γαματη ειναι...congartsnai bazo tora
xtes tin ppidixa stin pisina
gia na min mou lete malakies tis ebala k kordela na deixnei pou eimastan,,,![]()
![]()
![]()
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Warsaw - Βαρσοβία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 16K
- Εμφανίσεις 895K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
ευχαριστω,,εχω πολλς τετοιες,,,εχω κλειδωσει το τηλ κ δεν μπορουν να μου σβησουν τιποταγαματη ειναι...congarts![]()
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
προσεχε μην σου βρουνε τον κωδικοευχαριστω,,εχω πολλς τετοιες,,,εχω κλειδωσει το τηλ κ δεν μπορουν να μου σβησουν τιποτα![]()
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
εχω κρυπτογραφησηπροσεχε μην σου βρουνε τον κωδικο![]()
Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
ΔΩΣΕ ΘΕΜΑ...Φάτσες δεν πρόκειται να δείξω.Σώματα ναι.
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Tits2 :tits2: :tits2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tits2.gif)
na ki allh mia apo mena αγγλιδα απο μαντσεστερ
Συνημμένα
Εχω πάρα πολλές φωτό από Τσέχες,Πολωνέζες,Ρωσίδες,Ουκρανέζες κτλ συνήθως γυμνές στο σπίτι μου ή σε ξενοδοχεία μπορεί να ποστάρω μερικές κάποια στιγμή.
Χτες μου ξέφυγε η άτιμη ακόμα τραβάω τα μαλλιά μου πώς με ξεγέλασε αλλά φταίω γιατί δεν πήρα προφυλάξεις.
Εχω και βίντεο όπου αυνανίζω Τσέχες κτλ σε ελληνικές παραλίες αλλά ποιον ενδιαφέρουν αυτά?Εξάλλου ό,τι έγινε έγινε οι εποχές έχουν αλλάξει.
Χτες μου ξέφυγε η άτιμη ακόμα τραβάω τα μαλλιά μου πώς με ξεγέλασε αλλά φταίω γιατί δεν πήρα προφυλάξεις.
Εχω και βίντεο όπου αυνανίζω Τσέχες κτλ σε ελληνικές παραλίες αλλά ποιον ενδιαφέρουν αυτά?Εξάλλου ό,τι έγινε έγινε οι εποχές έχουν αλλάξει.
Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
ΘΕΟς,,,Εχω πάρα πολλές φωτό από Τσέχες,Πολωνέζες,Ρωσίδες,Ουκρανέζες
ΘΕΟς,,,![]()
![]()
![]()
![]()
Ε,ναι ρε συ.Τι νόημα έχει να ποστάρω φωτό από το 2009 ή το 2010?Τότε ήταν ακόμη οι εποχές φανταστικές στην Τσεχία άμα δε χάλαγε τόσο πολύ δε θα έκανα την τράμπα για Πολωνία.
Εχω και φωτό με παρτούζες με Πολωνέζες,Τσέχες,Ρωσίδες και Ουκρανέζες αλλά τώρα μερικές έχουν παντρευτεί οπότε είναι κάπως επικίνδυνο να ποστάρω.
Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
βαλε οτι νανναι,,,ειμαστε ολο ματια,,,Ε,ναι ρε συ.Τι νόημα έχει να ποστάρω φωτό από το 2009 ή το 2010?Τότε ήταν ακόμη οι εποχές φανταστικές στην Τσεχία άμα δε χάλαγε τόσο πολύ δε θα έκανα την τράμπα για Πολωνία.
σιτι ειναι η γιουναιτετ?na ki allh mia apo mena αγγλιδα απο μαντσεστερ
ναι,εχουν ωραιες πλατεςβαλε οτι νανναι,,,ειμαστε ολο ματια,,,![]()
![]()
![]()
![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
ειναι βουδιστρια,,,ξερεις εκει οι ομαδες ειναι θρησκειασιτι ειναι η γιουναιτετ?![]()
παλι στο μεταφυσικο το γυρισεςειναι βουδιστρια,,,ξερεις εκει οι ομαδες ειναι θρησκεια![]()
βαλε οτι νανναι,,,ειμαστε ολο ματια,,,![]()
![]()
![]()
![]()
Πρόσωπα δε βάζω.Μπορεί να βρω το μπελά μου.Υστερα δεν ξέρεις η άλλη σε τι φάση βρίσκεται τώρα.Στον Η/Y στην Αθήνα έχω αρκετό υλικό.Δεν ήξερα οτι υπάρχει τόσο ενδιαφέρον.Σοβαρά ενδιαφέρεστε για το τι γινόταν πριν το 2012;
Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
κ πηδηξα κι αυτη πεμπτη βραδυ ,,τοχα ξεχασει,,ειναι με την μποταφογκο,,νβραζιλιανα σπουδαζει κομμωτρια στην ελβετιαπαλι στο μεταφυσικο το γυρισες![]()
Συνημμένα
Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
ενοειται μεχρι 2002 ,δεχομαστεΠρόσωπα δε βάζω.Μπορεί να βρω το μπελά μου.Υστερα δεν ξέρεις η άλλη σε τι φάση βρίσκεται τώρα.Στον Η/Y στην Αθήνα έχω αρκετό υλικό.Δεν ήξερα οτι υπάρχει τόσο ενδιαφέρον.Σοβαρά ενδιαφέρεστε για το τι γινόταν πριν το 2012;
Γενικά ένα λάθος που γίνεται εδώ είναι οτι πολλοί δεν καταλαβαίνουν οτι υπάρχει διαφορά στο τι πηδάει ο μέσος Ελληνας,ο τολμηρός Ελληνας και ο τυχερός Ελληνας.Ασχολούνται με το μέσο όρο.
Ο μέσος Ελληνας όπως είναι τώρα είναι χάλια.Και στη Γερμανία είναι χάλια.Εγώ ανήκω στην κατηγορία τολμηρός Ελληνας.Εκεί παίρνεις ρίσκα.Καμιά φορά είναι πάρα πολύ μεγάλα ρίσκα.Πρέπει να είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις ακριβά.
Υπάρχουν και οι τυχεροί κληρονόμοι κτλ που απλά βρέθηκαν στο κατάλληλο μέρος την κατάλλη στιγμή.Για τους υπόλοιπους αν δε φας πολλά χαστούκια και αν δε φας το σκατό με το κουτάλι μέσα από δοκιμή και λάθος δε μαθαίνεις.Τώρα είναι και λίγο λάθος που μεταφέρουμε τμήμα της εμεπιρίας μας τζάμπα χωρίς ο άλλος να προσπαθήσει.Δεν μπορεί να καταλάβει πόσο κόπο θέλει αυτό το πράγμα και πόσο χρόνο να τελειοποιηθείς πόσα είναι τα ρίσκα και οι αποτυχίες και πόσες οι αναποδιές που σου τυχαίνουνε.
Ο μέσος Ελληνας όπως είναι τώρα είναι χάλια.Και στη Γερμανία είναι χάλια.Εγώ ανήκω στην κατηγορία τολμηρός Ελληνας.Εκεί παίρνεις ρίσκα.Καμιά φορά είναι πάρα πολύ μεγάλα ρίσκα.Πρέπει να είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις ακριβά.
Υπάρχουν και οι τυχεροί κληρονόμοι κτλ που απλά βρέθηκαν στο κατάλληλο μέρος την κατάλλη στιγμή.Για τους υπόλοιπους αν δε φας πολλά χαστούκια και αν δε φας το σκατό με το κουτάλι μέσα από δοκιμή και λάθος δε μαθαίνεις.Τώρα είναι και λίγο λάθος που μεταφέρουμε τμήμα της εμεπιρίας μας τζάμπα χωρίς ο άλλος να προσπαθήσει.Δεν μπορεί να καταλάβει πόσο κόπο θέλει αυτό το πράγμα και πόσο χρόνο να τελειοποιηθείς πόσα είναι τα ρίσκα και οι αποτυχίες και πόσες οι αναποδιές που σου τυχαίνουνε.