Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 899K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Φιλε αν ειναι κατι ανησυχιτικο δε πρεπει να σε πτοει. Αλλα να σε χαλυβδωνει. Αλλα οπως για μαχη πρεπει να εχεις σωστη εκτιμηση του εδαφους, του καιρου, το εχθρου, των δικων σου δυναμεων, πυρομαχικων και αλλων παραμετρων, ετσι και εδω πρεπει να ξερεις να εχεις κανει "χαρτογραφηση" :grin:
Δεν ανησυχεί κάτι εμένα ειδικώς!Ομαδικώς σαν χώρα και σαν ήπειρος το βλέπω να μπλέκουμε σε περιπέτειες και δεν έχει να κάνει με την ενχώρια πολιτική...Ας το αφήσουμε όμως τώρα..Όλα έχουν ειπωθεί στο Ουκρανοφόρουμ και μάλιστα χρόνια πριν και Δυστηχώς επιβεβαιώνονται!
Πιστεύω πως ο Κμαν είναι καλός χαρτογράφος!!πολυτέλεια για το φόρουμ!Περιμένω εναγωνίως πότε θα κάνεις εξόρμηση στην επαρχία και ανταπόκριση...
Και λίγο στα δικά μου...Σας γράφω απο το τελευταίο μου βράδι Μαδέιρα!Ταξίδι καταστροφή...Οι Πορτογάλοι πολύ πουστρόνια..Οι γκόμενες κοριτσάκια και άμουνες!!Έχεις όμως την αίσθηση του κατακτητή ...Οι Πορτογάλοι είναι loosers...Το βλέπεις και το αισθάνεσαι!Κοιτας την γκόμενα του άλλου στα μάτια και δεν λέει τίποτα..Και να πει τον έχεις όποιος κι αν ειναι...Μην τυχόν και σπάστει κάποιος αν κάποια Ανατολική έρθει εδω...100% αγάμητη θα φύγει...

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Xαχαχα κμαν βλεπω ειναι μεγαλοιδεατες λιγο οι γερμανοι :grin: Πας Μπρεσλαου ( wroclaw ) γιατι δεν ειπες τιποτα? Τι ωρα θα εισαι ? Μπορει να πεταχτω να βγουμε αν θες. Και μετα γυρναω κατευθειαν Κρακοβια.

Dr love αυτο το tinder μου το χαν κατεβασει κατι γκομενες στο δικο μου κινητο να το εχω, αλλα ηταν μια μαλακια και μιση. Μου γαμαγε και το μαραφετι, σερνοταν, οποτε το σβησα. :headbang:

Εντωμεταξυ ρε παιδια δε μπορω να καταλαβω ειλικρινα τι πρεμουρα εχει πιασει μερικους με αυτα τα αντιπαθητικα σπασικλακια, τις πολωνες  :think:.
Να πω οτι ειναι ομορφες? Χαλαρα ενα 50 % ειναι ΜΠΑΖΑ και οποιος θελει ας ερθει να το διαπιστωσει. Μιλαμε μπαζα που οχι ταξιδι αξιζει να κανεις αλλα και μονη της να στην πεσει δε πας  :rolleyes:.
Μετα εχει καποιες απλα χαμογελαστες γλυκες κοπελιτσες. Τοπ μουνια, μουναρες αντε ναναι ενα 10 % και πολυ ισως λεω. ΣΠΑΝΙΑ θα δεις στην Πολωνια ΜΟΥΝΑΡΑ γκομενα. Τουλαχιστον οχι περισσοτερο απο οτι στην Ελλαδα. Στην Ελλαδα αν βγεις βραδυ θα δεις πολυπιο εντυπωσιακες.

Να πω για το χαρακτηρα? Σπαστικες, κομπλεξικες, εκνευριστικες, ψυχανωμαλες,και πεισματαρες :headbang: . Για να τα λεμε ολα βεβαια κακες και πονηρες δεν ειναι αλλα σου τη σπανε το ιδιο. Και αν και δεν ειναι σκατοψυχες, καμια φορα λογω κομπλεξ βγαζουν αλλοπροσαλλη και δυσεξηγητη συμπεριφορα. Και φυσικα τερμα ηλιθιες σε βαθμο που να αποτελει προβλημα  :headbang:.

Αλλα αντε θα μου πεις για να λυσουμε εξισωσεις τις θελουμε? Η για γαμησι  :knockinb:? Εμ ελα που και αυτο σου βγαζουν την ψυχη! Θα βγουν ισως θα δωσουν τηλεφωνα κλπ αλλα στο ψητο  :rolleyes:? Ολο μελι και απο τηγανιτα τιποτα. Και δε μπορω να ακουω τις μαλακιες " ειναι ρομαντικες κλπ" . Ενταξει αυτη που θελει να γαμηθει θα γαμηθει. Εδω με μια που χα παει , να ναι καλα, αφου γαμησα ουτε την εθνικοτητα μου ηξερε! Μετα θυμηθηκε να με ρωτησει  :2funny:!
Εγω ασχολουμε με αυτες αναγκαστικα επειδη υπαρχουν  αυτες εδω. Αν δεν ημουν εδω δεν υπηρχε περιπτωση μια στο εκατομμυριο να ασχολουμουν. Και αν και οταν φυγω απο εδω δε προκειται ποτε  :helpplea:.
Να πω οτι εχουν ΕΝΑ γαμημενο απο τα τρια να πω παει στο διαολο. Πχ να ειναι μεν μπαζα η βλαμενες αλλα να γαμιουνται ευκολα. Η ξερω γω να μη γαμιουνται η να ειναι βλαμενες αλλα να ειναι τοπ μουναροι οποτε να λες αξιζει τον κοπο. Η πχ να μη γαμιουνται η να μην ειναι εμφανισιακα κατι το ιδιαιτερο, αλλα να λες οκ πολυ καλο κοριτσι καλοβολο θα ειμαστε μαζι θα συννενοηθουμε κλπ, αξιζει. Δεν εχουν ΤΙΠΟΤΑ απο τα τρια . Αν ειναι με τετοιο κοπο, βαλτε και λεφτα, εξοδα ταλαιπωρια, δε πατε με ελεηνιδες καλυτερα?
Επισης dr love και με τον κυκλο δε ξερω αν και ποσες γαμησες ως τωρα. Τι γραφει ο πινακας δηλαδη το σκορ  :rolleyes:. Γιατι και με αυτες θα αρχισεις να βλεπεις διαφορα ωραια. Στα λεω γιατι τα χω δει και εγω τα χαιρια  :headbang:. Οι δεσποσυνες εδω ( και γενικα ο συμπαθεστατος κατα τα αλλα λαος... ), εχουν ενα χαρακτηριστικο : κινουνται σε μια " τροχια" σταθερη και δε το κουνανε με τιποτα  :idiot:.
Θα βγειτε ισως μια φορα (  δε θα γαμησεις... ) με τα χιλια ζορια και μετα .... μετρα μηνες :headbang:. Θα αρχισουν οχι εχω το ενα εχω το αλλο, την αλλη θα παω εκει, την παραλλη παντρευεται μια ξαδερφη μου :jerking:. Τα χουν ολα κανονισμενα με καρνε και ειναι και τα ζωα μου αργα απο τη φυση τους. Θα βγεις 2-3-4  φορες με διαφορετικες και απλα θα σπαστεις και θα αρχισεις καποτε να κουραζεσαι και με αυτη την ιστορια :helpplea:. Γιατι θα πρεπει να πηγαινεις στα ιδια ( η παρομοια) μερη, να λες τις ιδιες και τις ιδιες μαλακιες συνεχως, αυτες να παριστανουν ( η οντως) να ενδιαφερονται, θα μιλατε ατελειωτα και μετα θα λετε καληνυχτα και ο καθενας θα πηγαινει σπιτακι του  :jerking:. Στο λεω γιατι τα χω φαει στη μαπα. Ο κυκλος αν αποτελειται απο αυτες τις βλαμενες ισως να μην ειναι τοσο
" παραγωγικος". Ολες αυτες δε ψαχνουν ουτε πηδημα ουτε τιποτα ψαχνουν ΣΧΕΣΗ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΓΑΜΟ  :jerking:. Και θα γαμηθουν μονο αν ειναι σιγουρες οτι θα τις παντρευτεις ( και θα εχουν αποφασισει και αυτες οτι το θελουν :uglystupid: ).  Πραγμα που θελει πολυυυ δρομο και κοπο και ειναι μια διαδικασια ψυχοφθορα και κουραστικη :jerking:. Και κατι που χειροτερευει τα πραγματα ειναι αυτο ακριβως που σου εκανε εντυπωση : δηλαδη το οτι "δεν λενε τιποτα οταν παιρνεις τηλεφωνα απο αλλες". Το χουν δει και το χουν καταγραψει ωστοσο  :S. Και ξερουν καλα οτι εχεις τηλεφωνα απο αλλες. Και αυτο απο μονο του αποτελει αρκετο λογο για μπολικη σπαζαρχιδιαση  :headbang:. Μακαρι βεβαια να βγω ψευτης και μαλακας και να γαμησεις πολλες γκομενες απο αυτη τη διαδικασια ρε τυπε , απλα σου λεω εγω τι εχω φαει στη μαπα  :S  :think:.
Τελος αυτα ολα δε τα λεω αποτρεπτικα, αν ειναι δυνατον! :grin: Οποιος θελει να ερθει εδω , οι δρομοι ανοιχτοι και τα σκυλια δεμενα. Σεγκεν εχει , οποιος γουσταρει μπαινει, οποιος γουσταρει βγαινει. Λες και ειναι δικη μου η χωρα και οι πολωνες ανηκουν σε κανα δικο μου χαρεμι! Εγω ισα ισα θα βοηθησω οποιον θελει ειτε χρειαστει κατι! :rockon:

Πολύ σωστή προσέγγιση κύριως για τον χαρακτήρα των Πολονέζων παράνοια τρέλα κομπλεξισμός. Απλά πρέπει να βάλω κάποια πράγματα στην θέση τους για να μην δημιουργηθούν ψέυτικες ελπίδες!!

Πρώτον είπα νύχτα για μένα εντελώς μηδέν..Απλά σκατά για αυτο και παράτησα το άθλημα,βγαίνω αλλά πιο πολύ όπως σας είπα για να ποτίζω τις έτοιμες.Για αυτό δεν συνιστώ καταδρομικές τουλάχιστον warsaw. Υπάρχουν καλύτερες επιλογές.

Δεύτερον τα πηδήματα που γίνονται πλέον συνεχώς απο την παρέα δεν σημαίνει πως θα γίνουν και για κάποιον άλλον για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Αυτές που γνωρίζω συνεχώς δηλαδή δεν ξέρω κατά ποσο θα μου καθόντουσαν αν ήμουν π.χ. 45 ή χοντρός..Απλά σαν ηλικία το παλεύω πλέον οριακά 34, κάνω πάντα πολύ χαβαλέ γελάνε δηλαδή και εμφάνιση απο οτι μου λένε τους αρέσω αρκετά..Αν και πόσο μπορείς να βγάλεις άκρη με τις Πολωνέζες τις τους αρέσει πραγματικά ή όχι.  Απλά δεν έχω λεφτα,άφραγκος!!!

Η κύρια και τεράστια διαφορά για μένα με την Ελλάδα εδώ είναι ότι είναι πανέυκολο να ανόιξεις κύκλους με ηλικιακά γαμήσιμες γκόμενες.Π.χ warsaw έχει 3 πάρτυ την εβδομάδα για ξένους που σκάω συνεχώς και έρχονται Πολωνέζες για ανταλλαγή culture αλλά όπως καταλαβένεται είναι συγκαλυμένο dating. Αυτά γίνονται 20:00 και τελείωνουν κατά τις 23:00. Τα τηλεφωνάκια εκεί τα πέρνεις αέρα το αν θα πηδήσεις τώρα ή όχι είναι καθαρά θέμα ανθρώπου και πως θα το πάς στο ραντεβού.

Ο κύκλος ανοίγει εύκολα με νέες κοπέλες όποτε μετά είναι δικό σου θέμα αν θα τις πάς κρεβάτι ή όχι.
Ελλάδα που λες kman και εκεί γαμούσα απο τον κύκλο μου αλλά ο κύκλος δεν άλλαζε ποτέ ή πολύ δύσκολα και οι ηλικίες ήταν πάντα πολύ μεγαύτερες συνήθως πάνω απο 35 με παιδία χωρισμένες. Εδώ γνωρίζεις εύκολα αν μένεις!!Σε αυτό είμαι κατηγορηματικός.Απλά η γνωριμία με το πήδημα είναι άλλο πράγμα is up to you αν τα καταφέρεις!!!

Αυτά που αναφέρει ο φίλος απο Krakow σε πολλά τον νίωθω. Είναι κουραστικό μετά απο λίγο να τις πηγαίνεις στα ίδια μέρη όλες και να λές την ιστορία απο την αρχή για να πάνε κρεβάτι. Κουράζεσε πολύ αλλά δεν μένω χρόνια εδώ οπότε έχω αντοχές ακόμα αλλά δεν ξέρω για πόσο.Έχει καταντήσει αλγόριθμος. Λέω ακριβώς τα ίδια,ποιος είμαι τα ίδια αστεία,για Ελλάδα 3 ώρες συζήτηση μέχρι να πιεί τις μπύρες να φτιαχτεί για να τις ρίξεις το γλοσσώφυλλο μετά να την συνοδεέψεις στο λεοφωρείο και να την ξαναβγάλεις άλλη φορά για να πηδήσεις.

Εντωμέξυ η παράνοια στον εγκέφαλο τους δεν έχει πραγματικά όριο για αυτο και για των έρωτα που μίλησε ο φίλος δεν νομιζω να ερωτευτώ πλέον καμία έδω. Και όταν λέμε για έρωτα μιλάω για mini δεσμό ενός μήνα. Απλά μου την έχουν σπάσει τόσο όπος λέει ο φίλος που αξίζουν μόνο για πήδημα και εξαφάνιση!!

Σας γράφω ελάχιστα σκηνικά για να καταλάβετε τι πάει να πεί παράνοια!!

Γνώρισα μια 26χρονη στα parties που μου άρεσε πολύ εμφανισιακά. Αλλάξε με στοιχέια και πήγαμε για μπύρες. ψιλοφτιαχηκαμε και αρχίσαμε γλωσόφυλλα. Μετά άρχισε να μου λεεί πως δεν έχει καταφέρει να την ικανοποιήσει άντρας τα τελευταία 4 χρόνια!! Όλοι είναι μου λέει άκυροι στο sex κ.λ.π. Μετά άρχισε να μου λέει το χέρι σου έχει παρανυχίδες να τις βγάλεις.Τις λέω δεν κάνω μανικιούρ.Συζήτήσεις και ευθυτητηα ασύλληπτη. Τέλος πάντων άλλη μέρα τις λέω έλα σπιτι μου να σου κάνω dinner. Έρχεται πρώτη κουβέντα που μπαίνει μέσα.Δεν μου αρέσει το σπίτι σου!! Δεν μου αρέσει αυτή η ντουλάπα!! Δεν μου αρέσει το φαγητό!! Πέφτουμε κρεβάτι γίνεται πήδημα. Πρώτη κουβέντα με το που τελειώνω. Κοίτα δεν ήταν το καλύτερο sex στην ζωή μου αλλά μπορώ να πω πως είναι OK!!! Πόσο ζώα μπορεί να είναι γενικά να λένε όλα τα παραπάνω έτσι..Τέλος πάντων τώρα μου στέλνει συνεχώς μυνήματα και τις απαντάω άκου να σου πω δεν γουστάρω τον χαρακρήρα σου και δεν μπορείς να μιλάς σαν ζώο γυναίκα είσαι. Πές μου λεεί τι να αλλάξω να είμαστε μαζί. Και μαλακίες. Είναι καμένες!!!

Το άλλο το mιλφ που γνώρισα ενω πηδηχτήκαμε και είναι (στην αρχή φαινόταν normal ατομο) άρχισε να μου λεεί πως ξέρεις έχω κόλλημα με την Γαλλική γλώσα και θέλω να βρώ Γάλλο!!!Θεέ μου πόση παράνοια πλέον να αντέξει ο εγκέφαλος μου?Θέλω Γάλλο ατάκα για διαφήμιση!!!!.Την έγραψα ξαναπέρνει τώρα τηλέφωνα να έρθω σπίτι σου..Δεν μιλάω τις λέω Γαλλικα!!! Μαλακισμένες καμένες!!.

Μιά άλλη που γνώρισα στις τελευταίες σχετικά περιπτώσεις, νέα 25 φαινόταν μια χαρά. Ήταν η μόνη που έπαιξε στην αρχή και λίγο normal συζήτηση. Βόλτα,φαι πήδημα αλλά δεν με ενθουσίαζε τρελά. Τελός πάντων μου λέει να σου πω κάτι ξέρεις το πρώην αγόρι μου θα έρθει warsaw και έχω ακόμα συναισθηματα για αυτόν. Ok τις λέω που μένει.Μου λεεί είναι Βραζιλιάνος γιατί θέλω να σου εκμυστηρευτώ πως μου αρέσουν πολύ οι Βραζιλιάνοι και πάντα όνειρο είχα να ζήσω εκεί!! Μην τα πολυλογώ χτές που ήμουν έξω έσκασε στην παρέα με τον Βραζιλιάνο.Ένα παιδάκι κατάμαυρο 19 χρονών. Άφηνε τον Βραζιλιάνο ερχόταν σε μένα έλεγε μαλακίες γύρναγε στον αράπη. Μετά πήρε και το κινητό απο ένα φίλο ινδό μαυριδερό στην παρέα πάντα προς ανταλλαγη κουλτούρας. Σήμερα πρωι πρώι μύνημα θα έρθεις στο Βραζιλιάνικο πάρτυ το Βράδυ που οργανώνουμε??????!!!! Θεέ μου πόσο καμένη,πήδημα και δρόμο μην ασχολείσετε εδώ καήκαν εντελώς!!!!!!

Αυτά είναι ούτε 1/1000 απλά βαριέμαι να γράψω. Αν τα δείς αστεία και δεν σε ρίχνουν περνάς καλά!!
Εχώ εκατοντάδες ιστορίες που μάλλον θα τις γράψω σε βιβλίο (χωρίς πλάκα) και θα έχει τρελό γέλιο!! Ατάκες καμμένες που δεν ακούς ούτε στο cinema!!

Μπορώ να σας γράφω για ώρες αλλά μόνο αν ζήσετε το κάψιμο Live θα με νιωσετε με τι έχετε να κάνετε εδώ και θα καταλάβεται αυτα που γράφει ο φίλος απο Krakow.

Αναπολώ στιγμές σε άλλες χώρες γιατί όπως λέει και το όνομα μου Dr Love προτιμώ mini δεσμούς με κοριτσάκια να τα χορταίνεις. Να σε ερωτεύονται να σε κοιτάνε στα μάτια όταν της πηδάς και μετά να εξαφανίζεσαι και να σε παρακάλανε. Εδώ δεν παίζει για μένα αυτό!!Τέλος!!

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
doktor οταν εισαι οντως  34 ,δηλωσε 28 ντυσου εξτρα νεανικα  κ ασχολησου μονο με 18-23 ντεβουσκες
οι πιο ευκολες ηληκιες,,,αντεχεις αλλα δυο τρια χρονια να γαμας τετοιες ηληκιες ανετα  :tits2: :tits: :fuck1:
οι 25 εως 32 ΓΥΝΑΙΚΕς ,απλα προς αποφυγην,, :P κακη νοοτροπια λογω ανυσηχιων ηληκιας τουε
ισχυει παντου σε ανατ ευρωπη... ;)

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.666
Πόντοι
266
Αναπολώ στιγμές σε άλλες χώρες γιατί όπως λέει και το όνομα μου Dr Love προτιμώ mini δεσμούς με κοριτσάκια να τα χορταίνεις. Να σε ερωτεύονται να σε κοιτάνε στα μάτια όταν της πηδάς και μετά να εξαφανίζεσαι και να σε παρακάλανε. Εδώ δεν παίζει για μένα αυτό!!Τέλος!!

Για πες εθνικοτητες που παιζει τετοιο σκηνικο, γιατι απο γνωστους μου μονο με ασιατισες εχω ακουσει να γινεται.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.666
Πόντοι
266
Παντως με αυτα που διαβαζω αναρωτιεμαι: τοσο καμένες;
Έτσι ήταν πάντα, ή ετσι εγιναν τα τελευταια χρονια;
Κοινη λογικη δεν παιζει; Ζητω η τρελα;
Δεν ειχα την εντυπωση οτι ειναι τοσο 'γιουχου' οι πολωνεζες...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πολύ σωστή προσέγγιση κύριως για τον χαρακτήρα των Πολονέζων παράνοια τρέλα κομπλεξισμός. Απλά πρέπει να βάλω κάποια πράγματα στην θέση τους για να μην δημιουργηθούν ψέυτικες ελπίδες!!

Πρώτον είπα νύχτα για μένα εντελώς μηδέν..Απλά σκατά για αυτο και παράτησα το άθλημα,βγαίνω αλλά πιο πολύ όπως σας είπα για να ποτίζω τις έτοιμες.Για αυτό δεν συνιστώ καταδρομικές τουλάχιστον warsaw. Υπάρχουν καλύτερες επιλογές.

Δεύτερον τα πηδήματα που γίνονται πλέον συνεχώς απο την παρέα δεν σημαίνει πως θα γίνουν και για κάποιον άλλον για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Αυτές που γνωρίζω συνεχώς δηλαδή δεν ξέρω κατά ποσο θα μου καθόντουσαν αν ήμουν π.χ. 45 ή χοντρός..Απλά σαν ηλικία το παλεύω πλέον οριακά 34, κάνω πάντα πολύ χαβαλέ γελάνε δηλαδή και εμφάνιση απο οτι μου λένε τους αρέσω αρκετά..Αν και πόσο μπορείς να βγάλεις άκρη με τις Πολωνέζες τις τους αρέσει πραγματικά ή όχι.  Απλά δεν έχω λεφτα,άφραγκος!!!

Η κύρια και τεράστια διαφορά για μένα με την Ελλάδα εδώ είναι ότι είναι πανέυκολο να ανόιξεις κύκλους με ηλικιακά γαμήσιμες γκόμενες.Π.χ warsaw έχει 3 πάρτυ την εβδομάδα για ξένους που σκάω συνεχώς και έρχονται Πολωνέζες για ανταλλαγή culture αλλά όπως καταλαβένεται είναι συγκαλυμένο dating. Αυτά γίνονται 20:00 και τελείωνουν κατά τις 23:00. Τα τηλεφωνάκια εκεί τα πέρνεις αέρα το αν θα πηδήσεις τώρα ή όχι είναι καθαρά θέμα ανθρώπου και πως θα το πάς στο ραντεβού.

Ο κύκλος ανοίγει εύκολα με νέες κοπέλες όποτε μετά είναι δικό σου θέμα αν θα τις πάς κρεβάτι ή όχι.
Ελλάδα που λες kman και εκεί γαμούσα απο τον κύκλο μου αλλά ο κύκλος δεν άλλαζε ποτέ ή πολύ δύσκολα και οι ηλικίες ήταν πάντα πολύ μεγαύτερες συνήθως πάνω απο 35 με παιδία χωρισμένες. Εδώ γνωρίζεις εύκολα αν μένεις!!Σε αυτό είμαι κατηγορηματικός.Απλά η γνωριμία με το πήδημα είναι άλλο πράγμα is up to you αν τα καταφέρεις!!!

Αυτά που αναφέρει ο φίλος απο Krakow σε πολλά τον νίωθω. Είναι κουραστικό μετά απο λίγο να τις πηγαίνεις στα ίδια μέρη όλες και να λές την ιστορία απο την αρχή για να πάνε κρεβάτι. Κουράζεσε πολύ αλλά δεν μένω χρόνια εδώ οπότε έχω αντοχές ακόμα αλλά δεν ξέρω για πόσο.Έχει καταντήσει αλγόριθμος. Λέω ακριβώς τα ίδια,ποιος είμαι τα ίδια αστεία,για Ελλάδα 3 ώρες συζήτηση μέχρι να πιεί τις μπύρες να φτιαχτεί για να τις ρίξεις το γλοσσώφυλλο μετά να την συνοδεέψεις στο λεοφωρείο και να την ξαναβγάλεις άλλη φορά για να πηδήσεις.

Εντωμέξυ η παράνοια στον εγκέφαλο τους δεν έχει πραγματικά όριο για αυτο και για των έρωτα που μίλησε ο φίλος δεν νομιζω να ερωτευτώ πλέον καμία έδω. Και όταν λέμε για έρωτα μιλάω για mini δεσμό ενός μήνα. Απλά μου την έχουν σπάσει τόσο όπος λέει ο φίλος που αξίζουν μόνο για πήδημα και εξαφάνιση!!

Σας γράφω ελάχιστα σκηνικά για να καταλάβετε τι πάει να πεί παράνοια!!

Γνώρισα μια 26χρονη στα parties που μου άρεσε πολύ εμφανισιακά. Αλλάξε με στοιχέια και πήγαμε για μπύρες. ψιλοφτιαχηκαμε και αρχίσαμε γλωσόφυλλα. Μετά άρχισε να μου λεεί πως δεν έχει καταφέρει να την ικανοποιήσει άντρας τα τελευταία 4 χρόνια!! Όλοι είναι μου λέει άκυροι στο sex κ.λ.π. Μετά άρχισε να μου λέει το χέρι σου έχει παρανυχίδες να τις βγάλεις.Τις λέω δεν κάνω μανικιούρ.Συζήτήσεις και ευθυτητηα ασύλληπτη. Τέλος πάντων άλλη μέρα τις λέω έλα σπιτι μου να σου κάνω dinner. Έρχεται πρώτη κουβέντα που μπαίνει μέσα.Δεν μου αρέσει το σπίτι σου!! Δεν μου αρέσει αυτή η ντουλάπα!! Δεν μου αρέσει το φαγητό!! Πέφτουμε κρεβάτι γίνεται πήδημα. Πρώτη κουβέντα με το που τελειώνω. Κοίτα δεν ήταν το καλύτερο sex στην ζωή μου αλλά μπορώ να πω πως είναι OK!!! Πόσο ζώα μπορεί να είναι γενικά να λένε όλα τα παραπάνω έτσι..Τέλος πάντων τώρα μου στέλνει συνεχώς μυνήματα και τις απαντάω άκου να σου πω δεν γουστάρω τον χαρακρήρα σου και δεν μπορείς να μιλάς σαν ζώο γυναίκα είσαι. Πές μου λεεί τι να αλλάξω να είμαστε μαζί. Και μαλακίες. Είναι καμένες!!!

Το άλλο το mιλφ που γνώρισα ενω πηδηχτήκαμε και είναι (στην αρχή φαινόταν normal ατομο) άρχισε να μου λεεί πως ξέρεις έχω κόλλημα με την Γαλλική γλώσα και θέλω να βρώ Γάλλο!!!Θεέ μου πόση παράνοια πλέον να αντέξει ο εγκέφαλος μου?Θέλω Γάλλο ατάκα για διαφήμιση!!!!.Την έγραψα ξαναπέρνει τώρα τηλέφωνα να έρθω σπίτι σου..Δεν μιλάω τις λέω Γαλλικα!!! Μαλακισμένες καμένες!!.

Μιά άλλη που γνώρισα στις τελευταίες σχετικά περιπτώσεις, νέα 25 φαινόταν μια χαρά. Ήταν η μόνη που έπαιξε στην αρχή και λίγο normal συζήτηση. Βόλτα,φαι πήδημα αλλά δεν με ενθουσίαζε τρελά. Τελός πάντων μου λέει να σου πω κάτι ξέρεις το πρώην αγόρι μου θα έρθει warsaw και έχω ακόμα συναισθηματα για αυτόν. Ok τις λέω που μένει.Μου λεεί είναι Βραζιλιάνος γιατί θέλω να σου εκμυστηρευτώ πως μου αρέσουν πολύ οι Βραζιλιάνοι και πάντα όνειρο είχα να ζήσω εκεί!! Μην τα πολυλογώ χτές που ήμουν έξω έσκασε στην παρέα με τον Βραζιλιάνο.Ένα παιδάκι κατάμαυρο 19 χρονών. Άφηνε τον Βραζιλιάνο ερχόταν σε μένα έλεγε μαλακίες γύρναγε στον αράπη. Μετά πήρε και το κινητό απο ένα φίλο ινδό μαυριδερό στην παρέα πάντα προς ανταλλαγη κουλτούρας. Σήμερα πρωι πρώι μύνημα θα έρθεις στο Βραζιλιάνικο πάρτυ το Βράδυ που οργανώνουμε??????!!!! Θεέ μου πόσο καμένη,πήδημα και δρόμο μην ασχολείσετε εδώ καήκαν εντελώς!!!!!!

Αυτά είναι ούτε 1/1000 απλά βαριέμαι να γράψω. Αν τα δείς αστεία και δεν σε ρίχνουν περνάς καλά!!
Εχώ εκατοντάδες ιστορίες που μάλλον θα τις γράψω σε βιβλίο (χωρίς πλάκα) και θα έχει τρελό γέλιο!! Ατάκες καμμένες που δεν ακούς ούτε στο cinema!!

Μπορώ να σας γράφω για ώρες αλλά μόνο αν ζήσετε το κάψιμο Live θα με νιωσετε με τι έχετε να κάνετε εδώ και θα καταλάβεται αυτα που γράφει ο φίλος απο Krakow.

Δηλαδή άμα έρθει κανείς Βαρσοβία μπορείς να τον δικτυώσεις καλά με αυτά τα πάρτυ?
Σήμερα δε θα πάω Βρότσλαβ αλλά θα πηγαίνω πλέον σχεδόν κάθε Σαβ/κο αφού είναι εντός βολής.
Μεγάλη μανία αυτή των Πολωνέζων με τους μαυριδερούς.Τελείως ακαταννόητη.Αυτά τα παλαβά με την Ισπανία,τη Γαλλία κάτι εξωτικές χώρες τα βλέπω και εγώ.Νομίζω η μεγάλη διαφορά με αυτά που περιγράφεις είναι οτι εγώ χρησιμοποιώ λεφτά για να τις γαμάω όσο πιο γρήγορα γίνεται οπότε συνήθως συγκρατιούνται και δε σε φλομώνουν στην μαλακία.Πράγματι όταν ήταν σε στυλ σχέσης οι καταστάσεις ήταν αρχιδοσπαστικές έλεγαν και έκαναν τα πιο κουφά πράγματα καμία λογική.
Οσο για ηλικία μόλις περάσεις τα 35 καίγεσαι.Το ένιωσα και εγώ αρχίζουν να σε βλέπουν τελείως διαφορετικά.Είναι πολύ δύσκολο πλέον να βγάλεις γκόμενα λόγω εμφάνισης.Πριν τα 35 χώνεσαι εύκολα παντού.Για Πολωνία αυτό είναι το όριο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Παντως με αυτα που διαβαζω αναρωτιεμαι: τοσο καμένες;
Έτσι ήταν πάντα, ή ετσι εγιναν τα τελευταια χρονια;
Κοινη λογικη δεν παιζει; Ζητω η τρελα;
Δεν ειχα την εντυπωση οτι ειναι τοσο 'γιουχου' οι πολωνεζες...

Πάντα έτσι ήταν.Τρελλιάρες.Εντελώς.Αυτό όμως έχει και τη συνέπεια οτι δίνουν ευκαιρίες σε άτομα που άλλες γυναίκες δεν τα αγγίζουν ούτε με σκατένιο μπαστούνι.Είναι πολύ ανοιχτές.Εχουν δικό τους τρόπο σκέψης.Οι Ουκρανές,Ρωσίδες σε ζυγίζουν 40 φορές κυρίως για τα περιουσιακά σου στοιχεία.Οι Πολωνέζες δεν ενδιαφέρονται τουλάχιστον επιφανειακά και είναι πιο αυθόρμητες.Από την άλλη πάντα έχουν κάποια ατζέντα που κάποια στιγμή την αποκαλύπτουν.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.666
Πόντοι
266
Πάντα έτσι ήταν.Τρελλιάρες.Εντελώς.Αυτό όμως έχει και τη συνέπεια οτι δίνουν ευκαιρίες σε άτομα που άλλες γυναίκες δεν τα αγγίζουν ούτε με σκατένιο μπαστούνι.Είναι πολύ ανοιχτές.Εχουν δικό τους τρόπο σκέψης.Οι Ουκρανές,Ρωσίδες σε ζυγίζουν 40 φορές κυρίως για τα περιουσιακά σου στοιχεία.Οι Πολωνέζες δεν ενδιαφέρονται τουλάχιστον επιφανειακά και είναι πιο αυθόρμητες.Από την άλλη πάντα έχουν κάποια ατζέντα που κάποια στιγμή την αποκαλύπτουν.

Ναι, αλλα αν ειναι ετσι, που το πιστευω οτι ετσι ειναι οπως το λες, εχει καλες ελπιδες και ο ανω των 40, αφου ειναι τοσο αναστατες στο μυαλο που την βρισκουν με τους πλεον απιθανους τυπους.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ναι, αλλα αν ειναι ετσι, που το πιστευω οτι ετσι ειναι οπως το λες, εχει καλες ελπιδες και ο ανω των 40, αφου ειναι τοσο αναστατες στο μυαλο που την βρισκουν με τους πλεον απιθανους τυπους.

Ναι,όντως.Μπορεί και να τους τη βαρέσει ο παππούς στα 67.Το θέμα είναι ποια stimulus στον εγκέφαλό τους ενεργοποιείς και έχουν πολλά.Ετσι κι αλλιώς όλα τα δικαιολογούν.Είναι τελείως παλαβές από όποια άποψη και αν το κοιτάξεις δεν έχουν καμιά λογική.
Ακόμα και το βαλκανικό πέος δυσκολεύεται να τις φέρει στο σωστό δρόμο οι Πολωνοί είναι εκ φύσεως αναρχικοί.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Ναι,όντως.Μπορεί και να τους τη βαρέσει ο παππούς στα 67.Το θέμα είναι ποια stimulus στον εγκέφαλό τους ενεργοποιείς και έχουν πολλά.Ετσι κι αλλιώς όλα τα δικαιολογούν.Είναι τελείως παλαβές από όποια άποψη και αν το κοιτάξεις δεν έχουν καμιά λογική.
Ακόμα και το βαλκανικό πέος δυσκολεύεται να τις φέρει στο σωστό δρόμο οι Πολωνοί είναι εκ φύσεως αναρχικοί.

Θα συμφωνήσω με παραδέιγματα απο την προσωπική ζωή εδώ.

Η άλλη θέλει απλά Γάλλο ανεξαρτήτως λεφτών και εμφάνισης άσχετα αν αυτή δεν μιλαέι Γαλλικά.Η άλλη κατάλευκη με μπλέ μάτια κόλλημα με τους Βραζιλιάνους. Η άλλη που σας είχα γράψει πιο παλία αν πείς πως είσαι Ισπανός τελείωσε άνοιγε τα πόδια αέρα (αυτή που είχε έρθει σπίτι μου και χόρευε Ισπανικά).
Ένας Πορτογάλος που συνεργαζόμασταν εδώ δεν ξέρω αν σας είχα γράψει για αυτόν, εντελώς nerd με τεράστια γυαλιά computeras, ψευδός όταν μιλάει και χοντρός, είχε φάει και αυτός κάποιες περιπτώσεις εδώ απο κοριτσάκια επειδή απλά μίλαγε άπταιστα Ισπανικά απο hobby!!! Αν δεν τον έβλεπα να τις φιλάει δεν θα το πίστευα ποτέ.
Μία μου είχε κάτσει απο την παρέα πιο παλία που ερχόμουν περιστασιακά στην πόλη γιατί μόλις πίναμε βότκες ένα βράδυ στο bar μου άγγιξε το μπράτσο. Και τι μου είπε μετά απο καιρό. Ξέρεις γιατί μου άρεσες? Γιατί όταν σε άγγιξα στο χέρι δεν τον έσφιξες οπως κάνουν οι άλλοι να δείξεις πως έχεις μύς!!!!
Που να πώ για την τρελή με τον χορό που όπου πηγαίναμε βάραγε το τραπέζι σαν τύμπανα και δεν μπορούσε να κάτσει στην καρέκλα κουνιόταν δεξιά αριστερά,την άλλη που δεν τις άρεσαν οι φωτογραφίες οπότε έψαχνε άντρα να μην τραβάει φωτογραφία ποτε..Θεέ μου δεν μπορώ καν!!

Αν συνεχίσω θα σας γράφω μέχρι αύριο το πρωί και πρέπει να βγώ έξω!!!

Φυσικά υπάρχουν και normal κορίτσια οκ μην τρελαθούμε (πρέπει λογικά να υπάρχουν) αλλά το ποσοστό με την παράνοια για μένα είναι πάνω απο 60%. Η παράνοια όμως δεν σημαίνει πως είναι κακοί άνθρωποι να μην παρεξγούμαστε. Αντίθετα είναι πολύ καλές στον χαρακτήρα αλλά τρελές στο μυαλό!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Θα συμφωνήσω με παραδέιγματα απο την προσωπική ζωή εδώ.

Η άλλη θέλει απλά Γάλλο ανεξαρτήτως λεφτών και εμφάνισης άσχετα αν αυτή δεν μιλαέι Γαλλικά.Η άλλη κατάλευκη με μπλέ μάτια κόλλημα με τους Βραζιλιάνους. Η άλλη που σας είχα γράψει πιο παλία αν πείς πως είσαι Ισπανός τελείωσε άνοιγε τα πόδια αέρα (αυτή που είχε έρθει σπίτι μου και χόρευε Ισπανικά).
Ένας Πορτογάλος που συνεργαζόμασταν εδώ δεν ξέρω αν σας είχα γράψει για αυτόν, εντελώς nerd με τεράστια γυαλιά computeras, ψευδός όταν μιλάει και χοντρός, είχε φάει και αυτός κάποιες περιπτώσεις εδώ απο κοριτσάκια επειδή απλά μίλαγε άπταιστα Ισπανικά απο hobby!!! Αν δεν τον έβλεπα να τις φιλάει δεν θα το πίστευα ποτέ.
Μία μου είχε κάτσει απο την παρέα πιο παλία που ερχόμουν περιστασιακά στην πόλη γιατί μόλις πίναμε βότκες ένα βράδυ στο bar μου άγγιξε το μπράτσο. Και τι μου είπε μετά απο καιρό. Ξέρεις γιατί μου άρεσες? Γιατί όταν σε άγγιξα στο χέρι δεν τον έσφιξες οπως κάνουν οι άλλοι να δείξεις πως έχεις μύς!!!!
Που να πώ για την τρελή με τον χορό που όπου πηγαίναμε βάραγε το τραπέζι σαν τύμπανα και δεν μπορούσε να κάτσει στην καρέκλα κουνιόταν δεξιά αριστερά,την άλλη που δεν τις άρεσαν οι φωτογραφίες οπότε έψαχνε άντρα να μην τραβάει φωτογραφία ποτε..Θεέ μου δεν μπορώ καν!!

Αν συνεχίσω θα σας γράφω μέχρι αύριο το πρωί και πρέπει να βγώ έξω!!!

Φυσικά υπάρχουν και normal κορίτσια οκ μην τρελαθούμε (πρέπει λογικά να υπάρχουν) αλλά το ποσοστό με την παράνοια για μένα είναι πάνω απο 60%. Η παράνοια όμως δεν σημαίνει πως είναι κακοί άνθρωποι να μην παρεξγούμαστε. Αντίθετα είναι πολύ καλές στον χαρακτήρα αλλά τρελές στο μυαλό!!!

Απλά τις παίρνεις πολύ στα σοβαρά.Εγώ ούτε καν προσέχω τι κάνουνε ή τι λένε.Αρκεί το δάχτυλό μου να βρίσκεται στο μουνί τους.Γενικά με τις Σλάβες δε βγάζεις άκρη.Είναι θεοπάλαβες.Αλλη μου έλεγε με εξιτάρει να πάω με κάποιον που είναι το εντελώς αντίθετο από εμένα(κοντός,καραφλός,άσχημος,μαυριδερός κτλ).Κατά τη γνώμη μου και αυτές δεν πολυπιστεύουν τις μαλακίες που λένε.Απλά τα λένε σα δικαιολογίες.
Τώρα αυτό το ελεεινό γούστο στην εμφάνιση αντρών δεν το καταλαβαίνω.Να βλέπεις Πολωνέζες σαν τα κρύα τα νερά στην Αθήνα να τις γουστάρουν όλοι να έχουν προτάσεις από ωραία παιδιά και αυτές να τραβιούνται με πάκηδες,Αφγανούς,παππούδες κτλ.Εχουν γενικά βαθύ κόμπλεξ κατωτερότητας.

Α,ρε και να μουνα στη θέση σου.Στα 34 μόνιμος σε πολωνική πόλη.Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα συνέβαινε.Και στην εποχή μας ήτανε καλύτερα τα πράγματα.Απλά δεν τα ξέραμε.Τέλος πάντων κάτι προλάβαμε και φάγαμε και εμείς τζάμπα.
Και τη μανία που λες με τους Ισπανούς την έχουν πολλές.Μια που ήμασταν μαζί στη ντίσκο την καμάκωσαν κάτι Ισπανοί και άρχισε τα La Vida Loca πώς τα λένε αυτά και να χορεύει.Οπότε λέω στους Ισπανούς καθήστε μάγκες πρώτα να μάθετε κλαρίνο και μετά ελάτε εδώ.Λέω στη γκόμενα στα ελληνικά καλοί οι Ισπανοί αλλά ο βαλκανικός πούτσος είναι ανώτερος πάμε μέσα.

Προσωπικά οι γκόμενες που έχω γαμήσει είναι 95% από χωριά και μικρές πόλεις για κάποιο λόγο συνεννοούμαι με το πολωνικό χωριό.Είναι πολύ στοιχειώδεις οι συζητήσεις αλλά δουλεύει το σύστημα.Επίσης οι Πολωνέζες αν δεν είναι από χωριό δε βάζουν τη γλώσσα μέσα.Μιλάνε  και μιλάνε τα λένε όλα καμία σχέση με τις Ελληνίδες.Πολλές φορές μιλάνε πάρα πολύ.Οι Ρωσίδες σε αυτό τον τομέα είναι άψογες ξέρουν πότε να σωπάσουν.Αλλά μπορεί και να έχει πλάκα με τις Πολωνέζες γιατί έχουν χιούμορ.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
Tις ξερω ολες λιγο πολυ ρε τυπε. Οι κατηγοριες ειναι τριων ειδων. Οι βλαμενες με τις πολυεθνικες που οι γονεις τους περιμεναν στην ουρα για κρεας και τωρα την εχουν δει καριεριστριες... κατι αλλα παρτσακλα κοιμισμενα που ειναι τα ζωα μου αργα. και οι πιο "λαικες" σκυλογκομενες που ειναι αμορφωτες, δε ξερουν αγγλικα κλπ. Αλλα αυτες ειναι ξυλα απελεκητα εντελως. Δεν υπαρχει περιπτωση ενας μεσος ελληνας να συννενοηθει με μια τετοια . Τι αλλος πλανητης, αλλος γαλαξιας λεμε. Και δεν ειναι μονο λογω γλωσσας φυσικα. Η φαση ειναι τι κανεις γιαννη- κουκια σπερνω. Ασε φιλε τι κμαν τωρα σου λεω το θεμα πολωνια το ξερω εδω μενω και το ζω καθημερινα. Ο κμαν δε τον αμφισβητω τον ανθρωπο αλλα και να κανει οτι κανει ειναι μοναδικος. Γραφει και καπως " λυρικα" και με ενθουσιωδη τροπο. Εγω τα γραφω " στεγνα" οπως ειναι.
Και η Πολωνια ειναι μια χωρα που  πρωτον αλλαζει διαρκως, και δευτερον ακολουθουνε ολοι τις μοδες. Και διανυει τη χειροτερη φαση νεοπλουτισμου. Πχ περυσι μπορει στην ταδε πολη να μην ειχε εταιρειες, και φετος να εχουν ανοιξει καμια δεκαρια. Εκει που μια γκομενα δεν ειχε δουλεια η ηταν φοιτητρια απο το χωριο, ξαφνικα πιανει δουλεια σε μια πολυεθνικη η καμια τραπεζα και βγαζει φωτοτυπιες και το παιζει πρωταγωνιστρια στο sex and the city . Βαλε σε ολα αυτα καιτις αλλες μαλακιες που διαδιδονται ταχυτατα και οριστε
Δεν ειναι ο οτι ειναι " δυτικες" . Το χειροτερο ειναι οτι ενω δεν ειναι το νομιζουν και πανε να το παιξουν. Και να ξερεις οτι οι γενιτσαροι παντα ειναι οι πιο φανατικοι. Οι πολωνοι ειναι οι σλαβοι γενιτσαροι. Οποτε σου λεει η γκομενα εγω τωρα δε πρεπει να γαμηθω και ειδικα με τον ξενο αλλα πρεπει να ειμαι γκλαμουρ, να κανω καριερα, να πηγαινω σε ψαγμενα πραγματα κλπ  :jerking:
Και εσυ ο ιδιος με επιβεβαιωνεις. Εχεις ερθει εδω, "παιζεις" γνωριζεις, αλλα το αποτελεσμα φτωχο. Σου βγαινει η ψυχη να "σκοραρεις". :knockinb:
Ισως παιζει και ρολο η Κρακοβια που αυτη τη στιγμη πρεπει ναναι απο τις χειροτερες πολεις να  :knockinb: οχι μονο στην Πολωνια αλλα πανευρωπαικως. Με ολη αυτη την " κουλτουρα" το χιπισμο, τη χιπστερια , την οψιμη νεοπλουτιστικη ψευτογκλαμουρια  κλπ  :jerking:  :jerking: υπαρχει μια νοοτροπια αγαμιας. Το νοιωθεις στον "αερα" οτι η πολη αυτη δεν ειναι για  :knockinb:. Στα vibes ρε παιδι μου πως λενε. Οταν βλεπεις οτι οι γκομενες ασχολουνται καθε μαλακια που μπορει να φανταστει ανθρωπινος νους ως "ψαγμενια" , τοτε καταλαβαινεις οτι τα μαντατα για το κυριως πιατο  :knockinb: δεν ειναι και πολυ καλα. :headbang:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
μπραβο φιλε,ετσι ειναι και στην ουκρανια.βλεπω κατι πρωην πουταναρες τωρα να δουλευουνε σε ιτ εταιριες με μισθο 3-5 χιλιαδες δολλαρια τον μηνα.δεν τους εκοψαν λεφτα αρα περνουν διπλασια σε γριβνα.αλλη φιλη κλεγοταν οτι παιρνει 1000 δολαρια τον μηνα.32 χρονων με επιχειρηματια γκομενο 26!αυτη μιλα ελληνικα,σπουσασε ελλαδα,γαμιωταν με καθε ελληνα ελλαδα η οδυσσογιατι θαυμαζει την χωρα ενω τωρα εχει 26 επιχειρηματια ολες τετειον θελουν.ολο παραπονα,απαιτησεις τα 1000 δολαρια που παιρνει ειναι 2 τωρα σε ουκρανικα,ποσοι παιρνουν τοσα ελλαδα?μια αλλη 31 μαλακισμενη παιρνει 3 χιλιαδες στην ιτ εταιρια της και αυτην με 25 χρονων διευθηντη τραπεζας,ηταν στιν μαρφιν το παιδι τωρα σε ουκρανικη τραπεζα,ουκρανος.στον διμητρακι μπορω να αποσειξω αυτο να δει τις 2 γκομενες στο κοντακτε,πως ζουνε,ταξιδια,φοτο,καλητερα απο τους ελληνες.πολλες εταιριες οδυσσο ειναι αμερικανικες,πληρωνουν ντολλαρς καλα τους βγηκε σε καποιους.ρωσια μοσχα,πετροθπολη εχει τετειες εταιριες με 3-5 χιλιαδεσ μισθο.σαμαρα παραδειγμα μεχρι 700-900 μισθο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εγώ ασχολούμαι κυρίως με αυτές που περιγράφει ο Σεβαλιέ ως λαικές σκυλογκόμενες.Η συννενόηση είναι εντελώς μπουζούκι με αυτές αλλά αυτό είναι που ελάχιστα μετράει.Το βασικό concept είναι στα πλαίσια I Tarzan,you Jane και τα υπόλοιπα έπονται.Φυσικά οι λαικές σκυλογκόμενες τρέφουν μια ιδιαίτερη αδυναμία στο κασέρι ή kasa στα πολωνικά αλλά τι να κάνουμε γούστα είναι αυτά δεν μπορείς να τους τα αλλάξεις.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
μπραβο φιλε,ετσι ειναι και στην ουκρανια.βλεπω κατι πρωην πουταναρες τωρα να δουλευουνε σε ιτ εταιριες με μισθο 3-5 χιλιαδες δολλαρια τον μηνα.δεν τους εκοψαν λεφτα αρα περνουν διπλασια σε γριβνα.αλλη φιλη κλεγοταν οτι παιρνει 1000 δολαρια τον μηνα.32 χρονων με επιχειρηματια γκομενο 26!αυτη μιλα ελληνικα,σπουσασε ελλαδα,γαμιωταν με καθε ελληνα ελλαδα η οδυσσογιατι θαυμαζει την χωρα ενω τωρα εχει 26 επιχειρηματια ολες τετειον θελουν.ολο παραπονα,απαιτησεις τα 1000 δολαρια που παιρνει ειναι 2 τωρα σε ουκρανικα,ποσοι παιρνουν τοσα ελλαδα?μια αλλη 31 μαλακισμενη παιρνει 3 χιλιαδες στην ιτ εταιρια της και αυτην με 25 χρονων διευθηντη τραπεζας,ηταν στιν μαρφιν το παιδι τωρα σε ουκρανικη τραπεζα,ουκρανος.στον διμητρακι μπορω να αποσειξω αυτο να δει τις 2 γκομενες στο κοντακτε,πως ζουνε,ταξιδια,φοτο,καλητερα απο τους ελληνες.πολλες εταιριες οδυσσο ειναι αμερικανικες,πληρωνουν ντολλαρς καλα τους βγηκε σε καποιους.ρωσια μοσχα,πετροθπολη εχει τετειες εταιριες με 3-5 χιλιαδεσ μισθο.σαμαρα παραδειγμα μεχρι 700-900 μισθο.

Η Ουκρανία δεν έχει σχέση με Πολωνία.Η Πολωνία είναι επιτυχημένο κράτος και δεν έχει εξαθλιωμένες γκόμενες.Μόνο οι ανώμαλοι βλέπουν αδυναμίες στην Πολωνία.Αν πας Πολωνία θα κλάσεις θα πεις τι ήρθα να κάνω εδώ εδώ είναι καλύτερα από Ελλάδα.Εκ πρώτης όψεως βέβαια.
Αυτά που περιγράφεις Ουκρανία είναι εξαιρέσεις.Πολωνία είναι ο κανόνας.Αλλά ο βαλκανικός πούτσος δεν κάνει εξαιρέσεις είναι οδοστρωτήρας πραγματικό εργαλείο.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Εγώ ασχολούμαι κυρίως με αυτές που περιγράφει ο Σεβαλιέ ως λαικές σκυλογκόμενες.Η συννενόηση είναι εντελώς μπουζούκι με αυτές αλλά αυτό είναι που ελάχιστα μετράει.Το βασικό concept είναι στα πλαίσια I Tarzan,you Jane και τα υπόλοιπα έπονται.Φυσικά οι λαικές σκυλογκόμενες τρέφουν μια ιδιαίτερη αδυναμία στο κασέρι ή kasa στα πολωνικά αλλά τι να κάνουμε γούστα είναι αυτά δεν μπορείς να τους τα αλλάξεις.

Aυτες ειναι και οι καλυτερες. Με τις αλλες δεν αξιζει καν να ασχολεισαι. Οχι οτι αν γινει κατι θα τις απορριψεις ( αν και μπορει να μην εχεις διαθεση να ασχοληθεις ακομη και ετσι) αλλα δε θα το κυνηγησεις κιολας.
Νοιωθω λιγο σκατα σημερα οποτε τη βγαζω μεσα και μαλλον θα την πεσω κιολας ουτε ετσι κανα μπυρονι θα χτυπησω.
Αυτες οι λαικες λοιπον μενουν να θυμιζουν καπως την παλια καλη πολωνια . Η χωρα παιδια στο θεμα αυτο δυστυχως αλλαζει πολυ και μαλιστα το ειδα αυτο σε συγκεκριμενη . Εκει που ηταν ενα καλο καταδεχτικο κοριτσακι καλοβολο χαμογελαστο, εχει μεταμορφωθει σε μια κρυοκολη ξινη " ελεηνιδα". Δε την αναγνωριζω πραγματικα. Αν δεν την ειχα γνωρισει δηλαδη και στις δυο φασεις της δε θα πιστευα με τιποτα οτι προκειται για το ιδιο προσωπο.
Και αν θελετε να γαμησετε ασχοληθειτε με 35 με ΠΑΙΔΙΑ. Ειναι η μονη γκαραντι περιπτωση. Μη ξεχνατε οτι πριν καμια δεκαετια αυτες ηταν οι καλες που εδιναν " ρεσιταλ " εδω περα και η πολωνια απεκτησε το ονομα και τη φημη που απεκτησε. Αυτες " τραβηξαν" το κουπι. Οποτε μη τις υποτιματε :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Η Ουκρανία δεν έχει σχέση με Πολωνία.Η Πολωνία είναι επιτυχημένο κράτος και δεν έχει εξαθλιωμένες γκόμενες.Μόνο οι ανώμαλοι βλέπουν αδυναμίες στην Πολωνία.Αν πας Πολωνία θα κλάσεις θα πεις τι ήρθα να κάνω εδώ εδώ είναι καλύτερα από Ελλάδα.Εκ πρώτης όψεως βέβαια.
Αυτά που περιγράφεις Ουκρανία είναι εξαιρέσεις.Πολωνία είναι ο κανόνας.Αλλά ο βαλκανικός πούτσος δεν κάνει εξαιρέσεις είναι οδοστρωτήρας πραγματικό εργαλείο.

Υπαρχει και η βλαχεια και η φτωχεια εδω. Αλλα υπαρχει πλεον περιθωριακα , οπως σε καθε αλλη χωρα. Δεν κυριαρχει. Δεν ειναι μπαμ μπροστα σου. Πρεπει να " ψαξεις" για να το βρεις.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
μιας και δεν εχετε μπαναρει ακομα τον ψευτη φιδεμπορα τον Κμαν, οριστε πως ειναι η μεση πολωνεζα...οπως βλεπετε στο βιντεο καθαρα η μεση πολωνεζα σημερα φιαχνει βουτυρο με το μαρκουτσι και πλενει τα ρουχαμε τα χερια στη σκαφη ενω ειναι μουναρα και κοιτα λαγνα τον βαλκανιο επιβητορα με την πουτσα σα δορυ που παει να την καρφωσει! Αληθειες βγαλμενες μεσα απο την πραγματικη ζωη λεμε... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εγώ θα συναντηθώ με το Σεβαλιέ για να διατρανώσουμε την κυριαρχία του βαλκανικού πούτσου στο Βρότσλαβ.Εσύ να δούμε τι θα κάνεις.

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
μπραβο φιλε,ετσι ειναι και στην ουκρανια.βλεπω κατι πρωην πουταναρες τωρα να δουλευουνε σε ιτ εταιριες με μισθο 3-5 χιλιαδες δολλαρια τον μηνα.δεν τους εκοψαν λεφτα αρα περνουν διπλασια σε γριβνα.αλλη φιλη κλεγοταν οτι παιρνει 1000 δολαρια τον μηνα.32 χρονων με επιχειρηματια γκομενο 26!αυτη μιλα ελληνικα,σπουσασε ελλαδα,γαμιωταν με καθε ελληνα ελλαδα η οδυσσογιατι θαυμαζει την χωρα ενω τωρα εχει 26 επιχειρηματια ολες τετειον θελουν.ολο παραπονα,απαιτησεις τα 1000 δολαρια που παιρνει ειναι 2 τωρα σε ουκρανικα,ποσοι παιρνουν τοσα ελλαδα?μια αλλη 31 μαλακισμενη παιρνει 3 χιλιαδες στην ιτ εταιρια της και αυτην με 25 χρονων διευθηντη τραπεζας,ηταν στιν μαρφιν το παιδι τωρα σε ουκρανικη τραπεζα,ουκρανος.στον διμητρακι μπορω να αποσειξω αυτο να δει τις 2 γκομενες στο κοντακτε,πως ζουνε,ταξιδια,φοτο,καλητερα απο τους ελληνες.πολλες εταιριες οδυσσο ειναι αμερικανικες,πληρωνουν ντολλαρς

:offtopic:

χαρυ τα κοζια και μισθοι που λες δεν παιζουν σημερα στην διαλυμενη ουκρανια -πολεμος u know  !!!
δεν νομιζω επαιζαν ποτε 3000 που λες και 5000$ μισθοι στο ιτ...οταν ο μεσος μισθος ειναι 300...γινανε οι πουτανες CEO και παιρνουν τοσα;οπως λες  οι 25 χρονοι διευθυντες τραπεζων ...;;;;
Ελεος θα μεταναστευουσουμε ολοι στο παραπετασμα τωρα...μου κανατε τα πρωην σοβιετ φαση ελβετιες!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom