Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Και Πολωνία για κλαμπ μιλάμε.Εκεί είναι το ζουμί.Αλλιώς πας Τσεχία.Ολη η ουσία Πολωνία είναι τα κλαμπ η νυχτερινή ζωή που απλά αλλού δεν υπάρχει.
ουκρανια γαμας  χωρις να βασανιζεσαι στα κλαμπ
παλια γουσταρα κλαμπισιο καμακι
τωρα τπλεον το θεωρω βαρε
τα μουνια ειναι χυμα στο δρομο στην ουκρανια
σε 3-4 ωρες μπορεις να γαμησεις,,,κλαμπ τ αφηνω στους 30αρηδες,,εγω θελω να γ
αμαω απο 8 εως 12 κ υπνο μετα,,κ το πρωι στο δρομο,για κυριες σε σουπερμαρκετ ρινοκ κλπ  ;)
πιπινια μονο απο νετ,,κλαμπ αν εχω κανα φιλο πηγαινω που κ που,η με δυο που εχω ηδη γαμησει την μια,για να τις μεθυσω,για παρτουζα,,καπιες φορες πετυχαινει,εχω φαει κ φολες ομως πολλες ετσι

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ρε κμαν καταλαβες τι ρωταω????
οχι αν εχει φκκ,,,,αν ισχυει αυτη η τιμη?100 με ολα μεσα γαμησι νον λιμιτ με πολλες γκομενες,,αυτο
οχι αν εχει κι αν γαμας με 50 το κοματι... :tickedoff:

Το πιστεύω.Αλλά θα πρέπει να πάω σε αυτό το συγκεκριμένο να το επιβεβαιώσω.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Το πιστεύω.Αλλά θα πρέπει να πάω σε αυτό το συγκεκριμένο να το επιβεβαιώσω.
αυτο ειναι φρανφουρτ,,μακρια πεφτει,,στο στουτγκαρτ εχει κατι αντιστοιχο?
δεν νομιζω...
εχεις ιδεα?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ουκρανια γαμας  χωρις να βασανιζεσαι στα κλαμπ
παλια γουσταρα κλαμπισιο καμακι
τωρα τπλεον το θεωρω βαρε
τα μουνια ειναι χυμα στο δρομο στην ουκρανια
σε 3-4 ωρες μπορεις να γαμησεις,,,κλαμπ τ αφηνω στους 30αρηδες,,εγω θελω να γ
αμαω απο 8 εως 12 κ υπνο μετα,,κ το πρωι στο δρομο,για κυριες σε σουπερμαρκετ ρινοκ κλπ  ;)
πιπινια μονο απο νετ,,κλαμπ αν εχω κανα φιλο πηγαινω που κ που,η με δυο που εχω ηδη γαμησει την μια,για να τις μεθυσω,για παρτουζα,,καπιες φορες πετυχαινει,εχω φαει κ φολες ομως πολλες ετσι

Πολωνία έχει νόημα μόνο για κλαμπάκηδες.Αλλιώς δεν έχει κανένα απολύτως νόημα.Η νυχτερινή ζωή στην Πολωνία είναι το δέλεαρ.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Πολωνία έχει νόημα μόνο για κλαμπάκηδες.Αλλιώς δεν έχει κανένα απολύτως νόημα.Η νυχτερινή ζωή στην Πολωνία είναι το δέλεαρ.
μας τα μπερδεψες τωρα
δηλ 35αρες κ 40αρες στα κλαμπ βρισκεις?? :think:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Tυπε ξερεις ποσες  φορες τα χω κανει αυτα και εγω και αλλο ξενoι εδω περα ουουουου. Και χορεψα και φιλια χουφτωματα και παπαριες  :jerking:. Η ταμπακιερα :knockinb: ομως? Και αντε πες εγω ειμαι μαλακας ασχημος κακομοιρης φουκαρας. Και οι αλλοι το ιδιο ?
Μαλιστα ενας ισπανος γνωστος μου που τον συναντησα τυχαια εξω, και τον ειδα μετα εξω πιασαμε κουβεντα με την -κοινη-απογοητευση. και ελεγε οτι παιζουν παιζουν αλλα στο τελος εξαφανιζονται.
Kαι αμα ερθεις κρακοβια στο kazimierz ειναι χιλιες φορες πιο εντονη διασκεδαση, καβλακια κλπ απο το ποζναν. Η καταληξη ομως ειναι  :jerking: :headbang:
:rockon: :rockon: :rockon:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.312
Πόντοι
2.356
Εδώ Κινέζος με ξανθιά Πολωνέζα.Δεν υπάρχει φυλή που να μην έχουν δοκιμάσει.

B0fNL5.jpg
Καλά εσύ ξέφυγες τελείως :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
συνηθως 100 ειναι για ναμπεις κι ισως στο μπουφε να παρεις κατι
οντως το σαιτ γραφει για ινκλουσιβ ολα κ το γαμησι,,εγω ομως στα πιο πολλα ,ξερω οτι ζητανε εξτρα 50ε οι γκομενες γαι μισαωρο γαμησι,,μου φαινετε λιγο μουφα το σαιτ αυτο,,,
σουινγερ ξεχασε το
120-150 εισοδο κ τα καλα σολο αντρες δεν βαζουν,,
αε κ που να μπεις μενεις κ με τον πουτσο στο χερι αν δεν ειναι γκανγκ μπανγκ ναιτ
τα ζευγαρια παιρνοντε μεταξυ τους κ με λεσβιες συνηθως..
αλλα αστο αυτο
η εισοδος ειναι πανακριβη κ δυσκολη,σχεδον αδυνατη στα καλα για σολο αντρεες,,ειδικα στα 40+
Διαβασα τι γραφουν στο amurspb για το FKK και στην προηγουμενη συναντιση των ходоки ειχα πιασει κουβεντα με παιδια που ειχαν παει εκει.Στα χά'ι' εχει εισοδο 40-50 και τρως οσο θελεις!στην τιμη δεν περιλαμβανεται το αλκοολ.Το καθε γαμησι (μεχρι μιση ωρα) ειναι 50-60 Ευρω.
  Σχετικα με αυτο χτες μιλαγα με αυτο το φιλο μου απο το σκα'ι'π και μου ειπε οτι το επιπεδο ειναι καλητερο του Μμεταξουργειου αλλα λιγο χειροτερο απο της 5-6 ωραιες που εχει στη Φυλης σε καθε βαρδια.Εχουνε προσφορα με 99 Ευρω φα'ι' συν γαμας οσο θελεις.Δεν ειναι ΚΜΑΝ το παιδι για να λεει  :jerking: της φαντασιας του.Με καλη μαλιστα να παω Φρανκφουρτη για να παμε σ'αυτα.
  Αυτο το παιδι θελει να γαμαει συνεχεια οπως κ'εγω εχουμε κοινα ενδιαφεροντα.Αν παω θα σας γραψω πως ηταν με διευθυνσεις και ολα :)

Γ'αυτο και εφυγα απο την Πολωνια και νοικιασα το σπιτι μου εκει αν ηταν ωραια θα έμενα εκει :)Γιατι να φυγω?Ακομα και Βαρσοβια της καθημερινες μετα της 11 το βραδυ ειναι νέκρα!Στις μικρες πολεις εφησε το καλητερα! :rockon:εινα για αυτοκτωνια.Τη δεκαετια του '90 που καθομουνα συχνα Βαρσοβια και πολυ φτηνα ηταν και ειχε κινηση το βραδυ και της καθημερινες.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εδώ Κινέζος με ξανθιά Πολωνέζα.Δεν υπάρχει φυλή που να μην έχουν δοκιμάσει.

B0fNL5.jpg

Καλά εσύ ξέφυγες τελείως :2funny: :2funny: :2funny:
Τάσο ο Θύμιος πηγαινει Πολωνια πολυ συχνα και ξερει πολυ καλα τι γινεται.Ειναι Βαλκανιος τσοπάνης  :2funny:.
  Τι δεν πιστευεις δηλαδη?Δεν βλεπεις τον ανθρωπο οτι ειναι Κινέζος? :2funny: Δες τα μάτια του που φενονται καθαρα στη φωτογραφια  :2funny:
  Στο δε Πόζναν εχει συνοικια με μαυρους και οι γκομενες τρελενονται για μαυρη πουτσα  :2funny:Αλλα αν δεν βρουνε μαυρους βρισκουν Κινέζους σαν αυτον της φωτογραφιας  :2funny:.
  Οσο παει ο Θύμιος ξεφευγει ολο και περισσοτερο  :jerking: :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.312
Πόντοι
2.356
Διαβασα τι γραφουν στο amurspb για το FKK και στην προηγουμενη συναντιση των ходоки ειχα πιασει κουβεντα με παιδια που ειχαν παει εκει.Στα χά'ι' εχει εισοδο 40-50 και τρως οσο θελεις!στην τιμη δεν περιλαμβανεται το αλκοολ.Το καθε γαμησι (μεχρι μιση ωρα) ειναι 50-60 Ευρω.
  Σχετικα με αυτο χτες μιλαγα με αυτο το φιλο μου απο το σκα'ι'π και μου ειπε οτι το επιπεδο ειναι καλητερο του Μμεταξουργειου αλλα λιγο χειροτερο απο της 5-6 ωραιες που εχει στη Φυλης σε καθε βαρδια.Εχουνε προσφορα με 99 Ευρω φα'ι' συν γαμας οσο θελεις.Δεν ειναι ΚΜΑΝ το παιδι για να λεει  :jerking: της φαντασιας του.Με καλη μαλιστα να παω Φρανκφουρτη για να παμε σ'αυτα.
  Αυτο το παιδι θελει να γαμαει συνεχεια οπως κ'εγω εχουμε κοινα ενδιαφεροντα.Αν παω θα σας γραψω πως ηταν με διευθυνσεις και ολα :)
Σε αυτό δεν έχω πάει αλλά στο Artemis στο βερολίνο τα ίδια είναι πάνω κάτω,έχω πάει 3-4 φορές πριν πέντε έξι χρόνια.60 ευρώ η είσοδος ήτανε τότε και μπορείς να φας και να πιεις όσο θέλεις αλλά χωρίς αλκοόλ τα ποτά,αν έπαιρνες ποτό με αλκοόλ το πλήρωνες έξτρα.Το γαμήσι γύρω στο πενηντάευρω για μισή ώρα,είχε αρκετά καλές γκόμενες.Μερικές δίνανε και κώλο,εκεί ανέβαινε η τιμή στα 80 με 100 ευρώ  :)

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16

αυτο ειναι το συνηθες
αν αρχισει  κ σε αλλους
με 100 ολα μεσα κ γαμησι
,θα ειναι καλο!!οσο μπαζα κ ναναι η παρτουζοκατασταση σε καυλωνει κ τις γαμας κ στο 1,60,,,αν ειναι ενας με μια,δεν λεει,,,οι γκομενες ειναι ρουμανες λετονες κατω του μεσου ορου συνηθως η μεγαλες ;)

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Σε αυτό δεν έχω πάει αλλά στο Artemis στο βερολίνο τα ίδια είναι πάνω κάτω,έχω πάει 3-4 φορές πριν πέντε έξι χρόνια.60 ευρώ η είσοδος ήτανε τότε και μπορείς να φας και να πιεις όσο θέλεις αλλά χωρίς αλκοόλ τα ποτά,αν έπαιρνες ποτό με αλκοόλ το πλήρωνες έξτρα.Το γαμήσι γύρω στο πενηντάευρω για μισή ώρα,είχε αρκετά καλές γκόμενες.Μερικές δίνανε και κώλο,εκεί ανέβαινε η τιμή στα 80 με 100 ευρώ  :)
ε ναι...τι να λεει ρε τασε?
παρτουζα κ διωρο γαμησι παει 300-400-500...λιγα ειναι? :think:
μονο η φαση που λεει ο πορνομιτσος  αξιζει,,100 οσο γαμησι θες :rockon: :rockon: :rockon:
αλλα αμφιβαλω λιγο αν οντως το κανουν ,, :think:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.312
Πόντοι
2.356
ε ναι...τι να λεει ρε τασε?
παρτουζα κ διωρο γαμησι παει 300-400-500...λιγα ειναι? :think:
μονο η φαση που λεει ο πορνομιτσος  αξιζει,,100 οσο γαμησι θες :rockon: :rockon: :rockon:
αλλα αμφιβαλω λιγο αν οντως το κανουν ,, :think:
Όχι βέβαια πολλά είναι.
Μια φορά να πας να το δεις έτσι από περιέργεια καλά είναι τις άλλες φορές που πήγα πλήρωνε ο φίλος,έλληνας εκ γερμανίας :grin:
Και εγώ δεν το πιστεύω αυτό με τα 100 και να :knockinb: όσο θέλεις

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Όχι βέβαια πολλά είναι.
Μια φορά να πας να το δεις έτσι από περιέργεια καλά είναι τις άλλες φορές που πήγα πλήρωνε ο φίλος,έλληνας εκ γερμανίας :grin:
Και εγώ δεν το πιστεύω αυτό με τα 100 και να :knockinb: όσο θέλεις
ετσι λεει η διαφημιση,,ολα μεσα ,,το ξεκαθαριζει,,δεν τοχω ξαναδει,,,,θα στειλουμε το θυμιο για αυτοψια,,να γλυτωσει κ τα ταξιδια!!

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.312
Πόντοι
2.356
Τάσο ο Θύμιος πηγαινει Πολωνια πολυ συχνα και ξερει πολυ καλα τι γινεται.Ειναι Βαλκανιος τσοπάνης  :2funny:.
  Τι δεν πιστευεις δηλαδη?Δεν βλεπεις τον ανθρωπο οτι ειναι Κινέζος? :2funny: Δες τα μάτια του που φενονται καθαρα στη φωτογραφια  :2funny:
  Στο δε Πόζναν εχει συνοικια με μαυρους και οι γκομενες τρελενονται για μαυρη πουτσα  :2funny:Αλλα αν δεν βρουνε μαυρους βρισκουν Κινέζους σαν αυτον της φωτογραφιας  :2funny:.
  Οσο παει ο Θύμιος ξεφευγει ολο και περισσοτερο  :jerking: :2funny:
Τώρα είδα ότι έβαλε φωτο και με έναν ξένο λέει με μούσια τι λέει βρε παιδί :grin: πολύ  άρρωστες αυτές οι πολωνές,πάνε και με μουσάτους τσ τσ μεγάλα ξέκωλα :2funny:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Πολωνία δε συγκρίνεται με Γερμανία.Γερμανία με εξαίρεση το Βερολίνο η νυχτερινή ζωή είναι εντελώς χάλια.Πολωνία και στις μικρές πόλεις τα κλαμπ είναι κάθε νύχτα ανοιχτά όλα τα ψωλέττα και τα νυμφίδια έξω.
Γερμανία οι γκόμενες ενδιαφέρονται μόνο να φάνε και να κοιμηθούν για να πάνε την άλλη μέρα στη δουλειά ενώ οι Πολωνέζες θέλουν να μεθύσουν να χορέψουν και να εναγκαλιστούν γενικώς.
Πολλά και διάφορα λέτε όλοι! Πάμε με έναν έναν ---->

Dr Love---> Έχεις μπεί σε φάση ρουτίνας! Χρειάζεσαι αλλαγή απο τη Ρουτίνα της Βαρσοβίας! Νέο περιβάλλον με άλλον αέρα! Αλλά ξέχνα και τα παλιά, για να περάσεις καλά στο Μέλλον!
Fiddel---> Είσαι στο F-16  και αναλώνεσαι σε εικονικές αερομαχίες αντί να χρησιμοποιήσεις πλήρη ισχή των όπλων! Νομίζω πως ακόμα δεν έχεις εκτιμήσει(ανακαλύψει) τις δυνατότητες της χώρας που βρίσκεσαι, δεν έχεις βρει χημεία...
Memo@sex----> "Μαγκιές" στη Πολωνία είναι ευκολο να κάνεις και να το παίζεις λεφτάς αλλά τα πράγματα αλλάζουν! Το Soffitel πέρσι  είχε 60Ε περίπου, φέτος 90Ε και δεν ξέρουμε που θα πάει... Βέβαια τέτοιες τιμές γι αυτά τα ξενοδοχεία μόνο Πολωνία υπάρχουν..
Dimitrakis---> Για Ρωσία ξέρεις τα πάντα και respect! Αλλα για Πολωνία είσαι στη φάση αυτών που κατηγορείς οτι έχουν πάει πριν δέκα χρόνια! Φαίνεται καθαρά πως δεν έχεις πάει πρόσφατα και δεν ξέρεις τις νέες καταστασεις εκεί πέρα απο τα νομικά που χρειάζεται για το διαμέρισμά σου!
Red-Midas-Tendy-Dredd----> Γνωρίζεις πολλά, κάπου κολλάς όμως, κάτι δεν σε αφήνει να ταξιδευεις! ;)
Κμαν----> Είσαι ο πιο σωστός μάχιμος αναλυτής! Την Πολωνία την κατέχεις και την διασκεδάζεις! Προσωπικώς όσες φορές έχω πάει νιώθω στιγμές σαν αυτές που περιγράφεις,απόλυτη ελευθερία και ερωτισμό στην ατμόσφαιρα, σε σημείο να μην νιώθω το κρύο! Θέλει όμως γερά στομάχια!
Την έχεις πάθει διότι μάλλον έχεις τις Πολωνέζες σε μεγάλη υπόληψη, μάλλον είχες αγαπήσει κάποια κάποτε και έκτοτε θέλεις να σου κάθετε όποια έχεις μπροστά σου και τις βλέπεις όλες πολύ προσωπικά! Μου θυμίζεις έναν φίλο καμάκι που ήταν έτσι με τις Ολλανδέζες! Κυνηγούσε και είχε προσαρμοστεί στο καμάκι Ολλάνδέζας και ήταν το μόνο που είχε στο Μυαλό του 24 ώρες! Όταν όμως έβλεπε τους Μαροκάνους και τους Μολούκους να κυκλοφοράνε πιτσιρίκια Ολλάνδεζάκια τρελαινόταν! Όποια δεν του καθόταν και του έλεγε πως θα πάει Μαρόκο ή Τουρκία της την έλεγε άσχημα... Δεν κέρδισε ποτέ όμως τίποτα... Οι γυναίκες είναι αψυχολόγητο και τυχοδιωκτικό είδος! Κέρδισε μόνο όταν τελείωνε γρήγορα και πήγαινε στην επόμενη...
Γενικά στις Γυναίκες αρέσει το ΞΕΝΟ!!!!! Σε όλες τις χώρες! ΟΛΕΣ!!!! Και εκεί ξεκινάει ο Πορνοτουρισμός! Το ζήτημα είναι να βρεθεί το κοινωνικό περιβάλλον που περιορίζει λιγότερο τη γυναίκα και σε νορμάλ τιμές...Και η ανατολική Ευρώπη έχει ακόμα πρόσφορο έδαφος! Συνέχισε να δίνεις πολύτιμες γνώσεις! Χρειάζονται για τους αναγνώστες που ξέρουν να "αποκωδικοποιούν"
Godharry, Τασος---> Κατέχετε καλύτερα Ουκρανία και Μολδαβία έκαστος
Και τέλος

Cool----> Είσαι ψυχούλα,  

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Έτσι ακριβώς είναι Γερμανία! Έκανα Erasmus στο Βερολίνο το 2002 και μετάνιωσα την ώρα και τη στιγμή που δεν πήγα Ανατολική Ευρώπη όταν άκουγα μετά ιστορίες από Πράγα και έβλεπα τα Ιταλο-ισπανάκια στο Πόζναν...
Στο Βερολίνο έκαναν θράυση όλα τα Τουρκάκια που είχαν Τρέντυ και φανταχτερό ντύσιμο! Οι Γερμανίδες μέχρι και τις τριαντάρες ακόμα είχαν συγκεκριμένο πρότυπο άντρα που τους έμπαινε στο μυαλό από τις εκπομπές χαμηλού επιπέδου που βλέπουν στη τηλεόραση (κατι σαν το dissmised που γυναίκες έχουν να διαλέξουν μεταξί κάποιων αντρών που σχεδόν πάνω από το 50% ήταν σκουρόχρωμοι)!

Κάτι άλλο που μου έκανε τεράστια εντύπωση στη Γερμανική τηλεόραση τότε, αλλά που έχει διαμορφώσει χαρακτήρες τώρα είναι η ....ΚΛΑΝΙΑ στο κινητό! Κάθε ένα τέταρτο ότι και να έβλεπες έπεφτε διαφήμιση που έλεγε .. κάνε το κινητό σου cool και γίνε ο διαφορετικός της παρέας με τον ήχο της :badair: σαν ringtone, "δείξε ποιος είσαι" έλεγαν σαν ατάκα στο τέλος... Αντε μετά να ζήσεις ανάμεσα σε αυτούς.... 
Δυστηχώς δεν μου είχε σφυρίξει ΚΑΝΕΝΑΣ τότε τι παίζει μερικά χιλιόμετρα παρακάτω στη Πολωνία... :headbang: και δεν υπήρχε τότε το ΜΠΟΥ.....
Περί Γερμανίας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom