Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 901K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
με τις φωτο απο το ταμπλετ μας τα χαλασε λιγο ομως... :rolleyes:

Κοίτα τώρα έχουμε ξαναδώσει ραντεβού όταν συναντηθούμε θα πάει σεξ shop για να αγοράσει kozacky,wibratory και θα γίνει μετά της ανωμαλίας.Οπότε δεν παίζει να την ξαναφήσω να σβήσει τις φωτό.Πρώτη φορά είδα γκόμενα να κάνει gluboke garlo(βαθύ λαρύγγι) με δική της πρωτοβουλία.Κάποια στιγμή μου έβαλε το χέρι στο λαιμό της για να τον σφίξω.Σχεδόν πνιγόταν με τον πούτσο.Γενικά απίστευτα πορν σκηνικά οι Πολωνέζες είναι οι πιο kinky γκόμενες που μπορεί κανείς να φανταστεί.Η πλάκα είναι οτι μέχρι τον Ιούλιο έμενε κανονικά με τον άντρα της.

Επίσης παρατήρησα οτι σε πάρα πολλές αρέσουν τα σκαμπίλια στα πισινά,τα χαστούκια,να τους τραβάς τα μαλλιά να χύνεις στον κώλο τους κτλ.Γενικά οτι είναι submissive.Εχουν μαύρη λατρεία για το uleglosc.Οι Τσέχες πάλι είναι φοβερές exhibionists είδα και έπαθα να τις πείσω να μη βγαίνουν με το μουνί σε κοινή θέα στο μπαλκόνι στην Ελλάδα ή οτι δεν πρέπει να κυκλοφορούν μπροστά σε ξένους με το στρινγκ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αυτό το πιστεύω και το έχω εμπαιδώσει !Γενικώς οι Πολωνέζες δεν είναι γυναίκες για εμάς!Μόνο όσο μας δίνουν μια πρόσκαιρη χαρά αξίζουν..Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου σε Φούλ σχέςη με μια Πολωνέζα..´Εχω δοκιμάσει εξαλου κι έχει αποτύχει 2 φορές!
(Φίλε Cool μην τα βάψεις μαύρα μετα απο αυτό το πόστ, όχι ότι είναι ελλεηνίδες αλλά δεν κάνουν για εμάς..Έχεις ασχοληθεί με Ουκρανίδες απο Κίεβο που μένουν στην δεξιά πλευρά;Ίσως εκει  βρεις αυτό που ψάχνεις)

Για σταθερές γκόμενες χωρίς υστερίες οι Τσέχες δεν παίζονται.Αλλά κάποια στιγμή θα βγει η τρέλλα και εκεί.Απλά οι Πολωνέζες παραείναι Σλάβες.Κλαίνε στο τηλέφωνο,κάνουν αντιφατικά πράγματα και πάντα τις χειρότερες και πιο τρελλές επιλογές.Παρ όλα αυτά αν σου αρέσει ο χαβαλές κάνουν για σχέση απλά λες συνέχεια αστεία κάνεις χαβαλέ λένε και αυτές αστεία,χουφτώνεις κτλ.Για τους Πολωνούς Πολωνέζα σημαίνει μόνο σεξ και καλό φαί,το matka Polka ανήκει πιο πολύ στο παρελθόν.Αλλά όταν υπάρχει το φοβερό πολωνικό τσιμπούκι η σχέση δεν μπορεί παρά να είναι επιτυχημένη.

Γενικά στις Πολωνέζες αρέσει το μαύρο χιούμορ ενώ στις Ουκρανέζες τα απλά αστεία και οι φάρσες.Στις Τσέχες αρέσει το πολύ μαύρο χιούμορ.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Για σταθερές γκόμενες χωρίς υστερίες οι Τσέχες δεν παίζονται.Αλλά κάποια στιγμή θα βγει η τρέλλα και εκεί.Απλά οι Πολωνέζες παραείναι Σλάβες.Κλαίνε στο τηλέφωνο,κάνουν αντιφατικά πράγματα και πάντα τις χειρότερες και πιο τρελλές επιλογές.Παρ όλα αυτά αν σου αρέσει ο χαβαλές κάνουν για σχέση απλά λες συνέχεια αστεία κάνεις χαβαλέ λένε και αυτές αστεία,χουφτώνεις κτλ.Για τους Πολωνούς Πολωνέζα σημαίνει μόνο σεξ και καλό φαί,το matka Polka ανήκει πιο πολύ στο παρελθόν.Αλλά όταν υπάρχει το φοβερό πολωνικό τσιμπούκι η σχέση δεν μπορεί παρά να είναι επιτυχημένη.

Γενικά στις Πολωνέζες αρέσει το μαύρο χιούμορ ενώ στις Ουκρανέζες τα απλά αστεία και οι φάρσες.Στις Τσέχες αρέσει το πολύ μαύρο χιούμορ.
Μαυρο χιούμορ????Παράδειγμα?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μαυρο χιούμορ????Παράδειγμα?

Για παράδειγμα λες:Κορίτσια δεν αντέχω καθόλου στη Γερμανία.Οι γυναίκες εδώ είναι σκέτη τραγωδία.
-Χα,χα,χα.Το ξέρουμε.
-Ναι,όλες μοιάζουν με άντρες έχουν βαθιές φωνές και αφήνουν γενειάδα.Δεν ξέρω αν είδατε τη eurovision.
-Αλήθεια?Α,χα,χα.Μόνο οι Πολωνέζες είναι ωραίες.
-Το ξέρω για αυτό έρχομαι.
-Ολοι αυτό λένε.
-Polskie dziewczyny maja duzo witaminy.(οι Πολωνέζες έχουν πολλές βιταμίνες).
-Χα,χα,χα.Duzo witaminy.
-Δεν αντέχω την κατάσταση στη Γερμανία.Και τρομερά άσχημες.
-Οι Ελληνίδες όμως είναι ωραίες.
-Ναι,αλλά κοιτάνε μόνο τα λεφτά.Είναι πολύ materialistki.
-Και οι Πολωνέζες κοιτάνε τα λεφτά.
-Ναι,αλλά είναι καλύτερες.
-Πρέπει να βρεις Πολωνέζα κοπέλα.
-Εχεις δίκιο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Παράδειγμα χιούμορ που αρέσει στις Τσέχες.
Την τρίτη φορά έρχεται με ελικόπτερο ο τύπος και αδειάζει τις βόμβες πάνω στον αρκούδο.Ο αρκούδος γίνεται χίλια κομμάτια.Ο τύπος πάει να τον επιθεωρήσει και όταν γυρίζει την πλάτη νιώθει ξανά το χέρι του αρκούδου στον ώμο του.Να σου πω κάτι λέει ο αρκούδος.Τελικά νομίζω δεν έρχεσαι για το κυνήγι.Για το γαμήσι έρχεσαι.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Για παράδειγμα λες:Κορίτσια δεν αντέχω καθόλου στη Γερμανία.Οι γυναίκες εδώ είναι σκέτη τραγωδία.
-Χα,χα,χα.Το ξέρουμε.
-Ναι,όλες μοιάζουν με άντρες έχουν βαθιές φωνές και αφήνουν γενειάδα.Δεν ξέρω αν είδατε τη eurovision.
-Αλήθεια?Α,χα,χα.Μόνο οι Πολωνέζες είναι ωραίες.
-Το ξέρω για αυτό έρχομαι.
-Ολοι αυτό λένε.
-Polskie dziewczyny maja duzo witaminy.(οι Πολωνέζες έχουν πολλές βιταμίνες).
-Χα,χα,χα.Duzo witaminy.
-Δεν αντέχω την κατάσταση στη Γερμανία.Και τρομερά άσχημες.
-Οι Ελληνίδες όμως είναι ωραίες.
-Ναι,αλλά κοιτάνε μόνο τα λεφτά.Είναι πολύ materialistki.
-Και οι Πολωνέζες κοιτάνε τα λεφτά.
-Ναι,αλλά είναι καλύτερες.
-Πρέπει να βρεις Πολωνέζα κοπέλα.
-Εχεις δίκιο.
αυτοί είναι νορμάλ διάλογοι πρώτης επαφής !Το χιούμορ που είναι ?Και μάλιστα το μαυρο?Στη Τσέχα τη θα έλεγες;

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Παράδειγμα χιούμορ που αρέσει στις Τσέχες.
Την τρίτη φορά έρχεται με ελικόπτερο ο τύπος και αδειάζει τις βόμβες πάνω στον αρκούδο.Ο αρκούδος γίνεται χίλια κομμάτια.Ο τύπος πάει να τον επιθεωρήσει και όταν γυρίζει την πλάτη νιώθει ξανά το χέρι του αρκούδου στον ώμο του.Να σου πω κάτι λέει ο αρκούδος.Τελικά νομίζω δεν έρχεσαι για το κυνήγι.Για το γαμήσι έρχεσαι.
:rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
αυτοί είναι νορμάλ διάλογοι πρώτης επαφής !Το χιούμορ που είναι ?Και μάλιστα το μαυρο?Στη Τσέχα τη θα έλεγες;

Το μαύρο χιούμορ είναι ας πούμε.
Τα χρόνια του κομμουνισμού πολλές Πολωνέζες ψάρευαν Δυτικούς όταν επισκέπτονταν τη χώρα.Μόλις τους έβλεπαν να κυκλοφορούν τη νύχτα τους πλησίαζαν σήκωναν το φόρεμα και τους ρώταγαν:cheesy:o you want to see Warsaw by night?

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Το μαύρο χιούμορ είναι ας πούμε.
Τα χρόνια του κομμουνισμού πολλές Πολωνέζες ψάρευαν Δυτικούς όταν επισκέπτονταν τη χώρα.Μόλις τους έβλεπαν να κυκλοφορούν τη νύχτα τους πλησίαζαν σήκωναν το φόρεμα και τους ρώταγαν:cheesy:o you want to see Warsaw by night?
Αυτό είναι Ρόζ χιούμορ!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Στυλ που αρέσει στις Τσέχες.
Ενας τύπος βλέπει έναν άλλο να κάνει ωτοστόπ και σταματάει το αυτοκίνητο.Ο άλλος είναι τελείως γυμνός.Δεν μπορείς να φανταστείς τι μου έτυχε του λέει ο άλλος.Εκανα ωτοστόπ με πήραν 3 τύποι στο αμάξι και μετά με έγδυσαν και με γάμησαν.Ναι,αλήθεια με γάμησαν το καταλαβαίνεις.Και τώρα είμαι εδώ χωρίς ρούχα.-Φαίνεται φίλε μου πως σήμερα είναι η τυχερή σου μέρα του λέει ο άλλος και αρχίζει να ξεκουμπώνει το παντελόνι του.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αυτό είναι Ρόζ χιούμορ!!!

Γενικά πολλά αστεία που λένε δεν καταλαβαίνεις καν οτι είναι αστεία.Τους αρέσει να λένε τα πράγματα όπως είναι για πλάκα.Αλλά όταν πιάνει πραγματικά έχουν πολλή πλάκα μπορείς να ξεραθείς στο γέλιο με αυτά που λένε οι Πολωνέζες είναι αστείρευτη πηγή.Λες δεν είναι δυνατό να το άκουσα αυτό.Αλλά οι πιο πολλοί ξένοι δεν τα παίρνουν για αστεία.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Παράδειγμα τσεχικού χιούμορ είχα δει στην ταινία Pasti,Pasti,Pasticky που σκηνοθέτησε μια Τσέχα όπου σε κάποια φάση μετά από κάτι σουρεαλιστικά σενάρια ένας υπουργός,ένας δημοσιογράφος και ένας άλλος φιλοξενούνται από κάποια τύπισσα όταν το αυτοκίνητό τους χαλάει στη μέση του δρόμου.Τελικά τη βιάζουν και αυτή την άλλη μέρα προσποιείται οτι δε θυμάται τίποτα.Τους φτιάχνει και πρωινό που το τρώνε ευχαρίστως.Εχει όμως ρίξει υπνωτικό και όταν κοιμούνται τους κόβει τα πουλιά και τα βάζει στο ψυγείο.Την άλλη μέρα οι τύποι ξυπνάνε και αρχίζουν να ψάχνουν τα πουλιά τους.Ο υπουργός βρίσκει ένα στην κατάψυξη και λέει αυτό παιδιά είναι το δικό μου γιατί είναι το πιο μεγάλο.
Ακολουθούν άλλα τρελλά σκηνικά(στο τέλος ο υπουργός έχει τον πούτσο του στο ψυγείο και την τελευταία μέρα πριν τη μεταμόσχευση η γυναίκα του τον χλαπακιάζει νομίζοντας πως πρόκειται για εκλεκτό μεζέ)
Γενικά αυτό είναι κάπως το τσεχικό στυλ.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Πολύ βροχή ασταμάτητη 3 μέρες τώρα και ερημώσαν όλα λόγω χριστουγγένων!!!Οικογενειακά γεύματα και στιγμές κατάνυξης:)

Πλέον με δεσμό με την σερβίδα που γνώρισα εδώ ρομαντικό δείπνο και έρωτας χεράκι μέχρι αρχές Ιαουναρίου. Μετα στην ελλαδίτσα μας και επιστροφή στις Πολωνέζες με το καλό αρχές Μαρτίου!!

Καλά χριστούγεννα συναγωνιστές!!

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Χρονια πολλα σε ολους τους συναγωνιστες του πολωνεζικου μουνιου!!!
Μιας και ειναι διπλανη χωρα στην αγαπημενη μου ουκρανια λεω να την τιμησω και εγω!)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πολύ βροχή ασταμάτητη 3 μέρες τώρα και ερημώσαν όλα λόγω χριστουγγένων!!!Οικογενειακά γεύματα και στιγμές κατάνυξης:)

Πλέον με δεσμό με την σερβίδα που γνώρισα εδώ ρομαντικό δείπνο και έρωτας χεράκι μέχρι αρχές Ιαουναρίου. Μετα στην ελλαδίτσα μας και επιστροφή στις Πολωνέζες με το καλό αρχές Μαρτίου!!

Καλά χριστούγεννα συναγωνιστές!!

Τελικά όσο και να γυρίζεις στην Πολωνία καταλήγεις στο τέλος.Θα έρθω και εγώ Πρωτοχρονιά να δούμε το σκηνικό πολλές Σλάβες υποτίθεται οτι ψάχνουν για γαμιάδες αυτή τη μέρα.

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.881
Πόντοι
34.478
Τελικά όσο και να γυρίζεις στην Πολωνία καταλήγεις στο τέλος.Θα έρθω και εγώ Πρωτοχρονιά να δούμε το σκηνικό πολλές Σλάβες υποτίθεται οτι ψάχνουν για γαμιάδες αυτή τη μέρα.
τελικα με το μπουρου μπουρου ξεχασα να σε ρωτησω το βασικο. ποσα σκας  για να τσιμπησει πολωνη στα κλαμπ; ποσα η κοπελα΄ποσα τα κερασματα; ποσα τα δικα σου για να κανεις κεφαλι.
και μην μου απαντησεις εξαρτατε την περιπτωση, εναν μεσο ορο θελω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom