Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 899K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Να ρε αρχίδα Δημητράκη όλα τα χαρτιά μπροστά από τον Η/Y με το bourdela.com.Γιατί μας τα έχεις πρήξει.Είσαι τελείως χαζός.Είσαι ένα παράδειγμα για τη χρεοκωπία της Ελλάδας.

mUiRCo.jpg

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Για καθημερινές είναι το Czekolada ασυζητητί.Ολες οι μούνες εκεί πάνε.Τα φοιτητικά πάρτυ εκεί γίνονται.Τα ladies nights επίσης.Ο roosh ό,τι γάμησε στην Πολωνία εκεί το έβγαλε.
Για εμένα είναι πολύ καλύτερο το 22 ή Vin Diesel που ο roosh δε συμπαθεί.Εκεί παίζουν γκόμενες άνω των 25-30 που πραγματικά ψάχνουν γκόμενο,σπόνσορα,Βαλκάνιο τσομπάνη κτλ.Η ηλικιακή ομάδα και το στυλ είναι πολύ καλύτερα για εμένα.Εχει και 4 ορόφους ανοιχτούς και πολλές γωνίες για χαμούρεμα chill out area,καπνιστήριο τα πάντα.Ο παράδεισος του καμάκια.Χτυπάς όσο θες.Καμιά φορά παίζουν όμως και άγριες απορρίψεις που δε συμβαίνει στο Czekolada.Καθημερινές δε λέει το 22 είναι όμως το καλύτερο το Σάββατο.

Ο άλλος ναός είναι το Cuba Libre που κατά τεκμήριο πάνε οι Πολωνέζες που γουστάρουν ξένους.Πολλές όμως απλά τσιλιμπουρδίζουνε.Παρόλα αυτά οι πιθανότητες να κάνεις κοννέ είναι τεράστιες γιατί είναι ο ένας πάνω στον άλλον.Γκόμενες μπαίνουν και βγαίνουν όλη την ώρα.Καθόλου χώρος να μανουβράρεις.Το μαγαζί είναι τίγκα στους ξένους που δείχνουν τα προσόντα τους στους λάτιν χορούς.
SQ και Slodownia.Τα 2 τέρατα με τους πιο απίθανους μούνους μέσα στο mall Stary Browar.Πολλές πίνουνε με μανία και μεθοκοπάνε άγρια είναι όμως ακαταδεχτες και δεν υποχωρούν στα καπρίτσια του βαλκανικού πούτσου.Γι άτομα κάτω των 35 το Slodownia είναι πολύ καλή περίπτωση μιλάμε για μουνάρες.
Κλασσικό μιλφομάγαζο το Bee Jays δίπλα στο 22.Εκεί μπορείς να χουκάρεις καλά αν είσαι Μιλφάκιας ή μιλφόφιλος.Καλό υλικό αν και ξεπερασμένες γκόμενες αρκετές με παρακμιακά πρόσωπα αλλά τα βυζιά παραμένουν στητά και οι ποδάρες είναι αναλλοίωτες.Πολύ πιο σωστές γκόμενες σε νοοτροπία.

Καινούργια μαγαζιά που δεν έχω πάει αλλά φαίνονται καλά.Artsy club,Opcia,ένα απέναντι στο Czekolada και ένα κοντά στο Cuba Libre.
Ολα βασικά βρίσκονται στο Stary Miasto στη μία άκρη είναι 22 και Bee Jays,στην άλλη δύο φοβερά Pijalna(όπου μετά τις 21.00 τιγκάρουν και δεν μπορείς να προχωρήσεις) και σε παράλληλους στη Wroclawska που ξεκινάει από την κεντρική πλατεία είναι το περίφημο Czekolada,to Cuba Libre,to Opcja και πολλά μικρότερα.
Must για καμάκι είναι πάντως τα 22(to Σάββατο),Czekolada(καθημερινές και Παρσκευή όπως και όταν έχει ladies nights),Cuba Libre(κυρίως Παρασκευή και Σάββατο) και Slodownia(επίσης ΠΣΚ).

Σε bar δεν πηγαίνω εκτός αν εννοείς τα Pijalna(ένα είναι απέναντι από το Pascha και το Shanti(δύο νεκρά κλαμπ που είχαν γνωρίσει εποχές δόξας) ένα είναι στην άλλη άκρη της πλατείας δίπλα στο Go go Klub  όπου αρχίζει η Wroclawska και ένα είναι επί της Wroclawska απέναντι του Cuba Libre.O roosh συχνάζει στο τελευταίο.

Απο καυθεαυτό μπαρ μου άρεσε το μπαρ στο ξενοδοχείο Andersia που είναι πολύ καλό να φέρνεις γκόμενα για γαμήσια(πολλοί φέρνουν).Το καλύτερο ξενοδοχείο είναι το Sheraton απέναντι από το σταθμό αλλά είναι μακριά από το Stare Miasto οπότε δε θα έχεις καλά logistics αν φορτώνεις μεθυσμένες.Value προς money είναι to Hotel Stare Miasto κοντά στο κέντρο που είναι όμως δύσκολο να το βρεις και to City Solej Boutique Hotel επίσης κοντά στο κέντρο από την άλλη πλευρά.Το Puro που διαφημίζουνε δε λέει καθόλου.Το Novotel δεν αξίζει τα λεφτά του είναι παλιό οι γκόμενες όμως σε καρφώνουνε άμα μένεις εκεί.Επίσης από το Andersia και το Novotel που είσαι δίπλα στο Stary Browar και τα Slodownia,SQ πρέπει να περπατάς ένα χιλιόμετρο μέχρι το Stare Miasto,Rynek κτλ όπου είναι τα 22,Czekolada,Cuba Libre κτλ και άμα περπατάς στο πουτσόκρυο είναι σπαστικό ενώ και τα ταξί δεν μπορούν να μπουν στο ιστορικό κέντρο.

Τα διαμερίσματα παρόλου που έχουν φοβερή τοποθεσία(μιλάμε κεντρικά εντελώς δίπλα στο 22 κτλ) και κοστίζουν τα μισά και λιγότερα λεφτά από τα ξενοδοχεία είναι χάλια από πλευράς μυρωδιάς,θέρμανσης,παπλωμάτων κτλ.Προσωπικά είχα πρόβλημα να κοιμηθώ.

Από ρεστωράν δε μου άρεσε κανένα ιδιαίτερα.Προτιμώ ένα αμερικάνικο στο Stare Miasto με καλό μπριζολικό και στις γκόμενες αρέσει επίσης.Επίσης το Brovaria έχει πάντα κόσμο γιατί φτιάχνει δική του μπύρα αλλά τα φαγητά δεν είναι κάτι το ιδαίτερο.Βασικά μπες σε κάποιο ρεστωράν που έχει πολύ κόσμο στην παλιά πόλη όπως αυτά που είναι γύρω από τo Brovaria.
ωραιο ραπορτ κμαν,,σχετιλα πληρες  :rockon:
βεβαια οι αποψεις σου για μενα ελεγχοντε,απο την στιγμη που εχεις αναφερει το φασιον στο λβοβ για καμακι,μαγαζι που δεν προσφερετε παρα μονο κ βασικα για αμερικανακια,,,
παρ ολα αυτα,σε θεωρω γνωστη της πολωνιας,κι θα τοποθετησω την λαθος σου οπτικη στο λβοβ οτι εχεις καιρο να πας,,,το φασιον ηταν καλο προ 5ετιας για καμακι,,,τελευταια χρονια ειναι μονο στεκι απο προφεσιοναλς κ χαμηλα κυβικα κομενες,,εχει κ μουναρες αλλα συνοδευομενες
οποτε ελπιζω αυτα που λεες για πολεν ναναι πιο update,, ;)

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Να ρε αρχίδα Δημητράκη όλα τα χαρτιά μπροστά από τον Η/Y με το bourdela.com.Γιατί μας τα έχεις πρήξει.Είσαι τελείως χαζός.Είσαι ένα παράδειγμα για τη χρεοκωπία της Ελλάδας.

eQFUGV.jpg
θελουμε κι αποδειξη απο πολωνικο κιοσκ της  αγορας κουτι-καποτες!!!! :grin:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Ειρηνη υμιν τεκνα! :woldman: Kman καταρχην το χαρτι με τα 370 ζλοτυ ειναι η αποδειξη του ανταλλακτηριου και οχι εισητηριο  :think: :grin:

Λοιπον δε χρειαζεται να τσακωνομαστε , ολοι μαζι εδω δεν εχουμε να χωρισουμε κατι, αν ειναι δυνατον! :o και ειμαστε για κοινο σκοπο  :rockon:  :knockinb:.
Οποτε επειδη το κουρασαμε καπως το θεμα, για να τελειωνουμε θα προτεινω απο εδω δημοσια το εξης .
Εγω ο dr και ο kman να συναντηθουμε σε πολη και χρονο που θα εχουμε συμφωνησει οι τρεις μας απο τα πριν ( Ποζναν η Βροτσλαβ η οπου αλλου), ενα σαββατοκυριακο και θα παμε σε κλαμπ της επιλογης του kman ( ενα η περισσοτερα, οπου θελει αυτος θα μας παει )  :rockon:.
Παμε σαββατο πρωι η απογευματακι για καφεδακι, νοικιαζουμε, τρωμε ο καθενας οπου γουσταρει αλλα η νυχτερινη εξοδος ειναι κοινη. Οχι αναγκαστικα και το καμακι  :tits:.
Και μετα γυρναμε και γραφει ο καθενας τις εμπειριες του  :rolleyes:. Επισης μια και ο glock θα ειναι στη χωρα σε κανα μηνα, μπορουμε να ενωσουμε τις δυναμεις μας και με τον αξιο αυτο συναγωνιστη! :rockon:
να συναντηθειτε σε ουδετερο εδαφος πολωνο-ουκρανικα συνορα!! :rockon: :grin: :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

eQFUGV.jpg
Εγω τρεις μερες τωρα προβλέπω την τιμη του πετρελαιου με καθε λεπτομέρια και βγαζω λεφτα απ'αυτο!Ενω εσυ για να βγαλεις το ψωμι σου στη Γερμανία ανεβαινεις στις κολώνες και στις κεραιες  :2funny:.
  Βαριεμαι τωρα να βγαλω τον Πρίντερ να τυπωσω το Boarding Pass απο Σιγκαπούρη για Τόκιο  :2funny:.
  Γιατι κωλόνεις να συναντισεις τα παιδιά απο το σά'ι'τ να τους δειξεις όλα αυτα που λες οτι κανεις? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 00-air-tix3.jpg
    00-air-tix3.jpg
    193,8 KB · Εμφανίσεις: 35

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ειρηνη υμιν τεκνα! :woldman: Kman καταρχην το χαρτι με τα 370 ζλοτυ ειναι η αποδειξη του ανταλλακτηριου και οχι εισητηριο  :think: :grin:

Λοιπον δε χρειαζεται να τσακωνομαστε , ολοι μαζι εδω δεν εχουμε να χωρισουμε κατι, αν ειναι δυνατον! :o και ειμαστε για κοινο σκοπο  :rockon:  :knockinb:.
Οποτε επειδη το κουρασαμε καπως το θεμα, για να τελειωνουμε θα προτεινω απο εδω δημοσια το εξης .
Εγω ο dr και ο kman να συναντηθουμε σε πολη και χρονο που θα εχουμε συμφωνησει οι τρεις μας απο τα πριν ( Ποζναν η Βροτσλαβ η οπου αλλου), ενα σαββατοκυριακο και θα παμε σε κλαμπ της επιλογης του kman ( ενα η περισσοτερα, οπου θελει αυτος θα μας παει )  :rockon:.
Παμε σαββατο πρωι η απογευματακι για καφεδακι, νοικιαζουμε, τρωμε ο καθενας οπου γουσταρει αλλα η νυχτερινη εξοδος ειναι κοινη. Οχι αναγκαστικα και το καμακι  :tits:.
Και μετα γυρναμε και γραφει ο καθενας τις εμπειριες του  :rolleyes:. Επισης μια και ο glock θα ειναι στη χωρα σε κανα μηνα, μπορουμε να ενωσουμε τις δυναμεις μας και με τον αξιο αυτο συναγωνιστη! :rockon:

Οντως είναι το χαρτί όπου άλλαξα τα 90 ευρώ για 370 ζλότυ.Το εισιτήριο κόστιζε περίπου το ίδιο για αυτό τα μπέρδεψα.Τα λεφτά τα είχα αλλά ξει πάλι στο ανταλλακτήριο στο PKP.
Θα μπορούσα αυτό το Σαβ/κο να έρθω Πόζναν ή Βρότσλαβ αλλά με έχει δεσμεύσει η άλλη με το Μόναχο.Θα δούμε πάντως.Σίγουρα Βρότσλαβ,Πόζναν είναι δυνατά.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
βεβαια οι αποψεις σου για μενα ελεγχοντε,απο την στιγμη που εχεις αναφερει το φασιον στο λβοβ για καμακι,μαγαζι που δεν προσφερετε παρα μονο κ βασικα για αμερικανακια,,,
παρ ολα αυτα,σε θεωρω γνωστη της πολωνιας,κι θα τοποθετησω την λαθος σου οπτικη στο λβοβ οτι εχεις καιρο να πας,,,το φασιον ηταν καλο προ 5ετιας για καμακι,,,τελευταια χρονια ειναι μονο στεκι απο προφεσιοναλς κ χαμηλα κυβικα κομενες,,εχει κ μουναρες αλλα συνοδευομενες

Τι λες τώρα για το Fashion club;Εκεί πήγα τον Ιούνιο και γινόταν του μουνιού το πανηγύρι.Τρελλά μουνιά τα καλύτερα της πόλης.Περίμενα βέβαια μια Ουκρανέζα στο ξενοδοχείο οπότε όταν ήρθε κατά τις 23.30 έπρεπε να φύγω από το Fashion.Αλλά ήταν όλα τα λεφτά.Απίθανες μουνάρες.
Παλιά ήταν το Millenium αλλά τώρα μου είπαν οτι έχει παρακμάσει.Ενας Πολωνός με πήγε μετά σε ένα άλλο κλαμπ το Sankoff που είναι μακριά από το κέντρο αλλά καθόλου άσχημο.Επρεπε να κλειδώσω την Ουκρανέζα στο ξενοδοχείο.Μετά μου είπε να ξαναπάμε Fashion αλλά ήταν αργά.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Τι λες τώρα για το Fashion club;Εκεί πήγα τον Ιούνιο και γινόταν του μουνιού το πανηγύρι.Τρελλά μουνιά τα καλύτερα της πόλης.Περίμενα βέβαια μια Ουκρανέζα στο ξενοδοχείο οπότε όταν ήτθε κατά τις 23.30 έπρεπε να φύγω από το Fashion.Αλλά ήταν όλα τα λεφτά.Απίθανες μουνάρες.
Παλιά ήταν το Millenium αλλά τώρα μου είπαν οτι έχει παρακμάσει.Ενας Πολωνός με πήγε και σε ένα άλλο κλαμπ το Sankoff που είναι μακριά από το κέντρο αλλά καθόλου άσχημο.
..ελα παπου να σου δειξω τ αμπελια σου,,,το λβοβ ειναι μαζι με ντιπρε οι πολεις που ξερω καλυτερα στην ουκρανια,,εχοντας παεει ζησει γαμησει απειρς φορες,,,,
το μιλενιουμ ηταν το τοπ για φορτωμα,,καμμια σχεση μ οτιδηποτε αλλο ,οπου στην ουκρανια,,μιλαμε για 12 στα 10 επιτυχια,,πολλες φοιτητριες ωραια μπαρ για καμακι κλπ
αλλα ξεφουσκωσε προ τριετιας εντελως,,,
το τοπ ,,οχι μονο για ματι ,αλλα κ γκολ ειναι το ΛΗΡΟΥ,με διαφορα απ οτι υπαρχει,,,ρωσσικη ποπ πιωμα αφθονο μεγαλο μπαρ,,ηλικιες απο 18 εως 35 ,,οι μισες χυμα
σαν ελληναδικο παλια ενα στυλ αλλα με λβοβικο νιμου
το φασιον δεν εχει ουτε το ενα τριτο απο ΕΛΕΥΘΕΡΕς μουναρεες ε σχεση με φασιον
επισης στο ΛΗΡΟΥ δεν πανε ξενοι,κι οσες ντεβουσκες  πανε ειναι κοινο μυστικο οτι ψαχνουν για πουτσο η χρημα η μαζι κ τα δυο
φασιον ειναι απλα πολυ πιο ωραιο μαγαζι,αλλα με χαμηλοτερο αισθητα δεικτη γαμησιμοτητας κ πολλους ξενους,, :P
νετα σκετα
β επιλογη το σοκολα κ μετα το φασιον,,,
ιουλιο ειναι κλειστο το ληρου οπως κ τον μισο αυγουστο,,,,ειναι καθαρα χειμερινο μαγαζι,,,
καλοκαιρι δεν παω λβοβ,,1 γιατι λειπουν φοιτητριες κ
2,προτιμω παραλια  ζατοκα ιλιτσοφκ κομπλεβο χερσον κι ολιγον απο οντεσα,,, :rolleyes:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
..ελα παπου να σου δειξω τ αμπελια σου,,,το λβοβ ειναι μαζι με ντιπρε οι πολεις που ξερω καλυτερα στην ουκρανια,,εχοντας παεει ζησει γαμησει απειρς φορες,,,,
το μιλενιουμ ηταν το τοπ για φορτωμα,,καμμια σχεση μ οτιδηποτε αλλο ,οπου στην ουκρανια,,μιλαμε για 12 στα 10 επιτυχια,,πολλες φοιτητριες ωραια μπαρ για καμακι κλπ
αλλα ξεφουσκωσε προ τριετιας εντελως,,,
το τοπ ,,οχι μονο για ματι ,αλλα κ γκολ ειναι το ΛΗΡΟΥ,με διαφορα απ οτι υπαρχει,,,ρωσσικη ποπ πιωμα αφθονο μεγαλο μπαρ,,ηλικιες απο 18 εως 35 ,,οι μισες χυμα
σαν ελληναδικο παλια ενα στυλ αλλα με λβοβικο νιμου
το φασιον δεν εχει ουτε το ενα τριτο απο ΕΛΕΥΘΕΡΕς μουναρεες ε σχεση με φασιον
δεν πανε ξενοι,κι οσες πανε ειναι κοινο μυστικο οτι ψαχνουν για πουτσο η χρημα η μαζι κ τα δυο
φασιον ειναι απλα πολυ πιο ωραιο μαγαζι,αλλα με χαμηλοτερο αισθητα δεικτη γαμησιμοτητας κ πολλους ξενους,, :P
νετα σκετα
β επιλογη το σοκολα κ μετα το φασιον,,,

Το Μιλένιουμ ήταν καλό μόνο στα ladies nights.Τις άλλες νύχτες έπαιρνες τα αρχίδια σου.Κυκλοφορούσαν και ύποπτοι τύποι λέγανε οτι μερικές ψώνιζαν ναρκωτικά από εκεί.
Το Fashion έχει τοπ μουνιά πολύ καλύτερα από ό,τι είχε το Milennium αλλά όντως οι πιο μουνάρες συνοδεύονται και τρως και πολύ cockblock.Δεν είναι εύκολο να κινηθείς.Στο Sankoff είναι εύκολο να κινηθείς.στο καραόκε του Fashion ίσως να υπάρχουν δυνατότητες.
Οι Ουκρανέζες δεν είναι ανοιχτές στα κλαμπ όπως οι Πολωνέζες αλλά αν πετύχεις αυτές που ενδιαφέρονται χτύπησες διάνα.Δεν τσιλιμπουρδίζουν ποτέ όταν καμακώνονται έχουν πραγματικό ενδιαφέρον δίνουν τηλέφωνο κτλ

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Το Μιλένιουμ ήταν καλό μόνο στα ladies nights.Τις άλλες νύχτες έπαιρνες τα αρχίδια σου.Κυκλοφορούσαν και ύποπτοι τύποι λέγανε οτι μερικές ψώνιζαν ναρκωτικά από εκεί.
Το Fashion έχει τοπ μουνιά πολύ καλύτερα από ό,τι είχε το Milennium αλλά όντως οι πιο μουνάρες συνοδεύονται και τρως και πολύ cockblock.Δεν είναι εύκολο να κινηθείς.Στο Sankoff είναι εύκολο να κινηθείς.στο καραόκε του Fashion ίσως να υπάρχουν δυνατότητες.
Οι Ουκρανέζες δεν είναι ανοιχτές στα κλαμπ όπως οι Πολωνέζες αλλά αν πετύχεις αυτές που ενδιαφέρονται χτύπησες διάνα.Δεν τσιλιμπουρδίζουν ποτέ όταν καμακώνονται έχουν πραγματικό ενδιαφέρον δίνουν τηλέφωνο κτλ
εγω ακριβως τ αναποδα εχω να πω
μιλενιουμ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ειχε ψωμι,,το ληρου πλησιαζει αλλα δεν το φτανει
στατιστικα,βεβαια μεσολαβησε κι η αυξηση ηληκιας,στο μιλενιουμ ειχα την τριπλη επιτυχια κ 90% γαμησι ιδιο βραδυ
στο ληρου,μισες αναλογικα επιτυχιες,αλλα με οχι τοσο αμεσο γαμησι,κ στο φασιον μονο 3-4 γκολ με καλες γκομενες μετα απο πολυ ταλαιπωρια γι αυτο τοχω ψιλοαποριψει πλεον,,
πιο ανοιχτες απο ουκρανες εγω δεν εχω συναντησει
κ το βασικοτερο,,γαμας απο το πρωτο βραδυ,,το πιο βασικο για μενα

αλλα  ειμεθα  :offtopic: :offtopic: :offtopic:

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
490
Πόντοι
36
Λοιπον δε χρειαζεται να τσακωνομαστε , ολοι μαζι εδω δεν εχουμε να χωρισουμε κατι, αν ειναι δυνατον! :o και ειμαστε για κοινο σκοπο  :rockon:  :knockinb:.
Εγω ο dr και ο kman να συναντηθουμε σε πολη και χρονο που θα εχουμε συμφωνησει οι τρεις μας απο τα πριν ( Ποζναν η Βροτσλαβ η οπου αλλου), ενα σαββατοκυριακο και θα παμε σε κλαμπ της επιλογης του kman ( ενα η περισσοτερα, οπου θελει αυτος θα μας παει )  :rockon:.
Παμε σαββατο πρωι η απογευματακι για καφεδακι, νοικιαζουμε, τρωμε ο καθενας οπου γουσταρει αλλα η νυχτερινη εξοδος ειναι κοινη. Οχι αναγκαστικα και το καμακι  :tits:.
Και μετα γυρναμε και γραφει ο καθενας τις εμπειριες του  :rolleyes:. Επισης μια και ο glock θα ειναι στη χωρα σε κανα μηνα, μπορουμε να ενωσουμε τις δυναμεις μας και με τον αξιο αυτο συναγωνιστη! :rockon:
ανεβαινω κι εγω Τσεχια τα Χριστουγεννα τυπε. Να δωσουμε ολοι ενα σημειο συναντησης αμα ειναι.  :rockon:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
εγω ακριβως τ αναποδα εχω να πω
μιλενιουμ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ειχε ψωμι,,το ληρου πλησιαζει αλλα δεν το φτανει
στατιστικα,βεβαια μεσολαβησε κι η αυξηση ηληκιας,στο μιλενιουμ ειχα την τριπλη επιτυχια κ 90% γαμησι ιδιο βραδυ
στο ληρου,μισες αναλογικα επιτυχιες,αλλα με οχι τοσο αμεσο γαμησι,κ στο φασιον μονο 3-4 γκολ με καλες γκομενες μετα απο πολυ ταλαιπωρια γι αυτο τοχω ψιλοαποριψει πλεον,,
πιο ανοιχτες απο ουκρανες εγω δεν εχω συναντησει
κ το βασικοτερο,,γαμας απο το πρωτο βραδυ,,το πιο βασικο για μενα

αλλα  ειμεθα  :offtopic: :offtopic: :offtopic:

Ποιο είναι αυτό το Ληρού?Εγώ μόνο το Fashion,το Rifinad,το Sankoff,το Metro και το Misto ξέρω.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Ποιο είναι αυτό το Ληρού?Εγώ μόνο το Fashion,το Rifinad,το Sankoff,το Metro και το Misto ξέρω.
ειναι για μυημενους αυτα,, ;) ουτε ταμπελα δεν εχει  ;),,,ειναι 3-4 χλμ απο κεντρο,σε οροφο,, :tits2: :tits2: :tits2:
ραφιναντ h  pr ανηκει στα τροπαια!! :fuck1:
βεβαια ηταν 18 τοτε,δεν ειχε γινει τοσο σκυλι που ειναι τωρα  :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ανεβαινω κι εγω Τσεχια τα Χριστουγεννα τυπε. Να δωσουμε ολοι ενα σημειο συναντησης αμα ειναι.  :rockon:
Ολοι εκτος απ'αυτον  :2funny: αυτουνου θα του τυχει κατι οπως και τωρα  :2funny: τους εσβισε η γκομενα της φωτογραφιες της  :jerking: :2funny:.Παλια αν προσαξατε έλεγε για ολη την Πολωνια οτι ειναι έτσι  :2funny: τωρα μόνο για το Πόζναν  :2funny:.Θα δεις που δεν προκειται να ερθει στη συναντισει και μετα θα γραφει  :jerking: σα να μην συναιβει τιποτα  :jerking: :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ειναι για μυημενους αυτα,, ;) ουτε ταμπελα δεν εχει  ;),,,ειναι 3-4 χλμ απο κεντρο,σε οροφο,, :tits2: :tits2: :tits2:
ραφιναντ h  pr ανηκει στα τροπαια!! :fuck1:
βεβαια ηταν 18 τοτε,δεν ειχε γινει τοσο σκυλι που ειναι τωρα  :grin:

Δηλαδή είναι κλαμπ που δεν έχει ούτε ταμπέλα?Σε ποια διεύθυνση είναι?

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Δηλαδή είναι κλαμπ που δεν έχει ούτε ταμπέλα?Σε ποια διεύθυνση είναι?
παρε ενα ταχι κ πεστου λιροι κκλαμπ,,να σε παει στην πορτα ,αλλιως δεν το καταλαβαινεις παροτι εχει πολλα αμαξια απ εξω
30 χριβνια  θα σου παρει απο φασιον

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
490
Πόντοι
36
Ολοι εκτος απ'αυτον  :2funny: αυτουνου θα του τυχει κατι οπως και τωρα  :2funny: τους εσβισε η γκομενα της φωτογραφιες της  :jerking: :2funny:.Παλια αν προσαξατε έλεγε για ολη την Πολωνια οτι ειναι έτσι  :2funny: τωρα μόνο για το Πόζναν  :2funny:.Θα δεις που δεν προκειται να ερθει στη συναντισει και μετα θα γραφει  :jerking: σα να μην συναιβει τιποτα  :jerking: :2funny:
ε καλα ας μην ειναι ο κμαν, αρκει να εισαι εσυ εκει μεγιστε πορνομεταναστη  :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εδώ ένα πολωνικό site για όσες ψάχνονται για σεξ και σπονσοριλίκια.Πολλές παντρεμένες μέσα.

Εδώ ένα σάιτ με βιτσιόζες ερασιτέχνισες Πολωνέζες που ζητάνε ξύλο,βασανιστήρια,κατουρήματα κτλ.Γενικά σε πολλές Πολωνέζες αρέσει η κυριαρχία του άντρα και το bdsm.

Εδώ Πολωνέζες για σπονσοράρισμα online.50% πάνε και χωρίς λεφτά μόνο για σεξ.

Ρε θύμιο μηπως εισαι Αυτιστικός? :think:Αυτη τη  :jerking: σάιτ μας την ξαναβαλες πριν απο καμιά ωρα  :think: :2funny:.

Σκέψου Red εσυ πρεπει να πηγες τελευταια φορα εκει πριν απο 5-6 χρονια.Φαντάσου ο Θύμιος πόσα χρόνια εχει να παει και δεν γραφει ασχετα πραγματα  :jerking: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom