Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 899K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
τακη μου σου εστειλα τα ονοματα των εταιριων,μπεσ και στο rabota ua εσυ που μιλας ρωσικα εχουν μισθους που δινουν σε διαφορες θεσεισ προγραματιστες,ζητανε ατομα για δουλεια και γραψε τα ονοματα αυτων των εταιριων.αν παιρνουν 200-300 θα γαμω τισ ιδιοκτιτριες των εταιριων και οχι μονο κατι αθλιες χααχαχ

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
σωστα φιλε,φιλη μου ουκρανιδα πηγε 3 φορες ελλαδα και επιμενει να λεει οτι ειναι μια φτωχη χωρα,εξαθλιωμενος κοσμος,ζητιανοι και ψαχνουν στα σκουπιδια.τισ ειπα τραβα μολλ και γλυφαδα να δεις σπιτια και αυτοκινηταρες,ειναι η ιδεα του πως μας βλεπουν και μας οι αλλοι.νομιζει ολοι παιρνουν 300,εχω φιλο ελληνα σε εταιρια με 5000 τον μηνα,ηταν και ενα χρονο κυπρο.

ενω ουκρανια ειναι παμπλουτοι? :think: :think: :think:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Παιδιά εγώ λέω να το γυρίσουμε στις γκόμενες καλύτερα γιατί δεν θα συμφωνήσουμε ποτέ στα κοινωνικό-πολιτικα.
Αν καταλάβουμε τι σημαίνει η λέξη ο μέσος άνθρωπος μόνο υόυε θα συννενοηθούμε. Απλά το 60-70% του πλυθυσμού. Εκφράζουν οι άνθρωποι με τις βίλες στην Εκάλη και στην Γλυφάδα τον μέσο Έλληνα αυτήν την στιγμή?

Η μη κατανόηση του όρου έχει και σαν αποτέλεσμα να φτιάχνονται και τα λανθασμένα στερεότυπα. Έρχεται κάποιος εδώ βρίσκει το 5% του πλυθησμού που πληρώνεται για πήδημα,που μεθάει κ.λ.π και βγάζει ένα γενικό συμπέρασμα για τους ανθρώπους και την χώρα και τα λέει στο καφενείο με του που γυρναέι Ελλάδα.

Είτε μας αρέσει έιτε όχι ο μέσος Πολωνός αυτή την στιγμή ζεί καλύτερα απο το μέσο Έλληνα. Η μέση Πολωνέζα είναι πιο μορφωμένη,έχει ταξιδέψει πολύ και παίρνει τουλάχιστον ένα μισθό για να ζεί σε σχέση με την άνεργη Ελληνίδα. Το μόνο πρόβλημα τους παρανοικός εγκέφαλος!!! Το τι θα γίνει σε 5 χρόνια και αν είναι  φούσκα και σκάσει δεν με ενδιαφέρει, εγω περιγράφω αυτό που βλέπω και ζώ εδώ τον Δεκέμβρη του 2014.

Και απλά τα λέω για να μην περιμένει κάποιος που θα έρθει εδώ να δεί μια φτωχή κατεστραμένη χώρα με μεθυσμένους παντού και γκόμενες εύκολες και ανοιχτές για όλα.Θα πέσετε απο τα σύννεφα και θα ξενερώσετε!!!

Το να συγκρίνεις κάποιος Πολωνία με Ουκρανία το 2014 είναι εκτός πραγματικότητας καν η σύγκριση.
Αυτό που ξέρω εγώ και με νοίαζει είναι πως 4 χρόνια έπαιρνα τον τριπλασιο μισθό και για να μην με διώξουν έφαγα μείωση 65%.Πλέον οι γκόμενες που βγαίνω εδώ, το 80% παίρνουν παραπάνω ή τα ίδια με μένα και ας είναι 8-10 χρόνια νεώτερες. Οπότε ότι και να μου πείτε για άφραγκες Πολωνεζες απλά συγνώμη δεν τα λαμβάνω καν υπόψη.Δεν μπορεί ΟΛΕΣ που ξέρω να είναι έτσι.Ελάτε και παλέψτε να βρείτε εύκολες άφραγκες.Μόνο χωριά γίνονται αυτά πλέον.Πόλεις ξεχάστε το!!

Σερβία ήταν άφραγκες που ήμουν, Βουδαπέστη τα ίδια εδώ μάγκες οχι δυστυχώς για εμάς..

Δεν θα ξαναφράψω ανάλυση για κοινωνικο-πολιτικα μονο για  :fuck1: απο εδώ και πέρα.Ηδη τα έχουμε αναλύσει και δεν συμφωνούμε οπότε τέλος δεν έχει νόημα παραπάνω ανάλυση.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Παιδιά εγώ λέω να το γυρίσουμε στις γκόμενες καλύτερα γιατί δεν θα συμφωνήσουμε ποτέ στα κοινωνικό-πολιτικα.
Αν καταλάβουμε τι σημαίνει η λέξη ο μέσος άνθρωπος μόνο υόυε θα συννενοηθούμε. Απλά το 60-70% του πλυθυσμού. Εκφράζουν οι άνθρωποι με τις βίλες στην Εκάλη και στην Γλυφάδα τον μέσο Έλληνα αυτήν την στιγμή?

Η μη κατανόηση του όρου έχει και σαν αποτέλεσμα να φτιάχνονται και τα λανθασμένα στερεότυπα. Έρχεται κάποιος εδώ βρίσκει το 5% του πλυθησμού που πληρώνεται για πήδημα,που μεθάει κ.λ.π και βγάζει ένα γενικό συμπέρασμα για τους ανθρώπους και την χώρα και τα λέει στο καφενείο με του που γυρναέι Ελλάδα.

Είτε μας αρέσει έιτε όχι ο μέσος Πολωνός αυτή την στιγμή ζεί καλύτερα απο το μέσο Έλληνα. Η μέση Πολωνέζα είναι πιο μορφωμένη,έχει ταξιδέψει πολύ και παίρνει τουλάχιστον ένα μισθό για να ζεί σε σχέση με την άνεργη Ελληνίδα. Το μόνο πρόβλημα τους παρανοικός εγκέφαλος!!! Το τι θα γίνει σε 5 χρόνια και αν είναι  φούσκα και σκάσει δεν με ενδιαφέρει, εγω περιγράφω αυτό που βλέπω και ζώ εδώ τον Δεκέμβρη του 2014.

Και απλά τα λέω για να μην περιμένει κάποιος που θα έρθει εδώ να δεί μια φτωχή κατεστραμένη χώρα με μεθυσμένους παντού και γκόμενες εύκολες και ανοιχτές για όλα.Θα πέσετε απο τα σύννεφα και θα ξενερώσετε!!!

Το να συγκρίνεις κάποιος Πολωνία με Ουκρανία το 2014 είναι εκτός πραγματικότητας καν η σύγκριση.
Αυτό που ξέρω εγώ και με νοίαζει είναι πως 4 χρόνια έπαιρνα τον τριπλασιο μισθό και για να μην με διώξουν έφαγα μείωση 65%.Πλέον οι γκόμενες που βγαίνω εδώ, το 80% παίρνουν παραπάνω ή τα ίδια με μένα και ας είναι 8-10 χρόνια νεώτερες. Οπότε ότι και να μου πείτε για άφραγκες Πολωνεζες απλά συγνώμη δεν τα λαμβάνω καν υπόψη.Δεν μπορεί ΟΛΕΣ που ξέρω να είναι έτσι.Ελάτε και παλέψτε να βρείτε εύκολες άφραγκες.Μόνο χωριά γίνονται αυτά πλέον.Πόλεις ξεχάστε το!!

Σερβία ήταν άφραγκες που ήμουν, Βουδαπέστη τα ίδια εδώ μάγκες οχι δυστυχώς για εμάς..

Δεν θα ξαναφράψω ανάλυση για κοινωνικο-πολιτικα μονο για  :fuck1: απο εδώ και πέρα.Ηδη τα έχουμε αναλύσει και δεν συμφωνούμε οπότε τέλος δεν έχει νόημα παραπάνω ανάλυση.

και γω ετσι εχω ακουσει οτι εγινε πιο ισσοροπημενη μεταβαση απο τ κομμουνισμο σε καπιταλισμο,αλλα πως υποστηριζεις οτι ζουν καλυτερα απο εμας ? :think: :think:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
και γω ετσι εχω ακουσει οτι εγινε πιο ισσοροπημενη μεταβαση απο τ κομμουνισμο σε καπιταλισμο,αλλα πως υποστηριζεις οτι ζουν καλυτερα απο εμας ? :think: :think:

Κωστακη τι θα γινει με σενα? Και βλεπω ειχες ηρεμησει τελευταια. :grin:
Διοτι ζει στη χωρα και τα βλεπει μηπως?  Για αυτο το υποστηριζει?

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Κωστακη τι θα γινει με σενα? Και βλεπω ειχες ηρεμησει τελευταια. :grin:
Διοτι ζει στη χωρα και τα βλεπει μηπως?  Για αυτο το υποστηριζει?

ελα ιπποτη και γω ζω ελλαδα γιαυτο το υποστηριζω  :grin: ,δν εχω καμια γνωμη για Πολωνια δν γνωριζω.
μονο βουλγαρια ρουμανια σκοπια

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
ελα ιπποτη και γω ζω ελλαδα γιαυτο το υποστηριζω  :grin: ,δν εχω καμια γνωμη για Πολωνια δν γνωριζω.
μονο βουλγαρια ρουμανια σκοπια

κωστακη τραβα τρολαρε τον τραμου και τον αλεξ στο αλλο νημα και τζασε απο δω :cheesy: Bλεπεις μιλαμε σοβαρα  :grin: Αλλιως θα πεσει φαπα κωστακη  :s&m_2:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
κωστακη τραβα τρολαρε τον τραμου και τον αλεξ στο αλλο νημα και τζασε απο δω :cheesy: Bλεπεις μιλαμε σοβαρα  :grin: Αλλιως θα πεσει φαπα κωστακη  :s&m_2:

τους βαρεθηκα αυτους . και γω σοβαρα μιλαω.εσυ πως μπορεις να εχεις γνωμη αφου ζεις εκτος ελλαδος? :think: :think:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
τους βαρεθηκα αυτους . και γω σοβαρα μιλαω.εσυ πως μπορεις να εχεις γνωμη αφου ζεις εκτος ελλαδος? :think: :think:

Γιατι εγω που ζουσα πριν και που παω καθε τοσο ρε χαιβανι? Στον πλανητη αρη? Προσεχε σε λεω γιατι θα ερθει ο ΣΑΤΡΑΠΗΣ χαχαχ :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Γιατι εγω που ζουσα πριν και που παω καθε τοσο ρε χαιβανι? Στον πλανητη αρη? Προσεχε σε λεω γιατι θα ερθει ο ΣΑΤΡΑΠΗΣ χαχαχ :grin:

χαχαχα που χαθηκε αυτος?και οταν ερχεσαι ελλαδα βλεπεις δηλαδη φτωχεια κ εξαθλιωση? :grin: :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πρέπει να συγκρίνεις ίδια πράγματα.Πόσα παίρνει ένας Πολωνός μπάτσος,πόσα ένας Ελληνας μπάτσος.Πόσα παίρνει ένας Ελληνας σιδηροδρομικός πόσα ένας Πολωνός.Πώς συγκρίνονται οι αποδοχές του Πολωνού εφοριακού με αυτές του Ελληνα.Σε όλες τις περιπτώσεις ο Ελληνας βγάζει τα διπλά και.Εξαίρεση ο ιδιωτικός τομέας όπου και πάλι ένας Ελληνας σερβιτόρος π.χ. παίρνει περισσότερα από τον αντίστοιχο Πολωνό ή ένας Ελληνας οικοδόμος αν έχει δουλειά.
Για καθηγητές κτλ δεν το συζητάμε.Βγάζουν πολύ περισσότερα στην Ελλάδα αο ό,τι στην Πολωνία.Υστερα στην Ελλάδα υπάρχει μαύρο χρήμα που στην Πολωνία σπανίζει.

Οσο για τις γκόμενες τι ακίνητη περιουσία έχει μια μέση Ελληνίδα και τι έχει μια μέση Πολωνέζα;Δεν υπάρχει καν σύγκριση.Η Πολωνέζα άντε να έχει 30000 ευρώ ακίνητη περιουσία.Για αυτό είναι τόσ ταπεινές.Για τις Ουκρανέζες δε συζητάμε καν.Δεν έχουν σχεδόν τίποτα και οι μισθοί τους είναι το τρίτο αυτών της Πολωνίας.Η σύνταξη στην Ουκρανία ζήτημα να είναι 80 ευρώ.Οι Πολωνοί παίρνουν καλύτερες συντάξεις.

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
κι ολα αυτα στην Πολωνια που καμμια σχεση δεν εχει με την τελειωμενη Ουκρανια...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τελικα καταλαβα οτι η συγχρονη Πολωνια οπως την περιγραφετε εδω ειναι

Λιγο καλυτερη απο την Ιαπωνια τεχνολογικα
Λιγο ανωτερη της Γερμανιας μισθολογικα
Λιγο ανωτερη της Ελβετιας οργανωτικα
οι δε γκομενες ειναι καπως ετσι
οι μισες τοδινουν με το καλημερα στον βαλκανιο τσοπανη που εχει βαλει καλτσες στο παντελονι του να κανει εντυπωση
και οι αλλες μισες ειναι κατηγοριας Λαιδης Δουκισσας και Βασιλισσας τη Αγγλιας τοσο απροσητες

Παιδια χαλαρωστε λιγακι....
οι δε 2 που μενουν μονιμα εκει πανω οκ βρηκατε ενα καλο μεροκαματο αφιοπρεπεστατο αλλα εισαστε ισοπεδωτικοι (δηλαδη μερικοι γνωστοι μου που πηγαν ολλανδια με το καλημερα πηραν 3500 τι να πουνε)
εννοειτε οτι η Πολωνια μετα απο 70 χρονια υφεσης θα εκανε ενα αλαμα....αλλα μην ξεχνατε το μακροπροθεσμο χρεος που αναπτυσετε με τον εσωτερικο δανεισμο (πιστωτικες καρτες, καταναλωτικα δανεια, δανεια για σπιτια κοκ) που οταν κανει μπουμθα επανελθουν στον πολωνικο τους μεσαιωνα...διοτι οι στερημενοι ανθρωποι εχουν την ταση της υπερβολης στην καταναλωση, και ειναι οψιμοι νεοπλουτοι εκει

οσοι μιλατε γαι γκομενες, πιστευω οτι μονο η <μαγκια> του καθενα μετραει, δεν υπαρχει τσουβλιασμα.....οι ταδε γκομενες απο την ταδε χωρα ειναι πανευκολες, οι δινα γκομενες ειναι πανδυσκολες(υπαρχουν καποιες ιδιετεροτητες στην προσεγγισγη αλλα μεχρι εκει).....αν εισαι μαγκας, αν μετρας βγαζεις γκομενες, αν εισαι κοτουλα....και σε χαρεμι να σε βαλουν μεσα.....θα παιξεις τον ρολο του καστρατου και του καληνυχτακια
οπως πολυ σωστα ειπαι κι ο σεβαλιες με τον φραγκατο τυπο

απλα πολυ αμπελοσφια για το τιποτα και επαναλαμβανωμενη
Ε,δεν ειναι κ'ετσι  :2funny: απλος ειναι καλήτερη απο την Ελλάδα.Όσο για τον Βαλκάνιο Τσοπάνο  :2funny: το πιθανοτερο ειναι να τον κοιταξουνε με λύπηση,με ενα υποτιμιτικο βλέμμα αλλο τι σας γραφει  :jerking: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Πρέπει να συγκρίνεις ίδια πράγματα.Πόσα παίρνει ένας Πολωνός μπάτσος,πόσα ένας Ελληνας μπάτσος.Πόσα παίρνει ένας Ελληνας σιδηροδρομικός πόσα ένας Πολωνός.Πώς συγκρίνονται οι αποδοχές του Πολωνού εφοριακού με αυτές του Ελληνα.Σε όλες τις περιπτώσεις ο Ελληνας βγάζει τα διπλά και.Εξαίρεση ο ιδιωτικός τομέας όπου και πάλι ένας Ελληνας σερβιτόρος π.χ. παίρνει περισσότερα από τον αντίστοιχο Πολωνό ή ένας Ελληνας οικοδόμος αν έχει δουλειά.
Για καθηγητές κτλ δεν το συζητάμε.Βγάζουν πολύ περισσότερα στην Ελλάδα αο ό,τι στην Πολωνία.Υστερα στην Ελλάδα υπάρχει μαύρο χρήμα που στην Πολωνία σπανίζει.

Οσο για τις γκόμενες τι ακίνητη περιουσία έχει μια μέση Ελληνίδα και τι έχει μια μέση Πολωνέζα;Δεν υπάρχει καν σύγκριση.Η Πολωνέζα άντε να έχει 30000 ευρώ ακίνητη περιουσία.Για αυτό είναι τόσ ταπεινές.Για τις Ουκρανέζες δε συζητάμε καν.Δεν έχουν σχεδόν τίποτα και οι μισθοί τους είναι το τρίτο αυτών της Πολωνίας.Η σύνταξη στην Ουκρανία ζήτημα να είναι 80 ευρώ.Οι Πολωνοί παίρνουν καλύτερες συντάξεις.

Με τις μειωσεις που εχουν γινει Ελλαδα περιπου τα ιδια πλεον παιρνουν. Επισης ξεχνας να βαλεις τον παραγοντα κοστος ζωης που ειναι σε πολλες περιπτωσεις λιγοτερο απο το μισο σε σχεση με Ελλαδα. Φαγητο, λογαριασμοι,φοροι , ενεργεια, ασφαλειες αυτοκινητων. Επομενως δε παει με το " ποσα βγαζουν".
Στην Ελλαδα βγαζει λεφτα ο τεμπελης το λαμογιο, η πουτανα, ο πουστης , ο νταβας ο παρανομος. Στην Πολωνια βγαζει ο νεος μορφωμενος, ο επιστημονας, ο ερευνητης, ο ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ. Υπαρχει μια πολυ μεγαλη μεσαια ταξη που ειναι ιδιωτικοι υπαλληλοι. Καλα να μη μιλησω για Κρακοβια οπου πραγματικα κυκλοφορει ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ. Υπαρχει μια κατπηγορια εργαζομενων στις ΠΟΛΛΕΣ επενδυσεις που υπαρχουν σττη χωρα και συγκροτουν ταξη σχεδον αυτονομη. Και ολοι αυτοι ειναι νεεοι 20-35 ετων.
Βαλε ποσο πληθυσμο εχει η Ελλαδα και τι ποσοστο του πληθυσμου εργαζεται. Και ποια ειναι η διαρθρωση των εργαζομενων. Και απο αυτους ποσοι ειναι ιδιωτικοι υπαλληλοι, ποσοι δημοσιοι. Και απο δημοσιους ποσοι ειναι στην ιδια καλη κατασταση που ηταν πριν.
Αυτο με την ακινητη περιουσια και την Ελληνιδα δε το καταλαβα. Τι ακινητη περιουσια εχει η Ελληνιδα και πως συναγεται αυτο? Πως το βγαλες αυτο το συμπερασμα? Αλλα για να το παμε αλλου τι ποσοστο ελληνιδων απο 20-30 στην Ελλαδα μπορει να εχει δουλεια , και να ζει μονη της ανεξαρτητη με σπιτι, αυτοκινητο, ταξιδια κλπ? Στην Πολωνια αυτο ειναι περισσοτερο.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
κι ολα αυτα στην Πολωνια που καμμια σχεση δεν εχει με την τελειωμενη Ουκρανια...

Ποια ολα αυτα παλληκαρι μου? Εχει μεγαλη σχεση λες με την Ουκρανια? Για πες εσυ που εχεις φαει με το κουταλι τις χωρες και τις ξερεις καλα

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

σε αυτο εχεις δικιο,μονο με τις περιουσιες δεν ξερω τι γινεται

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
σε αυτο εχεις δικιο,μονο με τις περιουσιες δεν ξερω τι γινεται

Ναι ε? Οκ για πες εσυ ποσα παιρνουν οι μεν και ποσα οι δε? ( ασε το κοστος ζωης και τους φορους στην ακρη , σε απολυτα νουμερα παμε )

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Ναι ε? Οκ για πες εσυ ποσα παιρνουν οι μεν και ποσα οι δε? ( ασε το κοστος ζωης και τους φορους στην ακρη , σε απολυτα νουμερα παμε )

ποιοι?δημοσιοι /ιδιωτικοι υπαλληλοι/επιχειρηματιες??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom