memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
τον memosan ;)Tυπε για Λευκορωσσια ποιον πιστεύεις?
τον memosan ;)Tυπε για Λευκορωσσια ποιον πιστεύεις?
Tυπε για Λευκορωσσια ποιον πιστεύεις?
ναι εχεις δικιο :- ποτε δεν προκειται να παω :- ουτε να γαμησω εκει προκειται :-Πίστευε ό,τι θες.Αφού έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να πας.
ναι εχεις δικιο :- ποτε δεν προκειται να παω :- ουτε να γαμησω εκει προκειται :-
καταραμενη φτωχια ρε πουστη μου να μη μπορω να παω στην βαρσαβα :'(
Αυτό είναι το θέμα.Δεν υπάρχει άτομο που να συγκρίνει Πολωνία με Ουκρανία ή Πολωνία με Λευκορρωσία.Αυτό το κάνω εγώ.Ολοι οι άλλοι ξεχωρίζουν από τη μια FSU(Λευκορρωσία,Ουκρανία,Ρωσία,Μολδαβία) και από την άλλη νέες χώρες της ΕΕ(Πολωνία,Τσεχία,Βαλτική) και Βαλκάνια(Σερβία,Βουλγαρία,Ρουμανία).Ο μόνος που λέει οτι κάποιες πόλεις της Πολωνίας είναι καλύτερες από Ουκρανία είμαι εγώ.
Τα άτομα που πάνε Πολωνία,Τσεχία,Σλοβακία δεν είναι τα ίδια με αυτούς που ταξιδεύουν Ουκρανία,Λευκορρωσία,Μολδαβία για αυτό και δε θα δεις τέτοιες συγκρίσεις.
Για παράδειγμα εσύ μένεις Κρακωβ.Πόσες φορές έχεις πάει Λβωφ που είναι 8 ώρες μακριά?Θα σου πω εγώ καμία.Γιατί δεν είσαι ο τύπος που πάει Ουκρανία.Επίσης δεν έχεις πάει ποτέ Μπρεστ παρόλο που είναι επίσης 8 ώρες.Ισως όμως να έχεις πάει 1-2 φορές Οστράβα.
Δεν είπα λόγω φτώχειας.Απλά αποκλείεται να πας Βαρσοβία να χτυπήσεις ντόπιες με καμάκι.Μπορεί να φέρεις εκεί γκόμενες από τη Λευκορρωσία.Η να πας Λευκορρωσία.Αφού το ταξίδι στη Λευκορρωσία με τις βίζες,ακριβά αεροπορικά κοστίζει περισσότερο από το ταξίδι στην Πολωνία.
Εχω παει στη Ρωσσια τυπε Ειχα δουλεις εδω περα και διαφορα τρεξιματα και ημουν πιεσμενος απο χρονο. Ισα ισα προτιμω ουκρανια η Λευκορωσσια. Εδω απλα ετυχε καο ηρθα. οχι απο επιλογη. Αν ηταν στο χερι μου δε θα ερχομουνα. Και φυσικα δεν ηρθα για χαβαλε.
Μου πανε καλυτερα οι πρωτες χωρες που ανεφερες ( Ουκρανια, Λευκορωσσια κλπ ).
όπως λέμε πατάω ποδικαταραμενη φτωχια ρε πουστη μου να μη μπορω να παω στην βαρσαβα :'(
Ναι,αλλά κοίτα.Είσαι μόλις 8 ώρες από το Λβωφ τόσους μήνες και δεν έχεις πάει ποτέ.Εγώ θα είχα πάει ήδη 10 φορές στη θέση σου.Αυτή είναι η διαφορά.
Π.χ. θα πήγαινες Λβωφ μόνο για ένα Σάββατο απλά για να μπεις στο Fashion club με τις μουνάρες?
φασιον δεν έχει ψωμί για Σάββατο. Σοκολα κ λιρόι ενδυκνειντε κ κάνα καραοκε μετά τις 3.00 στο μιστό 100 αν αποτύχει στα άλλαΝαι,αλλά κοίτα.Είσαι μόλις 8 ώρες από το Λβωφ τόσους μήνες και δεν έχεις πάει ποτέ.Εγώ θα είχα πάει ήδη 10 φορές στη θέση σου.Αυτή είναι η διαφορά.
Π.χ. θα πήγαινες Λβωφ μόνο για ένα Σάββατο απλά για να μπεις στο Fashion club με τις μουνάρες?
Θα πας την Παρασκευή στο Frantic στο Κράκωβ και το Σάββατο στο Fashion club στο Λβωφ και μετά θα κάνεις άμεση σύγκριση.Πού είναι πιο άνετες οι γκόμενες,πού γαμάς πού δε γαμάς κτλ.
Ρε τυπε πως θα φερει γκομενα απο Λευκορωσσια θελει ενα σωρο διαδικασιες, βιζα προσκλησεις. Ξενος μαλιστα?
Και γιατι να μη παει λευκορωσσια κατευθειαν?
Οχι βεβαια. Αλλη ορεξη δεν ειχα. Ειδικα με κανα 8ωρο. Αν φτιαξει ο καιρος θα καβαλαω τη μηχανη και θα πηγαινω σε κανα 3ωρο ( ουτε 400 χλμ ειναι ). Για αυτο την εφερα αλλωστε. Το ενα σκ σλοβακια, το αλλο Ουκρανια το παραλλο τσεχια, μετα ουγγαρια. Διαμερισμα φευγω παρασκευη μετα τη δουλεια, η σαββατο πολυ πρωι και φτανω . Προς το παρον δεν εχω χρονο να το κανω αυτο .
Ισως σκασω με κανα λεωφορειο αλλα απο τον αλλο μηνα.
Kαλα στο frantic αστο ρε τυπε ειναι χειροτερα απο αυτα που λεει ο τυπος για τη Βαρσοβια Η συγκριση με αυτο δε γινεται με Ουκρανια αλλα με Ελλαδα
φασιον δεν έχει ψωμί για Σάββατο. Σοκολα κ λιρόι ενδυκνειντε κ κάνα καραοκε μετά τις 3.00 στο μιστό 100 αν αποτύχει στα άλλα
.
Τουλάχιστον γιατί δεν πετάγεσαι Κατοβίτσε ή Czestochowa?Δίπλα είναι και τίγκα στα καυλάκια.
Eχω παει σ αυτα τα μερη. Παντως γουσταρω την ιδεα σου και την πρακτικη το οτι πεταγεσαι καταδρομικα και δεν υπολογιζεις κουραση και μαλακιες. Ετσι πρεπει να κανει κανεις μια ζωη την εχουμε. Απλα πρεπει να ξεμπλεξω γενικα με διαφορα πρωτα. Και το Kielce η το Rzerzsów ειναι καλο για μεσα στη χωρα