Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Tυπε για Λευκορωσσια ποιον πιστεύεις? :grin:

Αυτό είναι το θέμα.Δεν υπάρχει άτομο που να συγκρίνει Πολωνία με Ουκρανία ή Πολωνία με Λευκορρωσία.Αυτό το κάνω εγώ.Ολοι οι άλλοι ξεχωρίζουν από τη μια FSU(Λευκορρωσία,Ουκρανία,Ρωσία,Μολδαβία) και από την άλλη νέες χώρες της ΕΕ(Πολωνία,Τσεχία,Βαλτική) και Βαλκάνια(Σερβία,Βουλγαρία,Ρουμανία).Ο μόνος που λέει οτι κάποιες πόλεις της Πολωνίας είναι καλύτερες από Ουκρανία είμαι εγώ.
Τα άτομα που πάνε Πολωνία,Τσεχία,Σλοβακία δεν είναι τα ίδια με αυτούς που ταξιδεύουν Ουκρανία,Λευκορρωσία,Μολδαβία για αυτό και δε θα δεις τέτοιες συγκρίσεις.
Για παράδειγμα εσύ μένεις Κρακωβ.Πόσες φορές έχεις πάει Λβωφ που είναι 8 ώρες μακριά?Θα σου πω εγώ καμία.Γιατί δεν είσαι ο τύπος που πάει Ουκρανία.Επίσης δεν έχεις πάει ποτέ Μπρεστ παρόλο που είναι επίσης 8 ώρες.Ισως όμως να έχεις πάει 1-2 φορές Οστράβα.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

Συνημμένα

• DSC01202.jpg
    DSC01202.jpg
    185,8 KB · Εμφανίσεις: 29

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ναι εχεις δικιο  :- ποτε δεν προκειται να παω  :- ουτε να γαμησω εκει προκειται  :-

Σιγά μην είναι Πολωνέζα αυτή.Λευκορρωσίδα  είναι που έφερες σε ουδέτερο έδαφος στη Βαρσοβία.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
καταραμενη φτωχια ρε πουστη μου να μη μπορω να παω στην βαρσαβα  :'(

Συνημμένα

• DSC01296.jpg
    DSC01296.jpg
    78,3 KB · Εμφανίσεις: 25

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
καταραμενη φτωχια ρε πουστη μου να μη μπορω να παω στην βαρσαβα  :'(

Δεν είπα λόγω φτώχειας.Απλά αποκλείεται να πας Βαρσοβία να χτυπήσεις ντόπιες με καμάκι.Μπορεί να φέρεις εκεί γκόμενες από τη Λευκορρωσία.Η να πας Λευκορρωσία.Αφού το ταξίδι στη Λευκορρωσία με τις βίζες,ακριβά αεροπορικά κοστίζει περισσότερο από το ταξίδι στην Πολωνία.
Δεν είναι θέμα οικονομικό απλά οι περισσότεροι θεωρούν οτι η πιθανότητα να γαμήσουν Πολωνία πολωνέζα γκόμενα που θα γνωρίσουν εκεί είναι τόσο μικρή που δεν ταξιδεύουν Πολωνία.Αντίθετα ταξιδεύουν Ουκρανία γιατί πιστεύουν οτι η πιθανότητα να γαμήσουν εκεί είναι τεράστια οπότε πιάνουν τόπο τα λεφτά τους.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Αυτό είναι το θέμα.Δεν υπάρχει άτομο που να συγκρίνει Πολωνία με Ουκρανία ή Πολωνία με Λευκορρωσία.Αυτό το κάνω εγώ.Ολοι οι άλλοι ξεχωρίζουν από τη μια FSU(Λευκορρωσία,Ουκρανία,Ρωσία,Μολδαβία) και από την άλλη νέες χώρες της ΕΕ(Πολωνία,Τσεχία,Βαλτική) και Βαλκάνια(Σερβία,Βουλγαρία,Ρουμανία).Ο μόνος που λέει οτι κάποιες πόλεις της Πολωνίας είναι καλύτερες από Ουκρανία είμαι εγώ.
Τα άτομα που πάνε Πολωνία,Τσεχία,Σλοβακία δεν είναι τα ίδια με αυτούς που ταξιδεύουν Ουκρανία,Λευκορρωσία,Μολδαβία για αυτό και δε θα δεις τέτοιες συγκρίσεις.
Για παράδειγμα εσύ μένεις Κρακωβ.Πόσες φορές έχεις πάει Λβωφ που είναι 8 ώρες μακριά?Θα σου πω εγώ καμία.Γιατί δεν είσαι ο τύπος που πάει Ουκρανία.Επίσης δεν έχεις πάει ποτέ Μπρεστ παρόλο που είναι επίσης 8 ώρες.Ισως όμως να έχεις πάει 1-2 φορές Οστράβα.

Εχω παει στη Ρωσσια τυπε :grin: Ειχα δουλεις εδω περα και διαφορα τρεξιματα και ημουν πιεσμενος απο χρονο. Ισα ισα προτιμω ουκρανια η Λευκορωσσια. Εδω απλα ετυχε καο ηρθα. οχι απο επιλογη. Αν ηταν στο χερι μου δε θα ερχομουνα. Και φυσικα δεν ηρθα για χαβαλε.
Μου πανε καλυτερα οι πρωτες χωρες που ανεφερες ( Ουκρανια, Λευκορωσσια κλπ ).

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Δεν είπα λόγω φτώχειας.Απλά αποκλείεται να πας Βαρσοβία να χτυπήσεις ντόπιες με καμάκι.Μπορεί να φέρεις εκεί γκόμενες από τη Λευκορρωσία.Η να πας Λευκορρωσία.Αφού το ταξίδι στη Λευκορρωσία με τις βίζες,ακριβά αεροπορικά κοστίζει περισσότερο από το ταξίδι στην Πολωνία.

Ρε τυπε πως θα φερει γκομενα απο Λευκορωσσια θελει ενα σωρο διαδικασιες, βιζα προσκλησεις. Ξενος μαλιστα?
Και γιατι να μη παει λευκορωσσια κατευθειαν?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εχω παει στη Ρωσσια τυπε :grin: Ειχα δουλεις εδω περα και διαφορα τρεξιματα και ημουν πιεσμενος απο χρονο. Ισα ισα προτιμω ουκρανια η Λευκορωσσια. Εδω απλα ετυχε καο ηρθα. οχι απο επιλογη. Αν ηταν στο χερι μου δε θα ερχομουνα. Και φυσικα δεν ηρθα για χαβαλε.
Μου πανε καλυτερα οι πρωτες χωρες που ανεφερες ( Ουκρανια, Λευκορωσσια κλπ ).

Ναι,αλλά κοίτα.Είσαι μόλις 8 ώρες από το Λβωφ τόσους μήνες και δεν έχεις πάει ποτέ.Εγώ θα είχα πάει ήδη 10 φορές στη θέση σου.Αυτή είναι η διαφορά.
Π.χ. θα πήγαινες Λβωφ μόνο για ένα Σάββατο απλά για να μπεις στο Fashion club με τις μουνάρες?
Θα πας την Παρασκευή στο Frantic στο Κράκωβ και το Σάββατο στο Fashion club στο Λβωφ και μετά θα κάνεις άμεση σύγκριση.Πού είναι πιο άνετες οι γκόμενες,πού γαμάς πού δε γαμάς κτλ.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ναι,αλλά κοίτα.Είσαι μόλις 8 ώρες από το Λβωφ τόσους μήνες και δεν έχεις πάει ποτέ.Εγώ θα είχα πάει ήδη 10 φορές στη θέση σου.Αυτή είναι η διαφορά.
Π.χ. θα πήγαινες Λβωφ μόνο για ένα Σάββατο απλά για να μπεις στο Fashion club με τις μουνάρες?

Οχι βεβαια. Αλλη ορεξη δεν ειχα. Ειδικα με κανα 8ωρο. Αν φτιαξει ο καιρος θα καβαλαω τη μηχανη και θα πηγαινω σε κανα 3ωρο ( ουτε 400 χλμ ειναι ). Για αυτο την εφερα αλλωστε. Το ενα σκ σλοβακια, το αλλο Ουκρανια το παραλλο τσεχια, μετα ουγγαρια. Διαμερισμα φευγω παρασκευη μετα τη δουλεια, η σαββατο πολυ πρωι και φτανω . Προς το παρον δεν εχω χρονο να το κανω αυτο .
Ισως σκασω με κανα λεωφορειο αλλα απο τον αλλο μηνα.
Kαλα στο frantic αστο ρε τυπε ειναι χειροτερα απο αυτα που λεει ο τυπος για τη Βαρσοβια  :headbang: Η συγκριση με αυτο δε γινεται με Ουκρανια αλλα με Ελλαδα  :helpplea:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Θα πας την Παρασκευή στο Frantic στο Κράκωβ και το Σάββατο στο Fashion club στο Λβωφ και μετά θα κάνεις άμεση σύγκριση.Πού είναι πιο άνετες οι γκόμενες,πού γαμάς πού δε γαμάς κτλ.
φασιον δεν έχει ψωμί για Σάββατο. Σοκολα κ λιρόι ενδυκνειντε κ κάνα καραοκε μετά τις 3.00 στο μιστό 100 αν αποτύχει στα άλλα
.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.635
Πόντοι
216
Ρε παιδια, ενταξει, μαλλον η 'παλια' Πολωνια, η εκτος ΕΕ, μπορει να μην υπαρχει πια.
Αλλα δεν νομιζω να μην αποτελει εναν πολυ καλο προορισμο για γκομενοδουλειες.
Και ειναι καλο overall, συνδυασμος οικονομικου ταξιδιου (εντος ΕΕ-τα καλα), χωρις βιζες/διαδικασιες, με πολυ πληθυσμο σαν εθνος, σλαβες, κλπ

Εγω καταλαβαινω, με ολη την κουβεντα που γινεται και τις ανταποκρισεις σας,
οτι απλα δεν ειναι τοσο καλα, και τοσο ευκολα οσο παλια.
Αλλα μεχρι εκει.

Σε καθε επιλογη, κατι κερδιζεις, κατι χανεις. Η πολωνια, μπηκε στην ΕΕ. Κερδισαμε/κερδισανε καποια πραγματα, χασαμε καποια αλλα. Και μιλω γενικα και για τις γυναικες.

Το θεμα ειναι να προσαρμοζεσαι στις καταστασεις.
Πχ εγω αν ημουν εκει μονιμα, στανταρντ οπου και να μενα(πχ και σε βαρσοβια-κρακοβια) θα πηγαινα σε μικρες πολεις τα σκ.
Καπως θα κοιταζα να δικτυωθω με επαρχία.
Εκει που η γκλαμουρια, επιχειρηματικος κοσμος, δυτικοποιηση, δεν εχει παει ακομη.

Δεν πιστευω χαθηκαν ολα.
Το λαμπρο παρελθον μπορει να εφυγε για παντα, αλλα υπάρχει 'ψωμί' στην Πολωνια, ετσι πιστευω.
Εξαλλου, οπως εχει πει κι ο kman, η πολωνεζες ειναι τα macdonalds του φτωχου:
"Οι Πολωνέζες αποκαλούνται Mc girls στην Ευρώπη κάτι σα fast food που τρώνε όλοι γρήγορα και φτηνά."

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ρε τυπε πως θα φερει γκομενα απο Λευκορωσσια θελει ενα σωρο διαδικασιες, βιζα προσκλησεις. Ξενος μαλιστα?
Και γιατι να μη παει λευκορωσσια κατευθειαν?

Οχι,οι Λευκορρωσίδες μπορούσαν να πάνε Πολωνία για μερικές μέρες χωρίς βίζα αν θυμάμαι καλά.Το ίδιο και Ουκρανέζες που έμεναν μέχρι σε ζώνη 100 χλμ από τα πολωνικά σύνορα δε χρειάζονταν βίζα.
Αν τη φέρεις Πολωνία γλιτώνεις τα έξοδα τηε βίζας για εσένα και την έχεις όλη τη μέρα μαζί.(δεν υπάρχει περίπτωση να σου πει τώρα δεν έχω χρόνο πρέπει να πάω στο θείο μου κτλ).

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οχι βεβαια. Αλλη ορεξη δεν ειχα. Ειδικα με κανα 8ωρο. Αν φτιαξει ο καιρος θα καβαλαω τη μηχανη και θα πηγαινω σε κανα 3ωρο ( ουτε 400 χλμ ειναι ). Για αυτο την εφερα αλλωστε. Το ενα σκ σλοβακια, το αλλο Ουκρανια το παραλλο τσεχια, μετα ουγγαρια. Διαμερισμα φευγω παρασκευη μετα τη δουλεια, η σαββατο πολυ πρωι και φτανω . Προς το παρον δεν εχω χρονο να το κανω αυτο .
Ισως σκασω με κανα λεωφορειο αλλα απο τον αλλο μηνα.
Kαλα στο frantic αστο ρε τυπε ειναι χειροτερα απο αυτα που λεει ο τυπος για τη Βαρσοβια  :headbang: Η συγκριση με αυτο δε γινεται με Ουκρανια αλλα με Ελλαδα  :helpplea:

Τουλάχιστον γιατί δεν πετάγεσαι Κατοβίτσε ή Czestochowa?Δίπλα είναι και τίγκα στα καυλάκια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
φασιον δεν έχει ψωμί για Σάββατο. Σοκολα κ λιρόι ενδυκνειντε κ κάνα καραοκε μετά τις 3.00 στο μιστό 100 αν αποτύχει στα άλλα
.

Το Fashion club είναι πολύ δυνατό.Τέτοια ποιότητα μουνιού έχω δει μόνο στα high end club του Κιέβου τις καλές εποχές.Ηταν όμως κάπως απρόσιτες και το κυριότερο συνοδεύονταν από τους κλασσικούς Ουκρανούς με γραβάτα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Τουλάχιστον γιατί δεν πετάγεσαι Κατοβίτσε ή Czestochowa?Δίπλα είναι και τίγκα στα καυλάκια.

Eχω παει σ αυτα τα μερη. Παντως γουσταρω την ιδεα  σου και την πρακτικη το οτι  πεταγεσαι καταδρομικα και δεν υπολογιζεις κουραση και μαλακιες. Ετσι πρεπει να κανει κανεις μια ζωη την εχουμε. Απλα πρεπει να ξεμπλεξω γενικα με διαφορα πρωτα. Και το Kielce η το Rzerzsów ειναι καλο για μεσα στη χωρα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Eχω παει σ αυτα τα μερη. Παντως γουσταρω την ιδεα  σου και την πρακτικη το οτι  πεταγεσαι καταδρομικα και δεν υπολογιζεις κουραση και μαλακιες. Ετσι πρεπει να κανει κανεις μια ζωη την εχουμε. Απλα πρεπει να ξεμπλεξω γενικα με διαφορα πρωτα. Και το Kielce η το Rzerzsów ειναι καλο για μεσα στη χωρα

Τόσες ψώλες που γνώρισα από Kielce πρέπει να είναι το κάτι άλλο.Πάντως δε γουστάρουν όταν λες οτι είναι πατρίδα του Liroy.To Rzeszow είναι καλό αλλά πολύ μικρό.Μόνο ο σταθμός των λεωφορείων αξίζει.

Πολωνικό περιβάλλον.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom