Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ναι φενονται πολυ καλα τα σχιστά ματια του ειναι σιγουρα Κινέζος  :2funny:Πολυ κατατοπιστικη φωτογραφια και με πολυ λεπτομέρια ειδηκα οτι ειναι ξενος και το μουσι του φενεται πολυ καθαρα  :2funny:.
ΕΛΕΟΣ  :jerking:Τόσο μαλάκας εισαι πια? :2funny:Εσυ στην Κρακοβία πόσους αράπηδες εχεις δει να εχει? :2funny:Εγω Βαρσοβια αντε να'χω δει στα 20+ χρονια 2-3 αραπηδες στο δρομο.Για το Πόζναν παντοσ εχω ακουσει οτι εχει ολοκληρη γειτονια με αράπηδες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Και εκει πανε κοπελιτσες απ'ολη την Πολωνια για να βρουνε μαυρους  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.
Ο Βλακμαν τελικα πρεπει να ειναι πολυ πιο ασχετος απ'οσο νομιζα  :jerking:.

o kman δε πρεπει να λεει ψεμματα, απλα ισως τα περιγραφει με υπερβαλοντα ζηλο και ενθουσιασμο και παιρνεται μια λαθος εντυπωση ισως? Μπορει λογικο αφου μενει γερμανια και ξενερωνει και σπαζεται και μετα παει ανατολικα και ξεσπαει. Και καλα κανει.
Για καποιον που μενει εδω, τα πραγματα ειναι πιο πεζα. Οι ιδιοι οι πολωνοι πχ θα εντυπωσιαζοταν αν εβλεπαν ελληνικα κλαμπς, ελληνιδες, παραλιες beach party κλπ

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Στην κρακοβια πανω απο 10 δεν εχω δει. συνολικα. 2 εχω δει με γκομενες ( κατι σαπιες ουτε ελληνας πυρφορος δε θα πηγαινε, η μια μαλιστα χοντρη η αλλη μια απαξιωμενη που βγηκε απο ενα αμαξι και απο πισω γιουχαρανε κατι dresiarz )
οι μαυροι ολο σαβουρες γαμανε,,η χαρα της φωκιας

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αλλη μια Πολωνέζα με γκόμενο αμφιβόλου προέλευσης βαίνει προς το hostel.Γενικά τα γούστα τους είναι κάπως ελεεινά.

EIzhcN.jpg

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Το θέμα είναι οτι τους είδα να φεύγουν χέρι χέρι προς το hostel.Οπως και αυτός ο ξένος της πούτσας.

CkrppV.jpg

Xερι χερι μπορει να πηγαιναν οπουδηποτε. Σε ποιο χοστελ να πηγαν και τι να κανουν εκει? δε μπορεις να  :knockinb: εκει μια και μενουν και αλλοι στον ιδιο κοιτωνα.
Μπορει να πηγαν για κεμπαμπ η ζαπιεκανκα, μπορει σε αλλο κλαμπ, μπορει απλα να πηγαν να παρουν ταξι η τραμ να παει ο καθενας σπιτι του.  :think: Και εγω αποψε που θα βγω θα προσπαθησω να βγαλω φωτος.
Και σε χόστελ κιολας ε,? :2funny:ο κοσμος στα διπλα κρεβατια τι εκανε τραβαγε μαλακια? :2funny:ή την πηδηξανε και ολοι οι αλλοι που ητανε μεσα στο δωματιο? :2funny:Παλι καλα που δεν ειπες οτι την  :knockinb: στο δρομο  :2funny:Και αυτη η φωτογραφια παντος ειναι πολυ κατατοπιστικη  :2funny: φενεται οτι ειναι Κινέζος,οτι η γκομενα ειναι Πολωνεζα,οτι ειναι στην Πολωνια ολα πολυ καθαρα  :2funny:.
 Τελικα Θύμιο εχεις πολυ μεγαλη φαντασια :2funny:
Στην κρακοβια πανω απο 10 δεν εχω δει. συνολικα. 2 εχω δει με γκομενες ( κατι σαπιες ουτε ελληνας πυρφορος δε θα πηγαινε, η μια μαλιστα χοντρη η αλλη μια απαξιωμενη που βγηκε απο ενα αμαξι και απο πισω γιουχαρανε κατι dresiarz )
Τι να λες τωρα σε εσβισε ο Θύμιος  :2funny: εβαλε αποδειξεις που δεν μπορεις να αντικρουσεις  :2funny:.
 Για να δειτε τι καβλιαρες που ειναι οι Πολωνεζες και τι ευκολο που ειναι να της παρετε να της  :knockinb: και πως κανουν σαν τρελλες για να πανε εξωτερικο  :2funny: Σας βαζω αυτο το βιντεακι....

Γέρος πηρε μια Πολωνεζα για μια βδομαδα για να ερθει της εβαλε τα εισητηρια και της εδωσε μονο 200 Ευρω Χαρτζιλικι  :2funny: και τον περιποιουνταν και την  :knockinb: για μια βδομαδα  :2funny:.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
o kman δε πρεπει να λεει ψεμματα, απλα ισως τα περιγραφει με υπερβαλοντα ζηλο και ενθουσιασμο και παιρνεται μια λαθος εντυπωση ισως? Μπορει λογικο αφου μενει γερμανια και ξενερωνει και σπαζεται και μετα παει ανατολικα και ξεσπαει. Και καλα κανει.
Για καποιον που μενει εδω, τα πραγματα ειναι πιο πεζα. Οι ιδιοι οι πολωνοι πχ θα εντυπωσιαζοταν αν εβλεπαν ελληνικα κλαμπς, ελληνιδες, παραλιες beach party κλπ
Απλος πολλες τσόντες βλεπει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και νομιζει οτι οτι γινεται στις τσοντες γινεται και στην πραγματικοτητα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Αν πας Αγγλια πχ θα βρεις εκει πολλαπλασιους μαυριδερους με αγγλιδες. Και Γερμανια. Και Ολλανδια και Σουηδια. δεκα φορες περισσοτεροι. Και ΗΠΑ ολα τα ζευγαρια ειναι αναμικτα.
Αλλα και Ελλαδα εχω δει στην πλατεια βικτωριας ελληνιδα με μαυρο. Δε σημαινει κατι

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τον είδα από κοντά.Κινέζος ήτανε.Χεράκι χεράκι πηγαίνανε.Τώρα τι να πω τον πούτσο του δεν τον είδα.Δεν μπαίνω και μαζί τους στα ξενοδοχεία να δω τι κάνουνε.Αλλά πόσοι Κινέζοι γαμάνε Ελληνίδες και πόσοι Αράπηδες και πάκηδες έρχονται Ελλάδα να γαμήσουνε?Πόσοι φορτώνουν από τα κλαμπ?Δεν υπάρχει σύγκριση.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αν πας Αγγλια πχ θα βρεις εκει πολλαπλασιους μαυριδερους με αγγλιδες. Και Γερμανια. Και Ολλανδια και Σουηδια. δεκα φορες περισσοτεροι. Και ΗΠΑ ολα τα ζευγαρια ειναι αναμικτα.
Αλλα και Ελλαδα εχω δει στην πλατεια βικτωριας ελληνιδα με μαυρο. Δε σημαινει κατι

Οντως αλλά στη Γερμανία οι Αράπηδες και οι Αραβες είναι πολύ περισσότεροι από ό,τι στην Πολωνία.Στην Πολωνία σχεδόν πάντα βλέπω τους μαυριδερούς με γκόμενες.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Τον είδα από κοντά.Κινέζος ήτανε.Χεράκι χεράκι πηγαίνανε.Τώρα τι να πω τον πούτσο του δεν τον είδα.Δεν μπαίνω και μαζί τους στα ξενοδοχεία να δω τι κάνουνε.Αλλά πόσοι Κινέζοι γαμάνε Ελληνίδες και πόσοι Αράπηδες και πάκηδες έρχονται Ελλάδα να γαμήσουνε?Πόσοι φορτώνουν από τα κλαμπ?Δεν υπάρχει σύγκριση.

Εδω ελληνιδες δε γαμανε ουτε ελληνες ρε τυπε :grin: Tη συγκριση καντην με αλλες κανονικες γυναικες απο αλλες χωρες, οχι με ελεηνιδες :grin: Αυτο που στην πολωνια θα δεις μια στις χιλιες, στις χωρες της δυτικης ευρωπης ειναι ο κανονας.
Αμα οι πολωνες πανε με τετοιους, τοτε τι να πουν για γαλλιδες, βελγιδες, ολλανδες, σουηδες, αγγλιδες δηλαδη.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εχω δει  :jerking: αλλα σαν κ'αυτον οχι! :2funny:.Και κατι αλλο στη Γερμανια ειναι γεματο FKK ενας φιλος μου (που διαβαζει το σα'ι'τ) με καλει να παω Φρανκφουρτη εδω    με 99 Ευρω τρως και  :knockinb: οσες φορες θελεις απο της 4 το απογευμα που ανοιγει μεχρι της 4 το πρω'ι' που κλεινει.Ειχε λεει οταν πηγε 15 γυναικες και 12 αντρες.Ποιοτητα οχι α' κατηγορια αλλα 18-28 ετων και πολυ καλητερες απο αυτες που θα καμακωσει ενας τουριστας στην Πολωνια.Και σφινγκερ παρτυ εχει που δινεις εισοδο 20-30 Ευρω αν εισαι χωρις γκομενα και πας και γαμας και τα παντα.Γιατι να παει καποιος απο Γερμανια στην Πολωνια?Η Πολωνια τα τελευταια χρονια εχει καταντισει πολυ μονοτονη και πληκτικη.Αυτα που γραφει ο Βλακμαν γινονταν πριν απο 15-20 χρονια!Εχει μεινει λιγακι πισω.
 Καλα καθιστε να ακουτε της  :jerking: και τα παραμυθια του Βλακμαν εγω παω λιγακι ντισκο  :)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Αν θυμασαι πριν απο κατι χρονια ο Μεμοσάν ειχε βαλει μια φορα μουφα φωτογραφιες αυτα ολα υπαρχουν σε παλια ποστ.
 Δεν πιστευω οτι εκτος απο τους δυο που ανεφερα παραπανω υπαρχει κανεις που να εχει καμια σχεση ΤΩΡΑ με την Πολωνια ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΕΚΕΙ ΤΩΡΑ  ή εστω να πηγαινει που και που αλλο πριν απο 10 χρονια!
τυπε δημητρακη, μουφα φωτογραφιες δεν ηταν. Ηταν μια λευκορωσιδα που ειχε προφιλ και στο fb και καποιος χιστις ειδε κι εκει τις ιδιες φωτο και μου ελεγε οτι πως μπορει να μου εκατσε εμενα αυτη η γκομενα ενω σε κεινον δε μιλαγε και κατι τετοια, μπηκε μετα ο Πορνοπαπος και αρχισε τις μαλακιες με τις μουφες και τετοια για να μου κανουνε πλακα και εμεινε η εντυπωση. Αν θυμασαι εκεινη την περιοδο πουμε προκαλουσανε τους ειχα βαλει και φωτο απο τ διαβατηριο μου γεματο με βιζες λευκορωσσιας  ;) Ο μεγαλος φιδεμπορας του σαϊτ ειναι ο Κman2  ;)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Εχω δει  :jerking: αλλα σαν κ'αυτον οχι! :2funny:.Και κατι αλλο στη Γερμανια ειναι γεματο FKK ενας φιλος μου (που διαβαζει το σα'ι'τ) με καλει να παω Φρανκφουρτη εδω  με 99 Ευρω τρως και  :knockinb: οσες φορες θελεις απο της 4 το απογευμα που ανοιγει μεχρι της 4 το πρω'ι' που κλεινει.Ειχε λεει οταν πηγε 15 γυναικες και 12 αντρες.Ποιοτητα οχι α' κατηγορια αλλα 18-28 ετων και πολυ καλητερες απο αυτες που θα καμακωσει ενας τουριστας στην Πολωνια.Και σφινγκερ παρτυ εχει που δινεις εισοδο 20-30 Ευρω αν εισαι χωρις γκομενα και πας και γαμας και τα παντα.Γιατι να παει καποιος απο Γερμανια στην Πολωνια?Η Πολωνια τα τελευταια χρονια εχει καταντισει πολυ μονοτονη και πληκτικη.Αυτα που γραφει ο Βλακμαν γινονταν πριν απο 15-20 χρονια!Εχει μεινει λιγακι πισω.
  Καλα καθιστε να ακουτε της  :jerking: και τα παραμυθια του Βλακμαν εγω παω λιγακι ντισκο  :)

Γουστα ειναι αυτα. Εγω παντως αν ημουν Γερμανια, δε θα πηγαινα στην καθολικη και συντηρητικη πολωνια για να γαμησω. Πολλα απο αυτα που λεει ο κμαν οτι  γινονται στην πολωνια, στη γερμανια οντως γινονται. Δηλαδη βρισκεις γκομενες στο κλαμπ, τις γαμας το ιδιο βραδυ, ξεσκιζονται με αραπια, μαυδριδερους, και οτι μπορεις να φανταστεις. Για σχεση δε κανουν αλλα ποιος θελει? Για γαμησια μονο χιλιες φορες οι ανετες και απελευθερωμενες γερμανιδες σε σχεση με τις συντηρητικες και γεματε κομπλεξ, ανασφαλεια και νεοπλουτισμο πολωνες. Οι πολωνες ειναι για πιρφοροαγαπουληδες που θελουν σχεση, γαμο, παιδια κλπ. Και να το πανε σιγα σιγα και να εχουν υπομονη

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Εχω δει  :jerking: αλλα σαν κ'αυτον οχι! :2funny:.Και κατι αλλο στη Γερμανια ειναι γεματο FKK ενας φιλος μου (που διαβαζει το σα'ι'τ) με καλει να παω Φρανκφουρτη εδω    με 99 Ευρω τρως και  :knockinb: οσες φορες θελεις απο της 4 το απογευμα που ανοιγει μεχρι της 4 το πρω'ι' που κλεινει.Ειχε λεει οταν πηγε 15 γυναικες και 12 αντρες.Ποιοτητα οχι α' κατηγορια αλλα 18-28 ετων και πολυ καλητερες απο αυτες που θα καμακωσει ενας τουριστας στην Πολωνια.Και σφινγκερ παρτυ εχει που δινεις εισοδο 20-30 Ευρω αν εισαι χωρις γκομενα και πας και γαμας και τα παντα.Γιατι να παει καποιος απο Γερμανια στην Πολωνια?Η Πολωνια τα τελευταια χρονια εχει καταντισει πολυ μονοτονη και πληκτικη.Αυτα που γραφει ο Βλακμαν γινονταν πριν απο 15-20 χρονια!Εχει μεινει λιγακι πισω.
 Καλα καθιστε να ακουτε της  :jerking: και τα παραμυθια του Βλακμαν εγω παω λιγακι ντισκο  :)

Γουστα ειναι αυτα. Εγω παντως αν ημουν Γερμανια, δε θα πηγαινα στην καθολικη και συντηρητικη πολωνια για να γαμησω. Πολλα απο αυτα που λεει ο κμαν οτι  γινονται στην πολωνια, στη γερμανια οντως γινονται. Δηλαδη βρισκεις γκομενες στο κλαμπ, τις γαμας το ιδιο βραδυ, ξεσκιζονται με αραπια, μαυδριδερους, και οτι μπορεις να φανταστεις. Για σχεση δε κανουν αλλα ποιος θελει? Για γαμησια μονο χιλιες φορες οι ανετες και απελευθερωμενες γερμανιδες σε σχεση με τις συντηρητικες και γεματε κομπλεξ, ανασφαλεια και νεοπλουτισμο πολωνες. Οι πολωνες ειναι για πιρφοροαγαπουληδες που θελουν σχεση, γαμο, παιδια κλπ. Και να το πανε σιγα σιγα και να εχουν υπομονη

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Γουστα ειναι αυτα. Εγω παντως αν ημουν Γερμανια, δε θα πηγαινα στην καθολικη και συντηρητικη πολωνια για να γαμησω. Πολλα απο αυτα που λεει ο κμαν οτι  γινονται στην πολωνια, στη γερμανια οντως γινονται. Δηλαδη βρισκεις γκομενες στο κλαμπ, τις γαμας το ιδιο βραδυ, ξεσκιζονται με αραπια, μαυδριδερους, και οτι μπορεις να φανταστεις. Για σχεση δε κανουν αλλα ποιος θελει? Για γαμησια μονο χιλιες φορες οι ανετες και απελευθερωμενες γερμανιδες σε σχεση με τις συντηρητικες και γεματε κομπλεξ, ανασφαλεια και νεοπλουτισμο πολωνες. Οι πολωνες ειναι για πιρφοροαγαπουληδες που θελουν σχεση, γαμο, παιδια κλπ. Και να το πανε σιγα σιγα και να εχουν υπομονη
εχεις παει γερμανια κ που??αυτα δεν ταχω ξανακουσει ποτε... :think: :think: :think: :think: :think:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606

Δεν έχεις καταλάβει το παίγνιο.Αλλο τι λένε οτι θέλουνε οι Πολωνέζες και άλλο τι κάνουνε.Θα σε προσκαλέζω Πόζναν την επόμενη φορά που θα πάω.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
για πουτανες γερμανια ειναι τοπ  καταστασεις :rockon:
για καμακι,,αστο καλυτερα.. :S :S :S 0χ0χ0

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος