Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Το Fashion club είναι πολύ δυνατό.Τέτοια ποιότητα μουνιού έχω δει μόνο στα high end club του Κιέβου τις καλές εποχές.Ηταν όμως κάπως απρόσιτες και το κυριότερο συνοδεύονταν από τους κλασσικούς Ουκρανούς με γραβάτα.
εδώ θα συμφωνήσω στο τελευταίο αλλά όχι στο πρώτο. Περιοχές κέντρο Ουκρανίας έχουν πιο δυνατά αλναλώσιμα μουνια. .πχ Ζάποριζιέ  η ντιπροπτρφσκ..λβωφ γαμάς πιο εθύκολα 30 άρες. Από εκεί 20αρες

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
εδώ θα συμφωνήσω στο τελευταίο αλλά όχι στο πρώτο. Περιοχές κέντρο Ουκρανίας έχουν πιο δυνατά αλναλώσιμα μουνια. .πχ Ζάποριζιέ  η ντιπροπτρφσκ..λβωφ γαμάς πιο εθύκολα 30 άρες. Από εκεί 20αρες

Στο Λβωφ στ ακλαμπ βλέπεις την ποιότητα που έβλεπες στο Κράκωβ 5 χρόνια πριν παχύνουν οι Πολωνέζες.Μόνο ένας που πάει Ουκρανία καταλαβαίνει τι καταχρήσεις έχουν κάνει οι Πολωνέζες στο φαί τα τελευταία χρόνια.Δεν είναι βέβαια τετράπαχες όπως οι Γερμανίδες αλλά έχουν εκδυτιστεί κάπως σε αυτό τοντομέα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Η φωτό που πόσταρε ο memosan δεν είναι καινούργια.Η γκόμενα δεν είναι Πολωνέζα δε ντύνονται έτσι οι Πολωνέζες.
Αν θυμασαι πριν απο κατι χρονια ο Μεμοσάν ειχε βαλει μια φορα μουφα φωτογραφιες αυτα ολα υπαρχουν σε παλια ποστ.
 Δεν πιστευω οτι εκτος απο τους δυο που ανεφερα παραπανω υπαρχει κανεις που να εχει καμια σχεση ΤΩΡΑ με την Πολωνια ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΕΚΕΙ ΤΩΡΑ  ή εστω να πηγαινει που και που αλλο πριν απο 10 χρονια!

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αράπης φορτώνει γκόμενα έξω από to κλαμπ Czekolada στο Πόζναν.

NZUKgJ.jpg

Μουνάκια έξω από Pijalna στο Πόζναν.

LaeQ3g.jpg

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αράπης φορτώνει γκόμενα έξω από to κλαμπ Czekolada στο Πόζναν.

NZUKgJ.jpg
Εχω και τη συνεχεια....

....Αράπης γαμαει Πολωνεζα που φορτωσε εξω απο το κλαμπ Ckekolada μουνι και κωλο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αμάν.Λες οτι δεν πάμε Πολωνία σου φέρνω φωτό που τράβηξα στο Πόζναν τον Οκτώβριο.Λες οι Αράπηδες δεν υπάρχουν καν στα μαγαζιά σου φέρνω φωτό από Αράπη φορτωμένο.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αμάν.Λες οτι δεν πάμε Πολωνία σου φέρνω φωτό που τράβηξα στο Πόζναν τον Οκτώβριο.Λες οι Αράπηδες δεν υπάρχουν καν στα μαγαζιά σου φέρνω φωτό από Αράπη φορτωμένο.
Αυτο ειναι το υποπτο της υποθεσης στην Πολωνια εχει πολυ λιγους αραπηδες  :think: στη Ρωσσια μπορω να σου πω οτι εχει πιο πολλους.
  Εγω αντε να δω κανενα αράπη μια φορα στους δυο με τρεις μηνες τυχαια στο δρομο.Στα κλαμπ στην Πολωνια ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΈ ΑΡΑΠΗ!Στην Πολωνια αντε να'χω δει 2-3 φορες αραπιδες στα 20+ χρονια :think:Ουτε εχω δει ή ακουσει να πηγαινουν Πολωνεζες μ'αυτους :think:.Εσυ που πας και τους βρισκεις? :2funny:Μηπως τη βρισκεις με αραπηδες? :2funny:Με πολυ θαυμασμο μιλας γ'αυτους :think:
  Μ'αρεσουν οι αποδειξεις σου  :2funny:.Βιντεακια απο Τσοντες κατι φωτογραφιες που ποιος ξερει απο που της βρηκες και κατι δωματια ξενοδοχειων  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Αυτο ειναι το υποπτο της υποθεσης στην Πολωνια εχει πολυ λιγους αραπηδες  :think: στη Ρωσσια μπορω να σου πω οτι εχει πιο πολλους.
  Εγω αντε να δω κανενα αράπη μια φορα στους δυο με τρεις μηνες τυχαια στο δρομο.Στα κλαμπ στην Πολωνια ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΈ ΑΡΑΠΗ!Στην Πολωνια αντε να'χω δει 2-3 φορες αραπιδες στα 20+ χρονια :think:Ουτε εχω δει ή ακουσει να πηγαινουν Πολωνεζες μ'αυτους :think:.Εσυ που πας και τους βρισκεις? :2funny:Μηπως τη βρισκεις με αραπηδες? :2funny:Με πολυ θαυμασμο μιλας γ'αυτους :think:
  Μ'αρεσουν οι αποδειξεις σου  :2funny:.Βιντεακια απο Τσοντες κατι φωτογραφιες που ποιος ξερει απο που της βρηκες και κατι δωματια ξενοδοχειων  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τι να βαλει δηλ ρε πορνομιτσε??τον εαυτο του να γαμαει πολωνεζα? :grin: :grin: :grin:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μουσάτος ξένος σε εναγκαλισμούς με Πολωνέζα που φόρτωσε από το κλαμπ.

PhVB4H.jpg

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ενταξει δεν αποκλειεται να υπηρξε ενας μαυρος στο Ποζναν να αγκαλιαζεται με μια . Απο την αλλη και τι λεει αυτο? Θα σου βρω και εγω εκατομμυρια κοπελες απο καθε χωρα και λαο να αγκαλιαζονται με ενα μαυρο η κινεζο η οτιδποτε.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Tυπε ξερεις ποσες  φορες τα χω κανει αυτα και εγω και αλλο ξενoι εδω περα ουουουου. Και χορεψα και φιλια χουφτωματα και παπαριες  :jerking:. Η ταμπακιερα :knockinb: ομως? Και αντε πες εγω ειμαι μαλακας ασχημος κακομοιρης φουκαρας. Και οι αλλοι το ιδιο ?
Μαλιστα ενας ισπανος γνωστος μου που τον συναντησα τυχαια εξω, και τον ειδα μετα εξω πιασαμε κουβεντα με την -κοινη-απογοητευση. και ελεγε οτι παιζουν παιζουν αλλα στο τελος εξαφανιζονται.
Kαι αμα ερθεις κρακοβια στο kazimierz ειναι χιλιες φορες πιο εντονη διασκεδαση, καβλακια κλπ απο το ποζναν. Η καταληξη ομως ειναι  :jerking: :headbang:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Η ταμπακιερα ομως? Και αντε πες εγω ειμαι μαλακας ασχημος κακομοιρης φουκαρας. Και οι αλλοι το ιδιο ?
Μαλιστα ενας ισπανος γνωστος μου που τον συναντησα τυχαια εξω, και τον ειδα μετα εξω πιασαμε κουβεντα με την -κοινη-απογοητευση. και ελεγε οτι παιζουν παιζουν αλλα στο τελος εξαφανιζονται.
ωχ ωχ ,,ευρωπαικα καμωματα,,, :helpplea:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ενταξει δεν αποκλειεται να υπηρξε ενας μαυρος στο Ποζναν να αγκαλιαζεται με μια . Απο την αλλη και τι λεει αυτο? Θα σου βρω και εγω εκατομμυρια κοπελες απο καθε χωρα και λαο να αγκαλιαζονται με ενα μαυρο η κινεζο η οτιδποτε.

Εδώ Κινέζος με ξανθιά Πολωνέζα.Δεν υπάρχει φυλή που να μην έχουν δοκιμάσει.

B0fNL5.jpg

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εδώ Κινέζος με ξανθιά Πολωνέζα.Δεν υπάρχει φυλή που να μην έχουν δοκιμάσει.

B0fNL5.jpg
Ναι φενονται πολυ καλα τα σχιστά ματια του ειναι σιγουρα Κινέζος  :2funny:
Μουσάτος ξένος σε εναγκαλισμούς με Πολωνέζα που φόρτωσε από το κλαμπ.

PhVB4H.jpg
Πολυ κατατοπιστικη φωτογραφια και με πολυ λεπτομέρια ειδηκα οτι ειναι ξενος και το μουσι του φενεται πολυ καθαρα  :2funny:.
ΕΛΕΟΣ  :jerking:Τόσο μαλάκας εισαι πια? :2funny:
Εσυ στην Κρακοβία πόσους αράπηδες εχεις δει να εχει? :2funny:Εγω Βαρσοβια αντε να'χω δει στα 20+ χρονια 2-3 αραπηδες στο δρομο.Για το Πόζναν παντοσ εχω ακουσει οτι εχει ολοκληρη γειτονια με αράπηδες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Και εκει πανε κοπελιτσες απ'ολη την Πολωνια για να βρουνε μαυρους  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.
Ο Βλακμαν τελικα πρεπει να ειναι πολυ πιο ασχετος απ'οσο νομιζα  :jerking:.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Tυπε ξερεις ποσες  φορες τα χω κανει αυτα και εγω και αλλο ξενoι εδω περα ουουουου. Και χορεψα και φιλια χουφτωματα και παπαριες  :jerking:. Η ταμπακιερα :knockinb: ομως? Και αντε πες εγω ειμαι μαλακας ασχημος κακομοιρης φουκαρας. Και οι αλλοι το ιδιο ?
Kαι αμα ερθεις κρακοβια στο kazimierz ειναι χιλιες φορες πιο εντονη διασκεδαση, καβλακια κλπ απο το ποζναν. Η καταληξη ομως ειναι  :jerking: :headbang:

Το θέμα είναι οτι τους είδα να φεύγουν χέρι χέρι προς το hostel.Οπως και αυτός ο ξένος της πούτσας.

CkrppV.jpg

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Στην κρακοβια πανω απο 10 δεν εχω δει. συνολικα. 2 εχω δει με γκομενες ( κατι σαπιες ουτε ελληνας πυρφορος δε θα πηγαινε, η μια μαλιστα χοντρη η αλλη μια απαξιωμενη που βγηκε απο ενα αμαξι και απο πισω γιουχαρανε κατι dresiarz )

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Το θέμα είναι οτι τους είδα να φεύγουν χέρι χέρι προς το hostel.Οπως και αυτός ο ξένος της πούτσας.

CkrppV.jpg

Xερι χερι μπορει να πηγαιναν οπουδηποτε. Σε ποιο χοστελ να πηγαν και τι να κανουν εκει? δε μπορεις να  :knockinb: εκει μια και μενουν και αλλοι στον ιδιο κοιτωνα.
Μπορει να πηγαν για κεμπαμπ η ζαπιεκανκα, μπορει σε αλλο κλαμπ, μπορει απλα να πηγαν να παρουν ταξι η τραμ να παει ο καθενας σπιτι του.  :think: Και εγω αποψε που θα βγω θα προσπαθησω να βγαλω φωτος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom