Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 898K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Περίμενε και εσύ να σου απαντήσει :thefinge: όσο περιμένω και εγώ να βάλει κανονικές φωτο με γκόμενες και τα μοντέλα που γαμάει :tooth:
Τάσο αν δεν ξερεις για την Πολωνία μην γραφεις.Ο Βλάκμαν οτι λεει το αποδικνυει!Ειπε οτι οι Πολωνεζες τρελενονται για μαυρους.Παρε και την αποδειξη  :2funny: ς Πολωνεζες με μαυρο  :2funny: Κοιτα πως γουσταρουνε!

Αυτα για να μην βγαινει ο καθε ασχετος να λεει οτι  :jerking: θέλει. Τάσο δες στην αρχη μιλάνε Πολωνικά  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αυτο που εχει ο Βλάκμαν λεγεται παραλήρημα οι περισσοτεροι Σχιζοφρενεις το εχουν αυτο,ακούνε φωνές που δεν υπάρχουν  ετσι κ'ο Βλάκμαν στο βιντεο που ειχε βάλει ακουσε στην αρχή να μιλάνε Πολωνικά :2funny:  Ολοι ομως οσοι ειδαμε το βιντεάκι δεν ακουσαμε πουθενα να μιλανε Πολωνικα  :think:.
  Κατι παρομοιο συμβαινει με της ιστοριες που γραφει ειναι απο τη φαντασία του!Γ'αυτο και αποφευγει να συναντιθει με καποιον απο τα παιδια του σα'ι'τ στην Πολωνια γιατι απλουστατα δεν πηγαινει εκει.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τι θες τώρα;Να δείχνω φωτό από τα εισιτήρια για Πόζαν ή τις αποδείξεις από ξενοδοχεία;Πρέπει να πήγα εκεί καμιά 15αριά φορές την τελευταία χρονιά.Με το αζημίωτο φυσικά.
Το σπορ κοστίζει η Πολωνία δεν είναι Μολδαβία ή περίπατος στο πάρκο θέλει τσαγανό.Το ρίσκο να μείνει κανείς αγάμητος είναι μεγάλο.Κινούμαστε στην κόψη του ξυραφιού.
Οποιος θέλει να δημιουργήσει αμφιβολίες να τις βάλει στον κώλο του βαριέμαι να επαναλαμβάνω τα ίδια πράγματα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πάλι αναιρώ κανόνα μου:) Χτές Βγήκα με μια 38αρα Πολωνέζα. Τελικά ο kman δεν έχει και τόσο άδικο σε αυτό το θέμα. Απο τα βλαμένα τα μικρά 20χρονα που με ταλαιπωρούν εδώ, ενα βράδυ να χαμουρέυομαστε στον δρόμο και την επόμενη μέρα να κάνουν πως δεν με ξέρουν, οι παλίας κοπής Πολωνέζες φαίνεται πως είναι η γνήσια Poland. Αυτή που ζούσαμε 8 χρόνια πρίν. Μάλλον τα μικρά έχουν δυτικοποιηθεί πολύ!!
Για να ανεβάσω λίγο το νούμερο και για ψυχολογικούς λόγους θα παίξω λίγο με μεγαλύτερες ηλικίες και μόλις φτιάξει καιρός θα ξαναγυρίσω στα μικρά.
Το πείραμα θα μας οδηγήσει και σε συμπεράσματα για να ξέρουμε πως να κινηθούμε εδώ.

Ναι,οι μεγάλες είναι αλλιώς.Ούτε υστερίες ούτε flakes ούτε τίποτα.Το παλιό καλό στυλ.Σε βάζουν κάτω και σου αλλάζουν τον αδόξαστο.Θυμάμαι μια παντρεμένη μου έλεγε τελείωσε μέσα στον κώλο μου( do tylu) μέχρι που θυμήθηκε να δώσει ξανά μια ευκαιρία στον άντρα της και με απάτησε.
Η η άλλη παντρεμένη που μου έλεγε I am very shy και μετά βρέθηκε με τα χύσια στη μάπα.Το αθάνατο πολωνικό τσιμπούκι είναινκάτι που πρέπει να διατηρηθεί ελπίζω η δυτικοποίηση να μη διαταρράξει τις ισορροπίες αν το χαλάσει και αυτό γαμώ το κέρατό μου.

Αλλά μιλφολάγνος δε γίνεται να γίνεις στην Πολωνία όταν κυκλοφορούν γύρω όλα αυτά τα ξώβυζα αστέρια.Εντάξει είναι πιο μαλακισμένα αλλά χρειάζεται εσωτερική πειθαρχία να δεις πέρα από την εξωτερική εμφάνιση.Ο πόιτσος σε αυτή την περίπτωση προδίδει με τις επιλογές του.

Στάνταρ τακτική για επιτυχία με μιλφέτα είναι να συχνάζεις σε μιλφομάγαζα σκόπιμα.Στην περίπτωση αυτή οι μικρές μπόμπες δε θα σου αποσπάσουν την προσοχή.Το άλλο είναι το ίντερνετ που ήταν τίγκα στα απελπισμένα ΜΙΛΦ.
Αυτό που μου αρέσει με την παλιά νοοτροπία είναι οτι σχεδόν σου ζητάνε άδεια να σε τσιμπουκώσουν βάζουν τις απιτήσεις του άντρα πολύ ψηλά.Δεν είναι αρπάχτρες όπως οι μικρές.
Το άλλο πλεονέκτημα των πολωνέζων ΜΙΛΦ έναντι των Ουκρανέζων είναι οτι δεν έχουν εξασκηθεί πάνω στο ωμό ουκρανικό ψάρι οπότε το τσιμπούκι τους έχει πολύ μικρότερη ποσότητα δοντιού.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Πάλι αναιρώ κανόνα μου:) Χτές Βγήκα με μια 38αρα Πολωνέζα. Τελικά ο kman δεν έχει και τόσο άδικο σε αυτό το θέμα. Απο τα βλαμένα τα μικρά 20χρονα που με ταλαιπωρούν εδώ, ενα βράδυ να χαμουρέυομαστε στον δρόμο και την επόμενη μέρα να κάνουν πως δεν με ξέρουν, οι παλίας κοπής Πολωνέζες φαίνεται πως είναι η γνήσια Poland. Αυτή που ζούσαμε 8 χρόνια πρίν. Μάλλον τα μικρά έχουν δυτικοποιηθεί πολύ!!
Για να ανεβάσω λίγο το νούμερο και για ψυχολογικούς λόγους θα παίξω λίγο με μεγαλύτερες ηλικίες και μόλις φτιάξει καιρός θα ξαναγυρίσω στα μικρά.
Το πείραμα θα μας οδηγήσει και σε συμπεράσματα για να ξέρουμε πως να κινηθούμε εδώ.

Nαι αυτο γραφω συνεχως ! 35 και ανω να χτυπατε και ακομη καλυτερα αν ειναι χωρισμενη με παιδια . Αντε βαρια 33-34.
Επισης ξεκολλα απο τις βλαμενες που δουλευουν στις εταιρειες και στις πολυεθνικες . Δε γινεται χαιρι μ αυτες. Απλα χρειαζεται να μιλας πολωνικα.
Για την εξυπηρετηση, δε ξερω και Βαρσοβια που πηγα δεν εμεινα πολυ βεβαια αλλα δε μου τυχε κατι ακραιο. Αλλα δε μιλαω μονο για Κρακοβια μιλαω και για Κατοβιτσε πχ. Και αντρες , γυναικες. Τεσπα αυτο με την αγενεια μικρο ρολο παιζει, απλα ετσι ως παρατηρηση.
Κμαν πηρα να χτυπησω warka strong με το γαυρο αποψε :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Nαι αυτο γραφω συνεχως ! 35 και ανω να χτυπατε και ακομη καλυτερα αν ειναι χωρισμενη με παιδια . Αντε βαρια 33-34.
Επισης ξεκολλα απο τις βλαμενες που δουλευουν στις εταιρειες και στις πολυεθνικες . Δε γινεται χαιρι μ αυτες. Απλα χρειαζεται να μιλας πολωνικα.
Για την εξυπηρετηση, δε ξερω και Βαρσοβια που πηγα δεν εμεινα πολυ βεβαια αλλα δε μου τυχε κατι ακραιο. Αλλα δε μιλαω μονο για Κρακοβια μιλαω και για Κατοβιτσε πχ. Και αντρες , γυναικες. Τεσπα αυτο με την αγενεια μικρο ρολο παιζει, απλα ετσι ως παρατηρηση.
Κμαν πηρα να χτυπησω warka strong με το γαυρο αποψε :grin:

Η Warka strong είναι η μόνη που ανταγωνίζεται στα ίσα τα γερμανικά θηρία Radeberger,Köstritzer,Golden Ochsen,Berliner Kindl,Licher κτλ.Οι άλλες πολωνικές μπύρες δεν πιάνουν χαρτωσιά.Από τις πολωνικές βότκες μόνο η Stock  κάτι λέει Zubrowka,Luksusowa κτλ είναι πολύ μέτριες όχι όμως κατώτερες από τις γερμανικές όπως ο πρίγκηπας.
Αν πας για Πολωνέζες ΜΙΛΦ μπορείς να γαμάς άλλη κάθε εβδομάδα.Οι σεξουαλικές ανάγκες τους είναι απεριόριστες οι Πολωνέζες μπορούν να αντέξουν άπειρη ποσότητα πούτσου χωρίς να δείξουν σημάδι κόπωσης.Καμιά φορά λες δεν είναι δυνατό πώς αντέχουν τέτοιο σφυροκόπημα.Είναι φτιαγμένες για βιομηχανικό πούτσο καμία σχέση με τις τσιφνιάρες τις Ελληνίδες.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.398
Πόντοι
2.356
Αυτο που εχει ο Βλάκμαν λεγεται παραλήρημα οι περισσοτεροι Σχιζοφρενεις το εχουν αυτο,ακούνε φωνές που δεν υπάρχουν  ετσι κ'ο Βλάκμαν στο βιντεο που ειχε βάλει ακουσε στην αρχή να μιλάνε Πολωνικά :2funny:  Ολοι ομως οσοι ειδαμε το βιντεάκι δεν ακουσαμε πουθενα να μιλανε Πολωνικα  :think:.
Μιλούσαν πολωνικά αλλά με βαριά αμερικανική προφορά και για αυτό δεν τις κατάλαβες.
νοικιάζουν άλλωστε πολλές έγραψε οι Αμερικανοί για τις τσόντες  :grin:  μόνο που Πολωνεζες πορνσταρ δεν υπάρχουν η είναι σταγόνα στον ωκεανό,μια ανά πέντε χρόνια βγαίνει από την Πολωνία  :2funny:
Δεν πιστεύω πάντως  ότι είναι σχιζοφρενής,να εχθές έκανε την διαπίστωση ότι οι Γερμανιδες κλάνουν ενώ οι Πολωνεζες όχι λίγο το έχεις αυτό?  :new_shocked:  :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Παιδιά τι να πω αν πάτε με τέτοια μυαλά να γαμήσετε σε χώρες όπως η Πολωνία τότε καλά κρασιά.Σε αυτές τις χώρες δε γαμάνε οι ισορροπημένοι γαμάνε οι ανισόρροποι.Οσο πιο ακραίος και υπερβολικός είσαι τόσ καλύτερο.Αμα κάθεσαι και μετράς άστο.Σε θεωρούν βαρετό 100% θα σε μαδήσουν ως που να πεις κίμηνο.Στο σλαβικό κόσμο πρέπει να είσαι απεριόριστος να μη σκέφτεσαι τις συνέπειες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μιλούσαν πολωνικά αλλά με βαριά αμερικανική προφορά και για αυτό δεν τις κατάλαβες.
νοικιάζουν άλλωστε πολλές έγραψε οι Αμερικανοί για τις τσόντες  :grin:  μόνο που Πολωνεζες πορνσταρ δεν υπάρχουν η είναι σταγόνα στον ωκεανό,μια ανά πέντε χρόνια βγαίνει από την Πολωνία  :2funny:
Δεν πιστεύω πάντως  ότι είναι σχιζοφρενής,να εχθές έκανε την διαπίστωση ότι οι Γερμανιδες κλάνουν ενώ οι Πολωνεζες όχι λίγο το έχεις αυτό?  :new_shocked:  :2funny:

Αφού δεν καταλαβαίνεις τι μιλάς;Οταν βλέπεις ερασιτχενική τσόντα και ακούς tak,tak,tak ενώ νομίζεις οτι ακούς fuck,fuck,fuck η γκόμενα είναι Πολωνέζα και τον τρώει.Αλλά εσύ πού να καταλάβεις τη διαφορά.Το 99% δεν μπορούν να καταλάβουν τη διαφορά γιατί δεν προσέχουν.Εκεί στην τσόντα τους ξέφυγαν τα πολωνικά tak,fajnie από τιε γκόμενες και προδόθηκαν.Αλλά είναι η ηλίθια τακτική του Ελληνα να νομίζει οτι ο άλλος έκανε κάπου λάθος και να του το κοπανάει συνεχώς για να βγουν λάθος και τα υπόλοιπα.Είναι γιατί δεν προσέχει τις λεπρομέρειες.Ξέρεις πόσες μαλακίες λέει ο Δημητράκης;Είναι τελείως τρύπιος γιατί δεν προσέχει τις λεπτομέρειες.Δεν τις προσέχει γιατί δεν είναι έξυπνος.Μπορώ να τον ξετινάξω αλλά δεν το κάνω γιατί οι άλλοι θα τον συμπαθήσουν αφού θα ταυτιστούν με αυτόν.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αφού δεν καταλαβαίνεις τι μιλάς;Οταν βλέπεις ερασιτχενική τσόντα και ακούς tak,tak,tak ενώ νομίζεις οτι ακούς fuck,fuck,fuck η γκόμενα είναι Πολωνέζα και τον τρώει.Αλλά εσύ πού να καταλάβεις τη διαφορά.Το 99% δεν μπορούν να καταλάβουν τη διαφορά γιατί δεν προσέχουν.Εκεί στην τσόντα τους ξέφυγαν τα πολωνικά tak,fajnie από τιε γκόμενες και προδόθηκαν.Αλλά είναι η ηλίθια τακτική του Ελληνα να νομίζει οτι ο άλλος έκανε κάπου λάθος και να του το κοπανάει συνεχώς για να βγουν λάθος και τα υπόλοιπα.Είναι γιατί δεν προσέχει τις λεπρομέρειες.Ξέρεις πόσες μαλακίες λέει ο Δημητράκης;Είναι τελείως τρύπιος γιατί δεν προσέχει τις λεπτομέρειες.Δεν τις προσέχει γιατί δεν είναι έξυπνος.Μπορώ να τον ξετινάξω αλλά δεν το κάνω γιατί οι άλλοι θα τον συμπαθήσουν αφού θα ταυτιστούν με αυτόν.
Τελικά είχα δίκιο ακούς φωνές που δεν υπάρχουν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: προσεξτε το μπορει να εξελιχθει ασχημα αυτο! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
νοικιάζουν άλλωστε πολλές έγραψε οι Αμερικανοί για τις τσόντες  :grin:  μόνο που Πολωνεζες πορνσταρ δεν υπάρχουν η είναι σταγόνα στον ωκεανό,μια ανά πέντε χρόνια βγαίνει από την Πολωνία  :2funny:
Δεν πιστεύω πάντως  ότι είναι σχιζοφρενής,να εχθές έκανε την διαπίστωση ότι οι Γερμανιδες κλάνουν ενώ οι Πολωνεζες όχι λίγο το έχεις αυτό?  :new_shocked:  :2funny:
Δηλαδη ακομα και να ηταν Πολωνες και να παιζαν σε τσόντα σημαινει οτι οι Πολωνέζες γουστάρουν τους Αράπηδες? :2funny: :2funny: :2funny:.Και οι πουτανες στο Μεταξουρειο γαμιουντε με Πακιστανους τι σημαινει οτι γουσταρουν τους Πακιστανούς? :2funny: :2funny: :2funny:.
  Ναι εχεις δικιο μιλαγανε Πολωνικα με βαρια Αμερικανικη προφορα  :2funny: ισως ηταν Πολωνέζες απο το Τέξας? :2funny:.
  Και εγω κλάνω πολυ βρωμερά τι σημαινει οτι ειμαι Γερμανός? :2funny:Εχω Γερμανικη καταγωγη? :2funny:.Παντος οι δικες μου Πολωνέζες κλανανε  :2funny: ισως ηταν Γερμανοπολωνεζες :think: :2funny:.
  Σημερα η  :think: του Βλάκμαν μας πέθανε στα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Τι θες τώρα;Να δείχνω φωτό από τα εισιτήρια για Πόζαν ή τις αποδείξεις από ξενοδοχεία;Πρέπει να πήγα εκεί καμιά 15αριά φορές την τελευταία χρονιά.Με το αζημίωτο φυσικά.
Το σπορ κοστίζει η Πολωνία δεν είναι Μολδαβία ή περίπατος στο πάρκο θέλει τσαγανό.Το ρίσκο να μείνει κανείς αγάμητος είναι μεγάλο.Κινούμαστε στην κόψη του ξυραφιού.
Οποιος θέλει να δημιουργήσει αμφιβολίες να τις βάλει στον κώλο του βαριέμαι να επαναλαμβάνω τα ίδια πράγματα.
 :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ναλε για προεδρος κμαν,,

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τι να πω εδώ μιλάμε για άτομα που δεν καταλαβαίνουν τη διαφορά του να κλάνει κανείς δημόσια από το να κλάνει ιδιωτικά.Πολωνέζες να κλάνουν σε ανοιχτό χώρο με άντρες δίπλα δεν έχω δει ποτέ οι Γερμανίδες δεν το έχουν σε τίποτα.Βέβαια είναι και η επέλαση της ισότητας σε αυτά τα θέματα στις γερμανικές χώρες οι γκόμενες λένε έχω δικαίωμα να ρεύομαι και να κλάνω όπως οι άντρες δεν είμαι κατώτερη.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Και αυτές καμιά φορά λένε έχεις πολύ ωραίο πουλί,μου αρέσει πολύ ο πούτσος σου τέτοια κοπλιμέντα μόνο από Πολωνέζες θα ακούσεις.Η Τσέχα θα σου πει μου αρέσει πολύ ο κώλος σου για τους πούτσους συνήθως κοιτάνε τη διάρκεια.Τις Πολωνέζες τις ενδιαφέρει η ταχύτητα καυλίασης πόσο γρήγορα σου σηκώνεται.Από την άποψη αυτή οι πάκηδες έχουν φοβερό πλεονέκτημα γιατί έχουν τόσο μικροσκοπικούς που σηκώνονται αμέσως και οι Πολωνέζες ενθουσιάζονται.

Κλασσικό τσέχικο τραγούδι.Mas nejhezci zadek ve svete(έχεις τον ωραιότερο κώλο στον κόσμο).

[video] [video]http://youtube.com/watch?v=kWwCizv7s7g[/video[/video]]

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.398
Πόντοι
2.356
Αφού δεν καταλαβαίνεις τι μιλάς;Οταν βλέπεις ερασιτχενική τσόντα και ακούς tak,tak,tak ενώ νομίζεις οτι ακούς fuck,fuck,fuck η γκόμενα είναι Πολωνέζα και τον τρώει.Αλλά εσύ πού να καταλάβεις τη διαφορά.Το 99% δεν μπορούν να καταλάβουν τη διαφορά γιατί δεν προσέχουν.Εκεί στην τσόντα τους ξέφυγαν τα πολωνικά tak,fajnie από τιε γκόμενες και προδόθηκαν.Αλλά είναι η ηλίθια τακτική του Ελληνα να νομίζει οτι ο άλλος έκανε κάπου λάθος και να του το κοπανάει συνεχώς για να βγουν λάθος και τα υπόλοιπα.Είναι γιατί δεν προσέχει τις λεπρομέρειες.
Το συνεχίζεις,δεν λες ναι έκανα λάθος δεν ήταν πολωνεζες.Να καταλάβω τι,αυτά που έγραψες για εκείνο το βίντεο μόνο γέλια βγάζουν :2funny: στην αρχή είπες ότι νόμιζες ότι είναι αγγλίδες αλλά μετά όταν είδες να κουνάνε τα κωλαράκια τους και να κάνουν ακαποτα τσιμπούκια κατάλαβες ότι κάτι δεν πάει καλά και μετά τις βάφτισεs πολωνές :2funny: δηλαδή οι αγγλίδες,αμερικάνες,ρουμάνες,ρωσσίδες δεν κουνάνε τον κώλο τους ούτε κάνουν ακαποτα τσιμπούκια  :2funny: μόνο οι πολωνεζες τα κάνουν αυτά  :2funny: :2funny: :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.398
Πόντοι
2.356
Τι να πω εδώ μιλάμε για άτομα που δεν καταλαβαίνουν τη διαφορά του να κλάνει κανείς δημόσια από το να κλάνει ιδιωτικά.Πολωνέζες να κλάνουν σε ανοιχτό χώρο με άντρες δίπλα δεν έχω δει ποτέ οι Γερμανίδες δεν το έχουν σε τίποτα.Βέβαια είναι και η επέλαση της ισότητας σε αυτά τα θέματα στις γερμανικές χώρες οι γκόμενες λένε έχω δικαίωμα να ρεύομαι και να κλάνω όπως οι άντρες δεν είμαι κατώτερη.
Ούτε οι μολδαβές ούτε οι ουκρανές ούτε οι ουγγαρέζες κλάνουν σε ανοιχτό χώρο :2funny: ε και? όλοι το ξέρουν ότι οι ανατολικές αισθάνονται και είναι πιο κάτω από τον άντρα στις κοινωνίες τους.Τα αυτονόητα μας λες? :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ούτε οι μολδαβές ούτε οι ουκρανές ούτε οι ουγγαρέζες κλάνουν σε ανοιχτό χώρο :2funny: ε και? όλοι το ξέρουν ότι οι ανατολικές αισθάνονται και είναι πιο κάτω από τον άντρα στις κοινωνίες τους.Τα αυτονόητα μας λες? :grin:

Καλά για τις Ουγγαρέζες δεν παίρνω όρκο.Μπορεί να τις αμολάνε εκεί που δεν προσέχεις.Βρίζουν και πολύ οι άτιμες.Εχουν ένα απίστευτο ρεπερτόριο βρισιάς στα ουγγρικά όπου η πιο ήπια είναι του στυλ ο πούτσος του αλόγου στον κώλο σου.Δεν έχω καταφέρει ποτέ να το πω στα ουγγρικά.

Καλά εσύ πρέπει να είσαι από τη Βόρειο Ελλάδα σίγουρα βουλγάρικο κεφάλι που λέμε άμα κολλήσει δεν αλλάζει με τίποτα.Σου λέω σε όλα έχεις δίκιο.Είναι μούφα οι φωτό και ό,τι γράφω εντελώς μούφα τι σε ενοχλεί τόσο;Αφού είναι μούφα δεν έχει καμιά συνέπεια.Και να το διαβάζει ο άλλος γελάει λέει τι μαλακίες είναι αυτές δεν επηρρεάζεται.Οπότε ποιο το κακό;Γιατί τέτοια αντίδραση;
Αλλά έτσι είναι πάντα κερδίζουν οι επίμονοι και οι stoneheads.Συνεπώς πάτε καλά.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Καλά για τις Ουγγαρέζες δεν παίρνω όρκο.Μπορεί να τις αμολάνε εκεί που δεν προσέχεις.Βρίζουν και πολύ οι άτιμες.Εχουν ένα απίστευτο ρεπερτόριο βρισιάς στα ουγγρικά όπου η πιο ήπια είναι του στυλ ο πούτσος του αλόγου στον κώλο σου.Δεν έχω καταφέρει ποτέ να το πω στα ουγγρικά.

Καλά εσύ πρέπει να είσαι από τη Βόρειο Ελλάδα σίγουρα βουλγάρικο κεφάλι που λέμε άμα κολλήσει δεν αλλάζει με τίποτα.Σου λέω σε όλα έχεις δίκιο.Είναι μούφα οι φωτό και ό,τι γράφω εντελώς μούφα τι σε ενοχλεί τόσο;Αφού είναι μούφα δεν έχει καμιά συνέπεια.Και να το διαβάζει ο άλλος γελάει λέει τι μαλακίες είναι αυτές δεν επηρρεάζεται.Οπότε ποιο το κακό;Γιατί τέτοια αντίδραση;
Αλλά έτσι είναι πάντα κερδίζουν οι επίμονοι και οι stoneheads.Συνεπώς πάτε καλά.
Το ανατολικό μουνί είναι για μυημένους !Υπάρχει ιεροτελεστία.. Όταν το γλύφεις το γεύεσαι το κυριαρχείς μπαίνεις σε ένα δρόμο χωρίς γυρισμό...Δεν στο επιβάλει κάποιος εξωτερικός παράγων αλλά εσωτερικός !!Αποκλειστικότητα δεν έχει κάνεις σε καμιά, όλοι έχουν το δικαίωμα εισόδου στο κλαμπ!

Με το παραπάνω μέλος έχω αντιπαρατεθεί κι εγώ αρκετές φορες!Δεν είναι ικανός όμως να μας σταματήσει...Κάνεις δεν είναι  ;)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.398
Πόντοι
2.356

Αυτό λέω ότι είσαι τόσο κολλημένος που νομίζεις ότι το κάνω από αντιπαράθεση και μόνο,τι έχεις το αλάθητο και όταν βλέπουμε ότι είναι μούφα αυτά που γράφεις θα τα προσπερνάμε?από το βιντεάκι ξεκίνησα να γράφω που ήταν μούφα φυσικά και με πιάσανε τα γέλια :2funny: Εσύ γίνεσαι ρελίζι,τι να σου πω συνέχισε.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Αυτές οι κόντρες μεταξύ των μελών του forum και τα βαθυστόχαστα ερωτήματα "Κλάνουν οι Πολωνέζες ή όχι?" είναι όλα τα λεφτα..χαχαχαχα..Μάλλον έχουμε βγεί λίγο εκτός θέματος. Πάμε να το οργανώσουμε λίγο. Kman δώσε πληροφορίες μιας και πήγες πρόσφατα ποια μαγαζάκια αξίζουν αυτή την στιγμή στο poznan. Bar,clubs και φαι. Θα σας γράψω ένα μινι οδηγό για Warsaw. Πρέπει να είμαστε ενήμεροι γιατί αλλάζουν τα δεδομένα σχετικά με το ποια μέρη αξίζουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom