Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
ουκρανια ,,εκτος κιεβουippotis σε ποια χωρα να μεταναστευσω για να βρω μουνακια να γαμαω
18-25
οχι πουτανες παρακαλω
τιποτε αλλο
ουκρανια ,,εκτος κιεβουippotis σε ποια χωρα να μεταναστευσω για να βρω μουνακια να γαμαω
18-25
οχι πουτανες παρακαλω
Μονο αυτο θες? Θες θες να χει τιποτα αλλο η χωρα? Πχ να ναι ακριβα η φτηνα, να πηγαινεις καρατε, να κουμπωνεις , να χει καλο καιρο κλπ
ναι μονο να γαμαω θελω
ειμαι μονογαμικος σαν τον λακη
κ φτηνο ενοικιο αν ξες θα σαι κουκλος τσιφτης μαγκιορος
η στην ιο ξαπλωστραΘα ελεγα Λευκορωσσια.
Αλλα αφου λες και φτηνο ενοικιο, τοτε Καμποτζη ή Κενυα
στην καμποτζη θα τον φανε οι κομμουνιστες τυπε :SΘα ελεγα Λευκορωσσια.
Αλλα αφου λες και φτηνο ενοικιο, τοτε Καμποτζη ή Κενυα
1.40 είσαι μικρός για μολδαβία,ουκρανία,ρωσσία με την ανάλογη εμφάνιση φυσικά???μεγαλη ηληκια τα 40?ασε που αυτς νομιζαν 35 ειμαι,,αυτοι εκει 40 ειναι σαν 50ρηδες
κ δεκα την μερα μπορεις να γαμησεις εαν εχεις τα βασικα
1.εμφανιση γυμνασμενου μεσογεικαου τυπου..δεν μιλαμε νασαι μποντυ μπιλντερ,,απλα να φαινεσαι οτι ασχολεισαι με κατι,,οχι κοιλιες κ καραφλες,,εκει τελειωσες,,πας μονο μαμπα για πουτανες
2.ντυσιμο ακριβοι,κ ανεση στο ξοδεμα,3-4 500ρικα μες στο πορτοφολι για εφφε ΠΑΝΤΑ..
κ βεβαια
3. να μιλας μερικα ρωσσικα εστω,,τα βασικα,,να σπαει ο παγος
σαν κοτοπουλα καθονταν,ειδικα οι 30+ αυθημερον γαμησι ;)
καμακι γυρω απο το κεντρο μερα ,καφε η φαγητο επιτοπου..ραντεβου βραδακι για ποτο,,,κ μετα βουρ,,9-10 καθονται
,οχι κλαμπ,,χαμενη υποθεση κ πολυωρη ταλαιπωρια ,,,μικρες ηληκιες την πεφτουν πολλοι,χορευουν κλπ μαλ,,ιες,,αυτα τακανα προ 7ετιας
,ειχα κ τηλ απο μαμπα,δεν τα χρησιμοποιησα,μονο ενα τελευταια μερα με μια που εγραφε γουσταρω ολα στο γαμησι,,,αυτη 26 χρονων
προεκυωε σερβιτορα απο το φασιον κ απο το λουτσκ,,,της εδωσα 100$ εμεινε μεχρι 5 το πρωι που πεταγα,,βαρεθηκα να την χυνω στην μαπα,,,![]()
ippotis σε ποια χωρα να μεταναστευσω για να βρω μουνακια να γαμαω
18-25
οχι πουτανες παρακαλω
Για Κρακοβια δες Stare miasto ή Kazimierz. H εκεί κοντά.
δες για διαμερίσματα και εδώ www.turnau.eu]www.turnau.eu[/url]
πραγματικα η Ελβετια εινα πραγματικα πανακριβηλιμνη εχω κ ποταμια πολλα γυρω μου
,αλλα γενευη δεν ειμαι,,,ειναι η πολη που συχαινομε γενικα λογω συνθεσης πληθυσμου κ νοοτροπιας,, :S ,,,
η πολη αδεια καλη ειναι,,οχι τιποτα ιδαιετερο
μπεσ στο booking com βρισκεισ με 30-40 την μερα καλα διαμερισματα για σταρε μεστα.
Χαχαχα dr love σε νοιωθωTo oλο πραγμα ειναι για τρολαρισμα. Βεβαια και εσυ εμπλεξες τις ηλιθιες ψευτο-γκλαμουρ των εταιρειων που την ειδαν. Και μετα πανε στο χωριο στη γιαγια για να πουνε οτι δουλευουν στη citibank
![]()
![]()
Γενικα κανουν κατι για να το δειξουν και καλα. Τωρα εχουν καπιταλισμο και πρεπει να δειξουν αυτο. Μπορει να γουσταρει να γαμηθει , να καιγεται αλλα δε το κανει και το παιζει καποια επειδη ετσι νομιζει οτι πρεπει να κανει
!
Για γυναικες ειναι η λαθος χωρα τη λαθος εποχη. Και Ελλαδα ακομη αυτη τη στιγμη δεν ειναι υπερβολη να πεις οτι γαμας καλυτερα ισως![]()
εσυ απλα πουλας φιδιαΟχι και λάθος χώρα.Εγώ τις δύο τελευταίες φορές που πήγα έβγαλα γκόμενα στο κλαμπ.Απλά θέλει προσπάθεια δε σου κάθεται η πρώτη ή η δεύτερη.
εσυ απλα πουλας φιδια
εγω πιστευω μονο πορνοδημητρακη και ιπποτη._
εσυ απλα πουλας φιδια
εγω πιστευω μονο πορνοδημητρακη και ιπποτη._