Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 901K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Τελικά όσο και να γυρίζεις στην Πολωνία καταλήγεις στο τέλος.Θα έρθω και εγώ Πρωτοχρονιά να δούμε το σκηνικό πολλές Σλάβες υποτίθεται οτι ψάχνουν για γαμιάδες αυτή τη μέρα.

Μόνο την προτωχρονιά βγάινουν έξω εδώ για μια μέρα.Γίνεται μου λένε πανικός.Η καλύτερη μέρα για πάρτυ της χρονιάς..Απλά μόνο για εκείνη την μέρα πρέπει να έχεις κάνει κρατηση αλλίως δεν μπαίνεις πουθενά σε ένα normal club...Για να καταλάβεται ενδεικτικά Enklawa ή είσοδος είναι 10-20 zloties..2,5-5 ευρώ..Πρωτοχρονιά είναι 200 Zloties!!! 50 ευρώ μόνο η είσοδος χωρίς μπουκάλι !! Όλες τις άλλες μέρες είναι κλειστά τα clubs!!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Μόνο την προτωχρονιά βγάινουν έξω εδώ για μια μέρα.Γίνεται μου λένε πανικός.Η καλύτερη μέρα για πάρτυ της χρονιάς..Απλά μόνο για εκείνη την μέρα πρέπει να έχεις κάνει κρατηση αλλίως δεν μπαίνεις πουθενά σε ένα normal club...Για να καταλάβεται ενδεικτικά Enklawa ή είσοδος είναι 10-20 zloties..2,5-5 ευρώ..Πρωτοχρονιά είναι 200 Zloties!!! 50 ευρώ μόνο η είσοδος χωρίς μπουκάλι !! Όλες τις άλλες μέρες είναι κλειστά τα clubs!!!

Οντως ολα κλειστ ειναι ακομη και περιπτερα κλπ! Σημερα ειναι υποτιθεται κατι wigilia λεγεται καπως ετσι. Μαζευονται σε σπιτια κλπ.

Τυπε ευτυχως βρηκες τη Σερβα και ησυχασες! Και εγω αρχιζω κατι κονε με ξενες μπας και ησυχασουμε επιτελους! :grin:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Οντως ολα κλειστ ειναι ακομη και περιπτερα κλπ! Σημερα ειναι υποτιθεται κατι wigilia λεγεται καπως ετσι. Μαζευονται σε σπιτια κλπ.

Τυπε ευτυχως βρηκες τη Σερβα και ησυχασες! Και εγω αρχιζω κατι κονε με ξενες μπας και ησυχασουμε επιτελους! :grin:

Δεν μου πολυ αρέσει εμφανισιακά στο πρόσωπο η Σέρβα μόνο ωραίο σώμα έχει(κυρίως κώλο) και λογικό μυαλό..Αλλά θα αράξω λίγο μαζί της να περάσει αυτή η δύσκολη περίοδος και να μην μένω και σαν μαλάκας μόνος χωρίς γιορτινό τραπέζι με κάποιον..

Για ξένες Warsaw είναι πολύ καλά...Άπειρες Ουκρανέζες και Λευκορωσσίδες εδώ. Εχω γνωρίσει μέχρι και Μεξικανή με βυζάρες αλλά πολύ κοντή.. Γενικά έχει πάρα πολλές ξένες εδώ να παίξεις μπάλα αν στην σπάσουν οι Πολωνέζες και σε αποδέχονται και πιο εύκολα γιατί είναι το ίδιο με σένα και αυτές ξένες σε άλλο κράτος..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Δεν μου πολυ αρέσει εμφανισιακά στο πρόσωπο η Σέρβα μόνο ωραίο σώμα έχει(κυρίως κώλο) και λογικό μυαλό..Αλλά θα αράξω λίγο μαζί της να περάσει αυτή η δύσκολη περίοδος και να μην μένω και σαν μαλάκας μόνος χωρίς γιορτινό τραπέζι με κάποιον..

Για ξένες Warsaw είναι πολύ καλά...Άπειρες Ουκρανέζες και Λευκορωσσίδες εδώ. Εχω γνωρίσει μέχρι και Μεξικανή με βυζάρες αλλά πολύ κοντή.. Γενικά έχει πάρα πολλές ξένες εδώ να παίξεις μπάλα αν στην σπάσουν οι Πολωνέζες και σε αποδέχονται και πιο εύκολα γιατί είναι το ίδιο με σένα και αυτές ξένες σε άλλο κράτος..

Oι σερβες γενικα ειναι ετσι νομιζω ( φατσα οχι καλη σωμα γαμαει ). Ειχα μια ευκαιρια να κανω κονε με σερβες αλλα ο μλκας δε το εκμεταλλευτηκα  :headbang:. Ηταν αρχες και λεω " ελα μωρε πολωνια ειμαι , εχει ενα σωρο γκομενακια"  :headbang:.
Τωρα θα δουμε . Αφου επαθα τον παθων μου τον ταραχο με αυτες τις αλλοπροσαλλες, πλεον τις εχω μονο για να γελαω :grin: . Και οταν με το καλο γυρισω στα πατρια να χω να διηγουμαι ιστοριες οταν θα μαι για μπυρες με φιλους :grin:
Μια Ουγγαρεζα εμφανιστηκε στο προσκηνιο ( λιγο μισο-τρελη και αυτη αλλα... ο βρεγμενος τη βροχη δε τη φοβαται :grin: ) αλλα τουλαχιστον εχει μια λογικη και δειχνει να γουσταρει. Επισης μια Αρμενια καβλα  :tits: και κανα δυο ουκρανες νορμαλ ομως ( παρεπιπτοντως οι Ουκρανες εδω οι περισσοτερες ειναι πολυ χειροτερες απο τις πολωνες !)
Πλεον τις πολωνες τις εχω μονο για να γελαω και να τις κοροιδευουμε με αλλους ξενους. Να πω στο σημειο αυτο οτι ξενοι που προερχονται απο χωρες που δε τις δερνει η αγαμια , τις πολωνες για να γελανε τις εχουν! Λενε οτι ειναι weird και οτι συμπεριφερονται σαν 8χρονα! :2funny:  Οτι περπατανε αστεια, οτι ειναι απροσεκτες και ενα σωρο αλλα. Ενα καλο ομως που εχουν οι πολωνες ειναι πως οταν ειναι να γαμηθει θα σου δωσει να το καταλαβεις αμεσως κατευθειαν. Επομενως με τετοιες μονο ασχολουμαι πλεον. Με αυτες που ξερω οτι θα  :knockinb:. Αυτες ειναι κατι 35αρες σαρανταρες που ενταξει βλεπονται και γαμιουνται. Εχουν κανα παιδι συνηθως
( κανα δυο απο αυτες ειναι και παντρεμενες) και πανε μονο για πουτσο :fuck1: .Ουτε ερωτες , ουτε βολτες ουτε ζαλαδα ουτε τπτ. Εχουν φτασει στο αμην και αυτες απο την αγαμια οποτε τι να κανουν? Πανε κατευθειαν στο ψητο  :rockon:. Βεβαια δε με καλυπτει μια τετοια φαση, ειναι απλα αδειασμα να φευγουν τα χοντρα. Μιλαμε το γαμησι στη φυλης φανταζει σαν εφηβικο ρομαντικο ειδυλλιο μπροστα σε αυτη τη διαδικασια  :S. Αλλα απο τον κινδυνο να σε τρωει η μαλακια καλυτερα αυτο. Στο κατω κατω αυτες αν ηταν καμια Ελλαδα οι πυρφοροι θα εκαναν ουρες για παρτη τους και θα τις ειχαν βασιλισσες  :headbang:. Και εγω τις εχω τελειως για πουτσο και στο φτυσιμο, κανονικα στη κυριολεξια τις παιρνω τηλεφωνο μονο οταν θελω να ριξω κανα κρυο.
Με τις αλλες αν δω οτι δεν ουτε που ασχολουμαι. Χανω και τον χρονο μου. Πλεον παντως με τα πολλα κατασταλαζω εδω περα και αρχιζω να βλεπω τα πραγματα καθαροτερα  :rolleyes:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

Ρε τύπε πότε τα κάνεις όλα αυτά αφού είσαι 24 ώρες το 24ώρο στο ίντερνετ;

Γιατί δεν λες κατευθείαν να σου στείλουμε την Αλεξάνδρα την Σέρβα να ξεδώσεις λιγάκι γιατί αλλιώς και στην Πολωνία θα σε φάει το πιρφόρισμα;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ρε τύπε πότε τα κάνεις όλα αυτά αφού είσαι 24 ώρες το 24ώρο στο ίντερνετ;

Γιατί δεν λες κατευθείαν να σου στείλουμε την Αλεξάνδρα την Σέρβα να ξεδώσεις λιγάκι γιατί αλλιώς και στην Πολωνία θα σε φάει το πιρφόρισμα;

Μεσα απο τη Σερβια η απο κανα χωριο παραεξω?  :grin:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Aφου ειναι αλβανιδα η αλεξανδρα? :grin:

Μπα...Έγινε Σέρβα, φοράει και την φανέλα της Εθνικής Σερβίας... ;)

Με ρωτάει ο πίτσι αν έγινες στην Πολωνία πιτζαμάκιας σαν αυτόν!
Είσαι μιζεροπιτζαμάκιας;;; :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Μπα...Έγινε Σέρβα, φοράει και την φανέλα της Εθνικής Σερβίας... ;)

Με ρωτάει ο πίτσι αν έγινες στην Πολωνία πιτζαμάκιας σαν αυτόν!
Είσαι μιζεροπιτζαμάκιας;;; :grin:

To αλλαξα το ποστ μετα, γιατι δε θελω να γινομαι κακοπροαιρετος :grin:
Σαν ποιον? Ποιος αλλος εγινε πιτζαμακιας?!!!  :o

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
To αλλαξα το ποστ μετα, γιατι δε θελω να γινομαι κακοπροαιρετος :grin:
Σαν ποιον? Ποιος αλλος εγινε πιτζαμακιας?!!!  :o

Έχει δημιουργηθεί σκληρή ομάδα πόρνων-πιτζαμάκηδων με αρχηγό τον πίτσι, υπαρχηγό τον Μιζερόπουλο και Επίτιμο μέλος(προς το παρόν διότι ανέβαίνεις στην ιεραρχία πολύ γρήγορα...) εσένα...

Επίσης μέσα στην ομάδα έχει δημιουργηθεί αντιπολιτευτική φράξια, οι Μιζεροπιτζαμάκηδες, με τους οποίους υπάρχουν πληροφορίες ότι έχεις ύποπτες συναλλάγες...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Έχει δημιουργηθεί σκληρή ομάδα πόρνων-πιτζαμάκηδων με αρχηγό τον πίτσι, υπαρχηγό τον Μιζερόπουλο και Επίτιμο μέλος(προς το παρόν διότι ανέβαίνεις στην ιεραρχία πολύ γρήγορα...) εσένα...

Επίσης μέσα στην ομάδα έχει δημιουργηθεί αντιπολιτευτική φράξια, οι Μιζεροπιτζαμάκηδες, με τους οποίους υπάρχουν πληροφορίες ότι έχεις ύποπτες συναλλάγες...

Πολυ ραδιουργια...:grin: Mια νεα δυναμη ανεβαινει στο προσκηνιο . Εγω παντως αισθανομαι υπερηφανεια και δικαιωση για το γεγονος οτι ο ορος " πυρφορος" εξαπλωθηκε περαν των οριων του ιστοτοπου και εγινε η αρχη να καθιερωθει ευρεως, εκφερομενος απο ραδιοσταθμο πανελληνιας εμβελειας και μεγαλης ακροαματικοτητας... Ολα τα αλλα μπροστα σε αυτο το γεγονος ειναι τριχες :grin:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Πολυ ραδιουργια...:grin: Mια νεα δυναμη ανεβαινει στο προσκηνιο . Εγω παντως αισθανομαι υπερηφανεια και δικαιωση για το γεγονος οτι ο ορος " πυρφορος" εξαπλωθηκε περαν των οριων του ιστοτοπου και εγινε η αρχη να καθιερωθει ευρεως, εκφερομενος απο ραδιοσταθμο πανελληνιας εμβελειας και μεγαλης ακροαματικοτητας... Ολα τα αλλα μπροστα σε αυτο το γεγονος ειναι τριχες :grin:

Η αγωνιστική παρουσία σου στα τιμημένα χώματα της Πολωνίας έκανε γνωστή-και εκτός συνόρων-την πιρφορίαση και τον πιρφορισμό.

Χαίρε άξιο (πιρφορο)τέκνο της μάνας Ελλάδας!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Η αγωνιστική παρουσία σου στα τιμημένα χώματα της Πολωνίας έκανε γνωστή-και εκτός συνόρων-την πιρφορίαση και τον πιρφορισμό.

Χαίρε άξιο (πιρφορο)τέκνο της μάνας Ελλάδας!

Eλπιζω ως αξιο της Ελλαδος τεκνο και αετοπουλο, να εβαλα και εγω ενα λιθαρακι στον πυρφορισμο :grin:

Δεν ειναι δικαιο να εχει καταστραφεί μόνο η Ελλάδα από τους πυρφόρους...  :rolleyes: :think:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
τελικα με το μπουρου μπουρου ξεχασα να σε ρωτησω το βασικο. ποσα σκας  για να τσιμπησει πολωνη στα κλαμπ; ποσα η κοπελα΄ποσα τα κερασματα; ποσα τα δικα σου για να κανεις κεφαλι.
και μην μου απαντησεις εξαρτατε την περιπτωση, εναν μεσο ορο θελω

Γενικά 30 ευρώ για τα δικά σου αρκούν αφού τα ποτά είναι πολύ φτηνά.Είναι μεγάλο λάθος να καμακώνεις Πολωνέζες χωρίς να έχεις πιει γιατί βαριούνται τους νηφάλιους γρήγορα.Για τα κεράσματα αν κάτσει καλά η φάση θες 30-50 ευρώ.Εγώ συνήθως τους περνάω και ένα χαρτονόμισμα στο χέρι σαν πρόγευση για να κλείσει η δουλειά.Πρέπει όμως να το κάνεις κάπως κρυφά για να μη σε πάρουν χαμπάρι οι Πολωνοί που είναι γύρω αλλιώς θα έχεις προβλήματα.
Δηλαδή χοντρικά έρχεται 30 ευρώ τα δικά μου συν 50 ευρώ τα κεράσματα συν 50 ευρώ δώρο.Αυτά πριν τα zakupy και τη χορηγία.Για τα ψώνια ζητάνε 100-150 ευρώ.Η μέθοδος είναι πολύ ισχυρή ουσιαστικά δε χάνεις ποτέ αφού άμα η γκόμενα αρνηθεί τα λεφτά σου μένουν στην τσέπη σου.
Πολωνία δεν έχει λαμόγια όπως στην Ουκρανία που μπορεί να στα φάνε και μετά άντε γεια.Δε γαμάς όμως και το ίδιο επίπεδο με Ουκρανία.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Για παράδειγμα γνωρίζω μια ΜΙΛΦ με τρομερό κώλο.(Η ΜΙΛΦ ήταν ο λόγος που μπήκα στο κλαμπ την είδα όταν είχε βγει να καπνίσει με τις φίλες της).
ΜΙΛΦ:Εχω γκόμενο.
Εγώ:Σου αγοράζει συχνά δώρα?
ΜΙΛΦ:Οχι,είναι ηλίθιος.
Μετά με φιλάει στο στόμα και με ρωτάει:Θα αγοράσεις σφηνάκια για εμένα και τις φίλες μου?
Εγώ:Τι σφηνάκια θέλετε?(ενώ ταυτόχρονα της χαιδεύω την κωλάρα).

Γενικά στην Πολωνία όλα γίνονται πολύ γρήγορα δεν καταλαβαίνεις πώς περνάς από τη μία κατάσταση στην άλλη.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Δηλαδή λες αν πάω Cherry club στο Βρότσλαβ την Πρωτοχρονιά δε θα μπορώ να μπω?
Εχω ακούσει και εγώ οτι οι Σλάβες πηδιούνται αβέρτα την πρώτη μέρα του έτους για να πάει καλά η χρονιά.Είναι να έχεις τύχη πρέπει να γίνεται χαμός στα κλαμπ.

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.624
Πόντοι
506
Καλησπέρα και χρόνια πολλά και σ αυτό το θρεντ :)
Κμαν αυτό που γράφεις παραπάνω ότι περνάς ένα χαρτονόμισμα για να κλείσει η δουλειά μου φαίνεται κάπως υπερβολικό..σκέφτομαι αν αυτο εφαρμοζόταν Ελλάδα τι θα γινόταν :think:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Καλησπέρα και χρόνια πολλά και σ αυτό το θρεντ :)
Κμαν αυτό που γράφεις παραπάνω ότι περνάς ένα χαρτονόμισμα για να κλείσει η δουλειά μου φαίνεται κάπως υπερβολικό..σκέφτομαι αν αυτο εφαρμοζόταν Ελλάδα τι θα γινόταν :think:

Δεν αποκλείω να γίνεται και Ελλάδα σε τίποτα χώρους όπως μπουζούκια αλλά σίγουρα θα γίνεται πιο διακριτικά.Γενικά στις Πολωνέζες αρέσει πολύ το ρευστό τα χρήματα όχι τόσο τα αντικείμενα.Πιστεύουν οτι ξέρουν να ξοδέψουν τα χρήματα καλύτερα από εσένα.
Θυμάμαι μία άλλη μικρή στο κλαμπ που χόρευε τελείως ξέκωλα της λέω σου αρέσουν τα στρινγκς και τα koronkowy εσώρουχα?Πάρα πολύ μου λέει.
Τώρα έχεις ωραίο τη ρωτάω?Οχι,μου λέει δεν έχω λεφτά.
-Για να δω λέω.
Οπότε ανοίγει τα πόδια της και μου δείχνει ένα διαφανές κυλοτάκι φαίνονταν όλα μιλάμε.Να κοίτα πώς είναι μου λέει απογοητευμένη.
-Α λέω δεν είναι καλό,θα πάμε αύριο να ψωνίσεις ωραία εσώρουχα.
-Πάρε με τηλέφωνο αύριο μου λέει.

Γενικά το βασικό με τις Πολωνέζες είναι να έχουν κίνητρο να σε ξαναδούν.Γιατί φασώνονται με πολλούς κάθε νύχτα και με άλλον σιγά μην έχουν όρεξη να τους συναντήσουν ξανά.Αμα όμως ξέρουν οτι τις συμφέρει έρχονται.
Φυσικά άμα είσαι κάτω από 35 δεν τα χρειάζεσαι αυτά γιατί μπορεί να σε γουστάρουν έτσι κι αλλιώς και να θέλουν να σε ξαναδούν.
Καλά πάντως που υπάρχουν οι Σλάβες αλλιώς θα ήταν πολύ μα πολύ σκατά.Δεν αντέχεται η Γερμανία.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Και με τις Τσέχες δεν είναι διαφορετικά τα πράγματα.Θυμάμαι 10 χρόνια πριν κυκλοφορούσαν στην Τσεχία καμιά εικοσαριά εβδομαδιαία περιοδικά όπου γκόμενες από όλη τη χώρα έβαζαν γυμνές φωτό έναντι 10 ευρώ για κάθε φωτό.Μιλάμε τα περιοδικά ήταν γεμάτα από μουνιά δεκαοχτάχρονων και εικοσάχρονων από χωριά μικρές πόλεις κτλ με τα ονόματά τους.Φανταστείτε να γινόταν αυτό στην Ελλάδα.Να έβλεπε ο άλλος το μουνί της γειτόνισσας στο περιοδικό.Αλλά στην Τσεχία στα αρχίδια τους.
Τέτοια πορνοπεριοδικά δεν κυκλοφορούνε Πολωνία ούτε υπάρχουν σάιτ όπως αυτό όπου οι Τσέχες τα πετάνε για να σε καυλώσουνε και να πεις τη γνώμη σου.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Kman πως ειναι Deutschland τωρα τις γιορτες?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ νέκρα όλα κλειστά.Θα έρθω σίγουρα Πολωνία την παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom