μόνιμα video το κάψιμο τους και θα κάνω συλλογή..

Live video 3 την νύχτα με την γκόμενα να κάνει  την επιλογή της!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Έτσι είναι τα παραλέω για τους μάυρους..Όλο το βράδυ χτές σε μαγαζάκι με χορό..Μια χαρά παιδία όλοι στην παρέα.Παλέυαμε την γκόμενα.Και ποιον διάλεξε πάλι αυτή? Τον μαύρο μπροστά μας!! Είναι για φάπες οι γκόμενες απλά!!! Δεν πάνε να γαμηθ.. οι καμμένες!! Παίζω μόνο με ξένες πλέον και είναι μια χαρά η φάση.Ευτυχώς warsaw είναι multi-national και βρίσκεις εύκολα πολλές εθνικότητες.
Απο εδώ και πέρα θα τρβάω μόνιμα video το κάψιμο τους και θα κάνω συλλογή..

Live video 3 την νύχτα με την γκόμενα να κάνει  την επιλογή της!!

Οχι ρε πούστη.Κουστουμιά ο μαύρος.Αλλος κόσμος εκεί.Οχι,στην επαρχία δεν είναι έτσι οι μαύροι πολύ πιο ξέφτιλοι είναι.Αλλά τραβάνε και αυτοί.Με κουστούμι δεν έχω δει ποτέ ξένο σε κλαμπ.Αυτός ο μαύρος φαινόταν Αμερικανός και πρέπει να ήταν επαγγελματικό καμάκι.
Θα τραβάω και εγώ βίντεο.Εχει ήδη μαζευτεί ο κόσμος μετά τις γιορτές?Από την άλλη εβδομάδα θα πάω Πολωνία κάθε Σάββατο.Βασικά Βρότσλαβ και Κατοβίτσε.
Πάντως όλες οι επιτυχίες μου τον τελευταίο χρόνο ήταν με λεφτά.Οπου δεν έπεσε το ρευστό η γκόμενα εξαφανίστηκε.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Τελειωμένους ξενούς warsaw δεν έχει (ίσως εμένα άφραγκο και άλλους δέκα)!! Όλοι έτσι είναι σαν τον μάυρο.Έχουν έρθει γιατί δουλεύουν σε πολυεθνικές. Κυρίως investment,τράπεζες και πληροφορική.Τα έχω γράψει εκατοντάδες φορές.

Μόνο κάποιοι που δουλέυουν στα kebab αν και αυτοί φαίνονται τελειωνένοι αλλά συνήθως το μαγαζί είναι δικό τους και πρέπει να οικονομάνε αρκετα.

Το κακό είναι πως οι Πολωνοί στην Βαρσοβία μετά την επέλαση των ξένων και την οικονομική άνοδο κατάλαβαν πως πρέπει να περιποιηθούν τον εαυτό τους λόγω ανταγωνισμού. Οπότε πλέον μπορώ να πώ πως παλικάρια Πολωνούς που βλέπω εδω πολλές φορές είναι εμφανισιακά πολύ ανώτεροι απο του ξένους.

Αυτό μια πενταετία πρίν έμοιαζε ανέκδοτο..Θυμάμαι κουρευόντουσαν σχεδόν όλοι με την ψιλή..Τώρα μάθανε το τρέντυ μαλλί και το περιποιημένο μούσι!!

Το τελικό συμπέρασμα είναι πως οι γυναίκες έχουν πολλές επιλογές πλέον και ντόπιων που είναι μια χαρά και ξένων ματσωμένων που μένουν μόνιμα εδώ...Πρέπει να βρείς κάτι να πουλήσεις..Το μόνο που μπορώ να πουλήσω και κάνω είναι έρωτα και μετά εξαφανιζόλ!!!

Τα λόγια του rooshv τελικά είναι σοφά!!

"When it comes to love tourism, it’s important to always be ready to accept that the environment can change quickly. This is what is happening to Poland. Once a great place to rack up bangs with decent chicks, its value is decreasing at a rate that surprises me. It’s still superior to America, but greener pastures in Europe can be found."

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τελειωμένους ξενούς warsaw δεν έχει (ίσως εμένα άφραγκο και άλλους δέκα)!! Όλοι έτσι είναι σαν τον μάυρο.Έχουν έρθει γιατί δουλεύουν σε πολυεθνικές. Κυρίως investment,τράπεζες και πληροφορική.Τα έχω γράψει εκατοντάδες φορές.

Μόνο κάποιοι που δουλέυουν στα kebab αν και αυτοί φαίνονται τελειωνένοι αλλά συνήθως το μαγαζί είναι δικό τους και πρέπει να οικονομάνε αρκετα.

Το κακό είναι πως οι Πολωνοί στην Βαρσοβία μετά την επέλαση των ξένων και την οικονομική άνοδο κατάλαβαν πως πρέπει να περιποιηθούν τον εαυτό τους λόγω ανταγωνισμού. Οπότε πλέον μπορώ να πώ πως παλικάρια Πολωνούς που βλέπω εδω πολλές φορές είναι εμφανισιακά πολύ ανώτεροι απο του ξένους.

Αυτό μια πενταετία πρίν έμοιαζε ανέκδοτο..Θυμάμαι κουρευόντουσαν σχεδόν όλοι με την ψιλή..Τώρα μάθανε το τρέντυ μαλλί και το περιποιημένο μούσι!!

Το τελικό συμπέρασμα είναι πως οι γυναίκες έχουν πολλές επιλογές πλέον και ντόπιων που είναι μια χαρά και ξένων ματσωμένων που μένουν μόνιμα εδώ...Πρέπει να βρείς κάτι να πουλήσεις..Το μόνο που μπορώ να πουλήσω και κάνω είναι έρωτα και μετά εξαφανιζόλ!!!

Τα λόγια του rooshv τελικά είναι σοφά!!

"When it comes to love tourism, it’s important to always be ready to accept that the environment can change quickly. This is what is happening to Poland. Once a great place to rack up bangs with decent chicks, its value is decreasing at a rate that surprises me. It’s still superior to America, but greener pastures in Europe can be found."

Οταν συναντήθηκα με το roosh καράφλιασα πόσο rough ήτανε.Εχει άγριο look.Αμα δεις όμως πώς μιλάει στις γκόμενες θα χαζέψεις.Μιλάμε τέλειος.
Συμφωνώ οτι τώρα οι Πολωνέζες θέλουν το παραπάνω.Εγώ χρησιμοποιώ το χρήμα.Παλιά σίγουρα ήταν πολύ πιο απλά.Βέβαια έχω χειροτερέψει και σε εμφάνιση αλλά έχουν αλλάξει και οι γκόμενες.
Πάντως κυριλέ τύπους σαν αυτόν τον κουστουμάτο μαύρο δεν έχω δει πουθενά σε πόλη της Πολωνίας.Οπότε στη Βαρσοβία θα είναι υψηλότερο το επίπεδο του ανταγωνισμού.
Από την εμπειρία μου υπάρχουν καλές και κακές πόλεις με καλύτερα τα Πόζναν,Κατοβίτσε.Ψιλοτελειοποιήθηκα στο καμάκι στις Πολωνέζες ώστε μία στις δύο νύχτες να βγάζω πλέον γκόμενα.Χρειάζομαι όμως πιώμα για να το πετύχω αυτό και κυρίως να μπω στο κλαμπ φορτωμένος.Μόνο άμα έχω πάνω μου καμιά 800 αριά ζλότυ έχω αποτέλεσμα.
Πρακτικά όλες οι Πολωνέζες που είχα τα τελευταία 3 χρόνια μου ζήτησαν κάποια στιγμή οικονομική ενίσχυση.Σίγουρα δεν είναι όλες έτσι αλλά άμα όλες σοτ ζητάνε λεφτά σημαίνει οτι είναι συνηθισμένο.Δε μιλάμε για δώρα.Μιλάμε για κασέρι.

Γενικά μια Πολωνέζα κοστίζει όσο η τιμή του ενοικίου στην πόλη της.Στην Αθήνα σου τρώνε κάπου 300-400 ευρώ το μήνα,στην Πολωνία κάπου 200-300 ευρώ το μήνα.Αμα σπρώχνεις καμιά χιλιάρα ευρώ μπορείς να έχεις δυο γκόμενες Πολωνέζες.
Στο Λονδίνο οι πάκηδες και Μπαγκλαντές που τις γαμάνε συνήθως τους προσφέρουν δωρεάν διαμονή οπότε γλιτώνουν 600 ευρώ στο ενοίκιο το μήνα.Αμα δουλεύεις Γερμανία έχεις χαλαρά το ρευστό που απαιτείται για την ακρίβεια έχεις πολύ μεγάλη δύναμη.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τελικά η άλλη τράκαρε το αμάξι ενώ αρχόταν σε εμένα και ήταν μια βδομάδα στο νοσοκομείο.Τώρα στέλνει φωτογραφίες με το μουνί της και παρακαλάει να στείλω λεφτά στη μάνα της για το αμάξι.Τρελλοκομείο.Τι να πώ?Θα πάω το Σάββατο Πολωνία και εκεί θα ξεκαθαρίσουν όλα.
Εχω και μια άλλη σαραντάρα μου λέει να σου κάνω δύο ερωτήσεις?Κάνε μου λεω εγώ.
1.Σου αρέσει το πρωκτικό?-Αν η άλλη το θέλει λέω εγώ.-Γιατί εμένα μου αρέσει πολύ λέει αυτή.
2.Σου αρέσουν οι άντρες?Γιατί είχα ένα φίλο Ελληνα που πήγαινε και με άντρες.
Χέσε μέσα μιλάμε για πολλή παλαβομάρα.Τέτοιο ψυχωτικό στοιχείο που έχουν οι Πολωνέζες δεν έχω δει πουθενά.Μιλάμε για πολύ σκατά ρε παιδιά.Μηνύματα 3 η ώρα το βράδυ οτι δεν μπορούν να κοιμηθούν.Απίστευτα πράγματα.Ισως να το γυρίζω στις Ουκρανέζες γιατί με τις Πολωνέζες κινδυνεύει η ψυχική σου υγεία.
Η άλλη η τρελλιάρα στο χωριό έξω από το Πόζναν μου είπε οτι θέλει να της αγοράσω ψηλά τακούνια,πινέζες και wibratory.Τι στο διάβολο τις θέλει τις πινέζες?Και κάτι τακούνια 30 πόντους?Εντάξει με τις Πολωνέζες πας για φούντο.
Η άλλη με ρώτησε αν θα την αρραβωνιαστώ με το πρώτο ραντεβού και αν μου αρέσει το ass to mouth γιατί της αρέσει πολύ.Η σαραντάρα κυκλοφορεί γυμνή στο σπίτι όπως και η 16χρονη κόρη της.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Για το πόσο ανώμαλες είναι σεξουαλικά δεν μου έχουν τύχει τόσες τρελές εμπειρίες για να τις χαρακτηρίσω κάτι το τόσο ιδιαίτερο σε σχέση με τις άλλες φυλές.

Για τον χαρακτήρα όμως πιο ψυχωτικές και απάλευτες πλέον δεν νομίζω να υπάρχουν αλλού..Κάθε χρόνο γίνονται και χειρότερες. Η απότομη εισβολή του δυτικού πολιτισμού την τελευτάια τετραετία τις έκαψε εντελώς τον εγκέφαλο. Είχαν που είχαν τώρα τελέιωσαν. Αυτά που ζώ εδώ θα τα γράψω σε βιβλίο μετά. Υπάρχουν εξαιρέσεις ασφαλώς αλλά αυτή την στιγμή στην πρωτεύουσα το 70% είναι τόσο καμένο εγκεφαλικά που δεν αξιζει τίποτα παραπάνω απο ένα πήδημα..

Οι ψευτο-έρωτες και τα Love stories που ζούσα παλία εδω δεν υπάρχουν πλέον. Καθαρά sex and the city.Το 80% απο όσες ξέρω Βαρσοβία είναι singles μόνιμα και δεν θέλουν να το αλλάξουν. Έχω την δουλεία μου τα λεφτά μου και περνάω μια χαρά.Σας γράφω στα αρχίδια μου τους άντρες!!

Πιστεύωόμωε επαρχία δεν είναι έτσι..Όσες normal γνωρίζω εδώ δεν είναι απο Βαρσοβία, αν κάτσουν καμιά διετία όμως προσαρμόζονται και αυτές.Πρέπει να τις προλάβεις φρέσκες όταν έρχονται!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom