Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εσύ έχεις να πας 20 χρόνια εκεί.Ακόμα και ο Dr. Love παραδέχεται οτι 5 χρόνια πριν τα κλαμπ στη Βαρσοβία ήταν ακόμα τίγκα.Εγώ του λέω οτι τα κλαμπ στην επαρχία είναι ακόμα τίγκα.Θα το αποδείξω αύριο.
5 χρονια πριν? :think:της καθημερινες νεκρα ηταν.Μονο τα σαββατοκυριακα μαζευε κοσμο.Καθε χρονο και λιγοτερο κοσμο εχει.
  Οπως καταλαβα μπαινεις στο σα'ι'τ καθε βραδυ μετα τη δουλεια για να βγαλεις τα αποθημενα σου που σε γαμανε και σε μειωνουνε :2funny: οι Γερμανοι.
  Ασε μας το εχεις αποδειξει πολλες φορες  :jerking: :2funny:Τοσα βιντεακια εχεις βαλει  :2funny:.
  Η διαφορα μας ειναι οτι εγω δεν λεω παραμυθια  :jerking:Ενω εσυ μας εχεις φλωμωσει στη  :jerking: :2funny:. και δεν χρειαζεται να κρεμομαι με σκοινια απο τους στυλους να τοποθετω καιρεες κινητης τηλεφωνιας  :2funny:για να παιρνω τρεις κ'εξηντα  :2funny:.
  Καλα παω λιγο βολτα απο της ντισκο να δω τι παιζει,εσυ πηγαινε να κοιμηθεις γιατι αυριο παλι θα πρεπει να ανεβεις στους στύλους μες τα χιονια να βαλεις καιρεες για να βγαλεις το μεροκαματο  :2funny:.
  Με τι θα πας Πολωνια με το τραινο?ή με το λεωφορειο?  :2funny:Τωρα που κανει κρυο γαμησε τες μεσα στην ντισκο γιατι βγαινεις τη νυχτα μες το κρυο στους δρομους για να της πας στο Χόστελ σου:2funny:Παλι με πεθανες στα γέλια και σημερα  :2funny:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Πες μου εσύ τότε σε ποια χώρα της Ευρώπης μπορείς να σκάσεις μύτη και να φορτώσεις one night stand με το καλημέρα.Πού ισχύει αυτή η κατάσταση και είναι καλύτερα από την Πολωνία.
Και δύο εβδομάδες είναι αρκετές απλά συνήθως στην Πολωνία υπάρχει ένα πρόβλημα με τις φοιτήτριες που δεν μπορούν να βγουν ραντεβού οποιαδήποτε μέρα της εβδομάδας οπότε μπορεί να χάσεις ευκαιρίες.Εγώ συνήθως έρχομαι διήμερα ή τριήμερα αλλά έρχομαι επανειλημμένα.Αν κάποιος χτυπήσει τα σωστά μέρη και μείνει 2-3 εβδομάδες έχει τεράστιες πιθανότητες να φάει.Και σίγουρα πολύ μεγαλύτερες αν τις καλέσει στην Ελλάδα το καλοκαίρι.
Ειδικά εσύ έχεις τεράστιο πλεονέκτημα που μένεις εκεί.Εγώ χάνω το 80% απλά και μόνο όταν απαντάω αρνητικά στην ερώτηση αν μένω στην Πολωνία.

Μάλλον δεν υπάρχει συνεννόηση. Ακόμα δεν έχεις καταλάβει. Τι σχέση εχω εγώ?  Το αν γαμαω εγώ η όχι ενδιαφέρει τα παιδιά?  Μένω εδω με σπιτι ακριβώς στο κέντρο εχω πάει με απειρες Πολωνεζες στην ζωή μου ακόμα και στην Αθηνα. Είναι δυνατόν να συγκρίνω το εαυτό μου με τις πιθανότητες ενός που θα ερθει 10 μέρες εδω να γνωρίσει Πολωνεζα? Είπαμε σκοπός του forum είναι η αντικείμενικη προσέγγιση. Εχω υπάρξει τουρίστας πολλα χρονια εδω και καταλαβαινω τις πιθανότητες τωρα για κάποιον που θα έρθει εδώ αυτο προσπαθώ να μεταφερω. Σου είπα πρέπει να ξεχωρισεις το αντικείμενικο απο το υποκειμενικο.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Βλέπεις?Τους δίνω το καλύτερο τουρ στο πιάτο.Βουδαπέστη-Szimpla,Bratislava,Ostrava-Strodolni,Wroclaw-club Cherry.Αντε και Λβωφ-Fashion club.Αν κάποιος βγει αγάμητος μετά από τέτοιο τουρ είναι άξιος της τύχης του.
Πραγματικά θα έπρεπε να οργανωθούν τουρ οπερέιτορ για καμάκια με επίσκεψη στο χρυσό τρίγωνο.
  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
γκινης ,,καντυ προταση!!!

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Πες μου εσύ τότε σε ποια χώρα της Ευρώπης μπορείς να σκάσεις μύτη και να φορτώσεις one night stand με το καλημέρα.Πού ισχύει αυτή η κατάσταση και είναι καλύτερα από την Πολωνία.
ουκραινα  :grin: :grin: :grin:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Αμα γαμάς κατσίκες και αρνιά δεν είσαι στο σωστό θρεντ.
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
ειχε γαμησει κ πεπονια ο πορνομεταναστης!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
αλλα γενικα αυτα ου λεει ισχυουν,,δεν ξερω για πολωνια αν εχει σχεση,,
σε πολλα απ αυτα τα μερη που ξερω κ μπορω να τον τσεκαρω,αυτα που γραφει, τ αρνητικα, για τον τυχαιο περαστικο,ειναι σωστα,,οσο κι αν μας απογοητευει,,, :S

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Βλέπεις?Τους δίνω το καλύτερο τουρ στο πιάτο.Βουδαπέστη-Szimpla,Bratislava,Ostrava-Strodolni,Wroclaw-club Cherry.Αντε και Λβωφ-Fashion club.Αν κάποιος βγει αγάμητος μετά από τέτοιο τουρ είναι άξιος της τύχης του.
Πραγματικά θα έπρεπε να οργανωθούν τουρ οπερέιτορ για καμάκια με επίσκεψη στο χρυσό τρίγωνο.
βουδαπεστη ακυρη γενικως,,,,
φασιον κλαμπ στοχω ξαναγραψει ειναι τελειωμενο για καμακι,εχουν ανοιξει αλλα κλαμπ  με θηραματα,,φασιον μονο προ πλεον

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Κλασσικό πολωνικό καμάκι.Κεντρική Ευρώπη.(σαν Αυστριακές είναι οι άτιμες).Αλλοι λένε Ανατολική.

Οι Πολωνοί νάνοι είναι επικίνδυνος ανταγωνισμός.

Πολωνικό λάτιν style.Κωλάρες,βυζάρες κτλ.

Εννοείται πως πλέον ο Βαλκάνιος καμάκιας χρειάζεται κάτι παραπάνω από την Kolynos.
ωραιες μουνες,,, :tits2: :tits2: :tits2:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
βουδαπεστη ακυρη γενικως,,,,
φασιον κλαμπ στοχω ξαναγραψει ειναι τελειωμενο για καμακι,εχουν ανοιξει αλλα κλαμπ  με θηραματα,,φασιον μονο προ πλεον
Βουδαπέστη πρέπει να παίξεις αλλιώς μπάλα θα γράψω αύριο. Απο μαγαζια Hallo baby πήγαινα εγω. Τα morissons άκυρα για ξενα αυνανια. Παω enklawa.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Βουδαπέστη πρέπει να παίξεις αλλιώς μπάλα θα γράψω αύριο. Απο μαγαζια Hallo baby πήγαινα εγω. Τα morissons άκυρα για ξενα αυνανια. Παω enklawa.
δεν λεει imop,,,κι οι γκομενες κοντες κατα βαση κ ψωνισμενες
akoma k roymania pio kala einai..

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Κλασσικό πολωνικό καμάκι.Κεντρική Ευρώπη.(σαν Αυστριακές είναι οι άτιμες).Αλλοι λένε Ανατολική.

Οι Πολωνοί νάνοι είναι επικίνδυνος ανταγωνισμός.

Πολωνικό λάτιν style.Κωλάρες,βυζάρες κτλ.

Εννοείται πως πλέον ο Βαλκάνιος καμάκιας χρειάζεται κάτι παραπάνω από την Kolynos.

kman πιστεύω ότι έχεις αρχίσει να μπερδέυεις λίγο την πραγματικότητα με τις ταινίες. Τι δουλεία έχει η πραγματική ζωή με ένα videoclip. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί trollareis έτσι. Τουλάχιστον μπορείς να μας απαντήσεις σε αυτό? Αν καταλαβαίνεις πως οι τσόντες και τα videoclip είναι κάτι διαφορετικό απο την καθημερινότητα. Εν τω μέταξυ αν θές να τρολλάρω και εγω οι παραπάνω γκόμενες είνε μπάζα στις φάτσα. Απλά ωραία σώματα και πόδια έχουν (το εννοώ). Οι μουν... είναι Σερβιά..Δές videaki που μου είχε δείξει ντόπια Σέρβα και προσπάθησε να συκρίνεις τισ μπαζόλες τις Πολονέζες με τις Σέρβες..

Θα γράψω μετά για Enklawa χτες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μάλλον δεν υπάρχει συνεννόηση. Ακόμα δεν έχεις καταλάβει. Τι σχέση εχω εγώ?  Το αν γαμαω εγώ η όχι ενδιαφέρει τα παιδιά?  Μένω εδω με σπιτι ακριβώς στο κέντρο εχω πάει με απειρες Πολωνεζες στην ζωή μου ακόμα και στην Αθηνα. Είναι δυνατόν να συγκρίνω το εαυτό μου με τις πιθανότητες ενός που θα ερθει 10 μέρες εδω να γνωρίσει Πολωνεζα? Είπαμε σκοπός του forum είναι η αντικείμενικη προσέγγιση. Εχω υπάρξει τουρίστας πολλα χρονια εδω και καταλαβαινω τις πιθανότητες τωρα για κάποιον που θα έρθει εδώ αυτο προσπαθώ να μεταφερω. Σου είπα πρέπει να ξεχωρισεις το αντικείμενικο απο το υποκειμενικο.

Από τη μια λες οτι γαμάς άπειρες Πολωνέζες από την άλλη οτι περνάς σκατά στη Βαρσοβία.Κάτι δεν πάει καλά εδώ.
Η αντικειμενική προσέγγιση είναι σημαντική αλλά οι πιο πολλοί εκφράζουμε την υποκειμενική προσέγγιση τι πραγματικά κάνουμε.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
kman πιστεύω ότι έχεις αρχίσει να μπερδέυεις λίγο την πραγματικότητα με τις ταινίες. Τι δουλεία έχει η πραγματική ζωή με ένα videoclip. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί trollareis έτσι. Τουλάχιστον μπορείς να μας απαντήσεις σε αυτό? Αν καταλαβαίνεις πως οι τσόντες και τα videoclip είναι κάτι διαφορετικό απο την καθημερινότητα. Εν τω μέταξυ αν θές να τρολλάρω και εγω οι παραπάνω γκόμενες είνε μπάζα στις φάτσα. Απλά ωραία σώματα και πόδια έχουν (το εννοώ). Οι μουν... είναι Σερβιά..Δές videaki που μου είχε δείξει ντόπια Σέρβα και προσπάθησε να συκρίνεις τισ μπαζόλες τις Πολονέζες με τις Σέρβες..

Θα γράψω μετά για Enklawa χτες.

Αυτό το έχω γράψει εκατοντάδες φορές.Στα πρόσωπα οι Πολωνέζες δε λένε καθόλου έχουν συνήθως απλοικά στρογγυλά πρόσωπα.Η δύναμή τους είναι στα τρομερά σλαβικά πόδια και τις βυζάρες όπως φαίνεται και στα βίντεο.Επίσης έχουν πεταχτά κωλαράκια καθόλου άσχημα για Σλάβες.
Οι γκόμενες στα βίντεο κλιπ είναι κοντά σε ό,τι θεωρείται hot στα κλαμπ πάντα βλέπεις τέτοιες.Δε θα θεωρούνταν μοντέλα δηλαδή στην Πολωνία.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
5 χρονια πριν? :think:της καθημερινες νεκρα ηταν.Μονο τα σαββατοκυριακα μαζευε κοσμο.Καθε χρονο και λιγοτερο κοσμο εχει.
  Οπως καταλαβα μπαινεις στο σα'ι'τ καθε βραδυ μετα τη δουλεια για να βγαλεις τα αποθημενα σου που σε γαμανε και σε μειωνουνε :2funny: οι Γερμανοι.
  Ασε μας το εχεις αποδειξει πολλες φορες  :jerking: :2funny:Τοσα βιντεακια εχεις βαλει  :2funny:.
  Η διαφορα μας ειναι οτι εγω δεν λεω παραμυθια  :jerking:Ενω εσυ μας εχεις φλωμωσει στη  :jerking: :2funny:. και δεν χρειαζεται να κρεμομαι με σκοινια απο τους στυλους να τοποθετω καιρεες κινητης τηλεφωνιας  :2funny:για να παιρνω τρεις κ'εξηντα  :2funny:.
  Καλα παω λιγο βολτα απο της ντισκο να δω τι παιζει,εσυ πηγαινε να κοιμηθεις γιατι αυριο παλι θα πρεπει να ανεβεις στους στύλους μες τα χιονια να βαλεις καιρεες για να βγαλεις το μεροκαματο  :2funny:.
  Με τι θα πας Πολωνια με το τραινο?ή με το λεωφορειο?  :2funny:Τωρα που κανει κρυο γαμησε τες μεσα στην ντισκο γιατι βγαινεις τη νυχτα μες το κρυο στους δρομους για να της πας στο Χόστελ σου:2funny:Παλι με πεθανες στα γέλια και σημερα  :2funny:

Οι Γερμανοί γαμάνε όλους τους Ελληνες τώρα.Νιώθουν τη δύναμη του τευτονικού καύλου.Οι Ελληνες στη Γερμανία είναι αξιοθρήνητοι.Παρακαλάνε να γαμήσουν καμιά Ταυλανδή ή Αραπίνα.
Εμείς αντιπροσωπεύουμε ένα νέο τύπο Ελληνος αμάσητου που βρίζει συνέχεια,τους ποδοπατάει όλους,γαμάει κτλ.Είναι ακριβώς αυτό που σιχαίνονται οι Γερμανοί ο νέος τύπος Ελληνα και παίζονται συνέχεια οι κόντρες του Τεύτονα με το Βαλκάνιο τσομπάνη.Είναι ζόρικοι όμως οι άτιμοι δεν κυριαρχείς εύκολα πάνω τους.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οι Γερμανοί γαμάνε όλους τους Ελληνες τώρα.Νιώθουν τη δύναμη του τευτονικού καύλου.Οι Ελληνες στη Γερμανία είναι αξιοθρήνητοι.Παρακαλάνε να γαμήσουν καμιά Ταυλανδή ή Αραπίνα.
Εμείς αντιπροσωπεύουμε ένα νέο τύπο Ελληνος αμάσητου που βρίζει συνέχεια,τους ποδοπατάει όλους,γαμάει κτλ.Είναι ακριβώς αυτό που σιχαίνονται οι Γερμανοί ο νέος τύπος Ελληνα και παίζονται συνέχεια οι κόντρες του Τεύτονα με το Βαλκάνιο τσομπάνη.Είναι ζόρικοι όμως οι άτιμοι δεν κυριαρχείς εύκολα πάνω τους.
Δεν εχω καταλαβει ακομα πως τους γαμάς?Και πως τους ποδοπατας? :2funny:Δουλευοντας γ'αυτους σαν μαύρος για ενα κομματι ψωμι?Ενω αυτοι ειναι οι διευθυντες στα ζεστα γραφεια τους με της αμαξαρες τους,της σπιταρωνες τους,τους μισθους και μπονους που ουτε στα ονειρα σου μπορεις να φανταστεις,οταν εσυ κρεμεσε με σκοινια απο της κολωνες για να βγαλεις το μεροκαμματο? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :2funny:.
  Δε λεω υπαρχουν πολλοι τροποι να κανει κανεις αντισταση ενας ειναι να βαραει το κεφαλι του στον τοιχο χτυποντας ετσι το συστημα  :2funny: ή μπορει να κανει κανεις οτι εκαναν οι ποντιοι στην κατοχή που εμπαιναν στις λαμπες για να κανουν αντισταση  :2funny:.
  Οσο για αυτο που λες οτι τους βριζεις.....εννοειται οτι τους βρίζεις απο μεσα σου,και απο της σελιδες του σάιτ  :2funny: μπροστα τους εισαι σαν σκυλάκι τρεμοντας μη σε διωξουνε και γυρισεις Ελλαδα και εισαι άνεργος και τρως τα  :shit: σου  :2funny:.Εσυ κανεις παθητικη αντισταση με το μυαλό  :2funny:
  Δεν το ηξερα παντος οτι εισαι και αντιστασιακος? :2funny: :2funny: :2funny:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Από τη μια λες οτι γαμάς άπειρες Πολωνέζες από την άλλη οτι περνάς σκατά στη Βαρσοβία.Κάτι δεν πάει καλά εδώ.
Η αντικειμενική προσέγγιση είναι σημαντική αλλά οι πιο πολλοί εκφράζουμε την υποκειμενική προσέγγιση τι πραγματικά κάνουμε.

Στην Πολωνία έρχομαι απο το 2007...Λές να μην εχω πηδήξει σχεδόν 8 χρόνια άπειρες Πολωνέζες?Και το "εχω πάει" που έγραψα είναι εντελώς διαφορετίκο απο "το πηγαίνω":).Μάλλον προσπαθείς να αλλάξεις τα λόγια μου με σκοπό. Videaki θα βάλω αύριο απο Enklawa γιατί σήμερα είμαι όλη μέρα έξω και γράφω απο κινητό. Και ναι είναι σκατά στην Πολωνία απο νυχτερινη ζωή (τώρα έτος 2015 σχεδόν).Όταν φτιάξεις καιρός βελτιώνεται όμως..Απο γυναίκες γενικά αν δικτυωθείς είναι μέτρια προς καλά, αλλά όχι νύχτα.

Και στα clubs είναι σαν αυτές στα video που βάζεις..Έτσι είναι η μέση Πολωνέζα που βγάινει το βραδύ σαν αυτές και έτοιμη να κάτσει σε όποιον την κεράσει ποτό..Τι να πώ θεέ μου..

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Βρήκα inernet εκτός...Αυτή είναι η κατάσταση στο ENKLAWA 1:45 την νύχτα. 2:20 έφυγα γιατί απλά άρχιζε να αδειάζει και δεν είχε κανένα νόημα να κάθομαι γιατί σήμερα είναι Παρασκεύη!!!.

Ανέβηκα ψηλά να τραβήξω πίστα. Για όποιον ξέρει απο Enklawa η πίστα είναι ένα μικρό κομμάτι. Γύρω,γύρω και πάνω ήταν εντελώς άδειο. Με μια πρόχειρη ματιά αν ρίξετε έχει περίπου 70% πούτσα και κάποιες ελάχιστες. Δεν φαίνετε καλά, αλλά απο αυτούς του 50% είναι ξένοι. Κυρίως μπάρα πίσω μετράω 13 άντρες να περιμένουν..Επειδή θέλω να είμαι αντικειμενικός συνήθως δεν είναι τόσο χάλια.Απλά παρα ήταν χτες. Συνήθως είναι καλύτερα καθημερινές όχι τόσο απο κόσμο αλλά απο ποσοστό αντρών/γυναικών.

Γλυψίματα και ανωμαλίες δεν υπάρχουν πουθενά. Μόνο κοστούμια βλέπω εγώ. Και το Enklawa δεν είναι στημένο club, αλλά είναι πλέον το μόνο που βρίσκεις κόσμο Πέπμτη τα άλλα απλά δεν δουλεύουν!!!

ϊσως να είναι και η περίοδος που έιπε ο αλλος συναγωνιστής πως Φεβρουάριο είχε κόσμο. θα δούμε τότε και θα σας γράψω (δεν έχω υπάρξει Φεβρουάριο εδώ). Πάντως καλοκαίρι που περασα μια εδομάδα παραδέχομαι πως ήταν καλύτερα. Τώρα είναι τραγικά σε βαθμό να αναρωτιέμαι που σκατά είναι 2.000.000 Πολωνόι Πέμπτη βράδυ. Σε επόμενο video θα σας δείξω την Mazowiecka street που τράβηξα έξω video και δεν υπήρχε ψυχή μάγκες!!

Ανεβάστε την ποιότητα χαμηλά στο youtube να φενεται καλύτερα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Σήμερα πάω Πόζναν.Θα ανεβάσω βίντεο από την πίστα του 22 στις 2:00.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ϊσως να είναι και η περίοδος που έιπε ο αλλος συναγωνιστής πως Φεβρουάριο είχε κόσμο. θα δούμε τότε και θα σας γράψω (δεν έχω υπάρξει Φεβρουάριο εδώ). Πάντως καλοκαίρι που περασα μια εδομάδα παραδέχομαι πως ήταν καλύτερα. Τώρα είναι τραγικά σε βαθμό να αναρωτιέμαι που σκατά είναι 2.000.000 Πολωνόι Πέμπτη βράδυ. Σε επόμενο video θα σας δείξω την Mazowiecka street που τράβηξα έξω video και δεν υπήρχε ψυχή μάγκες!!

Ανεβάστε την ποιότητα χαμηλά στο youtube να φενεται καλύτερα
Αν ειχες γραψει οτι πηγες Φεβρουαριο ο Βλάκμαν θα σου έλεγε οτι το Φεβρουάριο δεν εχει ψυχη και οτι το μαρτιο βγαινουν τα μουνάκια και γεμιζουν τα κλαμπ  :jerking: :2funny: :2funny: :2funny:

Οσο για το Βιντεάκι που μας εβαλες δες και μόνος σου στην άκρη (δεν φενεται καθαρα) μια γκομενα κανει τσιμπουκάκι σε εναν Αράπη με μαυρο κουστουμι  :2funny:.Δεν φενεται επειδη ειναι μαύρος και εχει σκοτάδι.
 Ειπαμε οι Πολωνέζες τρελενονται για Αράπηδες  :2funny:.θα σου δωσω μια καλη συμβουλη για να της ξεσκισεις ολες στην Βαρσοβία:ή πηγαινε Σολάριουμ για 3-4 ωρες τη μερα μεχρι να γινεις αράπης  :2funny: ή βαψε το προσωπο σου με φούμο σαν το έργο με το βουτσά για να εισαι σαν Αράπης βγες μια βολτα ετσι στην Γιεροσολίμσκι και θα δεις πως οι γκομενιτσες θα στην παιφτουν απο μόνες τους και θατης ξεσκισεις ολες της γκομενιτσες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Το γαμησι ειναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ στη Βαρσοβία και ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ  εδω με αυτο το βιντεάκι:2funny:

Νάτο για τους δυσπιστους!Νεαρη Πολωνέζα ηρθε στο σπιτι του βρωμογερου και πηδηχτηκε :2funny:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Σήμερα πάω Πόζναν.Θα ανεβάσω βίντεο από την πίστα του 22 στις 2:00.

Σήμερα είναι Παρασκευή φίλε!! Έλεος πια οι λεπτομέρειες μετράνε.Παρασκευή είναι τα πάντα γεμάτα χάιρω πολύ, εδώ γίναιτε του μουνιού απο κόσμο. Όχι ανωμαλίες αλλα πολύ πολύ κόσμος.. Απλά ανέβασε να δουμε αν παίζουν ανωμαλίες εκει να πάρω τρενάκι να πάω γιατί μάλλον την άλλη εβδομάδα θα μου δώσουν μέρες off..

Εγώ θα σας βάλω και video απο το 22 και Τετάρτη και Πέπμτη..Οπότε κοίτα να είσαι αντικειμενικός.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Tο αλλο σ/κ θα μαι και εγω στο Ποζναν.

Αλλα ας παμε στην κυριως θεματολογια του σαιτ που ειναι ο αγοραιος ερωτας, τα πουταναδικα , στριπ, κολομπαρα κλπ. :rockon:
Με πολυ γνωστους και εκλεκτους συναγωνιστες :knockinb: ( δε λεω ποιοι... :rolleyes:) επισκεφτηκαμε κεντρικο στριπτιζαδικο της πολης  :tits:. Το ενδιαφερον ειναι περισσοτερο φιλολογικο, παρα ουσιαστικο, καθως προκειται για ενα απο αυτα τα μουφοτουριστικα στριπτιζαδικα που σκοπο εχουν να τα φανε απο κανα ανυποψιαστο τουριστα ( αν δειτε τιμες για χορους και ποτα, θα καταλαβετε οτι ενα δυο κοροιδα πυροφορους να βρουν, το βγαλαν οχι το μεροκαματο αλλα... βδομαδιατικο) :helpplea:.
Ο λογος που μπηκαμε ηταν με την και καλα " καβλαντα" -τρολαρισμα με τη συμπαθη πιτσιρικα- κραχτη :tits: ( νομιζε η κακομοιρα οτι μας εψησε... :grin: ) διαπιστωσαμε οτι η μπυρα ειχε 15 ζλοτυ ( κατι λιγοτερο απο 4 ευρω ) οποτε μια και ειμασταν εκει ειπαμε να το κανουμε και αυτο, ετσι για να εχουμε να λεμε :sunglasses:.
Ετσι μπηκαμε σε μια στοα επι της οδου Florianska ( απο τις κεντρικοτερες στην παλια πολη της Κρακοβίας ) και η τσούρκα μας εβαλε σε μια εισοδο με φιμε τζαμι απ εξω ενω φαινοταν υπουλος κοκκινος φωτισμος :knockinb:. Μεσα στο βαθος καθοταν δυο γοριλανθρωποι :knuppel:, ενω μια αλλη πιτσιρικα κοιταξε ταυτοτητες για να τσεκαρει ηλικια. Αφου καναμε το σχετικο χαβαλε , μας ανεβασε επανω στον κυριως χωρο :tits2:. Πελατες εκεινη τη στιγμη μονο εμεις ημασταν. Καμια 20αρια κοπελες, αραχτες ολη την ωρα χορευε και απο μια. Oι γκομενες καλες και αξιοπρεπεις, χωρις ομως να ειναι οι εντυπωσιακες μουναρες.
Με το που κατσαμε παραγγειλαμε. Στο τραπεζι υπηρχε τιμοκαταλογος για τα ποτα . Υστερα απο λιγο εσκασαν μερικες τσουρκες για το ψηστηρι για χορο η ποτο. Μαζι τους ηρθε και η σερβιτορα που μας πηρε την παραγγελια για τα ποτα και αφησε εναν τιμοκαταλογο με τις "υπηρεσιες"! Οι τιμες ηταν και σε ζλοτυ και σε ευρω ( για να μη μπερδευονται οι πυρφοροι  :grin:).
Το φτηνοτερο ηταν ο απλος χορος με ...25 ευρω :o. Στη συνεχεια ειχε αλλους χορους που τους εδιναν διαφορα και καλα φαντεζι ονοματα με τιμες που κλιμακωνονταν 40...60....80...100.. :jerking:. και ανεβαιναμε ωσπου φταναμε σε διαφορα λεσβιακα πχ με τιμες κανα 200, 300 κλπ :headbang:.
Τωρα βεβαια για το περιεχομενο και την ποιοτητα των υπηρεσιων δεν εχω ιδεα γιατι δεν ημασταν και ιδιαιτερα προθυμοι να μπουμε στη διαδικασια να το διαπιστωσουμε :helpplea:. Η μπυριτσα με τα 4 ευρω και το ( εκνευριστικο  :tickedoff:...) "καβλαντισμα" με τις τσουρκες καθως προσπαθουσαν να μας ψησουν ( δεν ειχαν ιδεα τι πηγαιναν να κανουν :grin: ) ηταν αρκετα για την ωρα.
Εγραψα τη λεξη εκνευριστικο, γιατι απο ενα σημειο και μετα το παρακαναν :jerking:. Ηταν καπως φορτικες για χορο, οχι με αγενεια η αποτομες θα ελεγα, αλλα καπως ατσαλα. Ηταν φανερο οτι οι κοπελες στο "ψηστηρι" δε το χαν. Mαλιστα στο ψηστηρι συμμετείχε και... η σερβιτορα (!) που ειχε κατσικωθει εκει περα και περιφεροταν απο συναγωνιστη σε συναγωνιστη :headbang: ! Μαλλον θα εχουν συνηθισει σε ευκολα θυματα, τα οποια εκει αποτελουν διαφοροι αγαθοβιοληδες ισπανοι ή ιταλοι η τπτ λεφταδες πορνοπαππούδες γερμανοί, άγγλοι κλπ οποτε δε χρειαζεται να προσπαθησουν και πολυ  :jerking:. Οσον αφορα την " εθνοτικη συνθεση" , πιστευω πολωνες και ουκρανες. Οσες ρωτουσα απο που εισαι μου εδιναν την απαντηση " απο εδω  :uglystupid:" ( μονο η σερβιτορα δε μου το πε και κατι μου λεει οτι ηταν η πιο ειλικρινης ). Οχι οτι εχει ιδιαιτερη σημασια για εμενα, αλλα πληροφοριακα. Παντως σε κανα δυο κολομπαρα που χω παει οσες ηταν ουκρανες το ελεγαν (μαλιστα μιλουσαμε και ρωσικα). Με τις χθεσινες μονο πολωνικα μιλουσα, αλλα δεν ειμαι σε θεση να καταλαβω αν η προφορα ειναι ξενικη.
Ενω διαδραματιζοταν ολα αυτα ειχε σκασει μυτη στο μεταξυ αλλος ενας πυρφορος μεσηληξ  :jerking:, αγνωστων λοιπων στοιχειων και μια παρεα η τουρκων η αραβων. Αυτους οι γκομενες τους ειδαν σα μαριδα. Ωστοσο εκπληξη μας εκανε που μετα απο λιγες στοιχομυθιες, πηραν τα μπουφαν τους και την εκαναν χωρις να παραγγειλουν ουτε καν ποτο.
Καπου εκει και εμεις αφου ειδαμε οτι ηταν να δουμε αποφασισαμε οτι δεν ειχαμε αλλο λογο παραμονης στο εν λογω ιδρυμα. Ετσι σηκωθηκαμε ( ειχαμε πληρωσει απο την αρχη τα ποτα), χαιρετησαμε τους βλοσυρους γοριλες και την πιτσιρικα στην εισοδο, μας ρωτησε πως ηταν, της ειπαμε πολυ ωραια και αφου μας ρωτησε γιατι φευγουμε τοσο νωρις ανελαβα να της πω στα πολωνικα οτι ηδη οι -φανταστικες-συζυγοι  :sunglasses: μας περιμενουν με αγριες  διαθεσεις και οτι δε θα μπορουσαμε να δικαιολογηθουμε επαρκως για τη μακρα απουσια μας  :grin:. Αυτη αφου χαμογελασε με κατανοηση μας παροτρυνε να ξαναρθουμε .
Εγω παντως , ορμωμενος απο πιο ανιδιοτελη και αλτρουιστικα κινητρα, δε θα ελεγα το ιδιο σε καποιο συναγωνιστη :grin:  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom