Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.637
Πόντοι
216
Σεβαλιε μηπως ειναι το στυλ σου 'βιαστικό', οποτε πχ οι περισσοτερες πολωνεζες θελουν 'ψησιμο', δηλαδη αρκετο χρονο να 'πεσει' το καστρο;
Εσεις οι ιδιοι λετε, οτι παει το παλιο 'γκομενα του ανατολικου μπλοκ' που θα πηδηχθει σε ενα βραδυ για μια οδοντοκρεμα.
Αρα, μηπως θελουν τον χρονο τους; Ε βεβαια λογικα διαστηματα, πχ εγω ενα διμηνο το πολυ, θα το θεωρουσα λογικο διαστημα, για next door κοριτσι παντα,
αλλιως για καργιολες σαφως εχεις απαιτηση σε ενα-δυο βραδια.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Σεβαλιε μηπως ειναι το στυλ σου 'βιαστικό', οποτε πχ οι περισσοτερες πολωνεζες θελουν 'ψησιμο', δηλαδη αρκετο χρονο να 'πεσει' το καστρο;
Εσεις οι ιδιοι λετε, οτι παει το παλιο 'γκομενα του ανατολικου μπλοκ' που θα πηδηχθει σε ενα βραδυ για μια οδοντοκρεμα.
Αρα, μηπως θελουν τον χρονο τους; Ε βεβαια λογικα διαστηματα, πχ εγω ενα διμηνο το πολυ, θα το θεωρουσα λογικο διαστημα, για next door κοριτσι παντα,
αλλιως για καργιολες σαφως εχεις απαιτηση σε ενα-δυο βραδια.

Φιλε μου οχι ψησιμο. Ουτε κοκορετσι να βαζες.  Λες να μη το κανω? Εδω η αλλη μου πε ενα χρονο. Δε ξερω ειλικρινα. Εκεινο που ξερω ειναι οτι κουραζουν ΕΜΕΝΑ. Το μονο που εχεις να κανεις ειναι να δοκιμασεις.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.637
Πόντοι
216
Φιλε μου οχι ψησιμο. Ουτε κοκορετσι να βαζες.  Λες να μη το κανω? Εδω η αλλη μου πε ενα χρονο. Δε ξερω ειλικρινα. Εκεινο που ξερω ειναι οτι κουραζουν ΕΜΕΝΑ. Το μονο που εχεις να κανεις ειναι να δοκιμασεις.

Ενα χρονο; Κατσε ρε φιλεναδα πες της, θα βαλεις χρονο-μετρητη, να μετρα η κλεψυδρα αντιστροφα; Πυροβολημενη ηταν.

Περι κουρασης, θα πω κατι που δεν ειναι πρωτοτυπο, το βλεπω και σε μενα, οσο περνουν τα χρονια, κακα τα ψεματα, δεν εχουμε την υπομονη που ειχαμε παλιοτερα, να κανουμε το ενα και το αλλο για γκομενες, το θεωρω αναμενομενη φυσιολογικη εξελιξη, νομιζω συμβαινει στους περισσοτερους με την παροδο του χρονου.

Κριμα να εισαι σε ενα τοπο με τοσο ωραιες γυναικες, και τα αποτελεσματα να ειναι πενιχρα. Ειναι οντως σπασιμο.

Αν ειναι ετσι, που λεει ο λογος, καλλιο να σουν Γερμανια, και να κανες καταδρομικες οπως ο kman, καλυτερα θα σκοραρες νομιζω!!!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Η άλλη στο πρώτο ραντεβού με ρώτησε πότε θα με παντρευτείς και στο δεύτερο έφερε τη φίλη της για παρτούζα.Δε βγάζεις άκρη με τη σλαβική τρέλλα είναι τελείως ανακόλουθες.Εγώ ούτε που δίνω σημασία τι λένε.
Αμα σου λέει γκόμενα οτι άλλαξε το επάγγελμά της γιατί έτσι της είπε το μέντιουμ οτι λέει το ωροσκόπιό της δε χρειάζονται μεγάλες αναλύσεις.
Οι Σλάβες γενικά πιστεύουν πολύ στο μεταφυσικό ζώδια,ταρώ κτλ και είναι από τη δική μας άποψη παράλογες εντελώς εξωφρενικές.
Ειδικά Πολωνία η δεισιδαιμονία χτυπάει κόκκινο να σου λέει η άλλη έτσι και περάσεις αυτή τη γέφυρα είναι στοιχειωμένη και θα μείνεις αιωνίως ερωτευμένος μαζί μου.
Εμείς οι Ελληνες παραείμαστε γειωμένοι.Βέβαια έχουμε τη βαλκανική τρέλλα που είναι διαφορετική,καμιά φορά οι δύο τρέλλες συναντιούνται και το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό στις Πολωνέζες αρέσει αυτή η ένταση το δράμα οι αλλόκοτες καταστάσεις.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.637
Πόντοι
216

Αφου παντως ο ελληνας γενικα δεν περνα απαρατηρητος, εδω αλλες σου ειπαν 'φοβαμαι μην με αφησεις γι'αλλες' κλπ, γιατι δεν το πας αναποδα, να μην κυνηγας εσυ, αλλα οποια σε γυροφερνει, εκει παιξε μπαλα;
Ασε να σε διαλεγουν αυτες, και αφου απο μονες τους σε 'λοκαρουν', συνεχιζε μαζι τους. Βεβαια, προϋποθεση ειναι να παιζει κρεβατι, αλλιως αν ειναι να σε γουσταρουν μεν, αλλα να γινεις 'πολωνος καληνυχτακιας' δεν λέει.
Το δοκιμαζεις ετσι;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Αφου παντως ο ελληνας γενικα δεν περνα απαρατηρητος, εδω αλλες σου ειπαν 'φοβαμαι μην με αφησεις γι'αλλες' κλπ, γιατι δεν το πας αναποδα, να μην κυνηγας εσυ, αλλα οποια σε γυροφερνει, εκει παιξε μπαλα;
Ασε να σε διαλεγουν αυτες, και αφου απο μονες τους σε 'λοκαρουν', συνεχιζε μαζι τους. Βεβαια, προϋποθεση ειναι να παιζει κρεβατι, αλλιως αν ειναι να σε γουσταρουν μεν, αλλα να γινεις 'πολωνος καληνυχτακιας' δεν λέει.
Το δοκιμαζεις ετσι;

Δε σε γυροφερνουν. Δε ΤΟΛΜΟΥΝ να το κανουν. ΠΟΤΕ!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Με τις Πολωνέζες πρέπει να την πέσεις.Κάνουν κάτι γελοίες προσπάθειες να σε καμακώσουν αλλά δεν πρόκειται να σου χουφτώσουν τον κώλο όπως οι Δανέζες στα κλαμπ.Πρέπει να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση είναι παραδοσιακές σε αυτά.
Αυτό που μπορεί να κάνουν οι Πολωνές είναι να σε ερεθίουν σκόπιμα π.χ. να ανοίγουν τα μπούτια τους για να δείξουν τα koronkowy όταν είσαι μπροστά ή να σκύβουν για να σου δείξουν τα τιτανικά οβούζια μέσα από το ντεκολτέ τους αρέσει αυτό το αθώο πείραγμα.Βέβαια το αποτέλεσμα είναι να κυκλοφορούνε παντού πριαπιστές αλλά στις Πολωνέζες αρέσουν οι άντρες που καυλώνουν εύκολα.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Αν και προλαβε κι ανελυσε κι ο kman, το αναλυεις κι εσυ απο την δικη σου πλευρα;
καλα ρε τυπε, καθεσαι και παιρνεις στα σοβαρ τα φιδια του κμαν? τον εχει παρει παρτουζα ολο το σαϊτ με αποδειξεις οτι λεει ψεμματα και τα βγαζει απο το μυαλο του  :uglystupid:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Σεβαλιέ...ο μέμοσ@ν...έχει πει για νωντότσαρκα,στις γιορτές... :rockon: :rockon: :rockon:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.314
Πόντοι
2.356
10% ξέρεις τι σημαίνει πρακτικά;Οτι για να βρεις τη μία που γουστάρει πρέπει να φας 10 απορρίψεις πρώτα.Οι πιο πολλοί τα παρατάνε μετά την τρίτη απόρριψη οπότε έχουν λάθος εικόνα του πεδίου.
Αν είναι να φας 10 χυλοπίτες πιο μπροστά για να γαμήσεις μια,άστο καλύτερα :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.314
Πόντοι
2.356
Δες ομως εδω τι λεει ο κμαν.1 /10 και αν. Και με προυποθεσεις. Ο κμαν βαζει ΠΟΛΛΕΣ προυποθεσεις και "αν". Τυπε κμαν εμενα μου λες? :grin: Χαχα το χω ζησει στο " πετσι" μου.
Αλλα και απο τη στιγμη που μιλας εχει μετα πολυ δρομο ακομη.
Και μη φανταστεις οτι μενω σε αυτο τον περιορισμενο κυκλο οπως ο dr love. Mε εχει φιλοξενησει γκομενα σε χωριο. Η οποια ενω ημασταν μαζι στο δωματιο τη δαχτυλιαζα και μου τον επαιζε και το κρεβατι διπλα ΔΕΝ ΓΑΜΗΘΗΚΕ  :headbang:! Η πρωτη "αφορμη" ηταν οτι "ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ...ΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ!!! :o" Και μετα μου ξεφουρνισε ενα οτι "ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΩ" :uglystupid:. Οταν της ειπα οτι οκ την αγαπαω ωστε να το λυσουμε το θεμα εκει, μου ειπε οτι " οχι ποτε προλαβες?" Της λεω ποσο καιρο θελει και μου λεει" ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ!!! :uglystupid:  :headbang:". Και να ταν μονο αυτο? Τετοια παλαβα σκηνικα μονο απο πολωνες τα χω δει. Δε μιλαμε για κανα κοριτσακι 18 χρονων τωρα αλλα για ολοκληρη μουλαρα 35 χρονων!  :jerking:
Τι περίμενες από χώρα που έχει βγάλει Πάπες?  :priest: :priest: :priest:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
H συγκεκριμενη ξεχασα να πω οτι ... τον Παπα τον ειχε σε εικονα στο  δωματιο!

Τον παπα γενικά τον έχουν σαν είδωλο εκει απο ότι κατάλαβα. Αυτόν τον Πολωνό, δε θυμάμαι τωρα το όνομα του. Και γενικά ειναι αρκετά θρήσκος λαός, με διαφορα ο πιο θρήσκος που εχω συναντήσει.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Τον παπα γενικά τον έχουν σαν είδωλο εκει απο ότι κατάλαβα. Αυτόν τον Πολωνό, δε θυμάμαι τωρα το όνομα του. Και γενικά ειναι αρκετά θρήσκος λαός, με διαφορα ο πιο θρήσκος που εχω συναντήσει.

Koιτα ενας λογος παραπανω οτι ο Παπας επαιξε ρολο να σωθει η χωρα απο τον κομμουνισμο. Και γενικα επαιξε ρολο να πεσει ο κομμουνισμος.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.894
Πόντοι
42.697
Αμα σου λέει γκόμενα οτι άλλαξε το επάγγελμά της γιατί έτσι της είπε το μέντιουμ οτι λέει το ωροσκόπιό της δε χρειάζονται μεγάλες αναλύσεις.
Οι Σλάβες γενικά πιστεύουν πολύ στο μεταφυσικό ζώδια,ταρώ κτλ και είναι από τη δική μας άποψη παράλογες εντελώς εξωφρενικές.
Ειδικά Πολωνία η δεισιδαιμονία χτυπάει κόκκινο να σου λέει η άλλη έτσι και περάσεις αυτή τη γέφυρα είναι στοιχειωμένη και θα μείνεις αιωνίως ερωτευμένος μαζί μου.

ορθον! τα ιδια ισχυουν (ισως και χειροτερα ) για Ρωσιδες κ Ουκρανες
τρελες δεισιδαιμονιες, προκαταληψεις και φοβιες
τρεχουνε σε καφετζουδες, χειρομαντεις, χαρτομαντεις και καθε τι αλλη μπαρουφα να μαθουν το μελλον τους
επιης η τηλεοραση τους εχει παρα πολλες εκπομπες ριαλιτυ με μεταφυσικα θεματα και μαγους.... :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom