Νέα

Warsaw - Βαρσοβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TLEVEND
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 895K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.638
Πόντοι
216
Το μονο που μένει ειναι να μπει καποιος και να μας γραφει για το πως γαμαγε τη δεκαετια του '80 επι Γιαρουζέλσκι  :2funny: που ειχανε 500% πλυθωρισμο δεν υπηρχε κρέας πουθενά!Το Ζλότι ηταν σκουπιδι τα μαγαζια ηταν αδεια τεραστιες ουρές για τα παντα επλεναν της πλαστικες σακουλες για να της ξαναχρησημοποιησουνε και αλλα τετοια που τωρα φανταζουν εξωπραγματικα!Τοτε της γάμαγες με τσιγαρα Marllboro και με δωρακια καλτσον καλτσόν και Σερβιέτες   :). Αυτα δεν μπορει να τα αντικορουσει κανενας  :)

Που ναι τα χρόνια, ωραία χρόνια!

Και τωρα πανε απο αλλες χωρες μεταναστες να δουλεψουν εκει!!!!!!!

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Αυτο δεν το θεωρω σωστο,καλο ειναι αν σε ρωτησει καποιος κατι να του απαντησεις.Εγω αν με ρωτησουν πληροφοριες για καποιο θεμα του απανταω παντα ακομα και σε αυτους που μπορει να μην εχω καλη σχέση.Ναι τα γαμαω ολα γαμαω γυναικες,κατσικες και αρνιά :2funny:.Και μενω Ρωσσια 22 χρονια ενω εσυ εισαι στη Γερμανία υπηρετης των Γερμανων.
  Αυτα που έβαλες ειναι του 1995  :jerking:

Δες τι γραφει ηλιθιε στο Λινκ  :2funny:   VOYAGER - Polskie Dziewczyny 1995 ALBUM CD

Το ξερω γιατι τότε ηταν πολυ της μόδας και τους επαιζε συχνα το ραδιο και ειχα παει και σε Συνκαβλίες τους μερικες φορες στη Βαρσοβία

Και Πολωνικα να μην ξερεις γραφει το έτος  :2funny:.Απο τοτε εχουνε περασει 20 χρόνια.Εσυ εισαι ακομα στο 1995  :jerking:.
Το μονο που μένει ειναι να μπει καποιος και να μας γραφει για το πως γαμαγε τη δεκαετια του '80 επι Γιαρουζέλσκι  :2funny: που ειχανε 500% πλυθωρισμο δεν υπηρχε κρέας πουθενά!Το Ζλότι ηταν σκουπιδι τα μαγαζια ηταν αδεια τεραστιες ουρές για τα παντα επλεναν της πλαστικες σακουλες για να της ξαναχρησημοποιησουνε και αλλα τετοια που τωρα φανταζουν εξωπραγματικα!Τοτε της γάμαγες με τσιγαρα Marllboro και με δωρακια καλτσον καλτσόν και Σερβιέτες   :). Αυτα δεν μπορει να τα αντικορουσει κανενας  :)

Ποιο 1985? Εδώ το 2008 και ήταν εντελώς διαφορετικά τα πράγματα. Σύμφωνα με τους ντόπιους έχουν αλλάξει την τελευταία τετραετία τόσο απότομα. Όταν έρχεται η ανάπτυξη μάγκες οι γκόμενες μαθαίνουν στο γίογκα,στα shopping malls, στις διακοπές και στις μαλακίες..Όταν έβγαινα Enklawa Τρίτη το 2010 θυμάμαι απλά δεν χώραγα στο μαγαζί!!!! Τώρα νέκρα!! Όποια ρωτάω μου λέει δεν πάω στα clubs..Αρχίσαν να έχουν άποψη και κουλτούρα. Μας πήδηξε η εισβολή της Δυτικής κουλτούρας και των Αμερικανών.

Σήμερα θα πάω Enklawa γιατι βαρίεμαι να κάτσω σπίτι.Θα προσπαθήσω να πάρω ένα video να δούμε τελικα πόσο γεματο είναι λοιπόν Πέμπτη βράδυ το και καλά μαγαζί της Βαρσοβίας που έχει πάντα κόσμο!!! ..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Γενάρη με -20 και οι φοιτητες να ετοιμάζονται για εξεταστική. Χτές το βράδυ μου ανέλυε γκόμενα πως τους μόνους που βλεπεις Γενάρη έξω είναι λίγους ξένους που κινούντε απο καφετέρια σε καφετέρια. Μην τους μπερδέυεις τους ανθρώπους, άστους να έρθουν με λογικές προσδοκίες να μη χτυπάνε το κεφάλι τους μετά. Πιστεύω τα υπερβάλεις γενικά λίγο. Και εγώ δεν μπαίνω εδώ να γράψω εμπειρίες με Πολονέζες λέω το μέσο όρο.Αν έγραφα τι έχω κανει γενικά με τις Πολωνέζες και τι έχω ζήσει τα τελευταία χρόνια θα πέρναν όλοι αεροπλάνο να έρθουν. Απλά προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός και ασχολούμε με τον με τον μέσο όρο. Τι θα ζήσει δηλαδή κάποιος αν έρθει 10 μέρες εδω...Δεν μπορώ να το συγκρίνω με την άνεση κινήσεων που έχω απο την στιγμή που ζώ εδώ. π.χ Και χτές και προχτες πήδαγα...Ε και? Η μία ήταν τεταρτο ραντεβού, αυτή που είχα γράψει πως χόρευε τα Ισπανικά τραγούδια και ή αλλή η Σουηδέζα που γνώρισα πριν 3 εβδομάδες στο mall.

Κάποιος που θα έρθει διακοπες εδώ έχει τέτοια άνεση? Να βγαίνει ραντεβού με τις γκόμενες και να περιμένει να τις πηδήξει?
Τα σαβατοκύρικα που μάχομαι στα clubs (και δίνω τρελές μάχες) δεν κάθονται για one night stands.Και δεν είναι πως δεν κάθονται μόνο σε μένα, παίζει πόλεμος την νύχτα εδώ πολυ πεφτική και όλοι μένουν μπουκάλα..Αυτό ενδιαφερει τον λαό, όχι αν πηδάω εγώ που ζώ εδώ και έχω άνεση να δώ την γκόμενα και τον άλλο μήνα. Είχα γράψει αν ζήσετε εδώ και κάνετε κάποιο κύκλο θα τρώτε, αλλα το θέμα είναι πως έτσι τρώς και Ελλάδα. Για μαχίμια της νύχτας δεν είναι πλέον κατά την γνώμη μου. Εκτός αν είστε ακριβώς 30 ή λιγότερο και good-looking και παίξετε μπάλα στις επαρχιακές πόλεις (poznan,wroclaw κ.λ.π) με τις φοιτήτριες όπως έκανε o rooshv.

Και επιπλεόν υπάρχει και ο παράγοντας της τύχης.Πριν μετακομίσω εδώ είχα έρθει καλοκαίρι μια εβδόμαδα. Είχα πετύχει one-night stand στο Enklawa ένα Σάββατο που μπόρεσα και βγήκα. Ήταν πραγματικά η μόνη γκόμενα που επάιζε μέσα στο μαγαζί και έδωσα πολύ μάχη να την πάρω απο κόσμο που της την έπεφτε.
2+ μήνες τώρα δεν έχω πετύχει one night stand Enklawa..Οπότε ο παράγοντας της τύχης είναι και αυτός σημαντικός, αλλά η άποψη για μια χώρα δεν βγαίνει απο τυχάια γεγνότα. Είναι όπως η παρτούζα που έγραψα πως είχα κάνει στο sopot επειδή έσπασε ο διάλος το ποδάρι του, αλλά σαν πόλη για πεφτικές ήταν τραγική.

Εγώ δηλαδή τι γράφω?Οτι αν είσαι κάτω από 35 και πας στα κλαμπ σε Πόζναν,Βρότσλαβ έχεις αρκετές πιθανότητες άμα έρχεσαι συχνά ώστε να ξαναβλέπεις τις κοπέλες.Πού λέω για one night stand?Αλλά οτι κάθε βράδυ κάνεις φάση και με διαφορετική με προοπτικές.Ποια σύγκριση υπάρχει με επαρχιακές πόλεις της Ελλάδας Λάρισα,Κατερίνη,Πάτρα κτλ?Κάνεις εκεί φάση κάθε βράδυ και γαμάς πολλές άμα επισκέπτεσαι συχνά?Οχι βέβαια.Καμία σχέση με Ελλάδα καμία σχέση με Γερμανία.Ποιος στην Ελλάδα γαμάει 2-3 γκόμενες το μήνα και έχει πιθανότητες για one night stand?Ολα τυχαία είναι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Ποιο 1985? Εδώ το 2008 και ήταν εντελώς διαφορετικά τα πράγματα. Σύμφωνα με τους ντόπιους έχουν αλλάξει την τελευταία τετραετία τόσο απότομα. Όταν έρχεται η ανάπτυξη μάγκες οι γκόμενες μαθαίνουν στο γίογκα,στα shopping malls, στις διακοπές και στις μαλακίες..Όταν έβγαινα Enklawa Τρίτη το 2010 θυμάμαι απλά δεν χώραγα στο μαγαζί!!!! Τώρα νέκρα!! Όποια ρωτάω μου λέει δεν πάω στα clubs..Αρχίσαν να έχουν άποψη και κουλτούρα. Μας πήδηξε η εισβολή της Δυτικής κουλτούρας και των Αμερικανών.

Σήμερα θα πάω Enklawa γιατι βαρίεμαι να κάτσω σπίτι.Θα προσπαθήσω να πάρω ένα video να δούμε τελικα πόσο γεματο είναι λοιπόν Πέμπτη βράδυ το και καλά μαγαζί της Βαρσοβίας που έχει πάντα κόσμο!!! ..

Πάρε ένα βίντεο στις 2:00 από την πίστα που να φαίνονται οι γκόμενες να δούμε τι γίνεται Πέμπτη βράδυ.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αυτο δεν το θεωρω σωστο,καλο ειναι αν σε ρωτησει καποιος κατι να του απαντησεις.Εγω αν με ρωτησουν πληροφοριες για καποιο θεμα του απανταω παντα ακομα και σε αυτους που μπορει να μην εχω καλη σχέση.Ναι τα γαμαω ολα γαμαω κατσικες και αρνιά :2funny:.Και μενω Ρωσία 22 χρόνια.

Αμα γαμάς κατσίκες και αρνιά δεν είσαι στο σωστό θρεντ.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Τα μόνα pm που έχω δεχτεί μέχρι σήμερα αφορούν να πάμε ταξίδια μαζί, όχι ερωτήσεις.Με την δουλεία που κάνω και την ζωή γενικά δεν ενδιαφέρομαι για οργάνωση ταξιδιών. Ευχαρίστως όποιος θέλει να του δώσω πληροφορίες για οτιδήποτε να του πώ ότι θέλει.
Τι άλλη πληροφορία πια.. :grin: :grin:Τα έχουμε πει όλα!!!Πλέον  ήρθε η ώρα των πράξεων...
Το βίντεο θα έχει πολύ ενδιαφέρον!2-3 είναι το μάξιμουμ του κόσμου,αν μπορεί η κάμερα να δείχνει την ώρα θα ήταν καλα!!
Φίλε Φιντέλ πριν περίπου ένα μήνα είχα γράψει ακριβώς πόσες φορές πήγα Πολωνία τι έκανα ακριβώς και γιατί θέλω να ξαναπάω!Βαριέμαι να ξαναγράφω ή να ψάξω ΤΩΡΑ!
Είμαι Λισσαβώνα και μου κάνει εντύπωση αφ'ενός ο πολύς Τουρισμός και αφ'ετέρου τα Σλάβικα που ακούω στο δρόμο...Απίστευτο!! Καμιά σχέση με τη χτεσινή βόλτα στην Αθήνα..Είμαστε Μπανανία και αντί για μονοκαλλιέργεια έχουμε τον εποχιακό φτηνοτουρισμό... :headbang:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Τι άλλη πληροφορία πια.. :grin: :grin:Τα έχουμε πει όλα!!!Πλέον  ήρθε η ώρα των πράξεων...
Το βίντεο θα έχει πολύ ενδιαφέρον!2-3 είναι το μάξιμουμ του κόσμου,αν μπορεί η κάμερα να δείχνει την ώρα θα ήταν καλα!!
Φίλε Φιντέλ πριν περίπου ένα μήνα είχα γράψει ακριβώς πόσες φορές πήγα Πολωνία τι έκανα ακριβώς και γιατί θέλω να ξαναπάω!Βαριέμαι να ξαναγράφω ή να ψάξω ΤΩΡΑ!
Είμαι Λισσαβώνα και μου κάνει εντύπωση αφ'ενός ο πολύς Τουρισμός και αφ'ετέρου τα Σλάβικα που ακούω στο δρόμο...Απίστευτο!! Καμιά σχέση με τη χτεσινή βόλτα στην Αθήνα..Είμαστε Μπανανία και αντί για μονοκαλλιέργεια έχουμε τον εποχιακό φτηνοτουρισμό... :headbang:

Εγώ θα πάω αύριο Πολωνία και θα βγάλω ένα βίντεο στις 2:00 τη νύχτα από την πίστα.Για να μη μείνουν αμφιβολίες γιατί φρικάρω με αυτά που διαβάζω(άδεια τα πολωνικά κλαμπ που είναι τίγκα κάθε βράδυ ειδικά στα ladies nights).
Λισσαβώνα?Τι κάνεις Λισσαβώνα?Ελα Πόζναν καλύτερα.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Εγώ δηλαδή τι γράφω?Οτι αν είσαι κάτω από 35 και πας στα κλαμπ σε Πόζναν,Βρότσλαβ έχεις αρκετές πιθανότητες άμα έρχεσαι συχνά ώστε να ξαναβλέπεις τις κοπέλες.Πού λέω για one night stand?Αλλά οτι κάθε βράδυ κάνεις φάση και με διαφορετική με προοπτικές.Ποια σύγκριση υπάρχει με επαρχιακές πόλεις της Ελλάδας Λάρισα,Κατερίνη,Πάτρα κτλ?Κάνεις εκεί φάση κάθε βράδυ και γαμάς πολλές άμα επισκέπτεσαι συχνά?Οχι βέβαια.Καμία σχέση με Ελλάδα καμία σχέση με Γερμανία.Ποιος στην Ελλάδα γαμάει 2-3 γκόμενες το μήνα και έχει πιθανότητες για one night stand?Ολα τυχαία είναι.

Όπως το περιγράφεις δεν έχει καμιά σχέση με τις εντυπώσεις που έχεις αφησει όμως για τα άλλα παιδιά. Λες "άμα έρχεσαι συχνά ώστε να ξαναβλέπεις τις κοπέλες"..ποίος μπορεί να τον κάνει αυτό όμως? Εδώ όλοι μιλάνε να έρθουν διακοπές για 10-15 μέρες και να περάσουν καλά. Αν έρχεσαι συχνά και παίρνεις κινητά και τις βγάζεις ραντεβουδάκια χαίρω πολύ θα  :fuck2: ... Και εγώ αυτό κάνω συνεχώς...Το θέμα μας είναι όμως κατά πόσο μπορείς μόνο απο νύχτα να τρώς και σχετικά άμεσα για να αξίζει ένα ταξίδι.
Είναι αυτο που έγραψα πρίν, όλοι κρίνουμε απο τον εαυτό μας. Εγώ μένω εδώ και εσύ παιρνεις τρενάκι και έρχεσαι συνεχώς.οπότε έχεις γνωρίσει κόσμο και πηδάς.Σαν κοινωνικός κύκλος είναι και αυτό.. Δεν είμαστε οι κατάλληλες περιπτώσεις. Για αυτό ανεξάρτητα το τι κάνω εγώ εδώ προσπαθώ να δώσω μια εικόνα που ταιρίαζει σε ένα ταξιδιώτη. Τι θα κάνει την νύχτα αν παίξει μπάλα..

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Όπως το περιγράφεις δεν έχει καμιά σχέση με τις εντυπώσεις που έχεις αφησει όμως για τα άλλα παιδιά. Λες "άμα έρχεσαι συχνά ώστε να ξαναβλέπεις τις κοπέλες"..ποίος μπορεί να τον κάνει αυτό όμως? Εδώ όλοι μιλάνε να έρθουν διακοπές για 10-15 μέρες και να περάσουν καλά. Αν έρχεσαι συχνά και παίρνεις κινητά και τις βγάζεις ραντεβουδάκια χαίρω πολύ θα  :fuck2: ... Και εγώ αυτό κάνω συνεχώς...Το θέμα μας είναι όμως κατά πόσο μπορείς μόνο απο νύχτα να τρώς και σχετικά άμεσα για να αξίζει ένα ταξίδι.
Είναι αυτο που έγραψα πρίν, όλοι κρίνουμε απο τον εαυτό μας. Εγώ μένω εδώ και εσύ παιρνεις τρενάκι και έρχεσαι συνεχώς.οπότε έχεις γνωρίσει κόσμο και πηδάς.Σαν κοινωνικός κύκλος είναι και αυτό.. Δεν είμαστε οι κατάλληλες περιπτώσεις. Για αυτό ανεξάρτητα το τι κάνω εγώ εδώ προσπαθώ να δώσω μια εικόνα που ταιρίαζει σε ένα ταξιδιώτη. Τι θα κάνει την νύχτα αν παίξει μπάλα..

Πες μου εσύ τότε σε ποια χώρα της Ευρώπης μπορείς να σκάσεις μύτη και να φορτώσεις one night stand με το καλημέρα.Πού ισχύει αυτή η κατάσταση και είναι καλύτερα από την Πολωνία.
Και δύο εβδομάδες είναι αρκετές απλά συνήθως στην Πολωνία υπάρχει ένα πρόβλημα με τις φοιτήτριες που δεν μπορούν να βγουν ραντεβού οποιαδήποτε μέρα της εβδομάδας οπότε μπορεί να χάσεις ευκαιρίες.Εγώ συνήθως έρχομαι διήμερα ή τριήμερα αλλά έρχομαι επανειλημμένα.Αν κάποιος χτυπήσει τα σωστά μέρη και μείνει 2-3 εβδομάδες έχει τεράστιες πιθανότητες να φάει.Και σίγουρα πολύ μεγαλύτερες αν τις καλέσει στην Ελλάδα το καλοκαίρι.
Ειδικά εσύ έχεις τεράστιο πλεονέκτημα που μένεις εκεί.Εγώ χάνω το 80% απλά και μόνο όταν απαντάω αρνητικά στην ερώτηση αν μένω στην Πολωνία.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Πες μου εσύ τότε σε ποια χώρα της Ευρώπης μπορείς να σκάσεις μύτη και να φορτώσεις one night stand με το καλημέρα.Πού ισχύει αυτή η κατάσταση και είναι καλύτερα από την Πολωνία.

Το έχω κάνει Βουδαπέστη,Σλοβακία και Τσεχία..Σερβία ήταν δεύτερο ραντεβού, Βερολίνο εξίσου δεύτερο ραντεβού και είχα και 2 one night stands Ελλάδα το καλοκαίρι στα νησιά με Ελληνίδες.
Τι σημαίνει αυτό πως οι Ελληνίδες γαμίονται η απλά γαμήθηκε ο Δίας και μου έκατσαν...

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Το έχω κάνει Βουδαπέστη,Σλοβακία και Τσεχία..Σερβία ήταν δεύτερο ραντεβού, Βερολίνο εξίσου δεύτερο ραντεβού και είχα και 2 one night stands Ελλάδα το καλοκαίρι στα νησιά με Ελληνίδες.
Τι σημαίνει αυτό πως οι Ελληνίδες γαμίονται η απλά γαμήθηκε ο Δίας και μου έκατσαν...

Τώρα λες οτι Βουδαπέστη,Σλοβακία και Τσεχία είναι καλύτερα από Πολωνία.Η Τσεχία όντως ήταν καλύτερη πριν από 10 χρόνια.Η Βουδαπέστη και η Μπρατισλάβα ποτέ δεν ήταν καλύτερες.Απλά ο πιο πολύς κόσμος ξέρει αυτές τις χώρες και όχι την Πολωνία και κρίνει την κατάσταση στην Πολωνία με βάση αυτές τις χώρες.Ποιες είναι οι πιθανότητες για one night stand σε ένα κλαμπ της Πράγας όπως το Mish Mash για έναν άσχετο Ελληνα?
Εγώ προκαλώ όποιον θέλει να διαπιστώσει την πραγματικότητα να κάνει ένα τριπ Βουδαπέστη-Μπρατισλάβα-Οστράβα-Βρότσλαβ με κλαμπινγκ σε όλες τις πόλεις και να πει πού είχε περισσότερη επιτυχία.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Λισσαβώνα?Τι κάνεις Λισσαβώνα?Ελα Πόζναν καλύτερα.
Poznan στα μέσα Ιανουαρίου...και χωρίς εισιτήριο επιστροφής...Τον Φεβρουάριο φέτος είχα πάει Enklawa και μάλιστα Πέμπτη βράδι!Γινόταν χαμός!!!Εγώ ήμουν ήδη τότε με γυναίκα..Οπώτε δεν μπόρεσα να παίξω!Ο κολλητός μου όμως φόρτωσε όπως έχω γράψει..και την επόμενη μέρα άλλαξε δωμάτιο στο Sofitel γιατι η γκόμενα κοιμόταν και δεν ήθελε να φύγει ενώ αυτός είχε ραντεβού με άλλη που ήταν περσινή ανταλλαγή τηλ. Έξω απο το Enklawa που του έκατσε και αυτή!Και όλα χωρίς μπουκάλια κεράσματα και τρόπους προκλητικούς...Τα συμπαιράσματαδικά. Σας

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Τώρα λες οτι Βουδαπέστη,Σλοβακία και Τσεχία είναι καλύτερα από Πολωνία.Η Τσεχία όντως ήταν καλύτερη πριν από 10 χρόνια.Η Βουδαπέστη και η Μπρατισλάβα ποτέ δεν ήταν καλύτερες.Απλά ο πιο πολύς κόσμος ξέρει αυτές τις χώρες και όχι την Πολωνία και κρίνει την κατάσταση στην Πολωνία με βάση αυτές τις χώρες.Ποιες είναι οι πιθανότητες για one night stand σε ένα κλαμπ της Πράγας όπως το Mish Mash για έναν άσχετο Ελληνα?
Εγώ προκαλώ όποιον θέλει να διαπιστώσει την πραγματικότητα να κάνει ένα τριπ Βουδαπέστη-Μπρατισλάβα-Οστράβα-Βρότσλαβ με κλαμπινγκ σε όλες τις πόλεις και να πει πού είχε περισσότερη επιτυχία.
ostrava !!!Επιτυχία σε 2/4 βράδια και αν δεν τα πίναμε τα άλλα δυο μπορεί να είχε και καλύτερο ποσσοστο

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
ostrava !!!Επιτυχία σε 2/4 βράδια και αν δεν τα πίναμε τα άλλα δυο μπορεί να είχε και καλύτερο ποσσοστο

Βλέπεις?Τους δίνω το καλύτερο τουρ στο πιάτο.Βουδαπέστη-Szimpla,Bratislava,Ostrava-Strodolni,Wroclaw-club Cherry.Αντε και Λβωφ-Fashion club.Αν κάποιος βγει αγάμητος μετά από τέτοιο τουρ είναι άξιος της τύχης του.
Πραγματικά θα έπρεπε να οργανωθούν τουρ οπερέιτορ για καμάκια με επίσκεψη στο χρυσό τρίγωνο.

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216

Δεν είπα ότι είναι καλύτερα ή χειρότερα, απλά είπα πως μου έτυχε εκεί, θέλωντας να τονίσω πώς όλα είναι τυχερά και δεν βγαίνουν εύκολα γενικευμένα συμπεράσματα για μια χώρα. Τα one night stands είναι θέμα τύχης και μπορεί να σου τύχουν παντού δεν έχει σχέση με την χώρα. Είναι για μένα το φαινόμενο της πεταλούδας. Μου έχει κάτσει να γνωρίσω μεθυσμένος Βόλο στον δρόμο μα κοπέλα στον καθώς γύρναγα σπίτι 4 ώρα το πρωί μετά τα τσιπουράδικα.Είχα ανέβει για γάμο και δεν μπορούσα να βρώ το ξενοδόχειο μετά το φαγητό και την σταμάτησα να την ρωτήσω. Αρχισα να της λέω πώς όλα στην ζωή είναι τυχερά και πάντα τα καλύτερα τυχαίνουν εκεί που δεν τα περιμένεις και μαλακίες. Τελικά με συνόδεψε μέχρι το ξενοδοχέιο και ανέβηκε ίπιαμε κατι ακόμα και γαμηθήκαμε. Να βγάλω συμπεράσματα για το Βόλο?Μια επαρχιακή πόλη που ασφαλώς είναι δύσκολη ή απλά είναι πάλι το φαινόμενο της πεταλούδας!! ¨ολα τυχερά μάγκες.Τα one night stands δεν υπάρχουν εύκολα πουθενά..Όπου γαμίεται ο Δίας απλά και μας αφήνει να χαρούμε!!

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.890
Πόντοι
216
Poznan στα μέσα Ιανουαρίου...και χωρίς εισιτήριο επιστροφής...Τον Φεβρουάριο φέτος είχα πάει Enklawa και μάλιστα Πέμπτη βράδι!Γινόταν χαμός!!!Εγώ ήμουν ήδη τότε με γυναίκα..Οπώτε δεν μπόρεσα να παίξω!Ο κολλητός μου όμως φόρτωσε όπως έχω γράψει..και την επόμενη μέρα άλλαξε δωμάτιο στο Sofitel γιατι η γκόμενα κοιμόταν και δεν ήθελε να φύγει ενώ αυτός είχε ραντεβού με άλλη που ήταν περσινή ανταλλαγή τηλ. Έξω απο το Enklawa που του έκατσε και αυτή!Και όλα χωρίς μπουκάλια κεράσματα και τρόπους προκλητικούς...Τα συμπαιράσματαδικά. Σας

Εγώ σε πιστεύω, μπορεί να έγινε..Απλά σκέψου και το ενδεχόμενο να ήσασταν και λίγο τυχεροί..Και λές έξω απο το Enklawa...Άρα καταλαβαίνεις πως πετύχατε κάποια έξω απο το μαγαζί που πιθανός να ήταν και λίγο πιωμένη..Οπότε το πόσο βοήθησε το Enklawa είναι άλλη ιστορία.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Δεν είπα ότι είναι καλύτερα ή χειρότερα, απλά είπα πως μου έτυχε εκεί, θέλωντας να τονίσω πώς όλα είναι τυχερά και δεν βγαίνουν εύκολα γενικευμένα συμπεράσματα για μια χώρα. Τα one night stands είναι θέμα τύχης και μπορεί να σου τύχουν παντού δεν έχει σχέση με την χώρα. Είναι για μένα το φαινόμενο της πεταλούδας. Μου έχει κάτσει να γνωρίσω μεθυσμένος Βόλο στον δρόμο μα κοπέλα στον καθώς γύρναγα σπίτι 4 ώρα το πρωί μετά τα τσιπουράδικα.Είχα ανέβει για γάμο και δεν μπορούσα να βρώ το ξενοδόχειο μετά το φαγητό και την σταμάτησα να την ρωτήσω. Αρχισα να της λέω πώς όλα στην ζωή είναι τυχερά και πάντα τα καλύτερα τυχαίνουν εκεί που δεν τα περιμένεις και μαλακίες. Τελικά με συνόδεψε μέχρι το ξενοδοχέιο και ανέβηκε ίπιαμε κατι ακόμα και γαμηθήκαμε. Να βγάλω συμπεράσματα για το Βόλο?Μια επαρχιακή πόλη που ασφαλώς είναι δύσκολη ή απλά είναι πάλι το φαινόμενο της πεταλούδας!! ¨ολα τυχερά μάγκες.Τα one night stands δεν υπάρχουν εύκολα πουθενά..Όπου γαμίεται ο Δίας απλά και μας αφήνει να χαρούμε!!

Δεν είναι θέμα τύχης.Είναι απλά στατιστική.Αν βγεις 10 φορές σίγουρα κάτι θα κάτσει.Αλλά Πολωνία είναι αυτό το φοβερό οτι στη hot season βγάζεις άλλη γκόμενα κάθε βράδυ.Αυτό δεν μπορείς να το κάνεις πουθενά ούτε Ουκρανία.
Γιατί βασικά ξοδεύεις 100 ευρώ την ημέρα όταν είσαι εκεί οπότε η επιλογή του σωστού μέρους έχει τεράστια σημασία.Αν βασίζεσαι στην τύχη χάθηκες.
Αυτό όμως που δουλεύει καλύτερα στην Ουκρανία και για αυτό το 95% κατευθύνεται εκεί είναι τα prearranged contacts μέσω ίντερνετ.Το ίντερνετ είναι καλύτερο στην Ουκρανία για αυτό η συντριπτική πλειονότητα επενδυτών μουνιού κατευθύνεται εκεί.
Αμα ήταν να χτυπήσουν ελεύθερα θα το σκέφτονταν 3 φορές.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Εγω τα ξερω αυτα.Πες τα στον Βλάκμαν που λεει ιστοριες για αγριους  :jerking: :2funny:
  Οι γυναικες τα τελευταια 6-7 χρονια εχουνε δυτικοποιηθει εντελως!

Εγώ θα πάω αύριο Πολωνία και θα βγάλω ένα βίντεο στις 2:00 τη νύχτα από την πίστα.Για να μη μείνουν αμφιβολίες γιατί φρικάρω με αυτά που διαβάζω(άδεια τα πολωνικά κλαμπ που είναι τίγκα κάθε βράδυ ειδικά στα ladies nights).
Γιατι δεν πας να βρεις τον Φιντέλ να του τα δειξεις ολα αυτα που μας λες  :jerking: :2funny:.
  Εγω οτι εγραψα για τη Ρωσσια ηρθαν παιδια απο το σα'ι'τ και το επιβεβαιωσανε.Εσυ κρυβεσαι μη δουνε τα χάλια σου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  Παλι βιντεακια 20ετιας και φωτογραφιες απο Αράπιδες θα μας ανεβασεις  :jerking:.
  Εγω παντος περσι το χειμωνα που ειχα παει τελευταια φορά στη Βαρσοβία αδεια ηταν ολα τα κλαμπ.Αυτο που λες για τα κλαμπ τιγκα στις γκομενες ηταν πριν απο 20 χρονια που πηγαινες εκει.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
 Οι γυναικες τα τελευταια 6-7 χρονια εχουνε δυτικοποιηθει εντελως!
 Εγω παντος περσι το χειμωνα που ειχα παει τελευταια φορά στη Βαρσοβία αδεια ηταν ολα τα κλαμπ.Αυτο που λες για τα κλαμπ τιγκα στις γκομενες ηταν πριν απο 20 χρονια που πηγαινες εκει.

Εσύ έχεις να πας 20 χρόνια εκεί.Ακόμα και ο Dr. Love παραδέχεται οτι 5 χρόνια πριν τα κλαμπ στη Βαρσοβία ήταν ακόμα τίγκα.Εγώ του λέω οτι τα κλαμπ στην επαρχία είναι ακόμα τίγκα.Θα το αποδείξω αύριο.
Σε όποιον Πολωνό και να πεις οτι έχουν δυτικοποιηθεί οι Πολωνές θα ξεραθεί στο γέλιο.Ισα ίσα θεωρούν οτι έχουν νοοτροπία τριτοκοσμικών γυναικών παρά την άνοδο του βιοτικού επιπέδου στην Πολωνία και για αυτό τις κράζουνε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom