Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Και ο dr love και εγω αν θελαμε θα πουλουσαμε μαγκια, και θα το παιζαμε πουτσαραδες κα τι οτι γαμαμε και δερνουμε εδω. Αλλα πιστευω οτι το νοημα ειναι να λεμε τι βλεπουμε και κανουμε.
Και παρτε το και λογικα. Γιατι μια πολωνη να βγει και να γαμηθει με ενα τυχαιο ξενο? Εκτος αν αυτος ειναι ο παιδαρος που ολες οι γυναικες οπουδηποτε θα του καθοντουσαν με τη μια , τι αλλο λογο εχει? Που υποτιθεται ειχαν οι "απαξιωμενες ανατολικες"? και ετσι " εφαγαν" ουκ ολιγοι συμπατριωτες μας περασμενες δεκαετιες ?
Μηπως να παρει βιζα η να ταξιδεψει μαζι του? Παλια στο τεξας Ε.Ε. και σενγκεν. Και εισητηρια ξεφτιλα πανε οπου θελουν ανα πασα στιγμη παντου. Μηπως να φυγουν απο τη χωρα? Μα εδω αλλοι ξενοι ερχονται εδω να ζησουν και να δουλεψουν. Για ποιο λογο να φυγουν και να πανε που? Και ξερω γκομενες που ανα μηνα πανε και ταξιδι μια ιταλια μια ισπανια την αλλη γαλλια, ετσι απλα για σ/κ κολλωντας και κανα δυο μερες αδεια. Και δε μιλαω για τιποτα γκλαμουρατες μανατζερ αλλα απλες κοπελιτσες με απλες δουλειες.
Μηπως για οικονομικους λογους? Εδω πραγματικα γελαμε. Μπορει να παει κανεις να την πεσει σε μια που απο λεφτα και μισθο να του ριχνει στα αυτια. Και εξαλλου σιγα το δυσκολο να βρει στη χωρα ειτε ντοπιο ειτε ξενο εναν λεφτα. Καλα ειδικα για Ελλαδα δε το συζηταμε καν...
Πειτε μου ενα λογο λοιπον που μια πολωνη , θα πηγαινε να γαμηθει με ενα ξενο που γνωρισε τυχαια μια νυχτα σε ενα κλαμπ.
Ισως γουσταραν να κανουν σχεση με ενα ξενο αλλα αυτο ειναι αλλο και παει προσωπικα με το ατομο. Αλλα μιλαμε για σχεση, θα θελει χρονο να τον γνωρισει να του πρηξει τα @@, ο αλλος να την ανεχτει. Ειναι κατι αλλο αυτο .

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
Οπου βαζει το χερι ευρωπη και ανεβαινει το ΑΕΠ χαλανε τα μουνια...κριμα για την πολωνεζα να γινει γερμανιδα...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Και ο dr love και εγω αν θελαμε θα πουλουσαμε μαγκια, και θα το παιζαμε πουτσαραδες κα τι οτι γαμαμε και δερνουμε εδω. Αλλα πιστευω οτι το νοημα ειναι να λεμε τι βλεπουμε και κανουμε.
Και παρτε το και λογικα. Γιατι μια πολωνη να βγει και να γαμηθει με ενα τυχαιο ξενο? Εκτος αν αυτος ειναι ο παιδαρος που ολες οι γυναικες οπουδηποτε θα του καθοντουσαν με τη μια , τι αλλο λογο εχει? Που υποτιθεται ειχαν οι "απαξιωμενες ανατολικες"? και ετσι " εφαγαν" ουκ ολιγοι συμπατριωτες μας περασμενες δεκαετιες ?
Μηπως να παρει βιζα η να ταξιδεψει μαζι του? Παλια στο τεξας Ε.Ε. και σενγκεν. Και εισητηρια ξεφτιλα πανε οπου θελουν ανα πασα στιγμη παντου. Μηπως να φυγουν απο τη χωρα? Μα εδω αλλοι ξενοι ερχονται εδω να ζησουν και να δουλεψουν. Για ποιο λογο να φυγουν και να πανε που? Και ξερω γκομενες που ανα μηνα πανε και ταξιδι μια ιταλια μια ισπανια την αλλη γαλλια, ετσι απλα για σ/κ κολλωντας και κανα δυο μερες αδεια. Και δε μιλαω για τιποτα γκλαμουρατες μανατζερ αλλα απλες κοπελιτσες με απλες δουλειες.
Μηπως για οικονομικους λογους? Εδω πραγματικα γελαμε. Μπορει να παει κανεις να την πεσει σε μια που απο λεφτα και μισθο να του ριχνει στα αυτια. Και εξαλλου σιγα το δυσκολο να βρει στη χωρα ειτε ντοπιο ειτε ξενο εναν λεφτα. Καλα ειδικα για Ελλαδα δε το συζηταμε καν...
Πειτε μου ενα λογο λοιπον που μια πολωνη , θα πηγαινε να γαμηθει με ενα ξενο που γνωρισε τυχαια μια νυχτα σε ενα κλαμπ.
Ισως γουσταραν να κανουν σχεση με ενα ξενο αλλα αυτο ειναι αλλο και παει προσωπικα με το ατομο. Αλλα μιλαμε για σχεση, θα θελει χρονο να τον γνωρισει να του πρηξει τα @@, ο αλλος να την ανεχτει. Ειναι κατι αλλο αυτο .

Τους θέλουν τους ξένους δεν ξέρω γιατί.Μία μου είπε μου αρέσεις γιατί δε μοιάζεις με Πολωνό.Σε άλλες αρέσουν οι τριχωτοί,οι μαυριδεροί κτλ.Επίσης τους αρέσουν πολύ τα λεφτά.Προσπαθώ να τις πείσω για την ανωτερότητα του βαλκανικού ευρώ αλλά φαίνονται να προτιμούν το γερμανικό.
Βαλκανικός πούτσος γερμανικό ευρώ είναι ο συνδυασμός που σκοτώνει σε αυτές τις χώρες.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οπου βαζει το χερι ευρωπη και ανεβαινει το ΑΕΠ χαλανε τα μουνια...κριμα για την πολωνεζα να γινει γερμανιδα...

Γερμανίδα σίγουρα δεν έχει γίνει ακόμη.Αν γίνει και αυτό χέσε μέσα.Είναι λόγος αυτοκτονίας.Η γερμανοποίηση έχει προχωρήσει πολύ περισσότερο στην Τσεχία είναι να κλαις για τις συνέπειες.
Η γνώμη μου είναι οτι οι Πολωνέζες είναι καράσλαβες με ποσοστό γερμανικού αίματος το πολύ 10% οπότε είναι αδύνατο να εκγερμανιστούν πλήρως.Αντίθετα οι Τσέχες με ποσοστό γερμανικού αίματος 30% μπορεί να την πατήσουν και να χάσουν έτσι την αίγλη του βαλκανικού πέους.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Ενα άλλο είναι οτι οι Σλάβες δε σκέφτονται λογικά.Σιγά μη σκέφτονταν λογικά.Αλλιώς δε θα ήταν Σλάβες.Θυμάμαι μια Πολωνέζα να ψάχνει επί δύο ώρες γιατί έπρεπε να πηδηχτεί μαζί μου.Τελικά βρήκε το λόγο.Ολα αυτά είναι εκ των υστέρων.Προσπαθούν να δικαιολογήσουν τις πράξεις τους.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.312
Πόντοι
2.356
Οπότε ναι δεν έχω άλλες αντοχές να πίνω με 16 γυναίκες σε λίγο παραπάνω απο ένα μήνα vodka και χόρούς και στο τέλος να πάιρνω τα αρχίδι... μου:))). Σαν βαλκάνιος ψωλέας δεν το δέχομαι αλλά συμβάινει. Σερβία με όποια βγήκα πήγε στο κρεβάτι σε 3 ραντεβού το πολύ χωρίς καμία εξαίρεση.Το ίδιο πέρσι και Βουδαπέστη. Εδώ πήγε στο να παίζω μαλακία στο σπίτι:)))

Τα συμπεράσματα δικά σας!!
Βουδαπέστη είναι από τις αγαπημένες μου πόλεις αν και έχω να πάω χρόνια.Μέχρι το 2000 που πήγαινα τακτικά ήταν όλα τα λεφτά ότι ήθελες έκανες,έχω και συγγενείς εκεί.Τι να συγκρίνεις τώρα?τις απελευθερωμένες ουγγαρέζες με τις καθολικές πολωνές?
Άσε που είναι και πανέμορφη πόλη... ας τρολλάρω και εγώ λίγο :grin:

Heroes Square

Συνημμένα

• 22923_angelina_c3_122_587lo.jpg
    22923_angelina_c3_122_587lo.jpg
    72,9 KB · Εμφανίσεις: 20
  • 22922_angelina_c2_122_248lo.jpg
    22922_angelina_c2_122_248lo.jpg
    76,5 KB · Εμφανίσεις: 19
  • Like
Αντιδράσεις: 968

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.312
Πόντοι
2.356
Chain Bridge

Συνημμένα

• 70048_dsc0656resizesu7_123_657lo.jpg
    70048_dsc0656resizesu7_123_657lo.jpg
    60,7 KB · Εμφανίσεις: 18
  • 70046_dsc0652resizeas1_123_37lo.jpg
    70046_dsc0652resizeas1_123_37lo.jpg
    50,1 KB · Εμφανίσεις: 18

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αράπης φορτώνει γκόμενα έξω από to κλαμπ Czekolada στο Πόζναν.

NZUKgJ.jpg

Μουνάκια έξω από Pijalna στο Πόζναν.

LaeQ3g.jpg
Η μόνη παρηγοριά στη φωτογραφία είναι πως η γκόμενα είναι πατσαβούρα και στραβοπόδα! Δεν θα γύρναγα καν να την κοιτάξω στο Πόζναν...

Αν του έκατσε είναι ...κτηνοβάτρια.. και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι μια παλλινδρομική κίνηση εντός του κόλπου της.. Ζωώδεις καταστάσεις!Ναι μεν το σεξ είναι ένστικτο που μας φέρνει κοντά στη ζωώδη φύση μας αλλά είπαμε ας γίνεται μεταξί ...ανθρώπων...
Μην με κατηγορήσετε οτι δεν γουστάρω τους μαύρους, ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΟΖΩΟΣ :2funny: :2funny: :2funny: 

Αντιθέτως με τον Κμαν πιστεύω πως οι Πολωνέζες δεν είναι καθόλου παραδόπιστες.. Μη πω πως ίσως παρεξηγηθούν αν προτείνεις αντάλλαγμα για να κάτσουν! Θα έλεγα πως είναι οι πιο οικονομικές γκόμενες! Μπορείς να τη γνωρίσεις να μην την κεράσεις τίποτα να την πας με τα πόδια ξενοδοχείο να την ξεσκίσεις και το πρωι να πάρει ταξί και να φύγει με έξοδα ΜΗΔΕΝ!! Και μάλιστα και να παρτουζοθεί... (πέρσι στο Πόζναν ένας φίλος μου με το ξαδερφό του ακριβώς έτσι βγάλαν μια αεροσυνοδό πασίγνωστης αεροπορικής εταιρίας)!!!

Νομίζω πως όσοι μένετε εκεί και συναναστρέφεστε με μορφωμένους Πολωνούς έχετε ιδανική άποψη και για όλες! Γι αυτό δεν γίνεστε θρασύς και χύμα...
Και μόνο αυτή η συμπεριφορά είναι ο πιο ασφαλής τρόπος "επιβίωσης" στο Πολωνικό κλάμπ!
Για παράδειγμα προσωπικώς σέβομαι πολύ τις κοπέλες απο Μόσχα και όταν γνωρίζω κάποια την βλέπω σαν κάτι υπέρτατο!Κάποιες το εκτιμούν.. Υπάρχουν φορές όμως που γίνομαι κουραστικός...
Αν επίσης δω κάποια που δηλώνει πως είναι απο Μόσχα να έχει νταλαβέρια με παρακμιακούς τύπους με πιάνει το παράπονο του Κμαν με τις Πολωνέζες ...φρικάρω...λέω δεν μπορεί να είναι αυτή απο Μόσχα...σίγουρα είναι απο επαρχία.... Το συμπέρασμα είναι πως όσο λιγότερο εκτιμούμε τη γκόμενα τόσο πιο απλά γίνονται τα πράγματα.... ;)     

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Ενα άλλο είναι οτι οι Σλάβες δε σκέφτονται λογικά.Σιγά μη σκέφτονταν λογικά.Αλλιώς δε θα ήταν Σλάβες.Θυμάμαι μια Πολωνέζα να ψάχνει επί δύο ώρες γιατί έπρεπε να πηδηχτεί μαζί μου.Τελικά βρήκε το λόγο.Ολα αυτά είναι εκ των υστέρων.Προσπαθούν να δικαιολογήσουν τις πράξεις τους.
:rockon: :rockon: :rockon: κ ποιος ηταν ο λογος ρε κμαν?ο βαλκανικος τσαπου? :grin:

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Έγω έχω διαφορετικές απόψεις.

1) Η νυχτερινή ζωή που λέει ο kman ήταν μέχρι μια 5ετία πρίν. Ζώ βαρσοβία με κοντά 2 εκατομμύρια πλυθησμό (με τα περίχωρα) και Τετάρτη-Πέμπτη είναι νέκρα (μιλάω για clubs, όχι μικρα μπαράκια που είναι μέχρι τις 11-12 ανοιχτά για κανά shot vodka)!!! Άντε σε κάνα enklawa να έχει λίγο κόσμο αλλά μέτρια πράγματα δεν γεμιζει ποτέ. Μόνο Παρασκευή - Σάββατο βρίσκεις πολύ γλέντι και χαμό. Όταν καλοκαιριάσει κάπως βελτιώνεται, αλλά να είστε προετοιμασμένοι για παρασκευή-σάββατο μόνο.Καθημερίνες μπορείς να βγάζεις ραντεβού γκόμενες που έχεις ήδη γνωρίσει. Ακόμα και Poznan,wroclaw ένα μαγαζάκι βρίσκεις καθημερινές ντίγκα στους λατίνους πουτσαρεόυς που ξέρουν πως οι Πολωνέζες γουστάρουν μέσα στην παράνοια τους τους Ισπανούς και έρχονται κατά εκατοντάδες εδώ.

2) Για τις Γερμανίδες έχω αντίθετη άποψη. Βερολίνο που έιχα κάτσει κάποια περίοδο είχα περάσει πάρα πολύ καλά αν εξαιρέσείς την πόρτα στα μπαράκια. Αλλά γενικά οι Γερμανίδες είναι πιο ανοιχτόμυαλες και δεν ξέρω αλλά είχα πολύ καλή επικοινωνία μαζί τους, ίσως να είναι το στύλ μου. Είναι πιο ισοροπημένες μπορείς να μιλήσεις και αν ξέρεις να φερθείς τις πάς εύκολα κρεβάτι. Είχα πηδήξει μέχρι και μία θυμάμαι που δεν υπήρχε καμία μα καμία εμφανισιακή ομοιότητα μεταξύ μας. Ήταν 20 με σκουλαρίκια παντού και άκουγε μουσική που δεν έχω καμιά επαφή. Μόνο και μόνο που μπορούσαμε να μιλάμε ωράια έκατσε. Αυτό Πολωνία δεν μπορεί να γίνει!!
Οι Πολωνέζες είναι καλές για οικογένεια  αλλά ψιλοτρελές στο χαρακτήρα, θέλει τρελή αντοχή. Μπορεί να σε φιλίσει και να σε μπινελικώσει ταυτόχρονα έχουν ένα ποσοστό παράνοιας στο κεφάλι που δεν έχω δεί σε άλλη χώρα.Έχουν αρχίσει να με κουράζουν πολύ.Το μόνο καλό εδώ βαρσοβία είναι οτι παίζουν και άλλες εθνικότητες οπότε αρχίζω να παίζω και με άλλες φυλές. Θα σας κρατήσω ενήμερους!!

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
παιδες ελληνων,,
μην λεμε μαλ,,ιες,,δηλ ελεος  :headbang:
καλοπροαιρετα το λεω..
θα πω γι σλοβακια που την ξερω,ιστευοντας οτι κ πολωνια το ιδιο εργο ειναι χοντρικα,ισως πιο δυσκολο αλλα παρεμφερες
σλοβακια γαμας 10 φορες πιο ευκολα ιδιου επιπεδου γκομενα απ οτι γερμανια κ 5 -10χρονια πιο μικρη απο σενα
ουκρανια δεκα φοες πιο ευκολα απ οτι σλοβακια καλυτερη γκομενα κ 10 κ 15 χρονια πιο μικρη  απο σενα :tits2:

αυτα εως τα 35 ετη του ανδρος
πανω απο 35,,το 10 καντε το 100 φορες... ;) ;) ;)

οποιος 40αρης θελει να γαμησει γερμανιδα,εστω 30αρα,για πιο κατω,δεν μιλαμε,ειναι ανεκδοτο,
ας παμε μια τσαρκα μαζι
τον παιζω ενα προς δεκα στοιχημα αν θελει οτι δεν θαχει ουτε δοκαρι,ειδικα βραδυ σε κλαμπ,, :grin:
μιλαω για ατομα μεσης κ ανω εμφανισης κ ανω του μεσου οικονομικου επιπεδου
ενας αν δεν εχει,,,ας παει για μεροκαματο κ τον δον ζουαν τον παιζει αργοτερα στας ανατολας,,, :grin:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
παιδες ελληνων,,
καλοπροαιρετα το λεω..
θα πω γι σλοβακια που την ξερω,ιστευοντας οτι κ πολωνια το ιδιο εργο ειναι χοντρικα,ισως πιο δυσκολο αλλα παρεμφερες
σλοβακια γαμας 10 φορες πιο ευκολα ιδιου επιπεδου γκομενα απ οτι γερμανια κ 5 -10χρονια πιο μικρη απο σενα
ουκρανια δεκα φοες πιο ευκολα απ οτι σλοβακια καλυτερη γκομενα κ 10 κ 15 χρονια πιο μικρη  απο σενα :tits2:

οποιος 40αρης θελει να γαμησει γερμανιδα,εστω 30αρα,για πιο κατω,δεν μιλαμε,ειναι ανεκδοτο,
ας παμε μια τσαρκα μαζι
τον παιζω ενα προς δεκα στοιχημα αν θελει οτι δεν θαχει ουτε δοκαρι,ειδικα βραδυ σε κλαμπ,, :grin:
μιλαω για ατομα μεσης κ ανω εμφανισης κ ανω του μεσου οικονομικου επιπεδου
ενας αν δεν εχει,,,ας παει για μεροκαματο κ τον δον ζουαν τον παιζει αργοτερα στας ανατολας,,, :grin:
]Ποιές είναι οι σταθερές σου? Ηλικία-εμφάνιση- οικονομική κατάσταση- επικοινωνιακές δυνατότητες- ένδυση- γεναιοδωρία...κτλ κτλ?
Μιλάς με απόλυτα νούμερα... Πως είναι τσεκαρισμένα? Και πως προκύπτουν αυτά?

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
]Ποιές είναι οι σταθερές σου? Ηλικία-εμφάνιση- οικονομική κατάσταση- επικοινωνιακές δυνατότητες- ένδυση- γεναιοδωρία...κτλ κτλ?
Μιλάς με απόλυτα νούμερα... Πως είναι τσεκαρισμένα? Και πως προκύπτουν αυτά?
για μενα κι αλλους 5-6 που γνωριζω
σε βαθος δεκαετιας,,,
μονη προυποθεση,,καποια στοιχειωδη ρωσσικα
κ μια ανεση 200ε την μερα ,ολα μεσα,απο σπιτι μεχρι βολτες

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.312
Πόντοι
2.356
παιδες ελληνων,,
καλοπροαιρετα το λεω..

Και ρωσσία σε μικρή πόλη μπορεί και 20 χρόνια πιο μικρή από σένα...πιο κάτω δεν πάει για τους 35άρηδες γιατί θα θεωρηθεί παιδεραστία :grin:
Μην είσαι τόσο απόλυτος εδώ  ;)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Και ρωσσία σε μικρή πόλη μπορεί και 20 χρόνια πιο μικρή από σένα...πιο κάτω δεν πάει για τους 35άρηδες γιατί θα θεωρηθεί παιδεραστία :grin:Μην είσαι τόσο απόλυτος εδώ  ;)
Γ'αυτο και ειμαι Ρωσσια  :).Παντος εδω αν εμφανησιακα εισαι σαν τον Σκυλοχάλια εχει να φας λεμονοκουπες  :2funny:Αν ομως εχεις εμφανησιση Ευρωπαιου (οχι μαυριδερος) ντυνεσαι καλα και εχεις και τα στανταρ που ειχα γραψει οχι μονο πανευκολο να  :knockinb: αλλα σε κυνηγανε οι γκομενες απο μονες τους!
Ο Ρεντ τα γραφει απο πρωποσικη αποψη.Ειχα γραψει σε παλια ποστ οτι ολη του η εμφανιση που ειναι εντελως λα'ι'κη δεν εχει περαση στη Ρωσσια δεν γουσταρουνε τους αρκουδιαριδες.Οι Ουκρανες πηγαινουν με ολους ειτε ειναι αράπηδες ειτε Τουρκοι για καποιους οπως ο Σκυλοχάλιας ή ο Ρεντ αυτο ειναι θετικο για καποιους ομως ειναι αηδιαστικο.
Γιατι δεν πας στο Πόζναν.Ειδες πως πηδαγε ο αραπης την Πολωνεζα στο βιντεακι που ειχα βαλει? :2funny:Γουσταρουν τρελλα τους ΕΛληνες εκει.Αν της πεις οτι εισαι Ελληνας απο μονη της σου ανοιγει το παντελονι σου βγαζει την πουτσα εξω και στον παιρνει τσιμπουκι  :2funny:Αν ειναι πιτσιρικα και ντρεπεται σου λεει να πατε στην τουαλετα και εκει σου κανει τσιμπουκι και την γαμας.Ο Ελληνας τσοπανης δεν χρειαζεται καν να την παρει στο Χόστελ ή της τον δινει τσιμπουκι μες την ντισκο ή πηγαινουν στην τουαλετα και η Πολωνεζα του κανει τσιμπουκακι και τη  :knockinb: :2funny:Ειπαμε οι Πολωνεζες τρελενονται για Ελληνες!Και κανουν σαν τρελλες για να φυγουν απο τη μουντη φτωχη Πολωνια και να πανε στην Ελλαδα στον ηλιο και τη θαλασσα  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.312
Πόντοι
2.356
:2funny: :2funny: :2funny:
Πάντως καλά θα είναι ο ρεντ να μας βάλει καμμία φωτογραφία του,εγώ είχα βάλει παλιότερα εδώ μέσα.Δεν είναι κακό να ξέρουμε οπτικά πως είναι αυτός που γράφει έχει μεγαλύτερη αξιοπιστία το φόρουμ έτσι :)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
:2funny: :2funny: :2funny:
Πάντως καλά θα είναι ο ρεντ να μας βάλει καμμία φωτογραφία του,εγώ είχα βάλει παλιότερα εδώ μέσα.Δεν είναι κακό να ξέρουμε οπτικά πως είναι αυτός που γράφει έχει μεγαλύτερη αξιοπιστία το φόρουμ έτσι :)
Ο Μόλντο μου ειπε οτι δεν βλεπεται εχει χοντρινει και εχει γινει σαν αρκουδα  :2funny: το μαλλι του εχει ασπρισει  :2funny: τα δοντια του μπροστα του εχουνε πεσει ο Μόλντο μου ειπε οτι δεν τον γνωρισε.Μιλαμε για 2-3 χρονια πριν οταν ειχε ερθει Κισινιωφ με το λεωφορειο απο το Βουκουρεστι και ειχε μεινει στου Γερμενή.Του αδειασε το ψυγειο  :2funny: δεν αφησε τιποτα  :2funny: ο Γερμενής τον χαρτζιλικωνε δεν ξερω τι μαλακια του εκανε ο Ρεντ και μετα απο 2 μερες ο Γερμενής τον πεταξε εξω  :2funny:.Μαθε αν μπορεις λεπτομεριες και γραψε μας για να  :2funny:.Εσυ πόσες φορες τον εχεις δωσει τσιμπουκι σε γκομενα στην ντισκο στην Πολωνία?ή εισαι ντροπαλος και της παιρνεις στην τουαλετα και της  :knockinb:? :2funny:Ο Βλάκμαν και να πηγε Πολωνια το μονο που θα εκανε ειναι να κρεμετε με γαντζους απο κανενα στήλο ολη μέρα για να τοποθετει της κεραιες της κινητης τηλεφωνιας  :2funny:
Γ'αυτο και ειμαι Ρωσσια  :).Παντος εδω αν εμφανησιακα εισαι σαν τον Σκυλοχάλια εχει να φας λεμονοκουπες  :2funny:Αν ομως εχεις εμφανησιση Ευρωπαιου (οχι μαυριδερος) ντυνεσαι καλα και εχεις και τα στανταρ που ειχα γραψει οχι μονο πανευκολο να   :knockinb: αλλα σε κυνηγανε οι γκομενες απο μονες τους!
Ο Ρεντ τα γραφει απο πρωποσικη αποψη.Ειχα γραψει σε παλια ποστ οτι ολη του η εμφανιση που ειναι εντελως λα'ι'κη δεν εχει περαση στη Ρωσσια δεν γουσταρουνε τους αρκουδιαριδες.Οι Ουκρανες πηγαινουν με ολους ειτε ειναι αράπηδες ειτε Τουρκοι για καποιους οπως ο Σκυλοχάλιας ή ο Ρεντ αυτο ειναι θετικο για καποιους ομως ειναι αηδιαστικο.
Γιατι δεν πας στο Πόζναν.Ειδες πως πηδαγε ο αραπης την Πολωνεζα στο βιντεακι που ειχα βαλει? :2funny:Γουσταρουν τρελλα τους ΕΛληνες εκει.Αν της πεις οτι εισαι Ελληνας απο μονη της σου ανοιγει το παντελονι σου βγαζει την πουτσα εξω και στον παιρνει τσιμπουκι  :2funny:Αν ειναι πιτσιρικα και ντρεπεται σου λεει να πατε στην τουαλετα και εκει σου κανει τσιμπουκι και την γαμας.Ο Ελληνας τσοπανης δεν χρειαζεται καν να την παρει στο Χόστελ ή της τον δινει τσιμπουκι μες την ντισκο ή πηγαινουν στην τουαλετα και η Πολωνεζα του κανει τσιμπουκακι και τη  :knockinb: :2funny:Ειπαμε οι Πολωνεζες τρελενονται για Ελληνες!Και κανουν σαν τρελλες για να φυγουν απο τη μουντη φτωχη Πολωνια και να πανε στην Ελλαδα στον ηλιο και τη θαλασσα  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καλη η πλακα :2funny: :2funny: :2funny: με τον Davarits,τον Σκυλοχάλια και τον Βλάκμαν αλλα ας μιλησουμε και λιγο σοβαρα.Στο Πόζναν τα σαββατοκυριακα ειναι πολλες φορες πιο δυσκολο να  :knockinb: απ'οτι στη Βαρσοβια γιατι ειναι πολυ κοντα στο Βερολίνο ουτε 250 χλμ. δεν απεχει!Και οι δρομοι τωρα ειναι πολυ καλοι οποτε εισαι με τ'αμαξι απο Βερολινο σε λιγοτερο απο 2 ωρες!
 Ο Dr Love ειπε οτι ετσι οπως τα γραφει ο Βλάκμαν ηταν πριν απο 5 χρονια εγω.Ετσι ηταν πριν απο 10-15 χρονια.Το πιθανοτερο ειναι ο Βλακμαν να εχει να παει Πολωνια κατι χρόνια  :think:.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.312
Πόντοι
2.356
Ο Μόλντο καλός είναι αλλά είναι ζηλιάρης και μοναχοφάης :grin: μήπως τα είπε αυτά από ζήλεια,δεν ξέρω απλά λέω  :think: ας βάλει μια φωτο του τωρινή για να διευκρινιστεί το όλο θέμα.
Όσο για την πολωνία αφού μένουν εκεί μόνιμα ο drlove και ο σεβαλιέ αυτούς πιστεύω, ο άλλος χάνει σε αξιοπιστία αφού μένει γερμανία :cheesy:
Τα λόγια τι να τα κάνουμε?και εγώ με τα λόγια εχθές γάμησα την Monica Bellucci :2funny:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
100 φορες πιο δυσκολο :grin:Μην είσαι τόσο απόλυτος εδώ  ;)
για γερμανια που ηταν το θεμα κ για γερμανιδες ειμαι απολυτα σιγουρος,,σαρανταρης με 25αρα τριαναταρα,μονο βιπ η εκατομυριουχος,κι αυτο δυσκολο,,με αλλοδαπες πανε κι αυτη σε τετοια γκαπ ηληκιας

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Ο Μόλντο καλός είναι αλλά είναι ζηλιάρης και μοναχοφάης :grin: μήπως τα είπε αυτά από ζήλεια,δεν ξέρω απλά λέω  :think: ας βάλει μια φωτο του τωρινή για να διευκρινιστεί το όλο θέμα.
Όσο για την πολωνία αφού μένουν εκεί μόνιμα ο drlove και ο σεβαλιέ αυτούς πιστεύω, ο άλλος χάνει σε αξιοπιστία αφού μένει γερμανία :cheesy:
Τα λόγια τι να τα κάνουμε?και εγώ με τα λόγια εχθές γάμησα την Monica Bellucci :2funny:
εγω την  πρωην πουρη του ολαντ τωρα πουμεινε μονη,,, :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom