Ο rooshv προτείνει μόνο Ρουμάνια αυτήν την στιγμή.Μακρία απο Poland λέει και βρίζει ανελέητα ..Πρέπει να τσίμπησε πολύ άκυρο φέτος εδώΛίγα χρόνια πρίν την έβαζε στην δεύτερη θεση μετα την Βραζιλία.
Εξίσου Ουκρανία λέει δεν κατάφερε να κάνει ένα one stand έξι μήνες που έμεινε εκει!! Είναι πραγματικά πολύ αποτυχία όυτε ένα σε μισό χρόνο.
RooshV όμως πάει χωρίς λεφτά οπότε μην μπερδεύουμε το πληρωμένο είναι άλλη φάση. Δεν ζητάνε όλοι το ίδιο.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Warsaw - Βαρσοβία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 16K
- Εμφανίσεις 900K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
καπου για ουκρανια εγραψα για ενα ελληνα που ηρθε απο βραζιλια 2 φορες οδυσσο απο 3-6 μηνες.δεν δεχοταν να πλωρωσει,ελεγε για καμακι στην βραζιλια.βαριεμαι να ξαναγραφω την ιστορια.τελευτεα μερα πριν παει ελβετια για μονιμη εγκατασταση μου λεει ρε πουτανιερο τελικα ποσο δικαιο ειχες,ειναι καραπουταναρες εδω καμια δεν μου μιλησε στον δρομο,1-2 βιζιτες αγγλικα.ξερουν οτι εχουν την τιμη τους και θα βρουν καπειον απο ιντερνετ.τσακωνομασταν ολη μερα για μερες μεχρι να τον κανω να καταλαβει τι παιζει.δεν ξαναπατησε ουκρανια,αποτελεσμα μηδεν οπως και μολδαβια που πηγε.
Ο rooshv προτείνει μόνο Ρουμάνια αυτήν την στιγμή.Μακρία απο Poland λέει και βρίζει ανελέητα ..Πρέπει να τσίμπησε πολύ άκυρο φέτος εδώΛίγα χρόνια πρίν την έβαζε στην δεύτερη θεση μετα την Βραζιλία.
Εξίσου Ουκρανία λέει δεν κατάφερε να κάνει ένα one stand έξι μήνες που έμεινε εκει!! Είναι πραγματικά πολύ αποτυχία όυτε ένα σε μισό χρόνο.
RooshV όμως πάει χωρίς λεφτά οπότε μην μπερδεύουμε το πληρωμένο είναι άλλη φάση. Δεν ζητάνε όλοι το ίδιο.
Επίσης να προσθέσω μια μεγάλη αλήθεια που είπες. Στις πιο δυτικές χώρες υπάρχει πιθανότητα να γνωρίσεις μία και να πάει καλά σε επίπεδο συνομιλιάς και χαρακτήρα και να σου κάτσει. Το έχω κάνει πολλές φορές. Αυτό που μου την σπάει εδώ είναι οτι πλεόν είναι όλα μα όλα θέμα καθαρά εμφάνισης δεν εκτιμάνε πλέον χαρακτήρα και χημεία.
Αν δεν έχεις κάτι ιδιαίτερο όπως π.χ. να είσαι Ισπανός που έχουν κόλλημα και δεν παίξεις με χρήμα που λέει ο kman πρέπει απλά να τους αρέσεις εμφανισιακά ΤΕΛΟΣ. Όποια μου έχει κάτσει εδώ το μόνο που μου έχει πεί είναι ότι της αρέσω εμφανισιακά για κανένα άλλο λόγο. Πόσο καιρό κρατάει όμως αυτό 2-3 χρόνια ακόμα. Και πόσο σπαστικό είναι να προσπαθείς να είσαι ωραίος για να έχεις ελπίδες να σου κάτσουν.Δεν πάνε να γαμη...
Εμένα δεν μου αρέσει αυτή η κατάσταση δίοτι δεν σε αφήνει να χαλαρώσεις και να περάσεις καλά.Πρεπει να είσαι στην τσίτα και συνεχώς να αποδυκνείεις. Μάλλον τα κόμπλεξ που λές πως έχουν και δεν ξεπερνιούνται εύκολα.
Δε νομίζω πού το λέει αυτό ο roosh για Ρουμανία?Το μόνο που λέει είναι οτι η Πολωνία δυσκόλεψε όχι οτι έγινε άκυρη.Εχει και άλλο στυλ αυτός.Πουλάει το American Dream.Ο Ελληναράς τι να πουλήσει?Για αυτό πρέπει να μπορείς να στρίβεις την κατάσταση υπέρ σου.Εχω δώσει επικές μάχες στα κλαμπ.
Το πολυβόλο είναι πάντα τα λεφτά.Μόλις βγάλεις το όπλο σου μπορείς να σκοτώσεις όλο τον ανταγωνισμό.Απλά πρέπει να χώσεις την κατάλληλη στιγμή.
Με την εμφάνιση που λες μέχρι πριν από 5 χρόνια ήμουνα πολύ άνετος.Η εμφάνιση ήταν το καλύτερο διαβατήριο.Σχεδόν γαμάς τζάμπα άμα έχεις εμφάνιση.Μετά τα 35 όμως η εμφάνιση σε αποχαιρετάει.Τώρα πολλές Πολωνέζες ιδίως οι πρωτοετείς φοιτήτριες μου λένε οτι είμαι μεγάλος για αυτές.Για τις πάνω από 30 δεν είναι πρόβλημα αλλά για τις μικρές που όλοι θέλουμε είναι.
Τα δύο βασικά μειονεκτήματα είναι η ηλικία και οτι δε μένω στην Πολωνία.Αυτά καταστρέφουν τις περισσότερες ευκαιρίες.
Δυστυχώς έχεις δίκιο..Όσο απομακρυνόμαστε από τι εποχές τις Σοβιετικής ένωσης και της φτώχειας όλες οι χώρες που ανήκουν εδαφικά στην Ευρώπη αρχίζουν να γίνονται το ίδιο. ίδια μαγαζιά, shopping malls, συνήθειες, ένα copy paste.Οι βασικές παροχές του δυτικού πολιτισμού και πολύ παραπάνω δίνονται πλέον σε όλους. Οπότε όπως λες οι γκόμενες πάνε μαζί σου αν σε γουστάρουν και ΜΟΝΟ.Και στο Κίεβο έτσι είναι..
Άσε με kman δεν υπάρχουν φίλε παράδεισοι πλέον στην Ευρώπη,αυτα τελείωσαν, όποιος ψάχνει για αυτό έχει μέινει πολλά χρονια πίσω!!!! θα σου βάλω ένα video από το syren spiew αυτό το Σάββατο που έρχεται να χάσεις τα λόγια σου. Θα τις δεις όλες μουνάρες με φορέματα και τους άντρες ψιλό-μοντέλα με κοστούμια και μάρκες ρούχα. Αλλάξανε οι εποχές εκεί ήμουν το προηγούμενο Σάββατο και τα έβλεπα μπροστά μου. Γνώρισα μία με τα χίλια ζόρια αλλά πολύ πολύ δύσκολος ο ανταγωνισμός. Πρέπει να είσαι πολύ όμορφος και καλοντυμένος για να έχεις ελπίδες,αλλίως τρώς άκυρο απο απόσταση... Με το video θα καταλάβετε..
Ψάξτε για χωρία και αλλού. Όσο περνάει ο καιρός και εκεί θα δυσκολεύει όμως..Οπότε μάλλον φτάνει η μεγάλη στιγμή για μετεγκατάσταση εκτός Ευρώπης..Ήδη κάνω το πάν για μεταφορά μου στην ανατολική Ασία μετά το καλοκαίρι και περιγραφές απο εκεί!! Έχω μια πιθανότητα 60 % να τα καταφέρω..
Από τις Πολωνέζες που είχα το 95% ήταν από χωριά και όταν μιλάμε για χωριά εννοούμε για χωριά ελάχιστου πληθυσμού.Για κάποιο ιδιαίτερο λόγο έχω πέραση στο πολωνικό χωριό δεν μπορώ να καταλάβω τι αξία έχουν οι πόλεις.
ουκρανια πριν 5 χρονια με εβαζαν 22-23 μονο πιτσιρικες γαμουσα κιεβο.οδυσσο τα τελευτεα 3 χρονια που μονο εκει παω οι μικρουλες 14-16 μου λενε θειε θα μου παρεις παγωτο απο μακτοναλτας? χαχαχαχ τωρα με την κριση πολλες πιτσιρικες 18-19 αρχιζουν και λενε δεν εισαι μεγαλος για μενα και μαλακιες,σε φιλους 43και 56 κολησαν ασχημα πιτσιρικες 18-19.αν εισαι 45-50 αφραγγος εισαι γερος παντου,αν εχεις χρημα εισαι ωριμος λενε χαχαχαχ.παντου βρισκεις γυναικεςακομα και στην ερημο η βεδουινα αν δεν δει καμηλα θα μηνεις με τισ οπτασιες,στο αφγανισταν και ουσπεκισταν θελουν να δουν κανα κριαρι,στην ανταρτικη,αλασκα,που εχει εσκιμωες θα θελουν να σφαξεις καμια φωκια να της ταισης χαχαχα,ο αλλος τι περιμενει στην ρουμανια και ουκρανια να γαμησει τσαμπα,εχους αφραγγους πολλους να τους πηδηξουν δικους τους.με τι προσοντα θα ξεχωρισει απο αυτους?μαζι μου δεν ζητανε λεφτα παραδειγμα αλλα ξερουν οτι εχω!ετσι παιζω με την κατηγορια που δεν εχω αντηπαλο.να παω σε μια χωρα και να περιμενω να γαμησω απο την πρωτη,χωρις να ξοδευτω και στο κυργισταν να παει συγουρα θα αποτυχει.παντου στον κοσμο οι γυναικες συγχωρουν τον απιστο οταν εχει χρημα αλλα ποτε δεν θελουν τον τσιγγουνι.ιδικα στις χωρες ανατολικη ευρωπη,κατα δικες μας ουκρανια μεριες,σπονσορινκ is the king.στο κιεβο ενα παιδι μου ελεγε δεν παω με πουτανες,ηθελε γνωριμιες και αυτος νομιζε θα γαμουσε ευκολα.καταλαβα απο τις κουβεντες του οτι ηταν σφικτος,τυπου γιατι να κερασω τηνκοπελα?ο καθενας το ποτο του,η απο μισα.φυσικα παντα τον κερνουσα,νευριαζω αυτο το στιλ,οταν του ειπα παμε σαλον αφου δεν βρηκες γκομενα αρχισε δεν γαμω πουτανες,του ειπα εγω θα πληρωσω ρε,δεκτηκε χαχαχαχ.ο αλλος παλι οταν ειδε τιποτα ηθελε να δει την λαυρα και τα μοναστηρια,οι γκομενες που σινομιλουσε φεισπουκ δεν ηθελαν να τον ξεναγησουν οπως νομιζε χαχαχα/
βαρσοβια εκανα βολτα εκει που φευγουν τα λεωφορεια και οι κοπελες καταλαβα γουσταρουν παιχνιδι,εχει δικαιο ο κμαν για αυτες που ερχονται απο χωρια,μικρες πολεις ειναι καλος στοχος.βεβαια πολλες δεν μιλουσαν αγγλικα κατι παραξενο γιατι ολοι οι πολωνοι που ξερω μιλανε.μονο χαμγελα εκαναν αλλα δεν ειχα χρονο,παντα τρανζιτ ειμουνα εκει.
Δε νομίζω πού το λέει αυτό ο roosh για Ρουμανία?Το μόνο που λέει είναι οτι η Πολωνία δυσκόλεψε όχι οτι έγινε άκυρη.Εχει και άλλο στυλ αυτός.Πουλάει το American Dream.Ο Ελληναράς τι να πουλήσει?Για αυτό πρέπει να μπορείς να στρίβεις την κατάσταση υπέρ σου.Εχω δώσει επικές μάχες στα κλαμπ.
Το πολυβόλο είναι πάντα τα λεφτά.Μόλις βγάλεις το όπλο σου μπορείς να σκοτώσεις όλο τον ανταγωνισμό.Απλά πρέπει να χώσεις την κατάλληλη στιγμή.
Με την εμφάνιση που λες μέχρι πριν από 5 χρόνια ήμουνα πολύ άνετος.Η εμφάνιση ήταν το καλύτερο διαβατήριο.Σχεδόν γαμάς τζάμπα άμα έχεις εμφάνιση.Μετά τα 35 όμως η εμφάνιση σε αποχαιρετάει.Τώρα πολλές Πολωνέζες ιδίως οι πρωτοετείς φοιτήτριες μου λένε οτι είμαι μεγάλος για αυτές.Για τις πάνω από 30 δεν είναι πρόβλημα αλλά για τις μικρές που όλοι θέλουμε είναι.
Τα δύο βασικά μειονεκτήματα είναι η ηλικία και οτι δε μένω στην Πολωνία.Αυτά καταστρέφουν τις περισσότερες ευκαιρίες.
Τυχαία σου βάζω ένα κομμάτι απο RooshV
"If you’re an American man stepping foot in Eastern Europe for the first time, you should also plan for a comparison trip to its closest competitor, Romania. The girls there are hotter, thinner, and have a stronger affection for American men"
Αλλά γενικά στο forum του αν διαβάζεις πολύ συχνά αναφέρει για Ρουμανία. Προσωπικά δεν έχω εμπειρίες σε Ρουμανία δεν γνωρίζω τι γίνεται εκεί.
Αν είχα αρκετά χρήματα να δίνω για γυναίκες, η τελευταία χώρα που θα επέλεγα θα ήταν η Πολωνία. Είναι γνωστό πώς το μεγαλύτερο σύνολο των γυναικών εδώ δεν εντυπωσιάζονται για τα χρήματα. Έχει χυθει πολύ μελάνι για την ανάλυση της κατάστασης αυτής. Αν παρακολουθείς την διεθνή πορνό-σκηνή είναι de-facto το γεγονος αυτό. Οπότε γιατι να ρίχνεις χρήμα εδώ και να μην παίζεις μπάλα σε χώρες που έχει μεγαλύτερη πέραση το κασέρι όπως την Ουκρανία ή την Τσεχία (πάντα μιλάμε ποσοστιαία). ο μοναδικός λόγος Kman που ρίχνεις χρήμα εδώ είναι γιατί μένεις κοντά Γερμανία.Ένα τρενάκι και έφτασες. Αλλά γενικότερα για τον λαό δεν συμφέρει.
Εδώ την νύχτα κερδίζει πάντα ο πολύ εμφανίσημος όχι ο λεφτάς. Μια βόλτα στα clubakia της πόλης και δεν χρειάζεται παραπάνω ανάλυση για να καταλάβει κάποιος τι γίνεται γενικά. Οι εμπειριές μου π.χ Τσεχία έιναι το ακριβώς αντίθετο. Πάντα ο ματσωμένος έχει την δύναμη την νύχτα.
"If you’re an American man stepping foot in Eastern Europe for the first time, you should also plan for a comparison trip to its closest competitor, Romania. The girls there are hotter, thinner, and have a stronger affection for American men"
Αλλά γενικά στο forum του αν διαβάζεις πολύ συχνά αναφέρει για Ρουμανία. Προσωπικά δεν έχω εμπειρίες σε Ρουμανία δεν γνωρίζω τι γίνεται εκεί.
Αν είχα αρκετά χρήματα να δίνω για γυναίκες, η τελευταία χώρα που θα επέλεγα θα ήταν η Πολωνία. Είναι γνωστό πώς το μεγαλύτερο σύνολο των γυναικών εδώ δεν εντυπωσιάζονται για τα χρήματα. Έχει χυθει πολύ μελάνι για την ανάλυση της κατάστασης αυτής. Αν παρακολουθείς την διεθνή πορνό-σκηνή είναι de-facto το γεγονος αυτό. Οπότε γιατι να ρίχνεις χρήμα εδώ και να μην παίζεις μπάλα σε χώρες που έχει μεγαλύτερη πέραση το κασέρι όπως την Ουκρανία ή την Τσεχία (πάντα μιλάμε ποσοστιαία). ο μοναδικός λόγος Kman που ρίχνεις χρήμα εδώ είναι γιατί μένεις κοντά Γερμανία.Ένα τρενάκι και έφτασες. Αλλά γενικότερα για τον λαό δεν συμφέρει.
Εδώ την νύχτα κερδίζει πάντα ο πολύ εμφανίσημος όχι ο λεφτάς. Μια βόλτα στα clubakia της πόλης και δεν χρειάζεται παραπάνω ανάλυση για να καταλάβει κάποιος τι γίνεται γενικά. Οι εμπειριές μου π.χ Τσεχία έιναι το ακριβώς αντίθετο. Πάντα ο ματσωμένος έχει την δύναμη την νύχτα.
Το θέμα είναι οτι Τσεχία η νυχτερινή ζωή είναι της πλάκας συγκρινόμενη με Πολωνία.Σύγκρινε Πλζεν με Πόζναν ή Στεττίβ.Καμία σχέση.Μόνο η Οστράβα έχει κάπως υποφερτή νυχτερινή ζωή.
Επειτα Τσεχία μετά τα 35 έχεις ξοφλήσει.Το διαπίστωσα όταν επισκέφτηκα με έναν Αλβανό 25άρη.Του έλεγα του Αλβανού να σταματάει τις γκόμενες στο δρόμο τους πιάναμε κουβέντα και πήρα τηλέφωνα από 100%.Ολες έδωσαν το νούμερό τους ακόμα και μουνάρες.Οταν όμως πήγα ξανά και τις έπαιρνα τηλέφωνο δεν ήθελαν να με συναντήσουν γιατί προφανώς ενδιαφέρονταν για τον Αλβανό.
Στα 30 προτιμούσα Τσεχία από Πολωνία με κλειστά μάτια.Ηταν παράδεισος.Τώρα όμως η Πολωνία είναι κατά πολύ καλύτερη.
Οι Τσέχες περιμένουν τα λεφτά είναι όμως διακριτικές δε στο κράζουν στη μάπα όπως οι Ουκρανές.Οι Ουκρανές σου λένε ακριβώς τι θέλουν οι Σλάβες πάρε μου αυτό πάρε μου εκείνο.Οι Τσέχες περιμένουν να τους πληρώσεις διακοπές κτλ.Δε σου λένε αγόρασέ μου κινητό,πάρε μου κοσμήματα κτλ.
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
...Οι Τσέχες περιμένουν τα λεφτά είναι όμως διακριτικές δε στο κράζουν στη μάπα...
...Οι Τσέχες περιμένουν να τους πληρώσεις διακοπές κτλ.Δε σου λένε αγόρασέ μου κινητό,πάρε μου κοσμήματα κτλ.
κυρίες οι Τσέχες λέμε!
κυρίες οι Τσέχες λέμε!![]()
Ναι,και εγώ δεν ήξερα τι θέλανε.Συνήθως κάνουνε λεπτές νύξεις.Π.χ. είμαι πολύ κουρασμένη από τη δουλειά και το βαρύ καιρό στην Πράγα(σημαίνει θέλω να με πας διακοπές) ή θα έχω ελεύθερο το Σαββατοκύριακο(θέλω να με πας κάπου) ή ο αδερφός μου πίνει πολύ(έχουμε οικονομικά προβλήματα στην οικογένεια και ίσως θέλω κάποια ενίσχυση).
Οι Πολωνέζες εμφανίζουν δραματική κατάσταση(έχω χρέη,δεν μπορώ να πληρώσω,μου χάλασαν τα παπούτσια και δεν έχω άλλα,η μαμά μου δεν πληρώθηκε ακόμα και πρέπει να πληρώσω την ασφάλεια του αυτοκινήτου).
Γενικά πάντα το ζητούμενο είναι το ίδιο(daj mi cash) αλλά παρουσιάζεται διαφορετικά(Ουκρανέζα:Είδα ένα θαυμάσιο φόρεμα στη βιτρίνα κτλ).
Επίσης αμφιβάλλω αν οι Πολωνέζες θέλουν ωραίους.Πολλές μουνάρες είναι με κακάσχημους.Οχι οτι οι Τσέχες έχουν καλύτερο γούστο γενικά μερικοί συνδυασμοί σου κόβουν την ανάσα.Γενικά σε όλες τις σλαβικές χώρες το θέαμα μουνάρα τρωγλοδύτης είναι πολύ συνηθισμένο.
Πάντως μπορεί να βρίζουμε τις Σλάβες και να λέμε το ένα και το άλλο αλλά χωρίς αυτές η ζωή θα ήταν πολύ βαρετή.Εχω ήδη φουλ πρόγραμμα.Εντάξει τα τρώνε αλλά περνάς καλά.Μπορεί μερικοί να ενοχλούνται επειδή είναι σαν καραπουταναριά αλλά φαντάσου μια ζωή μόνο με βαρετές Γερμανίδες ή ξινές Ελληνίδες.Θα ήταν σκατά εντελώς.Οπότε Σλάβες και πάλι Σλάβες.
Και εγώ δεν έχω εμπειρίες από Ρουμανία αλλά οι ρουμανικές κωλάρες είναι ένα σκαλί πάνω από τις πολωνικές.Αλλά οι Πολωνέζες είναι πολύ πιο πάνω σε πόδι,παράστημα και βύζους.
Αν αυτό που κάνουν οι Πολωνέζες λέγεται επιλογή βάσει εμφάνισης πάω πάσο.Δεν έχω δει σε άλλες χώρες πλην Τσεχίας τόσες πολλές κουκλάρες με ελεεινούς άντρες από κάθε άποψη.Δηλαδή είναι σχεδόν σκάνδαλο.Σου δίνει ελπίδες βέβαια.Αλλά να λέει κανείς οτι οι Πολωνέζες επιλέγουν βάσει εμφάνισης όταν διαλέγουν μικροσκοπικούς,άπουτσους Κινέζους,χάλια Ισπανούς,τρισάθλιους Αλβανούς,άφραγκους Αράπηδες,βρωμύλους Τούρκους και Αραβες,μαυριδερούς εξαθλιωμένους πάκηδες και Μπαγκλαντές ή τελειωμένους Πολωνούς είναι παράξενο.Δεν ξέρω για Βαρσοβία αλλά επαρχία δε διαλέγουν βάσει εμφάνισης εκτός και αν το κριτήριό τους είναι να διαλέγουν άσχημους.
νομιζα ο rooch ειναι κανας ελληνασ χαχαχαχ,θα πιστευεις αυτα που λενε μαλακιες,ψεματα στους αμερικανους η εμας που παμε εκει?για ουκρανια τους λενε ποσο ασφαλη ειναι και οτι θα βρουν γκομεναρα στα πρακτορεια γαμου,ποσο καλες νοικοκυρες και καλες ειναι οι πουτανες εκει και ονειρευονται οικογενοια,παιδακια με καπειον ξενο μακρια απο τους αλκολικους μαλακες ουκρανους χαχαχαχαχαχ.διαβασες το σαιτ ρουμανια?καθε 2 μηνες οι αδερφες μου εκει ειναι με τον αντρα τους και εγω πηγα και εγραψα την εντυπωση μου.οτι πλιροφορια παιρνεις απο τα μπουρδελα ισχυει για αυτο ασε τις μαλακιες που γραφουν οι αμερικλανοι.αυτοι αντε να πηγαν σε καμια αλλη πολη διπλα τι να πουν για ανατολικη ευρωπη.θα διαβασω για λευκωρωσια τωρα μου ειπανε για ενα παιδι που εγραφε εκει οτι παντα ηταν σωστος και φιλος μου που διαβαζε τον τυπο πηγε μετα εκει και ηταν ολα οπως τα ελεγε ο τυπος,θα διαβασω απο ενδιαφερων οχι για να παω εκει.
νομιζα ο rooch ειναι κανας ελληνασ χαχαχαχ,θα πιστευεις αυτα που λενε μαλακιες,ψεματα στους αμερικανους η εμας που παμε εκει?για ουκρανια τους λενε ποσο ασφαλη ειναι και οτι θα βρουν γκομεναρα στα πρακτορεια γαμου,ποσο καλες νοικοκυρες και καλες ειναι οι πουτανες εκει και ονειρευονται οικογενοια,παιδακια με καπειον ξενο μακρια απο τους αλκολικους μαλακες ουκρανους χαχαχαχαχαχ.διαβασες το σαιτ ρουμανια?καθε 2 μηνες οι αδερφες μου εκει ειναι με τον αντρα τους και εγω πηγα και εγραψα την εντυπωση μου.οτι πλιροφορια παιρνεις απο τα μπουρδελα ισχυει για αυτο ασε τις μαλακιες που γραφουν οι αμερικλανοι.αυτοι αντε να πηγαν σε καμια αλλη πολη διπλα τι να πουν για ανατολικη ευρωπη.θα διαβασω για λευκωρωσια τωρα μου ειπανε για ενα παιδι που εγραφε εκει οτι παντα ηταν σωστος και φιλος μου που διαβαζε τον τυπο πηγε μετα εκει και ηταν ολα οπως τα ελεγε ο τυπος,θα διαβασω απο ενδιαφερων οχι για να παω εκει.
Οχι,ο roosh είναι τίμιος δεν είναι κανένας μαλάκας.Εκανα καμάκι μαζί του είναι εκπληκτικός.Θα χαζέψεις άμα τον ακούσεις να μιλάει στις γκόμενες άλλο επίπεδο.Ο τύπος είναι απαγγελματίας καμάκιας κάνει καμάκι τα τελευταία 10 χρόνια σαν αποκλειστική επαγγελματική ενασχόληση.Εχει επισκεφτεί καμακικώς πάνω από 20 χώρες για μεγάλο διάστημα.Δεν υπάρχει κανείς πόρνος που να μπορεί να συγκριθεί αυτή τη στιγμή μαζί του εκτός φυσικά από μερικούς Βαλκάνιους ψώλωνες.Αλλά στο εξωτερικό είναι ο νούμερο ένα.
ο τυπος ειναι ασχετος απο ανατολικη ευρωπη,μπορει να ξερει να μιλα,να καμακωνει στην αμερικη ειναι αρκετο,λενε ειμαι ο τζον λενον να σε κερασω ενα ποτο σαν ταινειες.ενας τυπος αγια ναπα ρωτησε κατι ρωσιδες αγγλικα you are russia?yes λενε και αρχισε σαν βλακας κατι ηλιθια hi ryssia και κατι γελια ηλιθια.τον πλισιασα και του ειπα ρε φιλε γελανε μαζι σου ,αν ηξερες πως ειναι οι αντρες εκει λενε τι χαζος εισαι.ειναι λουζερ 6 μηνες ουκρανια αποδεικτηκε ειναι αχριστος και γελασαν πολυ μαζι του οι πουταναρες εκει,εγω ειμαι ετοιμος να τους αρχισω χαστουκια στις μαλακισμενες,τις βαζω στην θεση τους.χωρις να τον ξερω ειναι πολυ μαλακος για να επιβιωση στην ουκρανια.οπως και ο παρις ο ελληνας της βραζιλιας,πλισιαζε με στιλ excuse me miss you speak english?τις βιζιτας στο παρκο και την καλουσε για φαι,του ελεγαν περιμενω καπειον,μαλακιες,πηγαινα εγω ελεγα 500-1000 γριβνα να του αποδειξω ειναι βιζιτες και νευριαζε γιατι εκανα καμακι στις γκομενες που μιλησε πρωτος χαχαχα
να μην σου πω για τους 2 κυπριους χαχαχαχ,κυπρο κανουν 20 χρονια τα καμακια ηρθαν οδυσσο δεν ξαναπατησαν χαχαχα και αυτοι σαν τον δικο σου δεν με ακουγαν,ελεγαν στην αγια ναπα με σουηδεζες 90 και μαλακιες,πηραν αρχιδια,εγραψα και για αυτους τοτε με ψυχαγωγησαν
ολοι οι γνωστοι μου που ερχονται ουκρανια γαμανε αλλα εμαθαν λιγα ρωσικα και παιζουν απο ιτερνετ.ειδαν τι παιζει και καταλαβαν πως λειτουργουν εδω,τον τροπο σκεψης.ενας απο τους φιλους μου δεν ξερει λεξη ρωσικα αλλα παντα εχει γκομενες που του καθονται με φαγητο,εξοδο μονο συν οτι παιζει με βιζιτες στο μαμπα.φροντισε ομως ηρθε πολλες φορες ουκρανια,δοκιμασε,εχασε χρημα,συμβουλευτηκε πιο εμπειρους και μπηκε δυνατα στο παιχνιδι.αλλος κυπριος ερχεταιπαει στο καπτεν μοργκαν φοτογραφιζεται με τις πουτανες και λεει στους αλλους δειξτε τις στο χαρη οταν ερθει και γελαω μαζι του.δεν τον γνωρισα προσωπικα εχουμε κοινους γνωστους αλλα οι γκομενες φενονται οτι ειναι καραπουταναρες,οι φιλοι του στιν κυπρο σιγουρα τον πιστευουν.η ανατολικη ευρωπη ξερουμε τελειωσε απο χρονια οι αμερικλανοι και υπολιποι τωρα την μαθενουν απο τις απατες που εστησαν για αυτος με χαμενους παραδεισους.