Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
GLOCK @@@
πολυ αναλυση,,μας εστειλες,,, :grin:
δεν ειπα ομως οι εχω παει πολωνια,μονο 4-5 μερες παλια κρακονβια κ γυρω
δεν μ αρεσε κ πηγα κοσιτσε τοτε
,απλα ρωταω για εκει κι απ ολα τα ποστ αο τον θυμμιο μεχρι τον πορνομιτσο συγκολω τα κοματια του παζλ,,, ;)
η ερωτηση τι δεν μ αφηνει να ταξιδεψω οπως πριν,,,η δουλεια της τελευταιας διετιας κι η ηληκια,,αλο 30 αλλο 40,,, ;)
παντως καθε χρονο εχω 4-5 βδομαδεες σε ουκρανια,κ κανα πεταγμα σλοβακια,,γι αλλου,δεν εχω νιωσει οτι αξιζει τον κοπο
θαθελα κουβα να παω
μολις μιλαγα με φιλο αλλοδαπο που θα παει 6-9 μηνες λατινικη αμερικη κ κουβα,,ενιωσα να ζηλευω,απο τις λιγες φορες,,κι ειναι κ 32,,!!!διαβασε κ λιγα ισπανικα,,του λεω προσεξε μην μεινεις εκει μονιμα,,κι εγω καποτε πηγα για δεκα μερες ανατ ευρωπη γαι ενα σεμιναριο κι εκτοτε κολλησα,,, :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Tυπε εγω για να πω την αληθεια θα προτιμουσα να μουνα σε καμια Ρωσσια η Σερβια, η εστω Ρουμανια απο αποψη γυναικων. Αλλα απο αποψη οικονομικη και επαγγελματικη ειναι πολυ καλα εδω.
Και ειναι καλυτερη χωρα για καποιον που θα πει οτι εχω καλη δουλεια και σταθερη κλπ. και μπορει να κανει οικογενεια να μεγαλωσει παιδια. Εχει πολλα ++ αλλα ως χωρα γενικα γιατι εξελισσεται και ανεβαινει συνεχως.  
Αλλα οσον αφορα τις γυναικες τα πραγματα δεν ειναι οπως νομιζει ο κοσμος. Δηλαδη γυναικες ετοιμες για ολα . Δεν ειναι μια ακομη ανατολικη χωρα με ξεχαρβαλωμενη κοινωνια που οι γυναικες ειναι σκορπιες και ξεμπαρκες. Το αντιθετο. Ειναι μια " σφιτχη" κοινωνια που μπορω να πω το ρητο που ειχαμε καποτε εμεις " πατρις-θρησκεια-οικογενεια" εχει μεγαλη βαση εδω.
Οι γκομενες ως τα 23-24 ειναι παντρεμενες , η πλειοψηφια το 80 %. Και εχουν παιδια , δουλεια κλπ. Δε τις απασχολουν τα κλαμπ και τα καμακια και οι χορηγιες.
Αυτες που βγαινουν ειναι κατι χαζοφοιτητριες η ζευγαρια με τις παρεες τους. Αν προσεγγιζουν τον αλλο η φαινεται οτι προσεγγιζουν ειναι λογω κουλτουρας περισσοτερο. Και ποια νυχτερινη ζωη και τρελες φασεις κλπ? Η Κρακοβια ειναι μια πολη μεγαλυτερη απο τη Θεσσαλονικη, και εχει νυχτερινη ζωη ελληνικης επαρχιακης πολης. Σα το Ρεθυμνο, τα Χανια, την Ξάνθη κλπ. Απλα ειναι ολα μαζεμενα σε ενα μερος και φαινονται πολλα τα μαγαζια, αλλα συνειδητοποιεις οτι αυτα ειναι ολα και ολα για μια πολη 1,5 εκατομμυριων.
Ξερω την κοινωνια καπως καλυτερα απο ολους αυτους που αναφερεις και γιατι απλα μενω και ζω εδω, μιλαω τη γλωσσα σε σημειο που εχω καλη καθημερινη επικοινωνια και βλεπω ολοκληρη την εικονα και οχι μονο τη νυχτα στο κλαμπ κλπ. Δεν ηρθα εδω φυσικα για να παριστανω τον ειδικο, ουτε για τις γκομενες, για αλλους εντελως διαφορετικους λογους ηρθα. Αλλα μια και ειμαι αξιοποιω και αυτα για να πω σε οποιον ρωταει τι βλεπω.
Ουτε θελω να αμφισβητησω τον κμαν κλπ. ( σε πολλα εχω πει οτι εχει δικιο ). Δε θα καθομαι να ελεγχω τι εκανε καποιος πως κλπ. Απλα εγω λεω αυτο που βλεπω εγω. Τι να πω? Να πουλησω φυκια για μεταξωτες κορδελες και μετα ο αλλος αλλα να περιμενει και αλλα να δει?
Eξαρταται βεβαια και τι θελει και ψαχνει κανεις. Παντως αυτο ακριβως που βλεπω και λεω αυτο λεω. - Για εμενα προσωπικα δε με νοιαζει. Εγω ξερω τι θελω και τι κανω αναλογως φυσικα και τα υπολοιπα που κανω. Και πως θα το κανω. Αλλα αλλο εγω, εγω ειμαι εδω μονιμα με καθημερινη ζωη με γλωσσα με γνωστους. Θα ταν καλυτερα αν ειχα ερθει πιο νωρις ισως? Να παωσε ενα κυριλε κλαμπ με γκομενες με υφος χιλιων καρδιναλιων και με πυρφορο πολωνους διπλα παρεα ? Που το πραγμα ειναι τοσο νεοπλουτιστικο που φτανει τα ορια του κιτς ? ( μπουκαλια με ουισκι και σαμπανιες, κοκκινα χαλια κλπ ). Σαν ελλαδα του 90 ενα πραγμα? Η να παω στα αλλα τα πιο χυμε με κατι βλαμενα που ετσι και αλλιως βρισκεις και αλλου να χτυπιουνται και μεσα "παρεα" ενα σωρο μαχλεπες μεθυσμενους, χασισωμενους να ξερνοβολανε η τους οσους ξενους εχουν σκασει (ιταλοι κλπ ) να κοιτανε και να χωνονται σα τα λιγουρια ? ( και φυσικα να τρωνε ΑΚΥΡΑ ). Οι γκομενες εδω η γυρνανε μονες τους η γυρνανε με την παρεα που ηδη πηγαν συνηθως! Δεν εχει νοημα να χτυπιεμαι και να τραβιεμαι για το τιποτα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Tυπε εγω για να πω την αληθεια θα προτιμουσα να μουνα σε καμια Ρωσσια η Σερβια, η εστω Ρουμανια απο αποψη γυναικων.
:rockon:

ac3bac610a09ca84681f5ca505794847.jpg

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.635
Πόντοι
216
Ποια ειναι η γνωμη των Πολωνων-Πολωνεζων για την ΕΕ;
Φυσικα, σαν χωρα ηθελαν να μπουν στην ΕΕ, αλλα πιθανως να υπαρχουν αντιρροπες αποψεις, σε μεγαλο βαθμο μαλιστα, αφου η χωρα ανηκε επι δεκαετιες στο 'κομμουνιστικο' μπλοκ....

Ειχα διαβασει πριν καιρο μια αναλυση για Ρουμανια, που ναι μεν κανεις δεν θα ηθελα να ξαναζησει τα χρονια του Τσαουσεσκου, ωστοσο, ενα σεβαστο ποσοστο ρουμάνων θεωρεί οτι αρκετα πραγματα ήταν καλυτερα επι κομμουνισμου, παρα τωρα. Και λεω για Ρουμανια μιας κι αυτη ηταν ανατολικη ευρωπη, και κομμουνιστικη χωρα, και προσφατο μελος της ΕΕ, παρομοια φαση σε πολλα επιπεδα με την Πολωνια.

Προφανως πρεπει να υπαρχει μεγαλο συντηριτικο-πατροπαραδοτο κομματι στην Πολωνια.
Ισως τελικα αυτη η 'παραδοση' να αντιστεκεται ακομη στην δυτικοποιηση, και να δινει ελπιδα για κατι διαφορετικο στην Πολωνια.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
@φιντελ
ρουμανια  
ειναι καλα αλλα οι γκομενες δεν καθονται ,,το παιζουν ιστορια
εχει κ πολλα καμακια ,γαμαν καργα αυτοι,δεν ειναι του ποτου,, ;)
μονο σαν φοιτητης κ σε τοπ κατασταση μπορεις να πολυ-γαμησεις
σαν τουριστας ειναι σκαμ φαση ειδικα βουκουρεστι,ολο φολες τρωνε κ με πολλα λεφτα... :P
πολωνια οι 35+ σιγουρα καβλωνουν οι πολωνοι δεν γαμανε φαινοντε,μαλλον του ποτου ειναι οπως οι ουκρανοι
εκει ειναι η ουσια,οχι στα χρηματα
πχ σερβια πουχει φτωχεια αλλα δυνατα καμακια κι ωραια παιδια ,ο σεφτες ειναι δυσκολος

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.635
Πόντοι
216
Σερβια πρεπει να παιζει και αρκετη 'μαφια', και μαλιστα δεν ειναι και κανενα σουπερ οργανωμενο κρατος οπως η Ιταλια, να πεις οτι εχει μεν μαφια αλλα υπαρχει και ενα κρατος που το παλευει...
Δεν το λετε αυτο ομως, για την Σερβια.
Αλβανια το χειριστο, αλλα και Σερβια, εγω προσωπικα, δεν θα θελα να βρεθω σε τιποτε ιστοριες (απο το πουθενα ετσι; οχι να παω γυρευοντας) με τιποτε μαφιοζικους σερβους ντερεκια....αυτοι δεν το χουν σε τιποτε να σκοτωσουν και τη μανα τους ακομη...
Το θεμα ειναι, οτι κανεις, να εισαι και σχετικα ασφαλης. Η Πολωνια, το παρεχει αυτο.

Οσο και να λετε αρνητικα για την Πολωνια, ειναι ενα θετικο 'συνολο'.
Ο μεσος ελληνας, οι περισσοτεροι, αν βαλουν στη ζυγαρια, θετικα-αρνητικα, πιστευω με μεγαλη διαφορα η ζυγαρια κλινει στα θετικα.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
ΘΕΤΙΚΟ ειναι οτι εισαι μεσογειακος
αλλα δεν ειναι πανακεια αυτο
χρειαζοντε κι αλλα
για αρχη ενα 2χιλιαρο εισοδημα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Αυτα ρε ναι υποκειμενικα. Καθενας οτι γουσταρει. Εγω ειπα τι θα γουσταρα  εγω. Σερβια τι ντερεκια μας λες ρε τυπε κουλ. Eχεις δει πολλους να πηγαινουν και να χει συμβει κατι? Ισα ισα οι σερβοι τους πανε τους ελληνες, οι πολωνοι οχι οτι δε τους πανε αλλα εχουν μια καποια καχυποψια.
Dread ποιος σου ειπε οτι δε καμακωνουν και δε γαμανε οι πολωνοι? Που τα ακουτε η τα ειδατε αυτα? Μια χαρα και καμακωνουν και γαμανε . Ξεχαστε οτι εχετε ακουσει η δει πριν 10 η και  5 χρονια ακομη. Τα πραγματα ειναι εντελως διαφορετικα σημερα

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Αυτα ρε ναι υποκειμενικα. Καθενας οτι γουσταρει. Εγω ειπα τι θα γουσταρα  εγω. Σερβια τι ντερεκια μας λες ρε τυπε κουλ. Eχεις δει πολλους να πηγαινουν και να χει συμβει κατι? Ισα ισα οι σερβοι τους πανε τους ελληνες, οι πολωνοι οχι οτι δε τους πανε αλλα εχουν μια καποια καχυποψια.
Dread ποιος σου ειπε οτι δε καμακωνουν και δε γαμανε οι πολωνοι? Που τα ακουτε η τα ειδατε αυτα? Μια χαρα και καμακωνουν και γαμανε . Ξεχαστε οτι εχετε ακουσει η δει πριν 10 η και  5 χρονια ακομη. Τα πραγματα ειναι εντελως διαφορετικα σημερα
ΣΙΓΟΥΡΑ
κι οι ουκρανοι κυνηγανε τις γκομενες,,
οχι ομως σε τετοιο βαθμο οπως πχ οι βουλγαροι η οι ρουμανοι
αυτο εννοω,,
αλλο 20 καμακεροι στην ντισκο κι αλλο 200... :S
τοχ πει κι ο μιτσος οτι οι καυκαυσιοι καμακωνουν 5 φορες πολλοι απο τους ρωσους πχ

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.635
Πόντοι
216
Ρε σεβαλιε, πες μας κατι που καλυτερεψε σε σχεση με τις πολωνεζες τα τελευταια χρονια.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ρε σεβαλιε, πες μας κατι που καλυτερεψε σε σχεση με τις πολωνεζες τα τελευταια χρονια.

Αυτο που καλυτερεψε ειναι οτι στη χωρα μπορεις να μεινεις ανετα. Επισης οτι δεν εχουν αναγκη τα λεφτα πλεον οποτε οταν σε κοιτανε δε σε κοιτανε απο αναγκη η οικονομικη αποψη η για να παρουν κατι τελοσπαντων. Αλλα ειναι πιο "αληθινο" ας το πουμε ετσι

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τώρα είδα ότι έβαλε φωτο και με έναν ξένο λέει με μούσια τι λέει βρε παιδί :grin: πολύ  άρρωστες αυτές οι πολωνές,πάνε και με μουσάτους τσ τσ μεγάλα ξέκωλα :2funny:
Η φωτο ειναι εξω απο το Χόστελ που την ξεσκισε ο μουσάτος  :2funny:οσοι ηταν στα διπλα κρεβάτια κοιταγανε και τραβαγανε  :jerking:.
  Οι Πολωνες ειναι πολυ ξέκωλες.Ειδες το βιντεο που εβαλα με τον Αράπη που γαμουσε Πολωνεζα?ή τον γέρο που τον περηποιηουταν Πολωνεζα,Που της εδωσε 200 Ευρω για μια βδομαδα :2funny:.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Dimitrakis---> Για Ρωσία ξέρεις τα πάντα και respect! Αλλα για Πολωνία είσαι στη φάση αυτών που κατηγορείς οτι έχουν πάει πριν δέκα χρόνια! Φαίνεται καθαρά πως δεν έχεις πάει πρόσφατα και δεν ξέρεις τις νέες καταστασεις εκεί πέρα απο τα νομικά που χρειάζεται για το διαμέρισμά σου!

Με τη διαφορα οτι τα αδερφια απο της γιδες μου ειναι και οι 2 Μπάτσοι ο ενας δε καποιο διαστημα δουλευε στο κεντρικα στην οδο Ουγιαζντόβσκιε 7 .Οταν πηγαινω εκει επειδη νοικιαζω το σπιτι μου μενω στον Γιέντρεκ τον αδερφο της αλλης γιδας μου (σας εχω γραψει οτι έμενα και με της 2 ταυτοχρονα και ειχαμε Σουηδικη οικογενεια  :2funny:) και βγαινουμε μαζι εξω μ'αυτον και τους αλλους μπατσους φιλους του.Και μου γνωριζει και γκομενες :).Ο δε πατερας της Σίντιας πριν βγει στη συνταξη για 8-9 μηνες  εκτελουσε χρεη δοιηκητη αστυνομικου τμηματος (ηταν ταγματαρχης και βγηκε στην συνταξη σαν αντισυνταγματαρχης).Λες να μην ξερω για την Πολωνία? :think:.
Αν ηταν ετσι ωραια και το  :knockinb: ηταν πανευκολο γιατι να μην παω εκει να μενω?Τι με εμποδιζει?Διαμερισμα εχω,αντι να το νοικιαζω θα νοικιαζω ενα απ'αυτα της Αγιας Πετρουπολης,αμαξι εχω εκει Daewoo Esspero 2.0(το πουλησα στον Γίεντρεκ 50-60% της αξιας του αν το πουλαγα,με ευχαριστιση μου το δινει οταν παω)η δε ζωη ειναι πολυ φτηνοτερη στη Βαρσοβια απο την Αγια Πετρουπολη!Γιατι να μην παω εκει να μένω?Απλος το γαμησι εκει εχει γινει δυσκολο πια στη Ρωσσια ειναι πολυ πιο ευκολο.Το να χωρευεις με μια γκομενα απο το να την γαμισεις εχει μεγαλη διαφορα.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Γιατι να μην παω εκει να μένω?Απλος το γαμησι εκει εχει γινει δυσκολο πια στη Ρωσσια ειναι πολυ πιο ευκολο.Το να χωρευεις με μια γκομενα απο το να την γαμισεις εχει μεγαλη διαφορα.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Δημητρη γνωρισε μου τους μπατσους αδερφους της γιδας σου

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Ωραίες οι αναλύσεις αλλά θέλω να είμαστε και σωστοί. Όποιος έρθει εδώ έστω για κάποιες μέρες είναι θέμα τιμής και αδελφοσύνης μεταξύ των συναγωνιστών να γράψει τι έζησε και τι είδε αντικειμενικά. Δεν θέλω να το κάνουμε σαν τους παίχτες του "Πάμε στοίχημα", που λένε πάντα τι κέρδισαν αλλά ποτέ τι έχασαν :)

Όσο για την ρουτίνα που λέει ο συναγωνιστής παρόλο που δούλευω αρκετές ώρες είτε το πιστέψετε έιτε όχι τον αριθμό έχω βγεί ακριβώς σε 34 μέρες με 16 γυνάικες (τα κρατάω σε excel). Απο τις 16 κατάφερα να  :knockinb: μόνο μία και χαμούρεμα με τρεις που φυσικά αυτό δεν μετραέι!!! Τι άλλο να κάνω πόσες redbull να πίω?..Πιστεψέ με αυτό δεν είναι ρουτίνα είναι η πραγματικότητα.

Οπότε ναι δεν έχω άλλες αντοχές να πίνω με 16 γυναίκες σε λίγο παραπάνω απο ένα μήνα vodka και χόρούς και στο τέλος να πάιρνω τα αρχίδι... μου:))). Σαν βαλκάνιος ψωλέας δεν το δέχομαι αλλά συμβάινει. Σερβία με όποια βγήκα πήγε στο κρεβάτι σε 3 ραντεβού το πολύ χωρίς καμία εξαίρεση.Το ίδιο πέρσι και Βουδαπέστη. Εδώ πήγε στο να παίζω μαλακία στο σπίτι:)))

Τα συμπεράσματα δικά σας!!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ωραίες οι αναλύσεις αλλά θέλω να είμαστε και σωστοί. Όποιος έρθει εδώ έστω για κάποιες μέρες είναι θέμα τιμής και αδελφοσύνης μεταξύ των συναγωνιστών να γράψει τι έζησε και τι είδε αντικειμενικά. Δεν θέλω να το κάνουμε σαν τους παίχτες του "Πάμε στοίχημα", που λένε πάντα τι κέρδισαν αλλά ποτέ τι έχασαν :)

Όσο για την ρουτίνα που λέει ο συναγωνιστής παρόλο που δούλευω αρκετές ώρες είτε το πιστέψετε έιτε όχι τον αριθμό έχω βγεί ακριβώς σε 34 μέρες με 16 γυνάικες (τα κρατάω σε excel). Απο τις 16 κατάφερα να  :knockinb: μόνο μία και χαμούρεμα με τρεις που φυσικά αυτό δεν μετραέι!!! Τι άλλο να κάνω πόσες redbull να πίω?..Πιστεψέ με αυτό δεν είναι ρουτίνα είναι η πραγματικότητα.

Οπότε ναι δεν έχω άλλες αντοχές να πίνω με 16 γυναίκες σε λίγο παραπάνω απο ένα μήνα vodka και χόρούς και στο τέλος να πάιρνω τα αρχίδι... μου:))). Σαν βαλκάνιος ψωλέας δεν το δέχομαι αλλά συμβάινει. Σερβία με όποια βγήκα πήγε στο κρεβάτι σε 3 ραντεβού το πολύ χωρίς καμία εξαίρεση.Το ίδιο πέρσι και Βουδαπέστη. Εδώ πήγε στο να παίζω μαλακία στο σπίτι:)))

Τα συμπεράσματα δικά σας!!

Σε αυτές τις 16 έσταξες το αντίστοιχο κασέρι?Αν όχι η εμπειρία σου δεν είναι παράξενη.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μερικοί γνήσιοι πολωνικοί κώλοι.

Stories