Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Φάτσες δεν πρόκειται να δείξω.Σώματα ναι.
Εδώ είναι μια Πολωνέζα από τον Απρίλιο.

2s4wv5.jpg

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ουκρανέζα τον Ιούνιο.

39ZAy7.jpg

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εχω πάρα πολλές φωτό από Τσέχες,Πολωνέζες,Ρωσίδες,Ουκρανέζες κτλ συνήθως γυμνές στο σπίτι μου ή σε ξενοδοχεία μπορεί να ποστάρω μερικές κάποια στιγμή.
Χτες μου ξέφυγε η άτιμη ακόμα τραβάω τα μαλλιά μου πώς με ξεγέλασε αλλά φταίω γιατί δεν πήρα προφυλάξεις.
Εχω και βίντεο όπου αυνανίζω Τσέχες κτλ σε ελληνικές παραλίες αλλά ποιον ενδιαφέρουν αυτά?Εξάλλου ό,τι έγινε έγινε οι εποχές έχουν αλλάξει.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Εχω πάρα πολλές φωτό από Τσέχες,Πολωνέζες,Ρωσίδες,Ουκρανέζες
Εχω και βίντεο όπου αυνανίζω Τσέχες κτλ σε ελληνικές παραλίες αλλά ποιον ενδιαφέρουν αυτά?Εξάλλου ό,τι έγινε έγινε οι εποχές έχουν αλλάξει.
ΘΕΟς,,, :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Ε,ναι ρε συ.Τι νόημα έχει να ποστάρω φωτό από το 2009 ή το 2010?Τότε ήταν ακόμη οι εποχές φανταστικές στην Τσεχία άμα δε χάλαγε τόσο πολύ δε θα έκανα την τράμπα για Πολωνία.
Εχω και φωτό με παρτούζες με Πολωνέζες,Τσέχες,Ρωσίδες και Ουκρανέζες αλλά τώρα μερικές έχουν παντρευτεί οπότε είναι κάπως επικίνδυνο να ποστάρω.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Ε,ναι ρε συ.Τι νόημα έχει να ποστάρω φωτό από το 2009 ή το 2010?Τότε ήταν ακόμη οι εποχές φανταστικές στην Τσεχία άμα δε χάλαγε τόσο πολύ δε θα έκανα την τράμπα για Πολωνία.
βαλε οτι νανναι,,,ειμαστε ολο ματια,,, :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
βαλε οτι νανναι,,,ειμαστε ολο ματια,,, :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Πρόσωπα δε βάζω.Μπορεί να βρω το μπελά μου.Υστερα δεν ξέρεις η άλλη σε τι φάση βρίσκεται τώρα.Στον Η/Y στην Αθήνα έχω αρκετό υλικό.Δεν ήξερα οτι υπάρχει τόσο ενδιαφέρον.Σοβαρά ενδιαφέρεστε για το τι γινόταν πριν το 2012;

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    9,9 KB · Εμφανίσεις: 27

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Πρόσωπα δε βάζω.Μπορεί να βρω το μπελά μου.Υστερα δεν ξέρεις η άλλη σε τι φάση βρίσκεται τώρα.Στον Η/Y στην Αθήνα έχω αρκετό υλικό.Δεν ήξερα οτι υπάρχει τόσο ενδιαφέρον.Σοβαρά ενδιαφέρεστε για το τι γινόταν πριν το 2012;
ενοειται μεχρι 2002 ,δεχομαστε

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Αυτα που ποσταρει ο Kman2 δεν ειναι φωτογραφιες αλλα στιγμιοτυπα απο βιντεο και δεν ανιχνευονται μεσω γοογλε. Οποτε αμφιβαλλω για την αυθεντικοτητα τους

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Γενικά ένα λάθος που γίνεται εδώ είναι οτι πολλοί δεν καταλαβαίνουν οτι υπάρχει διαφορά στο τι πηδάει ο μέσος Ελληνας,ο τολμηρός Ελληνας και ο τυχερός Ελληνας.Ασχολούνται με το μέσο όρο.
Ο μέσος Ελληνας όπως είναι τώρα είναι χάλια.Και στη Γερμανία είναι χάλια.Εγώ ανήκω στην κατηγορία τολμηρός Ελληνας.Εκεί παίρνεις ρίσκα.Καμιά φορά είναι πάρα πολύ μεγάλα ρίσκα.Πρέπει να είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις ακριβά.
Υπάρχουν και οι τυχεροί κληρονόμοι κτλ που απλά βρέθηκαν στο κατάλληλο μέρος την κατάλλη στιγμή.Για τους υπόλοιπους αν δε φας πολλά χαστούκια και αν δε φας το σκατό με το κουτάλι μέσα από δοκιμή και λάθος δε μαθαίνεις.Τώρα είναι και λίγο λάθος που μεταφέρουμε τμήμα της εμεπιρίας μας τζάμπα χωρίς ο άλλος να προσπαθήσει.Δεν μπορεί να καταλάβει πόσο κόπο θέλει αυτό το πράγμα και πόσο χρόνο να τελειοποιηθείς πόσα είναι τα ρίσκα και οι αποτυχίες και πόσες οι αναποδιές που σου τυχαίνουνε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom