Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 897K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ta trena einai akriba sthn germania..
berlin munchen 500km μπορει να κοστιζει 80ε κανονικη θεση

Ναι,συτός νομίζει οτι είναι σαν τις ρωσικές ατμομηχανές που πάνε με 70 χλμ την ώρα.Η Γερμανία έχει φοβερό σιδηροδρομικό δίκτυο αλλά κοστίζει πολύ.Το ίδιο τραίνο στην Πολωνία πάει με μισή ταχύτητα.Παλιά ήταν ακόμα χειρότερα θυμάμαι ήθελες 4 ώρες από Κατοβίτσε για Βρότσλαβ κάτι τραγικά πράγματα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ta trena einai akriba sthn germania..berlin munchen 500kmμορει να κοστιζει 80ε κανονικη θεση
και είναι και δεν είναι...Μπορεί να πάρεις εισητήρια Σαββατοκύριακου που ταξιδεύουν 4 άτομα με τα λεφτά που λές πήγαινε έλα...δεν ξέρω βέβαια αν έχει αλλάξει το σύστημα!Αλλά στη Γερμανία δεν είναι ντροπή να ταξιδεύεις με τραίνο!Πολύς καλός κόσμος και πλούσιοι Γερμανοί παίρνουν το τραινο για να πάνε όπου θέλουν!Το αυτοκίνητο στη Γερμανία αν μένεις σε πόλη είναι αχρείαστο και πολύ ακριβό στη συντήρηση!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
και είναι και δεν είναι...Μπορεί να πάρεις εισητήρια Σαββατοκύριακου που ταξιδεύουν 4 άτομα με τα λεφτά που λές πήγαινε έλα...δεν ξέρω βέβαια αν έχει αλλάξει το σύστημα!Αλλά στη Γερμανία δεν είναι ντροπή να ταξιδεύεις με τραίνο!Πολύς καλός κόσμος και πλούσιοι Γερμανοί παίρνουν το τραινο για να πάνε όπου θέλουν!Το αυτοκίνητο στη Γερμανία αν μένεις σε πόλη είναι αχρείαστο και πολύ ακριβό στη συντήρηση!

Εχω πάει Πολωνία με αυτοκίνητο κοστίζει φτηνότερα αλλά κάνεις πιο πολλή ώρα αν έχει κίνηση.Αλλά για μικρές πόλεις Πολωνία είναικαλύτερα αυτοκίνητο τα τρένα είναι τραγικά εκτός από το πλεονέκτημα οτι χτυπάς γκομενάκια στο τρένο είναι φουλ στις επαρχιώτισσες.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ta trena einai akriba sthn germania..berlin munchen 500kmμορει να κοστιζει 80ε κανονικη θεση
Αλλο 80 Ευρω και αλλο 200 Ευρω εχει μεγαλη διαφορα!.
 Να και αλλο ενα παραδηγμα το τρένο απο Μόναχο-Βερολίνο αποσταση 584 χλμ. και κανει 9.20 λεπτα  :think:.
 Οσο για την τιμη εισητηριου βλεπεται ποια ειναι βρισκεις και με 39 Ευρω αν ψαξεις.Αν και η συνηθισμενη τιμη ειναι 80 οπως ειπες.
 Τα ξερω πολυ καλα γιατι ταξιδεψα με τραινο το φεβρουαριο απο το Αμβούργο στο Βερολίνο και έκανε κατι λιγοτερο απο τεσσερις ωρες το τραινο.
 Το GPS μου σε μια ευθεια εγραψε μόνο 110 χλμ. συνηθως πηγαινε με 80-95.
 Εγω σας το εχω πει και καθε μέρα επαληθευομαι ο Βλάκμαν εχει να παει Πολωνία καμια 10αρια χρόνια.Και ο Σκυλοχάλιας ελεγε οτι πηγε σε γάμο μεγιστάνα  και ειδατε την αληθεια ποια ηταν :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 Οσο για τα ξενοδοχεια που λεει ο Βλάκμαν οτι παει πρεπει να ειναι πολυ μαλακας αν πηγαινει σε ξενοδοχεια να μενει  :jerking: Παρτε και μια συμβουλη απο ενα Πορνομεταναστη με 22 χρόνια πειρα: Κοιτάτε να μένετε πάντα σε ενοικιαζόμενα δωμάτια,πολύ λίγες γκόμενες θα δεχτούν να πάνε σε δωμάτιο ξενοδοχείου ειδηκά στις μικρές πόλεις!

Συνημμένα

• munhen-berlin.png
    munhen-berlin.png
    114,7 KB · Εμφανίσεις: 27
  • gamos skylohara.jpg
    gamos skylohara.jpg
    127,6 KB · Εμφανίσεις: 36

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.660
Πόντοι
266
Φίλε cool τη δικιά μου την γνώρισα στη δουλειά μου!Την τριάδα του Εράσμους πριν περίπου 4 χρόνια την είχαμε στη παρέα ένα χειμώνα και μετά απο μήνες επέλεξαν με ποιους θα γαμηθουν(πλην ίσως κάποιων αρπαχτών σε ένα λάτιν μαυράδικου)Κάναν ζωάρα πάντως εδω!Οσο για την Ελληνική φιλολογία που μάθαιναν καλύτερα να μην άνοιγαν το στόμα τους για να πούν τίποτα για Ελλάδα διότι θα ήταν αρνητικό!
Η δικιά μου ήταν πιο φίλελληνίδα και μάλιστα είχε και Ελληνίδες φίλες και έχει γυρίσει όλη την Ελλάδα!Μου έκανε δωράκια και μου έρραφε ...ποιήματα...ενώ είχε κάνει εργασία για κάποιο αρχαιοελληνικό θέμα που το χρησιμοποιεί το Πανέιστήμιο της για διδασκαλία ..Αλλά μετά άρχισε να ζητάει σοβαρή σχέση και εγώ δεν ήμουν για τέτοια....Αλλά όπως και να έχει δύσκολο να δω μια Πολωνέζα όπως μια ...Μοσχοβίτησα !!!

Γιατι ειχαν να πουν κατι αρνητικο; Δεν ειναι παραδοξο να σπουδαζεις ελληνικη φιλολογια, και να εχεις να πεις κατι αρνητικο για την ελλαδα;
Δηλαδη ρε γαμωτο, αν δεν το αγαπας αυτο που κανεις, γιατι το κανεις;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Να ρε βλάκα οι τιμές για να πας και να γυρίσεις από Στουττγκάρδη σε Πόζναν με το τρένο.Βλέπεις τι λέει?329 ευρώ.

MNRpXh.jpg

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Να ρε βλάκα οι τιμές για να πας και να γυρίσεις από Στουττγκάρδη σε Πόζναν με το τρένο.Βλέπεις τι λέει?320 ευρώ.

Κενό ερχεται το Λινκ εγω απο Αμβουργο τότε με 21 Ευρω πηγα Βερολινο και μπορουσα να βρω και φτηνοτερο αν το εψαχνα παντος πρεπει να εισαι πολυ κακομοιρης κοντευεις 50 ετων ειμαστε στον 21ο αιωνα και να μην εχεις ενα αμάξι και να πηγαίνεις με το τραίνο  :jerking:Και να μας το παιζεις και μάγκας  :jerking:Μιά ακόμα συμβουλή: Το αμάξι είναι τρομερό όπλο γιά το καμάκι όσο καλήτερο έχετε τόσο το καλήτερο.Αν έχεις καλό αμάξι οι γκόμενες απο μόνες τους ζητάνε να κάτσουνε να της πας
  Μετα μου λες γιατι σε κοιτανε ετσι με λυπιση οι Γερμανοι  :2funny:  Μ'αρεσει που θελεις και να γαμίσεις κιόλας  :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Γιατι ειχαν να πουν κατι αρνητικο; Δεν ειναι παραδοξο να σπουδαζεις ελληνικη φιλολογια, και να εχεις να πεις κατι αρνητικο για την ελλαδα;
Δηλαδη ρε γαμωτο, αν δεν το αγαπας αυτο που κανεις, γιατι το κανεις;
Οι χαζό βιόλες το βλέπαν ως ουδέτερες!Και την βρίσκανε να υποτιμούν την Ελλάδα λίγο η πολύ!Αυτή μάλιστα που τα είχε με τον Πατρινό ήταν πολύ σπαστική !Όταν ήθελε να μας την σπάςει έλεγε ότι οι αρχαίοι Έλληνες ήταν ξανθοί και δεν έχουν σχέση με τους τωρινούς :jerking:! Ούτε κάν στα χαρακτηριστικά ...Εμένα δεν με πήγαινε γιατι την Ρώταγα αν ο Περικλής και ο Θεμιστοκλής ήταν ξανθοί και τις έδειχνα τις μύτες  όλων των Ελλήνων γύρω που ήταν μεγάλες όπως των αρχαίων Ελλήνων..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οι χαζό βιόλες το βλέπαν ως ουδέτερες!Και την βρίσκανε να υποτιμούν την Ελλάδα λίγο η πολύ!Αυτή μάλιστα που τα είχε με τον Πατρινό ήταν πολύ σπαστική !Όταν ήθελε να μας την σπάςει έλεγε ότι οι αρχαίοι Έλληνες ήταν ξανθοί και δεν έχουν σχέση με τους τωρινούς :jerking:! Ούτε κάν στα χαρακτηριστικά ...Εμένα δεν με πήγαινε γιατι την Ρώταγα αν ο Περικλής και ο Θεμιστοκλής ήταν ξανθοί και τις έδειχνα τις μύτες  όλων των Ελλήνων γύρω που ήταν μεγάλες όπως των αρχαίων Ελλήνων..

Εδώ ρε φίλε ένας Πολωνός ταξιτζής μου είπε δε μοιάζεις με Ελληνα.Του λέω γιατί?Γιατί μου λέει οι Ελληνες μοιάζουν με εμένα έχουν πηγούνι σαν το δικό μου.Του λέω όχι ρε δεν είναι έτσι δε μοιάζουν οι Ελληνες με εσένα.Δεν ξέρω έχουν πολύ περίεργα στρεότυπα για τους Ελληνες πολλές πιστεύουν οτι οι Ελληνες είναι αυριδεροί σαν κατράμι επειδή μια γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια στην Πολωνία ήταν έτσι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Θυμαμαι ρε τυπε που μου ειχες πει οτι Τσεχια περασες καλυτερα και Πολωνια ψιλοσπαστηκες
( ειδικα στις νοτιες πολεις, Κρακοβια , Κατοβιτσε), για αυτο σου ελεγα την αλλη φορα.
Αν ερθεις θα βγουμε και εδω και θα κοιταξω μηπως παμε καμια βολτα καμια Σλοβακια και να συγκρινουμε μαζι. Θα σου γνωρισω και γνωστες μου κλπ, ισως πορνιασουμε κιολας :grin:

Τώρα έψησα μια Σλοβάκα μοντέλα που γνώρισα στο αεροδρόμιο να επισκεφτούμε το Μόναχο το Σαββατοκύριακο μαζί.Γενικά φαίνεται να ταξιδεύει μαζί με φίλες της μοντέλες σε διάφορα σημεία βλέπω κάτι φωτό τους σε γιωτ στην Ισπανία και στη Σαρδηνία με κάτι τύπους πώς περνάνε έτσι οι πούστηδες.Ειδικά ένας φαίνεται μεγάλος γαμιάς φιλοξενεί συνέχεια μοντέλες στο γιωτ.
Για γνώστες του είδους πόσο περίπου πάει το μαλλί με Σλοβάκες μοντέλες?Γιατί αν η Πολωνή χωριάτα μου έφαγε 150 δε θέλω να φανταστώ τώρα τι θα γίνει.Αλλά αξίζει τον κόπο είναι μούναρος.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Οι χαζό βιόλες το βλέπαν ως ουδέτερες!Και την βρίσκανε να υποτιμούν την Ελλάδα λίγο η πολύ!Αυτή μάλιστα που τα είχε με τον Πατρινό ήταν πολύ σπαστική !Όταν ήθελε να μας την σπάςει έλεγε ότι οι αρχαίοι Έλληνες ήταν ξανθοί και δεν έχουν σχέση με τους τωρινούς :jerking:! Ούτε κάν στα χαρακτηριστικά ...Εμένα δεν με πήγαινε γιατι την Ρώταγα αν ο Περικλής και ο Θεμιστοκλής ήταν ξανθοί και τις εδειχνα τις μύτες  όλων των Ελλήνων γύρω που ήταν μεγάλες όπως των αρχαίων Ελλήνων..

Eλα ρε τωρα που θα υποτιμησουν και την Ελλαδα. Ας το κανει καμια μπροστα μου και θα την βαλω στη θεση της σε μισο λεπτο. Ενταξει , ειπαμε, αναπτυχθηκαν, εχουν επενδυσεις το να το αλλο, αλλα οχι μη το παραχεσουμε κιολας. Οχι και να μας υποτιμουν οι σλαβοι. Οταν εμεις ειχαμε παει και ερχομασταν και ξαναπηγαμε και ξαναρθαμε, αυτοι ακομη πηγαινουν.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Τώρα έψησα μια Σλοβάκα μοντέλα που γνώρισα στο αεροδρόμιο να επισκεφτούμε το Μόναχο το Σαββατοκύριακο μαζί.Γενικά φαίνεται να ταξιδεύει μαζί με φίλες της μοντέλες σε διάφορα σημεία βλέπω κάτι φωτό τους σε γιωτ στην Ισπανία και στη Σαρδηνία με κάτι τύπους πώς περνάνε έτσι οι πούστηδες.Ειδικά ένας φαίνεται μεγάλος γαμιάς φιλοξενεί συνέχεια μοντέλες στο γιωτ.
Για γνώστες του είδους πόσο περίπου πάει το μαλλί με Σλοβάκες μοντέλες?Γιατί αν η Πολωνή χωριάτα μου έφαγε 150 δε θέλω να φανταστώ τώρα τι θα γίνει.Αλλά αξίζει τον κόπο είναι μούναρος.

Σλοβακια δε ξερω αλλα με την πρωτη ευκαιρια σκοπευω να σκασω διερευνητικα για αρχη. Απο εδω που ειμαι πιο ευκολα παω Σλοβακια παρα σε αλλα μερη της Πολωνιας

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Σλοβακια δε ξερω αλλα με την πρωτη ευκαιρια σκοπευω να σκασω διερευνητικα για αρχη. Απο εδω που ειμαι πιο ευκολα παω Σλοβακια παρα σε αλλα μερη της Πολωνιας

Εχω πάει αρκετές φορές Σλοβακία αλλά δε μου άρεσε.Να σκεφτείς οτι κατηγορούσαν τις Τσέχες για μεγάλες πουτάνες που κοιμόνταν με όλους και τους Τσέχους για άπιστους άντρες που τις πηδούσαν όλες χωρίς δεσμεύσεις.Εμείς λέγανε είμαστε ρομαντικές.Πολλά ραντεβού με μέτρια κατάληξη πολύ flakey γκόμενες.Προτιμώ με τα 1000 Τσέχες Πολωνές που ό,τι πουν το κάνουνε.
Τώρα όμως αυτή ήταν εξαιρετικά φιλική και ανοιχτή σχεδόν τέλεια.Πρέπει να έχει συνηθίσει πολύ με άντρες.Φοβερό να βλέπεις τέτοιο μούνο να είναι τόσο προσιτός να μην έχει κενά στη συζήτηση και να σε διευκολύνει.Αλλά έχω κενό σχετικά με τις Σλοβάκες και αυτή μου είπε οτι δεν της αρέσει η τσεχική νοοτροπία και δεν τα πάει καλά με τους Τσέχους ενώ μένει εκεί.
Φαίνεται να γουστάρουν μεσογειακούς τύπους αλλά όχι τόσο βαλκανικό καυλί όπως οι Πολωνέζες.
Εχω γνωρίσει και ένα ΜΙΛΦέτο στο Πλζεν που φαίνεται ξηγημένο.Το καλό με τις Τσέχες είναι οτι είναι σωστές και σταθερές δεν κάνουν τις μαλακίες των Πολωνέζεων ούτε έχουν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα.Αλλά έχουν γερμανοποιηθεί πολύ πλέον.
Μάλλον θα τσεχίσω για λίγες μέρες πριν το Μόναχο εκτός αν πάω Czestochowa όπου με περιμένει μια Πολωνέζα για τρελλά bdsm.Είναι δύσκολη η ζωή για Βαλκάνιους τελικά.

Ανακάλυψα και ένα πολωνικό site για σεξ και σπονσοριλίκια με χιλιάδες γκόμενες.Ακόμα και παντρεμένες μπαίνουν με καλυμμένο πρόσωπο.Τι γίνεται εκεί χαμός.Αλλά δε συγκρίνεται με τα κλαμπ.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Kman κοιτα διαλογος με πολωνη τωρα αυτη τη στιγμη

εγω: na kawe i moze byc idzemy na zakupy razem?
Αnia: Hehe i myslisz że coś kupimy razem
εγω: więc ... pomysłe

:grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Kman κοιτα διαλογος με πολωνη τωρα αυτη τη στιγμη

εγω: na kawe i moze byc idzemy na zakupy razem?
Αnia: Hehe i myslisz że coś kupimy razem
εγω: więc ... pomysłe

:grin:

Χα,χα βλέπω μου κλέβεις τις ατάκες.Ρώτα lubisz kosmetyki,bieliznu?Podobaja ciebie sukienki?Συνήθως όλες τρελαίνονται για bielizna και kosmetyki.Πολλές γουστάρουν boty και szpilki.Πες chce dac ciebie podarunek dla Wesely i Nowy God kochanie.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Χα,χα βλέπω μου κλέβεις τις ατάκες.Ρώτα lubisz kosmetyki,bieliznu?Podobaja ciebie sukienki?

Xαχαχα ναι ρωτησα λεει δεν εχει κατι συγκεκριμενο. Μιλαω και με μια αλλη ηταν στο Ποζναν χθες, την καλεσα στην Κρακοβια και τρελαθηλε

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Xαχαχα ναι ρωτησα λεει δεν εχει κατι συγκεκριμενο. Μιλαω και με μια αλλη ηταν στο Ποζναν χθες, την καλεσα στην Κρακοβια και τρελαθηλε

Ρώτα lubisz stringy albo koronkowy?Podoba ciebie wiec srebro albo zloto?Bardzo lubie jak Polki wygladaji u was bardzo ladna moda.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ναι αλλα κ με αεροπλανο τα ιδια κ πιο λιγα εχει?γιατι τρενο?
Γιατί ειναι  :jerking:  :2funny:Ειναι σα να λεει ειμαι θύμα  :2funny:Ειδες το τελευταιο που έγραψε για το φωτομοντέλο απο τη Σλοβακία  :jerking: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Γιατί ειναι  :jerking:  :2funny:Ειναι σα να λεει ειμαι θύμα  :2funny:Ειδες το τελευταιο που έγραψε για το φωτομοντέλο απο τη Σλοβακία  :jerking: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ναι,ενώ εσύ γαμάς τα μοντέλα τζάμπα.Ασε τώρα ρε συ.Ειδικά για Ρωσία.Δεν υπάρχουν πιο ακριβές γκόμενες στα τρώνε με την ταχύτητα του φωτός.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom