ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
καλα ρε, τοσους μηνες σε εχουμε στειλει πανω δε γαμησες ακομα?![]()
κραταει ψηλα τη σημαια του νωντισμου = πιρφορισμου.
καλα ρε, τοσους μηνες σε εχουμε στειλει πανω δε γαμησες ακομα?![]()
ρε τραβα στο κοσμοφορουμ να δεις τα ποστς του αρχηγου σου και να καταλαβεις τι θα πει πιρφοροςκραταει ψηλα τη σημαια του νωντισμου = πιρφορισμου.
Και ο dr love και εγω αν θελαμε θα πουλουσαμε μαγκια, και θα το παιζαμε πουτσαραδες κα τι οτι γαμαμε και δερνουμε εδω. Αλλα πιστευω οτι το νοημα ειναι να λεμε τι βλεπουμε και κανουμε.
Και παρτε το και λογικα. Γιατι μια πολωνη να βγει και να γαμηθει με ενα τυχαιο ξενο? Εκτος αν αυτος ειναι ο παιδαρος που ολες οι γυναικες οπουδηποτε θα του καθοντουσαν με τη μια , τι αλλο λογο εχει? Που υποτιθεται ειχαν οι "απαξιωμενες ανατολικες"? και ετσι " εφαγαν" ουκ ολιγοι συμπατριωτες μας περασμενες δεκαετιες ?
Μηπως να παρει βιζα η να ταξιδεψει μαζι του? Παλια στο τεξας Ε.Ε. και σενγκεν. Και εισητηρια ξεφτιλα πανε οπου θελουν ανα πασα στιγμη παντου. Μηπως να φυγουν απο τη χωρα? Μα εδω αλλοι ξενοι ερχονται εδω να ζησουν και να δουλεψουν. Για ποιο λογο να φυγουν και να πανε που? Και ξερω γκομενες που ανα μηνα πανε και ταξιδι μια ιταλια μια ισπανια την αλλη γαλλια, ετσι απλα για σ/κ κολλωντας και κανα δυο μερες αδεια. Και δε μιλαω για τιποτα γκλαμουρατες μανατζερ αλλα απλες κοπελιτσες με απλες δουλειες.
Μηπως για οικονομικους λογους? Εδω πραγματικα γελαμε. Μπορει να παει κανεις να την πεσει σε μια που απο λεφτα και μισθο να του ριχνει στα αυτια. Και εξαλλου σιγα το δυσκολο να βρει στη χωρα ειτε ντοπιο ειτε ξενο εναν λεφτα. Καλα ειδικα για Ελλαδα δε το συζηταμε καν...
Πειτε μου ενα λογο λοιπον που μια πολωνη , θα πηγαινε να γαμηθει με ενα ξενο που γνωρισε τυχαια μια νυχτα σε ενα κλαμπ.
Ισως γουσταραν να κανουν σχεση με ενα ξενο αλλα αυτο ειναι αλλο και παει προσωπικα με το ατομο. Αλλα μιλαμε για σχεση, θα θελει χρονο να τον γνωρισει να του πρηξει τα @@, ο αλλος να την ανεχτει. Ειναι κατι αλλο αυτο .
Ψαξε βρες βλαχες, αμορφωτες, απλες γκομενες.
Δηλαδη ρε σεβαλιε, η πολωνεζα δεν εχει κανεναν λογω να ψαχτει με ξενους;
Συμφωνειτε οι υπολοιποι ρε παιδια;
Οι Ουκρανέζες όπως έχω γράψει είναι καριολο-πουταναριά και κοιτάνε μόνο να εκμεταλλευτούν. Δεν αξίζει να ασχολείσαι μαζί τους εκτός εξαιρέσεων. Βαρσοβία παίζουν πολλές φυλές λόγω εταιριών και σπουδών. Χτες στο mall μίλησα σε μια στα Αγγλικά και απάντησε πολύ normal και ωραία. Φυσικά δεν ήταν Πολωνέζα. Είναι Σουηδέζα και σπουδάζει εδώ κτηνίατρος γιατί Σουηδία μου είπε δεν μπαίνεις στις Ιατρικές σχολές ποτέ. Μόνο στην κτηνιατρική μου αποκάλυψε είναι 19 Σουηδέζες εδώ. Με 15 λεπτά συζήτηση Κανονίσαμε να βγούμε Παρασκευή και ναι μου πρότεινε αυτή!!! Χωρίς παράνοιες και χωρίς τρέλα.. Πολωνέζα πότε πλέον να συμβεί αυτό!!! Την προηγούμενη Παρασκευή μίλησα με μια Ταιλανδέζα στο club που μένει Βαρσοβία και σπουδάζει εδώ. Δεν ήθελα καν να βγω δεν ζήτησα κινητό διότι δεν μου αρέσουν τα πιθηκάκια αν και ήταν αρκετά όμορφη. Γενικά γνωρίζω ξένες απο club παρέες φίλων κ.λ.π και ευτυχώς βλέπω normal στο μυαλό ανθρώπους. Έχω γνωρίσει και κάτι Βραζιλίανες αλλά δεν μου αρέσουν έχουν μεγάλο κωλό για τα γούστα μου. Επιπλέον με είχε πιάσει η μαλακία ότι είμαι poland και πρέπει να πηδάω μόνο ντόπια (έχω κάποιες παράνοιες και εγώ) αλλά όπως έγραψα χέστηκα πλέον δεν αντέχω την παράνοια τους και θα πηδήσω ότι φυλή μου κάτσει.
Όσο για τις Γερμανίδες αυτά που έγραψα φυσικά δεν θέλω να πω πως είναι η καλύτερη φυλή να γνωρίσει κάποιος ούτε να πάει εκεί για να πηδήσει, απλά θεωρώ πως είναι πιο normal στο μυαλό από τις Πολωνέζες και εξαρτάται από το στυλ σου αν τους ταιριάζεις. Δεν έχω γνωρίσει ποτέ Γερμανίδα που να μην έχουμε καλή επικοινωνία οπότε πάντα ήταν εύκολο να προχωρήσει. Αυτό όμως είναι προσωπικό ίσως επειδή έχω μπλε μάτια,μοιάζω λίγο με Γερμανό και γενικά νιώθω πως έχω χημεία μαζί τους. Αλλά δεν είναι τόσο τραγικές που τις παρουσιάζουν.
Είμαι ξύπνιος γιατί είχα μια Πολωνέζα σπίτι. Ήρθε σπίτι μου, φάγαμε, ανέβηκε στο κρεβάτι την χαμούρευα επί 20 λεπτά και όταν πήγα να την γδύσω μου αποκάλυψε ότι είχε περίοδο!!!!!!!!!! Γιατι έρχεται τότε σπίτι γαμώ το κερατό μου και ανεβαίνεις στο κρεβάτι μου τότε. Μου έφαγε όλη την μέρα και δεν πήρε και πίπα στο τέλος. Μετά μου έλεγε επί 1 ώρα για τους Ισπανούς και τους latin χορούς και χόρευε μόνη της κάτι μαλακίες latiνο-αραπιες όσο έτρωγα την pizza....Όπως όλες οι καμένες Πολονέζες με τα ισπανικά και τους gypsy Ισπανούς -παράνοιες. Κάποια στιγμή τον έβγαλα έξω και έπαιζα μαλακία καθώς χόρευε και με κοίταζε περίεργα και μου λέει τι κάνεις. Τις λέω είμαι καβλομένος και αφού δεν μπορείς να με βοηθήσεις θα τον παίξω.Έχυσα, τέλειωσα και τα τελευταία κομμάτια της pizza hut και μετά έφυγε .Πλέον θα τους φέρομαι με το ίδιο νόμισμα. Συνήθως είμαι αξιοπρεπής αλλά με τις Πολωνέζες πλέον οριστικά σταματάω!!!
Eκει εγραψα να γαμηθει τυχαια σε με τη μια, οχι να ψαχτει. Το να ψαχτει η οχι γενικοτερα, ειναι θεμα ατομικο και εχει τοσο λογο οσο μια οποιασδηποτε αλλης εθνικοτητας
Αυτη ειναι μια καλη προταση.
Το πολωνικό βλάχικο τσιμπούκι σε στέλνει πραγματικά.Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα.Επίπεδο τίγρεως και άνω δεν περιγράφεται.
Επίσης οι Πολωνέζες είναι βρώμικες και submissive κάνουν ό,τι τους ζητάς και τους αρέσουν τα kinky σκηνικά.
dr love ακομη μια φορα γραφεις ακριβως τα ιδια που θελω να πω και εγω.![]()
Και αν συναναστραφεις λιγο με αλλοδαπες εδω, καταλαβαινεις αμεσως τη νορμαλ συμπεριφορα, σε σχεση με την αλλοπροσαλη της πολωνης.
Εδω υπαρχουν ολες οι συνθηκες για να ευδοκιμησει το απεχθες ειδος της " ελεηνιδες" που ολοι γνωρισαμε τα προηγουμενα χωρα στην ηλιολουστη και χαρουμενη χωρα μαςΣυντηρητισμος, παραδοση και υποκρισια, ραγιαδισμους λογω αιωνων κατοχης και αναλογα συμπλεγματα στην κοινωνια που την εχουν διαποτισει και φαινεται σε ανυποπτες στιγμες, προηγουμενη φτωχια και οψιμος πλουτισμος ( και νεοπλουτισμος)
. Αρκετες μαλιστα ειναι ηδη "ελεηνιδες" και σε πιο βελτιωμενη hardcore εκδοση!
Οι δε νεες γενιες κατω των 25 ειναι ηδη καμμενες, αφηστε το.
Βεβαια εχουν και μια διαφορα με τις ελεηνιδες. Ειναι θυληκες και οχι "νταλικερηδες" σα τις δικες μας. Αλα... το παρακανουν καμια φορα ακομη και με αυτο. Ειπαμε δηλαδη οκ να εισαι ευγενικη, κομψη, θυληκη, οτι δεν εισαι ξεκωλο η τελειωμενη πουτανα. Αλλα το παρακανουν σε σημειο που να φαινονται σα τιποτα μη μου απτα ξενερωτα σπασικλακια. Γενικα οι γκομενες εδω ειναι του στυλ " ειπαμε στη γρια να χεστει και αυτη ξεπατωθηκε". Η οπως με τα λατιν και τις παπαριες. Οκ καλο το λατιν, ωραια χωρα η ισπανια, σαγκρια ποδοσφαιρο το να το αλλο. Αλλα ειπαμε.
Δινουν γενικα την εντυπωση οτι δεν εχουν αισθηση της αναλογιας και του μετρου. Και αυτο τους βγαινει σε πολλα. Γενικα ενω δεν ειναι πονηρες γυναικες με κακια η πχ δεν ειναι ξενερωτες ανοργασμικες, εχουν καβλες και ορεξη, αλλα ειναι συγχυσμενες, γεματες κομπλεξ και ανασφαλεις και το αποτελεσμα ειναι να σε κουραζουν.
Απο την αλλη μερια θα ηθελα να πω στον φιλτατο συναγωνιστη love ετσι ειναι κυριως οι νεοκοπες μορφωμενες με τις καριερες και τις μαλακιες. Υπαρουν και αλλες. Ψαξε βρες βλαχες, αμορφωτες, απλες γκομενες
. Επισης κυριως ηλικιας πανω απο 30 η 35. Που εχουν ζησει αλλιως και δεν εχουν διαποτιστει με τις μαλακιες και το νεοπλουτισμο. Αλλα πρεπει να ξερεις καλα τη γλωσσα και φυσικα να κινηθεις στους αναλογους κυκλους. Απο το να βγαινεις και να χαλας λεφτα ασκοπα σε γκλαμουρατα κλαμπ, δωσε 10 ζλοτυ και παρε λεωφορειακι και πηγαινε κανα ταξιδι σε κανα μικρο μερος. Αλλα μονο με γλωσσα θα κανεις κατι ετσι
![]()
ρε τραβα στο κοσμοφορουμ να δεις τα ποστς του αρχηγου σου και να καταλαβεις τι θα πει πιρφορος![]()
στο τσατ σπαμ ρουμ, εκει που δε τολμας να μπεις κατακαημενε πιρφορε εβαλαν τα ποστς του προφητη σου και τον ξεφτιλισαν τα παιδια εδωποιος ειναι πιρφορος, ο μπολντης που γραφει με το ονομα του ή εσυ που γραφεις με κλωνο ή διαβαζεις κρυφα σαν τη πουτανα το κοσμοφορουμ και δε σου ξεφευγει τιποτα? αειντε ρε σαχλαμαρακια πιρφορε
Απορω πως μπορουν και αρεσουν σε γυναικες, τυποι σαν τους dresiarzs (ελπιζω να το γραφω καλα).
Λες και ζουμε σε σπηλιες, και το θηλυκο θα νιωσει ελξη απο ενα βαρβαρο αρσενικο.
Απο την αλλη βεβαια, ισως αρεσουν τετοιοι τυποι, λογω του χαμηλου επιπεδου πολλων πολωνεζων.
Και ισως και τελικα αυτοι οι τυποι να κανουν και καλο γενικοτερα, αν 'προσγειωνουν' τις πολωνεζες αν κανουν μαλακιες, ωστε να εχουμε ολοι οι υπολοιποι οσοι ενδιαφερομαστε ενα πιο 'στρωμενο' προιον!