Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
μια ασχετη με το σεξ οπτικη
.................................................................

Ανταπόκριση από Πολωνία

Μία εβδομάδα σχεδόν στην Πολωνία και τα πράγματα δεν είναι όπως ακριβώς τα περίμενα…Θα ξεκινήσω με τον καιρό, που μάλλον είναι και το μεγαλύτερο σοκ της προσαρμογής. Μέσα Αυγούστου που μοιάζει περισσότερο με Οκτώβρη. Κυριαρχεί η συννεφιά (αντί για το εκτυφλωτικό Ελληνικό γαλάζιο που μονάχα τώρα αντιλαμβάνομαι πλήρως,τί ακριβώς σημαίνει). Μία συννεφιά καταθλιπτική που απλώνει παντού αποχρώσεις του γκρι. Έτσι διαρκώς περιμένεις τη βροχή που όταν πέφτει μάλλον δε σε εκπλήσσει. Ο ήλιος είναι λιγοστός, σχεδόν εξαφανισμένος, μόνιμα κρυμμένος πίσω από αυτό το μουντό σκηνικό. Και δε φτάναν όλα αυτά…μου τελειώνει και ο καπνός…

Η ζωή εδώ φαίνεται μονότονη και πληκτική. Δεν ξέρω αν γι’αυτό ευθύνεται η «φάρμα» στην οποία ζω αλλά σε καμία περίπτωση δεν ισχύει αυτό που έλεγε ο Henry Miller για τις πουτάνες του Παρισιού που όταν έβρεχε υπήρχαν μόνο δύο πράγματα να κάνεις. Και οι πουτάνες δεν έπαιζαν χαρτιά. Οι Πολωνοί απ’ότι φαίνεται όυτε χαρτιά παίζουν, ούτε και πηδάνε. Βρέχει, δε βρέχει, δουλεύουν. Και δουλεύουν ακατάπαυστα με μικρά διαλείματα κατανάλωσης μπύρας. Φτάνουμε λοιπόν στο δέυτερο μεγαλύτερο πλήγμα που δέχομαι σε αυτό το ομολογουμένως δύσκολο ξεκίνημα που είναι …η απουσία χαλάρωσης!!! Εδώ δε χαλαρώνει κανείς. Δεν πάιζει αυτό το καφεδάκι (έστω μπυρίτσα) αγναντεύοντας τη θάλασσα , ατενίζοντας το άπειρο, κοιτάζοντας το πουθενά. Κι έτσι καταλήγω στο συμπέρασμα ότι οι Πολωνοί δε χαλαρώνουν ποτέ..και μαζί μ’αυτούς κι εγώ προσπαθώ να «ταξιδέψω» φουμάρωντας ένα τσιγαράκι κάτω από τα δέντρα, αλλά ρε γαμώτο μου τελειώνει και ο καπνός…

Ερχόμενος στην Πολωνία, μάλλον μπήκα κατευθείαν στα βαθειά και αναφέρομαι στην κατασκευή του σπιτιού. Εδώ το σύστημα παίζει διαφορετικά (ή τουλάχιστον όχι όπως έχω μάθει εγώ στην Ελλάδα). Βασικός προμηθευτής υλικών είναι το Leroy Merlin (ή κάτι αντίστοιχο) και όχι οι μάντρες υλικών που έχουμε συνηθίσει. Πας εκεί με τη φορτηγούμπα σου (πολύ φορτηγό λέμε) και φορτώνεις κάργα (εσύ φορτώνεις καθώς τα Πολώνια δεν πολυβοηθάνε). Τα πας στο χώρο σου όπου περιμένουν οι εργάτες για τα περαιτέρω. Τα μαστόρια ποικίλουν (όπως παντού υποθέτω) αλλά οι περισσότεροι που έχω συναντήσει είναι τελειωμένοι αλκοολικοί που προφανώς δε μπορούν να κάνουν κάτι άλλο και δηλώνουν μαστόρια. Βέβαια έχω παρατηρήσει ότι περισσότερο καπνίζουν παρά δουλεύουν και σε εμένα δυστυχώς, δε με φτάναν όλα τούτα, μου τελειώνει κι ο καπνός…

Κατά τα λοιπά, η Πολωνία είναι η χαρά του παιδιού!!! Και ο δικός μου, με έχει ξεκολιάσει στο τρέξιμο… Μιλάμε για πολλά χιλιόμετρα κάθε μέρα. Κυνηγάει ασταμάτητα το γάτο του σπιτιού (ο οποίος κυριολεκτικά τον βλέπει και κρύβεται) και όποτε βαρεθεί ένα ταλαίπωρο σκυλάκι. Το κακό είναι ότι ανακαλύψαμε και το αυτοκινητάκι του, που κάποιος πρέπει να το σπρώχνει και  θέλει να τον πηγαίνω παντού με αυτό…Προβλέπω το αυτοκινητάκι σύντομα να εξαφανίζεται σε κανένα χαντάκι…Η αφθονία του χώρου είναι εντυπωσιακή. Λογικό βέβαια αν σκεφτεί κανείς ότι μένω σε κάτι σαν χωριό αλλά όχι με την Ελληνική έννοια του χωριού. Σε γενικές γραμμές το μοντέλο που παίζει είναι σπίτια διάσπαρτα παντού (το παντού κυριολεκτικά) με μεγάλες πόλεις τύπου Βαρσοβίας, επίσης διάσπαρτες παντού.  Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό να αντιστοιχεί στα Ελληνικά δεδομένα για το ¨χωριό» που μένω, έιναι κάτι ανάμεσα σε Μαραθώνα, Άγιο Στέφανο και Βαρυμπόμπη (πολύ κυρίλλα έπεσε!). Σίγουρα καλύτερα από Κυψέλη, αλλά για να πάρεις τσιγάρα παίζει να οδηγήσεις κανά τέταρτο.Και ρε γαμώτο, μου τελειώνει και ο καπνός…

Ποτέ άλλοτε δεν έιχα νοιώσει τόσο έντονα την ουσία του «κάθε αρχή και δύσκολη»…Και μόνο η σκέψη των όσων πρέπει να γίνουν (και σύντομα) με τρομάζει. Προς το παρόν, μετράω τις μέρες που θα επιστρέψω στην Ελλάδα και το μόνο σίγουρο είναι ότι μέχρι τότε θα έχει τελειώσει ο καπνός…

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Έγω έχω διαφορετικές απόψεις.

1) Η νυχτερινή ζωή που λέει ο kman ήταν μέχρι μια 5ετία πρίν. Ζώ βαρσοβία με κοντά 2 εκατομμύρια πλυθησμό (με τα περίχωρα) και Τετάρτη-Πέμπτη είναι νέκρα (μιλάω για clubs, όχι μικρα μπαράκια που είναι μέχρι τις 11-12 ανοιχτά για κανά shot vodka)!!! Άντε σε κάνα enklawa να έχει λίγο κόσμο αλλά μέτρια πράγματα δεν γεμιζει ποτέ. Μόνο Παρασκευή - Σάββατο βρίσκεις πολύ γλέντι και χαμό. Όταν καλοκαιριάσει κάπως βελτιώνεται, αλλά να είστε προετοιμασμένοι για παρασκευή-σάββατο μόνο.Καθημερίνες μπορείς να βγάζεις ραντεβού γκόμενες που έχεις ήδη γνωρίσει. Ακόμα και Poznan,wroclaw ένα μαγαζάκι βρίσκεις καθημερινές ντίγκα στους λατίνους πουτσαρεόυς που ξέρουν πως οι Πολωνέζες γουστάρουν μέσα στην παράνοια τους τους Ισπανούς και έρχονται κατά εκατοντάδες εδώ.

2) Για τις Γερμανίδες έχω αντίθετη άποψη. Βερολίνο που έιχα κάτσει κάποια περίοδο είχα περάσει πάρα πολύ καλά αν εξαιρέσείς την πόρτα στα μπαράκια. Αλλά γενικά οι Γερμανίδες είναι πιο ανοιχτόμυαλες και δεν ξέρω αλλά είχα πολύ καλή επικοινωνία μαζί τους, ίσως να είναι το στύλ μου. Είναι πιο ισοροπημένες μπορείς να μιλήσεις και αν ξέρεις να φερθείς τις πάς εύκολα κρεβάτι. Είχα πηδήξει μέχρι και μία θυμάμαι που δεν υπήρχε καμία μα καμία εμφανισιακή ομοιότητα μεταξύ μας. Ήταν 20 με σκουλαρίκια παντού και άκουγε μουσική που δεν έχω καμιά επαφή. Μόνο και μόνο που μπορούσαμε να μιλάμε ωράια έκατσε. Αυτό Πολωνία δεν μπορεί να γίνει!!
Οι Πολωνέζες είναι καλές για οικογένεια  αλλά ψιλοτρελές στο χαρακτήρα, θέλει τρελή αντοχή. Μπορεί να σε φιλίσει και να σε μπινελικώσει ταυτόχρονα έχουν ένα ποσοστό παράνοιας στο κεφάλι που δεν έχω δεί σε άλλη χώρα.Έχουν αρχίσει να με κουράζουν πολύ.Το μόνο καλό εδώ βαρσοβία είναι οτι παίζουν και άλλες εθνικότητες οπότε αρχίζω να παίζω και με άλλες φυλές. Θα σας κρατήσω ενήμερους!!

Aυτα ολα που λες αυτουσια χωρις να αλλαξω ουτε ενα κομμα, θα μπορουσα να τα εχω πει και εγω.
Μα ακριβως τα ιδια.
Σημειωτεων ειμαστε οι μονοι που μενουμε στη χωρα και εχουμε ακριβως ιδιες εντυπωσεις.
Επισης δυο αλλοι που αποδεδειγμενα επισκευτηκαν τη χωρα ( crazy ivan και duskolieggrafi ) εγραψαν ακριβως τα ιδια.

Μονο στην τελευταια γραμμη θα διαφωνισω λιγο . Αν οι αλλες εθνικοτητες ειναι δυτικες οκ . Αλλα αν ειναι τιποτα ουκρανες, τοτε αυτες ( που ζουν στην πολωνια ) ειναι ακομη χειροτερες. Τριτοκοσμικα βλαχαδερα που πηραν μια βιζα, και το παιζουν πλεον ευρωπαιες με υφος χιλιων καρδιναλιων !

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Aυτα ολα που λες αυτουσια χωρις να αλλαξω ουτε ενα κομμα, θα μπορουσα να τα εχω πει και εγω.
Μα ακριβως τα ιδια.
Σημειωτεων ειμαστε οι μονοι που μενουμε στη χωρα και εχουμε ακριβως ιδιες εντυπωσεις.
Επισης δυο αλλοι που αποδεδειγμενα επισκευτηκαν τη χωρα ( crazy ivan και duskolieggrafi ) εγραψαν ακριβως τα ιδια.

Μονο στην τελευταια γραμμη θα διαφωνισω λιγο . Αν οι αλλες εθνικοτητες ειναι δυτικες οκ . Αλλα αν ειναι τιποτα ουκρανες, τοτε αυτες ( που ζουν στην πολωνια ) ειναι ακομη χειροτερες. Τριτοκοσμικα βλαχαδερα που πηραν μια βιζα, και το παιζουν πλεον ευρωπαιες με υφος χιλιων καρδιναλιων !
ελα τοτε στουτγκαρδη να ξεσκιστεις ιπποτα!!! :fuck1: :fuck1: :fuck1:
εφοσον νμιζεις οτι ειναι δυσκολα στο πολεν κι ευκολα στ ντοιτςλαντ  :think:
ουκρανες ειναι καλες  ΜΟΝΟ μες στο μαντρι
αν ξεφυγουν βραστες

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
μια ασχετη με το σεξ οπτικη
.................................................................

Ανταπόκριση από Πολωνία

Μία εβδομάδα σχεδόν στην Πολωνία και τα πράγματα δεν είναι όπως ακριβώς τα περίμενα…Θα ξεκινήσω με τον καιρό, που μάλλον είναι και το μεγαλύτερο σοκ της προσαρμογής. Μέσα Αυγούστου που μοιάζει περισσότερο με Οκτώβρη. Κυριαρχεί η συννεφιά (αντί για το εκτυφλωτικό Ελληνικό γαλάζιο που μονάχα τώρα αντιλαμβάνομαι πλήρως,τί ακριβώς σημαίνει). Μία συννεφιά καταθλιπτική που απλώνει παντού αποχρώσεις του γκρι. Έτσι διαρκώς περιμένεις τη βροχή που όταν πέφτει μάλλον δε σε εκπλήσσει. Ο ήλιος είναι λιγοστός, σχεδόν εξαφανισμένος, μόνιμα κρυμμένος πίσω από αυτό το μουντό σκηνικό. Και δε φτάναν όλα αυτά…μου τελειώνει και ο καπνός…

Η ζωή εδώ φαίνεται μονότονη και πληκτική. Δεν ξέρω αν γι’αυτό ευθύνεται η «φάρμα» στην οποία ζω αλλά σε καμία περίπτωση δεν ισχύει αυτό που έλεγε ο Henry Miller για τις πουτάνες του Παρισιού που όταν έβρεχε υπήρχαν μόνο δύο πράγματα να κάνεις. Και οι πουτάνες δεν έπαιζαν χαρτιά. Οι Πολωνοί απ’ότι φαίνεται όυτε χαρτιά παίζουν, ούτε και πηδάνε. Βρέχει, δε βρέχει, δουλεύουν. Και δουλεύουν ακατάπαυστα με μικρά διαλείματα κατανάλωσης μπύρας. Φτάνουμε λοιπόν στο δέυτερο μεγαλύτερο πλήγμα που δέχομαι σε αυτό το ομολογουμένως δύσκολο ξεκίνημα που είναι …η απουσία χαλάρωσης!!! Εδώ δε χαλαρώνει κανείς. Δεν πάιζει αυτό το καφεδάκι (έστω μπυρίτσα) αγναντεύοντας τη θάλασσα , ατενίζοντας το άπειρο, κοιτάζοντας το πουθενά. Κι έτσι καταλήγω στο συμπέρασμα ότι οι Πολωνοί δε χαλαρώνουν ποτέ..και μαζί μ’αυτούς κι εγώ προσπαθώ να «ταξιδέψω» φουμάρωντας ένα τσιγαράκι κάτω από τα δέντρα, αλλά ρε γαμώτο μου τελειώνει και ο καπνός…

Ερχόμενος στην Πολωνία, μάλλον μπήκα κατευθείαν στα βαθειά και αναφέρομαι στην κατασκευή του σπιτιού. Εδώ το σύστημα παίζει διαφορετικά (ή τουλάχιστον όχι όπως έχω μάθει εγώ στην Ελλάδα). Βασικός προμηθευτής υλικών είναι το Leroy Merlin (ή κάτι αντίστοιχο) και όχι οι μάντρες υλικών που έχουμε συνηθίσει. Πας εκεί με τη φορτηγούμπα σου (πολύ φορτηγό λέμε) και φορτώνεις κάργα (εσύ φορτώνεις καθώς τα Πολώνια δεν πολυβοηθάνε). Τα πας στο χώρο σου όπου περιμένουν οι εργάτες για τα περαιτέρω. Τα μαστόρια ποικίλουν (όπως παντού υποθέτω) αλλά οι περισσότεροι που έχω συναντήσει είναι τελειωμένοι αλκοολικοί που προφανώς δε μπορούν να κάνουν κάτι άλλο και δηλώνουν μαστόρια. Βέβαια έχω παρατηρήσει ότι περισσότερο καπνίζουν παρά δουλεύουν και σε εμένα δυστυχώς, δε με φτάναν όλα τούτα, μου τελειώνει κι ο καπνός…

Κατά τα λοιπά, η Πολωνία είναι η χαρά του παιδιού!!! Και ο δικός μου, με έχει ξεκολιάσει στο τρέξιμο… Μιλάμε για πολλά χιλιόμετρα κάθε μέρα. Κυνηγάει ασταμάτητα το γάτο του σπιτιού (ο οποίος κυριολεκτικά τον βλέπει και κρύβεται) και όποτε βαρεθεί ένα ταλαίπωρο σκυλάκι. Το κακό είναι ότι ανακαλύψαμε και το αυτοκινητάκι του, που κάποιος πρέπει να το σπρώχνει και  θέλει να τον πηγαίνω παντού με αυτό…Προβλέπω το αυτοκινητάκι σύντομα να εξαφανίζεται σε κανένα χαντάκι…Η αφθονία του χώρου είναι εντυπωσιακή. Λογικό βέβαια αν σκεφτεί κανείς ότι μένω σε κάτι σαν χωριό αλλά όχι με την Ελληνική έννοια του χωριού. Σε γενικές γραμμές το μοντέλο που παίζει είναι σπίτια διάσπαρτα παντού (το παντού κυριολεκτικά) με μεγάλες πόλεις τύπου Βαρσοβίας, επίσης διάσπαρτες παντού.  Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό να αντιστοιχεί στα Ελληνικά δεδομένα για το ¨χωριό» που μένω, έιναι κάτι ανάμεσα σε Μαραθώνα, Άγιο Στέφανο και Βαρυμπόμπη (πολύ κυρίλλα έπεσε!). Σίγουρα καλύτερα από Κυψέλη, αλλά για να πάρεις τσιγάρα παίζει να οδηγήσεις κανά τέταρτο.Και ρε γαμώτο, μου τελειώνει και ο καπνός…

Ποτέ άλλοτε δεν έιχα νοιώσει τόσο έντονα την ουσία του «κάθε αρχή και δύσκολη»…Και μόνο η σκέψη των όσων πρέπει να γίνουν (και σύντομα) με τρομάζει. Προς το παρόν, μετράω τις μέρες που θα επιστρέψω στην Ελλάδα και το μόνο σίγουρο είναι ότι μέχρι τότε θα έχει τελειώσει ο καπνός…

Προφανώς ο τύπος είναι άκαυλος.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Γ'αυτο και ειμαι Ρωσσια  :).Παντος εδω αν εμφανησιακα εισαι σαν τον Σκυλοχάλια εχει να φας λεμονοκουπες  :2funny:Αν ομως εχεις εμφανησιση Ευρωπαιου (οχι μαυριδερος) ντυνεσαι καλα και εχεις και τα στανταρ που ειχα γραψει οχι μονο πανευκολο να   :knockinb: αλλα σε κυνηγανε οι γκομενες απο μονες τους!
Ο Ρεντ τα γραφει απο πρωποσικη αποψη.Ειχα γραψει σε παλια ποστ οτι ολη του η εμφανιση που ειναι εντελως λα'ι'κη δεν εχει περαση στη Ρωσσια δεν γουσταρουνε τους αρκουδιαριδες.Οι Ουκρανες πηγαινουν με ολους ειτε ειναι αράπηδες ειτε Τουρκοι για καποιους οπως ο Σκυλοχάλιας ή ο Ρεντ αυτο ειναι θετικο για καποιους ομως ειναι αηδιαστικο.
Γιατι δεν πας στο Πόζναν.Ειδες πως πηδαγε ο αραπης την Πολωνεζα στο βιντεακι που ειχα βαλει? :2funny:Γουσταρουν τρελλα τους ΕΛληνες εκει.Αν της πεις οτι εισαι Ελληνας απο μονη της σου ανοιγει το παντελονι σου βγαζει την πουτσα εξω και στον παιρνει τσιμπουκι  :2funny:Αν ειναι πιτσιρικα και ντρεπεται σου λεει να πατε στην τουαλετα και εκει σου κανει τσιμπουκι και την γαμας.Ο Ελληνας τσοπανης δεν χρειαζεται καν να την παρει στο Χόστελ ή της τον δινει τσιμπουκι μες την ντισκο ή πηγαινουν στην τουαλετα και η Πολωνεζα του κανει τσιμπουκακι και τη  :knockinb: :2funny:Ειπαμε οι Πολωνεζες τρελενονται για Ελληνες!Και κανουν σαν τρελλες για να φυγουν απο τη μουντη φτωχη Πολωνια και να πανε στην Ελλαδα στον ηλιο και τη θαλασσα  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εχει πλάκα πάντως ο δημητράκης.Α ρε Δημητράκη.Δε μπορείς να θυμώσεις μαζί του.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Η μόνη παρηγοριά στη φωτογραφία είναι πως η γκόμενα είναι πατσαβούρα και στραβοπόδα! Δεν θα γύρναγα καν να την κοιτάξω στο Πόζναν...

Αν του έκατσε είναι ...κτηνοβάτρια.. και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι μια παλλινδρομική κίνηση εντός του κόλπου της.. Ζωώδεις καταστάσεις!Ναι μεν το σεξ είναι ένστικτο που μας φέρνει κοντά στη ζωώδη φύση μας αλλά είπαμε ας γίνεται μεταξί ...ανθρώπων...
Μην με κατηγορήσετε οτι δεν γουστάρω τους μαύρους, ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΟΖΩΟΣ :2funny: :2funny: :2funny: 

Αντιθέτως με τον Κμαν πιστεύω πως οι Πολωνέζες δεν είναι καθόλου παραδόπιστες.. Μη πω πως ίσως παρεξηγηθούν αν προτείνεις αντάλλαγμα για να κάτσουν! Θα έλεγα πως είναι οι πιο οικονομικές γκόμενες! Μπορείς να τη γνωρίσεις να μην την κεράσεις τίποτα να την πας με τα πόδια ξενοδοχείο να την ξεσκίσεις και το πρωι να πάρει ταξί και να φύγει με έξοδα ΜΗΔΕΝ!! Και μάλιστα και να παρτουζοθεί... (πέρσι στο Πόζναν ένας φίλος μου με το ξαδερφό του ακριβώς έτσι βγάλαν μια αεροσυνοδό πασίγνωστης αεροπορικής εταιρίας)!!!

Νομίζω πως όσοι μένετε εκεί και συναναστρέφεστε με μορφωμένους Πολωνούς έχετε ιδανική άποψη και για όλες! Γι αυτό δεν γίνεστε θρασύς και χύμα...
Και μόνο αυτή η συμπεριφορά είναι ο πιο ασφαλής τρόπος "επιβίωσης" στο Πολωνικό κλάμπ!
Για παράδειγμα προσωπικώς σέβομαι πολύ τις κοπέλες απο Μόσχα και όταν γνωρίζω κάποια την βλέπω σαν κάτι υπέρτατο!Κάποιες το εκτιμούν.. Υπάρχουν φορές όμως που γίνομαι κουραστικός...
Αν επίσης δω κάποια που δηλώνει πως είναι απο Μόσχα να έχει νταλαβέρια με παρακμιακούς τύπους με πιάνει το παράπονο του Κμαν με τις Πολωνέζες ...φρικάρω...λέω δεν μπορεί να είναι αυτή απο Μόσχα...σίγουρα είναι απο επαρχία.... Το συμπέρασμα είναι πως όσο λιγότερο εκτιμούμε τη γκόμενα τόσο πιο απλά γίνονται τα πράγματα.... ;)       

Οι Πολωνέζες στα τρώνε κανονικά.Αλλο τι λένε.Εντάξει δε ζητάνε πολλά γούνες και τέτοια όπως οι Ρωσίδες αλλά τις απαιτήσεις τους τις έχουν.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Έγω έχω διαφορετικές απόψεις.

1) Η νυχτερινή ζωή που λέει ο kman ήταν μέχρι μια 5ετία πρίν. Ζώ βαρσοβία με κοντά 2 εκατομμύρια πλυθησμό (με τα περίχωρα) και Τετάρτη-Πέμπτη είναι νέκρα (μιλάω για clubs, όχι μικρα μπαράκια που είναι μέχρι τις 11-12 ανοιχτά για κανά shot vodka)!!! Άντε σε κάνα enklawa να έχει λίγο κόσμο αλλά μέτρια πράγματα δεν γεμιζει ποτέ. Μόνο Παρασκευή - Σάββατο βρίσκεις πολύ γλέντι και χαμό. Όταν καλοκαιριάσει κάπως βελτιώνεται, αλλά να είστε προετοιμασμένοι για παρασκευή-σάββατο μόνο.Καθημερίνες μπορείς να βγάζεις ραντεβού γκόμενες που έχεις ήδη γνωρίσει. Ακόμα και Poznan,wroclaw ένα μαγαζάκι βρίσκεις καθημερινές ντίγκα στους λατίνους πουτσαρεόυς που ξέρουν πως οι Πολωνέζες γουστάρουν μέσα στην παράνοια τους τους Ισπανούς και έρχονται κατά εκατοντάδες εδώ.

2) Για τις Γερμανίδες έχω αντίθετη άποψη. Βερολίνο που έιχα κάτσει κάποια περίοδο είχα περάσει πάρα πολύ καλά αν εξαιρέσείς την πόρτα στα μπαράκια. Αλλά γενικά οι Γερμανίδες είναι πιο ανοιχτόμυαλες και δεν ξέρω αλλά είχα πολύ καλή επικοινωνία μαζί τους, ίσως να είναι το στύλ μου. Είναι πιο ισοροπημένες μπορείς να μιλήσεις και αν ξέρεις να φερθείς τις πάς εύκολα κρεβάτι. Είχα πηδήξει μέχρι και μία θυμάμαι που δεν υπήρχε καμία μα καμία εμφανισιακή ομοιότητα μεταξύ μας. Ήταν 20 με σκουλαρίκια παντού και άκουγε μουσική που δεν έχω καμιά επαφή. Μόνο και μόνο που μπορούσαμε να μιλάμε ωράια έκατσε. Αυτό Πολωνία δεν μπορεί να γίνει!!
Οι Πολωνέζες είναι καλές για οικογένεια  αλλά ψιλοτρελές στο χαρακτήρα, θέλει τρελή αντοχή. Μπορεί να σε φιλίσει και να σε μπινελικώσει ταυτόχρονα έχουν ένα ποσοστό παράνοιας στο κεφάλι που δεν έχω δεί σε άλλη χώρα.Έχουν αρχίσει να με κουράζουν πολύ.Το μόνο καλό εδώ βαρσοβία είναι οτι παίζουν και άλλες εθνικότητες οπότε αρχίζω να παίζω και με άλλες φυλές. Θα σας κρατήσω ενήμερους!!

Είναι τρελλές οι Πολωνέζες πράγματι.Εδώ η άλλη μου είπε όταν τη ρώτησα γιατί έκανε τόσο τραγική επιλογή γιατί έτσι έλεγε το ζώδιό μου.Δε βγάζεις άκρη πραγματικά.Τέτοια μυστικοπάθεια,βουντού και παράξενα πράγματα είναι σλαβική χώρα 100%.Σλαβική αστρολογία που λένε.
Η άλλη μου λέει αν περάσεις αυτή τη γέφυρα θα είσαι αιωνίως ερωτευμένος μαζί μου.Ωπ,γιατί δίστασες να περάσεις?Ολο τέτοια.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Μα ακριβως τα ιδια.

Εντωμεταξύ οι Ουκρανές στην Πολωνία το παίζουν μουνάρες.Επειδή είναι πιο λεπτές οτι είναι πιο high class από τις χωριάτισσες και χύμα Πολωνέζες.Γενικά παίζουν στο πιο στοφιστικέ αλλά με τις τακουνάρες και τα σέξυ φορέματα πράγματι ξεχωρίζουν.
αν και όταν οι Πολωνέζες πετάν τις βυζάρες και τα μπούτια έξω τύφλα να έχουν οι Ουκρανές.Πάντως τις προσέχεις τις Ουκρανές στην Πολωνία είναι πιο περιποιημένες.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Εντωμεταξύ οι Ουκρανές στην Πολωνία το παίζουν μουνάρες.Επειδή είναι πιο λεπτές οτι είναι πιο high class από τις χωριάτισσες και χύμα Πολωνέζες.Γενικά παίζουν στο πιο στοφιστικέ αλλά με τις τακουνάρες και τα σέξυ φορέματα πράγματι ξεχωρίζουν.
αν και όταν οι Πολωνέζες πετάν τις βυζάρες και τα μπούτια έξω τύφλα να έχουν οι Ουκρανές.Πάντως τις προσέχεις τις Ουκρανές στην Πολωνία είναι πιο περιποιημένες.

Και οι πολωνες τις ζηλευουν του θανατα! Και τις θαβουν συνεχεια!

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
hqdefault.jpg

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Οι Ουκρανέζες όπως έχω γράψει είναι καριολο-πουταναριά και κοιτάνε μόνο να εκμεταλλευτούν. Δεν αξίζει να ασχολείσαι μαζί τους εκτός εξαιρέσεων. Βαρσοβία παίζουν πολλές φυλές λόγω εταιριών και σπουδών. Χτες στο mall μίλησα σε μια στα Αγγλικά και απάντησε πολύ normal και ωραία. Φυσικά δεν ήταν Πολωνέζα. Είναι Σουηδέζα και σπουδάζει εδώ κτηνίατρος γιατί Σουηδία μου είπε δεν μπαίνεις στις Ιατρικές σχολές ποτέ. Μόνο στην κτηνιατρική μου αποκάλυψε είναι 19 Σουηδέζες εδώ. Με 15 λεπτά συζήτηση Κανονίσαμε να βγούμε Παρασκευή και ναι μου πρότεινε αυτή!!! Χωρίς παράνοιες και χωρίς τρέλα.. Πολωνέζα πότε πλέον να συμβεί αυτό!!! Την προηγούμενη Παρασκευή μίλησα με μια Ταιλανδέζα στο club που μένει Βαρσοβία και σπουδάζει εδώ. Δεν ήθελα καν να βγω δεν ζήτησα κινητό διότι δεν μου αρέσουν τα πιθηκάκια αν και ήταν αρκετά όμορφη. Γενικά γνωρίζω ξένες απο club παρέες φίλων κ.λ.π και ευτυχώς βλέπω normal στο μυαλό ανθρώπους. Έχω γνωρίσει και κάτι Βραζιλίανες αλλά δεν μου αρέσουν έχουν μεγάλο κωλό για τα γούστα μου. Επιπλέον με είχε πιάσει η μαλακία ότι είμαι poland και πρέπει να πηδάω μόνο ντόπια (έχω κάποιες παράνοιες και εγώ) αλλά όπως έγραψα χέστηκα πλέον δεν αντέχω την παράνοια τους και θα πηδήσω ότι φυλή μου κάτσει.

Όσο για τις Γερμανίδες αυτά που έγραψα φυσικά δεν θέλω να πω πως είναι η καλύτερη φυλή να γνωρίσει κάποιος ούτε να πάει εκεί για να πηδήσει, απλά θεωρώ πως είναι πιο normal στο μυαλό από τις Πολωνέζες και εξαρτάται από το στυλ σου αν τους ταιριάζεις. Δεν έχω γνωρίσει ποτέ Γερμανίδα που να μην έχουμε καλή επικοινωνία οπότε πάντα ήταν εύκολο να προχωρήσει. Αυτό όμως είναι προσωπικό ίσως επειδή έχω μπλε μάτια,μοιάζω λίγο με Γερμανό και γενικά νιώθω πως έχω χημεία μαζί τους. Αλλά δεν είναι τόσο τραγικές που τις παρουσιάζουν.

Είμαι ξύπνιος γιατί είχα μια Πολωνέζα σπίτι. Ήρθε σπίτι μου, φάγαμε, ανέβηκε στο κρεβάτι την χαμούρευα επί 20 λεπτά και όταν πήγα να την γδύσω μου αποκάλυψε ότι είχε περίοδο!!!!!!!!!!  Γιατι έρχεται τότε σπίτι γαμώ το κερατό μου και ανεβαίνεις στο κρεβάτι μου τότε.  Μου έφαγε όλη την μέρα και δεν πήρε και πίπα στο τέλος. Μετά μου έλεγε επί 1 ώρα για τους Ισπανούς και τους latin χορούς και χόρευε μόνη της κάτι μαλακίες latiνο-αραπιες όσο έτρωγα την pizza....Όπως όλες οι καμένες Πολονέζες με τα ισπανικά και τους gypsy Ισπανούς -παράνοιες. Κάποια στιγμή τον έβγαλα έξω και έπαιζα μαλακία καθώς χόρευε και με κοίταζε περίεργα και μου λέει τι κάνεις. Τις λέω είμαι καβλομένος και αφού δεν μπορείς να με βοηθήσεις θα τον παίξω.Έχυσα, τέλειωσα και τα τελευταία κομμάτια της pizza hut και μετά έφυγε .Πλέον θα τους φέρομαι με το ίδιο νόμισμα. Συνήθως είμαι αξιοπρεπής αλλά με τις Πολωνέζες πλέον οριστικά σταματάω!!!

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
doctor αρχιζεις κ μπαινεις στο νοημα
στην ανατ ευρωπη,τουλ αυτη που ξερω εγω σλοβακια ,ουκρανια, ρουμανια εν μερη,ενας κανονας υπαρχει
ο κλεψας του κλεψαντος
εφαρμοζετε στο 100% των περιπτωσεων
ποιος θα κοροιδεψει των αλλον δηλ ειδικα σε φασεις σεξ κ συναλαγης σε σχεσης,,οποτε ασε αξιοππρεπεις κλπ κ κοιτα ναχεις εσυ τον πρωτο κ τελευταιο λογο
για να μην παρεξηγηθουν οι αναζητουντες τον ερωτα σε αυτες τις χωρες,θα πω οτι ναι υπαρχει ενα 30% ου ψαχνουν μια σχεση της προκοπης,αλλα δεν εχουν σχεση με τα ξεκολα που εμεις ασχολουμεθα και προτιμουμε,, :fuck1:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αγαπητοί συναγωνιστές της Πολωνίας!

Όπως ήδη έχω πει στα Μέσα Ιανουαρίου θα βρίσκομαι Πολωνία! Θα είμαι 14-18 Ιανουαρίου Πόζναν με έναν φίλο! Ευπρόσδεκτος όποιος θέλει να έρθει και να βγαίνουμε όλοι μαζί! Ηλικία δεν μας νοιάζει!Μόνο ενέργεια για έξοδο το βράδι και cool παρέα!
Μετα τις 20-21 θα μείνω μόνος και χωρίς εισιτήριο επιστροφής! Γενικώς δεν είμαι "μοναχικός καβαλάρης" και για να πάει καλύτερα το κυνήγι πιστεύω πως όσο περισσότεροι είναι οι κυνηγοί τόσο πιο δύσκολα θα μπορέσει το θύραμα να ξεφύγει...
Όποιος θέλει ας επικοινωνήσει μαζί μου με πμ για να οργανώσουμε το πρόγραμα και τη διαμονή απο νωρίς! Αν κάποιος μένει στις δίπλα χώρες μπορώ να έρθω σε όποια Πολωνική πόλη μπορεί! Ήδη μιλάμε με Fidel! Dr Love σου έστειλα πμ ..ηλικιακά έχουμε έναν χρόνο διαφορά και σχεδόν ήδια γούστα..
Καλό θα ήταν να πάμε σε λιγότερο γνωστές πόλεις.. Περιμένω

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16

Όπως ήδη έχω πει στα Μέσα Ιανουαρίου θα βρίσκομαι Πολωνία! Θα είμαι 14-18 Ιανουαρίου Πόζναν με έναν φίλο! Ευπρόσδεκτος όποιος θέλει να έρθει και να βγαίνουμε όλοι μαζί! Ηλικία δεν μας νοιάζει!Μόνο ενέργεια για έξοδο το βράδι και cool παρέα!
Μετα τις 20-21 θα μείνω μόνος και χωρίς εισιτήριο επιστροφής! Γενικώς δεν είμαι "μοναχικός καβαλάρης" και για να πάει καλύτερα το κυνήγι πιστεύω πως όσο περισσότεροι είναι οι κυνηγοί τόσο πιο δύσκολα θα μπορέσει το θύραμα να ξεφύγει...
Όποιος θέλει ας επικοινωνήσει μαζί μου με πμ για να οργανώσουμε το πρόγραμα και τη διαμονή απο νωρίς! Αν κάποιος μένει στις δίπλα χώρες μπορώ να έρθω σε όποια Πολωνική πόλη μπορεί! Ήδη μιλάμε με Fidel! Dr Love σου έστειλα πμ ..ηλικιακά έχουμε έναν χρόνο διαφορά και σχεδόν ήδια γούστα..

GLOCK θεε παρε την παε
και την κατασταση ολωνιας στα χερια σου!!!! :rockon:
σε ζηλευουμε  ηδη 150000 μελη του μπου!! :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.312
Πόντοι
2.356
doctor αρχιζεις κ μπαινεις στο νοημα
στην ανατ ευρωπη,τουλ αυτη που ξερω εγω σλοβακια ,ουκρανια, ρουμανια εν μερη,ενας κανονας υπαρχει
ο κλεψας του κλεψαντος
εφαρμοζετε στο 100% των περιπτωσεων
ποιος θα κοροιδεψει των αλλον δηλ ειδικα σε φασεις σεξ κ συναλαγης σε σχεσης,,οποτε ασε αξιοππρεπεις κλπ κ κοιτα ναχεις εσυ τον πρωτο κ τελευταιο λογο
για να μην παρεξηγηθουν οι αναζητουντες τον ερωτα σε αυτες τις χωρες,θα πω οτι ναι υπαρχει ενα 30% ου ψαχνουν μια σχεση της προκοπης,αλλα δεν εχουν σχεση με τα ξεκολα που εμεις ασχολουμεθα και προτιμουμε,, :fuck1:
Μπορεις να το πεις και πιο απλα...το μυστικο ειναι να μην τις παιρνεις ΠΟΤΕ στα σοβαρα :grin:

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
GLOCK θεε παρε την παε
και την κατασταση ολωνιας στα χερια σου!!!! :rockon:
σε ζηλευουμε  ηδη 150000 μελη του μπου!! :grin:
Αστα αυτά και δραστηριοποιήσου!!! Δεν γράφω για να με ζηλεύουν! Γράφω μήπως σηκώσω κανέναν απο το πληκτρολόγιο!
Το ταξίδι με τον Φίλο μου τελειώνει Οστράβα οπου υπάρχει έτοιμη κατάσταση! Αν θες πάμε και Σλοβακία.. Οπου θες ! Στειλε πμ

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Glock θα ειμαστε σε επαφη! Ισως κανονισουμε και μια συναντηση και μαζι με dr love στη Βαρσοβια αν και ο ιδιος εχει χρονο και μπορει βεβαια!
Για Οστραβα επισης ισως το κανονισουμε ;)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Glock θα ειμαστε σε επαφη! Ισως κανονισουμε και μια συναντηση και μαζι με dr love στη Βαρσοβια αν και ο ιδιος εχει χρονο και μπορει βεβαια!
Για Οστραβα επισης ισως το κανονισουμε ;)
καλα ρε, τοσους μηνες σε εχουμε στειλει πανω δε γαμησες ακομα?  :birdman:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

μπραβο γκλοκ. ο τελευταιος ακουραστος πορνοτουριστας.  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom