Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
εγω ειμαι 40,,αν αυτος ειναι 25 ειναι αλλο
αν ειναι 40 λεει μαλ,,ιες

50αρης ειναι ο θειος παραλιμνιος

πινει ολη μερα μπυρες μπαφους κ ριχνει κουτουλιδια σε πορτιεριδες εκει

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Εχω δει  :jerking: αλλα σαν κ'αυτον οχι! :2funny:.Και κατι αλλο στη Γερμανια ειναι γεματο FKK ενας φιλος μου (που διαβαζει το σα'ι'τ) με καλει να παω Φρανκφουρτη εδω    με 99 Ευρω τρως και  :knockinb: οσες φορες θελεις απο της 4 το απογευμα που ανοιγει μεχρι της 4 το πρω'ι' που κλεινει.Ειχε λεει οταν πηγε 15 γυναικες και 12 αντρες.Ποιοτητα οχι α' κατηγορια αλλα 18-28 ετων και πολυ καλητερες απο αυτες που θα καμακωσει ενας τουριστας στην Πολωνια.Και σφινγκερ παρτυ εχει που δινεις εισοδο 20-30 Ευρω αν εισαι χωρις γκομενα και πας και γαμας και τα παντα.
συνηθως 100 ειναι για ναμπεις κι ισως στο μπουφε να παρεις κατι
οντως το σαιτ γραφει για ινκλουσιβ ολα κ το γαμησι,,εγω ομως στα πιο πολλα ,ξερω οτι ζητανε εξτρα 50ε οι γκομενες γαι μισαωρο γαμησι,,μου φαινετε λιγο μουφα το σαιτ αυτο,,,
σουινγερ ξεχασε το
120-150 εισοδο κ τα καλα σολο αντρες δεν βαζουν,,
αε κ που να μπεις μενεις κ με τον πουτσο στο χερι αν δεν ειναι γκανγκ μπανγκ ναιτ
τα ζευγαρια παιρνοντε μεταξυ τους κ με λεσβιες συνηθως..
αλλα αστο αυτο
η εισοδος ειναι πανακριβη κ δυσκολη,σχεδον αδυνατη στα καλα για σολο αντρεες,,ειδικα στα 40+

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Πολωνία δε συγκρίνεται με Γερμανία.Γερμανία με εξαίρεση το Βερολίνο η νυχτερινή ζωή είναι εντελώς χάλια.Πολωνία και στις μικρές πόλεις τα κλαμπ είναι κάθε νύχτα ανοιχτά όλα τα ψωλέττα και τα νυμφίδια έξω.
Γερμανία οι γκόμενες ενδιαφέρονται μόνο να φάνε και να κοιμηθούν για να πάνε την άλλη μέρα στη δουλειά ενώ οι Πολωνέζες θέλουν να μεθύσουν να χορέψουν και να εναγκαλιστούν γενικώς.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Δεν έχεις καταλάβει το παίγνιο.Αλλο τι λένε οτι θέλουνε οι Πολωνέζες και άλλο τι κάνουνε.Θα σε προσκαλέζω Πόζναν την επόμενη φορά που θα πάω.

To εχω καταλαβει αλλα το ολο παιγνιο κατανταει και κουραστικο. Το παρακανουν με τις μαλακιες. Εγω δεν εχω προβλημα, εχω προσαρμοστει και γνωριζω. Ξερω και τι
θα πω και πως και και  και γνωριζω και γκομενες και μπορω να γνωρισω αν προσπαθησω και αλλο. απλα μενω εδω, το χω βαρεθει , εχω και αλλες δουλειες , καθημερινοτητα. Μετα σου φαινονται και ολες ιδιες . Στην αρχη οταν ερχεσαι εντυπωσιαζεσαι. Μετα συνηθιζεις, υστερα αρχιζουν να σου τη σπανε και λιγο.
Αλλα εδω γραφουμε οχι για εμενα και εσενα αλλα για τον χ που θα ερθει απο ελλαδα για λιγες μερες. Εγω ειμαι εδω, εσυ Γερμανια αλλα αρκετα χαλκεντερος και "καταδρομεας" για να σκας συχνα εδω.
Αυτος τι να κανει? Οπου και να παει θα δυσκολευτει. Και σε μικρες πολεις να παει παλι χωρις γλωσσα και γνωριμιες? Δε μιλαμε για εμας τωρα με τη δικη μας οπτικη αλλα για τον επισκεπτη  :think:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Πολωνία δε συγκρίνεται με Γερμανία.Γερμανία με εξαίρεση το Βερολίνο η νυχτερινή ζωή είναι εντελώς χάλια.Πολωνία και στις μικρές πόλεις τα κλαμπ είναι κάθε νύχτα ανοιχτά όλα τα ψωλέττα και τα νυμφίδια έξω.
Γερμανία οι γκόμενες ενδιαφέρονται μόνο να φάνε και να κοιμηθούν για να πάνε την άλλη μέρα στη δουλειά ενώ οι Πολωνέζες θέλουν να μεθύσουν να χορέψουν και να εναγκαλιστούν γενικώς.
βερολινο εχει γκευ φαση κ χαπακηδες τι καλο εχει αυτο,,και πολυ βρωμια για πολη Γερμανιας,,

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
To εχω καταλαβει αλλα το ολο παιγνιο κατανταει και κουραστικο. Το παρακανουν με τις μαλακιες. Εγω δεν εχω προβλημα, εχω προσαρμοστει και γνωριζω. Ξερω και τι
θα πω και πως και και  και γνωριζω και γκομενες και μπορω να γνωρισω αν προσπαθησω και αλλο. απλα μενω εδω, το χω βαρεθει , εχω και αλλες δουλειες , καθημερινοτητα. Μετα σου φαινονται και ολες ιδιες . Στην αρχη οταν ερχεσαι εντυπωσιαζεσαι. Μετα συνηθιζεις, υστερα αρχιζουν να σου τη σπανε και λιγο.
Αλλα εδω γραφουμε οχι για εμενα και εσενα αλλα για τον χ που θα ερθει απο ελλαδα για λιγες μερες. Εγω ειμαι εδω, εσυ Γερμανια αλλα αρκετα χαλκεντερος και "καταδρομεας" για να σκας συχνα εδω.
Αυτος τι να κανει? Οπου και να παει θα δυσκολευτει. Και σε μικρες πολεις να παει παλι χωρις γλωσσα και γνωριμιες? Δε μιλαμε για εμας τωρα με τη δικη μας οπτικη αλλα για τον επισκεπτη  :think:

Οντως όλες ίδιες είναι από ένα σημείο και μετά.Αλλά η χώρα σε κρατάει σε μια συνεχή καύλα.
Ο επισκέπτης θα έχει πρόβλημα αν και πιστεύω στην τύχη του πρωτάρη.Αν δηλαδή πάει στα σωστά μέρη και είναι ενθουσιώδης κάτι θα κάνει.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
βερολινο εχει γκευ φαση κ χαπακηδες τι καλο εχει αυτο,,και πολυ βρωμια για πολη Γερμανιας,,

Εχει όμως καλά κλαμπ και πολυ΄απελευθερωμένες γκόμενες σε σχέση με την υπόλοιπη Γερμανία.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
@@@κμαν
ειναι δυνατον να νναι αληθεια αυτο?δεν τοχω δει ποτε,,ινκλουσιβ σεχ νο λιμιτ για 100ε,,,
εχεις αποψη?προσωπικη,,οχι τι ακουσες
στουτγαρτη εγω τετιο πραγμ αδεν ξερω ,,πιο πανω δεν εχω παει

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
@@@κμαν
ειναι δυνατον να νναι αληθεια αυτο?δεν τοχω δει ποτε,,ινκλουσιβ σεχ νο λιμιτ για 100ε,,,
σ ενα μπανερ γραφει 75ε χαππυ 2 ωρες.. :think: οσες φορες θες με 5 γκομενες,,
δεν ταχω ξανακουσει αυτα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386

www.facebook.com/FranticClub/info?ref=page_internal]https://www.facebook.com/FranticClub/info?ref=page_internal[/url[/video]]

Tυπε κατι τετοια γραφεις και μετα θα σου λενε οι αλλοι πως δεν εχεις παει ποτε πολωνια. :S
Εδω στην σελιδα του fb στο μεγαλυτερο κλαμπ της κρακοβιας στην πολη με την περισσοτερη νυχτερινη ζωη στη χωρα, το κλαμπ ειναι ανοιχτο απο τεταρτη ως σαββατο.
Το ιδιο και το coco .
Tις υπολοιπες μερες ειναι ανοιχτα βεβαια κατι μπαρακια κλπ αλλα ...
Στο ποζναν που ετυχε να μουν καθημερινες λιγα πραγματα. Μερικα μπαρακια μονο. Σε κατι αλλες πολεις δε lublin kielce κλπ πιο μικρες, καθημερινες ειδικα ειναι σα να χει πεσει βομβα νετρονιου  :S

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
@@@κμαν

Εχει τέτοια.Ξέρω πού είναι.Μπορεί να πάω αύριο να δοκιμάσω.Αλλά ξενερώνω στη σκέψη οτι μπορεί να έχει Τούρκους κτλ.Γενικά στη Γερμανία μεγάλη βιομηχανία το θέμα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
εχει ΑΠΕΙΡΟΥς ΑΝΤΡΕς,,,,
ΚΛΑΜΠ κλπ δεν μ ενδιαφερουν

Και Πολωνία για κλαμπ μιλάμε.Εκεί είναι το ζουμί.Αλλιώς πας Τσεχία.Ολη η ουσία Πολωνία είναι τα κλαμπ η νυχτερινή ζωή που απλά αλλού δεν υπάρχει.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τσεχία ας πούμε σε πόλεις των 200000 όπως το Πλζεν πας στα κλαμπ και είναι τελείως αναιμικά.Και στην Πολωνία σε αντίστοιχες πόλεις γίνεται χαμός.Δεν παίζεται η νυχτερινή ζωή στην Πολωνία.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Εχει τέτοια.Ξέρω πού είναι.Μπορεί να πάω αύριο να δοκιμάσω.Αλλά ξενερώνω στη σκέψη οτι μπορεί να έχει Τούρκους κτλ.Γενικά στη Γερμανία μεγάλη βιομηχανία το θέμα.
ρε κμαν καταλαβες τι ρωταω????
οχι αν εχει φκκ,,,,αν ισχυει αυτη η τιμη?100 με ολα μεσα γαμησι νον λιμιτ με πολλες γκομενες,,αυτο
οχι αν εχει κι αν γαμας με 50 το κοματι... :tickedoff:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom