Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Τυπε εγω γαμησα οπως γαμουσα και στην Ελλαδα. Οπως και σε καθε αλλη χωρα φανταζομαι ( εκτος απο τπτ ισλαμικες κλπ ). Δεν ειδα δηλαδη τις τρομερες διαφορες. Αυτο που ξεχνουν οι αιθεροβαμωνες ονειροπολοι ειναι οτι οι γυναικες παντου ειναι γυναικες
ανακατωμενος ο ερχομενος φιντελ ...δεν βγαινει νοημα,,, :think:

geroksouras

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
290
Like
37.881
Πόντοι
34.478
Επειδη για τον ταδε η δεινα λογο εχετε προβληματα στις σχεσεις σας με γυναικες, αντι να κοιταξετε ΕΣΕΙΣ πως θα βελτιωθειτε ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ, τα ριχνετε ολα στις " κακιες ελεηνιδες" και αναζητατε χαμενους παραδεισους και ουτοπιες .
αντε να αγιασει το στομα σου
αυτη ειναι η πραγματικοτητα
επειδη οι δικες μας δεν θα γαμηθουν ετσι ειναι ελλεηνιδες και ματεριαλιστριες και πουτανες στην ωυχη
κι εγω αν ειχα κορη δεν θα ηθελα να μου γαμιετε αμεσως στον καθε μαλακα κομπλεξικο
νομιζω κανενας μας δεν θα το ηθελε αυτο

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Παληκαρι μου εχεις ερθει στη χωρα ποτε? Αν ειναι να αφησουμε εσενα εμεις που μενουμε εδω, να μας τα πεις εσυ που την εχεις δει απο το χαρτη. Ε τι λες?

Ρε κοτζαμ αντρες, αφηστε τις μαλακιες και τους μυθους . Αν τα λεω αυτα ειναι για να σας γειωσω στην πραγματικοτητα. Ξεκολλατε το μυαλουδακι σας και κοιταξτε την πραγματικοτητα. Επειδη για τον ταδε η δεινα λογο εχετε προβληματα στις σχεσεις σας με γυναικες, αντι να κοιταξετε ΕΣΕΙΣ πως θα βελτιωθειτε ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ, τα ριχνετε ολα στις " κακιες ελεηνιδες" και αναζητατε χαμενους παραδεισους και ουτοπιες . Αυτο μετα οταν γκρεμιστει, χειροτερευει την κατασταση σας , για αυτο σας τα λεω απο τα πριν.
Και για αυτο γραφω επισης σε καποια πραγματα "κοντρα" στον κμαν. Γραφει πχ ο κμαν οτι αν πας σε κλαμπ θα προτεινεις λεφτα στην αλλη και θα σου κατσει, η οτι εσυ χαμουρευεσαι και η αλλη ειναι με το γκομενο κλπ.
Και επειδη ειναι και βλαμενα πολλα απο αυτα που διαβαζουν . Θα ρθει κανα χαιβανι και θα παει να κανει καμια μαλακια και θα φαει κανα βρωμοξυλο που δε θα τον σωζει μια ταξιαρχια. Τουμπανο θα τον κανουν, θα τον σακατεψουν . Και ζωη να χουν ειναι καλοι δαρτες τα παιδια. Γιατι ξαναειπαμε οι πολωνοι ειναι καλοι, γαμω τα ατομα, αλλα αν εισαι και εσυ οκ. Αν τους προκαλεσεις θα χεις κακα ξεμπερδεματα.
Εκανες ενα ΛΑΘΟΣ!Ο Βλάκμαν δεν προκειται να φαει ξυλο στην ντισκο ουτε και να τον πεταξουν εξω  :2funny:Γιατι απλουστατα ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕΣΑ!Θα φαει πορτα στην εισοδο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 Απλος εχουνε μεινει πισω 20 χρονια.Λενε ιστοριες απο τοτε που ειχαν παει τοτε εκει  :2funny: ή διαδηδουν της ιστοριες αλλων  :jerking:.Θυμαμαι περσι στην Ελλαδα που ενας μου ειχε πει οτι στη Μόσχα πηδας το καλητερο φωτομοντελο με 20 $ και οτι ο κοσμος πειναει εκει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Παληκαρι μου εχεις ερθει στη χωρα ποτε? Αν ειναι να αφησουμε εσενα εμεις που μενουμε εδω, να μας τα πεις εσυ που την εχεις δει απο το χαρτη. Ε τι λες?

Ρε κοτζαμ αντρες, αφηστε τις μαλακιες και τους μυθους . Αν τα λεω αυτα ειναι για να σας γειωσω στην πραγματικοτητα. Ξεκολλατε το μυαλουδακι σας και κοιταξτε την πραγματικοτητα. Επειδη για τον ταδε η δεινα λογο εχετε προβληματα στις σχεσεις σας με γυναικες, αντι να κοιταξετε ΕΣΕΙΣ πως θα βελτιωθειτε ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ, τα ριχνετε ολα στις " κακιες ελεηνιδες" και αναζητατε χαμενους παραδεισους και ουτοπιες . Αυτο μετα οταν γκρεμιστει, χειροτερευει την κατασταση σας , για αυτο σας τα λεω απο τα πριν.
Και για αυτο γραφω επισης σε καποια πραγματα "κοντρα" στον κμαν. Γραφει πχ ο κμαν οτι αν πας σε κλαμπ θα προτεινεις λεφτα στην αλλη και θα σου κατσει, η οτι εσυ χαμουρευεσαι και η αλλη ειναι με το γκομενο κλπ.
Και επειδη ειναι και βλαμενα πολλα απο αυτα που διαβαζουν . Θα ρθει κανα χαιβανι και θα παει να κανει καμια μαλακια και θα φαει κανα βρωμοξυλο που δε θα τον σωζει μια ταξιαρχια. Τουμπανο θα τον κανουν, θα τον σακατεψουν . Και ζωη να χουν ειναι καλοι δαρτες τα παιδια. Γιατι ξαναειπαμε οι πολωνοι ειναι καλοι, γαμω τα ατομα, αλλα αν εισαι και εσυ οκ. Αν τους προκαλεσεις θα χεις κακα ξεμπερδεματα.

Το έχω γράψει και αυτό.Σε ένα πρόσφατο σπονσοριλίκι έσπασαν 2 μπουκάλια μπύρας δίπλα μου ενώ καθόμουνα στις σκάλες με τη γκόμενα και είχα γεμίσει γυαλιά.Μια άλλη φορά ένας τύπος άρχισε να μου ρίχνει μπουνιές στην κοιλιά και είπε στην πόρτα οτι είμαι kurwa να με πετάξουν έξω.Shit happens.Δεν είπα οτι δεν υπάρχει κίνδυνος.Απλά συνήθως οι Πολωνοί ρίχνουν μπουνιές ενώ οι Ουκρανοί π.χ. προτιμούν το κεφαλοκλείδωμα.Αν κάποιος δεν έχει εμπειρία στο μποξ οι μπουνιές που δίνει είναι εντελώς αδύναμες δεν καταλαβαίνεις τίποτα.
Η πόρτα συνήθως δε σε πλακώνει μπορείς και να τους λαδώσεις άμα θες.Γενικά ο κίνδυνος να φας ξύλο στην Πολωνία είναι υπαρκτός αλλά μεγαλύτερος για Πολωνούς από ό,τι για ξένους.Οι Πολωνοί πλακώνονται κανονικά με μπουνιές κλωτσιές.Με τους ξένους είναι λίγο επιφυλακτικοί αν και μπορεί να κατουρήσουν κανα μεθυσμένο Αγγλο άμα τον δουν κάτω.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Το έχω γράψει και αυτό.Σε ένα πρόσφατο σπονσοριλίκι έσπασαν 2 μπουκάλια μπύρας δίπλα μου ενώ καθόμουνα στις σκάλες με τη γκόμενα και είχα γεμίσει γυαλιά.Μια άλλη φορά ένας τύπος άρχισε να μου ρίχνει μπουνιές στην κοιλιά και είπε στην πόρτα οτι είμαι kurwa να με πετάξουν έξω.Shit happens.Δεν είπα οτι δεν υπάρχει κίνδυνος.Απλά συνήθως οι Πολωνοί ρίχνουν μπουνιές ενώ οι Ουκρανοί π.χ. προτιμούν το κεφαλοκλείδωμα.Αν κάποιος δεν έχει εμπειρία στο μποξ οι μπουνιές που δίνει είναι εντελώς αδύναμες δεν καταλαβαίνεις τίποτα.

Για αυτο σου λεω , δε λεω εναντια σε σενα. Στους αλλους τα λεω μη παιρνουν θαρρος. Οτι οτι κανεις θα κανουν και αυτοι. Αυτοι νομιζουν οτι ειναι μελι γαλα ολα εδω. Πρεπει να εισαι μαχητης βαλκανιος τσολιαας αλλα ποσοι νεοελληνες σημερα ειναι?!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Για αυτο σου λεω , δε λεω εναντια σε σενα. Στους αλλους τα λεω μη παιρνουν θαρρος. Οτι οτι κανεις θα κανουν και αυτοι. Αυτοι νομιζουν οτι ειναι μελι γαλα ολα εδω. Πρεπει να εισαι μαχητης βαλκανιος τσολιαας αλλα ποσοι νεοελληνες σημερα ειναι?!!

Αμα δεν είσαι συντονισμένος στο τοπικό περιβάλλον παίζει να τις φας χοντρά.Ειδικά σε κλαμπ full στους σβέρκους όπως το Cherry στο Βρότσλαβ.Εκεί χρειάζονται μάτια και στην πλάτη μόλις δεις να στραβώνουν κάποιοι την έκανες.Πολλές φορές έχω πει σε άλλους που κάναμε καμάκι μαζί την κάνουμε όπως είμαστε οι τύποι τα έχουν πάρει μαζί μας μας αγριοκοιτάζουνε και είναι έτοιμοι να έρθουν κατα δω.
Αν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις το πιθανό πρόβλημα πριν φας το μπουκέτο καλύτερα μην μπεις σε αυτά τα κλαμπ(που έχουν βέβαια και τους φοβερότερους μούνους κάτι καράβλαχες φωτιά).
Η συνηθισμένη πολωνική προσέγγιση είναι να σου ρίχνουν το μπουκέτο και μετά να σου λένε φύγε.Ευτυχώς στο Πόζναν είναι πιο πολιτισμένοι δεν είχα μέχρι τώρα προβλήματα.Σε μικρότερες πόλεις είναι αλλιώς τσαντίζονται άμα πας να τους φας τις γκόμενες.

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Το θεμα των ελλεινιδων εχει ανάλυθει  σε 100αδες σελιδες σε αυτο το σαιτ...εγω προσωπικα πιστευω φταινε οι πυρφοροι που τις ανεβαζουν και τις αποθεωνουν κ η οικογενεια τους που τους κανει το κεφαλι κουδουνι...το υφακι της ελλεινιδας δεν το βλεπεις ουτε στα πιο πριβε κλαμπ του κοσμου!!!τι παμε να συγκρινουμε με πολωνες και ανατολικο μπλοκ τωρα;& μια μετρια πολωνιδα να ερθει μονιμα ελλαδα σε λιγο καιρο θα την δει σκλεναρικοβα απο την μαλακια ολων...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Το θεμα των ελλεινιδων εχει ανάλυθει  σε 100αδες σελιδες σε αυτο το σαιτ...εγω προσωπικα πιστευω φταινε οι πυρφοροι που τις ανεβαζουν κ η φαμιλια τους που τους κανει το κεφαλι κουδουνι...το θφακι της ελλεινιδας δεν το ε χω δει στα πιο πριβε κλαμπ του κοςμου!!!τι παμε να συγκρινουμε με πολωνες και ανατολικο μπλοκ τωρα;& μια μετρια πολωνιδα να ερθει μονιμα ελλαδα σε λιγο καιρο θα την δει σκλεναρικοβα απο την μαλακια ολων...

Οχι,με τις Πολωνέζες δε συμβαίνει αυτό.Παραμένουν για πάντα Πολωνέζες.Εχουν φοβερό κόμπλεξ κατωτερότητας ποτέ δε θεωρούν οτι αξίζουν κάτι το ιδιαίτερο.Δεν είναι Ρωσίδες που χτυπάνε όσο πιο ψηλά γίνεται ούτε αφομοιώνονται με τις Ελληνίδες.
Αυτό που κάνουν στο εξωτερικό είναι οτι πηδιούνται πολύ συχνότερα από ό,τι στην Πολωνία αφού βρίσκουν πολύ περισσότερους αξιόλογους άντρες και κυρίως άντρες με παρά.
Ας πούμε στο UK πηδιούνται 4 φορές συχνότερα από ό,τι στην Πολωνία.Αυτό που οι Πολωνοί άντρες ονομάζουν Polki wkurwia sie zagranici.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δηλαδη πρεπει να ερθει στην Πολωνία ο Τρομάρας ή καποιος σαν τον μακαριτη το Σουγκλάκο να τους πλακωσει στο ξυλο ολους και να φορτωσει της γκομενες  :2funny:.
 Αυτα με τους μεθυσμενους και τους τσακωμους γινοντουσαν πριν απο καμια 20αρια χρονια  :2funny:!Τωρα την παραμικρη υποψια να εχουν οι πορτιερηδες οτι θα κανεις καμια μαλακια δεν προκειται να σε βαλουν μεσα με τιποτα.Οσο για το να σου πεταξουνε μπουκάλια  :jerking: :2funny: με το που παει καποιος να τσακωθει οι γοριλες της ντισκο τον εχουνε πεταξει εξω σε δευτερολεπτα.
Οι Πολωνοι τωρα ειναι εντελως εξευρωπα'ι'σμενοι και δυτικοποιημενοι.Θα το εχεις δει φανταζομαι.
 Τωρα σχετικα με το Βλάκμαν και ο Davarits εχει γραψει σελιδες με  :jerking: της φαντασιας του τον ειδατε ομως τι γελοιος και γυφτος ειναι.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Παιδιά συγνώμη αλλά όλα αυτά που ακούγονται εδώ για Poland είναι εκτός πραγματικότητας η τα αντιλαμβάνεστε εντελώς λάθος θα εξηγήσω τι εννοώ.
7 ώρα γύρισα σήμερα σπίτι απο 5 clubs στην πόλη. Ήμουν παντού. ΔΕΝ ΓΑΜΑΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟ CLUBS ΤΕΛΟΣ!!!!!!! Χωνέψτε το!!! Όταν μπείτε σε ένα μαγαζί με 300 άτομα θα υπάρχουν 2-3 που υπο προυποθέσεις θα μπορούν να γαμηθούν την νύχτα, 10-15 που απλά αν είστε πολύ μάχιμος θα δώσετε ένα φιλάκι και άλλες 50 που απλά θα χορέψετε και μετά θα σας πούνε αντίο.

Ο άπειρος-άβγαλτος Έλληνας θα κάτσει στην μπάρα θα δεί τις Πολονέζες να χορεύουν με αγνώστους και θα πεί καλά μαλάκα της πουτάνας γίνεται εδω πολύ πήδημα,θα συνεχίσει το ποτό του και μετά θα πάει σπίτι να πάιξει μαλακία. Θα σηκωθεί το πρωί και θα γράφει θεωριές για τις εύκολες Πολωνέζες.Η αλήθεια είναι ομως πως εκείνο το βράδυ 2 τύποι το πολύ 2 γάμησαν και αυτές ήταν ψιλο-μπαζάκια για τα δεδομένα της Poland.

Άντε να πήδησαν και άλλοι 2 που κάτσαν μέχρι το πρωί περιμένοντας μήπως καμιά μεθυσμένη ξέφυγε απο την παρέα και στην ουσία σχεδόν την πηδησαν ψιλονεκρή. και One night stand έχω κάνει εδώ και ψιλονεκρή έχω πάρει και λοιπόν? Τι σημαίνει αυτό? Να προτείνω να έρθετε εδώ μήπως και πέσετε στην πιθανότητα αυτή. Μούφα η φάση μάγκες ΜΟΥΦΑΑΑ!!! Δεν αξίζει..

Αυτή είναι η αλήθεια όλα τα άλλα δεν ισχύουν. Εγώ λέω πάντα την αλήθεια για τις Προσωπικές μου εμπειρίες και ας με βρίζουν. ότι ζω το γράφω. Και πιστέψτε με είμαι πολύ παρατηρητικός για να βλέπω τι παίζει γενικά και πολύ ομιλιτικός και καλός εμφανησικά και πέφτουλας. Δεν μου ξεγεύγουν εύκολα στο κυνηγι οι μπεκάτσες και εδώ Poland βάζω απλά το όπλο στο κωλο μου και τρώω kebab μετά τα clubs!!!

Δεν θα γράψω τι έζησα summer με τις Ελλεηνίδες γιατί θα με βρίζετε πάλι. Και λοιπόν απλά μου έκατσε να περάσω καλά καλοκαίρι Ελλάδα. Τι σημαίνει αυτό Ελλεηνίδες είναι καλές?

Poland απλά έχει πολλές γυναίκες και αν δικτυωθείς τρώς γνωρίζεις ερωτεύεσεαι παίαζεις μπάλα αλλά έχεις να κάνεις με το καμμένο/παρανοικό μυαλό τους μετά που σε κουράζει. . Clubs εδώ πεθάναν για μένα.

Αυτά τα ολίγα. Όλες οι γνώμες φυσικά είναι δεκτές, αλλά εγώ έτσι τα ζω ακριβως εδώ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
φαντασου να μην ηταν κι επιφυλακτικοι,,, :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εννοείται αν η Πολωνία δεν ήταν στην ΕΕ θα τους πλάκωναν όλους.Σιγά μην τολμούσε να κυκλοφορήσει μαύρος ή πάκης στην Πολωνία.Και τώρα άμα ξέρουν οτι δεν τους βλέπουν τους πλακώνουνε.Αλλά έχουν φόβο λόγω ΕΕ.
Ο μη μαυριδερός Ελληνας συνήθως περνάει σαν παραλλαγή Πολωνού οπότε δε μας αγγίζουνε εκτός αν δώσουμε αφορμή.
Αν δηλαδή δουν πάκη με Πολωνέζα θα τον βρίσουν και μπορεί να τον δείρουν.Αν δουν Ελληνα με Πολωνέζα δε θα πουν τίποτα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Το θεμα των ελλεινιδων εχει ανάλυθει  σε 100αδες σελιδες σε αυτο το σαιτ...εγω προσωπικα πιστευω φταινε οι πυρφοροι που τις ανεβαζουν και τις αποθεωνουν κ η οικογενεια τους που τους κανει το κεφαλι κουδουνι...το υφακι της ελλεινιδας δεν το βλεπεις ουτε στα πιο πριβε κλαμπ του κοσμου!!!τι παμε να συγκρινουμε με πολωνες και ανατολικο μπλοκ τωρα;& μια μετρια πολωνιδα να ερθει μονιμα ελλαδα σε λιγο καιρο θα την δει σκλεναρικοβα απο την μαλακια ολων...
Ακριβως ετσι ειναι τα ιδια εχω γραψει κ'εγω  :).Βεβαια τωρα με την οικονομικη κριση αλλαζουν πολλα στην Ελλαδα  :).

Παιδιά συγνώμη αλλά όλα αυτά που ακούγονται εδώ για Poland είναι εκτός πραγματικότητας η τα αντιλαμβάνεστε εντελώς λάθος θα εξηγήσω τι εννοώ.
7 ώρα γύρισα σήμερα σπίτι απο 5 clubs στην πόλη. Ήμουν παντού. ΔΕΝ ΓΑΜΑΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟ CLUBS ΤΕΛΟΣ!!!!!!! Χωνέψτε το!!! Όταν μπείτε σε ένα μαγαζί με 300 άτομα θα υπάρχουν 2-3 που υπο προυποθέσεις θα μπορούν να γαμηθούν την νύχτα, 10-15 που απλά αν είστε πολύ μάχιμος θα δώσετε ένα φιλάκι και άλλες 50 που απλά θα χορέψετε και μετά θα σας πούνε αντίο.

Ο άπειρος-άβγαλτος Έλληνας θα κάτσει στην μπάρα θα δεί τις Πολονέζες να χορεύουν με αγνώστους και θα πεί καλά μαλάκα της πουτάνας γίνεται εδω πολύ πήδημα,θα συνεχίσει το ποτό του και μετά θα πάει σπίτι να πάιξει μαλακία. Θα σηκωθεί το πρωί και θα γράφει θεωριές για τις εύκολες Πολωνέζες.Η αλήθεια είναι ομως πως εκείνο το βράδυ 2 τύποι το πολύ 2 γάμησαν και αυτές ήταν ψιλο-μπαζάκια για τα δεδομένα της Poland.

Άντε να πήδησαν και άλλοι 2 που κάτσαν μέχρι το πρωί περιμένοντας μήπως καμιά μεθυσμένη ξέφυγε απο την παρέα και στην ουσία σχεδόν την πηδησαν ψιλονεκρή. και One night stand έχω κάνει εδώ και ψιλονεκρή έχω πάρει και λοιπόν? Τι σημαίνει αυτό? Να προτείνω να έρθετε εδώ μήπως και πέσετε στην πιθανότητα αυτή. Μούφα η φάση μάγκες ΜΟΥΦΑΑΑ!!! Δεν αξίζει..

Αυτή είναι η αλήθεια όλα τα άλλα δεν ισχύουν. Εγώ λέω πάντα την αλήθεια για τις Προσωπικές μου εμπειρίες και ας με βρίζουν. ότι ζω το γράφω. Και πιστέψτε με είμαι πολύ παρατηρητικός για να βλέπω τι παίζει γενικά και πολύ ομιλιτικός και καλός εμφανησικά και πέφτουλας. Δεν μου ξεγεύγουν εύκολα στο κυνηγι οι μπεκάτσες και εδώ Poland βάζω απλά το όπλο στο κωλο μου και τρώω kebab μετά τα clubs!!!

Δεν θα γράψω τι έζησα summer με τις Ελλεηνίδες γιατί θα με βρίζετε πάλι. Και λοιπόν απλά μου έκατσε να περάσω καλά καλοκαίρι Ελλάδα. Τι σημαίνει αυτό Ελλεηνίδες είναι καλές?

Poland απλά έχει πολλές γυναίκες και αν δικτυωθείς τρώς γνωρίζεις ερωτεύεσεαι παίαζεις μπάλα αλλά έχεις να κάνεις με το καμμένο/παρανοικό μυαλό τους μετά που σε κουράζει. . Clubs πεδώ πεθάναν για μένα.

Αυτά τα ολίγα. Όλες οι γνώμες φυσικά είναι δεκτές, αλλά εγώ έτσι τα ζω ακριβως εδώ.
Συμφωνω μαζι σου :)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Την επόμενη φορά που θα πάω Πολωνία μπορεί να τραβήξω κανά βίντεο από το άγριο ξύλο που πέφτει καμιά φορά έξω από τα κλαμπ.Μιλάμε οι Σλάβοι δέρνονται μεταξύ τους τόσο πολύ δεν έχω δει ποτέ αυτό το πράγμα στη Γερμανία.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Poland απλά έχει πολλές γυναίκες και αν δικτυωθείς τρώς γνωρίζεις ερωτεύεσεαι παίαζεις μπάλα αλλά έχεις να κάνεις με το καμμένο/παρανοικό μυαλό τους μετά που σε κουράζει. . Clubs εδώ πεθάναν για μένα.

Μαντεύω οτι μιλάς πάλι για Βαρσοβία.Η Πολωνία δεν είναι Βαρσοβία πόσες φορές πρέπει να το πούμε.Τα σκηνικά που παίζουν Βρότσλαβ δεν έχουν καμία σχέση με Πόζναν ή Στεττίν.Κάθε πόλη είναι διαφορετική.
Υστερα η πιθανότητα να κάνεις φάση συχνά με γλωσσόφιλα χαμούρεμα σε κλαμπ στην Πολωνία είναι πολύ μεγάλη.Μετά αν πάρεις τη γκόμενα τηλέφωνο την έχεις για την επόμενη εβδομάδα.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Μαντεύω οτι μιλάς πάλι για Βαρσοβία.Η Πολωνία δεν είναι Βαρσοβία πόσες φορές πρέπει να το πούμε.Τα σκηνικά που παίζουν Βρότσλαβ δεν έχουν καμία σχέση με Πόζναν ή Στεττίν.Κάθε πόλη είναι διαφορετική.
οπως κ το κιεβο ειναι μονο για αγαπουληδες κ μικρων απαιτησεων πολυγαμικοτητας,,ενω η λοιπη ουκρα;νιας ειναι παιδικη χαρα  :fuck1:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Υστερα η πιθανότητα να κάνεις φάση συχνά με γλωσσόφυλα χαμούρεμα σε κλαμπ στην Πολωνία είναι πολύ μεγάλη.Μετά αν πάρεις τη γκόμενα τηλέφωνο την έχεις για την επόμενη εβδομάδα.

Βαρσοβία έχει καμιά πιθανότητα να φάς και καμία 30-40 που κάθονται πιο εύκολα. οι άλλες πόλεις παιζεις με φοιτητές πιο πολύ. Εδώ μέσα στο forum που είμαστε όλοι πάνω απο 30 είναι δύσκολο να χωθείς εκεί αλλά όπως έιπα είναι και υποκειμενικά τα θέματα. Πιθανόν να έχεις κάτι που γουστάρουν οι Πολωνέζες και περνάς καλά. Οτι γινόταν με μένα με τις Γερμανίδες. Είναι το παράδοξο που λένε:) Ο μέσος έλληνας θα πάρει απο τα τρία το μακρύτερο πάντως Poland.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Την επόμενη φορά που θα πάω Πολωνία μπορεί να τραβήξω κανά βίντεο από το άγριο ξύλο που πέφτει καμιά φορά έξω από τα κλαμπ.Μιλάμε οι Σλάβοι δέρνονται μεταξύ τους τόσο πολύ δεν έχω δει ποτέ αυτό το πράγμα στη Γερμανία.

Οσο ειμαι εδω μια φορα ειδα ξυλο μονο. Που σε 2 λεπτα εσκασαν μπατσοι και βαλαν την ουρα στα σκελια

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
οπως κ το κιεβο ειναι μονο για αγαπουληδες κ μικρων απαιτησεων πολυγαμικοτητας,,ενω η λοιπη ουκρα;νιας ειναι παιδικη χαρα  :fuck1:

Οχι είναι περισσότερο όπως η διαφορά Πράγας όπου οι γκόμενες είναι μεν μουνάρες αλλά καλοβαλμένες και την έχουν δει vs τσέχικης επαρχίας π.χ. Οστράβα,Μπρνο που πηδιούνται αβέρτα.Η Πολωνία είναι η χώρα με τις μεγαλύτερες ομοιότητες με την Τσεχία.Η μεγάλη διαφορά είναι στη νυχτερινή ζωή η Τσεχία απλά δεν έχει αυτό το πράγμα εκτός από τις περιοχές κοντά στην Πολωνία(Strodolni στην Οστράβα).

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Stories

Νέο!