Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οσο για το θέμα του κύκλου δεν είναι τόσο ζωτικός για τις Πολωνέζες όσο για τις Γερμανίδες που είναι όλη την ώρα χωμένες στα smartphones τους προσπαθώντας να διατηρήσουν τον κύκλο τους.Αυτό γιατί συνήθως ο κύκλος των Πολωνέζων περιλαμβάνει άφραγκους,αλκοολικούς,και άλλους μετριότατους τύπους οπότε δε χολοσκάνε και πολύ με τη διατήρησή του κυρίως όταν πρόκειται να εισαχθεί βαλκανικός πεοφόρος.
Αντίθετα τις Γερμανίδες τις ενδιαφέρει θανάσιμα η διατήρησή του κύκλου τους γιατί έχει μέσα φραγκάτους και άτομα με push.Οπότε δίνεις μάχη εναντίον του smartphone είσαι στην απέξω,

Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Γιώργος94, καλοπροαιρετα σχόλια πάντα ευπρόσδεκτα. Αν τα ξεραμε ολα, δεν θα ημασταν εδω.
Απλά σου λέω χίλιες φορές να μαζέψεις ή να φυτιλιάσεις ενα ποσό χρημάτων και να πας να δεις εσύ ο ίδιος τι παίζει παρά να ρωτάς. Βέβαια το μόνο πράγμα που πιστεύω είναι ότι για να πας σε τέτοιες χώρες πρέπει να ξέρεις καλά τη μητρική γλώσσα της χώρας που σκοπεύεις να πας.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Σε διαβάζω χρόνια και ποτέ δεν βγήκες να πεις πως οι Ρωσίδες  χάλασαν και κοιτάνε την καριέρα στην Αγία Πετρούπολη και αν δεν έχετε κοινωνικό κύκλο δεν γαμάτε..Απλά τονίζεις το οικονομικό της υπόθεσης και καλά κάνεις...Αλλά ούτε κι εσύ ξέρεις καλά απο Πολωνία!Ο Φιντέλ είναι. Λίγο καιρο και είναι στρωμένος στη δουλεια και καλά κάνει γιατι αυτή τον κρατάει εκει!Οι Πολωνοι είναι εργατικός λαός και για να επιβιώσεις εκεί πρέπει να είσαι σαν κι αυτούς!Για τις γυναίκες όμως αλλάζουν τα πράγματα !Δεν υπάρχει λογική!Πολωνία εχω πάει 4-5 φορές σε 10 χρόνια με τελευταία τον Φεβρουάριο !Τα σκηνικά μοιάζουν πιο πολύ με αυτά που λέει ο Κμαν
10% ξέρεις τι σημαίνει πρακτικά;Οτι για να βρεις τη μία που γουστάρει πρέπει να φας 10 απορρίψεις πρώτα.Οι πιο πολλοί τα παρατάνε μετά την τρίτη απόρριψη οπότε έχουν λάθος εικόνα του πεδίου.
Επίσης μπορείς να καταλάβεις από πριν ποιες είναι πιθανό να γουατάρουνε με βάση γλώσσα σώματος.Αν μια Πολωνέζα σε γουστρει έρχεται και κάθεται δίπλα σου για ένα λεπτό.Αν δεν της μιλήσεις φεύγει.Αν γουστάρουν με το που τους μιλάς φέρνουν τη φατσα τους δίπλα σου σε απόσταση αναπνοής και χαμογελάνε συνέχεια.

Δες ομως εδω τι λεει ο κμαν.1 /10 και αν. Και με προυποθεσεις. Ο κμαν βαζει ΠΟΛΛΕΣ προυποθεσεις και "αν". Τυπε κμαν εμενα μου λες? :grin: Χαχα το χω ζησει στο " πετσι" μου.
Αλλα και απο τη στιγμη που μιλας εχει μετα πολυ δρομο ακομη.
Και μη φανταστεις οτι μενω σε αυτο τον περιορισμενο κυκλο οπως ο dr love. Mε εχει φιλοξενησει γκομενα σε χωριο. Η οποια ενω ημασταν μαζι στο δωματιο τη δαχτυλιαζα και μου τον επαιζε και το κρεβατι διπλα ΔΕΝ ΓΑΜΗΘΗΚΕ  :headbang:! Η πρωτη "αφορμη" ηταν οτι "ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ...ΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ!!! :o" Και μετα μου ξεφουρνισε ενα οτι "ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΩ" :uglystupid:. Οταν της ειπα οτι οκ την αγαπαω ωστε να το λυσουμε το θεμα εκει, μου ειπε οτι " οχι ποτε προλαβες?" Της λεω ποσο καιρο θελει και μου λεει" ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ!!! :uglystupid:  :headbang:". Και να ταν μονο αυτο? Τετοια παλαβα σκηνικα μονο απο πολωνες τα χω δει. Δε μιλαμε για κανα κοριτσακι 18 χρονων τωρα αλλα για ολοκληρη μουλαρα 35 χρονων!  :jerking:
Επισης ( για τον κουλ) που λεει για τις ελεηνιδες. Εχει κατι ξινομουνες εδω που κοιταζουν με ενα απαξιωτικο υφακι χιλιων καρδιναλιων  οι ελλεηνιδες μπροστα τους ωχριουν.  :helpplea:
Επισης οταν ερθεις να σου γνωρισω τις ΕΛΕΗΝΙΔΕΣ με τους ΠΟΛΩΝΟΥΣ γκομενους τους! Δε μιλαμε για τιποτα μπαζα αλλα για γκλαμουρ ελεηνιδες που στην Ελλαδα ειχαν υφος χιλιων καρδιναλιων και απερριπταν Ελληνες. Αυτα για οσους νομιζουν οτι ο Πολωνος " δε μετραει και δεν υπαρχει ανταγωνισμος". :rolleyes:
Για τον Ελληνα παρολα αυτα τα χω πει. Μπορει οι αλλοι να ανεβαζουν "καραβιες" αλλα  τους εχουν απομυθοποιησει καπως. Πχ Ιταλοι Ισπανοι κλπ. Εδω διαφωνω με τον dr love καπως, αρχιζουν και το ξεπερναν αυτο. Τον Ελληνα τον βλεπουν με καλο ματι οπως εχω πει αλλα
" γενικα" "ιδεατα". Δε παιρνω ορκο για το πως ομως θα δει καποια το συγκεκριμενο Ελληνα. Ο Ελληνας "μετραει" . Αλλα να σας πω κατι? Η πολωνη ναι θα γουσταρει. Ναι σε κοιταει στο δρομο ( ναι δε το λεω για να περιαυτολογησω αλλα πολλες καρφωνουν στο δρομο και επιμονα. Το χουν παρατηρησει και αλλες που ημουν μαζι τους ). Ναι μιλανε στις φιλες τους για σενα. Ναι μπορει να πανε για καφε. Η για ποτο. Και δε θα σου φανε λεφτα. Και σπιτι σου μπορει να ερθει. ΑΛΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΟΛΛΗΜΑ Ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙ!  :headbang:
Και δε μου χει τυχει μια και δυο. Η θα σου πουν ειμαστε φιλοι, η θα θυμηθει οτι εχει γκομενο η κατι. ΕΔΩ ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΣΑΟΥΝΑ και ενω γλωσσοφιλαζιοταν και μου τον ειχε αρπαξει σα λυσασμενη μετα μου πεταει ενα " δε θελω σεξ " ( οταν φευγαμε). :uglystupid:
Και μου γραφουν ολες οτι jestes mega przystojnek ( εισαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟΣ ) και "εδω μπορεις να εχεις οποια θελεις " και " σιγουρα θα βρεις κοπελα" και ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ! ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΗ ΒΙΔΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!
Αλλα τι να το κανεις? Τι να το κανω εγω να γουσταρουν και να μαλακιζονται και να πηγαινω για ποτα και χορους και μαλακιες και να μιλαω στα φεησμπουκ ( σε πρηζουν ) και καθε τρεις και λιγο τηλεφωνα  κλπ? αμα στην ταμπακιερα  :knockinb: το αποτελεσμα ειναι ΜΗΔΕΝ? Η εστω με πολυυυυ ζορι και τρεξιμο και προσπαθεια κανεις κατι?
Αυτο που θελω να πω δεν ειναι οτι ειναι ψωνια και σνομπ και ψαχνουν το λεφτα. Για αυτο ισως λετε οτι ο "dr love λεει βλακιες" ( που δεν εννοει αυτο αλλα τεσπα). Για αυτο ισως ειναι ακυρη και η κουβεντα περι οικονομιας μια και δεν εχει σχεση.  Ουτε ειναι πονηρες.
Το ολο ζητημα ειναι οτι οι γκομενες εδω ειναι περα για περα ηλιθιες και ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕΣ :headbang:. Οπως το γραφω και προσεχω τι γραφω και τι λεξεις χρησιμοποιω. Ηλιθιες επειδη τους μπαινει κατι στον ηλιθιο εγκεφαλο που εχουν και το επεξεργαζονται με ηλιθιο τροπο :idiot:. Καθυστερημενες επειδη βλεπεις μουλαρες 25-30 χρονων να συμπεριφερονται σαν 8χρονα :o. Πραγματικα το κανουν δε προσποιουνται τιποτα. Αυτο που κανουν ειναι οτι εγραψε ακριβως ο dr love. Oτι ΣΕ ΚΟΥΡΑΖΟΥΝ!
Ειπαμε να μην ειναι πουτανες να μη γαμιουνται με τη μια να τηρουν τα προσχηματα. Αυτες ομως το παρακανουν. Ουτε ειναι οτι δε σε γουσταρουν. Χιλιες φορες ρε παιδια να ΜΗ με ΓΟΥΣΤΑΡΑΝ! :helpplea: Να με βλεπαν και να με απαξιωναν!! Εκει δε θα χα κανενα θεμα ειλικρινα. Αλλα οταν ΦΑΝΕΡΑ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ αλλα για ενα γαμημενο λογο ΔΕ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ τοτε εκει ειναι να τα παιρνεις στο κρανιο. :headbang: Στην αρχη το βλεπεις λες δε μπορει θα ετυχε, η θα κανω εγω καποιο λαθος η κατι αλλα μετα βλεπεις οτι επαναλαμβανεται το ιδιο βιολι. Ε τοτε λες κατι δε παει καλα.
Εγω για να εχω καταφερει να γαμησω το λιγο που εχω γαμησει :knockinb: ( οπως στην Ελλαδα πανω κατω ) εχει γινει με πολυ "κοπο". Πιο πολυ απο οτι στην Ελλαδα. Εχω λιωσει σολες σε παπουτσια να βγαινω σε καφεδες, σε μπαρ, σε ρομαντικες βολτες στο ποταμι, η γλωσσα μου εχει μαλλιασει να λεω τις ιδιες ( η διαφορετικες) μαλακιες εχω βγει και γνωριστει με πολλες. Τωρα που μιλαμε αν  κατεβω εξ επι τουτου  με 2-3 τηλεφωνα κλπ θα τα παρω. Η θα μιλησω σε πολλες. Αλλα τι να το κανεις? Το αποτελεσμα μετραει ...

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
με το ποσυ η με την δελιδα πληρωνεστε παιδια? :grin: :grin: :grin:
πολυ σεντονι ρε σεις... :grin:
χαρα στο κουραγιο σας

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δες ομως εδω τι λεει ο κμαν.1 /10 και αν. Και με προυποθεσεις. Ο κμαν βαζει ΠΟΛΛΕΣ προυποθεσεις και "αν". Τυπε κμαν εμενα μου λες? :grin: Χαχα το χω ζησει στο " πετσι" μου.
Και μη φανταστεις οτι μενω σε αυτο τον περιορισμενο κυκλο οπως ο dr love. Mε εχει φιλοξενησει γκομενα σε χωριο. Η οποια ενω ημασταν μαζι στο δωματιο τη δαχτυλιαζα και μου τον επαιζε και το κρεβατι διπλα ΔΕΝ ΓΑΜΗΘΗΚΕ! Η πρωτη "αφορμη" ηταν οτι "ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ...ΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ!!!" Και μετα μου ξεφουρνισε ενα οτι "ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΩ". Οταν της ειπα οτι οκ την αγαπαω ωστε να το λυσουμε το θεμα εκει, μου ειπε οτι " οχι ποτε προλαβες?" Της λεω ποσο καιρο θελει και μου λεει" ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ!!!". Και να ταν μονο αυτο? Τετοια παλαβα σκηνικα μονο απο πολωνες τα χω δει. Δε μιλαμε για κανα κοριτσακι 18 χρονων τωρα αλλα για ολοκληρη μουλαρα 35 χρονων!
Επισης ( για τον κουλ) που λεει για τις ελεηνιδες. Εχει κατι ξινομουνες εδω που κοιταζουν με ενα απαξιωτικο υφακι χιλιων καρδιναλιων  οι ελλεηνιδες μπροστα τους ωχριουν.
Επισης οταν ερθεις να σου γνωρισω τις ΕΛΕΗΝΙΔΕΣ με τους ΠΟΛΩΝΟΥΣ γκομενους τους! Δε μιλαμε για τιποτα μπαζα αλλα για γκλαμουρ ελεηνιδες που στην Ελλαδα ειχαν υφος χιλιων καρδιναλιων και απερριπταν Ελληνες. Αυτα για οσους νομιζουν οτι ο Πολωνος " δε μετραει και δεν υπαρχει ανταγωνισμος".
Για τον Ελληνα παρολα αυτα τα χω πει. Μπορει οι αλλοι να ανεβαζουν "καραβιες" αλλα  τους εχουν απομυθοποιησει καπως. Πχ Ιταλοι Ισπανοι κλπ. Εδω διαφωνω με τον dr love καπως, αρχιζουν και το ξεπερναν αυτο. Τον Ελληνα τον βλεπουν με καλο ματι οπως εχω πει αλλα
" γενικα" "ιδεατα". Δε παιρνω ορκο για το πως ομως θα δει καποια το συγκεκριμενο Ελληνα. Ο Ελληνας "μετραει" . Αλλα να σας πω κατι? Η πολωνη ναι θα γουσταρει. Ναι σε κοιταει στο δρομο ( ναι δε το λεω για να περιαυτολογησω αλλα πολλες καρφωνουν στο δρομο και επιμονα. Το χουν παρατηρησει και αλλες που ημουν μαζι τους ). Ναι μιλανε στις φιλες τους για σενα. Ναι μπορει να πανε για καφε. Η για ποτο. Και δε θα σου φανε λεφτα. Και σπιτι σου μπορει να ερθει. ΑΛΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΟΛΛΗΜΑ Ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙ!
Και δε μου χει τυχει μια και δυο. Η θα σου πουν ειμαστε φιλοι, η θα θυμηθει οτι εχει γκομενο η κατι. ΕΔΩ ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΣΑΟΥΝΑ και ενω γλωσσοφιλαζιοταν και μου τον ειχε αρπαξει σα λυσασμενη μετα μου πεταει ενα " δε θελω σεξ " ( οταν φευγαμε).
Και μου γραφουν ολες οτι jestes mega przystojnek ( εισαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟΣ ) και "εδω μπορεις να εχεις οποια θελεις " και " σιγουρα θα βρεις κοπελα" και ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ! ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΗ ΒΙΔΩΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!
Αλλα τι να το κανεις? Τι να το κανω εγω να γουσταρουν και να μαλακιζονται και να πηγαινω για ποτα και χορους και μαλακιες και να μιλαω στα φεησμπουκ ( σε πρηζουν ) και καθε τρεις και λιγο τηλεφωνα  κλπ? αμα στην ταμπακιερα το αποτελεσμα ειναι ΜΗΔΕΝ? Η εστω με πολυυυυ ζορι και τρεξιμο και προσπαθεια κανεις κατι?
Αυτο που θελω να πω δεν ειναι οτι ειναι ψωνια και σνομπ και ψαχνουν το λεφτα. Για αυτο ισως λετε οτι ο "dr love λεει βλακιες" ( που δεν εννοει αυτο αλλα τεσπα). Για αυτο ισως ειναι ακυρη και η κουβεντα περι οικονομιας μια και δεν εχει σχεση.  Ουτε ειναι πονηρες.
Το ολο ζητημα ειναι οτι οι γκομενες εδω ειναι περα για περα ηλιθιες και ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕΣ. Οπως το γραφω και προσεχω τι γραφω και τι λεξεις χρησιμοποιω. Ηλιθιες επειδη τους μπαινει κατι στον ηλιθιο εγκεφαλο που εχουν και το επεξεργαζονται με ηλιθιο τροπο. Καθυστερημενες επειδη βλεπεις μουλαρες 25-30 χρονων να συμπεριφερονται σαν 8χρονα. Πραγματικα το κανουν δε προσποιουνται τιποτα. Αυτο που κανουν ειναι οτι εγραψε ακριβως ο dr love. Oτι ΣΕ ΚΟΥΡΑΖΟΥΝ!
Ειπαμε να μην ειναι πουτανες να μη γαμιουνται με τη μια να τηρουν τα προσχηματα. Αυτες ομως το παρακανουν. Ουτε ειναι οτι δε σε γουσταρουν. Χιλιες φορες ρε παιδια να ΜΗ με ΓΟΥΣΤΑΡΑΝ! Να με βλεπαν και να με απαξιωναν!! Εκει δε θα χα κανενα θεμα ειλικρινα. Αλλα οταν ΦΑΝΕΡΑ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ αλλα για ενα γαμημενο λογο ΔΕ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ τοτε εκει ειναι να τα παιρνεις στο κρανιο. Στην αρχη το βλεπεις λες δε μπορει θα ετυχε, η θα κανω εγω καποιο λαθος η κατι αλλα μετα βλεπεις οτι επαναλαμβανεται το ιδιο βιολι. Ε τοτε λες κατι δε παει καλα.
Εγω για να εχω καταφερει να γαμησω το λιγο που εχω γαμησει ( οπως στην Ελλαδα πανω κατω ) εχει γινει με πολυ "κοπο". Πιο πολυ απο οτι στην Ελλαδα. Εχω λιωσει σολες σε παπουτσια να βγαινω σε καφεδες, σε μπαρ, σε ρομαντικες βολτες στο ποταμι, η γλωσσα μου εχει μαλλιασει να λεω τις ιδιες ( η διαφορετικες) μαλακιες εχω βγει και γνωριστει με πολλες. Τωρα που μιλαμε αν  κατεβω εξ επι τουτου  με 2-3 τηλεφωνα κλπ θα τα παρω. Η θα μιλησω σε πολλες. Αλλα τι να το κανεις? Το αποτελεσμα μετραει ...

Με τις Πολωνέζες παίζουν μόνο δύο δυνατές καταστάσεις.Η λεφτά ή γάμος.Προφανώς δεν έδωσες τίποτα από τα δύο για αυτό κατέληξες στο teasing.
Δεν είναι Τσέχες που πηδιούνται για πληρωμένες διακοπές ή Ουκρανές που το κάνουν για ένα κινητό.
Η Πολωνέζα δεν είναι verbal όπως η Ουκρανέζα δε σου λέει στη μάπα θέλω λεφτά αν και μπορεί να σου ζητήσει να δεσμευτείς μαζί της.Αυτό δε σημαίνει οτι δεν το θέλει απλά δεν το λέει πρρέπει εσύ να το προτείνεις.Οπως και η Τσέχα δε λέει θέλω πληρωμένες διακοπές περιμένει να το προτείνεις εσύ.
Είναι πράγματα που ένας Βαλκάνιος ιππότης τα καταλαβαίνει αυτά που εννοούνται αλλά δε λέγονται.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.637
Πόντοι
216
Και μη φανταστεις οτι μενω σε αυτο τον περιορισμενο κυκλο οπως ο dr love. Mε εχει φιλοξενησει γκομενα σε χωριο. Η οποια ενω ημασταν μαζι στο δωματιο τη δαχτυλιαζα και μου τον επαιζε και το κρεβατι διπλα ΔΕΝ ΓΑΜΗΘΗΚΕ  :headbang:! Η πρωτη "αφορμη" ηταν οτι "ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ...ΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ!!! :o" Και μετα μου ξεφουρνισε ενα οτι "ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΩ" :uglystupid:. Οταν της ειπα οτι οκ την αγαπαω ωστε να το λυσουμε το θεμα εκει, μου ειπε οτι " οχι ποτε προλαβες?" Της λεω ποσο καιρο θελει και μου λεει" ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ!!! :uglystupid:  :headbang:". Και να ταν μονο αυτο? Τετοια παλαβα σκηνικα μονο απο πολωνες τα χω δει. Δε μιλαμε για κανα κοριτσακι 18 χρονων τωρα αλλα για ολοκληρη μουλαρα 35 χρονων!  :jerking:
Επισης ( για τον κουλ) που λεει για τις ελεηνιδες. Εχει κατι ξινομουνες εδω που κοιταζουν με ενα απαξιωτικο υφακι χιλιων καρδιναλιων  οι ελλεηνιδες μπροστα τους ωχριουν.  :helpplea:
Επισης οταν ερθεις να σου γνωρισω τις ΕΛΕΗΝΙΔΕΣ με τους ΠΟΛΩΝΟΥΣ γκομενους τους! Δε μιλαμε για τιποτα μπαζα αλλα για γκλαμουρ ελεηνιδες που στην Ελλαδα ειχαν υφος χιλιων καρδιναλιων και απερριπταν Ελληνες. Αυτα για οσους νομιζουν οτι ο Πολωνος " δε μετραει και δεν υπαρχει ανταγωνισμος". :rolleyes:
" γενικα" "ιδεατα". Δε παιρνω ορκο για το πως ομως θα δει καποια το συγκεκριμενο Ελληνα. Ο Ελληνας "μετραει" . Αλλα να σας πω κατι? Η πολωνη ναι θα γουσταρει. Ναι σε κοιταει στο δρομο ( ναι δε το λεω για να περιαυτολογησω αλλα πολλες καρφωνουν στο δρομο και επιμονα. Το χουν παρατηρησει και αλλες που ημουν μαζι τους ). Ναι μιλανε στις φιλες τους για σενα. Ναι μπορει να πανε για καφε. Η για ποτο. Και δε θα σου φανε λεφτα. Και σπιτι σου μπορει να ερθει. ΑΛΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΟΛΛΗΜΑ Ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙ!  :headbang:
Και δε μου χει τυχει μια και δυο. Η θα σου πουν ειμαστε φιλοι, η θα θυμηθει οτι εχει γκομενο η κατι. ΕΔΩ ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΗ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΣΑΟΥΝΑ και ενω γλωσσοφιλαζιοταν και μου τον ειχε αρπαξει σα λυσασμενη μετα μου πεταει ενα " δε θελω σεξ " ( οταν φευγαμε). :uglystupid:
Αλλα τι να το κανεις? Τι να το κανω εγω να γουσταρουν και να μαλακιζονται και να πηγαινω για ποτα και χορους και μαλακιες και να μιλαω στα φεησμπουκ ( σε πρηζουν ) και καθε τρεις και λιγο τηλεφωνα  κλπ? αμα στην ταμπακιερα  :knockinb: το αποτελεσμα ειναι ΜΗΔΕΝ? Η εστω με πολυυυυ ζορι και τρεξιμο και προσπαθεια κανεις κατι?
Το ολο ζητημα ειναι οτι οι γκομενες εδω ειναι περα για περα ηλιθιες και ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕΣ :headbang:. Οπως το γραφω και προσεχω τι γραφω και τι λεξεις χρησιμοποιω. Ηλιθιες επειδη τους μπαινει κατι στον ηλιθιο εγκεφαλο που εχουν και το επεξεργαζονται με ηλιθιο τροπο :idiot:. Καθυστερημενες επειδη βλεπεις μουλαρες 25-30 χρονων να συμπεριφερονται σαν 8χρονα :o. Πραγματικα το κανουν δε προσποιουνται τιποτα. Αυτο που κανουν ειναι οτι εγραψε ακριβως ο dr love. Oτι ΣΕ ΚΟΥΡΑΖΟΥΝ!
Ειπαμε να μην ειναι πουτανες να μη γαμιουνται με τη μια να τηρουν τα προσχηματα. Αυτες ομως το παρακανουν. Ουτε ειναι οτι δε σε γουσταρουν. Χιλιες φορες ρε παιδια να ΜΗ με ΓΟΥΣΤΑΡΑΝ! :helpplea: Να με βλεπαν και να με απαξιωναν!! Εκει δε θα χα κανενα θεμα ειλικρινα. Αλλα οταν ΦΑΝΕΡΑ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ αλλα για ενα γαμημενο λογο ΔΕ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ τοτε εκει ειναι να τα παιρνεις στο κρανιο. :headbang: Στην αρχη το βλεπεις λες δε μπορει θα ετυχε, η θα κανω εγω καποιο λαθος η κατι αλλα μετα βλεπεις οτι επαναλαμβανεται το ιδιο βιολι. Ε τοτε λες κατι δε παει καλα.
Εγω για να εχω καταφερει να γαμησω το λιγο που εχω γαμησει :knockinb: ( οπως στην Ελλαδα πανω κατω ) εχει γινει με πολυ "κοπο". Πιο πολυ απο οτι στην Ελλαδα. Εχω λιωσει σολες σε παπουτσια να βγαινω σε καφεδες, σε μπαρ, σε ρομαντικες βολτες στο ποταμι, η γλωσσα μου εχει μαλλιασει να λεω τις ιδιες ( η διαφορετικες) μαλακιες εχω βγει και γνωριστει με πολλες. Τωρα που μιλαμε αν  κατεβω εξ επι τουτου  με 2-3 τηλεφωνα κλπ θα τα παρω. Η θα μιλησω σε πολλες. Αλλα τι να το κανεις? Το αποτελεσμα μετραει ...

Σεβαλιε με προβληματισες παρα παρα πολυ....
:(

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.637
Πόντοι
216
Με τις Πολωνέζες παίζουν μόνο δύο δυνατές καταστάσεις.Η λεφτά ή γάμος.Προφανώς δεν έδωσες τίποτα από τα δύο για αυτό κατέληξες στο teasing.
Δεν είναι Τσέχες που πηδιούνται για πληρωμένες διακοπές ή Ουκρανές που το κάνουν για ένα κινητό.

Δεν του ζητησαν ομως γαμο, και καλυτερα δηλαδη.
Τι στο καλο, τοσα εκατομμυρια, εδω μας λετε 'απευλευθερωθηκαν΄και ΄δυτικοποιηθηκαν', θα υπαρχει καλο ποσοστο απο αυτες που θα βαζουν το γαμο σε χαμηλη προτεραιοτητα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Η Πολωνέζα δεν είναι verbal όπως η Ουκρανέζα δε σου λέει στη μάπα θέλω λεφτά αν και μπορεί να σου ζητήσει να δεσμευτείς μαζί της.Αυτό δε σημαίνει οτι δεν το θέλει απλά δεν το λέει πρρέπει εσύ να το προτείνεις.Οπως και η Τσέχα δε λέει θέλω πληρωμένες διακοπές περιμένει να το προτείνεις εσύ.
Είναι πράγματα που ένας Βαλκάνιος ιππότης τα καταλαβαίνει αυτά που εννοούνται αλλά δε λέγονται.

Εγω πιστευω ειναι το αλλο. Να εισαι τελειως brutal και απαξιωτικος σε βαθμο αγενειας. Να εισαι αυτο που λες ο "βαλκανιος" τσολιας. Να τις κοιτας με υφακι εσυ. Αυτο περναει. Η θα τις φας η θα σε φανε. Για λεφτα η γαμο δε χρειαζεται καν να δωσεις αρκει να δοσεις την εντυπωση οτι θα το κανεις.
Εξαλλου δες και το μοτο που απο κατω " ο ταξας ποτε δεν εχασε . ο δοσας χανει παντα" :grin:

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.637
Πόντοι
216
Παντως θετικο οτι ειναι πιο 'ακομπλεξαριστες' και 'ανετες' απο τις ελληνιδες, αν και εχουν αλλα κολληματα, ισως εξισου σοβαρα... :huh:

Ειναι ομως ωραιες γυναικες και αυτο ειναι σοβαρο δελεαρ.
Αν πετυχεις και τον χαρακτηρα, ειναι οτι καλυτερο νομιζω.

Στην ελλαδα, ασχημες, μετριες, κακιασμενες, ψυλομιτες, χυλοπιτες στην ημερησια διαταξη, απαιτησεις 'ο ουρανος με τ'αστρα' κλπ.
Για περαστε μαλλον απο το αλλο τοπικ το συγκριτικο, γιατι τελικα οσα και να ναι τα στραβα των πολωνεζων, παλι ειναι ανωτερες των ελληνιδων.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Δεν του ζητησαν ομως γαμο, και καλυτερα δηλαδη.
Τι στο καλο, τοσα εκατομμυρια, εδω μας λετε 'απευλευθερωθηκαν΄και ΄δυτικοποιηθηκαν', θα υπαρχει καλο ποσοστο απο αυτες που θα βαζουν το γαμο σε χαμηλη προτεραιοτητα.

Το αν απελευθερωθηκαν δεν η εχουν δουλειες κλπ δεν εχει να κανει. Η παρανοια εχει. :helpplea: Και το οτι εχουν χαμηλη αυτοπεποιθηση αυτο νομιζεις ειναι θετικο? Καταρχην τις γεμιζει χιλια δυο κομπλεξ. Εμενα μου λενε ξεκαθαρα οτι δε πανε μαζι μου ( και ειμαι πολυ πειστικος οταν λεω οτι θελω ΣΟΒΑΡΗ ΣΧΕΣΗ ) επειδη ειναι ΣΙΓΟΥΡΕΣ οτιθα τις αφησω και θα βρω αλλες! :headbang: Γιατι? Ετσι τους ηρθε! :jerking: Και δε θα πανε να κανουν σεξ επειδη μετα θα πληγωθουν (!!!) που τις... παρατησα ( ακομη δε τον ειδαμε, γιαννη τον βαφτισαμε) :jerking:.
Αλλες ( το χω ακουσει και αυτο ) λενε δε σεξ επειδη μπορει να  τους αρεσει και θα τους κακοφανει αν τις αφησω . Δε κανω πλακα το εχω ακουσει ΚΑΙ ΑΥΤΟ!
Χαμηλη αυτοπεποιθηση επισης σημαινει οτι ψαχνουν αντρα με επισης χαμηλοτερο επιπεδο απο αυτες για να τον εχουν σκυλακι τους και του χεριου τους :s&m_2:. Επειδη δε θα τις παρατησει θα τις αγαπαει και θα ειναι ευτυχισμενες ολα αυτα με το αοριστο νοημα που δινουν με τον ηλιθιο εγκεφαλο τους :jerking:.
Δε θελω να βαζω διαλογους στο ιντερνετ η μυνηματα απο το κινητο γιατι θα γινω γραφικος αλλα αν θελετε σας βαζω και τετοια.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
[quote author=cool11 link=topic=47942.msg5919199sg5919199 date=1417546505]
Σεβαλιε με προβληματισες παρα παρα πολυ....
:(
[/quote]

Ρε φιλε αυτο που ζω και βλεπω αυτο λεω. Πρωτα τα χω φαει στηα  μαπα εγω και εδω ξεσπαω :grin: Και δεν ειναι μια και δυο , για να τα λεω σημαινει οτι ο εχει φτασει ο κομπος στο χτενι.
Μπορει στο τελος να γαμηθουν ξερω γω? Αλλα πρεπει να σαι ο μαγος του οζ για να το  καταφερεις? Δεν ειπαμε να ναι τα τσουλια και να πηδιουντε σα τα σκυλια στο δρομο. Οκ και ρομαντισμος να υπαρχει και το παιχνιδι και το φλερτ κλπ κλπ. Αλλα μη το παραχεσουμε. μη φτασουμε στο σημειο να βρεις το μαγικο τρυκ? αυτο που σου τη σπαει περισσοτερο ειναι οτι φτανεις τοσο κοντα στη βρυση και τελικα πινεις το λαστιχακι. Τεσπα εχω κανει τον κυκλο απο 3-4 μιλφ που ψιλοβλεπονται για να ριχνω τα χοντρα και ψιλοπαιζω με μια για "μονιμα" και καλα ( δε τη γαμησα... ). Και κανα δυο αλλα τυχερα. Φτωχος απολογισμος και με πολωνικα, με καποια οικονομικη ανεση, με με με... Λιγο καλυτερα απο Ελλαδα.
Για αυτο σου λεω, κοιτα Ρωσσια, Σερβια πχ.Αφου θες σχεση μονιμη. Ρωσσια, Λευκορωσσια ειδικα. Εδω δε θα βγαλεις ακρη.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.637
Πόντοι
216
Το αν απελευθερωθηκαν δεν η εχουν δουλειες κλπ δεν εχει να κανει. Η παρανοια εχει. Και το οτι εχουν χαμηλη αυτοπεποιθηση αυτο νομιζεις ειναι θετικο? Καταρχην τις γεμιζει χιλια δυο κομπλεξ. Εμενα μου λενε ξεκαθαρα οτι δε πανε μαζι μου ( και ειμαι πολυ πειστικος οταν λεω οτι θελω ΣΟΒΑΡΗ ΣΧΕΣΗ ) επειδη ειναι ΣΙΓΟΥΡΕΣ οτιθα τις αφησω και θα βρω αλλες! Γιατι? Ετσι τους ηρθε! Και δε θα πανε να κανουν σεξ επειδη μετα θα πληγωθουν (!!!) που τις... παρατησα ( ακομη δε τον ειδαμε, γιαννη τον βαφτισαμε).
Αλλες ( το χω ακουσει και αυτο ) λενε δε σεξ επειδη μπορει να  τους αρεσει και θα τους κακοφανει αν τις αφησω . Δε κανω πλακα το εχω ακουσει ΚΑΙ ΑΥΤΟ!
Χαμηλη αυτοπεποιθηση επισης σημαινει οτι ψαχνουν αντρα με επισης χαμηλοτερο επιπεδο απο αυτες για να τον εχουν σκυλακι τους και του χεριου τους. Επειδη δε θα τις παρατησει θα τις αγαπαει και θα ειναι ευτυχισμενες ολα αυτα με το αοριστο νοημα που δινουν με τον ηλιθιο εγκεφαλο τους.
Δε θελω να βαζω διαλογους στο ιντερνετ η μυνηματα απο το κινητο γιατι θα γινω γραφικος αλλα αν θελετε σας βαζω και τετοια.

Καλα, λογικες κοπελες δεν εχει? Ολες οι παρανοικες σου τυχαινουν, ή ολες εχουν ποσοστο τρελας;
Αν ειναι ετσι οπως τα λες, για σοβαρη σχεση ειναι σαν να παλευεις να πιασεις το τζοκερ. Δεν μπορει να ειναι τοσο δυσκολο!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Καλα, λογικες κοπελες δεν εχει? Ολες οι παρανοικες σου τυχαινουν, ή ολες εχουν ποσοστο τρελας;
Αν ειναι ετσι οπως τα λες, για σοβαρη σχεση ειναι σαν να παλευεις να πιασεις το τζοκερ. Δεν μπορει να ειναι τοσο δυσκολο!

Κοιτα μια θα τη βρεις ισως κουτσα στραβα. Αλλα θελει πολλα αν και και και. Απο το ιντερνετ που λες εσυ τωρα δε ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο. Τι να σου πω , γιατι δε το προσπαθεις αληθεια?

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.637
Πόντοι
216
Ρε φιλε αυτο που ζω και βλεπω αυτο λεω. Πρωτα τα χω φαει στηα  μαπα εγω και εδω ξεσπαω :grin: Και δεν ειναι μια και δυο , για να τα λεω σημαινει οτι ο εχει φτασει ο κομπος στο χτενι.
Μπορει στο τελος να γαμηθουν ξερω γω? Αλλα πρεπει να σαι ο μαγος του οζ για να το  καταφερεις? Δεν ειπαμε να ναι τα τσουλια και να πηδιουντε σα τα σκυλια στο δρομο. Οκ και ρομαντισμος να υπαρχει και το παιχνιδι και το φλερτ κλπ κλπ. Αλλα μη το παραχεσουμε. μη φτασουμε στο σημειο να βρεις το μαγικο τρυκ? αυτο που σου τη σπαει περισσοτερο ειναι οτι φτανεις τοσο κοντα στη βρυση και τελικα πινεις το λαστιχακι. Τεσπα εχω κανει τον κυκλο απο 3-4 μιλφ που ψιλοβλεπονται για να ριχνω τα χοντρα και ψιλοπαιζω με μια για "μονιμα" και καλα ( δε τη γαμησα... ). Και κανα δυο αλλα τυχερα. Φτωχος απολογισμος και με πολωνικα, με καποια οικονομικη ανεση, με με με... Λιγο καλυτερα απο Ελλαδα.
Για αυτο σου λεω, κοιτα Ρωσσια, Σερβια πχ.Αφου θες σχεση μονιμη. Ρωσσια, Λευκορωσσια ειδικα. Εδω δε θα βγαλεις ακρη.

Αν δεν υπηρχε το θεμα της μονιμης διαμονης, θα εξεταζα κι αλλες χωρες. Με βιζες ομως, προξενεια, χρονικους περιορισμους και αλλες μαλακιες (ολοκληρα κυκλωματα ζουν απ'αυτες τις δουλειες),
απλα δεν μπλεκω.
Δεν θα ξεκινησω κατι που θελω για σοβαρα, για να βρω μετα απο λιγο εμποδια αυτου του στυλ.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.637
Πόντοι
216
Κοιτα μια θα τη βρεις ισως κουτσα στραβα. Αλλα θελει πολλα αν και και και. Απο το ιντερνετ που λες εσυ τωρα δε ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο. Τι να σου πω , γιατι δε το προσπαθεις αληθεια?

Κατι θα γινει. Πως λενε, δεν θελει κοπο, θελει τροπο, κι ειδικα στους υπολογιστες ειμαι παλιος στο 'κουρμπετι', ξερω να κινουμαι...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Kαι για να τελειωνουμε επιτελους με τις θεωριες και τις παραφιλολογιες και τα λογια και να παμε στο ψητο  :knockinb: και για να ξερουμε τι λεμε ας μας πει ο αγαπητος ΦΙΛΟΣ και συναγωνιστης glock με τα τηλεφωνα κλπ κλπ οταν πηγε στην Πολωνια ποσες ΓΑΜΗΣΕ! Aσε τα τηλεφωνα και τα ραντεβουδακια και τους χορους  :knockinb: Το λεω επειδη προσωπικα ξερω , αλλα ας πει αν θελει ο ιδιος.
Θα τον παρακαλεσω θερμα να το κανει αυτο. Ξερει πολυ καλα με τι πνευμα το λεω οχι ειρωνικο ουτε του  " τη λεω".  
Ισα ισα να βοηθησω θελω ( αν βλεπω οτι " κατι δε παει καλα" ). Το ρωταω "οχι " επιθετικα προς συναγωνιστες, αλλα εντελως φιλικα και επιθετικα προς τις βλαμμενες. Ως συμπασχων ρωτω φιλε glock !  :rockon:  :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Κατι θα γινει. Πως λενε, δεν θελει κοπο, θελει τροπο, κι ειδικα στους υπολογιστες ειμαι παλιος στο 'κουρμπετι', ξερω να κινουμαι...

Παντως εμενα οτι θες ρωτα τι να σου πω. Δε μου κοστιζει κατι

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.637
Πόντοι
216
Παντως εμενα οτι θες ρωτα τι να σου πω. Δε μου κοστιζει κατι

thanks.

Σκεπτομενος ολα οσα γραφεις, θυμηθηκα το ανεπαναληπτο ελληνικο ρητο, που φαινεται να το ζεις σε απολυτη μορφη, ελεω πολωνεζων οπως λες:
'φατε ματια ψαρια, και κοιλια περιδρομο'!

Δεν μπορει να φερονται τοσο μαλακισμενα ρε γαμωτο.
Αλλη μαλακια δερνει τις ελληνιδες, αλλη δερνει αυτες;

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Το αν απελευθερωθηκαν δεν η εχουν δουλειες κλπ δεν εχει να κανει. Η παρανοια εχει. :helpplea: Και το οτι εχουν χαμηλη αυτοπεποιθηση αυτο νομιζεις ειναι θετικο? Καταρχην τις γεμιζει χιλια δυο κομπλεξ. Εμενα μου λενε ξεκαθαρα οτι δε πανε μαζι μου ( και ειμαι πολυ πειστικος οταν λεω οτι θελω ΣΟΒΑΡΗ ΣΧΕΣΗ ) επειδη ειναι ΣΙΓΟΥΡΕΣ οτιθα τις αφησω και θα βρω αλλες! :headbang: Γιατι? Ετσι τους ηρθε! :jerking: Και δε θα πανε να κανουν σεξ επειδη μετα θα πληγωθουν (!!!) που τις... παρατησα ( ακομη δε τον ειδαμε, γιαννη τον βαφτισαμε) :jerking:.
Χαμηλη αυτοπεποιθηση επισης σημαινει οτι ψαχνουν αντρα με επισης χαμηλοτερο επιπεδο απο αυτες για να τον εχουν σκυλακι τους και του χεριου τους :s&m_2:. Επειδη δε θα τις παρατησει θα τις αγαπαει και θα ειναι ευτυχισμενες ολα αυτα με το αοριστο νοημα που δινουν με τον ηλιθιο εγκεφαλο τους :jerking:.

Αυτό ακριβώς είναι και το παραμύθι που τους πουλάνε οι πάκηδες και οι Μπαγκλαντές για αυτό και έχουν τόση επιτυχία με τις Πολωνέζες.Τις πείθουν οι άτιμοι οτι χειρότερους από αυτούς δε θα βρούνε εμφανισιακά και οικονομικά οπότε θα είναι αιωνίως ερωτευμένοι μαζί τους και οι Πολωνέζες το χάφτουνε.Αυτά που λέει ο Σεβαλιέ για σλαβική τρέλλα και πολλές απίστευτα ηλίθιες ενέργειες των Πολωνέζων έχουν βάση.
Μια φορά είπα σε μία τι ηλιθιότητες είναι αυτές που κάνεις;Και μου απάντησε μη με κάνεις να μετανιώσω που σε βλέπω.
Κάνουν γενικά ό,τι πιο πυροβολημένο συχνά τραγικές επιλογές και πιστεύουν πολύ στις δεισιδαιμονίες.Πιστεύω μόνο το βαλκανικό πέος μπορεί να τις σώσει και να τις οδηγήσει στο σωστό δρόμο τόση τρέλλα είναι δύσκολο να κουμανταριστεί.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
βαλτε καμμια φωτο ρε,,ολο σεντονια,,, :P :P :P

Stories

Νέο!

Stories