Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 899K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.666
Πόντοι
266
Και να προσθέσω κάτι σημαντικό για να μείνει καταγγεγραμένο στην βιβλιοθήκη γνώσης:)

Όλες αυτές που γνωρίζω χωρίς καμία εξαίρεση, στην ερώτηση σε ποια clubs πηγαίνετε? Η απάντηση είναι πάντα "δεν πάμε σε clubs". Δεν έχει υπάρξει μία να μου πεί το αντίθετο έστω και για το στατιστικό!! Πάνε σε κανά bar με φίλους μέχρι τις 12,δουλεία πρωί και τσιμπανε  :zfuck: απο τους φίλους και παρέες. Αυτά με τα clubs μάγκες ήταν πρίν δυτικοποιηθούν που η μόνη διασκέδαση ήταν το ποτό-μεθύσι πήδημα. Οπότε οι καλές γκόμενες άντε να τις δέιτε κανά Σάββατο μόνο. γκόμενα της προκοπής να βγεί Πέμπτη να τα πιεί και να χορευει στο Enklawa ξεχάστε το.. Επίσης με βάση τα παραπάνω έχει ξεκινησει πολλές να πάιζουν μπάλα και με δικτυακό παιχνιδι αντι να προτιμούν την γνήσια μάχη έξω.Πολλές μπάινουν διαδίκτιο απο όσες ξέρω και ψάχνουν. Κυριώς με μια κωλο-εφαρμογή που γίνεται χαμός εδώ tinder.

Εγώ το βαρείμαι πάντως να το κυνηγήγσω έτσι αλλά σας το γράφω προς γνώση σας.

Ειπες κατι που ανεμενα να ειπωθει: δικτυακο καμακι.
Που το κανεις κι απο Ελλαδα, και γεφυρωνει το προβλημα των αποστασεων, ειδικα στην αρχη, στο ξεκινημα.
At last.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
διαβαζω παντα τι γραφει ο φιλος,απο κυπρο βαρσοβια,κατοβιτσε πας με 70-80 ευρο με αποσκευες.βαρσοβια μου αρεσει,θα δω το ποζναν ιτερνετ και ισως στο μελλον κανω βολτα.
Αστο μην πας σα τη Βοσνία θα περάσεις :jerking:! :2funny: Ουτε Βαρσοβία αξιζει να πας.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
εσύ τώρα μπήκες διάβασες και αντί να συνεισφέρεις εποικοδομητικά στη συζήτηση πετάς την ειρωνία σου;Και ο Κμαν κι εγώ πριν γράψουμε την αναγωγή σε μάχη του εγχειρήματος του ταξιδιού της Πολωνίας δώσαμε και ακριβέστατες πληροφορίες!Εσυ τι έδωσες;Άλλη μια φορά φέρεςαι ανώριμα!!
Σαν να σου λείπει η "χάρη" του Μάστερ και του Ιεραπόστολου...Θυμάμαι ότι τα έβρισκες άψογα με αυτούς...
Όσο για εσένα Godharry που συμφωνείς με την ειρωνία, μάλλον σε χάλασαν οι κακές παρέες στην Οδησσό με άλλες ηλικίες, καταστάσεις και ...κυβικά...

Κι εμείς εδω τα ταξίδια μας τα ονομάζουμε "καταδρομές" μεταφορικά , στην Ανατολική Ευρώπη !Τι άλλο μπορεί να ειναι δηλαδή!Ταξίδι για τη φύση και την εμπειρία όπως λέει ο άλλος στο Ουκρανικό;Στόχος της καταδρομής είναι οι ανατολικές γκόμενες!Ότι άλλο είναι αχρείαστο!
Α ναι επίσης στην Αν Ευρώπη υπάρχει για τον Έλληνα άντρα μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα ευορίας!Μια εσωτερική χαρα!Ο Κμαν την προσεγγίζει ως την απόλυτη "Ελευθερία"!!!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αύριο πάω Βρότσλαβ για μια γενική επιθεώρηση Βαλκάνιου καουπόυ.Θα γίνει αυτοψία επιτόπου αν η κατάσταση έχει μεταβληθεί.Οσοι πιστοί και θιασώτες του Βαλκανικού πούτσου προσέλθετε.
Στόχοι τα κλαμπ Teatr,Cherry,Daytona,Cafe Manana,Melziarz και οι άλλοι ζωντανοί θρύλοι του Μπρεσλάου.

Πολωνική κατάσταση με Πολωνούς γόητες.

Γερμανοί πέουλες μετρούν την απόσταση της πούτσας τους από τα εύφορα πολωνικά εδάφη.

mb7gkr.jpg
Το opium υπάρχει ακόμα ή έκλεισε ή μήπως άλλαξε όνομα;Ήταν καλά εκει μέσα!Με ένα Φιξ ποσό πίνανε οι γκόμενες όσες μπύρες θέλανε και ήταν ψιλοκομάτια!Αλλά δεν παίζαν όπως στο Πόζναν..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Xαχαχα κμαν βλεπω ειναι μεγαλοιδεατες λιγο οι γερμανοι :grin: Πας Μπρεσλαου ( wroclaw ) γιατι δεν ειπες τιποτα? Τι ωρα θα εισαι ? Μπορει να πεταχτω να βγουμε αν θες. Και μετα γυρναω κατευθειαν Κρακοβια.

Dr love αυτο το tinder μου το χαν κατεβασει κατι γκομενες στο δικο μου κινητο να το εχω, αλλα ηταν μια μαλακια και μιση. Μου γαμαγε και το μαραφετι, σερνοταν, οποτε το σβησα. :headbang:

Εντωμεταξυ ρε παιδια δε μπορω να καταλαβω ειλικρινα τι πρεμουρα εχει πιασει μερικους με αυτα τα αντιπαθητικα σπασικλακια, τις πολωνες  :think:.
Να πω οτι ειναι ομορφες? Χαλαρα ενα 50 % ειναι ΜΠΑΖΑ και οποιος θελει ας ερθει να το διαπιστωσει. Μιλαμε μπαζα που οχι ταξιδι αξιζει να κανεις αλλα και μονη της να στην πεσει δε πας  :rolleyes:.
Μετα εχει καποιες απλα χαμογελαστες γλυκες κοπελιτσες. Τοπ μουνια, μουναρες αντε ναναι ενα 10 % και πολυ ισως λεω. ΣΠΑΝΙΑ θα δεις στην Πολωνια ΜΟΥΝΑΡΑ γκομενα. Τουλαχιστον οχι περισσοτερο απο οτι στην Ελλαδα. Στην Ελλαδα αν βγεις βραδυ θα δεις πολυπιο εντυπωσιακες.

Να πω για το χαρακτηρα? Σπαστικες, κομπλεξικες, εκνευριστικες, ψυχανωμαλες,και πεισματαρες :headbang: . Για να τα λεμε ολα βεβαια κακες και πονηρες δεν ειναι αλλα σου τη σπανε το ιδιο. Και αν και δεν ειναι σκατοψυχες, καμια φορα λογω κομπλεξ βγαζουν αλλοπροσαλλη και δυσεξηγητη συμπεριφορα. Και φυσικα τερμα ηλιθιες σε βαθμο που να αποτελει προβλημα  :headbang:.

Αλλα αντε θα μου πεις για να λυσουμε εξισωσεις τις θελουμε? Η για γαμησι  :knockinb:? Εμ ελα που και αυτο σου βγαζουν την ψυχη! Θα βγουν ισως θα δωσουν τηλεφωνα κλπ αλλα στο ψητο  :rolleyes:? Ολο μελι και απο τηγανιτα τιποτα. Και δε μπορω να ακουω τις μαλακιες " ειναι ρομαντικες κλπ" . Ενταξει αυτη που θελει να γαμηθει θα γαμηθει. Εδω με μια που χα παει , να ναι καλα, αφου γαμησα ουτε την εθνικοτητα μου ηξερε! Μετα θυμηθηκε να με ρωτησει  :2funny:!
Εγω ασχολουμε με αυτες αναγκαστικα επειδη υπαρχουν  αυτες εδω. Αν δεν ημουν εδω δεν υπηρχε περιπτωση μια στο εκατομμυριο να ασχολουμουν. Και αν και οταν φυγω απο εδω δε προκειται ποτε  :helpplea:.
Να πω οτι εχουν ΕΝΑ γαμημενο απο τα τρια να πω παει στο διαολο. Πχ να ειναι μεν μπαζα η βλαμενες αλλα να γαμιουνται ευκολα. Η ξερω γω να μη γαμιουνται η να ειναι βλαμενες αλλα να ειναι τοπ μουναροι οποτε να λες αξιζει τον κοπο. Η πχ να μη γαμιουνται η να μην ειναι εμφανισιακα κατι το ιδιαιτερο, αλλα να λες οκ πολυ καλο κοριτσι καλοβολο θα ειμαστε μαζι θα συννενοηθουμε κλπ, αξιζει. Δεν εχουν ΤΙΠΟΤΑ απο τα τρια . Αν ειναι με τετοιο κοπο, βαλτε και λεφτα, εξοδα ταλαιπωρια, δε πατε με ελεηνιδες καλυτερα?
Επισης dr love και με τον κυκλο δε ξερω αν και ποσες γαμησες ως τωρα. Τι γραφει ο πινακας δηλαδη το σκορ  :rolleyes:. Γιατι και με αυτες θα αρχισεις να βλεπεις διαφορα ωραια. Στα λεω γιατι τα χω δει και εγω τα χαιρια  :headbang:. Οι δεσποσυνες εδω ( και γενικα ο συμπαθεστατος κατα τα αλλα λαος... ), εχουν ενα χαρακτηριστικο : κινουνται σε μια " τροχια" σταθερη και δε το κουνανε με τιποτα  :idiot:.
Θα βγειτε ισως μια φορα (  δε θα γαμησεις... ) με τα χιλια ζορια και μετα .... μετρα μηνες :headbang:. Θα αρχισουν οχι εχω το ενα εχω το αλλο, την αλλη θα παω εκει, την παραλλη παντρευεται μια ξαδερφη μου :jerking:. Τα χουν ολα κανονισμενα με καρνε και ειναι και τα ζωα μου αργα απο τη φυση τους. Θα βγεις 2-3-4  φορες με διαφορετικες και απλα θα σπαστεις και θα αρχισεις καποτε να κουραζεσαι και με αυτη την ιστορια :helpplea:. Γιατι θα πρεπει να πηγαινεις στα ιδια ( η παρομοια) μερη, να λες τις ιδιες και τις ιδιες μαλακιες συνεχως, αυτες να παριστανουν ( η οντως) να ενδιαφερονται, θα μιλατε ατελειωτα και μετα θα λετε καληνυχτα και ο καθενας θα πηγαινει σπιτακι του  :jerking:. Στο λεω γιατι τα χω φαει στη μαπα. Ο κυκλος αν αποτελειται απο αυτες τις βλαμενες ισως να μην ειναι τοσο
" παραγωγικος". Ολες αυτες δε ψαχνουν ουτε πηδημα ουτε τιποτα ψαχνουν ΣΧΕΣΗ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΓΑΜΟ  :jerking:. Και θα γαμηθουν μονο αν ειναι σιγουρες οτι θα τις παντρευτεις ( και θα εχουν αποφασισει και αυτες οτι το θελουν :uglystupid: ).  Πραγμα που θελει πολυυυ δρομο και κοπο και ειναι μια διαδικασια ψυχοφθορα και κουραστικη :jerking:. Και κατι που χειροτερευει τα πραγματα ειναι αυτο ακριβως που σου εκανε εντυπωση : δηλαδη το οτι "δεν λενε τιποτα οταν παιρνεις τηλεφωνα απο αλλες". Το χουν δει και το χουν καταγραψει ωστοσο  :S. Και ξερουν καλα οτι εχεις τηλεφωνα απο αλλες. Και αυτο απο μονο του αποτελει αρκετο λογο για μπολικη σπαζαρχιδιαση  :headbang:. Μακαρι βεβαια να βγω ψευτης και μαλακας και να γαμησεις πολλες γκομενες απο αυτη τη διαδικασια ρε τυπε , απλα σου λεω εγω τι εχω φαει στη μαπα  :S  :think:.
Τελος αυτα ολα δε τα λεω αποτρεπτικα, αν ειναι δυνατον! :grin: Οποιος θελει να ερθει εδω , οι δρομοι ανοιχτοι και τα σκυλια δεμενα. Σεγκεν εχει , οποιος γουσταρει μπαινει, οποιος γουσταρει βγαινει. Λες και ειναι δικη μου η χωρα και οι πολωνες ανηκουν σε κανα δικο μου χαρεμι! Εγω ισα ισα θα βοηθησω οποιον θελει ειτε χρειαστει κατι! :rockon:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ειπες κατι που ανεμενα να ειπωθει: δικτυακο καμακι.
Που το κανεις κι απο Ελλαδα, και γεφυρωνει το προβλημα των αποστασεων, ειδικα στην αρχη, στο ξεκινημα.
At last.

Γιατι δεν το κανεις τοτε ρε φιλε. Τι ακριβως σε εμποδιζει?

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
ποσο ειναι το σκορ?? :fuck1:
Στο Βρότσλαβ 3 βράδια (1 ήταν η νεκρή σε όλη τη Πολωνία Κυριακή) δεν άνοιξε για κανέναν!Βέβαια είχε προηγηθεί ο θρίαμβος στην Οστράβα πιο πριν.. Και στη Πράγα πιο μετα!
Αλλά δεν βγαίνει συμπαίρασμα μην πάτε Βρότσλαβ...Ούτε τρέξτε Τσεχία...
Καθαρές συγκυρίες

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Στο Βρότσλαβ 3 βράδια (1 ήταν η νεκρή σε όλη τη Πολωνία Κυριακή) δεν άνοιξε για κανέναν!Βέβαια είχε προηγηθεί ο θρίαμβος στην Οστράβα πιο πριν.. Και στη Πράγα πιο μετα!
Αλλά δεν βγαίνει συμπαίρασμα μην πάτε Βρότσλαβ...Ούτε τρέξτε Τσεχία...
Καθαρές συγκυρίες
0-0 ????? :new_shocked:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εσύ τώρα μπήκες διάβασες και αντί να συνεισφέρεις εποικοδομητικά στη συζήτηση πετάς την ειρωνία σου;Και ο Κμαν κι εγώ πριν γράψουμε την αναγωγή σε μάχη του εγχειρήματος του ταξιδιού της Πολωνίας δώσαμε και ακριβέστατες πληροφορίες!Εσυ τι έδωσες;Άλλη μια φορά φέρεςαι ανώριμα!!
Σαν να σου λείπει η "χάρη" του Μάστερ και του Ιεραπόστολου...Θυμάμαι ότι τα έβρισκες άψογα με αυτούς...
Όσο για εσένα Godharry που συμφωνείς με την ειρωνία, μάλλον σε χάλασαν οι κακές παρέες στην Οδησσό με άλλες ηλικίες, καταστάσεις και ...κυβικά...

Κι εμείς εδω τα ταξίδια μας τα ονομάζουμε "καταδρομές" μεταφορικά , στην Ανατολική Ευρώπη !Τι άλλο μπορεί να ειναι δηλαδή!Ταξίδι για τη φύση και την εμπειρία όπως λέει ο άλλος στο Ουκρανικό;Στόχος της καταδρομής είναι οι ανατολικές γκόμενες!Ότι άλλο είναι αχρείαστο!
Α ναι επίσης στην Αν Ευρώπη υπάρχει για τον Έλληνα άντρα μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα ευορίας!Μια εσωτερική χαρα!Ο Κμαν την προσεγγίζει ως την απόλυτη "Ελευθερία"!!!
Καλά εσυ γιατι τον κουρδίζεις τον Βλάκμαν για να  :2funny:.Για να ξεφευγει και να γελάμε περισσότερο? :2funny: :2funny: :2funny:
 Ο αλλος ο ψευτης της Μολδαβίας εχει περισσοτερη πλάκα  :2funny: ολο γαμάει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Xαχαχα κμαν βλεπω ειναι μεγαλοιδεατες λιγο οι γερμανοι :grin: Πας Μπρεσλαου ( wroclaw ) γιατι δεν ειπες τιποτα? Τι ωρα θα εισαι ? Μπορει να πεταχτω να βγουμε αν θες. Και μετα γυρναω κατευθειαν Κρακοβια.
Τωρα θα εξαφανιστει  :2funny: θα σκεφτει μια απο της δικαιολογιες του τυπου:μου κλέψαν το τηλεφωνο,μου ετυχε κατι και γυρισα πισω επιγοντως κλπ. κλπ.  :2funny:
  Κατι τετοια εκανε και ο ψευτης της Μολδαβίας του έλεγα ελα να σε δω να μου τα πεις αυτα απο κοντα  :2funny: και αυτος κρυβοταν  :2funny: :2funny: :2funny:κατι τετοιο θα γινει και μ'αυτον  :2funny: :2funny: :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36

Dr love αυτο το tinder μου το χαν κατεβασει κατι γκομενες στο δικο μου κινητο να το εχω, αλλα ηταν μια μαλακια και μιση. Μου γαμαγε και το μαραφετι, σερνοταν, οποτε το σβησα. :headbang:

Εντωμεταξυ ρε παιδια δε μπορω να καταλαβω ειλικρινα τι πρεμουρα εχει πιασει μερικους με αυτα τα αντιπαθητικα σπασικλακια, τις πολωνες  :think:.
Να πω οτι ειναι ομορφες? Χαλαρα ενα 50 % ειναι ΜΠΑΖΑ και οποιος θελει ας ερθει να το διαπιστωσει. Μιλαμε μπαζα που οχι ταξιδι αξιζει να κανεις αλλα και μονη της να στην πεσει δε πας  :rolleyes:.
Μετα εχει καποιες απλα χαμογελαστες γλυκες κοπελιτσες. Τοπ μουνια, μουναρες αντε ναναι ενα 10 % και πολυ ισως λεω. ΣΠΑΝΙΑ θα δεις στην Πολωνια ΜΟΥΝΑΡΑ γκομενα. Τουλαχιστον οχι περισσοτερο απο οτι στην Ελλαδα. Στην Ελλαδα αν βγεις βραδυ θα δεις πολυπιο εντυπωσιακες.

Να πω για το χαρακτηρα? Σπαστικες, κομπλεξικες, εκνευριστικες, ψυχανωμαλες,και πεισματαρες :headbang: . Για να τα λεμε ολα βεβαια κακες και πονηρες δεν ειναι αλλα σου τη σπανε το ιδιο. Και αν και δεν ειναι σκατοψυχες, καμια φορα λογω κομπλεξ βγαζουν αλλοπροσαλλη και δυσεξηγητη συμπεριφορα. Και φυσικα τερμα ηλιθιες σε βαθμο που να αποτελει προβλημα  :headbang:.

Αλλα αντε θα μου πεις για να λυσουμε εξισωσεις τις θελουμε? Η για γαμησι  :knockinb:? Εμ ελα που και αυτο σου βγαζουν την ψυχη! Θα βγουν ισως θα δωσουν τηλεφωνα κλπ αλλα στο ψητο  :rolleyes:? Ολο μελι και απο τηγανιτα τιποτα. Και δε μπορω να ακουω τις μαλακιες " ειναι ρομαντικες κλπ" . Ενταξει αυτη που θελει να γαμηθει θα γαμηθει. Εδω με μια που χα παει , να ναι καλα, αφου γαμησα ουτε την εθνικοτητα μου ηξερε! Μετα θυμηθηκε να με ρωτησει  :2funny:!
Εγω ασχολουμε με αυτες αναγκαστικα επειδη υπαρχουν  αυτες εδω. Αν δεν ημουν εδω δεν υπηρχε περιπτωση μια στο εκατομμυριο να ασχολουμουν. Και αν και οταν φυγω απο εδω δε προκειται ποτε  :helpplea:.
Να πω οτι εχουν ΕΝΑ γαμημενο απο τα τρια να πω παει στο διαολο. Πχ να ειναι μεν μπαζα η βλαμενες αλλα να γαμιουνται ευκολα. Η ξερω γω να μη γαμιουνται η να ειναι βλαμενες αλλα να ειναι τοπ μουναροι οποτε να λες αξιζει τον κοπο. Η πχ να μη γαμιουνται η να μην ειναι εμφανισιακα κατι το ιδιαιτερο, αλλα να λες οκ πολυ καλο κοριτσι καλοβολο θα ειμαστε μαζι θα συννενοηθουμε κλπ, αξιζει. Δεν εχουν ΤΙΠΟΤΑ απο τα τρια . Αν ειναι με τετοιο κοπο, βαλτε και λεφτα, εξοδα ταλαιπωρια, δε πατε με ελεηνιδες καλυτερα?
Επισης dr love και με τον κυκλο δε ξερω αν και ποσες γαμησες ως τωρα. Τι γραφει ο πινακας δηλαδη το σκορ  :rolleyes:. Γιατι και με αυτες θα αρχισεις να βλεπεις διαφορα ωραια. Στα λεω γιατι τα χω δει και εγω τα χαιρια  :headbang:. Οι δεσποσυνες εδω ( και γενικα ο συμπαθεστατος κατα τα αλλα λαος... ), εχουν ενα χαρακτηριστικο : κινουνται σε μια " τροχια" σταθερη και δε το κουνανε με τιποτα  :idiot:.
Θα βγειτε ισως μια φορα (  δε θα γαμησεις... ) με τα χιλια ζορια και μετα .... μετρα μηνες :headbang:. Θα αρχισουν οχι εχω το ενα εχω το αλλο, την αλλη θα παω εκει, την παραλλη παντρευεται μια ξαδερφη μου :jerking:. Τα χουν ολα κανονισμενα με καρνε και ειναι και τα ζωα μου αργα απο τη φυση τους. Θα βγεις 2-3-4 φορες και απλα θα σπαστεις και θα αρχισεις καποτε να κουραζεσαι και με αυτη την ιστορια :helpplea:. Γιατι θα πρεπει να πηγαινεις στα ιδια ( η παρομοια) μερη, να λες τις ιδιες και τις ιδιες μαλακιες συνεχως, αυτες να παριστανουν ( η οντως) να ενδιαφερονται, θα μιλατε ατελειωτα και μετα θα λετε καληνυχτα και ο καθενας θα πηγαινει σπιτακι του  :jerking:. Στο λεω γιατι τα χω φαει στη μαπα. Ο κυκλος αν αποτελειται απο αυτες τις βλαμενες ισως να μην ειναι τοσο
" παραγωγικος". Ολες αυτες δε ψαχνουν ουτε πηδημα ουτε τιποτα ψαχνουν ΣΧΕΣΗ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΓΑΜΟ  :jerking:. Και θα γαμηθουν μονο αν ειναι σιγουρες οτι θα τις παντρευτεις ( και θα εχουν αποφασισει και αυτες οτι το θελουν :uglystupid: ).  Πραγμα που θελει πολυυυ δρομο και κοπο και ειναι μια διαδικασια ψυχοφθορα και κουραστικη :jerking:. Και κατι που χειροτερευει τα πραγματα ειναι αυτο ακριβως που σου εκανε εντυπωση : δηλαδη το οτι "δεν λενε τιποτα οταν παιρνεις τηλεφωνα απο αλλες". Το χουν δει και το χουν καταγραψει ωστοσο  :S. Και ξερουν καλα οτι εχεις τηλεφωνα απο αλλες. Και αυτο απο μονο του αποτελει αρκετο λογο για μπολικη σπαζαρχιδιαση  :headbang:. Μακαρι βεβαια να βγω ψευτης και μαλακας και να γαμησεις πολλες γκομενες απο αυτη τη διαδικασια ρε τυπε , απλα σου λεω εγω τι εχω φαει στη μαπα  :S  :think:.
Τελος αυτα ολα δε τα λεω αποτρεπτικα, αν ειναι δυνατον! :grin: Οποιος θελει να ερθει εδω , οι δρομοι ανοιχτοι και τα σκυλια δεμενα. Σεγκεν εχει , οποιος γουσταρει μπαινει, οποιος γουσταρει βγαινει. Λες και ειναι δικη μου η χωρα και οι πολωνες ανηκουν σε κανα δικο μου χαρεμι! Εγω ισα ισα θα βοηθησω οποιον θελει ειτε χρειαστει κατι! :rockon:
Φίλε Φιντέλ...Η αλήθεια είναι κάπου εκεί έξω...απο την πόρτα σου!Μας περιγράφεις την Πολωνέζα του πανεπιστημίου ή της δουλειάς η τα άβγαλτα κοριτσάκια που έχει πολλά τέτοια!Μα και που δεν έχει!Και στην Ελλάδα πόσα κοριτσάκια ακόμα και στα 25-30 δεν βγαίνουν και κινούνται μονο όπως περιγράφεις τις Πολωνέζες εσύ και ο Δρ Λόβ!Τις βλέπεις και απορείς αν αυτές στο γαμήσι θα βγάζουν κίχ...Αυτό το μαθαίνει μόνο ο μόνιμός τους που είναι και πολλές φορές αναλόγου κατηγορίας!
Τα πράγματα όμως αλλάζουν για της πιο περιπατημένες γκόμενες που δεν έχουν σχέση με Δυτική Ευρώπη η Ελλάδα!Και να στο πω αλλά Αλέφαντο---> Διάβασε και λίγο Κμαν! :2funny: ;)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Καλά εσυ γιατι τον κουρδίζεις τον Βλάκμαν για να  :2funny:.Για να ξεφευγει και να γελάμε περισσότερο? :2funny: :2funny: :2funny:
 Ο αλλος ο ψευτης της Μολδαβίας εχει περισσοτερη πλάκα  :2funny: ολο γαμάει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
4/3 ε?Τα ραντεβού τα λέει γαμήσια;;  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
4/3 ε?Τα ραντεβού τα λέει γαμήσια;;  :2funny:
Ουτε ραντεβού πρεπει να πηγε απ'αυτα που γραφει τον κόβω για πολυ αγάμητο και άπειρο :2funny: .Αν ειχε εστω μια μετρια  γκομενα που εστω βλεπότανε πιθανοτατα θα έτρεχε να με συναντισει να μου την δειξει  :2funny:.Αυτος εκανε τα παντα για να μην συναντιθουμε  :2funny:κρυβότανε  :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Φίλε Φιντέλ...Η αλήθεια είναι κάπου εκεί έξω...απο την πόρτα σου!Μας περιγράφεις την Πολωνέζα του πανεπιστημίου ή της δουλειάς η τα άβγαλτα κοριτσάκια που έχει πολλά τέτοια!Μα και που δεν έχει!Και στην Ελλάδα πόσα κοριτσάκια ακόμα και στα 25-30 δεν βγαίνουν και κινούνται μονο όπως περιγράφεις τις Πολωνέζες εσύ και ο Δρ Λόβ!Τις βλέπεις και απορείς αν αυτές στο γαμήσι θα βγάζουν κίχ...Αυτό το μαθαίνει μόνο ο μόνιμός τους που είναι και πολλές φορές αναλόγου κατηγορίας!
Τα πράγματα όμως αλλάζουν για της πιο περιπατημένες γκόμενες που δεν έχουν σχέση με Δυτική Ευρώπη η Ελλάδα!Και να στο πω αλλά Αλέφαντο---> Διάβασε και λίγο Κμαν! :2funny: ;)

Tις ξερω ολες λιγο πολυ ρε τυπε. Οι κατηγοριες ειναι τριων ειδων. Οι βλαμενες με τις πολυεθνικες που οι γονεις τους περιμεναν στην ουρα για κρεας και τωρα την εχουν δει καριεριστριες... κατι αλλα παρτσακλα κοιμισμενα που ειναι τα ζωα μου αργα. και οι πιο "λαικες" σκυλογκομενες που ειναι αμορφωτες, δε ξερουν αγγλικα κλπ. Αλλα αυτες ειναι ξυλα απελεκητα εντελως. Δεν υπαρχει περιπτωση ενας μεσος ελληνας να συννενοηθει με μια τετοια . Τι αλλος πλανητης, αλλος γαλαξιας λεμε. Και δεν ειναι μονο λογω γλωσσας φυσικα. Η φαση ειναι τι κανεις γιαννη- κουκια σπερνω. Ασε φιλε τι κμαν τωρα σου λεω το θεμα πολωνια το ξερω εδω μενω και το ζω καθημερινα. Ο κμαν δε τον αμφισβητω τον ανθρωπο αλλα και να κανει οτι κανει ειναι μοναδικος. Γραφει και καπως " λυρικα" και με ενθουσιωδη τροπο. Εγω τα γραφω " στεγνα" οπως ειναι.
Και η Πολωνια ειναι μια χωρα που  πρωτον αλλαζει διαρκως, και δευτερον ακολουθουνε ολοι τις μοδες. Και διανυει τη χειροτερη φαση νεοπλουτισμου. Πχ περυσι μπορει στην ταδε πολη να μην ειχε εταιρειες, και φετος να εχουν ανοιξει καμια δεκαρια. Εκει που μια γκομενα δεν ειχε δουλεια η ηταν φοιτητρια απο το χωριο, ξαφνικα πιανει δουλεια σε μια πολυεθνικη η καμια τραπεζα και βγαζει φωτοτυπιες και το παιζει πρωταγωνιστρια στο sex and the city . Βαλε σε ολα αυτα καιτις αλλες μαλακιες που διαδιδονται ταχυτατα και οριστε
Δεν ειναι ο οτι ειναι " δυτικες" . Το χειροτερο ειναι οτι ενω δεν ειναι το νομιζουν και πανε να το παιξουν. Και να ξερεις οτι οι γενιτσαροι παντα ειναι οι πιο φανατικοι. Οι πολωνοι ειναι οι σλαβοι γενιτσαροι. Οποτε σου λεει η γκομενα εγω τωρα δε πρεπει να γαμηθω και ειδικα με τον ξενο αλλα πρεπει να ειμαι γκλαμουρ, να κανω καριερα, να πηγαινω σε ψαγμενα πραγματα κλπ  :jerking:
Και εσυ ο ιδιος με επιβεβαιωνεις. Εχεις ερθει εδω, "παιζεις" γνωριζεις, αλλα το αποτελεσμα φτωχο. Σου βγαινει η ψυχη να "σκοραρεις". :knockinb:
Ισως παιζει και ρολο η Κρακοβια που αυτη τη στιγμη πρεπει ναναι απο τις χειροτερες πολεις να  :knockinb: οχι μονο στην Πολωνια αλλα πανευρωπαικως. Με ολη αυτη την " κουλτουρα" το χιπισμο, τη χιπστερια , την οψιμη νεοπλουτιστικη ψευτογκλαμουρια  κλπ  :jerking:  :jerking: υπαρχει μια νοοτροπια αγαμιας. Το νοιωθεις στον "αερα" οτι η πολη αυτη δεν ειναι για  :knockinb:. Στα vibes ρε παιδι μου πως λενε. Οταν βλεπεις οτι οι γκομενες ασχολουνται καθε μαλακια που μπορει να φανταστει ανθρωπινος νους ως "ψαγμενια" , τοτε καταλαβαινεις οτι τα μαντατα για το κυριως πιατο  :knockinb: δεν ειναι και πολυ καλα. :headbang:

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.666
Πόντοι
266
Σεβαλιε, εκτιμας οτι τα προσεχη χρονια η πορεια της Πολωνιας θα ειναι συνεχως ανοδικη;
Και σε σχετικα στέρεες βάσεις;
Μιλαμε δηλαδη για ενα 'κοινωνικο' μετασχηματισμο, σαν να διανυει ως κοινωνια η Πολωνια τις καλυτερες στιγμές της;

Και στην Ελλαδα ετσι ημασταν, δεκαετιες 80-90-00, και τωρα δεν ξερουμε τι χαστουκια τρωμε καθε μερα...και η ελλαδα μοιαζει με βαρελι διχως πατο δυστυχως...

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Σεβαλιε, εκτιμας οτι τα προσεχη χρονια η πορεια της Πολωνιας θα ειναι συνεχως ανοδικη;
Μιλαμε δηλαδη για ενα 'κοινωνικο' μετασχηματισμο, σαν να διανυει ως κοινωνια η Πολωνια τις καλυτερες στιγμές της;

Και στην Ελλαδα ετσι ημασταν, δεκαετιες 80-90-00, και τωρα δεν ξερουμε τι χαστουκια τρωμε καθε μερα...και η ελλαδα μοιαζει με βαρελι διχως πατο δυστυχως...
φίλε κούλ ζούμε σε μια εποχή που όλα αλλάζουν!Πέρσι άκουγα οικονομικές αναλύσεις πως η Ρωσία για 10 χρόνια θα πηγαίνει σφαίρα....Ακόμα και ο ίδιος ο πορνομετανάστης μας έλεγε για τα μεγαλεία της Ρωσίας!Τώρα ασχέτως αν ο ίδιος δεν έχει επιρρεαστεί,η Ρωσία πάει αντίθετα εξ´ αιτίας ενός απρόβλεπτου γεγονότος...Εγώ ανυσηχώ και για εμάς ότι βρισκόμαστε προ μεγάλων δεινών..
Τέλος πάντων για να μην ξεγκαυλώσουμε με τη πολιτική περιμένω ποςτ απο Κμαν!Φίλε Φιντέλ ανησυχητικά όσα γράφεις, αλλά θα τα πούμε σε έναν μήνα ΑΚΡΙΒΩΣ!!! :rockon:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386

Νταξει ρε φιλε δεν εγινε ξαφνικα ελβετια η ιαπωνια και σιγουρα εχει πολλα μειονεκτηματα. Εξαρτονται πολυ απο τη Γερμανια και γενικα την Ε.Ε. Εντωμεταξυ αρχισαν τα καλα, δλδ να αγοραζουν οπλα απο αμερικανους ενω η συμφωνια συνδεσης με την Ε.Ε. προβλεπει και εισοδο στο Ευρω καποια στιγμη. Δε ξερω αν θα γινει τελικα αυτο.
Απο την αλλη εχουν καλη νοοτροπια και βλεπω οτι η χωρα εστω με σκαμπανεβασματα θα ανεβαινει. Ισως για 1-2 χρονια εχει μια " κοπωση" αλλα βλεπω θετικα οικονομικα τη χωρα. Απλα εχει "Ταβανι" δε θα γινει ποτε πραγματικα μεγαλη δυναμη. Απλα μια αρκετα αξιοπρεπης χωρα ωστοσο εχει τα φοντα να γινει ( ειναι ηδη σχεδον... ).
Αλλα αυτο δε λεει κατι. Δεν ειναι οικονομικο το θεμα με τις γκομενες εδω. Ειναι νοοτροπια. Η νοοτροπια εχει ηδη "Χαλασει" . Και γενικα σε αλλες τετοιες χωρες. Αυτο που εγινε δεκαετια 90 και αρχες 2000 αντε βαρια ως 2010 ηταν ενα "παραθυρο ευκαιριας" που δε ξαναρχεται. Οτι εγινε εγινε τοτε, οποιος γατος γαμησε, γαμησε. Τωρα φατε στη μαπα πολυπολιτισμο, πουσταριο, φεμινισμο κλπ αλλα καλουδια να επελαυνουν παντου :grin:

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Μεγαλο θεμα αυτα τα Χιπστερ  :jerking:  κλαρινογαμπροι με μουσια ,σκουφους και ρετρο ρουχα ορειβατικα μποτακια ψιλοπουστε στυλ καταστασεις και φουλ αγαμια εξαπλωνεται βρε παιδια σαν ιος χειροτερος απο τον εμπολα...παντου οχι μονο Ελλαδα που εχουμε γεμισει εδω και χρονια...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
φίλε κούλ ζούμε σε μια εποχή που όλα αλλάζουν!Πέρσι άκουγα οικονομικές αναλύσεις πως η Ρωσία για 10 χρόνια θα πηγαίνει σφαίρα....Ακόμα και ο ίδιος ο πορνομετανάστης μας έλεγε για τα μεγαλεία της Ρωσίας!Τώρα ασχέτως αν ο ίδιος δεν έχει επιρρεαστεί,η Ρωσία πάει αντίθετα εξ´ αιτίας ενός απρόβλεπτου γεγονότος...Εγώ ανυσηχώ και για εμάς ότι βρισκόμαστε προ μεγάλων δεινών..
Τέλος πάντων για να μην ξεγκαυλώσουμε με τη πολιτική περιμένω ποςτ απο Κμαν!Φίλε Φιντέλ ανησυχητικά όσα γράφεις, αλλά θα τα πούμε σε έναν μήνα ΑΚΡΙΒΩΣ!!! :rockon:

Φιλε αν ειναι κατι ανησυχιτικο δε πρεπει να σε πτοει. Αλλα να σε χαλυβδωνει. Αλλα οπως για μαχη πρεπει να εχεις σωστη εκτιμηση του εδαφους, του καιρου, το εχθρου, των δικων σου δυναμεων, πυρομαχικων και αλλων παραμετρων, ετσι και εδω πρεπει να ξερεις να εχεις κανει "χαρτογραφηση" :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom