Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.638
Πόντοι
216
Καλα, σου σβησε τις φωτογραφιες;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Καλα, σου σβησε τις φωτογραφιες;

Ναι,ρε γαμώτο.Της είχα τραβήξει κάτι φωτό με τα εσώρουχα και τώρα στο τρένο για Γερμανία διαπίστωσα οτι είναι σβησμένες.Επρεπε να βάλω κωδικό κλειδώματος στο τάμπλετ.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
παντως δεν βρεχει κμαν να ξερεις

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.638
Πόντοι
216
Αυτο το σκηνικο με τις ζαρτιερες, να ποζαρουν, δεν το ειχα καταλαβει τι ειναι.
Ολες μαζι, σε σπιτια, και αλλου.
Ισως τελικα ειναι πολωνικο εθιμο.
Ωραια έθιμα εχουν!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εντάξει μην νομίζεις πως θα έχει και πολλές με τα Ελληνικά. Ένα τμήμα θα είναι άντε να εχει 20-30 άτομα πτάισματα δηλαδή. Δεν νομίζω πως υπάρχει πλεονέκτημα απο αυτό στο poznan.

Οι ξένοι στο poznan ας πεί ο Kman που ξέρει έγω δεν γνωρίζω για εκεί. Βαρσοβία είναι απλά απο παντού!!
Ινδία,αραβία,Αμερική,Γαλλία,Τουρκία,Ινδία,Ιταλία,Γερμανία,Σουηδια,Κίνα,Βραζιλία,Ισπανία,Αγγλία,Ιρακ και Λίβανο είναι μόνο άτομα που έχω γνωρίσει προσωπικά βράδια σε clubs. Προφανώς θα είναι και απο άλλες χώρες.Οι προηγούμενοι που ανέφερα μένουν εδώ δεν είναι τουρίστες.
Οι χειρότεροι είναι οι μελαμψοί Μουσουλμάνοι. Πολύ αγροίκοι επιτίθονται παντού με άσχημο τρόπο απο την αγαμία που τους βαράει στην χώρα τους. η επίθεση των ξένων με άσχημο τρόπο τελειώνει την οποιαδήποτε πιθανότητα να φάς αν εσύ πας με καλό τρόπο. θυμάμαι βραδίες έξω με τον φίλο μου να ζητάμε φωτία στο μέρος που καπνίζουν στα clubs Και να μας απαντάνε οι γκόμενες Nooooo Go away from here!!! Understand Nooooo!! ¨ετσι ακριβώς λές και πήγαμε να τις βιάσουμε. Απλά ζητήσαμε φωτιά όυτε καν κουβέντα..Και έχει γίνει πολλές φορές αυτό. Η γκόμενα αυτή της την είχανε πέσει ήδη 15 τελειομένοι ξένοι..Που να πας μετά εσύ!!

Όλα τα σκηνικά παίζουν συνήθως εκτός clubs. Η όπως έγραψε ο φίλος τις γνωρίσανε ξημερώματα έξω απο το μαγαζί, ή την ώρα που πάνε να πάρουν τα ρούχα τους απο την γκαρνταρόπμα για να φύγουν, ή στο φαί μετά τα clubs, ή οταν φτιάχνει ο καιρός έξω στον δρόμο την ώρα που πάνε στα clubs (εκέι έχω τις μαγλύτερες επιτυχίες). Την στήνεις ρωτάς και καλά για μαγαζία και πιθανόν να πας μαζί τους. Αυτά όμως Μάιο και μετά τώρα ψωλόκρυο.

Μεσα στα μαγαζία πλέον για μένα είναι μηδεν!!Μπορεί να τύχει αλλά με ελάχιστες πιθανότητες. Καλύτερα να πάτε νωρίς στα μέρη που πίνουν shots vodka στα όρθια να μιλήσετε σε καμία κοπελα δίπλα μήπως και κάτσει φάση. Αν μπείτε στα clubs για μένα τελειώσατε..περιμένετε πάλι την πιθανότητα μετά!!

Οι γκόμενες μέσα στα κλαμπ και έξω από αυτά είναι ακριβώς οι ίδιες.Αυτές που είναι έξω ήταν μέσα λίγο πριν ή πάνε να μπούνε μέσα.Το αν θα τις χτυπήσεις μέσα ή έξω δεν έχει σζέση η αντίδρασή τους είναι ανάλογα με το άτομό αου και τη φάση που βρίσκεται η γκόμενα αν ψάχνει για πούτσο ή όχι.Π.χ. αν γνωρίσεις μία σε δεσμό μπορεί ναντσιλιμπουρδίσει λίγο μαζί σου και μετά να σου πει έχω γκόμενο δεν μπορώ να έρθω μαζί σου.Την ίδια ακριβώς γκόμενα μπορεί να τη γαμήσεις ένα μήνα μετά όταν τα χαλάσει με το δικό τηε.Ολα είναι θέμα τύχης στο σλαβικό κόσμο δεν υπάρχουν σταθερές και οι γκόμενες είναι φλου.
Εγώ προτιμώ τα κλαμπ αντί για τα κεμπάμπ γιατί έχεις ποθανότητες στα πρώτα να χουφτώσεις και να χορέψεις μαζί τηε.Στο κεμπάμπ ή στο δρόμο μόνο τηλέφωνο μπορείς να τσιμπήσεις.
Γενικά οι Πολωνές είναι συνηθισμένες σε ένα πολύ χαμηλό επίπεδο άντρα για αυτό και δέχονται ναντις καμακώνουν κάτι τρίτηε κατηγορίας μελαμψοί που οι Ελληνίδες δε θα άγγιζαν ούτε με σκατένιο μπαστούνι.Αμα δεις όμως και με τι Πολωνούς κυκλοφοράνε είναι να τραβάς τα μαλλιά σου πάλι χτες είδα μουνάρες γκόμενες σούπερ σέξυ ντυμένες να κυκλοφορούν με τρωγλοδύτες.Και όχι τύπους που έχουν κάτι καλό έστω συμπεριφορά.Τύπους που δεν έχουν απολύτως τίποτα.Για αυτό οι Πολωνέζες είναι τόσο ανεκτικές και ανοιχτές στην προσέγγιση.

Αυτό που παρατήρησα με τους ξένους είναι οτι είναι ειμονοι.Ο Πολωνός άμα δει οτι η γκόμενα δεν ενδιαφέρεται την κάνει ενώ ο ξένος μένει εκεί.Ερχεται και ξαναέρχεται.Επίσης οι ξένοι κολλάνε σαν τα στρείδια με τις γκόμενες και τις φρουρούνε συνεχώς.Με τους Τούρκους τονθέμα παίρνει διαστάσεις.Εμένα στα αρχίδια μου τις αφήνω να κάνουν ό,τι θέλουν.Δεν πα να τσιλιμπουρδίζουν με τον έναν και τον άλλον στο τέλοε θα καταλήξουν στο φυσικό νικητή.

Επίσης όταν ήρθα παρατήρησα αυτά που έγραφε ο Σεβαλιέ τιςνορδές Πολωνών και ξένων χωρίς γκόμενες.Ισχύει αυτό αλλά οι Πολωνοί που είναι μόνοι ή σε ανδροπαρέες χωρίς γκόμενες δεν είναι ναταγωνισμός.Αν και ένας μου έκανε ζημιά την άλλη φορά όταν την έπεσε στη φίλη αυτής που γάμησα τώρα και μετά τις τράβηξε και τις δυο στον σπίτι του.Φυσικάνη δικιά μου ορκίζεται οτι η φίλη της μόνο γαμήθηκε με αυτόν και αυτή κοιμήθηκε στο διπλανό δωμάτιο αλλά ποιος ξέρει.Γενικά στο τι λένε οι Σλάβες δεν πρέπει να δείχνει μεγάλη εμπιστοσύνη κανείς παίζουν πολλά παιχνίδια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αυτο το σκηνικο με τις ζαρτιερες, να ποζαρουν, δεν το ειχα καταλαβει τι ειναι.
Ολες μαζι, σε σπιτια, και αλλου.
Ισως τελικα ειναι πολωνικο εθιμο.
Ωραια έθιμα εχουν!

Οταν μια φίλη τους παντρεύεται ντύνονται όλες όσο πιο πουτανέ μπορούν και περνάνε μια μέρα μαζί με άφθονο πιώμα,χορό,φιλιά και αγκαλιές μεταξύ τους.
Σαν άντρας είσαι ο μαλάκας της υπόθεσης.Βλέπεις όλους αυτούς τους μούνους να κωλοτρίβονται μεταξύ τους και δεν μπορείς να αγγίξεις.Χτες ειδικά ήταν προκλητικό.Να έχουν πιάσει έναν περιφραγμένο χώρο στο κλαμπ και να κουνάνε τους κώλους τους με φρενίτιδα άλλες να έχουν τα πόδια ψηλά καθιστές και να ποζάρουν τα μουνιά τους στις φίλες τους άλλες να τρίβονται ερωτικά η μία πάνω στο σώμα της άλλης και να φιλιούνται και εσύ απλώς να βλέπεις.Οι καυλωτικές καταστάσεις στο σλαβικό κόσμο είναι συνεχείς αλλά τουλάχιστον έχεις τη δυνατότητα να εκφορτίσεις.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τώρα διαπίστωσα οτι η άτιμη έσβησε όλες τις φωτογραφίες που της τράβηξα όταν έφυγα από το ξενοδοχείο και πήγα στο κλαμπ.Μέγα λάθος να αφήσω το τάμπλετ ανοιχτό.Το κόστος 150 ευρώ αγόρασε 2 σέξυ νυχτικά(biustiusnosc) πώς τα λένε αυτά,3 σουτιέν και δυο στρινγκ από το εμπορικό κέντρο.Δεν ήξερα οτι τα σουτιέν είναι τόσο ακριβά.
Εκανε όμως διαστημικά τσιμπούκια είναι η στάνταρ ποιότητα του βλάχικου πολωνικού τσιμπουκιού με ποιότητα τίγρεως.Πολύ δάγκωμα.Μου έδινε οδηγίες πώς να της τραβάω τα μαλλιά όταν θέλω γρήγορο και πώς όταν θέλω αργό τσιμπούκι.Γενικά επίδοση πορν σταρ.
Η μόνη μαλακία είναι οτι μπήκε στο τάμπλετ και είδε τις φωτογραφίες μαζί και σεξ από άλλες γκόμενες οπότε δεν ξέρω τι θα γίνει.

Εξω γινότανε χαμός.Αν και έφαγα τρελλές πίττες στο Slodownia αλλά έπεφτα machine gun δεν είχα χρόνο.Στο Slodownia τα κορυφαία μουνιά της πόλης κάποια στιγμή είδα 20 γκόμενες με μίνι και ζαρτιέρες να χορεύουν ερωτικά μαζί σε κλειστό χώρο.Πριν τις είχα δει στο ξενοδοχείο να φωτογραφίζονται από επαγγελματία νόμιζα οτι ήταν φωτογράφιση μοντέλων για περιοδικό αλλά ένας Πολωνός στο μπαρ μου είπε οτι είναι πάρτυ που κάνουν οι γκόμενες μαζί όταν μια φίλη τους παντρεύεται.Τόσα μπούτια το ένα δίπλα στο άλλο σε έπιανε ίλιγγος δεν τόλμησα όμως να φωτογραφήσω την ώρα της φωτογράφισης ή μετά στο κλαμπ.

Η πλάκα είναι οτι τις πρωτοείδα να επιδεικνύουν τα κάλλη τους όταν ακριβώς έμπαινα με τη γκόμενα για γαμήσι στο ξενοοδοχείο και έμεινα ακίνητος με αυτά που έβλεπα(φανταστείτε 10 υπεργκόμενες καθιστές αγκαλιασμένες με τα μπούτια ανοιχτά και άλλες 10 όρθιες ή στο πάτωμα).Μου είπαν αυτές στοπ τι κοιτάς;
Η όταν μπήκα στο κλαμπ αμέσως μετά το σεξ στο ξενοσοχείο(το κλαμπ είναι απέναντι) και με άρπαξε μια MILF και άρχισε να με χαιδεύει να τρίβεται πάνω μου και να με φιλάει.Οι εκπλήξεις είναι τρελλές στην Πολωνία.
Στο δε μαγαζί με τα εσώρουχα με κοίταζε μια Πολωνέζα με στυλ γάμησέ με επί τόπου όταν είδε οτι πλήρωνα για την άλλη.Ετσι και σε δουν με γκόμενα καρφώνουν όλες δεν έχουν καθόλου ενδοιασμούς.Είναι αυτή η κατάσταση υπερβολής των αισθήσεων στο σλαβικό κόσμο.
Μπράβο φοβερη δικαιολογία:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Τελικά στη φαντασία σου πήγες Πόζναν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  Μου φενεται οτι εχεις να πας Πολωνία καμια δεκαρια χρόνια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Για αυτους που λατρευουν τις πολωνεζες θα προτεινω να πανε Λευκορωσια. Απο ολες τις σλαβες αυτες που μοιαζουν περισσοτερο στα εξωτερικα χαρακτηριστικα με τις πολωνες ειναι οι λευκορωσιδες. Επιπλεον ειναι πιο προσιτες ,ευκολες χωρις τουπε και πολυ οικονομικοτερες. 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Για αυτους που λατρευουν τις πολωνεζες θα προτεινω να πανε Λευκορωσια. Απο ολες τις σλαβες αυτες που μοιαζουν περισσοτερο στα εξωτερικα χαρακτηριστικα με τις πολωνες ειναι οι λευκορωσιδες. Επιπλεον ειναι πιο προσιτες ,ευκολες χωρις τουπε και πολυ οικονομικοτερες. 
Εμφανησιακα ναι αλλα η συμπεριφορα τους ειναι εντελως διαφορετικη.Η Λευκορωσια  ειναι λιγο περιεργη χωρα.Εννοειται οτι το Μινσκ ειναι χαβούζα γιατι ερχονται Τουρκοι και αν θελεις να εχεις αποτελεσμα πρεπει να πας σε αλλη πολη.Σκεφτομαι να παω Μογκιλιώφ για καμια 15αρια μερες την ανοιξη.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.343
Πόντοι
506
Τουρκους δεν εχει πολλους αραβες εχει πολλους στο Μινσκ. Στο Μογκιλιοφ ουτε ενας. 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τράβηξα με το κινητό φωτό από το shopping centre αλλά δεν είναι τόσο καλές.Χρειάζεται και κινητό να τραβάει καλά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού το βράδυ.Τέλος πάντων έχω ποστάρει φωτό από Πολωνία αλλά το ενδιαφέρον είναι τα κωλαράκια στο κρεββάτι.
Ο  Dr. Love  λέει πράγματα που εγώ δε γράφω π.χ. έκανε 2 one night stands τα δύο τελευταία Σαββατοκύριακα,γάμησε γκόμενα που του μίλησε πρώτη στα ελληνικά,λέει οτι τα κλαμπ είναι τίγκα στους ξένους ενώ εγώ λέω οτι ορισμένα κλαμπ έχουν πολλούς ξένους και παρόλα αυτά γίνεται πιστευτός.
Τέλος πάντων όποιος θέλει να δημιουργήσει αμφιβολίες στα αρχίδια μου.Ας δημιουργήσει απεριόριστες αμφιβολίες.Επιστρέφω την πίεση σα χύσια στη μάπα.

Πρώτα πρώτα για να πάει κανείς Πολωνία χρειάζονται εισιτήρια τα οποία είναι ακριβά.Η διαμονή κοστίζει την ημέρα 100 ευρώ με το ξενοδοχείο μέσα.Συνεπώς είναι τολμηρή κίνηση γιατί αν κάποιος πάει χωρίς αποτέλεσμα χάνει το λιγότερο 400 ευρώ.Ειδικά τη στιγμή που υπάρχουν εναλλακτικοί προορισμοί όπως η Ουκρανία.
Δηλαδή αν έχει κάποιος τα λεφτά και δε μένει σε χώρα γειτονική της Πολωνίας η εντελώς φυσική επιλογή είναι η Ουκρανία.Πρέπει να είσαι πολύ πονηρός,υποψιασμένος και διεστραμμένος για να επιλέξεις Πολωνία.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τουρκους δεν εχει πολλους αραβες εχει πολλους στο Μινσκ. Στο Μογκιλιοφ ουτε ενας. 
Οι Άραβες ειναι ακομα πιο συχαμεροί απο τους Τούρκους! :2funny:Το ξερω οτι στο Μογκιλιώφ δεν εχει κανεναν και γ'άυτο θελω να παω.
Το να εχει μερικους κακομοιρηδες φοιτητες δεν ενοχλει.Στο Νόβγκοροντ εχει μερικους Άραβες φοιτητες αλλα ειναι να τους λυπασαι!Αφραγκοι κακοντυμενοι,εννοειται οτι δεν πανε πουθενα δεν εχουνε λεφτα ουτε για το λεοφωρειο πόσο μαλλον για να βγουνε εξω το βράδυ.
  Στο Μινσκ ομως εχει αγάμητους Αραβες και Τουρκους Πιρφόρους που ερχονται και πετανε λεφτα για να  :knockinb:.Αυτοι βεβαια πανε σε 2-3 μερη στο κεντρο της πολης και αν πας αλλου δεν θα τους δεις.Αλλα μου προκαλουνε αηδία  :shit:.

Τράβηξα με το κινητό φωτό από το shopping centre αλλά δεν είναι τόσο καλές.Χρειάζεται και κινητό να τραβάει καλά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού το βράδυ.Τέλος πάντων έχω ποστάρει φωτό από Πολωνία αλλά το ενδιαφέρον είναι τα κωλαράκια στο κρεββάτι.
Ο  Dr. Love  λέει πράγματα που εγώ δε γράφω π.χ. έκανε 2 one night stands τα δύο τελευταία Σαββατοκύριακα,γάμησε γκόμενα που του μίλησε πρώτη στα ελληνικά,λέει οτι τα κλαμπ είναι τίγκα στους ξένους ενώ εγώ λέω οτι ορισμένα κλαμπ έχουν πολλούς ξένους και παρόλα αυτά γίνεται πιστευτός.
Τέλος πάντων όποιος θέλει να δημιουργήσει αμφιβολίες στα αρχίδια μου.Ας δημιουργήσει απεριόριστες αμφιβολίες.Επιστρέφω την πίεση σα χύσια στη μάπα.

Πρώτα πρώτα για να πάει κανείς Πολωνία χρειάζονται εισιτήρια τα οποία είναι ακριβά.Η διαμονή κοστίζει την ημέρα 100 ευρώ με το ξενοδοχείο μέσα.Συνεπώς είναι τολμηρή κίνηση γιατί αν κάποιος πάει χωρίς αποτέλεσμα χάνει το λιγότερο 400 ευρώ.Ειδικά τη στιγμή που υπάρχουν εναλλακτικοί προορισμοί όπως η Ουκρανία.
Δηλαδή αν έχει κάποιος τα λεφτά και δε μένει σε χώρα γειτονική της Πολωνίας η εντελώς φυσική επιλογή είναι η Ουκρανία.Πρέπει να είσαι πολύ πονηρός,υποψιασμένος και διεστραμμένος για να επιλέξεις Πολωνία.
Για τον Dr Love δεν ξερω αν ειναι πιστευτος,αλλα μπορει να λεει και αληθεια.Εσυ μας γραφεις  :jerking: και δεν νομιζω να υαρχει ακομα και ενας που να πιστευει αυτα που γραφεις.Σημερα εγινες ακομα πιο ρεζιλι  :2funny:.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Οι Άραβες ειναι ακομα πιο συχαμεροί απο τους Τούρκους! :2funny:Το ξερω οτι στο Μογκιλιώφ δεν εχει κανεναν και γ'άυτο θελω να παω.
Το να εχει μερικους κακομοιρηδες φοιτητες δεν ενοχλει.Στο Νόβγκοροντ εχει μερικους Άραβες φοιτητες αλλα ειναι να τους λυπασαι!Αφραγκοι κακοντυμενοι,εννοειται οτι δεν πανε πουθενα δεν εχουνε λεφτα ουτε για το λεοφωρειο πόσο μαλλον για να βγουνε εξω το βράδυ.
  Στο Μινσκ ομως εχει αγάμητους Αραβες και Τουρκους Πιρφόρους που ερχονται και πετανε λεφτα για να  :knockinb:.Αυτοι βεβαια πανε σε 2-3 μερη στο κεντρο της πολης και αν πας αλλου δεν θα τους δεις.Αλλα μου προκαλουνε αηδία  :shit:.
Για τον Dr Love δεν ξερω αν ειναι πιστευτος,αλλα μπορει να λεει και αληθεια.Εσυ μας γραφεις  :jerking: και δεν νομιζω να υαρχει ακομα και ενας που να πιστευει αυτα που γραφεις.Σημερα εγινες ακομα πιο ρεζιλι  :2funny:.

εγω γαμησα την Μενουνος αλλα η παμπονηρη εσβησε τις φωτος απο το κινητο μου  :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Διαφωνώ για τις Λευκορρωσίδες.Πιο πολύ με τις Πολωνέζες μοιάζουν οι δυτικές Ουκρανές.Θα έλεγα οτι οι Ουκρανέζες στο Λβωφ και οι Πολωνέζες στο Βρότσλαβ είναι ίδιες και απαράλλακτες.Αν τις αντάλλαζες από τη μια πόλη στην άλλη κανείς δε θα πρόσεχε τη διαφορά.Με εξαίρεση την παχυσαρκία που είναι πολύ πιο διαδεδομένη στις Πολωνέζες.(σε σημείο να δυσκολεύεσαι πια να δεις λεπτή γκόμενα).

Διαφορές Πολωνέζων Λευκορρωσίδων:
1.Οι Λευκορρωσίδες είναι άκωλες και γενικά άβυζες.Οι Πολωνέζες έχουν φοβερούς βύζους και αξιοπρεπέστατους πεταχτούς κώλους(τους κουβαλάνε μια ζωή).Τα πολωνικά βυζιά παίζει και να είναι τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη μετά τα αγγλικά(όπου προστίθεται ποσοστό πάχους) και οι Πολωνέζες δε χάνουν την ευκαιρία να τα επιδεικνύουνε(ποτέ δε θα δεις Γερμανίδα υπάλληλο με βαθύ ντεκολτέ όπως βλέπεις συνέχεια Πολωνία σου βγαίνουν τα μάτια είναι η πρώτη διαφορά που παρατηρείς όταν έρχεσαι στη χώρα).
2.Οι Λευκορρωσίδες είναι σαφώς πιο λεπτές από τις από τις Πολωνέζες έχουν σαφώς καλύτερη σιλουέτα.Δεν υπάρχει αυτό το κακό με τα φαστ φουντ και τα κεμπάμπ όπως στην Πολωνία.
3.Εχουν μυτόγκες όπως οι Πολωνέζες αλλά γενικά τα πρόσωπά τους είναι πιο λεπτά και λιγλοτερο στρογγυλά.
4.Είναι λίγο συχνότερα ξανθιές από τις Πολωνέζες που έχουν το dirty blond όταν είναι ξανθιές(ξανθό αλλά όχι εντελώς ανοιχτόχρωμο όπως οι Σκανδιναυές).
5.Είναι πολύ πιο συνεσταλμένες και φοβισμένες από τις Πολωνές.Οι Πολωνές είναι τελείως χύμα,μεθάνε άγρια,τσιλιμπουδίζουν και κάνουν ό,τι τους καπνίσει.Ολα είναι δυνατά.Οι Λευκορρωσίδες είναι πολύ πιο προσεκτικές αν και σε πολλές αρέσει να πίνουν δε γίνονται όμως λιώμα όπως οι Πολωνές.

6.Οι Πολωνές έχουν συχνά τατού και piercing που δεν έχουν οι Λευκορρωσίδες.
7.Οι Πολωνέζες μιλάνε σε ποσοστό άνω του 50% αγγλικά ενώ οι Λευκορρωσίδες ούτε σε 10%.Χρειάζεσαι απαραιτήτως ρωσικά εκεί.
8.Οι Λευκορρωσίδες δεν κάνουν το φοβερό πολωνικό βλάχικο τσιμπούκι,Είναι πολύ λιγότερο πορνικές από τις Πολωνέζες.Δεν κάνουν gangbang,dogging,bukake,deep throating,πρωκτικά,βίτσια και όλες τις άλλες ανωμαλίες ενώ οι Πολωνέζες γουστάρουν και συχνά σου ζητάνε να κάνεις ακριβώς αυτά(δείρε με,τράβα μου τα μαλλιά,χύσε με στη μάπα,θέλω να τελειώσεις στον κώλο μου,θέλω να φέρεις ένα φίλο σου γιατί μου αρέσει το σεξ με πολλούς άντρες,θέλω να σε δω να γαμάς τη φίλη μου,θέλω να σου γλύψω τον κώλο ή να με κατουρήσεις για να φτάσω σε οργασμό κτλ).Αυτά τα ostry sex δεν τα κάνουν οι Λευκορρωσίδες.
8.Από την άλλη οι Λευκορρωσίδες είναι πιο ενδιαφέρουσες γκόμενες με τις Πολωνέζες βαριέσαι γρήγορα γιατί όλη η φάση περιστρέφεται γύρω από το αεξ.Για αυτό και οι Πολωνέζες είναι τόσο ανασφαλείς ξέρουν οτι υπάρχει πάντα κάποια εκεί έξω που επιδιώκει την προαχοή σου και θα σε κάνει να τις ξεχάσεις αφού προσφέρουν το ίδιο πακέτο(κώλος,μπούτια,βυζιά κτλ).Για αυτό και ο ανταγωνισμός μεταξύ τους είναι ποια θα προσφέρει πιο πολλά σεξουαλικά ποια θα κάνει καλύτερες πίπες κτλ ώστε ο άντρας να κολλήσει μαζί τους.Είναι ένας υγιής ανταγωνισμός.

9.Για το οικονομικό υπάρχει όντως μία διαφορά.Λευκορρωσία μπορείς να γαμήσεις γκομενάκι από τη ντίσκο με δώρο 50 ευρώ ενώ Πολωνία όπως έχω διαπιστώσει θέλουν τα διπλά.Επίσης Λευκορρωσία έχεις φοβερό push με την έννοια οτι όλες οι γκόμενες δέχονται να τις κεράσεις και μετά προχωράς ενώ Πολωνία δέχονται να τις κεράσεις μόνο όσες ενδιαφέρονται και χρειάζεται ένστικτο και εμπειρία σε ποια στιγμή θα προσφέρεις το κέρασμα(Αν το κάνεις νωρίς θα πιστέψουν οτι πας να τις αγοράσεις φτηνά αν το κάνεις αργά θα πιστέψουν οτι δεν ενδιαφέρεσαι).Συχνά στο θέμα του κεράσματος στην Πολωνία εν γνώσει μου βιάζω καταστάσεις και καταστρέφω φάσεις για να κερδίσω χρόνο.Είναι το πρόβλημα όταν επισκέπτεσαι για περιορισμένο διάστημα πρέπει να  σκοτώσεις την επίδραση του χρόνου).

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.314
Πόντοι
2.356
Εκανε όμως διαστημικά τσιμπούκια είναι η στάνταρ ποιότητα του βλάχικου πολωνικού τσιμπουκιού με ποιότητα τίγρεως.Πολύ δάγκωμα.Μου έδινε οδηγίες πώς να της τραβάω τα μαλλιά όταν θέλω γρήγορο και πώς όταν θέλω αργό τσιμπούκι.Γενικά επίδοση πορν σταρ.
Φαντασου να γαμουσες και καμια πραγματικη πορνσταρ τι θα μας ελεγες  :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.314
Πόντοι
2.356
Ναι,ρε γαμώτο.Της είχα τραβήξει κάτι φωτό με τα εσώρουχα και τώρα στο τρένο για Γερμανία διαπίστωσα οτι είναι σβησμένες.Επρεπε να βάλω κωδικό κλειδώματος στο τάμπλετ.
:2funny: :2funny: :2funny: Θεικό!!! Καλα λενε οτι εισαι ο μεγας φιδεμπορας :jerking:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.314
Πόντοι
2.356

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.314
Πόντοι
2.356
8.Οι Λευκορρωσίδες δεν κάνουν το φοβερό πολωνικό βλάχικο τσιμπούκι,Είναι πολύ λιγότερο πορνικές από τις Πολωνέζες.Δεν κάνουν gangbang,dogging,bukake,deep throating,πρωκτικά,βίτσια και όλες τις άλλες ανωμαλίες ενώ οι Πολωνέζες γουστάρουν και συχνά σου ζητάνε να κάνεις ακριβώς αυτά(δείρε με,τράβα μου τα μαλλιά,χύσε με στη μάπα,θέλω να τελειώσεις στον κώλο μου,θέλω να φέρεις ένα φίλο σου γιατί μου αρέσει το σεξ με πολλούς άντρες,θέλω να σε δω να γαμάς τη φίλη μου,θέλω να σου γλύψω τον κώλο ή να με κατουρήσεις για να φτάσω σε οργασμό κτλ).Αυτά τα ostry sex δεν τα κάνουν οι Λευκορρωσίδες.
Αυτα τα βλεπεις στις τσοντες και νομιζεις οτι τα κανουνε οι Πολωνεζες  :2funny: Διαπιστωνω οτι εχεις απωθημενο το πορνο,ελα να σε παω Βουδαπεστη στη γνωστη μου που εχει το μεγαλυτερο πρακτορειο με πορνοσταρ,εδω ειναι κωδικο για να μπεις στη σελιδα της πρεπει να εισαι παραγωγος η μοντελο,εμενα μου εχει δωσει και μπαινω που και που :grin: εχει κοντα στα 200 μοντελα που γυριζουν τσοντες και ουτε μια ειναι Πολωνεζα :2funny: το ενενητα τοις εκατο ειναι Ουγγαρεζες,Τσεχες,Ρωσσιδες,Ρουμανες και Ουκρανες....για να σταματησεις να γραφεις φιδια επιτελους.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.314
Πόντοι
2.356
Για τον Dr Love δεν ξερω αν ειναι πιστευτος,αλλα μπορει να λεει και αληθεια.Εσυ μας γραφεις  :jerking: και δεν νομιζω να υαρχει ακομα και ενας που να πιστευει αυτα που γραφεις.Σημερα εγινες ακομα πιο ρεζιλι  :2funny:.
Ετσι ακριβως...ο drlove γραφει τουλαχιστον σαν κανονικος ανθρωπος,αυτος εδω μας εχει τρελλανει στη μαλακια  :jerking:
λες και απευθηνεται σε 10 χρονα παιδακια :2funny: εννοειται οτι δεν υπαρχει κανενας που να τον πιστευει.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Ο  Dr. Love  λέει πράγματα που εγώ δε γράφω π.χ. έκανε 2 one night stands τα δύο τελευταία Σαββατοκύριακα,γάμησε γκόμενα που του μίλησε πρώτη στα ελληνικά,λέει οτι τα κλαμπ είναι τίγκα στους ξένους ενώ εγώ λέω οτι ορισμένα κλαμπ έχουν πολλούς ξένους και παρόλα αυτά γίνεται πιστευτός.

Αυτά που έγραψα είναι τόσο φοβερά σε σχέση με αυτά που γράφεις εσύ?Να γλύφονται παντού,όλες μεθυσμένες, καταστάσεις αρχαίας Ελλάδας.  Μάλλον μπέρδεψες λίγο τις ιστορίες που γράφω.Ένα one night stand έκανα και ήταν αυτή που μίλαγε Ελληνικά και μου μίλησε πρώτη επειδή με άκουσε να μιλάω στο κινητό ελληνικά. Μια ιστορία είναι που την έκανες απο παρανόηση τρείς:)xaxaxaxaxa anyway...Τι να πώ μπορεί να ισχύουν αυτά που λές δεν ξέρω. Έγω πάντως έβαλα ένα video για να δείτε τι πάιζει εδώ τα βράδυα. Χτες ήταν τα πάντα γεμάτα έκανα 5-6 πεφτικές και έφαγα ακυράκια. Φάγαμε και πόρτα σε ένα μαγαζάκι εδώ με τον φίλο μου (παρόλο που είμασταν καλοντυμένοι).

Μήπως απλά μπλέκεις με πουτάνες κατα λάθος και νόμίζεις πως κάθονται και οι normal Πολωνέζες?  Σε πήγε να της αγοράσεις πράγματα για να την πηδήξεις μετά? Αυτό θυμίζει επαγγελματία.

Όσο για τους ξένους φυσικά σε πλυθησμό 2.000.000 δεν είναι πολλοί την μέρα στους δρόμους, αλλά την νύχτα πάνε όλοι τους στα clubs να χτυπήσουν γυνάικες και το ποσοστό τους φαίνεται μέσα τεραστιο. Τις περισσότερες φορές ειμαι περικυκλωμένος απο ξένους που επιτίθονται σαν κοράκια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom