Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Απορω πως μπορουν και αρεσουν σε γυναικες, τυποι σαν τους dresiarzs (ελπιζω να το γραφω καλα).
Λες και ζουμε σε σπηλιες, και το θηλυκο θα νιωσει ελξη απο ενα βαρβαρο αρσενικο.

Απο την αλλη βεβαια, ισως αρεσουν τετοιοι τυποι, λογω του χαμηλου επιπεδου πολλων πολωνεζων.
Και ισως και τελικα αυτοι οι τυποι να κανουν και καλο γενικοτερα, αν 'προσγειωνουν' τις πολωνεζες αν κανουν μαλακιες, ωστε να εχουμε ολοι οι υπολοιποι οσοι ενδιαφερομαστε ενα πιο 'στρωμενο' προιον!

Δε τους αρεσουν αυτοι. Μονο καμια βλαχα ψιλο" σκυλι" θα ειναι μαζι τους. Ποτε δε τους βλεπεις με γυναικα και επισης οι γυναικες τους κοιτανε με μια αηδια.
Παντως και εσυ και οι αλλοι ειλικρινα δε μπορω να καταλαβω γιατι εχει κολησει η σπληνα σας με τις πολωνες?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δε τους αρεσουν αυτοι. Μονο καμια βλαχα ψιλο" σκυλι" θα ειναι μαζι τους. Ποτε δε τους βλεπεις με γυναικα και επισης οι γυναικες τους κοιτανε με μια αηδια.
Παντως και εσυ και οι αλλοι ειλικρινα δε μπορω να καταλαβω γιατι εχει κολησει η σπληνα σας με τις πολωνες?

Εδώ διαφωνώ.Υπάρχουν Πολωνές κυρίως στα χωριά και πολύ βλάχικου τύπου που τείνουν να γκομενίζουν αποκλειστικά με dresiarz.Θέλω να πω αν δε μοιάζεις έτσι δεν έχεις καμία πιθανότητα.Είναι hardcore σλαβικός τύπος αυτός πολύ original.
Πιστεύω οτι Σέρβοι πέουλες λόγω εμφάνισης θα έσκιζαν κώλους στην Πολωνία γιατί είναι όπως ακριβώς τους θέλουν οι Πολωνές αρκεί φυσικά να δήλωναν Αγγλοι,Αμερικανοί και όχι Σέρβοι.
Αλλά τα γούστα των Πολωνέζων είναι ελεεινά άμα δεις στη Γερμανία,Ελλάδα ή UK μούναρο να χαιδεύει τρωγλοδύτη είναι σχεδόν πάντα Πολωνέζα.Δεν καταλαβαίνω πώς πέφτουν τόσο χαμηλά είναι το έλλειμμα αυτοπεποίθησης.Πολλές και στην Ελλάδα αντί για πουτσαράδες Ελληνες πάνε με Αλβανούς,πάκηδες,Αφγανούς κι όλο το κακό συναπάντημα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Γενικά οι Πολωνοί είναι εντάξει άτομα.Εντάξει δεν είναι όπως οι Τσέχοι που μπορεί να δαχτυλιάζεις την αδερφή τους δίπλα και αυτοί να τσουγκρίζουν μαζί σου μπύρες αλλά άμα αφήνεις τον Πολωνό να καμακώνει και να χουφτώνει τη γκόμενά σου σε αφήνει και αυτός να κάνεις ό,τι θέλεις με τις δικές του.Είναι έτσι μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα οι χούφτοι και τα γλωσσόφιλα πέφτουν βροχή και το θέμα είναι με ποια θα μείνεις στο τέλος.Στη σλαβική κατάσταση δε μετράει ιδιαίτερα η συκερκριμένη κοπέλα όλοι πηδιούνται με όλους.Αυτό βέβαια παίρνει ακραίες μορφές στη Ρωσία αλλά και στην Πολωνία,Τσεχία άμα σου παρουσιάζει τους φίλους της με τους μισούς έχει σίγουρα πηδηχτεί και ίσως πηδιέται ακόμα.
Είναι η σλαβική κατάσταση αυτή η τεράστια ελευθερία.
Γενικά βλέπω κάτι Ιταλούς,Ισπανούς,Αραβες και πάκηδες πώς πάνε να εγκλωβίσουν τις Πολωνέζες αυτά τα ελεύθερα πουλιά αν είναι ποτέ δυνατό.Αντί να τις αφήνουν να πηδιούνται εδώ και εκεί όπως κάνουν οι Πολωνοί αυτοί τις φρουρούνε ανεβάζοντας την αξία τους.Η γκόμενα νιώθει σπουδαία έτσι.
Οι Αλβανοί δε βάζουν και φίλους τους να τις φυλάνε και να τις παρακολουθούν όσο αυτοί λείπουνε.Λες και η Πολωνέζα δε θα βρει τρόπο να τους κεράσει ξένο χύσι.
Μιλάμε για μαλάκες νότιους σε αυτά τα θέματα δίνουν αξία στη γυναίκα.
Θυμάμαι μια Πολωνέζα μου παρουσίασε τη φίλη της με έναν γκόμενο και μετά μου είπε.Αυτός είναι ο προσωρινός γκόμενός της για τις διακοπές στην Ελλάδα.Στην Πολωνία έχει άλλο γκόμενο.Επίσης έχει ένα σπόνσορα και πάει και με το αφεντικό της.
Σε αυτή την περίπτωση σίγουρα σε ταλαιπωρεί η πιθανότητα να έρθεις ως πέμπτος trailer αλλά οι γκόμενες το παίζουν ζηλιάρες(με κάνεις να ζηλεύω τις φίλες μου κτλ).

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Κατά βάση πάντως Πολωνές και Τσέχες έχουν πολύ μεγαλύτερες ομοιότητες εμφανισιακά και από άποψη νοοτροπίας με τις άλλες Σλάβες(Ρωσίδες,Ουκρανέζες,Λευκορρωσίδες) από ό,τι με τις Γερμανίδες.Ο μέσος Ελληνας είναι σχεδόν αδύνατο να ξεχωρίσει Πολωνέζα από Ουκρανή.Υπάρχουν μερκά σημεία για να τις ξεχωρίζεις αλλά οι πιο πολλοί δεν τα ξέρουν.
Πώς ξεχωρίζουμε Ουκρανές στην Πολωνία:
1.Λεοπαρντέ φορέματα.Σίγουρα Ουκρανή.Οι Πολωνέζες δε φοράνε ποτέ τέτοια.
2.Τακούνια 15 πόντους.Οι Πολωνέζες φοράνε μέχρι 10 πόντους.
3.Απίστευτο make up σε σημείο να αλλάζουν όλα.Οι Πολωνέζες φοράνε πιο διακριτικό make up.
4.Βαριά αρώματα που παραλύουν τις αισθήσεις.Οι Πολωνέζες έχουν πιο ελαφρά αρώματα.
5.Λιγότερα tattoo και piercing από τις Πολωνέζες.

6.Οχι τόσο βαθιά ντεκτολτέ και ξώβυζα όσο οι Πολωνέζες(οι Ουκρανές υστερούν στο βαρύ πυροβολικό)
7.Οχι κολλητά παντελόνια και φούστες όσο οι Πολωνέζες για να φαίνονται οι κωλάρες.Αντίθετα αν δείτε λουλουδάτα φορέματα,θηλυκά ρούχα είναι Ουκρανή.
8.Γενικά οι Ουκρανέζες είναι αρκετά λεπτότερες και κάπως πιο κοντές.Δεν έχουν τόσο ανεπτυγμένους κώλους αλλά τους κουνάνε με χάρη.Οι βύζοι τους είναι ανεπτυγμένοι σε σχέση με των Ρωσίδων αλλά δεν πιάνουν χαρτωσιά μπροστά στις Πολωνέζες.(έχουν τόσες διάσημες busty δεν υπάρχει καν σύγκριση).
9.Τσιμπουκόχειλα.Πιο συχνά στις Ουκρανές με το χαρακτηριστικό προεξέχον παχύ κάτω χείλος.Μπορεί όμως να μπερδευτείτε με τις Πολωνέζες κοπής Rovno,Lvov που έχουν τον ίδιο τύπο τσιμπουκόχειλου.Καμία σχέση βέβαια με τις λεπτές γραμμές των Γερμανίδων.
10.Μουστάκια.Πιο συχνά στις Ουκρανές πολύ σπάνια στις Πολωνές.

11.Δέρμα.Λευκό στιλπνό στις Πολωνές,γαιώδες,σκληρό στις Ουκρανές συχνά λόγω αβιταμίνωσης.
12.Ξύρισμα.Οι μισές Πολωνέζες δεν ξυρίζονται ή αφήνουν διακριτικό τρίχωμα λόγω του τρομερού πολωνικού κρύου.Στην Ουκρανία ένα 80% ξυρίζεται σαφώς.
13.Δόντια.Σε άθλια κατάσταση στις Ουκρανές λίγο καλύτερα προς το άθλιο όμως στις Πολωνές.Αυτό τις διευκολύνει όμως στο πολωνικό βλάχικο τσιμπούκι το κορυφαίο του είδους αφού τα δόντια σχεδόν απουσιάζουν.Αντίθετα οι Ουκρανές λόγω ζήλου μπορεί να σας αφήσουν με αιμόφυρτο πέος.
14.Μαλλιά.Αραιότερα στις Πολωνέζες.Για όσους χύνουν σε μαλλιά ο ζελές είναι αρκετός για να τα κρατήσει μέρες.Επίσης οι Πολωνέζες έχουν συχνά κοντά μαλλιά και τείνουν να τα βάφουν μαύρα ακόμα και όταν είναι ξανθιές.Και οι Ουκρανές δεν έχουν σπουδαία μαλλιά συνήθως τα βάφουν με 1-2 χρώματα.
Τα μαλλιά και τα δόντια είναι ο κύριος λόγος που οι Ελληνίδες κοροιδεύουν τις Σλάβες.Ούτε λόγος όμως για τα τσιμπουκόχειλα και τις ποδάρες.
15.Μάτια.Οι Πολωνέζες έχουν μεγαλύτερα και πιο πράσινα παραπέποντα στις πεδιάδες τις ανατολικής ευρώπης.Ειδικά όταν χύνεις μέσα τους είναι χάρμα οφθαλμών.Οι Ουκρανέζες έχουν πιο μικρά σλαβικά ποντικίσια μάτια.

Πού μοιάζουν Ουκρανές και Πολωνές.
Πόδια.Τα πιο καλοσχηματιμένα πόδια στον κόσμο.Χύνεις μόνο που τα βλέπεις.Καμία σχέση με τις χοντρομπούτες,στραβοκάνες Γερμανίδες Αγγλίδες ή τα πόδια πελαργού που έχουν οι τελευταίες όταν είναι λεπτές.Μιλάμε για τα απόλυτα καυλωτικά σλαβικά πόδια που δε χάνουν ευκαρία να δείξουν.Τα ίδια ακριβώς πόδια έχουν Τσέχες,Ρωσίδες,Σλοβάκες,Σέρβες είναι το μεγάλο τους όπλο.
Ενας άντρας που κοιτάζει μόνο πόδια χωρίς να βλέπει κώλους,οβούζια πραγματικά δυσκολεύεται να ξεχωρίσει τις Ουκρανές από τις Πολωνές,Ρωσίδες και Τσέχες.

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
:rockon: respect για την αναλυση kman...ο δασκαλος ειχε κανει μια μουνολογικη αναλυση με τυπους μουνιου στο θρεντ ουκρανιας...οι πολωνεζες πρεπει να ειναι πιο ανοιχτομουνες νομιζω

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Για τους Αλβανούς που είπες πιο πάνω αγαπητέ κμαν μάλλον θα εννοεις τους κοσοβαρους γιατι οι Αλβανοί νομίζουν οτι οι γυναικες τους δεν πηδιουντε με άλλους ενώ ειναι οι μεγαλύτερες πουτάνες ειδικά απο ηλικίες 35+ Και ετσι τις αφήνουν λάσκα

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Διαβασα συνοπτικά όσες σελίδες έχασα

Ο dr love λέει τρελλές μουφες για σερβία. Ουτε καν θα μπω στον κόπο να αναλύσω.

το μπρίκι στο βελιγράδι μαγαζι σοβαρό...έλεος ρε
Κι εγώ έχω ακούσει πως στο Βελιγράδι δεν είναι τόσο ευκολα! Ναι μεν γουστάρουν Έλληνες αλλά δεν ανοίγουν και πόδια μόνο γι' αυτό...

Η γενικότερη συμπεριφορά του Dr Love τον μοιάζει να δείχνει με "Love Patient"

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Διαβασα συνοπτικά όσες σελίδες έχασα

Ο dr love λέει τρελλές μουφες για σερβία. Ουτε καν θα μπω στον κόπο να αναλύσω.

το μπρίκι στο βελιγράδι μαγαζι σοβαρό...έλεος ρε

Έχεις δίκιο να το θέτεις έτσι γιατί είπα ότι δεν θα κάνω ανάλυση της Σερβίας εδώ μια και το topic αφορά Poland. Χωρίς ανάλυση εύκολα παρεξηγήσε. Πρώτον το μπρίκι δεν είναι μαγαζί.Είναι ελληνική καφετέρια για αυτό έγραψα όταν κάνει πάρτυ (κάθε 2 Παρασκευές) αξίζει να πας και να γνωρίσεις Σέρβες που γουστάρουν Ελλάδα. Εγώ είχα γνωρίσει και την ιδιοκτήτρια και άραζα με laptop απογέυματα εκεί για καφεδάκι και σκάγανε γκομενίτσες καθόντουσαν δίπλα και με σύστηνε οπότε κατέληγε σε παρέα και μπουρου-μπούρου και ανταλαγές κινητών.

Το θέμα δεν είναι όμως αυτό. Για να χαρακτηρίσεις μια χώρα εξαρτάται ποιος είσαι, πως κίνησε και τι ζητάς. Η Σερβία είναι για μένα ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ καλύτερη απο Πολωνία αν μείνεις εκεί κάποιους μήνες. Στην Σερβία δεν θα μπεις σε ένα μαγαζί να κάνεις καμάκι και να πηδήξεις το ίδιο βράδυ ποτέ. Δεν είναι η χώρα της νύχτας. Η λογική εκεί είναι να ενσωματωθείς σε παρέες με γκόμενες που γουστάρουν Ελλάδα και είναι σχετικά εύκολο αν πάιξεις μπάλα με τον τρόπο που έγραψα.

Προφανώς κανείς δεν το έχει κάνει αυτό γιατί οι περισσότεροι στο forum απλά πάνε κάποιες μέρες σε κάποιες χώρες και δεν έχουν την ευκαιρία να στρώσουν την μπάλα σωστά. Αν πάτε με αυτές τις συνθήκες Σερβία είναι μούφα. Όλοι θεωρούν την Poland κάτι δυνατό επειδή (θεωρητικά) ενδείκνυται  για νύχτα - καταδρομικές με πιθανότητες επιτυχίας. Οπότε όλα είναι σχετικά με τις συνθήκες που κάνουμε τον love-τουρισμό. Εγώ παίζοντας μπάλα όπως σας είπα έφαγα απίστευτα κοπέλια στην Σερβία μάλλον τα πιο όμορφα της ζωής μου και δεν έχω κανένα λόγο να πω ψέματα αλλιώς θα σας έλεγα πως πηδάω απεριόριστα και εδώ Poland.

Επιπλέον εκεί που θα διαφωνήσω εντελώς μαζί σας είναι πως οι Σέρβες δεν ανοίγουν τα πόδια. Δεν κάνουν one night stands, αλλά την δεύτερη φορά που θα βγείτε σίγουρα θα καταλήξει κρεβάτι. Με καμία δεν έφτασε τρίτο ραντεβού. Ελάτε εδώ στις τρελές/παρανοικές Πολωνέζες να σας χορεύουν latin ενώ θα περιμένετε να πηδήσετε και θα σας πρήζουν μέχρι να κάτσουν.

Και μια ερώτηση κρίσεως,δεν αμφισβητώ αλλά έχει ζήσει κανείς Σερβία ή απλά έχει επισκεφτεί κάποιες μέρες και σας έχουν πει κάποιοι άλλοι. Καλοπροαίρετα ρωτάω.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
H θερμοκρασια εχει ηδη παρει την κατηφορα και ο χειμωνας αρχιζει να δειχνει τα δοντια του εδω στις βορινες και σκοτεινες πεδιαδες του Βιστουλα και της Βαλτικης...
DR LOVE δε ξερω αν εχεις βγαλει χειμωνα εδω. Παντως οπως το βλεπω το πραγμα, αυτη η ανελεητη συνεχης. παγωνια και το σκοταδι απο νωρις, σου κοπαναει σαν αμονι και σφυρι την ψυχουλα σου. :S  Οποτε καπως ετσι καταλαβαινεις αυτο τον αλλοπροσαλο ψυχισμο και την παρανοια. :rolleyes: Βεβαια ετσι τρελες και βλαμμενες ειναι οι γκομενες. Για τον υπολοιπο κοσμο δλδ αντρες νεαροι και μεγαλυτεροι, ηλικιωμενοι παπουδες γιαγιαδες , μεγαλες γυναικες θειτες κλπ ο κοσμος ειναι μια χαρα νορμαλ φιλικος ευγενικος. Οι γκομενες ισως δε την παλευουν και θεωρουν οτι "αξιζουν" κατι καλυτερο , ξερω γω? Για αυτο τις εχει πειραξει στον εγκεφαλο  :idiot:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
H θερμοκρασια εχει ηδη παρει την κατηφορα και ο χειμωνας αρχιζει να δειχνει τα δοντια του εδω στις βορινες και σκοτεινες πεδιαδες του Βιστουλα και της Βαλτικης...
DR LOVE δε ξερω αν εχεις βγαλει χειμωνα εδω. Παντως οπως το βλεπω το πραγμα, αυτη η ανελεητη συνεχης. παγωνια και το σκοταδι απο νωρις, σου κοπαναει σαν αμονι και σφυρι την ψυχουλα σου. :S  Οποτε καπως ετσι καταλαβαινεις αυτο τον αλλοπροσαλο ψυχισμο και την παρανοια. :rolleyes: Βεβαια ετσι τρελες και βλαμμενες ειναι οι γκομενες. Για τον υπολοιπο κοσμο δλδ αντρες νεαροι και μεγαλυτεροι, ηλικιωμενοι παπουδες γιαγιαδες , μεγαλες γυναικες θειτες κλπ ο κοσμος ειναι μια χαρα νορμαλ φιλικος ευγενικος. Οι γκομενες ισως δε την παλευουν και θεωρουν οτι "αξιζουν" κατι καλυτερο , ξερω γω? Για αυτο τις εχει πειραξει στον εγκεφαλο  :idiot:

Σαν τις Ελλεηνιδες δηλαδη και οι Πολωνες  :S  που θα παει τωρα ο cool?

Λιγο  :offtopic:  αλλα παντα το ειχα απορια με εσας που γραφετε για σεξοτουρισμο, με τι ασχολειστε ρε τυποι και εχετε τοσο ελευθερο χρονο; Σας διαβαζω και σας ζηλευω, γυρνατε απο εδω και απο εκει και το μονο που σας νοιαζει ειναι το μουνι. Κληρονομοι ειστε ολοι σαν τον πορνομεταναστη;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Σαν τις Ελλεηνιδες δηλαδη και οι Πολωνες  :S  που θα παει τωρα ο cool?

Λιγο  :offtopic:  αλλα παντα το ειχα απορια με εσας που γραφετε για σεξοτουρισμο, με τι ασχολειστε ρε τυποι και εχετε τοσο ελευθερο χρονο; Σας διαβαζω και σας ζηλευω, γυρνατε απο εδω και απο εκει και το μονο που σας νοιαζει ειναι το μουνι. Κληρονομοι ειστε ολοι σαν τον πορνομεταναστη;

O cool αν ερθει εδω ισως ερθει στα ισια του :grin:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216

Κάνει πολύ κρύο!!! Πάγωσα.. Δεν έχω βγάλει χειμώνα εδώ για αρκετό καιρό (πανω απο 20 μέρες). Αλλα χτές με ζέστανε η Σουηδέζα που είχα αναφέρει σε προηγούμενο post πως γνωριστήκαμε στο zote tarasy. Βγήκαμε πρώτη φορά και κοιμήθηκα σπίτι της. Αυτά είναι . Ούτε πρήξιμο ούτε μαλακίες είπιαμε τις μπυρίτσες μας ψιλοφτιαχτήκαμε με πήγε σπίτι και με πέθανε  :fuck1:. Το μόνο αρνητικό είχε κάτι σκυλιά που ανέβεναν στο κρεβάτι και με έγλυφαν όλη την νύχτα. Ένιωθα σαν κτηνοβάτης.

Μάλλον πρέπει να ασχοληθω και λίγο με τις Βόρειες. Δεν έχω καθόλου μα καθόλου γνώση και εμπειρία εκει πάνω αλλά δεν διαβάζω και τα καλύτερα. Οπότε ίσως να έπεσα απλά σε καλή περίπτωση ή να γράφονται πάλι γενικές θεωρίες που ισχύουν υπο προυποθέσεις..Πρέπει να ανέβω οποσδήποτε να επιθεωρήσω.

Αυτή επίσης δεν άφηνε να πληρώσω είναι προσβλητικό λέει πρέπει να πηγαίνουν όλα μισα μισα. Επίσης απο ότι κατάλαβα δεν γουστάρουν τους άντρες να το παίζουν ανώτεροι απο αυτές. Τσαντίστικε όταν της άνοιξα την πόρτα κλπ. Anyway είδα μεγάλη διαφορά απο Πολονέζες. Πολύ συννενόηση και τα πράγματα πήγαν έυκολα και ωραία. Κρατάω μικρό καλάθι πάντως δίοτι δεν έχω ιδέα απο βόρειες χώρες. Η πιο σωστή κουβέντα που έχει γραφτεί πάντως σε αυτές τις σελίδες είναι πως η Πολωνία είναι το τέλειο μέρος για εκολλαπτόμενες Ελεεινήδες. Τεράστια κουβέντα!!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Κάνει πολύ κρύο!!! Πάγωσα.. Δεν έχω βγάλει χειμώνα εδώ για αρκετό καιρό (πανω απο 20 μέρες). Αλλα χτές με ζέστανε η Σουηδέζα που είχα αναφέρει σε προηγούμενο post πως γνωριστήκαμε στο zote tarasy. Βγήκαμε πρώτη φορά και κοιμήθηκα σπίτι της. Αυτά είναι . Ούτε πρήξιμο ούτε μαλακίες είπιαμε τις μπυρίτσες μας ψιλοφτιαχτήκαμε με πήγε σπίτι και με πέθανε  :fuck1:. Το μόνο αρνητικό είχε κάτι σκυλιά που ανέβεναν στο κρεβάτι και με έγλυφαν όλη την νύχτα. Ένιωθα σαν κτηνοβάτης.

Μάλλον πρέπει να ασχοληθω και λίγο με τις Βόρειες. Δεν έχω καθόλου μα καθόλου γνώση και εμπειρία εκει πάνω αλλά δεν διαβάζω και τα καλύτερα. Οπότε ίσως να έπεσα απλά σε καλή περίπτωση ή να γράφονται πάλι γενικές θεωρίες που ισχύουν υπο προυποθέσεις..Πρέπει να ανέβω οποσδήποτε να επιθεωρήσω.

Αυτή επίσης δεν άφηνε να πληρώσω είναι προσβλητικό λέει πρέπει να πηγαίνουν όλα μισα μισα. Επίσης απο ότι κατάλαβα δεν γουστάρουν τους άντρες να το παίζουν ανώτεροι απο αυτές. Τσαντίστικε όταν της άνοιξα την πόρτα κλπ. Anyway είδα μεγάλη διαφορά απο Πολονέζες. Πολύ συννενόηση και τα πράγματα πήγαν έυκολα και ωραία. Κρατάω μικρό καλάθι πάντως δίοτι δεν έχω ιδέα απο βόρειες χώρες. Η πιο σωστή κουβέντα που έχει γραφτεί πάντως σε αυτές τις σελίδες είναι πως η Πολωνία είναι το τέλειο μέρος για εκολλαπτόμενες Ελεεινήδες. Τεράστια κουβέντα!!!

Γενικά τι γνώμη έχει η Σουδέζα για τους Πολωνούς άντρες?Πράγματι με τις Πολωνέζες πρέπει να πληρώνεις για όλα και να κάνεις ιπποτικές χειρονομίες ούτε φεμινισμοί ούτε τίποτα.

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Έχεις δίκιο να το θέτεις έτσι γιατί είπα ότι δεν θα κάνω ανάλυση της Σερβίας εδώ μια και το topic αφορά Poland.

Εγω θα σου πρότεινα, όσον αφορά στη Σερβία τουλάχιστον, να εισαι ακριβολόγος και να μην πουλάς φούμαρα για να εντυπωσιασεις τα παιδάκια. Γράψε τις εμπειρίες σου με ειλικρίνια, και ολα θα πανε καλα.

Πολωνια δεν εχω εικόνα, δε με ενδιαφέρει, δεν εχω άποψη - τέλος

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Εγω θα σου πρότεινα, όσον αφορά στη Σερβία τουλάχιστον, να εισαι ακριβολόγος και να μην πουλάς φούμαρα για να εντυπωσιασεις τα παιδάκια. Γράψε τις εμπειρίες σου με ειλικρίνια, και ολα θα πανε καλα.

Για την Πολωνια ειναι ακριβολογος οσο δε παει παντως ο Love . Mια και αυτο ειναι το θεμα μας.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Έχεις δίκιο να το θέτεις έτσι γιατί είπα ότι δεν θα κάνω ανάλυση της Σερβίας εδώ μια και το topic αφορά Poland. Χωρίς ανάλυση εύκολα παρεξηγήσε. Πρώτον το μπρίκι δεν είναι μαγαζί.Είναι ελληνική καφετέρια για αυτό έγραψα όταν κάνει πάρτυ (κάθε 2 Παρασκευές) αξίζει να πας και να γνωρίσεις Σέρβες που γουστάρουν Ελλάδα. Εγώ είχα γνωρίσει και την ιδιοκτήτρια και άραζα με laptop απογέυματα εκεί για καφεδάκι και σκάγανε γκομενίτσες καθόντουσαν δίπλα και με σύστηνε οπότε κατέληγε σε παρέα και μπουρου-μπούρου και ανταλαγές κινητών.

Το θέμα δεν είναι όμως αυτό. Για να χαρακτηρίσεις μια χώρα εξαρτάται ποιος είσαι, πως κίνησε και τι ζητάς. Η Σερβία είναι για μένα ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ καλύτερη απο Πολωνία αν μείνεις εκεί κάποιους μήνες. Στην Σερβία δεν θα μπεις σε ένα μαγαζί να κάνεις καμάκι και να πηδήξεις το ίδιο βράδυ ποτέ. Δεν είναι η χώρα της νύχτας. Η λογική εκεί είναι να ενσωματωθείς σε παρέες με γκόμενες που γουστάρουν Ελλάδα και είναι σχετικά εύκολο αν πάιξεις μπάλα με τον τρόπο που έγραψα.

Προφανώς κανείς δεν το έχει κάνει αυτό γιατί οι περισσότεροι στο forum απλά πάνε κάποιες μέρες σε κάποιες χώρες και δεν έχουν την ευκαιρία να στρώσουν την μπάλα σωστά. Αν πάτε με αυτές τις συνθήκες Σερβία είναι μούφα. Όλοι θεωρούν την Poland κάτι δυνατό επειδή (θεωρητικά) ενδείκνυται  για νύχτα - καταδρομικές με πιθανότητες επιτυχίας. Οπότε όλα είναι σχετικά με τις συνθήκες που κάνουμε τον love-τουρισμό. Εγώ παίζοντας μπάλα όπως σας είπα έφαγα απίστευτα κοπέλια στην Σερβία μάλλον τα πιο όμορφα της ζωής μου και δεν έχω κανένα λόγο να πω ψέματα αλλιώς θα σας έλεγα πως πηδάω απεριόριστα και εδώ Poland.

Επιπλέον εκεί που θα διαφωνήσω εντελώς μαζί σας είναι πως οι Σέρβες δεν ανοίγουν τα πόδια. Δεν κάνουν one night stands, αλλά την δεύτερη φορά που θα βγείτε σίγουρα θα καταλήξει κρεβάτι. Με καμία δεν έφτασε τρίτο ραντεβού. Ελάτε εδώ στις τρελές/παρανοικές Πολωνέζες να σας χορεύουν latin ενώ θα περιμένετε να πηδήσετε και θα σας πρήζουν μέχρι να κάτσουν.

Και μια ερώτηση κρίσεως,δεν αμφισβητώ αλλά έχει ζήσει κανείς Σερβία ή απλά έχει επισκεφτεί κάποιες μέρες και σας έχουν πει κάποιοι άλλοι. Καλοπροαίρετα ρωτάω.
Ακριβως ετσι ειναι :).Αν ομως εχεις ντοπιους γνωστους και εχεις το στυλ που γουσταρουν μπορεις να βρεις να  :knockinb:.Οχι βεβαια οτι καθε μερα θα  :knockinb: και αλλη αλλα με το πουλι στο χέρι δεν θα εισαι.
  Το στυλ που κανουνε σαματά και το ντυσιμο των Ελληνων δεν το γουσταρουνε καθολου.Ο Ελληνας στο κρυο οπως εχω πει ντυνεται χάλια!

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216

Για γράψε και εσύ τις εντυπώσεις σου απο Σερβία να ακούσουμε και μια δεύτερη άποψη. Δεν λές τίποτα απλά μιλάς για φούμαρα και εμπειρίες. Κάτι κακό έχει γίνει εκέι και έχεις σχηματίσει τόσο αρνητική άποψη? Εγώ έγραψα ακριβώς τι έζησα εκεί και χέστηκα να εντυπωσιάσω τον οποιοδήποτε. Είμαι απόλυτα ακριβολόγος και πέρασα πολύ καλά εκεί και Πολωνία περνάω σκατά.
Απλά θεωρώ βλακεία να υπάρχουν ωραίες γκόμενες που γουστάρουν Έλληνες και να τις ξεγράφουμε για Πολωνέζες μεθυσμένες που τις περιμένουμε 6 ώρα τα ξημερώματα εξω απο τα μαγαζία μήπως και μας κάτσουν. Σερβία για δεσμό θεωρώ πως είναι καλά για κάποιον που επιζητά αυτο.Πολυγνωμία έχουμε και όπως έιπα τα συμπεράσματα δεν είναι τα ίδια για όλους γιατί δεν είμαστε όλοι το ίδιο σε κάποιους ταιρίαζει ένα στυλ και κάποια χώρα σε κάποιον κάποια άλλη.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εγώ είχα γνωρίσει και την ιδιοκτήτρια και άραζα με laptop απογέυματα εκεί για καφεδάκι και σκάγανε γκομενίτσες καθόντουσαν δίπλα και με σύστηνε οπότε κατέληγε σε παρέα και μπουρου-μπούρου και ανταλαγές κινητών.
θα βαρεθηκες να σπρωχνεις σερβικο μουνι τυπε :rockon:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πάντως Παραλία Κατερίνης όπου έπαιζαν όλες οι εθνικότητες οι Πολωνέζες ήταν απείρως ευκολότερες από τις Σέρβες.Για την ακρίβεια ήταν οι πιο εύκολες από όλες.Σε σειρά ευκολίας:
1.Πολωνέζες
2.Τσέχες
3.Ρωσίδες
4.Ρουμάνες
5.Σλοβάκες
6.Ουγγαρέζες
7.Σλαβομακεδόνισσες
8.Σέρβες
Δηλαδή αν γνώριζες Πολωνέζα έκανες την τύχη αν γνώριζες Σέρβα ως συνήθως έπρεπε να απομακρυνθείς διακριτικά εκτός αν σου την είχε συστήσει κάποιος άλλος.
Οι Πολωνέζες και οι Τσέχες,Ρωσίδες είναι οι μόνες που παίζουν μπάλλα είτε έχουν δεσμό είτε είναι παντρεμένες κτλ.
Ο βασικός κανόνας είναι όπου ήταν οθωμανική αυτοκρατορία δεν είναι καλά.Οπου ήταν Αυστροουγγαρία είναι τέλεια(Τσεχία,Πολωνία,δυτική Ουκρανία,Σλοβακία,Ουγγαρία,βόρεια Ρουμανία,Κροατία).
Ο σκοπός του Βαλκάνιου πολεμιστή είναι πάντοτε να γαμήσει γρήγορα και καλά.Αν δεν μπορείς να βγάλεις γκόμενα από την πρώτη νύχτα στο κλαμπ το μέρος δεν είναι καλό.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Πάντως Παραλία Κατερίνης όπου έπαιζαν όλες οι εθνικότητες οι Πολωνέζες ήταν απείρως ευκολότερες από τις Σέρβες.Για την ακρίβεια ήταν οι πιο εύκολες από όλες.Σε σειρά ευκολίας:
1.Πολωνέζες
2.Τσέχες
3.Ρωσίδες
4.Ρουμάνες
5.Σλοβάκες
6.Ουγγαρέζες
7.Σλαβομακεδόνισσες
8.Σέρβες
Δηλαδή αν γνώριζες Πολωνέζα έκανες την τύχη αν γνώριζες Σέρβα ως συνήθως έπρεπε να απομακρυνθείς διακριτικά εκτός αν σου την είχε συστήσει κάποιος άλλος.

Θα το πω τελευτάια φορά το θέμα με τις Σέρβες και δεν το αναλύω άλλο. Για μένα υπάρχει μπέρδεμα. Σας εξήγησα πως οι Σέρβες δεν είναι για one night stand. ΔΕΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ. Απο παρέα όμως είναι πολύ εύκολο να γίνει και σε βάζουν στην παρέα τους γιατί είσαι Έλληνας. Σαν τουρίστριες και εγώ έχω φάει τρελά άκυρα απο Σέρβες Ζάκυνθο που πήγαινα χρόνια. Πολύ άκυρο με πεφτικές σε Λαγανά σε μαγαζία με Σέρβικη μουσική. Δεν κατάφερα να πάρω κάποια. Όταν παίξεις έδρα όμως και το πάς ωράια τρώς!!!Θέλει μπουρου-μπουρου αυτά που συμβαίνουν με τις μεθυσμένες Πολωνέζες τα ξεχνάς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom