Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε φιλε αυτο που ζω και βλεπω αυτο λεω. Πρωτα τα χω φαει στηα  μαπα εγω και εδω ξεσπαω :grin: Και δεν ειναι μια και δυο , για να τα λεω σημαινει οτι ο εχει φτασει ο κομπος στο χτενι.
Μπορει στο τελος να γαμηθουν ξερω γω? Αλλα πρεπει να σαι ο μαγος του οζ για να το  καταφερεις? Δεν ειπαμε να ναι τα τσουλια και να πηδιουντε σα τα σκυλια στο δρομο. Οκ και ρομαντισμος να υπαρχει και το παιχνιδι και το φλερτ κλπ κλπ. Αλλα μη το παραχεσουμε. μη φτασουμε στο σημειο να βρεις το μαγικο τρυκ? αυτο που σου τη σπαει περισσοτερο ειναι οτι φτανεις τοσο κοντα στη βρυση και τελικα πινεις το λαστιχακι. Τεσπα εχω κανει τον κυκλο απο 3-4 μιλφ που ψιλοβλεπονται για να ριχνω τα χοντρα και ψιλοπαιζω με μια για "μονιμα" και καλα ( δε τη γαμησα... ). Και κανα δυο αλλα τυχερα. Φτωχος απολογισμος και με πολωνικα, με καποια οικονομικη ανεση, με με με... Λιγο καλυτερα απο Ελλαδα.
Για αυτο σου λεω, κοιτα Ρωσσια, Σερβια πχ.Αφου θες σχεση μονιμη. Ρωσσια, Λευκορωσσια ειδικα. Εδω δε θα βγαλεις ακρη.
Γιατι Ρωσσια νομιζεις ειναι πιο ευκολο?Εκτος αν παει σε καμιά μικρη πολη.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ορθον! τα ιδια ισχυουν (ισως και χειροτερα ) για Ρωσιδες κ Ουκρανες
τρελες δεισιδαιμονιες, προκαταληψεις και φοβιες
τρεχουνε σε καφετζουδες, χειρομαντεις, χαρτομαντεις και καθε τι αλλη μπαρουφα να μαθουν το μελλον τους
επιης η τηλεοραση τους εχει παρα πολλες εκπομπες ριαλιτυ με μεταφυσικα θεματα και μαγους.... :jerking:
Αυτο το εκμεταλευομαι συνεχεια :2funny: Οταν τους λεω οτι θα της καταραστω τρέμουνε! :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Γιατι Ρωσσια νομιζεις ειναι πιο ευκολο?Εκτος αν παει σε καμιά μικρη πολη.

Eν τω μεταξυ δεν εχω καταλαβει τον παροξυσμο που τους εχει πιασει με τις πολωνες.
Ουτε τις τοπ μουναρες που θα σου πεσει το σαγονι θα δεις. Πολυ σπανια. Πιο πολυ συναντας στην ελλαδα ακομη πχ. Απλα συμπαθητικες και γλυκες κοπελιτσες ειναι αντε μερικες καλες και ομορφες. Και φυσικα ουκ ολιγα μπαζα.
Και οι υπολοιποι ξενοι εδω ( εκτος  απο κατι πιρφορους ελληνες, ιταλο-ισπανους και παλι οχι ολους ), δε τις παιρνουν στα σοβαρα. Λενε οτι ειναι weird και περισσοτερο... γελάνε μαζι τους και σχολιαζουν διαφορα οπως το περιεργο περπατημα, την συμπεριφορα μικρου κοριτσιου κλπ. Eιλικρινα δεν εχω καταλαβει γιατι τοσος ντορος??

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Eν τω μεταξυ δεν εχω καταλαβει τον παροξυσμο που τους εχει πιασει με τις πολωνες.
Ουτε τις τοπ μουναρες που θα σου πεσει το σαγονι θα δεις. Πολυ σπανια. Πιο πολυ συναντας στην ελλαδα ακομη πχ. Απλα συμπαθητικες και γλυκες κοπελιτσες ειναι αντε μερικες καλες και ομορφες. Και φυσικα ουκ ολιγα μπαζα.
Και οι υπολοιποι ξενοι εδω ( εκτος  απο κατι πιρφορους ελληνες, ιταλο-ισπανους και παλι οχι ολους ), δε τις παιρνουν στα σοβαρα. Λενε οτι ειναι weird και περισσοτερο... γελάνε μαζι τους και σχολιαζουν διαφορα οπως το περιεργο περπατημα, την συμπεριφορα μικρου κοριτσιου κλπ. Eιλικρινα δεν εχω καταλαβει γιατι τοσος ντορος??
Γιατι με της Ρωσσιδες δεν εχουνε παροξυσμο? :2funny:Εχουνε μια εντελως λανθασμενη αποψη για τη Ρωσσια.Ολοι μου λεγανε οτι η Ρωσσια ειναι μια παρθενα αγορα και πρεπει να φερουμε Ελληνικα προ'ι'οντα  :jerking:.Ειχες ερθει και ειχες δει αν εχει μαγαζια ή οχι.Βεβαια η τοτε Ρωσσια που ειχες ερθει δεν εχει και μεγαλη σχεση με την τωρινη Ρωσσια εχει αναπτυχθει παρα πολυ σε σχεση με τοτε!Και το επιπεδο εχει ανεβει τρομερα.
  Αν δεν εχεις δικο σου σπιτι,αμαξι και λαποιο κοινωνικο στάτους,τι να σε κανουν οι γκομενες?Για να  :knockinb: πρεπει να χαλάσεις τρελλα λεφτα!  :rockon:Οποτε πολυ πιο φτηνα θα την βγαλεις στη Φυλης ή το Μεταξουργειο  :2funny:.
  Γραψε μας σε παρακαλω:Εισαι ευχαριστημενος απο τη ζωη σου στην Πολωνια?Βρηκες οτι ειχες ακουσει απο πριν ή ηρθες και ειδες εντελως αλλα απο αυτα που λενε γενικα για την Πολωνια?(μιλαω γ'αυτους που εχουν σχεση με την Πολωνια και οχι τον Βλάκμαν  :2funny:).
  Που θα προτιμουσες να μεινεις?Ελλαδα ή Πολωνια?ή σκεφτεσαι να πας σε καποιο αλλο μερος για να ζησεις?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Και οι υπολοιποι ξενοι εδω ( εκτος  απο κατι πιρφορους ελληνες, ιταλο-ισπανους και παλι οχι ολους ), δε τις παιρνουν στα σοβαρα. Λενε οτι ειναι weird και περισσοτερο... γελάνε μαζι τους και σχολιαζουν διαφορα οπως το περιεργο περπατημα, την συμπεριφορα μικρου κοριτσιου κλπ. Eιλικρινα δεν εχω καταλαβει γιατι τοσος ντορος??

Στο σώμα λένε κυρίως οι Πολωνέζες.Στο πρόσωπο είναι κλασσικές σλαβόφατσες αυτό που οι Αμερικανοί ονομάζουν butterface ή που λέμε στα ελληνικά μπουγατσόφατσα.Εχουν όμως τα φοβερά σλαβικά πόδια και κυρίως το συνδυασμό με βυζάρες,κωλάρες ενώ οι Ρωσίδες υστερούν εμφανώς στα βυζιά και οι Λευκορρωσίδες έχουν σχεδόν αντρικούς,επίπεδους κώλους.Σαφώς στο πρόσωπο  είναι ανώτερες οι Τσέχες αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.637
Πόντοι
216
Μονο η Ρωσια τελικα ειναι Χώρα, με Χ κεφαλαιο σε αυτα τα θεματα. Γκέι και μαλακιες.
Η Πολωνια βλεπω, ειπε να μοιασει στα ασχημα της Δυσης. Μπραβο, τους περιμενει προκοπη κι αυτους....

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μονο η Ρωσια τελικα ειναι Χώρα, με Χ κεφαλαιο σε αυτα τα θεματα. Γκέι και μαλακιες.
Η Πολωνια βλεπω, ειπε να μοιασει στα ασχημα της Δυσης. Μπραβο, τους περιμενει προκοπη κι αυτους....

Μπα όχι.Τις τρώνε κανονικά οι γκαίυ στην Πολωνία.Πού να δεις άτομα με πουστέ φωνή.Μόνο γκόμενες μπορεί να δεις να χαιδεύονται ή να φιλιούνται κάπου κάπου αλλά αυτό κάπως το δικαιολογούνε.
Βλέπουμε οτι οι κλασσικές πολωνικές ποδάρες έχουν παραμείνει αναλλοίωτες από την εποχή του Γιαρουζέλσκι.

Προβλήματα των αντρών στην πολωνική επαρχία.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Koιτα κμαν ο ισπανος η ο ιταλος ειναι εντελως ξενοι στο περιβαλλον εδω. Φαινομενικα εχουν την κοινη θρησκεια, αλλα περα απο αυτο δεν εχουν τιποτα.
Ο Ελληνας μπορει να "σλαβοποιηθει" και να ενσωματωθει. Δε λεω οτι το κανουν ολοι, πολλους δε τους αφηνουν να νεοελληνικα συμπλεγματα να απελευθερωθουν . Αλλα καποιοι το κανουν εστω και απο ενστικτο. Γενικα υπαρχει μια "υπογεια" σχεση Ελληνα, Σερβου και Πολωνου. Και αυτο οφειλεται στο οτι κατα τον 6ο 7ο 8ο αιωνα οι μαζες των Σλαβων που κατεκλυσαν το εδαφος  της σημερινης Σερβιας ( κατοικουμενης απο μερικες βαρβαρικες φυλες τοτε) και της Ελλαδας
( κατοικουμενης απο τους Ελληνες ) ακριβως απο αυτες τις πεδιαδες του Βιστουλα ξεκινησαν
( τοτε δεν ειχε διαμορφωθει ακομη το βασιλειο της Πολωνιας). Αυτο εγινε περιπου το  950 μ.Χ.  Στην Ελλαδα αναμιχθηκαν με τους Ελληνες και ο σημερινος ελληνικος λαος ειναι μιξη Ελληνων και Σλαβων. Ετσι εξηγειται το 30 τα εκατο "πολωνικο" dna στον ευρωπαικο γενετικο χαρτη. Και μια και μιλας για παρατηρητικοτητα και σου αρεσει να παρατηρεις, ΣΙΓΟΥΡΑ θα εχεις παρατηρησει ΠΟΛΛΑ ατομα εδω που ΑΝ ΤΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΟΡΚΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! Μαλιστα βλεπω πολλες φορες μια ομοιοτητα στη συμπεριφορα και σε διαφορα αλλα μικροπραγματα ασημαντα που φαινομενικα ειναι λεπτομερειες και μου δημιουργουν ενα αισθημα οικειοτητας. Που εκ πρωτης οψεως παραξενευει αρκετα. Λες αυτοι οι δυο λαοι δεν εχουν διασταυρωθει ποτε . Πως προκυπτουν τοσα κοινα. Και ομως αν ψαξεις βαθια στην στα σκοτεινα βαθη της  ιστοριας θα δεις οτι τα κοινα ειναι πολυ περισσοτερα...

Η γραμμή που μας ενώνει με τους Πολωνούς είναι οι Λευκοί Σέρβοι που μετανάστευσαν από τον Οντερ αρχικά στη Θεσσαλονίκη και αργότερα στη σημερινή Σερβία για να φυλάνε τις πύλες των Βαλκανίων.Ηταν φυλερικά ξαδέρφια με τους Πολωνούς.
Για αυτό και πολλοί Πολωνοί μοιάζουν εμφανισιακά με Σέρους χωριάτες και ένα στυλ που συναντάς πολύ συχνά στα ελληνικά χωριά της κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Κλασσικό πολωνικό καμάκι.Κεντρική Ευρώπη.(σαν Αυστριακές είναι οι άτιμες).Αλλοι λένε Ανατολική.

Οι Πολωνοί νάνοι είναι επικίνδυνος ανταγωνισμός.

Πολωνικό λάτιν style.Κωλάρες,βυζάρες κτλ.

Εννοείται πως πλέον ο Βαλκάνιος καμάκιας χρειάζεται κάτι παραπάνω από την Kolynos.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μπα όχι.Τις τρώνε κανονικά οι γκαίυ στην Πολωνία.Πού να δεις άτομα με πουστέ φωνή.Μόνο γκόμενες μπορεί να δεις να χαιδεύονται ή να φιλιούνται κάπου κάπου αλλά αυτό κάπως το δικαιολογούνε.
Βλέπουμε οτι οι κλασσικές πολωνικές ποδάρες έχουν παραμείνει αναλλοίωτες από την εποχή του Γιαρουζέλσκι.

Προβλήματα των αντρών στην πολωνική επαρχία.

Βλάκα  :jerking: Ηλήθιε  :jerking: Μαλάκα Θύμιο  :jerking:!
  Ξερεις ρε Ζωον οτι αυτο το τραγουδι των voyager που μας εβαλες ειναι του 1995

Οπως και ολα αυτα που μας γραφεις ειναι απο την τότε εποχη που σε στελνανε εκει για να τοποθετησεις της κεραιες της κινητης τηλεφωνιας  :2funny:.Και μας γραφεις της εμπειριες που ειχες απο τότε  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
  Τι να πω? :think:Δεν βαρεθηκες να γινεσαι ρεζιλι  :2funny: :jerking:.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.314
Πόντοι
2.356
Φαίνεται και από τα ρούχα που φοράνε ότι είναι δεκαετίας 90 :grin: Αλλά και τι έγινε? 20 χρόνια μόνο περάσανε,σαν χθες ήτανε :2funny:
Ο Γιαρουζέλσκι κυβέρνησε από 1981- 1989 και έως το 1995 που είναι το βιντεοκλίπ που μας έβαλε να καμαρώσουμε, μπορούμε και βλέπουμε πράγματι ότι οι πολωνικές ποδάρες δεν αλλάξανε καθόλου :2funny: :2funny: :2funny:
Πάντως για τον κμαν ταιριάζει απόλυτα το ρητό " τον φτύνουν και αυτός νομίζει ότι ψιχαλίζει ",δεν νομίζω να έχει εμφανιστεί μεγαλύτερος φιδέμπορας από αυτόν στο σάιτ :jerking:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Φίλε είσαι τραγικός τελικά..Πήγες Πολωνία και ζείς ζωή Αθήνας και μπαίνεις εδώ μέσα να μας το παίξεις ότι είσαι σαν το City του Λονδίνου...Ρεεεεεε ΠΟΛΩΝΙΑ είσαι...Είτε σου αρέσει είτε όχι!!!!!
Εδω και σελίδες γράφεις τις πιο άκυρες κουβέντες!Τα βλέπω και γελάω... :2funny: :2funny: Εκτός του ότι κρύβεσαι..Οτι να 'ναι είναι κάποιοι και μας κάνουν ρεζίλι στο εξωτερικο...
Τι μαλακίες λες ότι στη Πολωνία γίνονται τα καλά  :knockinb: με κοινωνικούς κύκλους και ότι δεν υπάρχει ελπίδα με άλλο τρόπο;Είσαι επικίνδυνος για παραπληροφόρηση όταν ποστάρεις εδω!!!

Μακάρι να είχες ζήσει το 10% απο ότι έχω ζήσει γενικά στο εξωτερικό. Σε πληροφορώ πως έχω ζήσει μέχρι τώρα σε έξι χώρες και έχω αποκτήσει πολλές εμπειρίες μακριά απο την μαμά πατρίδα. Αυτο με την μετανάστευση που έγραψα μου τα λένε γκόμενες που πηδάω εδώ και έχουν και σπίτι δικό τους  (που είναι πανάκριβο να αποκτήσεις) και δουλειά. Παρόλα αυτά η μία θέλει να μεταναστεύσει Ισπανία και η άλλη Νότια Αμερική για την εμπειρία. Δεν τα βγάζω απο το κεφάλι μου.Συνέχισε να πιστεύεις πως υπάρχουν ψεύτικοι παράδεισοι κάπου μάκρια και όταν θα έρθεις εδώ να σου ανοίξουν τα πόδια οι Πολωνέζες..:) Δεν θέλω αντιπαραθέσεις και σου απαντάω με το ύφος που γράφεις και κάκώς το γύρισες σε επιθετικό ύφος γιατί μόνο να χάσεις έχεις αντί να συλλέγεις πληροφορίες. Ο καθένας έχει μυαλό να κρίνει ποιος ξέρει και ποίος κάθεται σε ένα χωριό και βλέπει τον 50αρη Πολωνό να φτιάχνει απλά την οικοδομή απέναντι και έχει άποψη για Poland. Όσο για το κρύβομαι που λές δεν ξέρω τι νόημα έχει. Αλλά για Γενάρη να ξέρεις μόνο τρελοί ασχολούνται με διακοπές στην Poland. Είναι ο μήνας που απλά κανείς δεν βγαίνει απο το σπίτι και τα clubs είναι άδεια. Ας το τελείωσουμε εδώ και ασ συνεργαστούμε όλοι συναγωνιστές είμαστε με κοινό σκοπό:)

Όσο το ότι δεν σου απάντησα στο pm έχεις δίκιο αλλά δεν έιχα αρνητική πρόθεση, απλά τελός Ιανουαρίου δεν ξέρω καν αν θα είμαι εδώ ή Ελλάδα ή θα μπορώ να φύγω απο την δουλεία και το θεωρώ και εντελώς άκυρη περίοδο για διακοπές προσωπικά. Απο Απρίλη και μετά αξίζει να παίξεις μπάλα. Μέχρι σήμερα δεν έχω απαντήσει σε κανένα pm όπότε δεν είναι προσωπικό το θέμα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Βλάκα  :jerking: Ηλήθιε  :jerking: Μαλάκα Θύμιο  :jerking:!
  Ξερεις ρε Ζωον οτι αυτο το τραγουδι των voyager που μας εβαλες ειναι του 1995

Οπως και ολα αυτα που μας γραφεις ειναι απο την τότε εποχη που σε στελνανε εκει για να τοποθετησεις της κεραιες της κινητης τηλεφωνιας  :2funny:.Και μας γραφεις της εμπειριες που ειχες απο τότε  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
  Τι να πω? :think:Δεν βαρεθηκες να γινεσαι ρεζιλι  :2funny: :jerking:.

Εσύ δεν είσαι πρόεδρος των κτηνοβατών?Τράβα γάμα κανένα γατάκι και άσε μας ήσυχους.Εδώ δίνουμε πληροφορίες για γκόμενες.
Ολο τα ίδια και τα ίδια μας έχεις πρήξει.Αν κάποιος διαφωνεί με το περιεχόμενο των βίντεο οτι δεν είναι αυθεντικά ας το πει.
Και 500 φορές να γράψεις τα ίδια πράγματα τον πούλο θα πάρεις.Αυτά που γράφω δεν αντιρροπίζονται για αυτό και δημιουργούν τέτοιο θυμό.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μακάρι να είχες ζήσει το 10% απο ότι έχω ζήσει γενικά στο εξωτερικό. Σε πληροφορώ πως έχω ζήσει μέχρι τώρα σε έξι χώρες και έχω αποκρήσει πολλές εμπειρίες μακριά απο την μαμά πατρίδα. Έχεις έρθει ποτέ Poland ή είσαι απλά αναλυτής του forum? Αυτά που γράφω έγω τα γράφω απο Προσωπικές εμπειρίες όχι απο θεωρήσεις και google. Αυτο με την μετανάστευση που έγραψα μου τα λένε γκόμενες που πηδάω εδώ και έχουν και σπίτι δικό τους  που είναι πανάκριβο να αποκτήσεις και δουλειά. Παρόλα αυτά η μία θέλει να μεταναστεύσει Ισπανία και η άλλη Νότια Αμερική για την εμπειρία. Δεν τα βγάζω απο το κεφάλι μου.Συνέχισε να πιστεύεις πως υπάρχουν ψεύτικοι παράδεισοι κάπου μάκρια και όταν θα έρθεις εδώ να σου ανοίξουν τα πόδια οι Πολωνέζες..:) Δεν θέλω αντιπαραθέσεις και σου απαντάω με το ύφος που γράφεις και κάκώς το γύρισες σε επιθετικό ύφος γιατί μόνο να χάσεις έχεις αντί να συλλέγεις πληροφορίες. Ο καθένας έχει μυαλό να κρίνει ποιος ξέρει και ποίος κάθεται σε ένα χωριό και βλέπει τον 50αρη Πολωνό να φτιάχνει απλά την οικοδομή απέναντι και έχει άποψη για Poland. Όσο για το κρύβομαι που λές δεν ξέρω τι νόημα έχει. Αλλά για Γενάρη να ξέρεις μόνο τρελοί ασχολούνται με διακοπές στην Poland. Είναι ο μήνας που απλά κανείς δεν βγαίνει απο το σπίτι και τα clubs είναι άδεια. Ας το τελείωσουμε εδώ και ασ συνεργαστούμε όλοι συναγωνιστές είμαστε με κοινό σκοπό:)

Οχι και άδεια τα clubs.Τα clubs είναι πάντα καργαρισμένα στην Πολωνία ακόμα και όταν έχει ψωλόκρυο.Εξαίρεση το καλοκαίρι που πολλές γκόμενες πάνε διακοπές.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Γενάρη με -20 και οι φοιτητες να ετοιμάζονται για εξεταστική. Χτές το βράδυ μου ανέλυε γκόμενα πως τους μόνους που βλεπεις Γενάρη έξω είναι λίγους ξένους που κινούντε απο καφετέρια σε καφετέρια. Μην τους μπερδέυεις τους ανθρώπους, άστους να έρθουν με λογικές προσδοκίες να μη χτυπάνε το κεφάλι τους μετά. Πιστεύω τα υπερβάλεις γενικά λίγο. Και εγώ δεν μπαίνω εδώ να γράψω εμπειρίες με Πολονέζες λέω το μέσο όρο.Αν έγραφα τι έχω κανει γενικά με τις Πολωνέζες και τι έχω ζήσει τα τελευταία χρόνια θα πέρναν όλοι αεροπλάνο να έρθουν. Απλά προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός και ασχολούμε με τον με τον μέσο όρο. Τι θα ζήσει δηλαδή κάποιος αν έρθει 10 μέρες εδω...Δεν μπορώ να το συγκρίνω με την άνεση κινήσεων που έχω απο την στιγμή που ζώ εδώ. π.χ Και χτές και προχτες πήδαγα...Ε και? Η μία ήταν τεταρτο ραντεβού, αυτή που είχα γράψει πως χόρευε τα Ισπανικά τραγούδια και ή αλλή η Σουηδέζα που γνώρισα πριν 3 εβδομάδες στο mall.

Κάποιος που θα έρθει διακοπες εδώ έχει τέτοια άνεση? Να βγαίνει ραντεβού με τις γκόμενες και να περιμένει να τις πηδήξει?
Τα σαβατοκύρικα που μάχομαι στα clubs (και δίνω τρελές μάχες) δεν κάθονται για one night stands.Και δεν είναι πως δεν κάθονται μόνο σε μένα, παίζει πόλεμος την νύχτα εδώ πολυ πεφτική και όλοι μένουν μπουκάλα..Αυτό ενδιαφερει τον λαό, όχι αν πηδάω εγώ που ζώ εδώ και έχω άνεση να δώ την γκόμενα και τον άλλο μήνα. Είχα γράψει αν ζήσετε εδώ και κάνετε κάποιο κύκλο θα τρώτε, αλλα το θέμα είναι πως έτσι τρώς και Ελλάδα. Για μαχίμια της νύχτας δεν είναι πλέον κατά την γνώμη μου. Εκτός αν είστε ακριβώς 30 ή λιγότερο και good-looking και παίξετε μπάλα στις επαρχιακές πόλεις (poznan,wroclaw κ.λ.π) με τις φοιτήτριες όπως έκανε o rooshv.

Και επιπλεόν υπάρχει και ο παράγοντας της τύχης.Πριν μετακομίσω εδώ είχα έρθει καλοκαίρι μια εβδόμαδα. Είχα πετύχει one-night stand στο Enklawa ένα Σάββατο που μπόρεσα και βγήκα. Ήταν πραγματικά η μόνη γκόμενα που επάιζε μέσα στο μαγαζί και έδωσα πολύ μάχη να την πάρω απο κόσμο που της την έπεφτε.
2+ μήνες τώρα δεν έχω πετύχει one night stand Enklawa..Οπότε ο παράγοντας της τύχης είναι και αυτός σημαντικός, αλλά η άποψη για μια χώρα δεν βγαίνει απο τυχάια γεγνότα. Είναι όπως η παρτούζα που έγραψα πως είχα κάνει στο sopot επειδή έσπασε ο διάλος το ποδάρι του, αλλά σαν πόλη για πεφτικές ήταν τραγική.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μέχρι σήμερα δεν έχω απαντήσει σε κανένα pm όπότε δεν είναι προσωπικό το θέμα.
Αυτο δεν το θεωρω σωστο,καλο ειναι αν σε ρωτησει καποιος κατι να του απαντησεις.Εγω αν με ρωτησουν πληροφοριες για καποιο θεμα του απανταω παντα ακομα και σε αυτους που μπορει να μην εχω καλη σχέση.
Εσύ δεν είσαι πρόεδρος των κτηνοβατών?Τράβα γάμα κανένα γατάκι και άσε μας ήσυχους.Εδώ δίνουμε πληροφορίες για γκόμενες.
Ολο τα ίδια και τα ίδια μας έχεις πρήξει.Αν κάποιος διαφωνεί με το περιεχόμενο των βίντεο οτι δεν είναι αυθεντικά ας το πει.
Και 500 φορές να γράψεις τα ίδια πράγματα τον πούλο θα πάρεις.Αυτά που γράφω δεν αντιρροπίζονται για αυτό και δημιουργούν τέτοιο θυμό.
Ναι τα γαμαω ολα γαμαω γυναικες,κατσικες και αρνιά :2funny:.Και μενω Ρωσσια 22 χρονια ενω εσυ εισαι στη Γερμανία υπηρετης των Γερμανων.
  Αυτα που έβαλες ειναι του 1995  :jerking:

Δες τι γραφει ηλιθιε στο Λινκ  :2funny:  VOYAGER - Polskie Dziewczyny 1995 ALBUM CD

Το ξερω γιατι τότε ηταν πολυ της μόδας και τους επαιζε συχνα το ραδιο και ειχα παει και σε Συνκαβλίες τους μερικες φορες στη Βαρσοβία

Και Πολωνικα να μην ξερεις γραφει το έτος  :2funny:.Απο τοτε εχουνε περασει 20 χρόνια.Εσυ εισαι ακομα στο 1995  :jerking:.
Το μονο που μένει ειναι να μπει καποιος και να μας γραφει για το πως γαμαγε τη δεκαετια του '80 επι Γιαρουζέλσκι  :2funny: που ειχανε 500% πλυθωρισμο δεν υπηρχε κρέας πουθενά!Το Ζλότι ηταν σκουπιδι τα μαγαζια ηταν αδεια τεραστιες ουρές για τα παντα επλεναν της πλαστικες σακουλες για να της ξαναχρησημοποιησουνε και αλλα τετοια που τωρα φανταζουν εξωπραγματικα!Τοτε της γάμαγες με τσιγαρα Marllboro και με δωρακια καλτσον καλτσόν και Σερβιέτες  :). Αυτα δεν μπορει να τα αντικορουσει κανενας  :)

Συνημμένα

• 4834017367.jpg
    4834017367.jpg
    164,9 KB · Εμφανίσεις: 23

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Τα μόνα pm που έχω δεχτεί μέχρι σήμερα αφορούν να πάμε ταξίδια μαζί, όχι ερωτήσεις.Με την δουλεία που κάνω και την ζωή γενικά δεν ενδιαφέρομαι για οργάνωση ταξιδιών. Ευχαρίστως όποιος θέλει να του δώσω πληροφορίες για οτιδήποτε να του πώ ότι θέλει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom