Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Η Πολωνία απο τους Ελλήνες πιστεύω είναι μακρά η πιο παρεξηγημένη χώρα. ¨Εχω ζήσει και σε άλλες χώρες αλλά τόσο λάθος αντίληψη που έχουν οι Έλληνες για το τι εστί Πολωνία πραγματικά είναι αδιανόητο.

Στο Ελληνικό κατεστημένο η Πολωνία είναι ακόμα στην Σοβιετική ένωση, με μευθυσμένους παντού να πλακόνονται στους δρόμους και γκόμενες φτωχές να πηδιούνται με τον καθένα για μια οδοντόκρεμα.

Η αλήθεια είναι να θυμίσω πως είμαστε σχεδόν στο 2015!!! Η Πολωνία είναι ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ δεν είναι κάποιο ξεχασμένο χωρίο της Ρωσσίας. Το 70% των νέων (ο αριθμός είναι πραγματικός οχι ενδεικτικός) κατέχει το λιγότερο χαρτί πανεπιστημίου, οι μισθοί είναι καλύτεροι απο την Ελλάδα του 2014, ντύνονται πολύ καλύτερα απο τον μέσο Έλληνα, ταξιδεύουν συνεχώς σε όλο τον κόσμο, μελετούν συνεχώς, γυμνάζονται δεν τρώνε μόνο σουβλάκια σαν εμάς. Μία βόλτα στην Βαρσοβία θα σας πείσει, όταν δέιτε τους πάντες να είναι πιο καλοντυμένοι απο εσάς,και να κυκλοφορούν με ipad ή mac στο χέρι. Πραγματικά δεν αντέχω πλέον να βγαίνω με το Acer εδώ ξεφτιλίζομαι.

Πως μπορεί σε μια σίγουρα πιο πολιτισμένη χώρα απο την Ελλάδα στο κέντρο της Ευρώπης να πέφτει ξύλο συνεχώς στους δρόμους, οι γκόμενες που πληρώνονται περίσσοτερο απο εμάς να περιμένουν να τις πηδήξουμε με κέρασμα ενός ποτού και όλα αυτά που αναφέρονται είναι πραγματικά ένα μεγάλο ερώτημα.

Το ότι τους αρέσει το πήδημα τους αρέσει αλλά δεν το κάνουν απο την φτώχια ή τα κατάλοιπα της Σοβιετικής Ένωσης, το κάνουν όπως όλες οι γκόμενες που κανονικά πρέπει να τους αρέσει το sex. Δηλάδη οι Βόρειοι που ξεσκίζονται από τα 13 τους και πηδιούνται αβέρτα είναι φτωχοί και υποανάπτυκτοι.

Απλά εδώ σταματήσαν σιγα σιγα και να πηδιούνται έυκολα αυτό άλλαξε!!!

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Και να προσθέσω σε αυτά που σας είπα κάτι ακόμα που είναι για μένα το πιο σημαντικό όλων. Όταν ζείς κάπου συνήθως δεν παρατηρείς τι γίνεται γύρω σου γιατί έχεις μάθει να ζείς στο κατεστημένο της καθημερινότητας. Εξηγούμε τι εννοώ. Θυμάμαι όταν είχα γυρίσει Ελλάδα μετά απο τρεις μήνες στο εξωτερίκο απο το αεροδρόμιο προς το σπίτι μου μέ το προαστικό τέτοια κακομοιρία,γύφτους να μπαίνουν στον προαστιακό, κακοντυμένους με άσπρες κάλτσες να φαίνονται, ασχήμεια, ζητιάνοι, αλβανοί,σκατά κλπ. Ξαφνικά όλα ήταν μπροστά μου. Καλά πριν δεν ήταν? Ήταν απλά τα έχεις συνηθίσει. Θυμάμαι εκείνο το βράδυ είχα πάει γκάζι. Θεε μου τι παρακμή!! Παντού γύφτοι να κάνουν μαλακίες στα παγκάκια, βλαχιά παντου, σουβλάκια με τζατζίκια στο δρόμο κλπ. Σε  ένα μήνα Ελλάδα δεν τα έβλεπα πάλι ενσωματώθηκα. Όλα φυσιολογικά.
Όταν έρθει λοιπόν κάποιος εδώ Poland και δεί ένα,δύο άσχημους ή πιωμένους κατευθείαν του κάνει εντύπωση. Δεν μπαίνει να συγκρίνει με Ελλάδα γιατί εκέι είναι η χώρα μας και η βλαχία και η κακογουστιά πρέπει να  είναι ανεχτή.
Πρέπει να είαμστε αντικειμενικοί και να μην κρίνουμε καταστάσεις απο το αν μια πιωμένη Πολωνέζα καταφέραμε να την πηδήξουμε ένα βραδύ στα εκατο.
Και στην Ελλάδα όσοι γράφεται εδώ το έχετε κάνει με Ελληνίδες στα νησάκια ή λίγο πιο παλία πριν πέσουμε σε εθνική κατάθλιψη και γαμηθεί τελείως η φάση!!

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
εσυ που εχεις παει τι παιζει δηλαδη; εγω μια φορα κιεβο πηγα με τις φασαριες και μου στοιχισε αρκετα
προσπαθησα να παρακολουθησω το αναλογο θρεντ αλλα χαθηκα
τι εννοεις που εχω παει,,παντου σχεδον,,,

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Η Πολωνία απο τους Ελλήνες πιστεύω είναι μακρά η πιο παρεξηγημένη χώρα. ¨Εχω ζήσει και σε άλλες χώρες αλλά τόσο λάθος αντίληψη που έχουν οι Έλληνες για το τι εστί Πολωνία πραγματικά είναι αδιανόητο.

Στο Ελληνικό κατεστημένο η Πολωνία είναι ακόμα στην Σοβιετική ένωση, με μευθυσμένους παντού να πλακόνονται στους δρόμους και γκόμενες φτωχές να πηδιούνται με τον καθένα για μια οδοντόκρεμα.

Η αλήθεια είναι να θυμίσω πως είμαστε σχεδόν στο 2015!!! Η Πολωνία είναι ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ δεν είναι κάποιο ξεχασμένο χωρίο της Ρωσσίας. Το 70% των νέων (ο αριθμός είναι πραγματικός οχι ενδεικτικός) κατέχει το λιγότερο χαρτί πανεπιστημίου, οι μισθοί είναι καλύτεροι απο την Ελλάδα του 2014, ντύνονται πολύ καλύτερα απο τον μέσο Έλληνα, ταξιδεύουν συνεχώς σε όλο τον κόσμο, μελετούν συνεχώς, γυμνάζονται δεν τρώνε μόνο σουβλάκια σαν εμάς. Μία βόλτα στην Βαρσοβία θα σας πείσει, όταν δέιτε τους πάντες να είναι πιο καλοντυμένοι απο εσάς,και να κυκλοφορούν με ipad ή mac στο χέρι. Πραγματικά δεν αντέχω πλέον να βγαίνω με το Acer εδώ ξεφτιλίζομαι.

Πως μπορεί σε μια σίγουρα πιο πολιτισμένη χώρα απο την Ελλάδα στο κέντρο της Ευρώπης να πέφτει ξύλο συνεχώς στους δρόμους, οι γκόμενες που πληρώνονται περίσσοτερο απο εμάς να περιμένουν να τις πηδήξουμε με κέρασμα ενός ποτού και όλα αυτά που αναφέρονται είναι πραγματικά ένα μεγάλο ερώτημα.

Το ότι τους αρέσει το πήδημα τους αρέσει αλλά δεν το κάνουν απο την φτώχια ή τα κατάλοιπα της Σοβιετικής Ένωσης, το κάνουν όπως όλες οι γκόμενες που κανονικά πρέπει να τους αρέσει το sex. Δηλάδη οι Βόρειοι που ξεσκίζονται από τα 13 τους και πηδιούνται αβέρτα είναι φτωχοί και υποανάπτυκτοι.

Αυτα ακριβως εχω πει κ'εγω  :) περσι οταν ειχα παει τελευταια φορα.Και στη Ρωσσια το ιδιο ισχυει.Η διαφορα ειναι οτι η Πολωνια ειναι μια χωρα χωρις πολυ μεγαλες αντιθεσεις οι περισσοτεροι ανηκουν στη μεση ταξη ενω στη Ρωσσια θα δεις πολλους που ειναι παμπλουτοι και θα δεις και πανακρυβα αυτοκινητα!
 Οι Ελληνες ειναι ετσι οπως το λες κακοντυμενοι και κακομοιρηδες.Εμενα δεν μου αρεσει που βγαζουνε μια αρνητικοτητα.Στην Αγια Πετρουπολη οσοι εχουν ερθει οταν τους ειδα διπλα στον πλυθισμο φαινονταν πολυ χάλια.Εχω ξαναγραψει που ειχανε δει μια λιμουζινα χάμμερ κατι Ελληνες και κανανε σαν να βλεπανε εξωγηινο! :headbang:

Και να προσθέσω σε αυτά που σας είπα κάτι ακόμα που είναι για μένα το πιο σημαντικό όλων. Όταν ζείς κάπου συνήθως δεν παρατηρείς τι γίνεται γύρω σου γιατί έχεις μάθει να ζείς στο κατεστημένο της καθημερινότητας. Εξηγούμε τι εννοώ. Θυμάμαι όταν είχα γυρίσει Ελλάδα μετά απο τρεις μήνες στο εξωτερίκο απο το αεροδρόμιο προς το σπίτι μου μέ το προαστικό τέτοια κακομοιρία,γύφτους να μπαίνουν στον προαστιακό, κακοντυμένους με άσπρες κάλτσες να φαίνονται, ασχήμεια, ζητιάνοι, αλβανοί,σκατά κλπ. Ξαφνικά όλα ήταν μπροστά μου. Καλά πριν δεν ήταν? Ήταν απλά τα έχεις συνηθίσει. Θυμάμαι εκείνο το βράδυ είχα πάει γκάζι. Θεε μου τι παρακμή!! Παντού γύφτοι να κάνουν μαλακίες στα παγκάκια, βλαχιά παντου, σουβλάκια με τζατζίκια στο δρόμο κλπ. Σε  ένα μήνα Ελλάδα δεν τα έβλεπα πάλι ενσωματώθηκα. Όλα φυσιολογικά.
Όταν έρθει λοιπόν κάποιος εδώ Poland και δεί ένα,δύο άσχημους ή πιωμένους κατευθείαν του κάνει εντύπωση. Δεν μπαίνει να συγκρίνει με Ελλάδα γιατί εκέι είναι η χώρα μας και η βλαχία και η κακογουστιά πρέπει να  είναι ανεχτή.
Πρέπει να είαμστε αντικειμενικοί και να μην κρίνουμε καταστάσεις απο το αν μια πιωμένη Πολωνέζα καταφέραμε να την πηδήξουμε ένα βραδύ στα εκατο.
Και στην Ελλάδα όσοι γράφεται εδώ το έχετε κάνει με Ελληνίδες στα νησάκια ή λίγο πιο παλία πριν πέσουμε σε εθνική κατάθλιψη και γαμηθεί τελείως η φάση!!
Το ιδιο αλλα με δικα μου λογια ειχα γραψει κ'εγω πριν απο καποιο διαστημα στις εντυποσεις μου για την Ελλαδα και οι Πιρφοροι ειχαν πεσει να με φάνε  :jerking:Ακριβως ετσι ειναι.Μπραβο!Δινεις μια πραγματικη εικονα του πως ειναι η κατασταση στην Πολωνια και την Ελλαδα.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Αυτα ακριβως εχω πει κ'εγω  :) περσι οταν ειχα παει τελευταια φορα.Και στη Ρωσσια το ιδιο ισχυει.Η διαφορα ειναι οτι η Πολωνια ειναι μια χωρα χωρις πολυ μεγαλες αντιθεσεις οι περισσοτεροι ανηκουν στη μεση ταξη ενω στη Ρωσσια θα δεις πολλους που ειναι παμπλουτοι και θα δεις και πανακρυβα αυτοκινητα!
 Οι Ελληνες ειναι ετσι οπως το λες κακοντυμενοι και κακομοιρηδες.Εμενα δεν μου αρεσει που βγαζουνε μια αρνητικοτητα.Στην Αγια Πετρουπολη οσοι εχουν ερθει οταν τους ειδα διπλα στον πλυθισμο φαινονταν πολυ χάλια.Εχω ξαναγραψει που ειχανε δει μια λιμουζινα χάμμερ κατι Ελληνες και κανανε σαν να βλεπανε εξωγηινο! :headbang:
Το ιδιο αλλα με δικα μου λογια ειχα γραψει κ'εγω πριν απο καποιο διαστημα στις εντυποσεις μου για την Ελλαδα και οι Πιρφοροι ειχαν πεσει να με φάνε  :jerking:Ακριβως ετσι ειναι.Μπραβο!Δινεις μια πραγματικη εικονα του πως ειναι η κατασταση στην Πολωνια και την Ελλαδα.

Δεν εννοώ ότι όλοι οι Έλληνες είναι έτσι..Ασφαλώς και δεν είναι. Αυτό που λέω είναι πως παρατηρείς εύκολα την γυφτιά και την βλαχία στο δρόμο όπου και να κοιτάξεις. Δεν χρειάζεται να το ψάξεις ιδιαίτερα, απλά κοίτα γύρω σου και μέσα στους 10 που θα δείς οι 2 τουλάχιστον θα είναι έτσι. Έχει σκάσει ότι φυλή υπάχρει ξεχασμένη στον πλανήτη και έχουμε αφεθεί τελείως και εμέις .

Βαρσοβία μπορεί να περπατήσεις και ένα χιλίομετρο και μετά να δέις κάτι τελειωμένο. Ελλάδα το πολυ 30 μέτρα.  Ελπίζω να καταλαβένεται τι θέλω να πω.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δεν εννοώ ότι όλοι οι Έλληνες είναι έτσι..Ασφαλώς και δεν είναι. Αυτό που λέω είναι πως παρατηρείς εύκολα την γυφτιά και την βλαχία στο δρόμο όπου και να κοιτάξεις. Δεν χρειάζεται να το ψάξεις ιδιαίτερα, απλά κοίτα γύρω σου και μέσα στους 10 που θα δείς οι 2 τουλάχιστον θα είναι έτσι. Έχει σκάσει ότι φυλή υπάχρει ξεχασμένη στον πλανήτη και έχουμε αφεθεί τελείως και εμέις .

Βαρσοβία μπορεί να περπατήσεις και ένα χιλίομετρο και μετά να δέις κάτι τελειωμένο. Ελλάδα το πολυ 30 μέτρα.  Ελπίζω να καταλαβένεται τι θέλω να πω.
Εγω που δεν μενω Ελλαδα καταλαβαινω  :) καποιος που μενει Ελλαδα και τρωει καθε μερα την προπαγανδα οτι η Ελλαδα ειναι η καλητερη χωρα στον κοσμο  :jerking: με τον καλητερο καιρο  :jerking: (αλλο αν το καλοκαιρι η ζεστη ειναι ανυποφορη).Η γυφτια στην Ελλαδα σιγουρα ειναι κατι το συχαμερο αλλα εκτος απο τη γυφτια και τη βρμια με ενοχλει η ελειψη καθε ανεσης.Θα προσεξες μετα την Πολωνια οτι στην Ελλαδα τα μαγαζια ειναι συνεχεια κλειστα.Στη Ρωσσια ολα τα εμπορικα κεντρα δουλευουν καθε μερα μεχρι της 22 και πολλα δουλευουν τα σαββατοκυριακα μεχρι της 23!Τα δε Гипермаркет ειναι 24ωρα!Πας στην ντισκο στη Ρωσσια και βλεπεις νορμαλ ανθρωπους πας στην Ελλαδα και βλεπεις 100 παπαδοπαιδια και 4-5 γκομενες  :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Και να προσθέσω σε αυτά που σας είπα κάτι ακόμα που είναι για μένα το πιο σημαντικό όλων. Όταν ζείς κάπου συνήθως δεν παρατηρείς τι γίνεται γύρω σου γιατί έχεις μάθει να ζείς στο κατεστημένο της καθημερινότητας. Εξηγούμε τι εννοώ. Θυμάμαι όταν είχα γυρίσει Ελλάδα μετά απο τρεις μήνες στο εξωτερίκο απο το αεροδρόμιο προς το σπίτι μου μέ το προαστικό τέτοια κακομοιρία,γύφτους να μπαίνουν στον προαστιακό, κακοντυμένους με άσπρες κάλτσες να φαίνονται, ασχήμεια, ζητιάνοι, αλβανοί,σκατά κλπ. Ξαφνικά όλα ήταν μπροστά μου. Καλά πριν δεν ήταν? Ήταν απλά τα έχεις συνηθίσει. Θυμάμαι εκείνο το βράδυ είχα πάει γκάζι. Θεε μου τι παρακμή!! Παντού γύφτοι να κάνουν μαλακίες στα παγκάκια, βλαχιά παντου, σουβλάκια με τζατζίκια στο δρόμο κλπ. Σε  ένα μήνα Ελλάδα δεν τα έβλεπα πάλι ενσωματώθηκα. Όλα φυσιολογικά.
Όταν έρθει λοιπόν κάποιος εδώ Poland και δεί ένα,δύο άσχημους ή πιωμένους κατευθείαν του κάνει εντύπωση. Δεν μπαίνει να συγκρίνει με Ελλάδα γιατί εκέι είναι η χώρα μας και η βλαχία και η κακογουστιά πρέπει να  είναι ανεχτή.

Η Ελλάδα μου φάνηκε πάμφτωχη όταν ήρθα το χειμώνα από τη Γερμανία.Το καλοκαίρι όμως μου φάνηκε σε σαφώςκαλύτερη κατάσταση είμαι βέβαιος οτι ο πλούτος στην Ελλάδα είναι εποχιακός το καλοκαίρι κινείται χρήμα προφανώς λόγω του τουρισμού.
Η Πολωνία είναι συνέχεια μίζερη.Το λάθος που κάνετε όλοι είναι οτι κοιτάτε τη γενική κατάσταση.Δηλαδή τι κάνει η μέση Πολωνέζα.Η γενική κατάσταση δεν παίζει κανένα ρόλο.Ενα 10% από τις γυναίκες στα κλαμπ είναι πρόθυμο να πηδηχτεί με αξιοπρεπείς Βαλκάνιους και αυτό ενδιαφέρει.Το άλλο 90% δεν έχει σημασία δεν το βλέπω καν.
Αυτά με τα λάπτοπ κτλ για εμένα δεν υπάρχουν δεν τα βλέπω καν.Εγώ παρακολουθώ τις βλάχες,τους dresiarz,τα ξέκωλα κτλ.
Για αυτό και πιθανόν δεν αντιλαμβάνεστε το ξύλο που πέφτει γιατί πιθανόν δεν πάτε καν σε αυτά τα μέρη.Δεν είστε εκεί που παίζονται τα big stakes με τις πουτανίτσες τους σβέρκους κτλ.Δεν υπάρχουν και πολλοί ξένοι εκεί για την ακρίβεια ούτε 1% δεν είναι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Βαρσοβία μπορεί να περπατήσεις και ένα χιλίομετρο και μετά να δέις κάτι τελειωμένο. Ελλάδα το πολυ 30 μέτρα.  Ελπίζω να καταλαβένεται τι θέλω να πω.

Η διαφορά είναι οτι στην Ελλάδα βλέπεις πολύ περισσότερους ναρκομανείς σε σχέση με την Πολωνία και στην Πολωνία πολύ περισσότερους αλκοολικούς σε σχέση με την Ελλάδα.Αυτός που στην Πολωνία γίνεται αλκοολικός γίνεται στην Ελλάδα ναρκομανής.Για αυυτό και υπάρχει μια σαφής διαφορά στην underground κουλτούρα.
Ας πούμε αν πας στην Ελλάδα σε χωριό αποκλείεται να δεις 5-10 τελειωμένους αλκοολικούς να ξεροσταλιάζουνε στα σκαλιά της εκκλησίας όπως βλέπεις στην Πολωνία.Από την άλλη στις πολωνικές πόλεις αποκλείεται να δεις άτομο με τη σύριγγα στο αυτί ή ολόκληρους δρόμους κατειλημμένους από πρεζάκια όπως στην Ελλάδα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Η Πολωνία δεν είναι κεντρική Ευρώπη.Αυτό το λένε για τον ευατό τους οι Πολωνοί.Η Πολωνία είναι κλασσική ανατολική Ευρώπη και σε αυτό συμφωνούνε οι Δυτικοί.Δεν είναι δυνατό να συγκρίνεις την Πολωνία με χώρες όπως η Αυστρία ή η Ελβετία.Είναι σα να λες η Ελλάδα δεν είναι Βαλκάνια αλλά είναι όπως η Ιταλία.
Οι μισθοί είναι κατώτεροι από την Ελλάδα και πολλές γκόμενες σε μικρές πόλεις και χωριά πηδιούνατι ακόμα για ένα κέρασμα.Οχι οτι είναι άσχημη ατμόσφαιρα μια χαρά είναι και ελπίζω να μη δυτικοποιηθεί ποτέ.(δεν πρόκειται δηλαδή το αίμα νερό δε γίνεται σιγά μην πετάξουν οι Πολωνέζες τα τακούνια ή σταματήσουν να φοράνε ντεκολτέ και κολλητά για να φαίνονται οι κωλάρες).

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
H Πολωνια δεν εχει. Υπαρχει ομοιογενεια . Και ο κοσμος ειναι ανακατεμενος μενεις εδω ενα διαστημα μετα πας εκει. Οποτε απο μερος σε μερος δε βλεπεις τρελες διαφορες. Και οι πολειες ειναι ιδιες ταλε κουαλε. Μια πλατεια με rynka στο κεντρο με καμια εκκλησια, παλια πολη γυρω γυρω και πολυκατοικιες στα περιχωρα.
Εχω παει και στο Βροτσλαβ και στο Ποζναν. Σαν πηγαινεις στην ιδια πολη, καρμπον

Δεν παρατηρείς νομίζω.Τι σχέση έχουν Βρότσλαβ και Πόζναν?Πρώτα από όλα το Βρότσλαβ καταστράφηκε στον πόλεμο και το ξαναέφτιαξαν σε κακή imitation ενώ το Πόζναν έμεινε ανέπαφο.Στο Βρότσλαβ βλέπεις πολυκατοικίες στο κέντρο αν είναι ποτέ δυνατόν.Οι Γερμανοί το ισοπέδωσαν για να μην πάρουν τίποτα οι Πολωνοί είναι λογικό.Υστερα οι γκόμενες στο Βρότσλαβ μοιάζουν με Ουκρανέζες είναι γιατί προέρχονται από το Λβωφ και το Ρόβνο που παλιά ανήκαν στην Πολωνία.Οταν πρωτοπήγα καράφλιασα πόσο μοιάζαν με Ουκρανές.Πολύ περισσότερο από τις γκόμενες στο Κράκοβ που είναι πιο ανατολικά.Τελικά υπάρχει εξήγηση για όλα.Στο Πόζναν είναι Σλάβες αλλά έχουν μια μίξη 10% με Γερμανούς.Είναι πιο καθαρές Πολωνέζες.Στο Βρότσλαβ έχουν αναμιχτεί με Ουκρανούς.
Αυτά δεν τα προσέχεις αν δεν έχεις μάτι για λεπτομέρεια για αυτό λέω οτι τα βλέπετε πολύ γενικά.
Για το μέσο Ελληνα είναι δύσκολο να ξεχωρίσει πόλη της Τσεχίας από πόλη της Πολωνίας πολλώ δε μάλλον περιοχές της Πολωνίας μεταξύ τους.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
δεν ξερω,αλλα η ουκρανια οπως κι η ρουμανια εχουν τεραστιες διαφορες απο πολη σε νομους δηλ πχ το λβοφ δεν εχει καμμια σχεση με το μαριοπολ πχ
αλλοι ανθρωποι αλλες γκομενες,αλλη νοοτροπια σε ολα..
δεν νομιζω πολωνια ναναι τοσο ιδια...
εδω μαλλον εχει δικιο ο κμαν

Υπάρχουν διαφορές όχι βέβαια τόσο μεγάλες όσο στην Ουκρανία όπου οι πληθυσμοί δε μιλάνε καν την ίδια γλώσσα.Πολλές έχουν σχέση με την τριχοτόμηση της Πολωνίας τα εδάφη που έμειναν υπό γερμανική κατοχή έχουν άλλη νοοτροπία και αρχιτεκτονική από αυτά που ήταν υπό ρωσική κατοχή και αυτά είναι διαφορετικά από όπου κυριαρχούσαν οι Αυστριακοί.Είναι σα να χωριζόταν η Ελλάδα στα 3 ένα τμήμα να είχαν οι Ιταλοί ένα οι Αυστριακοί και ένα οι Τούρκοι.Μετά από 200 χρόνια οι διαφορές θα ήταν σημαντικές.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Δεν παρατηρείς νομίζω.Τι σχέση έχουν Βρότσλαβ και Πόζναν?Πρώτα από όλα το Βρότσλαβ καταστράφηκε στον πόλεμο και το ξαναέφτιαξαν σε κακή imitation ενώ το Πόζναν έμεινε ανέπαφο.Στο Βρότσλαβ βλέπεις πολυκατοικίες στο κέντρο αν είναι ποτέ δυνατόν.Οι Γερμανοί το ισοπέδωσαν για να μην πάρουν τίποτα οι Πολωνοί είναι λογικό.Υστερα οι γκόμενες στο Βρότσλαβ μοιάζουν με Ουκρανέζες είναι γιατί προέρχονται από το Λβωφ και το Ρόβνο που παλιά ανήκαν στην Πολωνία.Οταν πρωτοπήγα καράφλιασα πόσο μοιάζαν με Ουκρανές.Πολύ περισσότερο από τις γκόμενες στο Κράκοβ που είναι πιο ανατολικά.Τελικά υπάρχει εξήγηση για όλα.Στο Πόζναν είναι Σλάβες αλλά έχουν μια μίξη 10% με Γερμανούς.Είναι πιο καθαρές Πολωνέζες.Στο Βρότσλαβ έχουν αναμιχτεί με Ουκρανούς.
Αυτά δεν τα προσέχεις αν δεν έχεις μάτι για λεπτομέρεια για αυτό λέω οτι τα βλέπετε πολύ γενικά.
Για το μέσο Ελληνα είναι δύσκολο να ξεχωρίσει πόλη της Τσεχίας από πόλη της Πολωνίας πολλώ δε μάλλον περιοχές της Πολωνίας μεταξύ τους.

Αυτα ρε τυπε τα ξερω αλλα εινα θεωρητικα. Δε παιζουν κανενα ρολο στην καθημερινη ζωη . Τα παντα σημερα εχουν αναμειχθει . Διαφορες υπηρχαν το 1920 και το 1930. Εσυ τι νομιζεις οτι ολοι οσοι ζουν σημερα στο Βροτσλαβ ειναι οι απογονοι αυτων που ηρθαν απο το Λβοβ ? Το ιδιο ισχυει και για το Στετιν . Εχουν αναμιχθει εχουν μετακινηθει, εχουν κανει γαμους με αλλους, αλλοι απο αλλες πολεις πηγαν εκει. Και σημερα εχουν την ιδια τηλεοραση, το ιδιο ιντερνετ. Τι σχεση εχει αν η αλλη ειχε προπαππου απο το Λβοβ η απο το Γντανσκ η δε ξερω και γω που.
Στο βροτσλαβ δεν ειπα οτι εχει πολυκατοικιες στο κεντρο. αλλα στα περιχωρα. Οταν πηγα παντως ιδιο και απαραλλαχτο με το Ποζναν μου φανηκε . Οκ λιγο πιο ψυχρο το Ποζναν πιο " βιομηχανικο".

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αυτα ρε τυπε τα ξερω αλλα εινα θεωρητικα. Δε παιζουν κανενα ρολο στην καθημερινη ζωη . Τα παντα σημερα εχουν αναμειχθει . Διαφορες υπηρχαν το 1920 και το 1930. Εσυ τι νομιζεις οτι ολοι οσοι ζουν σημερα στο Βροτσλαβ ειναι οι απογονοι αυτων που ηρθαν απο το Λβοβ ? Το ιδιο ισχυει και για το Στετιν . Εχουν αναμιχθει εχουν μετακινηθει, εχουν κανει γαμους με αλλους, αλλοι απο αλλες πολεις πηγαν εκει. Και σημερα εχουν την ιδια τηλεοραση, το ιδιο ιντερνετ. Τι σχεση εχει αν η αλλη ειχε προπαππου απο το Λβοβ η απο το Γντανσκ η δε ξερω και γω που.
Στο βροτσλαβ δεν ειπα οτι εχει πολυκατοικιες στο κεντρο. αλλα στα περιχωρα. Οταν πηγα παντως ιδιο και απαραλλαχτο με το Ποζναν μου φανηκε . Οκ λιγο πιο ψυχρο το Ποζναν πιο " βιομηχανικο".

Αν δεν μπορείς να δεις οτι οι γκόμενες από το Βρότσλαβ είναι διαφορετικές από όσες προέρχονται από το Πόζναν τι να πω?Είναι σα να λες οτι δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε Πατρινές και Θεσσαλονικιές στην εμφάνιση.Το Βρότσλαβ έχει 15 κλαμπ και Discoplex στο κέντρο το Πόζναν έχει μόνο 5.Το Βρότσλαβ έχει εκτεταμένο κέντρο με πολλές υπόγειες διαβάσεις το Πόζναν έχει ελάχιστες υπόγειες διαβάσεις και καθόλου στο κέντρο.Στο Πόζναν όλα τα κεντρικά κτίρια είναι κατεστραμμένα και ανακαινισμένα πρόχειρα μετά τον ΒΠΠ στο Πόζναν στέκουν τα original.Καλά δεν πρόσεξες τη διαφορά?Οτι στο Βρότσλαβ είναι καινούργια από τη δεκαετία του 50 και τα έχουν ανακαινίσει με πρόχειρα υλικά?
Δεν είδες οτι ο κόσμος είναι πολύ φτωχότερος στο Βρότσλαβ που δεν έχει βιομηχανική παραγωγή και υπηρεσίες όπως το Πόζναν.
Εγώ αυτά τα βλέπω αμέσως με το που σκάω μύτη.Οπως είδαι οτι οι φοιτητές στο Βρότσλαβ ψωλάρουν πολύ περισσότερο από ό,τι στο Πόζναν όπου συνήθως δουλεύουν κιόλας ενώ σπουδάζουν ενώ στο Βρότσλαβ δε δουλεύουν σχεδόν ποτέ.
Ολοι στο Βρότσλαβ είναι απόγονοι αυτών που ήρθαν από το Λβωφ.Επί κομμουνισμού δε μετακινούταν ο κόσμος.Πριν τον πόλεμο το Βρότσλαβ ήταν 95% γερμανικό και μετά τον πόλεμο έγινε 99% πολωνικό με τον ίδιο πληθυσμό.Οι ομοιότητες γκομενών από το Βρότσλαβ με αυτές του Λβωφ είναι συνταρακτικές.Αν και η προτίμησή μου είναι πιο πολύ στον κλασσικό πολωνικό τύπο του Πόζναν όποιος προτιμά τον ουκρανικό τύπο με τα τσιμπουκόχειλα και τις μικρότερες κωλάρες θα βρει την υγειά του στο Βρότσλαβ..

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Αν δεν μπορείς να δεις οτι οι γκόμενες από το Βρότσλαβ είναι διαφορετικές από όσες προέρχονται από το Πόζναν τι να πω?Είναι σα να λες οτι δεν υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε Πατρινές και Θεσσαλονικιές στην εμφάνιση.Το Βρότσλαβ έχει 15 κλαμπ και Discoplex στο κέντρο το Πόζναν έχει μόνο 5.Το Βρότσλαβ έχει εκτεταμένο κέντρο με πολλές υπόγειες διαβάσεις το Πόζναν έχει ελάχιστες υπόγειες διαβάσεις και καθόλου στο κέντρο.Στο Πόζναν όλα τα κεντρικά κτίρια είναι κατεστραμμένα και ανακαινισμένα πρόχειρα μετά τον ΒΠΠ στο Πόζναν στέκουν τα original.Καλά δεν πρόσεξες τη διαφορά?Οτι στο Βρότσλαβ είναι καινούργια από τη δεκαετία του 50 και τα έχουν ανακαινίσει με πρόχειρα υλικά?
Δεν είδες οτι ο κόσμος είναι πολύ φτωχότερος στο Βρότσλαβ που δεν έχει βιομηχανική παραγωγή καιθ υπηρεσίες όπως το Πόζναν.
Εγώ αυτά τα βλέπω αμέσως με το που σκάω μύτη.Οπως είδαι οτι οι φοιτητές στο Βρότσλαβ ψωλάρουν πολύ περισσότερο από ό,τι στο Πόζναν όπου συνήθως δουλεύουν κιόλας ενώ σπουδάζουν ενώ στο Βρότσλαβ δε δουλεύουν σχεδόν ποτέ.
πεστα δασκαλε
φιντελ ,,τελειωσες,,σορρυ,αλλα σ εκανε σκονη ο κμαν,,,, :rockon: :rockon: :rockon:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Η Πολωνία δεν είναι κεντρική Ευρώπη.Αυτό το λένε για τον ευατό τους οι Πολωνοί.Η Πολωνία είναι κλασσική ανατολική Ευρώπη και σε αυτό συμφωνούνε οι Δυτικοί.Δεν είναι δυνατό να συγκρίνεις την Πολωνία με χώρες όπως η Αυστρία ή η Ελβετία.Είναι σα να λες η Ελλάδα δεν είναι Βαλκάνια αλλά είναι όπως η Ιταλία.
Οι μισθοί είναι κατώτεροι από την Ελλάδα και πολλές γκόμενες σε μικρές πόλεις και χωριά πηδιούνατι ακόμα για ένα κέρασμα.Οχι οτι είναι άσχημη ατμόσφαιρα μια χαρά είναι και ελπίζω να μη δυτικοποιηθεί ποτέ.(δεν πρόκειται δηλαδή το αίμα νερό δε γίνεται σιγά μην πετάξουν οι Πολωνέζες τα τακούνια ή σταματήσουν να φοράνε ντεκολτέ και κολλητά για να φαίνονται οι κωλάρες).

Εννοείται πως δεν θα συγκρίνεις Πολωνία με Αυστρία και Ελβετία και δεν το έκανα καν. Αυτές είναι 2 πολύ ειδικές περιπτώσεις χωρών αλλά είναι μεγάλη ανάλυση αυτή. Οι μισθοί κάνεις λάθος αυτή την στιγμή είναι καλύτεροι για κάποιον με χαρτί πανεπιστημίου  απο την Ελλάδα και το κόστος ζωής πιο χαμηλό (μόνο τα ενοίκια είναι ακριβά). Οπότε σαν συνισταμένη απο οικονομικής άποψης ζέις πολύ πιο άνετα εδώ. Το είχα ξαναγράψει αλλά επειδή πληρώνομαι απο Έλλάδα ντρέπομαι που όλα τα κοριτσάκια που έχω κάνει δεσμό μέχρι 25 χρονών πληρώνονται παραπάνω απο μένα ή περιπου τα ίδια. Γι αυτο και έλεγα αν μου πήγαινε καλά να την παλέψω να βρώ εταιρία εδώ. Αλλά αφου δεν περνάω καλά ερωτικά και είμαι άρρωστος και υποταγμένος στην ηδονή δεν νομίζω τελικά.Πρέπει όμως να βλέπετε και την δυναμική. Η χώρα αναπτύσεται ασταμάτητα. Σε μια πενταετία θα έχει ξεφύγει πολύ. Αφου βλέπω οτί το ψάχνετε θα γνωρίζεται πως η Πολωνία  θεωρείτε το Νο 1 για επενδύσεις investment στην Ευρώπη και επιπλεόν πως ήταν η μόνη χώρα που δεν επηρεάτηκε απο την διεθνή κρίση στην Ετρωπαική Ενωση. Δυστσυχώς ξεφέφυουν και το  :zfuck: θα δυσκολεύει κιάλλο kman!!!!

Στο οικονομικό θέμα έχετε μείνει πολλά χρόνια πίσω και δεν έχετε σωστή πληροφόρηση. Να σας τονίσω πως οι φίλοι μου στην Ελλάδα με χαρτι Πανεπιστημίου 35 χρονών πέρνουν ακριβώς 700 ευρώ με αρκετά χρόνια προυπηρεσίας και 12 μισθούς. οσοι δουλέυουν γιατί οι περισσότεροι είναι άνεργοι (η συντριπτική πλειοψηφία). Μερικές φορές δεν τους πληρώνουν κιόλλας. Εδώ 23 χρονων 1000 ευρώ πέρνεις άνετα σε μια εταιρία απο τις δεκάδες που έχουν ανόιξει και με 13 μισθούς. Φυσικά οι πωλήτριες πιθανόν να πέρνουν λίγοτερο απο Ελλάδα (όχι μεγάλη διαφορά) αλλά μην ξεχνάτε το χαμηλότερο κόστος ζωής.

Το τι σημαίνει Ανατολική χώρα πάλι είναι μεγάλη ανάλυση. Αν εννοείς την χώρα που μπεκρο-πίνουν τελειωμένοι παντου και πηδάς αέρα τελειωμένες άφραγκες δυστυχώς δεν είναι. Τώρα αυτά με τα χωρία εγώ δεν τα πολυακούω. Γιατί αν σκάσεις σε ένα χωρίο εδώ τι θα κάνεις?Θα βγείς στην πλατεία και θα πείς γεια σας ήρθα να πηδήξω?

Δεν είναι Ανατολική χώρα δυστυχώς πλέον με τον όρο που το εννόεις. Μάλλον πρεπει σιγα σιγα να κινούμαστε προς το άγνωστο Καζακσταν και τέτοιες φάσεις.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Kman αυτα ολα μου αρεσεια  και μενα να τα προσεχω. Ομολογω οτι με τοση λεπτομερεια δε τα προσεξα. Αλλα οκ και τι με αυτο τι συνεπαγεται κατι τετοιο? Οτι θα πας σε ενα κλαμπ και θα γαμησεις κατευθειαν?
Με τον dr love ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ! ΑΠΟΛΥΤΟΤΑΤΑ! Τα ιδια ακριβως που εχει γραψει, τα εχω δει και εχω γραψει και εγω. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ! Οι αποψεις μας ταυτιζονται ΠΛΗΡΩΣ!
Το μονο ειναι οτι εγω προσωπικα ειμαι ικανοποιημενος (για την ωρα), απο τη χωρα και την οικονομικη αναπτυξη κλπ και δε θα ηθελα να φυγω. Για δουλεια ηρθα εδω οχι για τις γκομενες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εννοείται πως δεν θα συγκρίνεις Πολωνία με Αυστρία και Ελβετία και δεν το έκανα καν. Αυτές είναι 2 πολύ ειδικές περιπτώσεις χωρών αλλά είναι μεγάλη ανάλυση αυτή. Οι μισθοί κάνεις λάθος αυτή την στιγμή είναι καλύτεροι για κάποιον με χαρτί πανεπιστημίου  απο την Ελλάδα και το κόστος ζωής πιο χαμηλό (μόνο τα ενοίκια είναι ακριβά). Οπότε σαν συνισταμένη απο οικονομικής άποψης ζέις πολύ πιο άνετα εδώ. Το είχα ξαναγράψει αλλά επειδή πληρώνομαι απο Έλλάδα ντρέπομαι που όλα τα κοριτσάκια που έχω κάνει δεσμό μέχρι 25 χρονών πληρώνονται παραπάνω απο μένα ή περιπου τα ίδια. Γι αυτο και έλεγα αν μου πήγαινε καλά να την παλέψω να βρώ εταιρία εδώ. Αλλά αφου δεν περνάω καλά ερωτικά και είμαι άρρωστος και υποταγμένος στην ηδονή δεν νομίζω τελικά.Πρέπει όμως να βλέπετε και την δυναμική. Η χώρα αναπτύσεται ασταμάτητα. Σε μια πενταετία θα έχει ξεφύγει πολύ. Αφου βλέπω οτί το ψάχνετε θα γνωρίζεται πως η Πολωνία  θεωρείτε το Νο 1 για επενδύσεις investment στην Ευρώπη και επιπλεόν πως ήταν η μόνη χώρα που δεν επηρεάτηκε απο την διεθνή κρίση στην Ετρωπαική Ενωση. Δυστσυχώς ξεφέφυουν και το  :zfuck: θα δυσκολεύει κιάλλο kman!!!!

Στο οικονομικό θέμα έχετε μείνει πολλά χρόνια πίσω και δεν έχετε σωστή πληροφόρηση. Να σας τονίσω πως οι φίλοι μου στην Ελλάδα με χαρτι Πανεπιστημίου 35 χρονών πέρνουν ακριβώς 700 ευρώ με αρκετά χρόνια προυπηρεσίας και 12 μισθούς. οσοι δουλέυουν γιατί οι περισσότεροι είναι άνεργοι (η συντριπτική πλειοψηφία). Μερικές φορές δεν τους πληρώνουν κιόλλας. Εδώ 23 χρονων 1000 ευρώ πέρνεις άνετα σε μια εταιρία απο τις δεκάδες που έχουν ανόιξει και με 13 μισθούς. Φυσικά οι πωλήτριες πιθανόν να πέρνουν λίγοτερο απο Ελλάδα (όχι μεγάλη διαφορά) αλλά μην ξεχνάτε το χαμηλότερο κόστος ζωής.

Το τι σημαίνει Ανατολική χώρα πάλι είναι μεγάλη ανάλυση. Αν εννοείς την χώρα που μπεκρο-πίνουν τελειωμένοι παντου και πηδάς αέρα τελειωμένες άφραγκες δυστυχώς δεν είναι. Τώρα αυτά με τα χωρία εγώ δεν τα πολυακούω. Γιατί αν σκάσεις σε ένα χωρίο εδώ τι θα κάνεις?Θα βγείς στην πλατεία και θα πείς γεια σας ήρθα να πηδήξω?

Δεν είναι Ανατολική χώρα δυστυχώς πλέον με τον όρο που το εννόεις. Μάλλον πρεπει σιγα σιγα να κινούμαστε προς το άγνωστο Καζακσταν και τέτοιες φάσεις.

Τώρα μου λες οτι ο μέσος 23χρονος Πολωνός παίρνει 1000 ευρώ το μήνα?Γιατί τότε έχουν κατακλύσει όλες τις χώρες της Δύσης από UK μέχρι Γερμανία,Ολλανδία είναι οι νο.1 μετανάστες.2 εκατομμύρια έχουν μεταναστεύσει εκτός Πολωνίας από το 2004 το 20% του ενεργού πληθυσμού.Ολόκληρες μικρές πόλεις και χωριά έχουν ερημώσει.
Εχεις πάει σε χωριό όπου η γκόμενα δεν έχει να πληρώσει ούτε ηλεκτρικό και ζει στα σκοτάδια?Η όπου έχουν ακόμα τουαλέτες τουρκικού τύπου έξω από το σπίτι όπου δαγκώνεις το καυλί σου από το κρύο?Εχεις μείνει με οικογένεια όπου όλοι είναι άνεργοι?Η όπου μαζεύουν μανιτάρια από το δάσος για να φάνε?
Η να μην παίρνει μπρος το αυτοκίνητο από το κρύο και να ανάβουν φωτιά από κάτω?Ο πιο πολύς πληθυσμός της Πολωνίας το 80% ζει σε χωριά και μικρές πόλεις.
Για εμένα η Πολωνία είναι κλασσική Ανατολική Ευρώπη.Δεν είναι βέβαια πρώην ΕΣΣΔ ή διαλυμένη χώρα όπως η Ουκρανία αλλά η Ρωσία μου φάνηκε σε ελαφρώς καλύτερο οικονομικό επίπεδο(αυτάρκης) και η Λευκορρωσία πιο μαζεμένη.Θέλω να πω αν έρθεις από Λευκορρωσία και δεις τα χάλια της Πολωνίας Β(περιοχές κοντά στα ανατολικά σύνορα) είναι να λυπάσαι για την κατάντια.
Βασικά το πρόβλημα της Πολωνίας είναι οτι δεν έχει πλουτοπαραγωγικές πηγές(εκτός από κάρβουνο) και δεν έχει καμία φίρμα(πόσες πολωνικές μάρκες ξέρετε?).

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Τώρα μου λες οτι ο μέσος 23χρονος Πολωνός παίρνει 1000 ευρώ το μήνα?Γιατί τότε έχουν κατακλύσει όλες τις χώρες της Δύσης από UK μέχρι Γερμανία,Ολλανδία είναι οι νο.1 μετανάστες.2 εκατομμύρια έχουν μεταναστεύσει εκτός Πολωνίας από το 2004 το 20% του ενεργού πληθυσμού.Ολόκληρες μικρές πόλεις και χωριά έχουν ερημώσει.
Εχεις πάει σε χωριό όπου η γκόμενα δεν έχει να πληρώσει ούτε ηλεκτρικό και ζει στα σκοτάδια?Η όπου έχουν ακόμα τουαλέτες τουρκικού τύπου έξω από το σπίτι όπου δαγκώνεις το καυλί σου από το κρύο?Εχεις μείνει με οικογένεια όπου όλοι είναι άνεργοι?Η όπου μαζεύουν μανιτάρια από το δάσος για να φάνε?
Η να μην παίρνει μπρος το αυτοκίνητο από το κρύο και να ανάβουν φωτιά από κάτω?Ο πιο πολύς πληθυσμός της Πολωνίας το 80% ζει σε χωριά και μικρές πόλεις.
Για εμένα η Πολωνία είναι κλασσική Ανατολική Ευρώπη.Δεν είναι βέβαια πρώην ΕΣΣΔ ή διαλυμένη χώρα όπως η Ουκρανία αλλά η Ρωσία μου φάνηκε σε ελαφρώς καλύτερο οικονομικό επίπεδο(αυτάρκης) και η Λευκορρωσία πιο μαζεμένη.Θέλω να πω αν έρθεις από Λευκορρωσία και δεις τα χάλια της Πολωνίας Β(περιοχές κοντά στα ανατολικά σύνορα) είναι να λυπάσαι για την κατάντια=
εχω ηδη καβλωσει δασκαλε  :tits2:
ειπα κι εγω..
κοινωνικος καπιταλισμος στα τσουτσεκια αυτα της ΕΕ κ ΗΠΑ?
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ,,, ;) ;)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
εχω ηδη καβλωσει δασκαλε  :tits2:
ειπα κι εγω..
κοινωνικος καπιταλισμος στα τσουτσεκια αυτα της ΕΕ κ ΗΠΑ?
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ,,, ;) ;)

Κοίτα οι Πολωνοί δεν περνάνε και άσχημα.Βότκα και γαμήσι μέχρι τελικής πτώσεως.Οι άλλοι τους ζηλεύουνε αυτοί όμως δεν έχουν την ίδια γνώμη.Προτιμούν τις ανέσεις της Δύσης και ας τους τρώνε τις γκόμενες.
Αμα είσαι συνηθισμένος Βαλκάνιος και πας στα κλαμπ στα χωριά ή σταωπανηγύρια και δεις τις γκόμενες με τις ζαρτιέρες και τα σούπερ μίνι θα σου πέσουν οι μασέλες.Εννοείτει οτι είναι σούπερ προσεγγίσιμες αρκεί να μην καραδοκεί ο τοπικός dresiarz.
Γενικά οι Πολωνέζες δεν ντρέπονται ιδιαίτερα δεν έχουν ανεπτυγμένο αυτό το συναίσθημα οπότε τα βλέπεις όλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom