Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 899K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Κατάλαβα είναι το Arcy club.Ετσι λέγεται τώρα.Ενδιαφέρον αλλά δεν μπήκα ποτέ εκεί.Μερικοί έχουν φορτώσει από εκεί.
Ναι!!Το επιβαιβαίωσα τώρα!Είναι καλο για καθημερινές!Είναι σαν Σαββατοκύριακο εκεί μέσα και η ποιότητα μουνιού υψηλή!Ενας δικός μου είχε πάει με τη γκομενά του που την ήξερε απο Ρόδο και εκεί που κάθονταν στο μπάρ πάει μια μουνίτςα και του την  έπεφτε ρωτώντας "where you come from" και "are you holidays in poznan" αδιαφορώντας αν συνοδευόταν..

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ναι ετσι ειναι  :2funny: ειχα βάλει και το σχετικό βιντεάκι απο το κλαμπ απο το Πόζναν  :jerking: :2funny:
 Που πηδιουντε μέσα στη Ντίσκο  :2funny:

Τώρα έχει αλλάξει όνομα αλλά οι καταστάσεις οι ίδιες!Απο εκεί παρτούζοσαν οι δικοί μου ένα πολονεζάκι που δήλωνε αεροσυνοδός στην Air France!!!!απορώ πως δεν το έχεις κορυφή στη λίστα... Το 90% του Πόζναν για μένα είναι αυτό το μαγαζί και πάντα καθημερινές ..Δευτέρα και Τρίτη οι καλύτερες!!!!Είναι περίπου εκει που έβαλα την πινέζα..
Ειδηκά της καθημερινές γινεται χαμός  :jerking: :2funny:.Καλά τα σκεφτεσαι αυτα που γράφεις? :jerking: Δευτερα,τρίτη ακομα και αν δουλευει αντε να έχει 5-6 άτομα  :2funny:που καθονται βαριεστημένοι  :2funny:.
 Μετα τη δουλεια που κρέμεσε απο της κολωνες και σε ξεφτιλίζουνε οι Γερμανοί  :2funny: που σε εχουν για υπηρετη ερχεσαι στο σα'ι'τ και για να ξεσπασεις απο την αδικία μας γράφεις ότι βλακεία θέλεις  :jerking: :2funny:Βλάκμαν εχεις σκεφτεί τι θα γίνει αν βρω μιά φωτογραφία σου? :2funny:Εειδες το ρεζιλικι του Davarits? :2funny:ακομα το φυσάει και δεν κρυώνει  :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ναι ετσι ειναι  :2funny: ειχα βάλει και το σχετικό βιντεάκι απο το κλαμπ απο το Πόζναν  :jerking: :2funny:
 Που πηδιουντε μέσα στη Ντίσκο  :2funny:

Ειδηκά της καθημερινές γινεται χαμός  :jerking: :2funny:.Καλά τα σκεφτεσαι αυτα που γράφεις? :jerking: Δευτερα,τρίτη ακομα και αν δουλευει αντε να έχει 5-6 άτομα  :2funny:που καθονται βαριεστημένοι  :2funny:.
 Μετα τη δουλεια που κρέμεσε απο της κολωνες και σε ξεφτιλίζουνε οι Γερμανοί  :2funny: που σε εχουν για υπηρετη ερχεσαι στο σα'ι'τ και για να ξεσπασεις απο την αδικία μας γράφεις ότι βλακεία θέλεις  :jerking: :2funny:Βλάκμαν εχεις σκεφτεί τι θα γίνει αν βρω μιά φωτογραφία σου? :2funny:Εειδες το ρεζιλικι του Davarits? :2funny:ακομα το φυσάει και δεν κρυώνει  :2funny:
Αυτά τα γράφω εγώ και απο προσωπική εμπειρία και διασταυρώνονται κάθε χρόνο!Τελευταία διασταύρωση τον Νοέμβριο που ήταν ακριβώς έτσι!Αν παρακολουθείς και ο Dr Love που διαβάζει τον τελευταίο καιρό που το πολωνικό-Θρέντ δίνει υπέρ πολύτιμες συμβουλές αρχίζει και ξανά έχει επιτυχίες!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτά τα γράφω εγώ και απο προσωπική εμπειρία και διασταυρώνονται κάθε χρόνο!Τελευταία διασταύρωση τον Νοέμβριο που ήταν ακριβώς έτσι!Αν παρακολουθείς και ο Dr Love που διαβάζει τον τελευταίο καιρό που το πολωνικό-Θρέντ δίνει υπέρ πολύτιμες συμβουλές αρχίζει και ξανά έχει επιτυχίες!!!
Οι Πολωνοι παιφτουνε για υπνο πολυ νωρις.Περισσοτερο βγαινανε τη δεκαετια του '90 τωρα ακομα και σαββατοκυριακα τα Κλαμπ δεν γεμιζουν.Παρα πολλα κλαμπ δεν δουλευουνε της καθημερινες.Και όσα δουλευουν ειναι συνηθως αδεια!Ο Dr Love ειναι λιγακι μπερδεμενος,απο τη μια λεει οτι δεν εχει καθολου μουνι απο την αλλη γραφει οτι γαμαει τη μια μετα την αλλη...Παντος το οτι ο κοσμος δεν πολυ βγαινει εχει απολυτο δικιο.Κ'εγω το ειδα περσι πηγα Ντισκο παασκευη και σαββατο ειχε οσο κοσμο εχει Αγια Πετρουπολη την Πεμπτη! :headbang: Ελεγα που ειναι ο κόσμος? :think:.
  Σχετικα με τον Βλάκμαν παλιά εγραφε  :jerking: για Ουκρανια,Λευκορωσσια τωρα το γυρισε στην Πολωνια.Αλλα ειναι ατυχος επειδη υπαρχουν μέλη του σά'ι'τ και αν τα συναντισει θα πέσει πολύ γέλιο  :2funny:.Αν και η γνωμη μου ειναι οτι παλι θα αποφυγει να συναντισει καποιον απο το σά'ι'τ οπως κανει πάντα :2funny:.
  Ειδες τον ψευτη που έγραφε στη Μολδαβία οτι  :knockinb: τεσσερις σε τρεις μέρες? :jerking: :2funny:Εγω του έλεγα ελα να συναντιθουμε να τον δω  τι μεγαλος γαμιάς ειναι και αυτος κρυβοτανε :2funny:.Το αποτέλεσμα ποιο ηταν? :2funny:Σαν αποδειξη φωτογραφιζε το El Greco και ελεγε οτι περασε απο το ΟΠΑ και δεν καθισε.Αν προσεξες τωρα αυτα τα φίδια δεν τα λεει πια ειναι πιο σεμνός :2funny:μαζευτηκε  :2funny: :2funny: :2funny:.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Εγώ ανακοινωνώ πως πλέον γαμάω αβέρτα (έχω εικονικό δεσμό με 5 αυτήν την στιγμή-οι 2 μόνο απο την τελευταία εβδομάδα) και υπάρχουν ενεργές για να προχωρήσει αν τις μετράω καλά 7.

Αλλά ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ δεν έχω γνωρίσει απο αυτές απο την νύχτα και τα clubs. Αυτό το έχω δηλώσει και συνεχίζω να το δηλώνω.Απλά δεν έχετε καταλάβει καλά τα λεγόμενα μου, ενώ σας το έχω διευκρινίσει ξεκάθαρα.

Ο λόγος που πήρε μπροστά το εργαλέιο δεν είναι οι συμβουλές του Forum απλά μέρα με την μέρα μεγαλώνει με γεωμετρικό ρυθμό ο κοινωνικός μου κύκλος μου εδώ απο φίλους,δουλεία,parties σε σπίτια κ.λ.π. και δεν λέω ποτέ όχι.  Χρειαζόταν απλά χρόνος. Κάθε μέρα σε πάρτυ και ας δουλεύω πρωί. Κατά μέσο ορο γνωρίζω 10-15 καινούρια άτομα την εβδόμαδα. Μόνο Την Τετάρτη ήμουν σε ένα πάρτυ Γενεθλίων με 150 άτομα που είχε οργανώσει φίλος σε μαγαζί. Μόνο οι γνωριμίες που έκανα εκέι θα φάω πολύ καιρό για τις ξεκαθαρίσω ποιες θα πάνε κρεβάτι και ποίες όχι. Το καλό με τις Πολωνέζες είναι πως αν π.χ. της πάρεις το κινητό και μετά μιλάς στην δίπλα και πάρεις και απο αυτη το κινητο δεν παρεξηγούντε. Είναι το μόνο μέρος που έχω δεί να γίνεται αυτό. Οπότε γεμίζεις κινητό ξεκινάς sms και απο τις 20 θα βγείς με τις 10 θα κάτσουν οι 5.

Στην αρχή έβγαινα εντελώς μόνος μου έξω και σήμερα Παρασκευή δεν ξέρω με ποιον-ποια να βγώ έιναι άπειρες πλέον οι προτάσεις απο φίλους και <<φίλες>> σε εισαγωγικά. Οπότε οι γνωριμίες με καινούριες γκόμενες είναι πλέον πολύ εύκολες.

Εγώ συνεχίζω να υποστηρίζω πως νύχτα βαρσοβία είναι εντελώς για το Πέος. Πάλι χτές Πέμπτη έξω ήμουν και ήταν χειροτερα απο το video.Ο μόνος λόγος που βγήκα ήταν γιατί ήμουν με μία γκόμενα απο τς 18:00 ώρα έξω ήπιαμε άγρια ήρθε σπίτι έκατσε και μετά ήθελε να την συνοδέψω μέχρι τον σταθμό να πάρει το λεοφωρείο. Και αφού ήμουν ήδη φτιαγμένος-πιωμένος,ήδη ντυμένος, στο κρύο και η ώρα 12 λέω δεν πάω και ένα Enklawa να ρίξω μια ματιά. Αλλίως ούτε καν θα ξεκίναγα!! Τσίμπησα 4-5 άκυρα (10-15 γυναίκες είχε το μαγαζί και σχεδόν άδειο) και έφυγα...  Νύχτα την χρησιμοποιώ μόνο για ραντεβού να ποτίζω αυτές που γνωρίζω.Μπορείς να φάς κάτι αλλά με πολύ τύχη και προσπάθεια. Δεν ασχολούμε καν.
Οπότε αυτά που σας έχω γράψει δεν τα αναιρώ. Αν ζείτε εδώ και είστε έυθυμο άτομο που κάνετε χαβελέ λέτε πάντα ναι,συμετέχετε σε parties , γενικά αναπτύσετε κύκλο θα τρώτε χαλαρά και εύκολα. Για καταδρομικές Βαρσοβία καλή επιτυχία δεν ασχολούμε καν έχω παραιτηθεί. Δεν μπορώ να μετράω άκυρα συνεχόμενα απο τα μπάζακια στα μαγαζία και να περιμένω 1 στα 50 να μου κάτσει,βαρέθηκα και είναι χωρίς νόημα και επιτυχία.

Συνεχίζω να αναπτύσω τον κύκλο μου εδώ και πιστεύω πως τελικά θα περάσω πολύ καλά ενω δεν το περίμενα. Απλά άλλαξαν οι όροι του παιχνιδιού και προσαρμόστηκα για να πορνο-επιβιώσω.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Και να προσθέσω κάτι σημαντικό για να μείνει καταγγεγραμένο στην βιβλιοθήκη γνώσης:)

Όλες αυτές που γνωρίζω χωρίς καμία εξαίρεση, στην ερώτηση σε ποια clubs πηγαίνετε? Η απάντηση είναι πάντα "δεν πάμε σε clubs". Δεν έχει υπάρξει μία να μου πεί το αντίθετο έστω και για το στατιστικό!! Πάνε σε κανά bar με φίλους μέχρι τις 12,δουλεία πρωί και τσιμπανε  :zfuck: απο τους φίλους και παρέες. Αυτά με τα clubs μάγκες ήταν πρίν δυτικοποιηθούν που η μόνη διασκέδαση ήταν το ποτό-μεθύσι πήδημα. Οπότε οι καλές γκόμενες άντε να τις δέιτε κανά Σάββατο μόνο. γκόμενα της προκοπής να βγεί Πέμπτη να τα πιεί και να χορευει στο Enklawa ξεχάστε το.. Επίσης με βάση τα παραπάνω έχει ξεκινησει πολλές να πάιζουν μπάλα και με δικτυακό παιχνιδι αντι να προτιμούν την γνήσια μάχη έξω.Πολλές μπάινουν διαδίκτιο απο όσες ξέρω και ψάχνουν. Κυριώς με μια κωλο-εφαρμογή που γίνεται χαμός εδώ tinder.

Εγώ το βαρείμαι πάντως να το κυνηγήγσω έτσι αλλά σας το γράφω προς γνώση σας.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Και να προσθέσω κάτι σημαντικό για να μείνει καταγγεγραμένο στην βιβλιοθήκη γνώσης:)

Όλες αυτές που γνωρίζω χωρίς καμία εξαίρεση, στην ερώτηση σε ποια clubs πηγαίνετε? Η απάντηση είναι πάντα "δεν πάμε σε clubs". Δεν έχει υπάρξει μία να μου πεί το αντίθετο έστω και για το στατιστικό!! Πάνε σε κανά bar με φίλους μέχρι τις 12,δουλεία πρωί και τσιμπανε  :zfuck: απο τους φίλους και παρέες. Αυτά με τα clubs μάγκες ήταν πρίν δυτικοποιηθούν που η μόνη διασκέδαση ήταν το ποτό-μεθύσι πήδημα. Οπότε οι καλές γκόμενες άντε να τις δέιτε κανά Σάββατο μόνο. γκόμενα της προκοπής να βγεί Πέμπτη να τα πιεί και να χορευει στο Enklawa ξεχάστε το.. Επίσης με βάση τα παραπάνω έχει ξεκινησει πολλές να πάιζουν μπάλα και με δικτυακό παιχνιδι αντι να προτιμούν την γνήσια μάχη έξω.Πολλές μπάινουν διαδίκτιο απο όσες ξέρω και ψάχνουν. Κυριώς με μια κωλο-εφαρμογή που γίνεται χαμός εδώ tinder.

Εγώ το βαρείμαι πάντως να το κυνηγήγσω έτσι αλλά σας το γράφω προς γνώση σας.
Καπως ετσι παει να γινει δυστηχως και στη  Ρωσσια.Οσο πανε και λιγοτερες πηγαινουν στα κλαμπ!Μιλαω παντα για Αγια Πετρουπολη.Επαρχια επειδη δεν εχουν τι να κανουνε πηγαινουν ακομα σε κλαμπ.
  Το καμακι εδω γινεται πια μεσω ιντερνετ!

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
εχασα καπεια επισοδεια,ο dr love μενει μονιμα πολωνια?

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.404
Πόντοι
2.356
Μπράβο.Blitzkrieg είναι η λέξη κλειδί.Ο Χίτλερ εισέβαλε στην Πολωνία από 3 κατευθύνσεις.Δυτικά προς Πόζναν,νότια από Σλοβακία προς Κράκωβ και βόρεια από Ανατολική Πρωσσία προς Βαρσοβία.Ο Βαλκάνιος ιππότης δεν μπορεί να κάνει τέτοιο αντιπερισπαμό για αυτό πρέπει να επιλέξει μία οδό εισβολής με τη μικρότερη δυνατή αντίσταση.
:2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• phoca_thumb_l_ΑΕΡΑΑΑΑ.jpg
    phoca_thumb_l_ΑΕΡΑΑΑΑ.jpg
    72,8 KB · Εμφανίσεις: 24

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.404
Πόντοι
2.356
Η εισβολή θα γίνει απο το Πόζναν τον Ιανουάριο!!!Με πλήρη ισχή καλοσυντηρημένα όπλα και ΑΠΕΙΡΑ πυρομαχικά...Οι πολεμικές τακτικές εξελίσσονται και θα είναι ικανές να σπάσουν τις γραμμές άμυνας των Πολωνέζων και να αμυνθούν σε όποιον βάρβαρο θελήσει να αποσπάσει οτιδίποτε απο τα κεκτημένα του ´Ελληνα μαχητή ..
:grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• 10770_10152881261268413_7860924588511214333_n.jpg
    10770_10152881261268413_7860924588511214333_n.jpg
    68,4 KB · Εμφανίσεις: 23

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εγώ ανακοινωνώ πως πλέον γαμάω αβέρτα (έχω εικονικό δεσμό με 5 αυτήν την στιγμή-οι 2 μόνο απο την τελευταία εβδομάδα) και υπάρχουν ενεργές για να προχωρήσει αν τις μετράω καλά 7.

Αλλά ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ δεν έχω γνωρίσει απο αυτές απο την νύχτα και τα clubs. Αυτό το έχω δηλώσει και συνεχίζω να το δηλώνω.Απλά δεν έχετε καταλάβει καλά τα λεγόμενα μου, ενώ σας το έχω διευκρινίσει ξεκάθαρα.

Ο λόγος που πήρε μπροστά το εργαλέιο δεν είναι οι συμβουλές του Forum απλά μέρα με την μέρα μεγαλώνει με γεωμετρικό ρυθμό ο κοινωνικός μου κύκλος μου εδώ απο φίλους,δουλεία,parties σε σπίτια κ.λ.π. και δεν λέω ποτέ όχι.  Χρειαζόταν απλά χρόνος. Κάθε μέρα σε πάρτυ και ας δουλεύω πρωί. Κατά μέσο ορο γνωρίζω 10-15 καινούρια άτομα την εβδόμαδα. Μόνο Την Τετάρτη ήμουν σε ένα πάρτυ Γενεθλίων με 150 άτομα που είχε οργανώσει φίλος σε μαγαζί. Μόνο οι γνωριμίες που έκανα εκέι θα φάω πολύ καιρό για τις ξεκαθαρίσω ποιες θα πάνε κρεβάτι και ποίες όχι. Το καλό με τις Πολωνέζες είναι πως αν π.χ. της πάρεις το κινητό και μετά μιλάς στην δίπλα και πάρεις και απο αυτη το κινητο δεν παρεξηγούντε. Είναι το μόνο μέρος που έχω δεί να γίνεται αυτό. Οπότε γεμίζεις κινητό ξεκινάς sms και απο τις 20 θα βγείς με τις 10 θα κάτσουν οι 5.

Στην αρχή έβγαινα εντελώς μόνος μου έξω και σήμερα Παρασκευή δεν ξέρω με ποιον-ποια να βγώ έιναι άπειρες πλέον οι προτάσεις απο φίλους και <<φίλες>> σε εισαγωγικά. Οπότε οι γνωριμίες με καινούριες γκόμενες είναι πλέον πολύ εύκολες.

Εγώ συνεχίζω να υποστηρίζω πως νύχτα βαρσοβία είναι εντελώς για το Πέος. Πάλι χτές Πέμπτη έξω ήμουν και ήταν χειροτερα απο το video.Ο μόνος λόγος που βγήκα ήταν γιατί ήμουν με μία γκόμενα απο τς 18:00 ώρα έξω ήπιαμε άγρια ήρθε σπίτι έκατσε και μετά ήθελε να την συνοδέψω μέχρι τον σταθμό να πάρει το λεοφωρείο. Και αφού ήμουν ήδη φτιαγμένος-πιωμένος,ήδη ντυμένος, στο κρύο και η ώρα 12 λέω δεν πάω και ένα Enklawa να ρίξω μια ματιά. Αλλίως ούτε καν θα ξεκίναγα!! Τσίμπησα 4-5 άκυρα (10-15 γυναίκες είχε το μαγαζί και σχεδόν άδειο) και έφυγα...  Νύχτα την χρησιμοποιώ μόνο για ραντεβού να ποτίζω αυτές που γνωρίζω.Μπορείς να φάς κάτι αλλά με πολύ τύχη και προσπάθεια. Δεν ασχολούμε καν.
Οπότε αυτά που σας έχω γράψει δεν τα αναιρώ. Αν ζείτε εδώ και είστε έυθυμο άτομο που κάνετε χαβελέ λέτε πάντα ναι,συμετέχετε σε parties , γενικά αναπτύσετε κύκλο θα τρώτε χαλαρά και εύκολα. Για καταδρομικές Βαρσοβία καλή επιτυχία δεν ασχολούμε καν έχω παραιτηθεί. Δεν μπορώ να μετράω άκυρα συνεχόμενα απο τα μπάζακια στα μαγαζία και να περιμένω 1 στα 50 να μου κάτσει,βαρέθηκα και είναι χωρίς νόημα και επιτυχία.

Συνεχίζω να αναπτύσω τον κύκλο μου εδώ και πιστεύω πως τελικά θα περάσω πολύ καλά ενω δεν το περίμενα. Απλά άλλαξαν οι όροι του παιχνιδιού και προσαρμόστηκα για να πορνο-επιβιώσω.

Περνάς σκατά Βαρσοβία δηλαδή.5 διαφορετικές γκόμενες ταυτόχρονα άλλες στον ορίζοντα,one night stands,χάλια δηλαδή.Εχει δυτικοποιηθεί η Πολωια βλέπουμε δύσκολα τα πράγματα.
Κάνουν λες πάρτυ σε σπίτια κάθε μέρα;Συνήθως πόσα ραντεβού παίρνει μέχρι να γαμήσεις?Δείχνουν ζήλια για τις άλλες;
Υποθέτω Βαρσοβία έχει αλλάξει κάπως.Επαρχία τα κλαμπ ζουν και βασιλεύουν ακόμα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Βλέπω εσύ έχεις ανάγκη τον κοινωνικό κύκλο εγώ τα κλαμπ και το σπονσοράρισμα μόνο ο Δημητράκης δεν τα χρειάζεται όλα αυτά γιατί έχει το απόλυτο υπερόπλο έχει τα παπούτσια από σαλάχι μόλις τα βλέπουν οι γκόμενες στήνονται να τις γαμήσει.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Βλέπω εσύ έχεις ανάγκη τον κοινωνικό κύκλο εγώ τα κλαμπ και το σπονσοράρισμα μόνο ο Δημητράκης δεν τα χρειάζεται όλα αυτά γιατί έχει το απόλυτο υπερόπλο έχει τα παπούτσια από σαλάχι μόλις τα βλέπουν οι γκόμενες στήνονται να τις γαμήσει.
και την μπλουζα με την τιγρη!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ ένα τραγούδι που αποδίδει τη νοοτροπία των Πολωνέζων.Bogini sexu Θεές του σεξ

Εδώ ένα βίντεο πώς οι ξένοι βλέπουν τις Πολωνέζες.Βλέπετε πώς είναι οι ξένοι στην Πολωνία.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
μπραβο τασο ,αεεεεεεερρρρρραααααα χαχαχαχαχ

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
διαβαζω παντα τι γραφει ο φιλος,απο κυπρο βαρσοβια,κατοβιτσε πας με 70-80 ευρο με αποσκευες.βαρσοβια μου αρεσει,θα δω το ποζναν ιτερνετ και ισως στο μελλον κανω βολτα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αύριο πάω Βρότσλαβ για μια γενική επιθεώρηση Βαλκάνιου καουπόυ.Θα γίνει αυτοψία επιτόπου αν η κατάσταση έχει μεταβληθεί.Οσοι πιστοί και θιασώτες του Βαλκανικού πούτσου προσέλθετε.
Στόχοι τα κλαμπ Teatr,Cherry,Daytona,Cafe Manana,Melziarz και οι άλλοι ζωντανοί θρύλοι του Μπρεσλάου.

Πολωνική κατάσταση με Πολωνούς γόητες.

Γερμανοί πέουλες μετρούν την απόσταση της πούτσας τους από τα εύφορα πολωνικά εδάφη.

mb7gkr.jpg

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Αύριο πάω Βρότσλαβ για μια γενική επιθεώρηση Βαλκάνιου καουπόυ.Θα γίνει αυτοψία επιτόπου αν η κατάσταση έχει μεταβληθεί.Οσοι πιστοί και θιασώτες του Βαλκανικού πούτσου προσέλθετε.
Στόχοι τα κλαμπ Teatr,Cherry,Daytona,Cafe Manana,Melziarz και οι άλλοι ζωντανοί θρύλοι του Μπρεσλάου.

Πολωνική κατάσταση με Πολωνούς γόητες.

γκοντ μπλες σου φιλος!!! :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom