Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Σερβιδες ειναι τοπ μουνια αλλα πολυ δυσκολες..προτιμουνε τους σερβους και δεν κοιτανε ξενους.αν ζεις εκει μονιμα μπορεις να παιξεις αν ενσωματωθεις σε παρεες,για εμας που θα παμε για σεξοτουρισμο ´η για λιγες μερες δεν λεει...πολωνια ειναι ωραιες κυριως πιο ευκολες κ φορτωνεις αν πας λιγες μερες και κινηθεις ..βεβαια δεν ειναι οπως παλια γιατι το βιοτικο επιπεδο εχει ανεβει.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Καλά και Πολωνία δε γαμάς τα τοπ μουνιά αν πας για λίγες μέρες.Μέσο όρο γαμάς.Αλλά είναι καλά.Κάθε Σαββατοκύριακο που πάω βγάζω και διαφορετική.Τώρα μόνο είμαι εγκλωβισμένος στη Γερμανία λόγω του σκατόκρυου.
Παλιά και Τσεχία ήταν πάρα πολύ καλά.Αλλά τώρα έχουν γερμανοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό.Υστερα η Τσεχία δεν είχε ποτέ τη νυχτερινή ζωή της Πολωνίας.Το καλό με τις Τσέχες είναι οτι αν σε γουστάρουν δεν περιμένεις πολύ.Βασικά είσαι μέσα από την αρχή.
Οι Πολωνέζες σε νοοτροπία είναι κάτι μεταξύ Ουκρανέζων και Τσέχων πιο κοντά πάντως στις Τσέχες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Θα το πω τελευτάια φορά το θέμα με τις Σέρβες και δεν το αναλύω άλλο. Για μένα υπάρχει μπέρδεμα. Σας εξήγησα πως οι Σέρβες δεν είναι για one night stand. ΔΕΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ. Απο παρέα όμως είναι πολύ εύκολο να γίνει και σε βάζουν στην παρέα τους γιατί είσαι Έλληνας. Σαν τουρίστριες και εγώ έχω φάει τρελά άκυρα απο Σέρβες Ζάκυνθο που πήγαινα χρόνια. Πολύ άκυρο με πεφτικές σε Λαγανά σε μαγαζία με Σέρβικη μουσική. Δεν κατάφερα να πάρω κάποια. Όταν παίξεις έδρα όμως και το πάς ωράια τρώς!!!Θέλει μπουρου-μπουρου αυτά που συμβαίνουν με τις μεθυσμένες Πολωνέζες τα ξεχνάς.

Αυτό λέω και εγώ.Σέρβες έχεις πιθανότητες αν πας μέσω άλλου.Π.χ. Σέρβου που είναι φιλέλληνας ή Ελληνα που μιλάει σερβικά.Αλλιώς οι πιθανότητες είναι μηδενικές.Ενώ με τις Πολωνέζες δε χρειάζεσαι κοννέ και απευθείας να την πέσεις έχεις καλές πιθανότητες.Με κοννέ είναι εντελώς γελοίο είναι δεδομένο οτι θα σου κάτσουνε.Συχνά Πολωνέζες μου γνωρίζουν φίλες τους να τις γαμήσω δε νομίζω να συμβαίνει αυτό με τις Σέρβες.

Εγώ συγκρίνω όμοια πράγματα:
1.Πολωνέζα τουρίστρια με Σέρβα ή Ουκρανή τουρίστρια
2.Πολωνέζα που δουλεύει π.χ. στην Ελλάδα 1 χρόνο με Σέρβα ή Ουκρανέζα που δουλεύει στην Ελλάδα 1 χρόνο.
3.Πολωνέζα που γνωρίζεις σε κλαμπ στην Πολωνία με Σέρβα που γνωρίζεις σε κλαμπ στη Σερβία.
Ιδια πράγματα.Σε κάθε περίπτωση οι Πολωνέζες νικούν κατά κράτος.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
...πολωνια ειναι ωραιες κυριως πιο ευκολες κ φορτωνεις αν πας λιγες μερες και κινηθεις ..βεβαια δεν ειναι οπως παλια γιατι το βιοτικο επιπεδο εχει ανεβει.

Tυπε παρε και κανα τριαξονικο μαζι για να τις φορτωσεις αν ειναι πολλες

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Συχνά Πολωνέζες μου γνωρίζουν φίλες τους να τις γαμήσω δε νομίζω να συμβαίνει αυτό με τις Σέρβες.
Αυτο ρε Θύμιο πότε εγινε το 1989? ή παλι το ειδες σε καμια τσόντα? :2funny:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Αυτό λέω και εγώ.Σέρβες έχεις πιθανότητες αν πας μέσω άλλου.Π.χ. Σέρβου που είναι φιλέλληνας ή Ελληνα που μιλάει σερβικά.Αλλιώς οι πιθανότητες είναι μηδενικές.Ενώ με τις Πολωνέζες δε χρειάζεσαι κοννέ και απευθείας να την πέσεις έχεις καλές πιθανότητες.Με κοννέ είναι εντελώς γελοίο είναι δεδομένο οτι θα σου κάτσουνε.Συχνά Πολωνέζες μου γνωρίζουν φίλες τους να τις γαμήσω δε νομίζω να συμβαίνει αυτό με τις Σέρβες.

.
για σερβες εχεις δικιο,,γενικα
αλλα,,,"Συχνά Πολωνέζες μου γνωρίζουν φίλες τους να τις γαμήσω".  :grin: :grin: :grin:
κοψε κατι ,,, :2funny: :2funny: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Τυπε εγω αλλο αναρωτιεμαι.

Μπαφος?
Αψεντι?
Καφασια με γαματες γερμανικες weissbier?
Συνδυασμος ολων?
Κατι αλλο?

:grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτο ρε Θύμιο πότε εγινε το 1989? ή παλι το ειδες σε καμια τσόντα? :2funny:
Συχνά Πολωνέζες μου γνωρίζουν φίλες τους να τις γαμήσω δε νομίζω να συμβαίνει αυτό με τις Σέρβες.
Υπαρχει ενας ακομα μεγαλητερος γαμιάς απο το Θύμιο στο ανατολικο μπλοκ  :2funny:Κοιταχτε το ντυσιμο του,το κομπολό'ι' του  :2funny:το σωμα του  :2funny: την ομορφια του  :2funny:
Ο Θύμιος σημερα για μια ακομα φορα με τη γελοιοτητα του μας πεθανε στα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• a4.jpg
    a4.jpg
    31,5 KB · Εμφανίσεις: 51

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Με Πολωνέζες αν η σχέση είναι επί χρήμασι σου φέρνουν συχνά φίλες να τις γαμήσεις.Είναι όπως στην Ουκρανία θέλουν να φάνε και οι φίλες τους.
Με Τσέχες δε συμβαίνει αυτό σε καμιά περίπτωση δε σου γνωρίζουν καμία.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Με Πολωνέζες αν η σχέση είναι επί χρήμασι σου φέρνουν συχνά φίλες να τις γαμήσεις.Είναι όπως στην Ουκρανία θέλουν να φάνε και οι φίλες τους.
ε τωρα το γυρισες
κι οι ρουμανες οι σεμι προ σου λενε να φερω μια φιλη μου,η παρε αυτες τηλ
αυτο δεν λεει τιποτε,, ;)

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
πορνομιτσε ,ο ευσωμος με τα λευκα ποιος ειναι?? :think:
ο "γερμενης" που λες στα μολδοθρεντ??? :2funny:
κομπολογια κ ναργιλεδες παιζαν σαν βιπ σταιλ στην ουκρανια,, :headbang:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
ε τωρα το γυρισες
κι οι ρουμανες οι σεμι προ σου λενε να φερω μια φιλη μου,η παρε αυτες τηλ
αυτο δεν λεει τιποτε,, ;)

Tυπε δε θελω να αμφισβητησω τον τυπο αλλα εγω προσωπικα δε τα χω δει ουτε κατα διανοια αυτα εδω. Δηλαδη σχεσεις επι χρημασι, να φερνουν φιλες, να τσιμπουκονωνται με μαυρους και πακηδες κλπ. Φανταζομαι ουτε ο dr love τα εχει δει.
Ωρες ωρες φανταζομαι οτι μιλαει για μια αλλη τελειως διαφορετικη χωρα ( σε μερικα πεφτει μεσα παντως).
Αλλα ειδικα μεσα απο το κλαμπ να γνωρισεις γκομενα ειναι κατι εντελως απιθανο.Πχ να πας κρακοβια στο frantic. Μονο με πολυ ειναι ελαχιστες πιθανοτητες καμια ξεμπαρκη μεθυσμενη το πρωι και αυτο 1/1000. Και φυσικα θα κανει γαμησι χειροτερο και απο να τραβηξεις μαλακια
Ισα ισα που ειναι γνωστο γενικα εδω οτι εχουν αυτη τη συμπεριφορα " τριβονται και μετα εξαφανιζονται".
Αλλα ξαναλεω δεν λεω οτι ο κμαν λεει ψεμματα. Απλα εγω τοσο καιρο εδω δε τα χω δει οχι μονο να συμβαινουν αλλα ουτε και μπορεις να φανταστεις οτι αυτα μπορει και στο ελαχιστο να συμβουν

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Κ'εγω οταν πηγαινω στο σαλόν και απο πριν εχω πει απο το τηλεφωνο ποια κοπελα θελω,μετα το  :knockinb: της λεω να μου δειξει της αλλες κοπελες που εχει για να της δω και να διαλεξω απο πριν σε ποια θα ερθω την αλλη φορα,η κοπελα ποτέ δεν μου εχει πει οχι :).
Και στο Μεταξουργειο οταν  :knockinb: μια την αλλη μερα μπορω να παω στο ιδιο μπουρδελακι να :knockinb: τη δευτερη κοπελα που εχει το μπουρδελακι,η κοπελα που ειχα γαμισει την προηγουμενη μερα δεν λεει ποτέ οχι  :2funny:δεν παρεξηγειται ουτε και εχει προβλημα :2funny:.
 Θύμιο πολλες τσοντες βλεπεις :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

πορνομιτσε ,ο ευσωμος με τα λευκα ποιος ειναι?? :think:
ο "γερμενης" που λες στα μολδοθρεντ??? :2funny:
κομπολογια κ ναργιλεδες παιζαν σαν βιπ σταιλ στην ουκρανια,, :headbang:
RED Ξερεις πολυ καλά ποιος ειναι  :jerking: :2funny: ο φιλος σου ο Davarits ειναι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• a4.jpg
    a4.jpg
    31,5 KB · Εμφανίσεις: 34

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Tυπε δε θελω να αμφισβητησω τον τυπο αλλα εγω προσωπικα δε τα χω δει ουτε κατα διανοια αυτα εδω. Δηλαδη σχεσεις επι χρημασι, να φερνουν φιλες, να τσιμπουκονωνται με μαυρους και πακηδες κλπ. Φανταζομαι ουτε ο dr love τα εχει δει.
Ωρες ωρες φανταζομαι οτι μιλαει για μια αλλη τελειως διαφορετικη χωρα ( σε μερικα πεφτει μεσα παντως).
Αλλα ειδικα μεσα απο το κλαμπ να γνωρισεις γκομενα ειναι κατι εντελως απιθανο.Πχ να πας κρακοβια στο frantic. Μονο με πολυ ειναι ελαχιστες πιθανοτητες καμια ξεμπαρκη μεθυσμενη το πρωι και αυτο 1/1000. Και φυσικα θα κανει γαμησι χειροτερο και απο να τραβηξεις μαλακια
Ισα ισα που ειναι γνωστο γενικα εδω οτι εχουν αυτη τη συμπεριφορα " τριβονται και μετα εξαφανιζονται".
Αλλα ξαναλεω δεν λεω οτι ο κμαν λεει ψεμματα. Απλα εγω τοσο καιρο εδω δε τα χω δει οχι μονο να συμβαινουν αλλα ουτε και μπορεις να φανταστεις οτι αυτα μπορει και στο ελαχιστο να συμβουν

Τι λες τώρα?Να γνωρίσεις στο κλαμπ είναι πολύ εύκολο.Ολο και κάποια κάθεται.Μπορείς να αλλάζεις άλλη κάθε εβδομάδα.Από αυτές στα κλαμπ ούτε 5% δεν το δίνουν επί χρήμασι δεν είναι Ουκρανία όπου μπορεί να είναι και 20% σε μερικές περιπτώσεις.Για αυτό για να τις βρεις πρέπει να ψάξεις χοντρά δεν είναι στη μάπα σου.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
 RED Ξερεις πολυ καλά ποιος ειναι  :jerking: :2funny: ο φιλος σου ο Davarits ειναι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πορνομιτσε εχεις εμμονη με πολλα  :grin: :grin: :grin:
ενα απ αυτα ειναι ο νταβαρις,κ το αλλο ειναι ν με αποκαλλεις "ρεντ".. :grin: :grin: :grin:
το β δεν εχει σημασια
αλλα το α???αφου σου ειπε ο ανθρωπος δεν ειναι αυτος ουτε στην αλλη φωτο,,δηλ τι λογο θα ειχε να το κρυψει? :think:
,αν δεν ειναι παντρεμενος οπως λεει,,,
κ βασικα σου ειπα οτι αυτος που βαζεις μαλλον για ιταλος γαμπρος  :helpplea: μου  κανει παρα για γκρηκ λοβερ.. :zfuck:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Τι λες τώρα?Να γνωρίσεις στο κλαμπ είναι πολύ εύκολο.Ολο και κάποια κάθεται.Μπορείς να αλλάζεις άλλη κάθε εβδομάδα.Από αυτές στα κλαμπ ούτε 5% δεν το δίνουν επί χρήμασι δεν είναι Ουκρανία όπου μπορεί να είναι και 20% σε μερικές περιπτώσεις.Για αυτό για να τις βρεις πρέπει να ψάξεις χοντρά δεν είναι στη μάπα σου.

Το κλαμπ στην Πολωνια ειναι το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ να γνωρισεις γκομενα ( ποσο μαλλον να γαμησεις! ). Εκτος και αν μιλαμε για ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ που περιφερονται εκει με αυτο το σκοπο. Αλλα αυτες τις βρισκεις και αλλου σε αγγελιες μασατζιδικα κλπ. Και το κανεις και παντου.
Στα κλαμπ πανε με ΠΑΡΕΕΣ και ΖΕΥΓΑΡΙΑ η κατι μικρα βλαμενα που πανε να ΧΟΡΕΨΟΥΝ
( Imprezujemy λενε). Και μαλιστα το τονιζουν ( γιατι μιλαω με κοσμο καθημερινα εκτος κλαμπ κλπ, εδω ζω κινουμαι και εργαζομαι ) ρωταω αν βρηκαν η γνωρισαν καποιον και επιμενουν οτι ΔΕ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΛΑ! ). Η πολωνια ειναι μια ΔΥΣΚΟΛΗ ΧΩΡΑ να γνωρισεις καποιον γενικα. Δε λεω να πεις εκεινη την ωρα 5 μαλακιες. Θα πεις θα απαντησει ο αλλος η η αλλη απο ευγενεια και μεχρι εκει. Μετα ολα καλα χαρηκα, στο καλο. ειναι απο τους πιο ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ που υπαρχουν. Ο κοσμος απλα βγαινει το σαββατο με την παρεα του να διασκεδασει και να ξεσκασει μετα απο μια δυσκολη εβδομαδα δουλειας, οπως γινεται παντου. Απλα πραγματα. Δε βγαινουν γκομενες ετοιμες να... εκδοθουν στον πρωτο τυχοντα ξενο η να τσιμπουκωσουν... πακιστανους! Ημαρτον!!!! Απλά πράγματα!
Για να καταλαβετε το σκηνικο ειναι σα να πηγαινει καποιος στο W η το island η το dream city και να γνωριζει εκει ελληνιδες φοιτητριες να σου γνωριζουν φιλες, να τις παιρνει μετα μαζι, να τους ταζει χαρτζηλικια και να τις εχει σαββατοκυριακα. Ε οσο γινεται αυτο Ελλάδα, αλλο τοσο και πιο δυσκολο ακομη ειναι να γινει στην Πολωνια!
Επαναλαμβανω αν τα εχει κανει ο κμαν δε λεω οχι! Απλα ΕΓΩ δε τα χω δει ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ!
Δε ξερω τι γνωμη εχει ο αλλος ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ Ο DR LOVE!
Αλλα και να τα κανε ο κμαν, του βγαζω το καπελο. Δε παει να τα πει οτι θα τα κανει ο καθενας.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Το κλαμπ στην Πολωνια ειναι το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ να γνωρισεις γκομενα ( ποσο μαλλον να γαμησεις! ). Εκτος και αν μιλαμε για ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ που περιφερονται εκει με αυτο το σκοπο. Αλλα αυτες τις βρισκεις και αλλου σε αγγελιες μασατζιδικα κλπ. Και το κανεις και παντου.
( Imprezujemy λενε). Και μαλιστα το τονιζουν ( γιατι μιλαω με κοσμο καθημερινα εκτος κλαμπ κλπ, εδω ζω κινουμαι και εργαζομαι ) ρωταω αν βρηκαν η γνωρισαν καποιον και επιμενουν οτι ΔΕ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΛΑ! ). Η
Αλλα και να τα κανε ο κμαν, του βγαζω το καπελο. Δε παει να τα πει οτι θα τα κανει ο καθενας.
:rockon: :rockon: :rockon:
σωστος κ στην αρχη κ στο τελευταιο!! :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
πορνομιτσε εχεις εμμονη με πολλα  :grin: :grin: :grin:
ενα απ αυτα ειναι ο νταβαρις,κ το αλλο ειναι ν με αποκαλλεις "ρεντ".. :grin: :grin: :grin:
το β δεν εχει σημασια
αλλα το α???αφου σου ειπε ο ανθρωπος δεν ειναι αυτος ουτε στην αλλη φωτο,,δηλ τι λογο θα ειχε να το κρυψει? :think:
,αν δεν ειναι παντρεμενος οπως λεει,,,
κ βασικα σου ειπα οτι αυτος που βαζεις μαλλον για ιταλος γαμπρος  :helpplea: μου  κανει παρα για γκρηκ λοβερ.. :zfuck:
Παλι απεδειξες οτι εισαι ασχετος  :2funny:Καλα που ειδες ΙΤΑΛΟ ΜΕ ΚΟΜΠΟΛΟ'Ι'? :think: :jerking:
 Αυτο το ζωο ειναι ο Davarits  :2funny:Εκτος απο το κομπολόι που κραταει δες και το γυφτικο ασπρο κουστουμι του  :2funny: λες και ειναι κανας Πακιστανός που παει σε γάμο ομοεθνων του ειναι ντυμενος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Πολυ κωλοφατσα παντος και πολυ τριτοκοσμικος  :2funny: :2funny: :2funny: Αυτα για να μην βγαινει ο καθε καφρος να κανει τον εξυπνο  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
( Imprezujemy λενε). Και μαλιστα το τονιζουν ( γιατι μιλαω με κοσμο καθημερινα εκτος κλαμπ κλπ, εδω ζω κινουμαι και εργαζομαι ) ρωταω αν βρηκαν η γνωρισαν καποιον και επιμενουν οτι ΔΕ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΧΟΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΛΑ! ). Η πολωνια ειναι μια ΔΥΣΚΟΛΗ ΧΩΡΑ να γνωρισεις καποιον γενικα. Δε λεω να πεις εκεινη την ωρα 5 μαλακιες. Θα πεις θα απαντησει ο αλλος η η αλλη απο ευγενεια και μεχρι εκει. Μετα ολα καλα χαρηκα, στο καλο. ειναι απο τους πιο ΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ που υπαρχουν. Ο κοσμος απλα βγαινει το σαββατο με την παρεα του να διασκεδασει και να ξεσκασει μετα απο μια δυσκολη εβδομαδα δουλειας, οπως γινεται παντου. Απλα πραγματα. Δε βγαινουν γκομενες ετοιμες να... εκδοθουν στον πρωτο τυχοντα ξενο η να τσιμπουκωσουν... πακιστανους! Ημαρτον!!!! Απλά πράγματα!
Για να καταλαβετε το σκηνικο ειναι σα να πηγαινει καποιος στο W η το island η το dream city και να γνωριζει εκει ελληνιδες φοιτητριες να σου γνωριζουν φιλες, να τις παιρνει μετα μαζι, να τους ταζει χαρτζηλικια και να τις εχει σαββατοκυριακα. Ε οσο γινεται αυτο Ελλάδα, αλλο τοσο και πιο δυσκολο ακομη ειναι να γινει στην Πολωνια!
Επαναλαμβανω αν τα εχει κανει ο κμαν δε λεω οχι! Απλα ΕΓΩ δε τα χω δει ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ!
Δε ξερω τι γνωμη εχει ο αλλος ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ Ο DR LOVE!
Κ'εγω συμφωνω μαζι σου σε ολα.Γ'αυτο και σταματισα να πηγαινω γιατι μετα απο το 1997-1998 δυτικοποιηθηκε και αυτα που γραφει ο Βλάκμαν κοπηκανε.Στις αρχες της δεκαετιας του '90 ηταν ετσι οπως τα γραφει της επαιρνες απ'το κλαμπ,της φορτωνες απο το δρομο αν ησουνα στ'αμαξι,μπορουσες να καμακωσεις μια γκομενα στο δρομο....μεχρι το 1994-1995 αυτα ολα τοτε γινοντουσαν.Η σημερινη πραγματικοτητα ειναι οπως τα γραφεις εσυ και ο Dr Love.Τωρα σχετικα με το Θύμιο οπως εχω πει τα παιδια στην Κρήτη (τον εναν απο αυτους που μου ειπε για τον Θύμιο στον εχω γνωρισει στην Αθηνα) λενε οτι ο θύμιος στη χερσονησο κυνηγαει κατι 45χρονες  :2funny: και οτι καποτε πηγαινε στο ανατολικο μπλοκ τοτε που τοποθετουσαν κεραιες κινητης τηλεφωνιας.Αυτα για να μην σας λενε  :jerking:.Αν ειχε αρχηδια θα'ρχοτανε να πατε μαζι να σου τα δειξει ολα αυτα  :think: γιατι κρυβεται? :2funny:Τωρα λεει κρυωνει  :2funny: :jerking:.Δηλαδη οταν κανει κρυο το πουλί του δεν του σηκωνεται? :2funny: :think:

Συνημμένα

• a4.jpg
    a4.jpg
    31,5 KB · Εμφανίσεις: 28

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Παλι απεδειξες οτι εισαι ασχετος  :2funny:Καλα που ειδες ΙΤΑΛΟ ΜΕ ΚΟΜΠΟΛΟ'Ι'? :think: :jerking:
 Αυτο το ζωο ειναι ο Davarits  :2funny:Εκτος απο το κομπολόι που κραταει δες και το γυφτικο ασπρο κουστουμι του  :2funny: λες και ειναι κανας Πακιστανός που παει σε γάμο ομοεθνων του ειναι ντυμενος   δεν του σηκωνεται? :2funny: :think:
:2funny: :2funny: :2funny:
ρε δεν ειπα αυτο πριν
ειπα παιζει πολυ κομπολοι κ ναργιλες σαν βιπ φαση στην ουκρανια...
τετοιο στυλ εχω δει πολλους ιταλους-ναι χωρις κομπολοι  :grin: :grin: :grin:--για τα λοιπα λεμε!!!
πακιστανοι τοσο χοντροι κι ασπροι σπανιο αντως!!!! :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom