Στα βιντεοκλιπ ολες καλες ειναιωραιες μουνες,,,![]()
![]()
![]()
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Warsaw - Βαρσοβία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 16K
- Εμφανίσεις 895K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετσι οπως τα λες πρεπει να ειναι,εγω τουλαχιστον βλεπω κατι μεσοκοπους γραβατωμενουςΒρήκα inernet εκτός...Αυτή είναι η κατάσταση στο ENKLAWA 1:45 την νύχτα. 2:20 έφυγα γιατί απλά άρχιζε να αδειάζει και δεν είχε κανένα νόημα να κάθομαι γιατί σήμερα είναι Παρασκεύη!!!.
Ανέβηκα ψηλά να τραβήξω πίστα. Για όποιον ξέρει απο Enklawa η πίστα είναι ένα μικρό κομμάτι. Γύρω,γύρω και πάνω ήταν εντελώς άδειο. Με μια πρόχειρη ματιά αν ρίξετε έχει περίπου 70% πούτσα και κάποιες ελάχιστες. Δεν φαίνετε καλά, αλλά απο αυτούς του 50% είναι ξένοι. Κυρίως μπάρα πίσω μετράω 13 άντρες να περιμένουν..Επειδή θέλω να είμαι αντικειμενικός συνήθως δεν είναι τόσο χάλια.Απλά παρα ήταν χτες. Συνήθως είναι καλύτερα καθημερινές όχι τόσο απο κόσμο αλλά απο ποσοστό αντρών/γυναικών.
Γλυψίματα και ανωμαλίες δεν υπάρχουν πουθενά. Μόνο κοστούμια βλέπω εγώ. Και το Enklawa δεν είναι στημένο club, αλλά είναι πλέον το μόνο που βρίσκεις κόσμο Πέπμτη τα άλλα απλά δεν δουλεύουν!!!
ϊσως να είναι και η περίοδος που έιπε ο αλλος συναγωνιστής πως Φεβρουάριο είχε κόσμο. θα δούμε τότε και θα σας γράψω (δεν έχω υπάρξει Φεβρουάριο εδώ). Πάντως καλοκαίρι που περασα μια εδομάδα παραδέχομαι πως ήταν καλύτερα. Τώρα είναι τραγικά σε βαθμό να αναρωτιέμαι που σκατά είναι 2.000.000 Πολωνόι Πέμπτη βράδυ. Σε επόμενο video θα σας δείξω την Mazowiecka street που τράβηξα έξω video και δεν υπήρχε ψυχή μάγκες!!
Ανεβάστε την ποιότητα χαμηλά στο youtube να φενεται καλύτερα
Σήμερα είναι Παρασκευή φίλε!! Έλεος πια οι λεπτομέρειες μετράνε.Παρασκευή είναι τα πάντα γεμάτα χάιρω πολύ, εδώ γίναιτε του μουνιού απο κόσμο. Όχι ανωμαλίες αλλα πολύ πολύ κόσμος.. Απλά ανέβασε να δουμε αν παίζουν ανωμαλίες εκει να πάρω τρενάκι να πάω γιατί μάλλον την άλλη εβδομάδα θα μου δώσουν μέρες off..
Εγώ θα σας βάλω και video απο το 22 και Τετάρτη και Πέπμτη..Οπότε κοίτα να είσαι αντικειμενικός.
Καθημερινές είναι καλύτερο το Czekolada παρά το 22.
Ανωμαλίες τι εννοείς;Να τραβήξω Πολωνούς πώς δαχτυλιάζουν τιε γκόμενές τους;Λίγο επικίνδυνο.Αλλά αν κάνω κάτι μπορεί να τραβήξω.
Ποιο 1985? Εδώ το 2008 και ήταν εντελώς διαφορετικά τα πράγματα. Σύμφωνα με τους ντόπιους έχουν αλλάξει την τελευταία τετραετία τόσο απότομα. Όταν έρχεται η ανάπτυξη μάγκες οι γκόμενες μαθαίνουν στο γίογκα,στα shopping malls, στις διακοπές και στις μαλακίες..Όταν έβγαινα Enklawa Τρίτη το 2010 θυμάμαι απλά δεν χώραγα στο μαγαζί!!!! Τώρα νέκρα!! Όποια ρωτάω μου λέει δεν πάω στα clubs..Αρχίσαν να έχουν άποψη και κουλτούρα. Μας πήδηξε η εισβολή της Δυτικής κουλτούρας και των Αμερικανών.
Εμετικη αυτη η επελαση της δυτικοποιησης, σπερνει την καταστροφη παντου.
Πρεπει ομως καπως να υπαρχει μια ελπιδα.
kman πιστεύω ότι έχεις αρχίσει να μπερδέυεις λίγο την πραγματικότητα με τις ταινίες. Τι δουλεία έχει η πραγματική ζωή με ένα videoclip. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί trollareis έτσι. Τουλάχιστον μπορείς να μας απαντήσεις σε αυτό? Αν καταλαβαίνεις πως οι τσόντες και τα videoclip είναι κάτι διαφορετικό απο την καθημερινότητα. Εν τω μέταξυ αν θές να τρολλάρω και εγω οι παραπάνω γκόμενες είνε μπάζα στις φάτσα. Απλά ωραία σώματα και πόδια έχουν (το εννοώ). Οι μουν... είναι Σερβιά..Δές videaki που μου είχε δείξει ντόπια Σέρβα και προσπάθησε να συκρίνεις τισ μπαζόλες τις Πολονέζες με τις Σέρβες..
Θα γράψω μετά για Enklawa χτες.
Ενταξει, οι σερβες απο ομορφια ειναι κατσε-καλα, μιλαμε για wold-class ομορφια, που να αρχισει και που να τελειωσεις.
Και προσωπα απιστευτα.
Απλα οι πολωνεζες εχουν ενα καλο 'ratio', ενα καλο overall, καπως ετσι.
Το βιντεοκλιπ νομιζω οτι ειναι σαν να ακουω ελληνικο τραγουδι! Κι ας ειναι σερβικη η γλωσσα!
Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
ουκρανιαΕμετικη αυτη η επελαση της δυτικοποιησης, σπερνει την καταστροφη παντου.
Πρεπει ομως καπως να υπαρχει μια ελπιδα.
Βρήκα inernet εκτός...Αυτή είναι η κατάσταση στο ENKLAWA 1:45 την νύχτα. 2:20 έφυγα γιατί απλά άρχιζε να αδειάζει και δεν είχε κανένα νόημα να κάθομαι γιατί σήμερα είναι Παρασκεύη!!!.
Ανέβηκα ψηλά να τραβήξω πίστα. Για όποιον ξέρει απο Enklawa η πίστα είναι ένα μικρό κομμάτι. Γύρω,γύρω και πάνω ήταν εντελώς άδειο. Με μια πρόχειρη ματιά αν ρίξετε έχει περίπου 70% πούτσα και κάποιες ελάχιστες. Δεν φαίνετε καλά, αλλά απο αυτούς του 50% είναι ξένοι. Κυρίως μπάρα πίσω μετράω 13 άντρες να περιμένουν..Επειδή θέλω να είμαι αντικειμενικός συνήθως δεν είναι τόσο χάλια.Απλά παρα ήταν χτες. Συνήθως είναι καλύτερα καθημερινές όχι τόσο απο κόσμο αλλά απο ποσοστό αντρών/γυναικών.
Γλυψίματα και ανωμαλίες δεν υπάρχουν πουθενά. Μόνο κοστούμια βλέπω εγώ. Και το Enklawa δεν είναι στημένο club, αλλά είναι πλέον το μόνο που βρίσκεις κόσμο Πέπμτη τα άλλα απλά δεν δουλεύουν!!!
ϊσως να είναι και η περίοδος που έιπε ο αλλος συναγωνιστής πως Φεβρουάριο είχε κόσμο. θα δούμε τότε και θα σας γράψω (δεν έχω υπάρξει Φεβρουάριο εδώ). Πάντως καλοκαίρι που περασα μια εδομάδα παραδέχομαι πως ήταν καλύτερα. Τώρα είναι τραγικά σε βαθμό να αναρωτιέμαι που σκατά είναι 2.000.000 Πολωνόι Πέμπτη βράδυ. Σε επόμενο video θα σας δείξω την Mazowiecka street που τράβηξα έξω video και δεν υπήρχε ψυχή μάγκες!!
Πω πω χαλια!!!!
Υπαρχει ελπιδα ομως να ειναι περισσοτερο του κεφιου στην 'ανεμελη' πολωνικη επαρχια. Ισως η Βαρσοβια να σερνει τον χορο στην δυτικοποιηση της πολωνιας.
ουκρανια
Λες ε?
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 306
- Πόντοι
- 386
Λες ε?
Ναι, τωρα με τον πολεμο ειναι πολυ καλα εκει. Παραδεισος επι της γης
Ναι, τωρα με τον πολεμο ειναι πολυ καλα εκει. Παραδεισος επι της γης![]()
Και τα πυρηνικα ατυχηματα βεβαιως.
Δωσε μια απαντηση στην χτεσινη μου ερωτηση!
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 306
- Πόντοι
- 386
Και τα πυρηνικα ατυχηματα βεβαιως.
Δωσε μια απαντηση στην χτεσινη μου ερωτηση!
Δεν ειδα, αν θες ξαναρωτα ( αν δεν ειναι μεγαλη )
Δε σε γυροφερνουν. Δε ΤΟΛΜΟΥΝ να το κανουν. ΠΟΤΕ!
Μπορεις να το αναλυσεις;
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 306
- Πόντοι
- 386
Μπορεις να το αναλυσεις;
Tι να αναλυσω? Ειναι πολυ ντροπαλες και συνεσταλμενες, απλα
Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Enginieros
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2014
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Μεγαλυτερη
μαγαζι απο στριπτιζαδικο δεν υπαρχει....εχω να παω κατι χρονια και το θεωρω τζαμπα χρονο και κυριως χρημα
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
δεν το πήραν στα σοβαρά τα παιδιά!Το γράφουν!Εξάλου δείχνει πως έχουν πρόβλημα παντού αυτού του είδους τα μαγαζιά!Μόνο αν παίζουν και άλλες υπηρεσίες ή θεάματα μπορεί να κάνουν κάτι!δείχνει πως έχει ξυπνήσει ο ανδρικός πληθυσμός, ακόμα και οι Άραβες που έχουν χρήμα..Μεγαλυτερημαγαζι απο στριπτιζαδικο δεν υπαρχει....εχω να παω κατι χρονια και το θεωρω τζαμπα χρονο και κυριως χρημα
Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Μαλακία με τους κουστουμάτους...κι εγώ έτσι το ξέρω..Δεν γνωρίζω πως ήταν όμως πριν 2-3-4 χρόνια..Ήταν καλύτερα;Είχε καλύτερες αναλογίες;Βρήκα inernet εκτός...Αυτή είναι η κατάσταση στο ENKLAWA 1:45 την νύχτα. 2:20 έφυγα γιατί απλά άρχιζε να αδειάζει και δεν είχε κανένα νόημα να κάθομαι γιατί σήμερα είναι Παρασκεύη!!!.
Βέβαια υπάρχει το προηγούμενο του κολλητού μου που δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης!´Εςτω κι έτςι φορτώνει!Έστω και σε αυτό το περιβάλον μπορείς να φας με άριςτα ποςςοςτά επιτυχίας!Και στη τελική γιατι να μην το παλέψεις εκεί με μια ζουμπροφκα μήλο με 3.5€ και να πας σε άλλη χώρα με 8-10 € το ποτό;
Enginieros
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2014
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 306
- Πόντοι
- 386
Με - 5 θεωρω λογικο να μη γινεται και χαμος . Παντως τα μαγαζια μεσα κατι εχουν.Eπισης το σημειο αυτο της πλατειας ποτε δεν εχει κοσμο αυτη την ωρα. Πες της να σου δειξει φωτο απο τη Szewszka
Χτες και στο Πόζναν πολύ πεσμένος ο κόσμος λόγω κρύου.Τελικά είχαν δίκιο τα παιδιά.22 και Bee Jays πεθαμένα όλο το παιχνίδι γινόταν στον πάνω όροφο του Czekolada.Είδα ξένους να την πέφτουν αβέρτα.Ενας δαχτύλιαζε μια μέτρια μπροστά μου και αυτή τον χάιδευε πάνω από το παντελόνι.
Εχασα πολύ καλή φάση εξαιτίας ενός μαλάκα ημιμαύρου που ήρθε και μίλαγε στη γκόμενα ενώ τη χούφτωνα.Του λέω στα ελληνικά άντε ρε μαλάκα σπάσε,μου λέει η γκόμενα είπε οτι είναι από τη Νορβηγία,αρχίδια λέω ο αράπης τώρα μην είναι από τη Νορβηγία.Λέει οτι έχει πάει Ελλάδα.Στον πούτσο μου της λέω στα ελληνικά.Αντε ρε μαλακηστίρι φύγε από εδώ του λέω εδώ ήρθε ο Βαλκάνιος και όπου έρχεται ο Βαλκάνιος επιβάλλει το νόμο του.Αντε παπαροζούμη.
Η γκόμενα με ρωτούσε τι του έλεγα και αυτός ο μαλάκας εκεί να επιμένει.
Τελικά μου χάλασε τη φάση μπερδεύτηκε η κατάσταση.Μερικά άτομα δεν καταλαβαίνουν την απόλυτη κυριαρχία των Βαλκάνιων.
Σε έναν Κινέζο την έπεφταν 3 η μία του φίλαγε το χέρι.Πρέπει να ήταν τελείως μεθυσμένες κάποια στιγμή αγκαλιάζονταν και φιλιούνταν μαζί.
Γενικά το πάνω πάτωμα του Czekolada είναι όλα τα λεφτά την Παρασκευή.Πάρα πολλές πρόθυμες για τσιλιμπούρδισμα αλλά και πάρα πολλοί ξένοι.Πέφτεις συνέχεια πάνω σε γκόμενες.Επίσης έχουν ανοίξει 2-3 καινούργια μαγαζιά το Opcia και ένα απέναντι στο Czekolada και τραβάνε κόσμο.Αρκετό κόσμο με καλά μουνάκια είδα στο Slodownia αλλά μικρές ηλικίες.
Εχασα πολύ καλή φάση εξαιτίας ενός μαλάκα ημιμαύρου που ήρθε και μίλαγε στη γκόμενα ενώ τη χούφτωνα.Του λέω στα ελληνικά άντε ρε μαλάκα σπάσε,μου λέει η γκόμενα είπε οτι είναι από τη Νορβηγία,αρχίδια λέω ο αράπης τώρα μην είναι από τη Νορβηγία.Λέει οτι έχει πάει Ελλάδα.Στον πούτσο μου της λέω στα ελληνικά.Αντε ρε μαλακηστίρι φύγε από εδώ του λέω εδώ ήρθε ο Βαλκάνιος και όπου έρχεται ο Βαλκάνιος επιβάλλει το νόμο του.Αντε παπαροζούμη.
Η γκόμενα με ρωτούσε τι του έλεγα και αυτός ο μαλάκας εκεί να επιμένει.
Τελικά μου χάλασε τη φάση μπερδεύτηκε η κατάσταση.Μερικά άτομα δεν καταλαβαίνουν την απόλυτη κυριαρχία των Βαλκάνιων.
Σε έναν Κινέζο την έπεφταν 3 η μία του φίλαγε το χέρι.Πρέπει να ήταν τελείως μεθυσμένες κάποια στιγμή αγκαλιάζονταν και φιλιούνταν μαζί.
Γενικά το πάνω πάτωμα του Czekolada είναι όλα τα λεφτά την Παρασκευή.Πάρα πολλές πρόθυμες για τσιλιμπούρδισμα αλλά και πάρα πολλοί ξένοι.Πέφτεις συνέχεια πάνω σε γκόμενες.Επίσης έχουν ανοίξει 2-3 καινούργια μαγαζιά το Opcia και ένα απέναντι στο Czekolada και τραβάνε κόσμο.Αρκετό κόσμο με καλά μουνάκια είδα στο Slodownia αλλά μικρές ηλικίες.