Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 896K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.370
Πόντοι
2.356
Γυρισμένη η πλάτη τους αλλά στο δωμάτιο να φαίνεται ο κώλος τους κτλ.Εχω και φωτό από μπροστά αλλά πρέπει να σβήσω τα πρόσωπα.
Σβηστα,τι περιμενεις?  :think: και διπλα με εσενα δεν εχεις?γιατι?συνηθως οι γκομενες οταν περνανε καλα μονες τους ζητανε να βγουνε φωτο μαζι σου :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
το εχω αυτο αν δεν δω δεν πιστευω :grin: ωραιες φωτο εβαλε :2funny: γκομενες μονες τους με γυρισμενη την πλατη :2funny:
οπως μας ειχε βαλει και εναν κινεζο αλλα και αυτον απο πισω τραβηγμενο :2funny: :2funny: :2funny:

και αραπη ειχε βαλει φαινοταν καθαρα  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Πώς το βρήκες αυτό?Εχουν τόσα στοιχεία οι φωτό?Για αυτό λέω οτι είναι επικίνδυνα παντού αφήνει κανείς ίχνη.
Ναι και συντομα θα εχει φωτογραφια σου οποτε τρεξε να κρυφτεις  :2funny: γιατι θα γελάει ολη η Ελλαδα μαζι σου Θύμιο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Χτες μετα απο πολυ καιρό νυχτα εζησα τρελο σκηνικο. Γνωρισα Πολωνεζα που μιλαει ελληνικά στο kebab. Με ακουγε να μιλαω τηλέφωνο και μου έπιασε κουβεντα στα ελληνικά. Εχει σπουδασει ελληνικη φιλολογια στο poznan. Ηπιαμε τρελα στα clubs και τελικα ηρθε σπιτι. Το πρωι φυσικα αρχισε τις Πολωνικες παρανοιες πως αν ειναι σωστο αυτο που καναμε και τετοια. Με επρηξε λιγο με την παράνοια αλλα τουλάχιστον μετα απο καιρο εγινε one night stand εδω (χωρις ραντεβου). Ειναι μαλλον επειδη διαμαρτυρομουν:) Τελος παντων αυτη θα ανεβει την αλλη εβδομάδα poznan και μου ειπρ πως θα ειναι με φιλες εκει που μιλανε ολες Ελληνικά απο την σχολή οποτε να βγω μαζι τους. Οποτε αν η γαμημενη δουλειά δεν με πουλήσει και παρω την αδεια θα δωσω σημαδι οπiοιος ειναι poznan να βγούμε με τις Πολωνεζες που μιλανε ελληνικά. Αυτή ειναι καλη φιλες προφανώς δεν τις εχω δει αλλα χεστηκαμε θα έχουμε και συνοδεία για να την πεφτουμε σε άλλες.
BRAVO!!!!!!!!!
Agatha---> ψιλή ξανθιά περί τα 27 με σπουδές Ελληνικής φιλολογίας και τώρα δουλεύει τηλεφωνήτρια στην easyjet απο Πόζναν , πρώην μου και καψουρεμένη έναν χρόνο!
Gosja---> ψιλή με μακριά ξανθιά μαλλιά, με σπουδές Ελληνικής φιλολογίας στο Πόζναν και εράσμους στη Ρόδο!Τα έσπαγε μήνες σε έναν φίλο μου μέχρι που κόλλησε με τη ψωλή του...
Monica---> σπαστική ξανθιά με υπέρβιζους φοιτήτρια Ελληνικής φιλολογίας στο Πόζναν Με σοβαρή σχέση με ένα φίλο στη Ρόδο ( το ξέρει ότι ανα πάσα στιγμή θα τον κερατώσει)
Bogda---> ψιλή ξανθιά σπαστική φοιτήτρια Ελληνικής φιλολογίας στο Πόζναν και ανθελληνίδα με εράσμους στη Ρόδο!Την πηδούσε ένας Πατρινός !
Όποια ήταν ή κάποια άλλη χαλάλι σου!!!!!!!!!
Τασσος, Μεμο@.,,Νύχτερε και Δημητράκη αφήστε τον Κμαν ύσηχο !Εσεις εκει που ξέρετε και αυτός εκει που ξέρει!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    133 KB · Εμφανίσεις: 29

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.881
Πόντοι
34.478
πολυ επιστημη το καναμε εδω μεσα

η γνωμη μου ειναι οτι ό.τι ισχυει σε ολες της γυναικες του κοσμου ισχυει για της πολωνεζες
3 παραμετροι

1. αν εισαι κουκλος εστω και αγγουρι γαμας
2. αν εχεις μπλα μπλα παλι γαμας
3. αν εχεις φραγκα παλι γαμας

τωρα το να βγαζει καποιος φωτογραφιες απο γκομενες για να δειξει οτι γαμαει σε τριτους αγνωστους
ειναι το λιγοτερο ματαιδοξια και το περισσοτερο βλακεια
αν το κανει για την παρτυ του ε τοτε μαγκια του

κι εγω διαβαζοντας ολα τα σεντονια εβγαλα τα εξης συμπερασματα
οτι ο κμαν εχει επιτυχια διοτι χτυπαει μιλφονια και γκιλφονια περασμενων δεκαετιων νοοτροπιας

οι δε αλλοι 2.....μαλλον εχουν απορροφηθει απο τη δουλεια και το περιβαλλον και δεν χτυπανε οπως πρεπει να χτυπαν γκομενες
δικαιολογημενο

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
πολυ επιστημη το καναμε εδω μεσα

η γνωμη μου ειναι οτι ό.τι ισχυει σε ολες της γυναικες του κοσμου ισχυει για της πολωνεζες
3 παραμετροι

1. αν εισαι κουκλος εστω και αγγουρι γαμας
2. αν εχεις μπλα μπλα παλι γαμας
3. αν εχεις φραγκα παλι γαμας

τωρα το να βγαζει καποιος φωτογραφιες απο γκομενες για να δειξει οτι γαμαει σε τριτους αγνωστους
ειναι το λιγοτερο ματαιδοξια και το περισσοτερο βλακεια
αν το κανει για την παρτυ του ε τοτε μαγκια του

κι εγω διαβαζοντας ολα τα σεντονια εβγαλα τα εξης συμπερασματα
οτι ο κμαν εχει επιτυχια διοτι χτυπαει μιλφονια και γκιλφονια περασμενων δεκαετιων νοοτροπιας

οι δε αλλοι 2.....μαλλον εχουν απορροφηθει απο τη δουλεια και το περιβαλλον και δεν χτυπανε οπως πρεπει να χτυπαν γκομενες
δικαιολογημενο
πολυ σωστο ποστ

to the point

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Glock μια διορθωσουλα στα ονοματα :grin:

Oχι Agatha αλλα Agata

Oχι Gosja αλλα Gosia ( απο το Μałgorzata που ειναι... Μαργαρίτα )

Οχι Monica αλλα Monika ( που προφέρεται μονίκα! )

To Bogda oμολογώ οτι δε το εχω ακουσει ποτε.

Mετα τις απαραιτητες διευκρινησεις συνεχιζουμε :grin:

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.881
Πόντοι
34.478
πολυ σωστο ποστ

to the point
ε ναι ρε αδελφε
συμπερασματα απλα
διαβαζοντας εδω συμπερασματα βγαινουν
ας πουμε εγω στα 45+ που ειμαι
θα κοινιωμουν οπως ο κμαν
καλοστεκουμενα μιλφονια με πολυ μπλα μπλα αλλα οχι στα ξενυχταδικα με 400 μεθυσμενους μαλακες πανω απο την γκλαβα μου και καλεσμα των εν λογω γυναικων σε ενα γαματο 5αρι ξενοδοχειο
οι γυναικες ειναι ματαιοδοξες του κερατα, το εχουν τιμη τους να γαμηθουν σε ενα χιλτον ή σε ενα ριτζ καλτον, το να πουλησουν μουρη το εχουν ολες τους......αλλα ποιος ο λογος να ξοδεψεις τοσο κοπο τοσο φαια ουσια και χρημα για να πας να γαμησεις στην αλλη ακρη της ευρωπης, οταν αυτα μπορεις να τα κανεις και εντος εδρας;;;;

εκτος αν εισαι περιπετειωδης τυπος
οποτε πασο

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
ε ναι ρε αδελφε
συμπερασματα απλα
διαβαζοντας εδω συμπερασματα βγαινουν
ας πουμε εγω στα 45+ που ειμαι
θα κοινιωμουν οπως ο κμαν
καλοστεκουμενα μιλφονια με πολυ μπλα μπλα αλλα οχι στα ξενυχταδικα με 400 μεθυσμενους μαλακες πανω απο την γκλαβα μου και καλεσμα των εν λογω γυναικων σε ενα γαματο 5αρι ξενοδοχειο
οι γυναικες ειναι ματαιοδοξες του κερατα, το εχουν τιμη τους να γαμηθουν σε ενα χιλτον ή σε ενα ριτζ καλτον, το να πουλησουν μουρη το εχουν ολες τους......αλλα ποιος ο λογος να ξοδεψεις τοσο κοπο τοσο φαια ουσια και χρημα για να πας να γαμησεις στην αλλη ακρη της ευρωπης, οταν αυτα μπορεις να τα κανεις και εντος εδρας;;;;

εκτος αν εισαι περιπετειωδης τυπος
οποτε πασο
εχει διαφορα το φηλινγκκ το ατιτιουντ,,κατ ουσθαν ομως δεν αξιζει,εχεις δικιο

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Geroksuras εχεις δικιο. Εγω κοιταω τη δουλεια, ηρθα για αυτο οχι να τρεχω απο δω και απο κει. Τις γυναικες τις κοιταω κανονικα μια μια οχι ολες μαζι ( " πολωνες" ή " οι ρωσιδες" ή οι ταδε κλπ ). Εδω βλεπω κανονικες γυναικες που πανε στις δουλειες τους, σπουδαζουν , θελουν να κανουν καριερα, οικογενεια. Κανονικα, οπως σε ολο τον κοσμο.
Αλλα αφου μιλαμε και γενικα, οι γυναικες εδω προσωπικα με μενα " δε κολλανε". Οχι τωρα που εγκατασταθηκα, απο πιο πριν ηδη που ειχα ξαναρθει στη χωρα. Ο τελευταιος λογος που θα ερχομουν στην Πολωνια θα ηταν οι γυναικες. Ποτε δεν ηταν του στυλ μου ιδιαιτερα, ισως και εγω να μην ειμαι στο δικο τους δε ξερω. Αν ηταν να διαλεξω μια χωρα για τις γυναικες η Πολωνια θα ταν στην ουρα στη λιστα. Χωρις ομως ναναι και  " ελεηνιδες" ( αν και τεινουν να γινουν)
Φυσικα και ηρθα εδω για αλλους λογους πιο σοβαρους. Και γενικα απο αλλες αποψεις απο τη χωρα ειμαι ευχαριστημενος. Οικονομια, κοινωνια, κοσμος, ανεσεις κλπ. Εχει και αρνητικα, δεν ειναι ολα τελεια αλλα γενικα το ζυγι βγαινει θετικο. Ακομη ο καιρος με το ψωλοκρυο, εχει το θετικο οτι εχει το "ξερο" κρυο , διχως βροχες και υγρασια η αερα, απλα κρυο διχως υγρασια .
Οσον αφορα το θεμα πραγματικα το κουρασαμε νομιζω . Το γαμησαμε και ψοφησε

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Glock μια διορθωσουλα στα ονοματα :grin:

Oχι Agatha αλλα Agata

Oχι Gosja αλλα Gosia ( απο το Μałgorzata που ειναι... Μαργαρίτα )

Οχι Monica αλλα Monika ( που προφέρεται μονίκα! )

To Bogda oμολογώ οτι δε το εχω ακουσει ποτε.

Mετα τις απαραιτητες διευκρινησεις συνεχιζουμε :grin:
Οκ!Τα ονόματα πάντως είναι η αφθέρετη μορφή του λόγου!Συνδιασμός οντότητας -λέξης!Συνεχίζουμε!Αρχίζω να γουστάρω και DR Love !Διαβάζει το σάιτ και συμωρφώνεται και έρχονται και οι επιτυχίες!Αλλίως θα τα έβλεπε όλα μαυρά!
Άντε και στα δικά σου !!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
ισως Μπογκντανα;;; :grin:

Δεν υπαρχει στην Πολωνια τετοιο θυληκο ονομα. Στην Ουκρανια, στη Σερβια, στη Ρουμανια,στη Βουλγαρια ναι, αλλα στην Πολωνια επ ουδενι . Bożena υπαρχει ως αντιστοιχο αλλα δε ξερω αν το υποκοριστικο ειναι Bogda?  :think:

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.881
Πόντοι
34.478
εχει διαφορα το φηλινγκκ το ατιτιουντ,,κατ ουσθαν ομως δεν αξιζει,εχεις δικιο

εξαρτατε το γιλλινγκ
αν εννοεις τυπου cool11?
αστο.......
οκ κι εγω πηγα μια φορα κιεβο, πολλες φορες γερμανια 4 φορες ταυλανδη αρκετες ολλανδια
αλλα τωρα που τα βλεπω πισω μου. οκ καλα ηταν, αρκει να συνδυαζες δουλεια με διασκεδαση

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
εξαρτατε το γιλλινγκ
αν εννοεις τυπου cool11?
αστο.......
οκ κι εγω πηγα μια φορα κιεβο, πολλες φορες γερμανια 4 φορες ταυλανδη αρκετες ολλανδια
αλλα τωρα που τα βλεπω πισω μου. οκ καλα ηταν, αρκει να συνδυαζες δουλεια με διασκεδαση
εαν δεν ομως... ;)

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.881
Πόντοι
34.478
Δεν υπαρχει στην Πολωνια τετοιο θυληκο ονομα. Στην Ουκρανια, στη Σερβια, στη Ρουμανια,στη Βουλγαρια ναι, αλλα στην Πολωνια επ ουδενι . Bożena υπαρχει ως αντιστοιχο αλλα δε ξερω αν το υποκοριστικο ειναι Bogda?  :think:
το βικιπεδιασα υπαρχει και παραυπαρχει  :grin:
και γιορταζει και 4 φορες το χρονο ειδικα στην πολωνια

ειναι το σλαβικο θεοδοσιος

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
το βικιπεδιασα υπαρχει και παραυπαρχει  :grin:
και γιορταζει και 4 φορες το χρονο ειδικα στην πολωνια

ειναι το σλαβικο θεοδοσιος

Eιναι παλιο. Δεν υπαρχει πλεον . η αν υπαρχει ειναι πολυ σπανιο!!!

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.881
Πόντοι
34.478
Eιναι παλιο. Δεν υπαρχει πλεον . η αν υπαρχει ειναι πολυ σπανιο!!!

ε αλλο το να ειναι σπανιο κι αλλο να τον αποπερνεις τον ροδιτη φιλο μας οτι δεν υπαρχει καθολου
παντως το αρσενικο του εχει και διασημο πολωνο μουσικο
κι εναν πολιτικο

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
ε αλλο το να ειναι σπανιο κι αλλο να τον αποπερνεις τον ροδιτη φιλο μας οτι δεν υπαρχει καθολου
παντως το αρσενικο του εχει και διασημο πολωνο μουσικο
κι εναν πολιτικο

Δε το αποπαιρνω ρε τυπε το παιδι , ειπαμε. Στυλ χαβαλε πιο πολυ το γραψα :grin: Oπως και να τις λενε, αλλα ειναι που μετρανε :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Και εγώ είχα βρει κάτι μικρά που μου έλεγαν οτι σπουδάζουν ελληνικά και πόσο γουστάρουν την Ελλάδα αλλά δεν το είχα συνδυάσει οτι υπάρχει ελληνική φιλολογία στο Πόζναν.Μου είχε κάνει εντύπωση όμως που το έλεγαν.Πρέπει να δω ποιες μέρες έχει πάρτυ αυτή η σχολή συνήθως τα φοιτητικά πάρτυ γίνονται στο Czekolada.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom