Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Κοίτα οι Πολωνοί δεν περνάνε και άσχημα.Βότκα και γαμήσι μέχρι τελικής πτώσεως.Οι άλλοι τους ζηλεύουνε αυτοί όμως δεν έχουν την ίδια γνώμη.Προτιμούν τις ανέσεις της Δύσης και ας τους τρώνε τις γκόμενες.
μεχρι τα 40 καλα ειναι αυτα,,μετα??? ;) ;) ;)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
μεχρι τα 40 καλα ειναι αυτα,,μετα??? ;) ;) ;)

Μετά πολλοί δε ζούνε καν.Για να καταλάβεις τη διαφορά Πολωνίας Γερμανίας δες γερμανική τηλεόραση και μετά πολωνική.Η γερμανική είναι γεμάτη σοβαρές συζητήσεις,αστυνομικά ρεπορτάζ και θρίλερ,πτώματα και τελειωμένες γριές σα γαμώ το κέρατό μου.Ξερνάς αμέσως.Η πολωνική είναι γεμάτη βυζάκια,μουνάρες,τύπους που γελάνε όλη την ώρα γενικά φτιάχνεσαι.
Θυμάμαι έλεγα σε μια Λυκορρωσίδα τι σκατά είναι αυτά με τη γερμανική τηλεόραση όλο πτώματα και θρίλερ?Ετσι είναι η πραγματικότητα μου λέει./Μα δε θέλω να βλέπω την πραγματικότητα.Θέλω να βλέπω βυζάκια,γκομενάκια μου φτάνουν τα σκατά που βλέπω κάθε μέρα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Kman εκτιθεσαι με αυτα που γραφεις ρε τυπε. Γιατι το κανεις αυτο? Οι μεταναστες ειχαν φυγει χρονια πριν, τωρα γυρνανε. Στα δε χωρια ο κοσμος ζει αρκετα καλυτερα ισως και απο πολεις. Πολλοι μαλιστα δουλευουν στις πολεις και μενουν στα χωρια. και ναι ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΧΩΡΙΑ.
Εχει κατι ΣΠΙΤΑΡΩΝΕΣ που ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΑΣ!!!
Και προσεξε. Σε πολλες επαρχιες τα εχω δει αυτα βασικα οπου πηγα! Ποια ανεργια? Ολη η οικογενεια ανεργη? ?? Μιλαμε για μια απο τις  χωρες με τη μικροτερη ανεργια στην Ευρωπη
( περα απο Λουξεμβουργα και κατι τετοια.
Τωρα να υπαρχει ΜΙΑ περιπτωση φτωχειας ακραιας στο 1 000 000 αυτο και στην Αγγλια θα το δεις και στις ΗΠΑ. Και εγω εχω δει αστεγους στο L.A. Και τι να λεει?
Και στην Ελλαδα εχει χωρια με τουαλετες εξω τουρκικες.
Οσον αφορα τους μεταναστες η Πολωνια με 40 000 000 πληθυσμο αντε να χει 5 000 000 μεταναστες?
Η Ελλαδα που εχει 10 000 000 και εχει αλλα 10 εξω? Αναλογικα εχει πολυ περισσοτερους.
Α και ΣΗΜΕΡΑ ( οχι πριν 30 χρονια... ) δεν υπαρχει πολωνος που να μεταναστευει Ελλαδα. Το ρευμα εχει αντιστραφει.
Σου λεω, δε σε αμφισβητω οτι ερχεσαι, αλλα με αυτα που γραφεις δινεις τροφη να το αμφισβητουν αυτο. Πουθενα και κανενας δε θα δει στην Πολωνια του 2014 ( 15 σε ενα μηνα... ) αυτα που γραφεις...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Μετά πολλοί δε ζούνε καν.Για να καταλάβεις τη διαφορά Πολωνίας Γερμανίας δες γερμανική τηλεόραση και μετά πολωνική.Η γερμανική είναι γεμάτη σοβαρές συζητήσεις,αστυνομικά ρεπορτάζ και θρίλερ,πτώματα και τελειωμένες γριές σα γαμώ το κέρατό μου.Ξερνάς αμέσως.Η πολωνική είναι γεμάτη βυζάκια,μουνάρες,τύπους που γελάνε όλη την ώρα γενικά φτιάχνεσαι.

Mαλλον αντιστροφα ειναι! Η γερμανικη μου φανηκε πιο καραγκιοζε. Η πολωνικη ολο πολιτικες συζητησεις και ολο βαρετα κοινωνικο πολιτικα θεματα!! Και κατι ηλιθιες σειρες που και που!

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Θυμάμαι έλεγα σε μια Λυκορρωσίδα τι σκατά είναι αυτά με τη γερμανική τηλεόραση όλο πτώματα και θρίλερ?Ετσι είναι η πραγματικότητα μου λέει./Μα δε θέλω να βλέπω την πραγματικότητα.Θέλω να βλέπω βυζάκια,γκομενάκια μου φτάνουν τα σκατά που βλέπω κάθε μέρα.
:s&m_3: :s&m_3: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Mαλλον αντιστροφα ειναι! Η γερμανικη μου φανηκε πιο καραγκιοζε. Η πολωνικη ολο πολιτικες συζητησεις και ολο βαρετα κοινωνικο πολιτικα θεματα!! Και κατι ηλιθιες σειρες που και που!
τα χαπια μου ρεεεεεε,,,δεν γινοντε αυτα,,ουτε νταβαριτς πορνομιτσος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Στα χωρια παντως οπως λεει ο κμαν ( που πρεπει να πηγαινει απλα τα λεει υπερβολικα γενικα και το τοσο το κανει τοσο ) παιζουν ωραια καβλακια καλες φασεις κλπ. Αλλα πειτε μου ποιος ξενος θα ερθει για να παει σε ενα χωριο και αντε και πηγε! Πως θα γαμησει εκει περα και τι θα κανει??
Χωρις γλωσσα μαλιστα και χωρις ενα γνωστο? Εγω πηγα παντως  ( και σε αρκετα ), θα δεις καμια γκομενα που και που εκει γνωριζονται και ειναι πολυ επιφυλακτικοι και μη πω συντηριτικοι.
Αυτο με την ακραια φτωχεια που ειπε ο κμαν ομως δε παιζει γενικα ακομη και στα χωρια. Και δεν εχω δει λιγα, εχω δει αρκετα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Kman εκτιθεσαι με αυτα που γραφεις ρε τυπε. Γιατι το κανεις αυτο? Οι μεταναστες ειχαν φυγει χρονια πριν, τωρα γυρνανε. Στα δε χωρια ο κοσμος ζει αρκετα καλυτερα ισως και απο πολεις. Πολλοι μαλιστα δουλευουν στις πολεις και μενουν στα χωρια. και ναι ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΧΩΡΙΑ.
Εχει κατι ΣΠΙΤΑΡΩΝΕΣ που ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΑΣ!!!
Και προσεξε. Σε πολλες επαρχιες τα εχω δει αυτα βασικα οπου πηγα! Ποια ανεργια? Ολη η οικογενεια ανεργη? ?? Μιλαμε για μια απο τις  χωρες με τη μικροτερη ανεργια στην Ευρωπη
( περα απο Λουξεμβουργα και κατι τετοια.
Τωρα να υπαρχει ΜΙΑ περιπτωση φτωχειας ακραιας στο 1 000 000 αυτο και στην Αγγλια θα το δεις και στις ΗΠΑ. Και εγω εχω δει αστεγους στο L.A. Και τι να λεει?
Και στην Ελλαδα εχει χωρια με τουαλετες εξω τουρκικες.
Οσον αφορα τους μεταναστες η Πολωνια με 40 000 000 πληθυσμο αντε να χει 5 000 000 μεταναστες?
Η Ελλαδα που εχει 10 000 000 και εχει αλλα 10 εξω? Αναλογικα εχει πολυ περισσοτερους.
Α και ΣΗΜΕΡΑ ( οχι πριν 30 χρονια... ) δεν υπαρχει πολωνος που να μεταναστευει Ελλαδα. Το ρευμα εχει αντιστραφει.
Σου λεω, δε σε αμφισβητω οτι ερχεσαι, αλλα με αυτα που γραφεις δινεις τροφη να το αμφισβητουν αυτο. Πουθενα και κανενας δε θα δει στην Πολωνια του 2014 ( 15 σε ενα μηνα... ) αυτα που γραφεις...

Αυτά τα σπίτια ανήκουν σε κονομημένους,γιατρούς,μηχανικούς κτλ που προτιμούν να μένουν σε ήρεμα χωριά αντί για πόλεις.Δες σε τι σπίτια μένουν οι χωρικοί.
Η ανεργία στην Πολωνία είναι 12%.Πριν το 2004 και την ένταξη στην ΕΕ ήταν 25% απλά μειώθηκε γιατί 2 εκατομμύρια μετανάστευσαν.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
τα χαπια μου ρεεεεεε,,,δεν γινοντε αυτα,,ουτε νταβαριτς πορνομιτσος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

χαχαα ρε τυπε το θεμα ειναι ομως οτι στην Πολωνια δε ζω μονο εγω ζει και ο dr love. Kαι γραφουμε ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ!
Ο κμαν γραφει απο ΓΕΡΜΑΝΙΑ και οχι απο την Πολωνια. Επομενως εχει μια " αλλη" ματια. Επισης εχει μια ταση υπερβολης λεκτικης στο γραπτο λογο του ( δειτε και σε αλλα θρεντς το υφος ).
Εξαλλου το εγραψε οτι βλεπει αυτα που  "θελει" να δει και στοχοποιει οχι ολη τη χωρα και την εικονα.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
χαχαα ρε τυπε το θεμα ειναι ομως οτι στην Πολωνια δε ζω μονο εγω ζει και ο dr love. Kαι γραφουμε ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ!
Ο κμαν γραφει απο ΓΕΡΜΑΝΙΑ και οχι απο την Πολωνια. Επομενως εχει μια " αλλη" ματια. Επισης εχει μια ταση υπερβολης λεκτικης στο γραπτο λογο του ( δειτε και σε αλλα θρεντς το υφος ).
Εξαλλου το εγραψε οτι βλεπει αυτα που  "θελει" να δει και στοχοποιει οχι ολη τη χωρα και την εικονα.
εμενα ο δασκαλος κμαν με συμφερει παντως  :grin: :grin: :grin:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Τώρα μου λες οτι ο μέσος 23χρονος Πολωνός παίρνει 1000 ευρώ το μήνα?Γιατί τότε έχουν κατακλύσει όλες τις χώρες της Δύσης από UK μέχρι Γερμανία,Ολλανδία είναι οι νο.1 μετανάστες.2 εκατομμύρια έχουν μεταναστεύσει εκτός Πολωνίας από το 2004 το 20% του ενεργού πληθυσμού.Ολόκληρες μικρές πόλεις και χωριά έχουν ερημώσει.
Εχεις πάει σε χωριό όπου η γκόμενα δεν έχει να πληρώσει ούτε ηλεκτρικό και ζει στα σκοτάδια?Η όπου έχουν ακόμα τουαλέτες τουρκικού τύπου έξω από το σπίτι όπου δαγκώνεις το καυλί σου από το κρύο?Εχεις μείνει με οικογένεια όπου όλοι είναι άνεργοι?Η όπου μαζεύουν μανιτάρια από το δάσος για να φάνε?
Η να μην παίρνει μπρος το αυτοκίνητο από το κρύο και να ανάβουν φωτιά από κάτω?Ο πιο πολύς πληθυσμός της Πολωνίας το 80% ζει σε χωριά και μικρές πόλεις.
Για εμένα η Πολωνία είναι κλασσική Ανατολική Ευρώπη.Δεν είναι βέβαια πρώην ΕΣΣΔ ή διαλυμένη χώρα όπως η Ουκρανία αλλά η Ρωσία μου φάνηκε σε ελαφρώς καλύτερο οικονομικό επίπεδο(αυτάρκης) και η Λευκορρωσία πιο μαζεμένη.Θέλω να πω αν έρθεις από Λευκορρωσία και δεις τα χάλια της Πολωνίας Β(περιοχές κοντά στα ανατολικά σύνορα) είναι να λυπάσαι για την κατάντια.
Βασικά το πρόβλημα της Πολωνίας είναι οτι δεν έχει πλουτοπαραγωγικές πηγές(εκτός από κάρβουνο) και δεν έχει καμία φίρμα(πόσες πολωνικές μάρκες ξέρετε?).

Αρχίζω και πιστεύω ότι όντως έχεις γνώση της Πολωνίας δεν είναι μόυφες αυτά που λες, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν ανταποκρίνονται στη τελευτάια 5 ετία. Έχεις μείνει ακριβώς 5 χρόνια πίσω. Και ξέρω καλά γιατί ερχόμουν και εγώ τότε Poland αλλά δεν έμενα εδώ. Η μετανάστευση που λές αφορούσε την είσοδο της Πολωνίας στην Ευρωπαική ένωση και ο αριθμός ήταν όντως στους αριθμούς που περιράφεις. Την τεευταία πενταετία όμως έχει  αντιστραφεί πλήρως η κατάσταση, μια βόλτα στην Βαρσοβία θα σε πείσει πως απο Αμερικανοί,ινδοί μέχρι και Γάλλοι, έρχονται πλέον να δουλέψοουν στις εταιρίες που ανοίγουν εδώ. Και ξέρω πολλούς απο αυτούς. Όπου και να πας πλέον τους βλεπεις μπροστά σου!! και είναι και επιτεθόμενοι στις γκόμενες οι καρίοληδες. Ο  μισθός δε είναι 1000 ευρώ είναι πάνω απο 1000 ευρώ για κάποιον που βρίσκει δουλειά σε μια εταιρία εδώ απο τις δεκάδες πολυεθνικές. Συνήθως ξεκινάει στα 1100 με 1200 στον τομεα της πληροφορικής που ασχολούμε χωρίς να έχει κάποιος προυπηρεσία στα 23-25.

Η ανάπτυξη που αναφέρω θα συνεχίσει αστάματητα λόγω της γεωγραφικής θέσης της Poland και του τεράστιου αριθμού πλυθυσμού που συνορεύει με αυτήν. Εσύ που απο οτι έχω καταλάβει ασχολείσαι με τηελεπικοινωνίες θα ξέρεις πως διαφορετικό είναι να ανοιξει μια εταιρια τηλεπικοινωνιών κάπου που θα έχει ένα κοινο 40.000.000 κατοίκων με επέκταση σε γειτονικές χώρες όπως η Γερμανία με 80.000.000 πλυθησμό και διαφορετικά στην Ελλάδα με τα 10.000.000 και τους αλβανούς απο πάνω.

Ελπίζεις θα ξέρεις πως Google,IBM και κυρίως η Samsung έχουν μεταφέρει εδώ πολυ κεντρικές τους υποδομές για να αποροφούν τους εργαζομένους απο τα πενεπθστήμια και με 1000 ευρώ να δουλεύουν. Επίσης θα ξέρες πως κεντρικές αυτοκινητο-βιομηχανίες της Γερμανίας έχουν αρχίσει και μεταφέρουν Εργοστάσια και γραμμές παραγωγής εδώ.

Αυτά έγιναν την τελευταία τριετία-τετραετια. Για αυτό όλα άλλαξαν με ρυθμούς ασσύληπτους. Δεν θέλω να φανταστώ τι θα έχει γίνει σε μια πενταετία. Θα δυσκολέψει απίστευτα το πήδημα.

Αυτα με τα χωριά που λες έχεις πέσει ακριβώς στην λουμπα που έγραψα πρίν. Δεν συγκρίνεις την χώρα μας. Ο Θείος μου μένει σε ένα χωρίο στην Πελλοπόμησο με 1000 κατοίκους. Αυτά που περιγράφεις ζει πολυ χειρότερα εκεί. Πειμένει να πουλήσει την σταφίδα να βγάζει μέσο όρο 300 ευρώ το μήνα ίσα να πίνει καμιά amstel στην αγόρα και να αγοράζει αλβανικό καπνό. Και χέζει σε Τούρκικη έξω απο το σπίτι, γιατί έτσι έφτιαχναν τα σπίτια παλια στα χωριά. Το σημαίνει αυτο? Οτι εγώ που ζω Αθήνα ζω κατά αυτό τον τρόπο? Πας να βρείς δηλαδή το τελειωμένο χωρίο για να βγαλεις συμπέρασμα του μέσου πορυ ζωής τπυ Πολωνού ή του αντίστοιχου Έλληνα. Απλά το κάνεις γιατί μεσα σου πονάς όπως και εγώ που δεν είναι πλέον έτσι, οπότε το πηδημά εδώ των παλαιών εποχών μας μένει σαν ανάμνηση με δάκρυα στα μάτια...

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Να προσθέσω επίσης πως η ανεργία τουλάχιστον στην Βαρσοβία δεν είναι π.χ 8% που μπορούν να λένε κάποιοι αριθμοί. Απλά δεν υφίσταται είναι 0%. Δεν υπάρχει άνεργος...Σε βαθμό που τα πέρνω στο κρανίο για το πως μας κατάντησαν. Δεν έχω συναντήσει κανέναν ποτέ παντού εδω να μην εργαζεται. Αν ποτέ βρείτε κάποιον πείτε μου. Δεν νομίζω χωρίς υπερβολή να υπάρχει έστω και ένας (αντα να μένει κανα μήνα-δύο άνεργος).Ακόμα και οι φοιτητρίες που είναι το κομμάτι που ασχολούμε πιο πολύ ηλικιακά όλες εργαζόνται.

Και η μετανάστευση πλεόν αν συνεχίζει σε ένα μικρό ποσοστό γίνεται και για άλλους λόγους που εμείς οι Ελληνες δεν αντιλαμβανόμαστε. Ξέρω γκομενίτσες εδώ στα 23-24 με δικό τους σπίτι και δουλίτσα που παιρνάνε μια χαρά. ολη την μέρα που πρήζουν τα αρχίδια πως θέλουν να πάνε σε μια άλλη χώρα να δουλέψουν λίγα χρόνια να ζήσουν κάτι διαφορετικό. Κυριώς με την γαμημένη άφραγκη πλέον Ισπανία αλλα ευτύχως την γλιτώνουμε λίγο που δεν βρίσκουν έυκολα δουλειά εκεί. Η μετανάστευση θέλω να πώ είναι και στην κουλτούρα και στο άιμα τους για την συλλογή εμπειριών δεν γινεται μόνο για οικονομικούς λόγους πλέον απο την νέγια γενιά. Μπορώ να σας γραψω άπειρες σελίδες για το θέμα αυτο με πολλές περιπτώσεις που ξέρω και γκόμενες που είχα εδώ με αυτήν την φιλοσοφία.

Οι γονείς μου παρόλο που είναι πολύ μορφωμένοι ποτέ δεν έχουν πάει καν ένα ταξίδι έξω απο την Ελλάδα. Είναι διαφορετική η κουλτούρα μας. Δεν νιώθουμε πως ανήκουμε στην Ευρώπη και δεν γουστάρουμε να πάμε παραπέρα, μόνο αν πεινάσουμε όπως σήμερα φεύγουμε.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Δε νομίζω.Εδώ χώνονται κάτι τζιτζιφιόγκοι Ισπανοί,Ιταλοί και Πορτογάλοι φοιτητές Εράσμους και τρώνε και δεν μπορεί ο Ελληνας?Εχω δει και Κινέζους και άλλους Ασιάτες να τρώνε.Αν είσαι σταρχιδιστής δεν έχεις πρόβλημα Πολωνία αν αρχίσεις και λες π.χ εδώ είναι φοιτητές εδώ έρχονται για τους Εράσμους τη γάμησες.Ενώ αν πεις έρχονται όλες για τον τεράστιο πούτσο του Βαλκάνιου αρχίζεις να βλέπεις φως.Σιγά μην κωλώσω να φάω εν ψυχρώ τη γκόμενα του Ισπανού και του Ιταλού.Αφού είναι χεσμένος παίζει εκτός έδρας.
Καταρχήν συνταυτίζομαι ΠΛΗΡΩΣ με αυτά που λέει ο ΚΜΑΝ!! Είναι όλα αλήθεια και οι πληροφορίες του είναι υπερπολύτιμες και για τα μέρη που ξέρω διασταυρωμένες! Όσο για τις διαφορές στις Πόλεις έχει πέσει 100% μέσα διότι έχω πάει και Πόζναν και Βρότσλαβ! Για τα μικρά μέρη της Βιελκοπόλσκα έχω να πω πως ο κόσμος ζει σε καλή κατάσταση απλά με πενιχρούς μισθούς!
DR Love προσπαθείς να προσαρμώσεις την κατάσταση στα μέτρα σου αντί να προσαρμοστείς εσύ σε αυτή... Μην βλέπεις ότι έχεις στο μυαλό σου να δείς!!! Τα περισσότερα που λες είναι για γέλια! Ξένους όπως Αμερικάνους και Ινδούς και Άγγλους έχει και στην Αντίσσα-Μπέμπα και στο Ναϊρόμπι με απίστευτους μισθούς! Δεν συμαίνει ότι η Αφρική δυτικοποιήται !
Όσο για το ξύλο στα κλάμπ στα 10 βράδια που έχω βγεί έξω Πολωνία έχω δει 3 φορές ξυλίκι! Στη Ρόδο φέτος βγαίνω αρκετα και δεν έχω δει τίποτα! Όχι ότι δεν πέφτει αλλά μην μου λέτε ότι και στη Πολωνία δεν κουνιέτε φύλλο! Και μάλιστα η μια φορά ήταν στη Κρακοβία που το μαγαζί είχε γίνει κώλος και ούτε οι Σεκιουριτάδες δεν βγάζαν άκρη ποιος πλάκωνε ποιόν...

ΕΠΙΣΗΣ!!!! Πριν κάποιος προσπαθήσει να γελάσει με τον cool να γελάσει πρώτα με τα χάλια του! Και πριν πιάσει πληκτρολόγιο και ειρωνευτεί το παιδί να γράψει πρώτα απευθυνόμενος σε εμένα γιατί κι εμένα με ενδιαφέρει η όρεξη και η διάθεση του φίλου cool για αναζήτηση!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Να προσθέσω επίσης πως η ανεργία τουλάχιστον στην Βαρσοβία δεν είναι π.χ 8% που μπορούν να λένε κάποιοι αριθμοί. Απλά δεν υφίσταται είναι 0%. Δεν υπάρχει άνεργος...Σε βαθμό που τα πέρνω στο κρανίο για το πως μας κατάντησαν. Δεν έχω συναντήσει κανέναν ποτέ παντού εδω να μην εργαζεται. Αν ποτέ βρείτε κάποιον πείτε μου. Δεν νομίζω χωρίς υπερβολή να υπάρχει έστω και ένας (αντα να μένει κανα μήνα-δύο άνεργος).Ακόμα και οι φοιτητρίες που είναι το κομμάτι που ασχολούμε πιο πολύ ηλικιακά όλες εργαζόνται.

Και η μετανάστευση πλεόν αν συνεχίζει σε ένα μικρό ποσοστό γίνεται και για άλλους λόγους που εμείς οι Ελληνες δεν αντιλαμβανόμαστε. Ξέρω γκομενίτσες εδώ στα 23-24 με δικό τους σπίτι και δουλίτσα που παιρνάνε μια χαρά. ολη την μέρα που πρήζουν τα αρχίδια πως θέλουν να πάνε σε μια άλλη χώρα να δουλέψουν λίγα χρόνια να ζήσουν κάτι διαφορετικό. Κυριώς με την γαμημένη άφραγκη πλέον Ισπανία αλλα ευτύχως την γλιτώνουμε λίγο που δεν βρίσκουν έυκολα δουλειά εκεί. Η μετανάστευση θέλω να πώ είναι και στην κουλτούρα και στο άιμα τους για την συλλογή εμπειριών δεν γινεται μόνο για οικονομικούς λόγους πλέον απο την νέγια γενιά. Μπορώ να σας γραψω άπειρες σελίδες για το θέμα αυτο με πολλές περιπτώσεις που ξέρω και γκόμενες που είχα εδώ με αυτήν την φιλοσοφία.

Οι γονείς μου παρόλο που είναι πολύ μορφωμένοι ποτέ δεν έχουν πάει καν ένα ταξίδι έξω απο την Ελλάδα. Είναι διαφορετική η κουλτούρα μας. Δεν νιώθουμε πως ανήκουμε στην Ευρώπη και δεν γουστάρουμε να πάμε παραπέρα, μόνο αν πεινάσουμε όπως σήμερα φεύγουμε.

Δηλαδή τώρα θα μάθουμε οτι τα εκατομμύρια των Πολωνών που μετανάστευσαν στην Αγγλία το έκαναν για την αγγλική κουλτούρα?Η αυτοί που ήρθαν Ελλάδα ήταν θαυμαστές του αρχαιοελληνικού πνεύματος?Αφού οι περισσότεροι πολωνικά συνεχίζουν και μιλάνε,πολωνικά φαγητά τρώνε,βότκες πίνουνε.Ούτε καν κάνουν προσπάθεια να ενσωματωθούν.Και καλά κάνουν δηλαδή αφού η σλαβική κουλτούρα είναι ανώτερη.
Αλλά άμα πεις στον Αγγλο οτι ο Πολωνός οικοδόμος ήρθε στη χώρα του για την κουλτούρα θα ξεραθεί στα γέλια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Καταρχήν συνταυτίζομαι ΠΛΗΡΩΣ με αυτά που λέει ο ΚΜΑΝ!! Είναι όλα αλήθεια και οι πληροφορίες του είναι υπερπολύτιμες και για τα μέρη που ξέρω διασταυρωμένες! Όσο για τις διαφορές στις Πόλεις έχει πέσει 100% μέσα διότι έχω πάει και Πόζναν και Βρότσλαβ! Για τα μικρά μέρη της Βιελκοπόλσκα έχω να πω πως ο κόσμος ζει σε καλή κατάσταση απλά με πενιχρούς μισθούς!
DR Love προσπαθείς να προσαρμώσεις την κατάσταση στα μέτρα σου αντί να προσαρμοστείς εσύ σε αυτή... Μην βλέπεις ότι έχεις στο μυαλό σου να δείς!!! Τα περισσότερα που λες είναι για γέλια! Ξένους όπως Αμερικάνους και Ινδούς και Άγγλους έχει και στην Αντίσσα-Μπέμπα και στο Ναϊρόμπι με απίστευτους μισθούς! Δεν συμαίνει ότι η Αφρική δυτικοποιήται !
Όσο για το ξύλο στα κλάμπ στα 10 βράδια που έχω βγεί έξω Πολωνία έχω δει 3 φορές ξυλίκι! Στη Ρόδο φέτος βγαίνω αρκετα και δεν έχω δει τίποτα! Όχι ότι δεν πέφτει αλλά μην μου λέτε ότι και στη Πολωνία δεν κουνιέτε φύλλο! Και μάλιστα η μια φορά ήταν στη Κρακοβία που το μαγαζί είχε γίνει κώλος και ούτε οι Σεκιουριτάδες δεν βγάζαν άκρη ποιος πλάκωνε ποιόν...

ΕΠΙΣΗΣ!!!! Πριν κάποιος προσπαθήσει να γελάσει με τον cool να γελάσει πρώτα με τα χάλια του! Και πριν πιάσει πληκτρολόγιο και ειρωνευτεί το παιδί να γράψει πρώτα απευθυνόμενος σε εμένα γιατί κι εμένα με ενδιαφέρει η όρεξη και η διάθεση του φίλου cool για αναζήτηση!!!

Εχω δει τέτοιου τύπου ξυλίκι σε μικρό πολωνικό μαγαζί.Βασικά οι τύποι είναι στα αρχίδια τους ούτε που τους ενδιαφέρει πού βρίσκονται.

Εδώ Πολωνοί πλακώνουν Ουκρανούς στο λεωφορείο.

Σκηνικά έξω από κλαμπ στην Πολωνία.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εχω δει τέτοιου τύπου ξυλίκι σε μικρό πολωνικό μαγαζί.Βασικά οι τύποι είναι στα αρχίδια τους ούτε που τους ενδιαφέρει πού βρίσκονται.

Εδώ Πολωνοί πλακώνουν Ουκρανούς στο λεωφορείο.

Σκηνικά έξω από κλαμπ στην Πολωνία.

Αυτό δεν ειναι τίποτα  :2funny: εδω δειτε Πολωνός  :knockinb: γκομενα που πριν λιγο γνωρισε στο δρομο εξω απο εμπορικο κεντρο μερα μεσημερι!βαρσοβία σχεδον καθε μερα θα δει κανεις να γαμανε οι Πολωνοι της γκομενες τους στο δρομο  :2funny: σαν να μη συμβαινει τιποτα! :2funny:

Εγω ξερω οτι ο Χάρης ειναι τωρα Οδησσό με τα μουνακια ενω εσυ ο Βλακάνιος τσοπάνης κρυωνεις,δεν πας πουθενα και καθεσαι και τον  :jerking: και μας γραφεις μαλακίες  :jerking: :2funny:.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Αυτά που γράφω είναι για γέλια...Απλά όταν θα έρθετε εδώ να γράψετε πόσες πηδήξατε και τι είδατε. Ζήστε το όνειρό σας ότι κάπου 2000 km απο την Ελλάδα μας υπάρχει μια paradise city. απλά θα μέινετε με το πουλί στο χέρι..

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Εγω ξέρω οτι όποιος ειναι απόλυτος και τα ξέρει όλα, τα βγαζει απο το μυαλό του τελικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom