Η Ελλάδα μου φάνηκε πάμφτωχη όταν ήρθα το χειμώνα από τη Γερμανία.Το καλοκαίρι όμως μου φάνηκε σε σαφώςκαλύτερη κατάσταση είμαι βέβαιος οτι ο πλούτος στην Ελλάδα είναι εποχιακός το καλοκαίρι κινείται χρήμα προφανώς λόγω του τουρισμού.
Η Πολωνία είναι συνέχεια μίζερη.Το λάθος που κάνετε όλοι είναι οτι κοιτάτε τη γενική κατάσταση.Δηλαδή τι κάνει η μέση Πολωνέζα.Η γενική κατάσταση δεν παίζει κανένα ρόλο.Ενα 10% από τις γυναίκες στα κλαμπ είναι πρόθυμο να πηδηχτεί με αξιοπρεπείς Βαλκάνιους και αυτό ενδιαφέρει.Το άλλο 90% δεν έχει σημασία δεν το βλέπω καν.
Αυτά με τα λάπτοπ κτλ για εμένα δεν υπάρχουν δεν τα βλέπω καν.Εγώ παρακολουθώ τις βλάχες,τους dresiarz,τα ξέκωλα κτλ.
Για αυτό και πιθανόν δεν αντιλαμβάνεστε το ξύλο που πέφτει γιατί πιθανόν δεν πάτε καν σε αυτά τα μέρη.Δεν είστε εκεί που παίζονται τα big stakes με τις πουτανίτσες τους σβέρκους κτλ.Δεν υπάρχουν και πολλοί ξένοι εκεί για την ακρίβεια ούτε 1% δεν είναι.
Φαινεται οτι η Πολωνια ειναι αρκετα μεγαλη χωρα, και εχει υλικο για ολους και ολα τα γουστα.
Φυσικα ο καθενας εστιαζει οπου θελει.
Αν ο αλλος θελει να ζησει high class και γκλαμουρατα στη Βαρσοβια, πιθανως να εχει μια ωραιοποιημενη εικονα για τη χωρα.
Οχι οτι δεν εχει παρει το πανω της, αλλα μην τρελαθουμε κιολας.