Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 899K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
κανε κοντακτε,να σου δειξω τισ κοπελες αυτες.η μια καλοκαιρι σε κοτερο πηγε σε ολα τα ελληνικα νησια,ντουπαι,η συναδελφος τησ καλοκαιρι πηγε πραγα,αμερικη,ταιλανδη με τον γκομενο.με 500-700 τον μηνα δεν πας πουθενα

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
κανε κοντακτε,να σου δειξω τισ κοπελες αυτες.η μια καλοκαιρι σε κοτερο πηγε σε ολα τα ελληνικα νησια,ντουπαι,η συναδελφος τησ καλοκαιρι πηγε πραγα,αμερικη,ταιλανδη με τον γκομενο.με 500-700 τον μηνα δεν πας πουθενα
δν παιρνουν αυτα που σου λενε χαρη,,αστα κοτερα κ τα ταξιδια,,αλλοι πληρωνουν

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
θα πω τα ονοματα στον διμητρακι να δει τις κοπελες αυτες κοντακτε ολες δουλευουν στιν ιδια ιτ εταιρια.

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
σου εστειλα πμ,διαβασε το,μελετησα και στα ρωσικα τιν εταιρια αυτη που λεω και εγραφε μισθους σε προγραματιστες και μαλακιες

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Τελικα καταλαβα οτι η συγχρονη Πολωνια οπως την περιγραφετε εδω ειναι

Λιγο καλυτερη απο την Ιαπωνια τεχνολογικα
Λιγο ανωτερη της Γερμανιας μισθολογικα
Λιγο ανωτερη της Ελβετιας οργανωτικα
οι δε γκομενες ειναι καπως ετσι
οι μισες τοδινουν με το καλημερα στον βαλκανιο τσοπανη που εχει βαλει καλτσες στο παντελονι του να κανει εντυπωση
και οι αλλες μισες ειναι κατηγοριας Λαιδης Δουκισσας και Βασιλισσας τη Αγγλιας τοσο απροσητες

Παιδια χαλαρωστε λιγακι....
οι δε 2 που μενουν μονιμα εκει πανω οκ βρηκατε ενα καλο μεροκαματο αφιοπρεπεστατο αλλα εισαστε ισοπεδωτικοι (δηλαδη μερικοι γνωστοι μου που πηγαν ολλανδια με το καλημερα πηραν 3500 τι να πουνε)
εννοειτε οτι η Πολωνια μετα απο 70 χρονια υφεσης θα εκανε ενα αλαμα....αλλα μην ξεχνατε το μακροπροθεσμο χρεος που αναπτυσετε με τον εσωτερικο δανεισμο (πιστωτικες καρτες, καταναλωτικα δανεια, δανεια για σπιτια κοκ) που οταν κανει μπουμθα επανελθουν στον πολωνικο τους μεσαιωνα...διοτι οι στερημενοι ανθρωποι εχουν την ταση της υπερβολης στην καταναλωση, και ειναι οψιμοι νεοπλουτοι εκει

οσοι μιλατε γαι γκομενες, πιστευω οτι μονο η <μαγκια> του καθενα μετραει, δεν υπαρχει τσουβλιασμα.....οι ταδε γκομενες απο την ταδε χωρα ειναι πανευκολες, οι δινα γκομενες ειναι πανδυσκολες(υπαρχουν καποιες ιδιετεροτητες στην προσεγγισγη αλλα μεχρι εκει).....αν εισαι μαγκας, αν μετρας βγαζεις γκομενες, αν εισαι κοτουλα....και σε χαρεμι να σε βαλουν μεσα.....θα παιξεις τον ρολο του καστρατου και του καληνυχτακια
οπως πολυ σωστα ειπαι κι ο σεβαλιες με τον φραγκατο τυπο

απλα πολυ αμπελοσφια για το τιποτα και επαναλαμβανωμενη

Oχι ρε φιλε. Δεν ειπε κανεις ετσι. Απλα δεν ειναι αυτο που φανταζονται πολλοι, πρωτον και δευτερον εχει προοδο γρηγορη και ραγδαια σε σχεση με το τι ηταν αυτη η ιδια η χωρα στο παρελθον. Και σε σχεση με το κατα ποσο γρηγορα αλλες χωρες αλλαζουν.
Τωρα ενας σχετικος νεοπλουτισμος υπαρχει αλλα μη φανταστεις τιποτα ακραια πραγματα στυλ Ελλαδα κλπ? Γενικα ειναι συγκρατημενος και μετριοφρων λαος χαμηλων τονων και συντηριτικος.
Αλλα ολα αυτα δεν εχουν να κανουν με το θεμα τοσο πολυ. Το αμεσο θεμα ειναι να κανονισουμε να βγουμε με τον κμαν στο Βροτσλαβ και να δουμε επι τω εργω :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
ξεχασα να αναφερω οτι σε μορφωτικο επιπεδο οπως λεει και γιατρος της αγαπης τι να κλασει το χαρβαντ και το γεϊλ και το μιτ μπροστα στο μορφωτικο επιπεδο μιας πολωνεζας...

τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα.....

Ρε τυπε διαβαζε προσεχτικα αν μη τι αλλο τι γραφουν πριν κανεις ενα σχολιο. Ο τυπος ειπε σε σχεση με τη μεση ελληνιδα. Και φυσικα εχει απολυτο δικιο. 

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Oχι ρε φιλε. Δεν ειπε κανεις ετσι. Απλα δεν ειναι αυτο που φανταζονται πολλοι, πρωτον και δευτερον εχει προοδο γρηγορη και ραγδαια σε σχεση με το τι ηταν αυτη η ιδια η χωρα στο παρελθον. Και σε σχεση με το κατα ποσο γρηγορα αλλες χωρες αλλαζουν.
Τωρα ενας σχετικος νεοπλουτισμος υπαρχει αλλα μη φανταστεις τιποτα ακραια πραγματα στυλ Ελλαδα κλπ? Γενικα ειναι συγκρατημενος και μετριοφρων λαος χαμηλων τονων και συντηριτικος.
Αλλα ολα αυτα δεν εχουν να κανουν με το θεμα τοσο πολυ. Το αμεσο θεμα ειναι να κανονισουμε να βγουμε με τον κμαν στο Βροτσλαβ και να δουμε επι τω εργω :grin:
τυπε ιπποτα ο κμαν θα σας  μοιρασει υπηρεσιες προβλεπω!!! :grin: :grin: :grin:

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Χαρυ...Οι χορηγοι πληρωνουν ταξιδια...οσοναφορα τους μισθους που σου λενε ειναι χαζομαρες...δε θελει και ερωτημα να λες 5000 μισθος στην ουκρανια γελανε και οι πετρες να λεγες 500 οκ μαξ..μην τρως παπα

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
Χαρυ...Οι χορηγοι πληρωνουν ταξιδια...οσοναφορα τους μισθους που σου λενε ειναι χαζομαρες...δε θελει και ερωτημα να λες 5000 μισθος στην ουκρανια γελανε και οι πετρες να λεγες 500 οκ μαξ..μην τρως παπα

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
ρε παιδια στις ιστοσελιδες των εταιριων ειδα τους μισθους!εχω φιλους που δουλευουν σε τετειες εταιριες,απλα στις συγκεκριμενες 2 εταιριες υπηρχαν πρωσωπα που με ενδιεφεραν και υθελα να δω ποσα παιρνουν μισθο

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
1.Εγω δεν εχω δει σε κανενα σαιτ εταιριας να δειχνει τους μισθους 2.αυτοι οι μισθοι που λες αφορουν στελεχη σε υψηλες θεσεις ευθυνης συνηθως ξενους...αυτα που λες δε παιζουν ουτε εμιρατα!!!

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
ελληνας που μενει οδυσσο δεν γραφω ονομα,ο σινοχαρας τον ειδε στο ελληνικο τον ανθρωπο η γυναικα του εχει θεση σε φαρμακευτικη εταιρια 4000 τον μηνα,οι υπαλληλοι 700 και εχει ακομα διευθυντες με πολυ περισοτερα χρηματα.για τισ τραπεζεσ αλλο οι ταμιες και αλλο οι διευθυντεσ.μοσχα και κιεβο εχω και εκει που δουλευαν σε κυπριακες τραπεζες ετσι πληρωνωταν οι διευθηντεσ

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
οπειος εχει κοντακτε να του δωσω ονοματα ανδρων που δουλευοθν σε ιτ να δειτε απο τισ φοτο αν παιρνουν 300,εκτος αν σπονσαρονται και αυτοι απο τον γαβαλα και τον ψινακη χαχαχαχ.300-400 επαιρνε ο μικρος που εκοβε γυρο οδυσσο και του ειπε ο διμητρακις εισαι η ντροπη της ελλαδας χαχαχαχ.αντε γεια,δεν ειναι το θεμα μου εδω,σας παραδιδω στους αρχοντες κμαν και chevalier

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
ελληνας που μενει οδυσσο δεν γραφω ονομα,ο σινοχαρας τον ειδε στο ελληνικο τον ανθρωπο η γυναικα του εχει θεση σε φαρμακευτικη εταιρια 4000 τον μηνα,οι υπαλληλοι 700 και εχει ακομα διευθυντες με πολυ περισοτερα χρηματα.για τισ τραπεζεσ αλλο οι ταμιες και αλλο οι διευθυντεσ.μοσχα και κιεβο εχω και εκει που δουλευαν σε κυπριακες τραπεζες ετσι πληρωνωταν οι διευθηντεσ
Αυτα ειναι υπερβολες,250 -300 ευρω ειναι ο μισθος στην Ουκρανια και τωρα με την υποτιμηση τησ γριβνας ειναι 150-200 ευρω

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
μισθοι 200-300 ειναι στην ουκρανια ...στις ΙΤ εταιριες 4000$ παιρνει ο διευθυντης εργων programme manager και οχι χαζογκομενα νεα προγραμματιστρια...αυτη 500 παιρνει..τεσπα
αν κρινω και εγω το fb τις φωτο ολοι ελληνες και ελληνιδες κανουν ζωαρα σαν αραβες...

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Τελικα καταλαβα οτι η συγχρονη Πολωνια οπως την περιγραφετε εδω ειναι

Λιγο καλυτερη απο την Ιαπωνια τεχνολογικα
Λιγο ανωτερη της Γερμανιας μισθολογικα
Λιγο ανωτερη της Ελβετιας οργανωτικα
οι δε γκομενες ειναι καπως ετσι
οι μισες τοδινουν με το καλημερα στον βαλκανιο τσοπανη που εχει βαλει καλτσες στο παντελονι του να κανει εντυπωση
και οι αλλες μισες ειναι κατηγοριας Λαιδης Δουκισσας και Βασιλισσας τη Αγγλιας τοσο απροσητες

Παιδια χαλαρωστε λιγακι....
οι δε 2 που μενουν μονιμα εκει πανω οκ βρηκατε ενα καλο μεροκαματο αφιοπρεπεστατο αλλα εισαστε ισοπεδωτικοι (δηλαδη μερικοι γνωστοι μου που πηγαν ολλανδια με το καλημερα πηραν 3500 τι να πουνε)
εννοειτε οτι η Πολωνια μετα απο 70 χρονια υφεσης θα εκανε ενα αλαμα....αλλα μην ξεχνατε το μακροπροθεσμο χρεος που αναπτυσετε με τον εσωτερικο δανεισμο (πιστωτικες καρτες, καταναλωτικα δανεια, δανεια για σπιτια κοκ) που οταν κανει μπουμθα επανελθουν στον πολωνικο τους μεσαιωνα...διοτι οι στερημενοι ανθρωποι εχουν την ταση της υπερβολης στην καταναλωση, και ειναι οψιμοι νεοπλουτοι εκει

οσοι μιλατε γαι γκομενες, πιστευω οτι μονο η <μαγκια> του καθενα μετραει, δεν υπαρχει τσουβλιασμα.....οι ταδε γκομενες απο την ταδε χωρα ειναι πανευκολες, οι δινα γκομενες ειναι πανδυσκολες(υπαρχουν καποιες ιδιετεροτητες στην προσεγγισγη αλλα μεχρι εκει).....αν εισαι μαγκας, αν μετρας βγαζεις γκομενες, αν εισαι κοτουλα....και σε χαρεμι να σε βαλουν μεσα.....θα παιξεις τον ρολο του καστρατου και του καληνυχτακια
οπως πολυ σωστα ειπαι κι ο σεβαλιες με τον φραγκατο τυπο

απλα πολυ αμπελοσφια για το τιποτα και επαναλαμβανωμενη

Μάλλον υπερβάλεις λίγο και προσπαθείς με την ανωτερότητα του Νεοέλληνα να τα ισοπεδώσεις όλα. Πάντα μιλάμε σε σχέση με την Ελλάδα. Κανείς δεν μίλησε για τρελούς μισθούς. Σε μια χώρα όμως που είναι η ανεργία είναι κάτω απο 10%,όλοι εργάζονται και ένας μισθός των 1000 ευρώ είναι σχετικά εύκολο να στον δώσουν σε μια εταιρία, δεν υπάρχει περίπτωση να κυριαρχεί η κατάντια και το εύκολο πήδημα που προσπαθέι να περάσει ο kman. Δεν υπάρχει μόνο η Ελβετία και ή  Ελλάδα. Υπάρχουν και ενδιάμεσες καταστάσεις. Και σε πληροφορώ στα αρχίδια μου εντελώς η Πολωνία και το τι θα γίνει στο μέλλον στην χώρα αυτή. Εμένα η Ελλάδα με ενδιαφέρει που εκεί ζώ.

Δεν έχω μετακομίσει εδώ να μείνω για πάντα και προσπαθώ να πέισω το εαυτό μου πως είναι Λονδίνο, έχω ζήσει ήδη σε 6 χώρες και απλά ENA χρόνο με έχουν στείλει να κάτσω εδώ,του χρόνου θα είμαι αλλού. Εχώ ζήσει και Βρυξέλλες 6 μήνες και έχω δεί πως είναι και εκέι, και πόσο εκτός πραγματικότητας και για τον πέος είναι η πόλη σε σχέση με αυτό που νομίζουν οι περισσότεροι (βρώμα στους δρόμους,βαρεμάρα,έλειψη γυναικών,χαμηλό ποσοστό πλυθησμού με σπουδές) μόνο μισθός!!

Οπότε αυτά που γράφω είναι η εικόνα που βλέπω και πόσο εξωπραγματική αντίθετη είναι με αυτά που πιστέυουν οι Ελλήνες για την Πολωνία. Είναι κάτι σαν την Εσθονία. Που ο περισσότερος κόσμος νομίζει πως είναι τελειωμένοι και είναι η πιο εξελιγμενή πλέον τεχνολογικά χώρα της Ευρώπης (ειδικά σε θέματα πληροφορικής) για όσου ξέρουν.

Εξσιου Έλληνας είμαι και ξέρω καλά τι γίνεται εκεί πίσω.Οι μισοί μου φίλοι είναι άνεργοι και ζούν απο γονείς και οι άλλοι μισοί απλήρωτοι για μήνες. Μόνο κάποιοι στο δημόσιο με πλέον 650 αρχικό μισθό και στα 860 μετα απο 7 χρόνια.

Ας προσπαθήσουμε να διώξουμε λίγο τις απόψεις "Πας μη Έλλην βάρβαρος" γιατί αυτός είναι ο λόγος για εκεί που καταντήσαμε και εκεί που θα φτάσουμε σε λίγο!!!

Και το βασικό πρόβλημα δεν είναι το οικονομικό για μένα αλλά αυτό!!!

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
Μάλλον υπερβάλεις λίγο και προσπαθείς με την ανωτερότητα του Νεοέλληνα να τα ισοπεδώσεις όλα. Πάντα μιλάμε σε σχέση με την Ελλάδα. Κανείς δεν μίλησε για τρελούς μισθούς. Σε μια χώρα όμως που είναι η ανεργία είναι κάτω απο 10%,όλοι εργάζονται και ένας μισθός των 1000 ευρώ είναι σχετικά εύκολο να στον δώσουν σε μια εταιρία, δεν υπάρχει περίπτωση να κυριαρχεί η κατάντια και το εύκολο πήδημα που προσπαθέι να περάσει ο kman. Δεν υπάρχει μόνο η Ελβετία και ή  Ελλάδα. Υπάρχουν και ενδιάμεσες καταστάσεις. Και σε πληροφορώ στα αρχίδια μου εντελώς η Πολωνία και το τι θα γίνει στο μέλλον στην χώρα αυτή. Εμένα η Ελλάδα με ενδιαφέρει που εκεί ζώ.

Δεν έχω μετακομίσει εδώ να μείνω για πάντα και προσπαθώ να πέισω το εαυτό μου πως είναι Λονδίνο, έχω ζήσει ήδη σε 6 χώρες και απλά ENA χρόνο με έχουν στείλει να κάτσω εδώ,του χρόνου θα είμαι αλλού. Εχώ ζήσει και Βρυξέλλες 6 μήνες και έχω δεί πως είναι και εκέι, και πόσο εκτός πραγματικότητας και για τον πέος είναι η πόλη σε σχέση με αυτό που νομίζουν οι περισσότεροι (βρώμα στους δρόμους,βαρεμάρα,έλειψη γυναικών,χαμηλό ποσοστό πλυθησμού με σπουδές) μόνο μισθός!!

Οπότε αυτά που γράφω είναι η εικόνα που βλέπω και πόσο εξωπραγματική αντίθετη είναι με αυτά που πιστέυουν οι Ελλήνες για την Πολωνία. Είναι κάτι σαν την Εσθονία. Που ο περισσότερος κόσμος νομίζει πως είναι τελειωμένοι και είναι η πιο εξελιγμενή πλέον τεχνολογικά χώρα της Ευρώπης (ειδικά σε θέματα πληροφορικής) για όσου ξέρουν.

Εξσιου Έλληνας είμαι και ξέρω καλά τι γίνεται εκεί πίσω.Οι μισοί μου φίλοι είναι άνεργοι και ζούν απο γονείς και οι άλλοι μισοί απλήρωτοι για μήνες. Μόνο κάποιοι στο δημόσιο με πλέον 650 αρχικό μισθό και στα 860 μετα απο 7 χρόνια.

Ας προσπαθήσουμε να διώξουμε λίγο τις απόψεις "Πας μη Έλλην βάρβαρος" γιατί αυτός είναι ο λόγος για εκεί που καταντήσαμε και εκεί που θα φτάσουμε σε λίγο!!!

Και το βασικό πρόβλημα δεν είναι το οικονομικό για μένα αλλά αυτό!!!

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
σωστα φιλε,φιλη μου ουκρανιδα πηγε 3 φορες ελλαδα και επιμενει να λεει οτι ειναι μια φτωχη χωρα,εξαθλιωμενος κοσμος,ζητιανοι και ψαχνουν στα σκουπιδια.τισ ειπα τραβα μολλ και γλυφαδα να δεις σπιτια και αυτοκινηταρες,ειναι η ιδεα του πως μας βλεπουν και μας οι αλλοι.νομιζει ολοι παιρνουν 300,εχω φιλο ελληνα σε εταιρια με 5000 τον μηνα,ηταν και ενα χρονο κυπρο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom