Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ρε παπαρα φιδεμπορα Κμαν, βουλωστο επιτελους εχεις γεμισει το θρεντ μαλακιες και χανονται οι πραγματικες πληροφοριες  :uglystupid:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Μαντεύω οτι μιλάς πάλι για Βαρσοβία.Η Πολωνία δεν είναι Βαρσοβία πόσες φορές πρέπει να το πούμε.Τα σκηνικά που παίζουν Βρότσλαβ δεν έχουν καμία σχέση με Πόζναν ή Στεττίν.Κάθε πόλη είναι διαφορετική.
Υστερα η πιθανότητα να κάνεις φάση συχνά με γλωσσόφιλα χαμούρεμα σε κλαμπ στην Πολωνία είναι πολύ μεγάλη.Μετά αν πάρεις τη γκόμενα τηλέφωνο την έχεις για την επόμενη εβδομάδα.

Γιατι ρε τυπε ? η Βαρσοβια τελευταια φορα που ειδα στο χαρτι στην Πολωνια ανηκε. Εγω πιστευω το αντιθετο, η Πολωνια ειναι ομοιογενης χωρα και παντου λιγο πολυ το ιδιο ειναι. Δεν εχω δει τρομερες διαφορες. Τι η Βαρσοβια των 2 εκατομμυριων τι το Ποζναν η το Βροτσλαβ του ενος. Δεν ειναι η Αθηνα των 5 εκατομμυριων με την Τριπολη των 50 χιλιαδων. Εξαλλου στη Βαρσοβια ( και την Κρακοβια) ενα 70-80 % ειναι απο αλλες πολεις απο ολη την Πολωνια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Βαρσοβία έχει καμιά πιθανότητα να φάς και καμία 30-40 που κάθονται πιο εύκολα. οι άλλες πόλεις παιζεις με φοιτητές πιο πολύ. Εδώ μέσα στο forum που είμαστε όλοι πάνω απο 30 είναι δύσκολο να χωθείς εκεί αλλά όπως έιπα είναι και υποκειμενικά τα θέματα. Πιθανόν να έχεις κάτι που γουστάρουν οι Πολωνέζες και περνάς καλά. Οτι γινόταν με μένα με τις Γερμανίδες. Είναι το παράδοξο που λένε:) Ο μέσος έλληνας θα πάρει απο τα τρία το μακρύτερο πάντως Poland.

Δε νομίζω.Εδώ χώνονται κάτι τζιτζιφιόγκοι Ισπανοί,Ιταλοί και Πορτογάλοι φοιτητές Εράσμους και τρώνε και δεν μπορεί ο Ελληνας?Εχω δει και Κινέζους και άλλους Ασιάτες να τρώνε.Αν είσαι σταρχιδιστής δεν έχεις πρόβλημα Πολωνία αν αρχίσεις και λες π.χ εδώ είναι φοιτητές εδώ έρχονται για τους Εράσμους τη γάμησες.Ενώ αν πεις έρχονται όλες για τον τεράστιο πούτσο του Βαλκάνιου αρχίζεις να βλέπεις φως.Σιγά μην κωλώσω να φάω εν ψυχρώ τη γκόμενα του Ισπανού και του Ιταλού.Αφού είναι χεσμένος παίζει εκτός έδρας.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Έχω βρεθεί και σε άλλες πόλεις Poland. Wroclaw δεν έχω πάει. Αλλά τόσο διαφορετικά είναι εκεί? .Τι να πώ μπορεί. Πήρα μια μέρα τρένο πριν ένα μήνα και πήγα στο Lodz που άκουγα μαλακιές εδώ στην πόλη πως έιναι καλά. Σάββατο βράδυ. Χάλια μαύρα χωριάτες και άσχημες γκόμενες που δεν μιλούσαν Αγγλικά. Εχώ παέι κρακοβ, γκτανσκ, σοπότ, γκυδνια και τσεσνιν. Τσέσνιν που είναι κοντά σε σένα θυμάμαι έιχα ένα ψιλοσκηνικό σε ένα τελειωμένο μπαράκι που το λέγαν Whiskey bar ψιλουπόγειο, αλλά δεν έχω εξερευνήσει την πόλη καλά εκεί.  
RooshV πάντως βρίζει τρελά το Wroclaw τώρα. Λέει δεν θα ξαναπατήσει εκεί. Άλλαξε κατα 300% σε 2 χρόνια. Μόνο Ισπανικό πέος διψασμένο εκεί.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Κάθεσαι όμως αργά στα κλαμπ στις 3.00,4.00 να δεις τι γίνεται?

Το πολυ πολυ να τρεκλιζει εξω κανας μεθυσμενος. Και αν κραταει μπουκαλι μπυρας τον γραφει η αστυνομια η η straz miasto - δημοτικη ( η τον μαζευει). Ως τις 5-6 καθομαι

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Γιατι ρε τυπε ? η Βαρσοβια τελευταια φορα που ειδα στο χαρτι στην Πολωνια ανηκε. Εγω πιστευω το αντιθετο, η Πολωνια ειναι ομοιογενης χωρα και παντου λιγο πολυ το ιδιο ειναι. Δεν εχω δει τρομερες διαφορες. Τι η Βαρσοβια των 2 εκατομμυριων τι το Ποζναν η το Βροτσλαβ του ενος. Δεν ειναι η Αθηνα των 5 εκατομμυριων με την Τριπολη των 50 χιλιαδων. Εξαλλου στη Βαρσοβια ( και την Κρακοβια) ενα 70-80 % ειναι απο αλλες πολεις απο ολη την Πολωνια.

Τι λες τώρα?Το Βρότσλαβ με 70% σβέρκους και φουσκωτούς στα high end club ίδιο με το Πόζναν με ποσοστό σβέρκων 10%?Η το Κατοβίτσε με το λαικό κόσμο συγκρίνεται με το Στεττίν δίπλα στα γερμανικά σύνορα?Οι διαφορές ανάμεσα στις πολωνικές επαρχίες είναι πολύ μεγάλες πιο πολύ από όσο στη Γερμανία.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Δε νομίζω.Εδώ χώνονται κάτι τζιτζιφιόγκοι Ισπανοί,Ιταλοί και Πορτογάλοι φοιτητές Εράσμους και τρώνε και δεν μπορεί ο Ελληνας?Εχω δει και Κινέζους και άλλους Ασιάτες να τρώνε.Αν είσαι σταρχιδιστής δεν έχεις πρόβλημα Πολωνία αν αρχίσεις και λες π.χ εδώ είναι φοιτητές εδώ έρχονται για τους Εράσμους τη γάμησες.Ενώ αν πεις έρχονται όλες για τον τεράστιο πούτσο του Βαλκάνιου αρχίζεις να βλέπεις φως.Σιγά μην κωλώσω να φάω εν ψυχρώ τη γκόμενα του Ισπανού και του Ιταλού.Αφού είναι χεσμένος παίζει εκτός έδρας.

Αυτοι και αν μαλακιζονται. Βλεπεις στην Κρακοβια να κυκλοφορουν κοπαδια απο ιταλους με τα μουσια και τα αντιανεμικα και τα τζιν. Ποτε δε τους βλεπω με γκομενα. Ουτε ισπανοι. Μονο μεταξυ τους κανουν παρεα. Αντε να ναι σε καμια κοινη παρεα που να χει γκομενες και αναλωνονται σε χαζομαλακιες κουλτουριαρικα και τετοιες φλωροπαπαριες  :jerking:.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Ξύλο στην Poland?????????????????????

Παιδιά σταματάω να γράφω. Έχει χαθεί η μπάλα. Τι νομίζεται πως είναι εδώ επαρχία Ρωσσίας?
Είναι πιο πολιτισμένοι στις πόλεις απο την δικιά μας Βλαχία. Μόνο επαρχία αν πέφτει καμιά ψιλη δεν έχω ιδέα. Πάντως ξύλο Poland μια φορά έχω δεί μια απλή σφαλίαρα σε μια γκόμενα που ήταν και οι δύο μεθυσμένοι. Ξύλο έξω απο club εδώ είναι επιστημονική φαντασία με συγχωρείτε αλλά αυτό δεν είναι καν υποκειμενικό.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Παιδιά σταματάω να γράφω. Έχει χαθεί η μπάλα. Τι νομίζεται πως είναι εδώ επαρχία Ρωσσίας?
Είναι πιο πολιτισμένοι στις πόλεις απο την δικιά μας Βλαχία. Μόνο επαρχία αν πέφτει καμιά ψιλη δεν έχω ιδέα. Πάντως ξύλο Poland μια φορά έχω δεί μια απλή σφαλίαρα σε μια γκόμενα που ήταν και οι δύο μεθυσμένοι. Ξύλο έξω απο club εδώ είναι επιστημονική φαντασία με συγχωρείτε αλλά αυτό δεν είναι καν υποκειμενικό.

Στεττίν,Πόζναν έχω δει αρκετό ξύλο.Αφού όλοι γίνονται σκνίπα από ένα σημείο και μετά.Εσένα δε σου την έχουν πέσει ποτέ ας πούμε 5-10 νταγλαράδες να σε ρωτάνε διάφορα?(δώσε μας τσιγάρα,δώσε μας λεφτά,από πού είπαμε οτι είσαι φιλαράκο κτλ?).

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386

Τυπε μου σε λιγο θα αρχισουν να μας λενε κλωνους :grin:

Τυπε κμαν δε ξερω αν ερχεσαι Polska η οχι δε θα κανω το μπατσο να ελεγχω. Αλλα γραφεις πολλες ακυρουμπες. Και κραυγαλεες. Και φυσικα χιλιαδες αλλες πιο μικρες. Δειχνουν ανθρωπο παντως που δεν εχει ιδεα απο Πολωνια  , οτι γραφεις πραγματικα οχι μονο δεν ισχυουν αλλα ισχυουν τα ακριβως αντιθετα!  :think:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Στεττίν,Πόζναν έχω δει αρκετό ξύλο.Αφού όλοι γίνονται σκνίπα από ένα σημείο και μετά.Εσένα δε σου την έχουν πέσει ποτέ ας πούμε 5-10 νταγλαράδες να σε ρωτάνε διάφορα?(δώσε μας τσιγάρα,δώσε μας λεφτά,από πού είπαμε οτι είσαι φιλαράκο κτλ?).

Οχι απροκλητα με την καμια. Ξυλο θα φας αν προκαλεσεις δλδ αν κανεις και κατι χοντρο. Αλλα εκει θα φας ξυλο ομως.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οσο ειμαι εδω μια φορα ειδα ξυλο μονο. Που σε 2 λεπτα εσκασαν μπατσοι και βαλαν την ουρα στα σκελια
Ακριβως ετσι ειναι.

Το πολυ πολυ να τρεκλιζει εξω κανας μεθυσμενος. Και αν κραταει μπουκαλι μπυρας τον γραφει η αστυνομια η η straz miasto - δημοτικη ( η τον μαζευει). Ως τις 5-6 καθομαι
Αυτο εχω δει κ'εγω τη δημοτικη Αστυνομια να μαζευει μεθυσμενους που ειχανε ξαπλωσει σε κατι παγκακια οχι απο ξυλο φυσικα αλλα απο το πιωμα.
  Αυτα που γραφειο Βλάκμαν ειναι αληθεια αλλα ΓΙΝΟΝΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ!

Έχω βρεθεί και σε άλλες πόλεις Poland. Wroclaw δεν έχω πάει. Αλλά τόσο διαφορετικά είναι εκεί? .Τι να πώ μπορεί. Πήρα μια μέρα τρένο πριν ένα μήνα και πήγα στο Lodz που άκουγα μαλακιές εδώ στην πόλη πως έιναι καλά. Σάββατο βράδυ. Χάλια μαύρα χωριάτες και άσχημες γκόμενες που δεν μιλούσαν Αγγλικά. Εχώ παέι κρακοβ, γκτανσκ, σοπότ, γκυδνια και τσεσνιν. Τσέσνιν που είναι κοντά σε σένα θυμάμαι έιχα ένα ψιλοσκηνικό σε ένα τελειωμένο μπαράκι που το λέγαν Whiskey bar ψιλουπόγειο, αλλά δεν έχω εξερευνήσει την πόλη καλά εκεί.  
RooshV πάντως βρίζει τρελά το Wroclaw τώρα. Λέει δεν θα ξαναπατήσει εκεί. Άλλαξε κατα 300% σε 2 χρόνια. Μόνο Ισπανικό πέος διψασμένο εκεί.
Συγγνωμη αν δεν ξερεις Πολωνικα εισαι αμεσως -1 ειναι τρομερο μειονεκτημα.Η επαρχια ειναι πολυ πιο πληκτικη απο τη Βαρσοβια.Και εγω οσες φορες εχω παει ακριβως αυτα που γραφεις εχω δει.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Τυπε μου σε λιγο θα αρχισουν να μας λενε κλωνους :grin:

Τυπε κμαν δε ξερω αν ερχεσαι Polska η οχι δε θα κανω το μπατσο να ελεγχω. Αλλα γραφεις πολλες ακυρουμπες. Και κραυγαλεες. Και φυσικα χιλιαδες αλλες πιο μικρες. Δειχνουν ανθρωπο παντως που δεν εχει ιδεα απο Πολωνια  , οτι γραφεις πραγματικα οχι μονο δεν ισχυουν αλλα ισχυουν τα ακριβως αντιθετα!  :think:
μα πως, αφου τα βλεπει στις τσοντες οτι ετσι ειναι  :jerking:

ρε ριξτου ενα μπαν του παπαρα, εχει καταστρεψει ολα τα θρεντακια του εξωτερικου με φιδια και ψεμματα ο βλακας  :jerking:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μα πως, αφου τα βλεπει στις τσοντες οτι ετσι ειναι  :jerking:

ρε ριξτου ενα μπαν του παπαρα, εχει καταστρεψει ολα τα θρεντακια του εξωτερικου με φιδια και ψεμματα ο βλακας  :jerking:
Αστον να γελάμε  :2funny:Οπως γελάμε με τον Davarits και γελαγαμε με το Σκυλοχάρα  :2funny:Αν φυγει κ'αυτος ποιον θα εχουμε να γελάμε? :2funny:Παρε μια κωλοφατσα θα σε βοηθισει αν εχεις δυσκοιλια να σου ερθει το χέσιμο απο τα γέλια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 Ας βρει καποιος και καμια φωτογραφια του Θύμιου να πεθανουμε στα γέλια  :2funny:

Συνημμένα

• a4.jpg
    a4.jpg
    31,5 KB · Εμφανίσεις: 27
  • a2.jpg
    a2.jpg
    42,8 KB · Εμφανίσεις: 24

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ρε δημητρη ασ τον νταβαριτς. Δεν ασχοληθηκε με το θρεντ  εδω.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ρε δημητρη ασ τον νταβαριτς. Δεν ασχοληθηκε με το θρεντ  εδω.
Θέλω το Θύμιο  :2funny:Ο Davarits τοσα χρόνια μας τα πριζε με της  :jerking: του.
  Δεν ξερω αν συμφωνεις αλλα δε νομιζω οτι ο Θύμιος εχει παει Πολωνια τα τελευταια 15 χρονια  :think:.
Αυτα που γραφει παντος μου θυμιζουν της εποχες που πηγαινα συχνα στην επαρχια της Πολωνιας καπως ετσι ηταν :).Τοτε τρελενονταν για Ελλαδα,ηλιο και θαλασσα.Ωραιες εποχες ηταν τοτε  :)

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Τι λες τώρα?Το Βρότσλαβ με 70% σβέρκους και φουσκωτούς στα high end club ίδιο με το Πόζναν με ποσοστό σβέρκων 10%?Η το Κατοβίτσε με το λαικό κόσμο συγκρίνεται με το Στεττίν δίπλα στα γερμανικά σύνορα?Οι διαφορές ανάμεσα στις πολωνικές επαρχίες είναι πολύ μεγάλες πιο πολύ από όσο στη Γερμανία.
δεν ξερω,αλλα η ουκρανια οπως κι η ρουμανια εχουν τεραστιες διαφορες απο πολη σε νομους δηλ πχ το λβοφ δεν εχει καμμια σχεση με το μαριοπολ πχ
αλλοι ανθρωποι αλλες γκομενες,αλλη νοοτροπια σε ολα..
δεν νομιζω πολωνια ναναι τοσο ιδια...
εδω μαλλον εχει δικιο ο κμαν

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
δεν ξερω,αλλα η ουκρανια οπως κι η ρουμανια εχουν τεραστιες διαφορες απο πολη σε νομους δηλ πχ το λβοφ δεν εχει καμμια σχεση με το μαριοπολ πχ

H Πολωνια δεν εχει. Υπαρχει ομοιογενεια . Και ο κοσμος ειναι ανακατεμενος μενεις εδω ενα διαστημα μετα πας εκει. Οποτε απο μερος σε μερος δε βλεπεις τρελες διαφορες. Και οι πολειες ειναι ιδιες ταλε κουαλε. Μια πλατεια με rynka στο κεντρο με καμια εκκλησια, παλια πολη γυρω γυρω και πολυκατοικιες στα περιχωρα.
Εχω παει και στο Βροτσλαβ και στο Ποζναν. Σαν πηγαινεις στην ιδια πολη, καρμπον

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.881
Πόντοι
34.478
εσυ που εχεις παει τι παιζει δηλαδη; εγω μια φορα κιεβο πηγα με τις φασαριες και μου στοιχισε αρκετα
προσπαθησα να παρακολουθησω το αναλογο θρεντ αλλα χαθηκα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Τα της Ουκρνιας στο αναλογο θρεντ ομως ε? :grin: